11 Kasım 2013 Pazartesi

11 - 17 Kasım Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
11-17 Kasım Haftası;

Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim sizi hem ev, yuva, aile, yerleşim, arsa,ofis alım-satımını ilgilendiren konularda rahat nefes almanızı sağlayacak hem de finansal anlamda borçlar, ödemeler, kredilerle ilgili konularda destekleyici bir etki yaratacaktır. Ev almak, kredi çekmek, aile içinde birinin rahatsızlığının giderilmesi, kiraya çıkmak, ev bulmak, nafaka bağlatmak, ortak işlerden elde edilen gelirlerin artması gibi durumlar söz konusu. Tüm bu alanlarda oldukça keyifli bir haftaya işaret etmekte. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, zorlanma, kayıp, kadın figürler yüzünden sıkıntıya düşmeye işaret edebilir. İş hayatınız bu hafta extra stresli gözükmekte, iş vasıtası ile tnaıştığınız kimselerle flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş ve kariyer evinizde ilerleyen plutonun bu dolunay  zamanı etkin olması, özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her halukarda bu dolunay para konularınızı gündeme taşıyacaktır.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle eğitim, yayıncılık, imza gerektiren konular, ortaklık, evlilik, ilişkiler konusunda yaşamınızda fırsatlar sunmasına, yolunuzu açmaya, olumlu anlamda yeni gelişmelere işaret etmekte. Bu hafta atacağınız imzalar, ortaklıklar oldukça bereketli ve şanslı olabileceğini düşünebiliriz. Keza bu hafta yeni bir kitap yazmaya başlamak, iletişimle ilgili konularda önemli toplantılar, el sıkışmalarda meydana gelebilir. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, uzak akrabalar, hukuksal konulardan yana gergin bir hafta olabileceğine işaret etmekte. Özellikle kadın akrabalar, işinizi gördürebileceğiniz kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir. Kadın figürler bu hafta motivasyonunuzu düşürebilir açıkçası. Sağlığınıza da dikkat etmenize yarar var, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize özellikle. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay  zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Pluton etkili olacağından bu dolunayda , özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla  ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz

İkizler  ve Yükselen İkizler;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim, hem parasal konular, kazançlar hem iş, yeni projeler, yeni müşteriler, iş sayesinde gelebilecek ödüller, övgüler, güzel gelişmelere işaret etmekte. Olası bu alanlarda problemleriniz var ise eğer bu hafta  su gibi akacak işleriniz, bu hafta kuracağınız kontaklar oldukça önem arz edecektir. Bu hafta atacağınız adımlar paranızı, kazançlarınızı olumlu anlamda etkileyecektir. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, ilişkisel anlamda, sağlık, psikoloji konusunda krizlere işaret etmekte. Özel hayatınız pekte istediğiniz gibi gitmeyebilir, sağlık olarak genital bölgeleye dikkat edilmesinde yarar var. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bu dolunay  zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim size hem kişisel girişimlerinizin hızla yol almalı, kariyer başarısı gibi etkilerin yanı sıra eğer ki yalnızsanız aşk konusunda da 5 yıldızlı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Biraz flörtöz ve şımarık davranmanızda gerçi olası ama problem yok, zaman zaman şımarmak sizinde hakkınız. Keza hamile kalmak, çocuk yapmaya karar vermek gibi durumlarda söz konusu olabilir. Bu hafta belki de bu sene düşmediğiniz kadar 4 ayak üstüne düşebileceksiniz, ben yerinizde olsam şansımı şans oyunlarında da abartmayarak tabii deneyebilirdim veya borsada falan. . Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, ortaklık gerektiren konularda zorlanmalara, kadınlardan beklediğiniz desteklerin gelmemesine, evliyseniz eşinizin iş sıkıntısına işaret edebilir. Bu hafta eğer bir ortaklık kuracaksanız, lütfen bu kadınlarla olmasın, bu hafta kadınlarla iş yapmak çok stresli ve zahmetli gözükmekte. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz.Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. 

Aslan  ve Yükselen Aslan;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim size hem ev, yuva, aile, yerleşim, taşınmaz mallar konusunda hem de sağlık, psikolojik sağlık, bilinçaltı, ruhsal konular, bilinçlenme, hayatı ve evreni anlama, ruhsal çalışmalar, şifalanma ile ilgili konularda harika fırsat ve şanslar sunacaktır. Mesela bu hafta sigara kullanıyorsanız eğer veya başka bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için harika bir hafta. Sizi ruhsal anlamda değiştirecek, iyi gelecek çalışmalar içine girebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olası problemleriniz var ise rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz, buna psikolojik olanlarda dahil. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise; birlikte çalıştığınız kadın figürlerle aranızın açılması, koşulları zorlayıcı bir kadın müşteriye işaret etmekte. İşinizle ilgili kadınlar yüzünden extra stresli durumlar oluşabilir. Bir de sağlık olarak özellikle kişisel bakım, ağız bakımınıza dikkat edilmesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir.


Başak  ve Yükselen Başak;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim size; iletişim, seyahatler, arkadaşlıklar,dostluklar, sosyal çevre ilişkileri konusunda bir takım fırsat ve şanslar elde edebileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan büyük fayda görebilir, size çok iyi gelecek sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte iş yapmak, ortak projeler kurmak, para kazanmak için oldukça uygun bir hafta. Bu hafta yeni tanışacağınız kimseler yaşamınıza olumlu anlamda oldukça faydası olabilecek. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise; aşk anlamında ve çocuklarla ilişkilerde sıkıntılar işaret etmekte. Belki de bir kadın figür yüzünden ilişkinizde prüzler ortaya çıkabilir, belki aldatılma durumları da olabilir. Bu hafta mali anlamda risk almak içinde pek uygun bir hafta değil. Hamile olanlar doktor kontrollerini aksatmamasında yarar var. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları a gündeme getirebilir.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim size; hem kariyer hem de para anlamında harika kapıların açılacağına işaret etmekte, terfi ise terfi, daha iyi bir iş ise daha iyi bir iş, statü ise statü! Bu hafta hem maddi hem de kariyerinizi ilgilendiren konularda karşınıza çıkacak olan teklifleri iyi değerlendirin, önümüzde ki seneye kadar bir daha böyle bir etkileşim olmayacak zira. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise ailevi konularda gerginliklere, anne ile ilgili problemlere, ev sahibinizle ilgili sıkıntılı durumlara işaret etmekte. Ev içinde değişiklikler yapmak, taşınmak, mülk alıp-satmak için pekte uygun bir hafta değil. Keza ev içinde tadilatlar içinde. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek.  özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonra ki hafta kullanmanızda yarar var.  Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz

Akrep  ve Yükselen Akrep;
11-17 Kasım Haftası;,
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim siz, hem tüm kişisel girişim ve çabalarınızın karşılığını alabileceğinize, hem yayıncılık, hukuksal konular, eğitim, yurt dışı bağlantılı işlerde şansınızın yaver gitmesine, hem de kariyer anlamında güzel fırsatlar ve kontaklar elde etmenize hem ticaretten yana şansa işaret etmekte. Bu hafta resmen 4 ayak üstüne düşeceksiniz sürekli, karşınıza altın değerinde fırsatlar çıkabilir. Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, iletişim kazaları, kadın figürlerle gereksiz gerginlikler, trafikte sorunlar veya varsa aracınızda arızalar, kardeş ilişkilerinde problemler söz konusu olabilir. . Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek.  sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu dolunay  zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. 

Yay  ve Yükselen Yay;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle; gizlilik içinde yürüttüğünüz tüm işleriniz olumlu sonuçlanacak, maddi anlamda beklenmedik bir destek bulabilirsiniz, kredinize onay çıkabilir, burs bulabilir, borçlarınızı ödeme konusunda kolaylıklar yakalayabilirsiniz. Keza sağlıkla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olabilecek. . Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise finansal anlamda gereksiz harcamalardan kaçmanız gerektiğine, özellikle para mevzuları yüzünden özellikle de kadınlarla aranızı açmamanız gerektiğine işaret etmekte. Bu hafta parasal konularla ilgili hem iyicil hem de kötücül etkiler bir arada, özellikle para mevzularında hakkınızı savunmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu dolunay , yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Pluto desteği ile bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu dolunay  ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle; hem dostluklarınız, arkadaşlarınız hemde ortak işler, ve destek beklediğiniz konularda harika destekler alabileceğinize işaret etmekte. İlişkisel anlamda da partnerinizle aranızda olası sorunlar varsa çözebilirsiniz, bu hafta hayırlı bir ortaklığa adım da atabilirsiniz. Partnerinizle iş yapmayı düşünüyorsanız da bu hafta oldukça uygun bir hafta.  Dostlarınızdan özellikle harika destekler alabileceksiniz. . Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, estetik yaptırmak, güzelleşmek uğruna adımlar atmak, saç rengini değiştirmek, fiziksel olarak değişiklikler yapmak için pekte uygun değil. Çevrenizde ki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, hayatınıza zorluk çıkarabilirler. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yalnız olanlar bence gözlerini 4 açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz


Kova  ve Yükselen Kova;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle, hem kariyer anlamında, hem iş ortamınızda süre gelen işinizde, hem sağlığınızı ilgilendiren konularda, hem işinizle ilgili yılın belki de en bereketli ve en şanslı haftasında olacaksınız. Bu alanda tüm işleriniz su gibi akıp gidecek, sıkıntılar varsa hepsinin üstesinden gelebileceksiniz, istediğiniz işi, istediğiniz müşteriyi kapabileceksiniz. Terfi alabilir, ödül alabilir kısacası iş anlamında şahane bir hafta sizleri bekliyor olacak. . Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, ilişkisel anlamda zorlanmaya, sağlıkla ilgili genital bölge problemlerine, gizli saklı ilişkilere, ilişkilerde hak etmediğiniz davranışlara, aldatmalara, aldtılmalara işaret etmekte. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız .Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir.

Balık  ve Yükselen Balık;
11-17 Kasım Haftası;
Bu hafta sizlere genel anlamda keyifli haberlerim var. İlk haber Merkür retrosu artık sona eriyor, , yeni atılımlar, imzalar, elektronik alış-verişlerinizi artık rahatlıkla yapabilirsiniz demek oluyor bu. Akabinde bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle, yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, projeler, hukuksal konular hem de aşk, çocuklarla ilgili konularda süper şans ve fırsatlar söz konusu. Eğer yalnızsanız aşk var size de artık, çocuk sahibi olmak isterseniz de gayet uygun bir hafta, vize pasaport işlemlerini halletmek, ticarete atılmak içinde kaza öyle. Bu saydığım tüm alanlarda atacağınız her adım desteklenecek hem de fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Bu hafta etkin olacak Venüs/pluton/Uranüs kontağı ise, özellikle kadın dostlarınızla aranızın açılması, arkadaşlık ilişkilerinde zorlanma, dostluk ilişkilerinin zarar görmesi söz konusu olabilir. Hafta sonu ise boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu dolunay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz, yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.