3 Mayıs 2012 Perşembe

6 Mayıs Akrep burcunda dolunay ve Etkileri






Hepinize Merhaba;

-          6 Mayıs Pazar günü  Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay hem içinde bulunduğu açı itibari ile hem de bazı önemli astrolojik işaretlerle ilişki içerisinde olacağından dolayı büyük bir öneme sahip. Bu dolunayın kadersel bir takım olayların başlangıcı veya devamı niteliği içinde olacağını düşünmekteyim. Dolunay akrep burcunda gerçekleşeceğinden dolayı;

-          Sezgilerimiz çok daha güçlü olabilir, gizemli, kirli saklı bir takım konular gündeme gelebilir

-          Dolunay sürecinde başımıza gelen olayları çok kolay hafife almayız daha çok içselleştirebiliriz daha hassas yaklaşabiliriz

-          Başlayacağımız işlerde daha konsantre, dikkatli ve sabırlı olabiliriz, olayların arka planında gerçekte neler döndüğünü öğrenmek gayretinde olabiliriz.

-          Daha hırslı, tutkulu kolay kolayda vazgeçmeyen, tuttuğunu koparan bir profil çizebiliriz

-          Yumuşak davranmak, ilkelerimizden vazgeçmek kolay olmayacaktır.

- Cinsel anlamda daha tutkulu, coşkulu olabilir, libidoda artış olabilir, cinsellikle ilgili skandallar ortaya çıkabilir
-          Bilinçsiz olarak belirsiz olaylara sürüklenebiliriz bu yüzden dikkatli davranmamız gerekir.
-          Bazı skandallar patlak verebilir bu skandallar akrep enerjisinden dolayı cinsel içerikli olabilir, tecavüz-taciz vakaları artabilir, cinsellikle cinayetler oluşabilir
-          Benzin, kimyasal maddelerle ilgili olumsuz haberlere rastlayabiliriz
-          Akrep burcu yer altı, yer altı kaynakları ve ölümle ilişkilidir. Bu dolunay’ın sert etkiler altında olması, yer altı kaynakları, yer altı,  nükleer enerji kaynakları ve altınla ilgili bir takım gelişmelerin yaşanabileceğine, sarsıcı beklenmedik sürpriz ölüm haberlerinin gelebileceğine işaret etmekte. Bu ölümler büyük uluslar arası firma sahipleri ile ilgili olabileceği gibi, karanlık mafyatik kişiler, siyasi, ünlüler arenasına ilişkin kişiler olabilir. Fakat geçmişi çok temiz olmayan sürekli isimleri skandallarla anılan kişilerle ilgili de olabilir.
-          Dolunay zamanı Jüpiter etkin olacak, bu da abartılı davranışlar içinde bulunabileceğimize işaret etmekte, tepkilerimiz normalin biraz daha üstünde olabilir. Hayattan beklentilerimiz, isteklerimiz çok daha fazla olabilir. Fanatik davranışlar sergileyebiliriz.


Burçlara göz attığımız zaman ise;

Koç / Yükselen Koç;

Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ;, dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek. Sağlığımıza özellikle genital organlarımıza dikkat ediyoruz.

Boğa / Yükselen Boğa;

Akrep burcu dolunay öncelikle bunu bir hatırlayalım; destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır. Partnerinizden, ortağınızdan destekler görebileceksiniz

İkizler / Yükselen İkizler;

Özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir. Günlük rutin yapılması gereken işleri tamamlamanız için destekleyici olacaktır, yeni iş projeleri de gündeme gelebilir


Yengeç / Yükselen Yengeç;

Dolunay etkisi ile partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir. Arkadaşlarınızın hayatınızın odak noktası olabilecektir, onlardan desek alabilir veya destek vermeniz gereken koşullar oluşabilir

Aslan / Yükselen Aslan;

Hafta ortasına kadar Pazar günü gerçekleşecek akrep burcunda ki dolunayın etkileri ön planda olacaktır, yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı. Evinizde çok büyük bir temizlikte yapabilir, size gereksiz olan eşyalardan, giysilerden…vs arındırabilirsiniz kendinizi.

Başak / Yükselen Başak;

Hafta ortasına kadar Pazar günü gerçekleşecek akrep burcunda ki dolunayın etkileri geçecektir. ile tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda fikir alış-verişleri çok daha aktiflenebilir, oturduğunuz apartmanda koşulları iyileştirmek için fikirler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir bunun için yayın evleri ile bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler içinde oldukça uygun bir haftadasınız.


Terazi / Yükselen Terazi;

Akrep burcunda ki dolunay ile para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir.

Akrep / Yükselen Akrep;

Burcunuzda gerçekleşecek olan  dolunay ile  özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Bu hafta  kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır.

Yay / Yükselen Yay;

Dolunay etkisi ile kendinizi bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz.

Oğlak / Yükselen Oğlak;


Dolunay etkisi ile Kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu dolunayın Jüpiter ile kuracağı olumlu kontak sayesinde eğer yalnızsanız bu bir aşkın habercisi de olabilir. Bu hafta eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zamanladır. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik adımlar atabilir veya konular gündeme gelebilir.


Kova / Yükselen Kova;


Dolunay etkisi ile  İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteği sayesinde bu hafta ailenizden güzel desteklerde keza alabilirsiniz.

Balık / Yükselen Balık;


Dolunay etkisi ile uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu hafta dolunay etkisi size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu hafta kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz!