28 Mayıs 2012 Pazartesi

28 Mayıs - 3 Haziran Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta etkiler biraz karışık gibi. Gökyüzünde önce Merkür ile Mars gergin etkileşimde olacak akabinde Merkür ile Venüs birlikte hareket ediyor olacaklar. Şimdi bunları biraz açalım; öncelikle bu hafta iletişimsel bir takım sıkıntılar meydana gelebilir, telefonlarınız bozulabilir mars etkisi nedeni ile özellikle işinizi, çalışma ortamınızı bağlana konularla ilgili iletişim ağlarınıza, araçlarınıza dikkat etmenizde yarar var. Bunun yanı sıra trafikte daha dikkatli olmanız gereken bir hafta, iş anlamında toplantılarda ani agresif sert çıkışlar sergileyebilirsiniz, bu çalışma arkadaşlarınızla arasnızda ki ilişkiler de kendini gösterebilir. Hem trafikte hem iş alanında sakinliğinizi korumanıza gereken bir hafta. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz ok ama saygı göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Venüs etkisi ile de şehir dışına birkaç günlük seyahat durumu söz konusu olabilir, para ile ilgili sevindirici güzel gelişmeler söz konusu olabilir bu hafta. Bir süredir beklediğiniz haberler sizi sevindirecek şekilde gelebileceği gibi, eskiye, geçmişe ait konuların  üstünden geçmek için oldukça uygun bir hafta.


Boğa ve Yükselen Boğa
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta biraz daha merküryen bir hafta olacak, bilgi, iletişim, seyahat konuları bakımında oldukça aktif ve hareketli. Merkür önce mars ile sert bir etkileşimde olacak akabinde Venüs ile birlikte hareket edecek. Özel hayatınızda gerginliklere karşı dikkatli olmanızda yarar var, özellikle para ve harcamaları işaret eden konularda. Bunun yanı sıra bu hafta borsa, kumar gibi riskli girişimler için pekte uygun bir hafta değil, aceleci ve ani kararlar yüzünden sıkıntılı durumlar oluşabilir. Maddi konularla ilgili önemli bir takım kararlarınızı vermeden önce derin bir nefes alıp sakince düşünmenizde yarar var, gerçekten ihtiyacınız var mı yoksa şu sıralar bu tarz harcamalar sizler için lüks mü ? Venüs etkisi ile de maddi anlamda elbette kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz, eski verdiğiniz borçları alabilir, kaybettiğiniz değerli eşyalarınızı bulabilirsiniz. Hayatınızın şu dönem odak noktası para olarak gözükmekte ve eğer akıllıca adımlar atabilirseniz kazançlarınız hızla artmaya başlayacak. Sadece doğru ve bilinçli bir şekilde organize olmanız ve dağılmamanız gerek.


İkizler ve Yükselen İkizler
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta diğer burçlara nazaran sizlerin yaşamı daha hareketli ve ön planda geçecek. Burcunuzda ilerleyen Merkür hem mars hem de Venüs ile etkileşim içinde olacak. Hızlı hareket etmeniz, hızlı karar vermeniz, hızlı aksiyon almanız gerekebilecek yaşamınızda bir çok konuda. Ama bu acele ve hız içinde sakinleşip, sağlıklı düşünmeye de ihtiyacınız olacak. Bu hafta Mars sert etkileşiminden dolayı, ailenizle aranızda iletişimde gerginlikle vuku bulabilir, fikirlerinze saygı görmekte zorlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bir aile bireyinin rahatsızlığı yüzünden panik yapabilirsiniz ama bu etkiler geçici. Eğer taşınmak, yer değiştirmek gibi bir planınız var ise bu hafta bu gibi işlerde agresyon, sinir edici gelişmeler meydana gelebilir. Venüs etkisi ile de her ne kadar fiziksel açıdan büyük değişimler yapmak için pek uygun bir süreçten geçmeseniz de belki saç renginizde, saç kesiminizde değişime ihriyacınız olabilir, geriye dönüşü zor adımlar atmaktan kaçınarak minik değişimler yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra eski sevgililer, flörtler, eşler pek rahat bırakmayabilir sizleri bu hafta.



Yengeç ve Yükselen Yengeç
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası


Bu hafta zihinsel anlamda daha yorucu ve stresli bir hafta sizleri bekliyor, yetiştirilmesi gereken işler, son dakika aksilikleri, koşturmalar, zihnin dağınık olması. Çok yorulacaksınız ama yorulduğunuza sonunda değecek. 12. evinizde ilerleyen Merkür ile Mars sert etkileşimlerinin sonuçları bunlar. Yalnız ani ve gereksiz, kontrolsüz çıkışlarla zarar görebilirsiniz, sakinliğinizi korumanıza yarar var. Özellikle iletişimsel konularda bazı engeller ve aksaklıklar meydana gelebilir ve bunlar hep kontrol dışı gelişmeler olabilir. Yolculuklara çıkmak içinde uygun olmadığı gibi trafikte bir tık daha dikkatli olmanızı önerebilirim. Fikirlerinizi,düşüncelerinizi çok net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Venüs desteği sayesinde bu hafta özellikle rüyalarınız oldukça etkileyici olabilir, özel hayatınızda bir şeylerin üzerinden geçmek, fark etmediğiniz detayları yakalamak içinde keza güzel bir hafta. Bunun yanı sıra eski arkadaşlarla dostlarla bir araya gelebilir, onlardan haberler alabilirsiniz. Bazılarınıza isimsiz çiçekler, mesajlar, hediyelerde gelebilir ve şaşırtabilir sizleri. Birileri size minik aşk oyunları da yapabilir.


Aslan ve Yükselen Aslan
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta oldukça hareketli ve aslında eğlenceli bir hafta sizleri bekliyor. Özellikle sosyal anlamda hareketli, dostlarla, arkadaşlarla daha sık bir araya gelmeye başlıyorsunuz. Yalnız Merkür ve Mars sert etkileşimi yüzünden maddi anlamda sinirlerinizi oynatacak gelişmeler oluşabilir, paranızın hesabını bir türlü yapmakta zorlanabilirsiniz. Maddi konular ve sosyal ilişkileri bağlayan konularda fazlaca harcamalar oluşabilir. Mesela bu hafta arkadaşlarınızla daha çok dışarı çıkıp daha fazla masraf yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra finansal kaynaklarınızla ilintili arkadaşlarınızın desteği sayesinde kazançlarınızı da arttırabilecek fırsatlarda söz konusu olabilecektir. Venüs desteği sayesinde bu hafta iş ve kariyer anlamında oldukça keyifli gelişmeler söz konusu olabilir. Geçmişte yaptığınız bir iş yeniden önünüzde gelebilir kazanç sağlamanız için, eski iş yerinizle temaslar kontaklar kurabilir, yeniden iş teklifleri alabilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelmek içinde güzel bir hafta.


Başak ve Yükselen Başak
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası


Şimdi bu hafta sizler biraz daha dikkatli olacaksınız çünkü burcunuzda hala ilerleyen mars (bir türlü çıkamadı gitti burcunuzdan aylardır) Merkür ile sert kontak halinde olacak, bu da iletişim problemleri, sinirlerinizin sınırlarınızı zorlayacak gelişmelere işaret etmekte. Sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bunun yanı sıra bu etkileşim ile iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yöneticilerinizle iletişimsel sıkıntılar, fikir ayrılıkları, gerginlikler de gündeme gelebilir ama çabuk geçiştirilebilecek cinsten olacaktır. Bu dönem projelerinizi hayata geçirmek ve hız kazandırmak için aslında güzel bir süreçtir. Venüs etkisi ile de yurt dışına seyahatler gündeme gelebilir, daha önce gittiğiniz ve de keyif aldığınız yerlere gidebilirsiniz. Yabancılardan veya yabancı kökenli kişi ve kuruluşlardan destek ve fayda görebilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili güzle gelişmeler olabileceği gibi, yakın çevrenizin evlilik haberlerini de alabilirsiniz bu hafta. Kariyer anlamında gerginlikler nüks edecek olsa da keyifli bir hafta olacak sizler için.


Terazi ve Yükselen Terazi
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta sağlığımıza biraz dikkat ediyoruz çünkü Merkür ve Mars sert etkileşimde olacaklar v özellikle sağlığınızı ilişkilendiren konularda gerginlikler, sıkıntılar oluşabilir. Özellikle normalde mideniz hassas ise, ülser, gastrit gibi durumlarınız var ise biraz daha dikkatli olmanızda yarar var. Psikosomatik rahatsızlıklara daha yatkın olabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamınızda ki gelişmeler konusunda kontrol altında tutmanız bir parça zor olabilir, akışa bırakmaya çalışmanızda yarar var bu hafta. Yaşamınızın gidişhatını değşitirecek önemli kararlardan kaçınmakta yarar var. Venüs desteği sayesinde özellikle parayı ilgilendiren konularda nispeten daha şanslı olurken eğer borca falan ihtiyacınız var ise rahatlıkla destek bulabilirsiniz. Seyahatler organize edebilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler meydana gelebilir. Tanıtım, pazarlama, reklam gibi işler içinde oldukça uygun bir hafta. Satürn’ün burcunuzu terk etmesine az kaldı, ekim ayında omzunuzda ki büyük yüklerden kurtulabileceksiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası


Bu hafta biraz krizler haftası diyebiliriz, yaşamınızda değişim gerektiren konularda aslında kolları sıvamanın tamda vakti. Özellikle sağlıklı ilgili konular için kesenin ağzını biraz daha açmanız gerekebilir. Bu hafta Merkür ile Mars arasında ki gerginlik yüzünden özellikle arkadaşlarınızla, sosyal anlamda ilişkide olduğunuz kişilerle iletişim problemleri, ağız dalaşları, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Bu hafta sinirler gergin, hatta durduk yere bile olabilir, ruhunuzu huzursuz hissedebilirsiniz, bu yüzden ruhunuzu dinlendirecek müziktir, kitaptır, meditatif çalışmalardır bu gibi şeylere yönelebilirsiniz. Venüs ile Merkür güzel etkileşimi sayesinde ise maddi anlamda güzel gelişmelere işaret ederken eğer kredi gibi ihtiyaçlarınız varsa veya sigorta falan yaptıracaksanız güçlü kişilerden destekler alabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda veya ortaklık gerektiren işlerde minik krizler deneyimleyebilirsinizde. Bu hafta özellikle fikirlerinizi, projelerinizi her yerde anlatmayın çalınma riski yüksektir, dikkatli olmanızı önerebilirim bu konuda.


Yay ve Yükselen Yay
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta Merkür ile Mars arasında ki gerginlikle beraber hem iş, kariyer hem de ilişkiler alanında bir takm gerginlikler, uzlaşma sorunları, stres yaratıcı durumlar söz konusu. Partneriniz, ortağınız veya yöneticilerinizle fikir ayrılıkları, fikir tartışmaları gündeme gelebilir. İstediklerinizi yaptırmakta bu hafta fazla ısrarcı davranabilir ve kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta pek imza atmak, sözleşmeler yapmak için uygun bir hafta sayılmaz açıkçası, aceleci kararlar ve tavırlar size zarar olarak geri dönebilir. Venüs desteği sayesinde özellikle iş ve çalışma ortamına ilişkin konularda genel anlamda keyif verici gelişmelere işaret etmekte, yeni müşteriler, yeni iş projeleri gündeme gelebilir. İşinizle ilgili sizi bir üst levele çıkartacak koşullar, fırsatlar oluşabilir. Sizler için asıl gelişme haziranın ilk haftası oluşacak, çünkü burcunuzda bir ay tutulması meydana gelecek, bununla ilgili ise önümüzde ki hafta detaylı bilgiler veriyor olacağım.


Oğlak ve Yükselen Oğlak
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta iş ve çalışma ortamında sıkıntılı durumlar söz konusu, Merkür ile Mars sert etkileşimi özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde sıkıntılara, sorunlara neden olabilir. İş arkadaşlarınızla fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz, işlerde aksaklıklar, toplantılarda iptaller, yazılı dökümanlarda kayıplar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Sağlığınızı ilgilendiren konularda da dikkatli olmanızda yarar var, özellikle tansiyon problemi olanlar bu hafta birazcık daha dikkat etmelerinde yarar var. Venüs-Merkür ikilisinin birlikte hareket edeceği bu hafta diyete veya spora başlamak için gayet uygun, hızlı şekillenmeyi ve kilo vermeyi düşünmeyin işler biraz ağırdan gidebilir venüsün geri gitmesinden dolayı ama yararını çok görebilirsiniz. Bunun yanı sıra Venüs desteği sayesinde iş anlamında her ne kadar başta gerginliklerden bahsetsemde durum aslında o kadar vahim değil, Venüs sayesinde iş ve çalışma ortamınıza ilişkin kazançlarınızı ve statünüzü arttıracak gelişmelerde söz konusu olacaktır.


Kova ve Yükselen Kova
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Bu hafta özel hayatınızda süper hareketlilik söz konusu, Merkür ve Mars etkileşimi sayesinde cinsel temelli flörtler, ilişki başlangıçları söz konusu olabilir. Yalnız bu hafta özellikle maddi anlamda büyük, riskli girişimler için pek uygun değil, buna borsa ve kumarda dahil. Aceleci kararlar ve yatırımlar zarar olarak geri dönebilir, sakin ve ayrıntılara önem vererek hareket etmenizde yarar var. Bu hafta kültürel etkinliklere katılmak, konser, sergi, tiyatro..vb oldukça uygun bir hafta. Bunun yanı sıra yeni hobiler edinmek, vaktinizi size iyi gelecek konularla geçirmek içinde keza öyle. İçinde hız barındıran her türlü konudan uzak durmanızda yarar var. Özel hayatınızda biri var ise iletişim problemleri nüks edebilir, sürekli kendinizi ispat etme, söylediklerimizi kanıtlamak zorundaymış gibi hissedebilirsiniz. Venüs desteği sayesinde yalnız olanlar daha çok eskilere karışabilirler, eski sevgililer ve partnerlerle görüşme ve haberleşme olasılıkları çok yüksek. Yeni ilişkilere başlamak içinde pek uygun bir hafta değil, uzun soluklu olamayabilir, malum şu an gökyüzünde Venüs geri gitmekte.



Balık ve Yükselen Balık
28 Mayıs – 3 Haziran Haftası

Haftanın ilk günleri iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. Sağlığınıza biraz dikkat, özellikle yediklerinize içtiklerinize, midenize,bağırsaklarınıza dokunmasın. Yoğun, tempolu bir iş başlangıcı sizleri bekliyor. Hafta ortası itibari ile destek aradığınız anda bulabileceksiniz yalnız karşınızdaki kişileri eleştirirken dozunu kaçırırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konular ön planda olacak. Hafta sonuna doğru ise finansal konulara el atmanız gerekebilir, fren mekanizmanızı çalıştırabilirsiniz. Ödemeler, borçlar, harçlar, krediler, burslar gündeme gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise işinizle ilgili size destek olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor, uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Merkür mars sert etkileşimi yüzünden aile içinde gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var, bunun yanı sıra evde sigorta atımları, kesisc, delici aletler yüzünden sıkıntılar oluşabilir.