7 Mayıs 2012 Pazartesi

7 - 14 Mayıs Haftası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç;
7 -14 Mayıs Haftası;

Haftaya Pazar günü gerçekleşen akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz, dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek. Bu hafta Merkür boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek, bu süreçte zihninizi, aklınızı para ile ilgili konulara yöneltemeye başlayacaksınız, daha iyi nasıl para kazanırım, para kazanabilmek için yeni projeler üretebilirsiniz, fikirleriniz, zihniniz daha para odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak, sohbet konularınız daha para üzerine dönmeye başlayabilir. Para ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız para ve kazançlarla ilgili konularda hareket geçmekte biraz yavaş davranabilir, kendinizi fazlaca sağlama almak eğiliminde olabilirsiniz. Gerçi Güneş ve Jüpiter boğa burcunda kavuşum yapmak üzereler, bu para ile ilgili bir anlaşma, sözleşme, önemli bir kazanç kaynağı, gelirlerin artması, iş hayatında terfi ile gelen maaş zammı gibi para ile ilintili konularda çok sevindirici gelişmelere işaret etmekte! 



Boğa / Yükselen Boğa;
7 -14 Mayıs Haftası;

Sizler için gerçekten çok keyifli ve de güzel bir haftaya giriş yapıyoruz. Öncelikle Pazar günü akrep burcunda bir dolunay meydana geldi, hafta genel olarak akrep burcu dolunay etkileri geçecek. Öncelikle bunu bir hatırlayalım; destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır. Partnerinizden, ortağınızdan destekler görebileceksiniz. Bu hafta Merkür burcunuza giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar burcunuzda seyahat edecek, bu süreçte yaşamınızda önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Kendinize yeni iletişim aletleri almak isteyebilirsiniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz daha çok takdir görebilecektir. Bu süreçte daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz ve çeneniz bir parça daha fazla çalışabilir. Sizler için imzalar atmak, anlaşmalar yapmak için ideal zamanlar. Güneş ve Jüpiter burcunuzda kavuşum yapmak üzereler; bu büyük şans ve fırsat demektir, gelen yeni teklifleri iyi değerlendirmeye bakın.


İkizler / Yükselen İkizler;
7 -14 Mayıs Haftası;

Haftaya Pazar günü akrep burcunda gerçekleşen dolunay ve etkileri ile başlıyoruz, özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir. Günlük rutin yapılması gereken işleri tamamlamanız için destekleyici olacaktır, yeni iş projeleri de gündeme gelebilir. Bu hafta Merkür boğa burcuna giriş yapacak ve 24 mayısa kadar bu burçta kalacak. Bu süreçte zihinsel olarak dinlenme ve geleceğe yönelik planlar yapma zamanıdır ama fikirlerinizi hayata döndürmek bir parça zor olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için çok uygun zamanlar değil. Merkür 12. evinizde yer alacağından dolayı yaşamınızda bir takım konuları takıntı yapabilirsiniz, bir takım gizli dedikodular, gizli bilgi alış*verişleri gündeme gelebilir. Bu süreci bir hazırlık gibi görmekte yarar var. Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var. 





Yengeç / Yükselen Yengeç;
7 -14 Mayıs Haftası;

Dolunay dün gerçekleştiğinden dolayı hafta ortasına kadar dolunayın etkileri ağır basacaktır. , dolunay etkisi ile partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir. Arkadaşlarınızın hayatınızın odak noktası olabilecektir, onlardan desek alabilir veya destek vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz bu süreç içinde. Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. Yine özellikle yalnız olanlar aşkı sosyal çevrenizde bulabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. aArkadaşlarınızla aranızda fikir alış verişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak. İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızın adeta Güzin ablası olabilirsiniz, sürekli sizlere fikir danışabilirler. İş yaşamında kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik planlarda yapılabilir bu dönem içinde. 



Aslan / Yükselen Aslan;
7 -14 Mayıs Haftası;

Hafta ortasına kadar Pazar günü gerçekleşen akrep burcunda ki dolunayın etkileri ön planda olacaktır, yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı. Evinizde çok büyük bir temizlikte yapabilir, size gereksiz olan eşyalardan, giysilerden…vs arındırabilirsiniz kendinizi. Bu hafta Merkür boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar 10. evinizde seyahat edecek! iş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor, bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. Fikirlerinizi üstlerinize kabul ettirmek çok daha kolay olacaktır bu süreçte. İş anlamında güzel destekler alabileceksiniz.Önemli toplantılarınızı özellikle bu hafta yapabilirsiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz. İş görüşmelerinizi bu tarihe kadar yapabilirsiniz, iş değişikliği için güzel bir süreçtir. 


Başak / Yükselen Başak;
7 -14 Mayıs Haftası;

Hafta ortasına kadar Pazar günü gerçekleşen akrep burcunda ki dolunayın etkileri geçecektir. ile tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda fikir alış-verişleri çok daha aktiflenebilir, oturduğunuz apartmanda koşulları iyileştirmek için fikirler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir bunun için yayın evleri ile bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler içinde oldukça uygun bir haftadasınız. Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. uluslar arası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz. Yurt dışı için seyahat planları yapabilir, turları araştırabilirsiniz mesela, veya pasaport gibi resmi bir takım işlerinizi halletmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerden fikirsel anlamda güzel destekler gelebileceği bu hafta, eğitim gibi konularda sizler için destekleyici olacaktır. 


Terazi / Yükselen Terazi;
7 -14 Mayıs Haftası;

Dün akrep burcunda bir dolunay meydana geldi, bu hafta ortasına kadar dolunayın etkileri hakim olacaktır. ile para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir. Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek Riskli içeren yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Bankaları araştırabilirsiniz kredi için. Miras, burs, prim, vergi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir hafta ortasına kadar. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırmaya yönelik fikirler koyabilirsiniz ortaya. Zihnen yoğun bir hafta sizleri bekliyor, sürekli bir şekilde bir şeyleri planlayarak ve organize ederek geçirmeniz gerekebilecek. 


Akrep / Yükselen Akrep;
7 -14 Mayıs Haftası;

Dün burcunuzda bir dolunay meydana geldi ve bu hafta ortasına kadar dolunayın etkileri yaşamınızda etkin olacaktır. Özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Bu hafta  kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır.  Hayatınızda tamamlamanız, sonlandırmanız gereken konulara odaklanabilirsiniz. Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün etkisi ile , ilişkilerde fikir alış*verişleri daha çok önem kazanmaya başlıyor. Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak. Anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak için çok uygun bir hafta, partnerinizin, ortağınızın size söyleyeceklerine bu dönem kulak kabartın, yaşamınızda işinize yarayacak fikirler verebilecektir sizlere. 



Yay / Yükselen Yay;
7 -14 Mayıs Haftası;

Haftaya Pazar günü gerçekleşen dolunayın etkileri ile başlıyoruz hafta ortasına kadar etkin olacak. Bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz. . Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz, yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim trafiğiniz oldukça artmaya başlıyor, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek adına bazı eğitimler alabilirsiniz. 



Oğlak / Yükselen Oğlak;
7 -14 Mayıs Haftası;


Dün akrep burcunda bir dolunay meydana geldi, hafta ortasına kadar dolunayın etkileri hakim olacaktır yaşantınızda. Kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu dolunayın Jüpiter ile kuracağı olumlu kontak sayesinde eğer yalnızsanız bu bir aşkın habercisi de olabilir. Bu hafta eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zamanladır. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik adımlar atabilir veya konular gündeme gelebilir. Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar. Özellikle yalnız olanlar kalpleriniz hızlı attıracak bir aşk ile karşılaşabilirler, hamilelikle ilgili konularda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinize daha çok vakit ayırabilir, okuyabilir, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. Yalnız Merkür etkisi ile aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili konularda bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer yalnız iseniz flörlerin tadını çıkartmaya bakın. 




Kova / Yükselen Kova;
7 -14 Mayıs Haftası;

Hafta ortasına kadar dün akrep burcunda gerçekleşen dolunay ve etkileri ile geçecektir, İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteği sayesinde bu hafta ailenizden güzel desteklerde keza alabilirsiniz. Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür ile birlikte istediğiniz bir evi satın almak için karar verebilir, taşınmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yuva, aile, emlak, alım*satım, aile içi ilişkiler konusunda keyifli, kazançlı, şanslı zamanlarınız olacak. 




Balık / Yükselen Balık;
7 -14 Mayıs Haftası;


Hafta ortasına kadar dün akrep burcunda gerçekleşen dolunay ve etkileri ile geçecektir. uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu hafta dolunay etkisi size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu hafta kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz! Merkür bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve 24 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Merkür sayesinde ise, iletişim trafiğiniz gözle görülür bir şekilde artıyor, bilgi alış*verişleri önem kazanmaya başlıyor. Size kazanç sağlayabilecek bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Yeni konular öğrenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz