25 Kasım 2013 Pazartesi

24 - 30 Kasım Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi ile finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Belki evinizi değiştirmek, ofisinizi değiştirmek, yeni araba almak, ev almak için paraya ihtiyacınız vardır, bununla ilgili araştırmalar, görüşmelerde yapabilirsiniz. Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile de işinizde, kariyerinizde veya aileniz içinde daha ılımlı davranmaya işaret etmekte. Bu alanlarda olası bir krizde birilerinden yardım beklemek yerine, kendi başımıza ılımlı yaklaşarak problemlerin üzerinden gelebileceksiniz. Sorunların üzerinden tek başına gelebilmeyi öğrenmeniz gerekebilir bu hafta. Güneş / Uranüs etkileşimi ile de, rutinin dışına çıkmak, sıra dışı konulara yönelmek, kendinizi aşmak, farklı değişik konulara yönelmek içinde harika bir hafta. İş ile özel hayatınızı birbirine karıştırmamaya da özen gösterin.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür ve Satürn akrep burcunda birlikte olacaklar bu hafta. Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. İletişim,satış,pazarlama,halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu hafta umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu hafta bir ortak ile ticarete atılmak içinde güzel hafta. Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile de karşılaşabileceğiniz olaylara gereğinden fazla tepki verebilir, abartabilirsiniz hatta. Özellikle kardeşlerle ilişkilerde veya komşularınızda ilişkilerde olası sorunları tek başınıza çözmeniz gerekebilir. İletişimi ilgilendiren konularda özellikle kadınlarla iletişimde zorlanmalar söz konusu olabilir, kendinizi dinlettirmek, söz anlatmak için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerebilir. Güneş / Uranüs etkileşimi ile de ummadığınız kişilerden, ummadığınız sürpriz desteklere işaret ederken, elinizde ki mevcut işleri daha iyi bir seviyeye ulaştırmak için çok güzel destekler alabileceksiniz.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz. Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Bunların yanı sıra Jüpiter desteği ile finansal anlamda zamanında alamadığınız ödemeleri alabilir, kaybolan eşyalarınızı bulabilir, maddi anlamda kazancınızı arttırabilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile keyif için harcanabilecek abartı harcamalara işaret etmekte, bir şey alırken birkaç yerden fiyat araştırması yapmanızda fayda var açıkçası. Para mevzularında olası bir sorunda bu hafta yalnızsınız, sorunları tek başınıza çözmeniz gerekebilir açıkçası. Güneş / Uranüs etkileşimi ile de farklı, değişik bu iş anlamında da olabilir, yaşantı şeklinde de olabilir,  arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan iş birliktelikleri teklifleri gelebilir. İş anlamında özellikle bereketli bir hafta.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile  özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta sizler için oldukça keyifli bir hafta, geçmiş işlerle ilgilenmek, geçmiş hesapları kapatmak, eskiden yarım kalan konularla ilgilenmek içinde keyifli bir hafta açıkçası. Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile özellikle ikili ilişkilerde abartılı davranışlara ve tepkiler vermeye müsait olduğunuza işaret etmekte. İlişkiler arenasında olası bir krizde bu hafta yalnızsınız, tek başınıza çözmeniz gerekecektir. İlişkiler alanında gereksiz kaprislerden uzak durun. Eğer yalnızsanız da partneriniz yoksa bu hafta şanslı haftanız olabilir. Güneş / Uranüs etkileşimi ile sürpriz bir iş teklifi veya işinizle ilgili mükafat, övgü alabilirsiniz.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile   yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta. . Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile sağlığımıza biraz dikkat etmemizde yarar var, özellikle şekerli gıdalardan bu hafta uzak duralım, iş yerinde kadın figürlerle ilişkilerde zorlanma söz konusu olabilir, kadınlarla ilişkilerde abartılı tepkilerden uzak duralım. İş yerinizde ki popüleritenizde artıyor bu hafta. Güneş / Uranüs etkileşimi ile ani bir seyahat durumu olabileceği gibi, uzak mesafelerden sürpriz misafirlerinizde gelebilir sizlere.

Başak  ve Yükselen Başak;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile    yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından çokça bilgilendirileceksiniz bir çok konuda. Bu hafta etkin olacak Venüs / Jüpiter etkileşimi ile eski aşklar,ilişkiler gündeme gelebilir, yalnızsanız flörtler söz konusu olabilir. Bu hafta sizler için biraz daha vur patlasın çal oynasında tadında geçebilir açıkçası, hayatın keyifli, eğlenceli tarafı ile daha çok haşır neşir olabilecek hatta bunu biraz abartabilirsinizde. Güneş / Uranüs etkileşimi ile para ve finans gibi konularda imzalamanız gereken önemli evraklar gündeme gelebilir. Kredi, kredi kartı, nafaka, prim, burs, sponsorluk gibi konularda sizi sevindirecek sürpriz bir gelişme söz konusu olabilir.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile  para, finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile evinizi güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda, kariyerinizde popüleriteniz artıyor, attığınız adımlarla daha da göze girmeye başlayabileceksiniz. Yalnız dikkat edin işinizde gereksiz abartılı tepkiler vermemeye özen gösterin. . Güneş / Uranüs etkileşimi ile sürpriz bir ortak iş teklifi gelebilir, beklemediğiniz kimselerden sürpriz destekler alabilirsiniz. Bu haftanızın odak konusu para olacak ama kazançlarınızı arttırıcı nitelikte olacak bu.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
24- 30 Kasım Haftası;
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile  Bu hafta yaşamınızı düzene sokma, yeni kararlar alma haftası. Belki de bu hafta zorlanacağınız kararlar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile bu hafta size keyif verecek konular hakkında araştırma, yapmak, okumak, kendinizi geliştirmek için harika bir hafta olacağa benziyor. . Güneş / Uranüs etkileşimi kazançlarınızı arttırabilecek sürpriz hesapta olmayan iş teklifleri projelerde gündeme gelebilir.


Yay  ve Yükselen Yay;
24- 30 Kasım Haftası
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile  psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebiir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinizi biraz kasmanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Güzel haber ise şu aslında, olası maddi bir krizi aşabilmeniz için çevrenizden güzel fikirler ve destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile keyfi konular için daha çok para harcayabilirsiniz, yeni giysiler, yeni eşyalar için ama ihtiyacınızdan fazlasını harcamamanızı tavsiye ederim. . Güneş / Uranüs etkileşimi  hesapta olmayan sürpriz bir aşkı getirebilir size. Eğer partneriniz var ise de onunla seyahat planı yapabilirsiniz.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
24- 30 Kasım Haftası
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile   arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar,iş birlikleri kurmak içinde ideal bir hafta. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile eğer yalnızsanız flörtler olabileceği gibi, ilişkilerde abartılı tepkiler ve davranışlara da dikkat etmekte fayda var. Bu hafta çapkınlık yapmak için ideal bir hafta. Güneş / Uranüs etkileşimi  ile geleceğe yönelik planlarınızda ani sapmalar, karar değişiklikleri, hedef değişiklikleri olabileceğini göstermekte ama bunlar olumlu etkiler.

Kova  ve Yükselen Kova;
24- 30 Kasım Haftası
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile  iş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama haftası. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, işyerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile bu hafta daha çok sosyalleşmeye, arkadaşlarla beraber takılmaya işaret etmekte amma velakin bunu abartabileceğinize de işaret etmekte. Bu hafta baya popüler olacağınız bir hafta sizleri beklyor. . Güneş / Uranüs etkileşimi  ile değişik, sıra dışı, farklı gruplarla bir araya gelebilir, hayatınıza yeni kişiler katabilir, dostlarınız beklenmedik sürpriz hareketlerde bulunabilirler sizler için.

Balık  ve Yükselen Balık;
24- 30 Kasım Haftası
Bu hafta Merkür hem de Satürn hem de Jüpiter ile etkileşimde olacak. Merkür / Satürn etkileşimi ile   daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz.Jüpiter desteği ile de aşk konusunda şanslı sayılabilirsiniz, sizden mesafe olarak uzakta biri ile flörtleşmele, yazışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta vize, pasaport gibi işleri halletmek içinde uygundur, eğer partneriniz var ise onunla birlikte seyahat planları da yapabilirsiniz. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile bu hafta yeni hobiler, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Bu hafta sanatsal çalışmalar yapmak, yaratıcılık gerektiren işlere yönelmek içinde keza uygun bir hafta. İlham perileri sizin yanınızda olacaktır. . Güneş / Uranüs etkileşimi  ile iş anlamında sizi daha iyi bir konuma taşıyacak bir proje, teklif gelebilir. Maddi anlamda nefes almanızı sağlayacak bir teklif alabilirsiniz.