16 Ağustos 2012 Perşembe

17 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ay ve Etkileri




Hepinize Merhaba;


Biliyorum hepiniz Satürn’ün Akrep burcuna geçişinin burçlar üzerinde ki etkisini bekliyorsunuz ama henüz bitiremedim o yazıyı. Neyse asıl konumuza geri dönelim, 17 Ağustos 18:55’te  (99 depremi olmuştu evet bu tarih hafızamıza bu şekilde kazındı ne yazık ki) ta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile ilgili tüyolara, minik bilgilendirmelere başlayalım o halde..


-          Aslan burcu yeni ay zamanı risk almaya çok daha yatkın oluruz, enerjimiz gayet yerindedir, koşulları zorlamaya çalışabiliriz
-          Bu dönem kendi güven en yüksek noktadadır, her şeyi yapabilecek güce sahibizdir
-          Daha cesur davranırız, gösterişi, gösterişli, janjanlı, allı, pullu, eğlenceli konulara daha çok çekiliriz
-          Yalnız bu yeni zamanının en büyük hendikapı gururdur, aşırı gururlu davranışlar burnumuzdan kıl aldırmaz tavırlar zarara uğramamamıza neden olabilir
-          Bu yeni ay zamanı özellikle kalp ve dolaşım rahatsızlıklarında artışlar meydana gelebilir. Özellikle kalbinde ritm problemleri olanlar bu yeni ay zamanı daha dikkatli olmalarında yarar var
-          Aslan burcu yeni ay zamanı saçlarımıza şekil verme, bakım yapma, saçlarımızla ilgilenme zamanı, kuaförlerinizden şimdiden randevunuzu alın derim.
-          Bu yeni ay zamanı başlayan ilişkilerin tutkulu ve ateşli bir seyri vardır.
-          Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı şansı çok yüksektir, hele ki ambalajlama kısmını abartıp satılması gereken ürünler çok daha hızlı bir şekilde satılır
-          Aslan burcunda yeni ay zamanı, gösteri zamanıdır. Bu dönem konser, parti, gösteri gibi eğlenceli aktivitelere daha fazla zaman ayırabilir, bunlardan daha çok keyif alabilirsiniz.
-          Bu yeni ay zamanı kendimizi göstermek istediğimiz her alanda rahatlıkla sergileyebiliriz
-          Lükse olan düşkünlüğümüz, tembelliğe olan meylimiz artabilir, ee malum aslan yattığı yerden belli olur diye boşuna dememişler.
-          Yalnız bu yeni ay zamanı kibir, fazla ego, aşırı hırs, baskıcı tavırlar ciddi zarar verebilir.
-          Yeni ay dönemi Altın çok daha ön planda olacaktır, altınla ilgili yatırım yapacak olanların altını daha dikkatli bir şekilde takip etmelerini öneririm
-          Tamda aslan burcu yeni ayında, bu kadar sahne, gösteriden bahsederken Türkiye’nin sanat anlamında önemli mihenk taşlarından biri olan Müşfik Kenter’i kaybetmemiz de tesadüf değil elbette. Mekanı cennet olsun..
-          Aslan yeni ayı zamanında siyasi anlamda yönetim pozisyonunda ki kişilere gözler çevrilir, özellikle cumhurbaşkanı-başbakan kişilere. Ay/Neptün sert kontağı özellikle yönetimde karışıklıklara, fikir ayrılıklarına, yanlış adımlara, yanlış ifadelere karşı dikkatli olmakta yarar var.
-          Bu yeni ay zamanı Ay/Neptün sert kontağı özellikle nem, sel, su, sıvılar, yağmurla ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir.
-          Türkiye açısında incelediğimizde ise;bu yeni ay Türkiye’nin 3. evine denk düşmekte ve Neptün ile kontağı bulunmakta, telif hakları, patentler, eğitim, eğitim sistemi, öğretmenler, eğitmenlerle ilgili konuların çok sık gündeme gelebileceğine işaret etmekte. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı, eğitim, iletişim skandalları gündeme gelebilir. Büyük hatalar ortaya çıkabilir.

Burçlar üzerinde ki etkisini BURADAN okuyabilirsiniz…