27 Kasım 2013 Çarşamba

27 Kasım 2013 Çarşamba Gökyüzü Gündemi




Bugün Ay başak burcunda seyahat ediyor. Çevremizde gelişen olayları sürekli analiz eder ve eleştirme ihtiyacı hissederiz, dozu aşarsak fena olur..
Hastalıkların en yoğun yaşandığı zamanlardır, tabii elbette şifasınında geldiği süreçtir, sıkılmasın canınız..
İş yerinde mesailer, yapılması gereken işler artar,yumurta kapıya dayandırmadan halledin işlerinizi. ; her şeyin mükemmel olması için çok daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.
Bugün ay başak burcunda ilerliyor; bu dönem duygulara aslında pek yer yoktur, daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde oluruz. yaşamımızda dağınık, göze batan yer ve konuları düzenlemek ve organize etmek için şahane bir dönemdir.
Bugün ay başak burcunda ilerliyor; el becerilerimiz geliştirmek, hobilere yönelmek, kafamızı rahatlatacak,düşünceleri dağıtacak konulara yönelmeliyiz. ; her şeyin ispata dayalı olmasını isteriz ve her şeye burnumuzu sokmaya eğilimli oluruz, konunuz değilse yapmayın ama
Bugün ay başak burcunda ilerliyor; özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almak için en uygun zamandır arkadaşlar, özellikle sindirim sistemi hassastır, ishal-kabızlık vakaları daha çok görünür. Aşırı koşmak, enerji sarf etmek dalağı çok daha fazla yorar aman dikkat, apandist sıkıntıları da aynı şekilde oluşabilir.
Bugün Ay/Mars  etkileşimi hakim olacak gökyüzünde, liderlik becerilerinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün yaptığınız işler konusunda meydan okumak, gücünüzü ortaya koymak çok daha kolay olacaktır. Önce kendinizi, sonra çevrenizde ki insanları rahatlıkla motive edebileceksiniz. Özellikle başak,oğlak ve yükselen burcu bu olanlar..

Keza Ay/Mars etkileşimi yanıcı,kesici,delici aletler sayesinde kazalara işaret edebilmekte. Bugün kazalara karşı extra dikkatli olmakta yarar var. Yine bizleri sabırsız,tahamülsüz, fazlaca aceleci ve ani öfke patlamalarına yatkın bir hale sokabilecektir dikkat edin