14 Mayıs 2012 Pazartesi

15 - 22 Mayıs Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs sizlerin 3. evinde geri gidiyor olacak, hayatımızı ve kendimizi güzelleştirmek adına attığımız adımlar geri tepebilir, istediğimiz sonuçları alamayabiliriz veya engellerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. 3. evinizde geri gidecek olan Venüs, tatil ve dinlenmek için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağını gösterebileceği gibi, yazışmalarınızda bazı karışıklıklar, adres yanlışlıklarında olabileceğini gösteriyor. Veya editörünüz sizi arayıp veya yayın eviniz yazılarınızı kaybettiğini söyleyebilir. Seyahat esnasında çantanıza sahip çıkın. Venüs bu gibi karmaşalar yaratabilir yaşamınızda. Şimdi de en önemlisi güneş tutulması ve etkilerine geçelim; Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.


Boğa ve Yükselen Boğa;
15-22 Mayıs Haftası


Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs sizin 2. evinizde geri gidecek. 2. evinizde, yönetici gezegeniniz geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz. Ve güneş tutulması ise sizleri şu şekilde etkileyebilecektir; Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.


İkizler ve Yükselen İkizler;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs burcunuzda geri gidecek. özellikle fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor, kilo alabilirsiniz, ilişkilerinizde yavaşlama, durağanlaşma başlayabilir, Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Romantik ilişkilerde içsel olarak derinlik, tutku ve cinsellik ağır basabilir.Eşinizi, ortağınızı yeniden değerlendirmeye tabii tutabilirsiniz. Bu dönemde eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi de beklenebilir. Maddi konular, yatırımlar ve gayrimenkul alımı için de, Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez. Kozmetiklerden kaynaklanın alerji gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulması etkileri ise; bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile  inanılmaz orijinal fikirlerle dolup taşan bir zihne sahip olabilirsiniz. Özgün eserler vermek için harika! Ama platonik aşklar yiyip bitirebilirde sizi. Geçmişe ait unuttuğunuz ne varsa rastlaşma, hatırlama zamanı şimdi. En kötü kabusları bile! Sağlığa çok dikkat. Özellikle cinsel organlara. Kuruntular, kuşkular, paranoyalar sarabilir 4 bir yanınızı. Kendinizi, ruhunuzu rahatlatacak şeylere yönelin. Estetik falan aman ha! Eğer bir ilişkiniz var ise kritik zamanlarda geçiyor olabilirsiniz. Güneş tutulması ile; hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.



Aslan ve Yükselen Aslan;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı! Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Güneş tutulması da ikizler burcunda gerçekleşecek; Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.


Başak ve Yükselen Başak;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Eski iş başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir, iş ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabilir. Güneş tutulması etkisi ile de; İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


Terazi ve Yükselen Terazi;
15-22 Mayıs Haftası


Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile İlişkiler test aşamasında, özellikle birlikte olduğunuz kişi ile aranızda mesafeler var ise. Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Çok uzun süredir görüşmediklerinizle de bir araya gelebileceğiniz ortamlar olacaktır. Güneş tutulması etkisi ile de; hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.



Akrep ve Yükselen Akrep;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile 8. evinizde 29 Hazirana kadar geri gidecek olan Venüs, özellikle başkalarına ait parasal konular,miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra, eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilirde. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vade de acısı çok fena çıkar. Eski kıyıda köşede unuttuğunuz faturanız, ödemeniz gereken bir taksit, kredi..vb kapınızı çalabilir. Eşinizin maddi durumu bir süreliğine durgunlaşabilir. Duygusal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bankadan çektiğiniz kredi dışında birden beklenmedik masraflar çıkabilir.Güneş tutulması etkisi ile de; eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda.


Yay ve Yükselen Yay;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile  Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Venüs 29 Hazirana kadar Retro yapacak. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir, dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerin ömrü pekte uzun olmayabilir.Yeni ortaklıklar için verimli zamanlar değil. Üzerinize tembellik çökebilir, hareket etmeniz zorlaşabilir. Güneş tutulması etkisi ile de, İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile    6. evinizde geri giden Venüs, öncelikle sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanları işaret ediyor. Belki kendimi tekrar etmiş olacağım ama, cinsellikle ilgili rahatsızlıklar, genital bölge sorunları, kum, taş , idrar yolları, mesane gibi organlara dikkat. Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin ol. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Eğer diyet yapmaya karar verdiyseniz, Venüs retro olduğu için, her zamankinden daha yavaş kilo vermeye başladığınızı fark edebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde zaman zaman aksilikler, gecikmeler meydana gelebilir. Daha önce kaybolan bir ev hayvanınız geri de gelebilir. Güneş tutulması etkisi ile de; Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile  Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda ki gelişmelerin biraz yavaşlamaya başladığını görebilirsiniz. 29  Hazirana kadar Venüs geri gidecek. Birden alevlenen, hızlı gelişmelerin olduğu aşk ve flört hayatınız birden duruldu, sakinleşti. Ya da cinsellikten bir anda eskiden olduğu kadar zevk alamıyorsunuz? Merak etmeyin geçici bu etkide 29 Hazirana  kadar sadece. Eski aşklar ve flörtlerle biraz zaman geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, işleriniz biraz uzayabilir. Hamile kalma riski düşük olacağı gibi, beklenmeyen, istenmeyen gebelik durumları ile de karşılaşabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.


Balık ve Yükselen Balık;
15-22 Mayıs Haftası

Yılın en önemli haftalarından bir tanesine giriş yapıyoruz, bu hafta hem Venüs geri gitmeye başlayacak ve haziran sonuna kadar sürecek hem de ikizler burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Hemen bunların etkilerinden hızlı bir şekilde bahsedelim. Venüs gerilemesi ile Eğer ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları retrodan önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Venüs gerilediği zamanlar, estetik, dekorasyon, bir şeyleri yenileme, güzelleştirme ile ilgili konularda gecikmeler, istediğiniz sonuca ulaşamama durumu ile karşılaşabilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir. Güneş tutulması etkisi ile de;  yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat.