5 Kasım 2011 Cumartesi

7 - 13 Kasım Haftası Burç Analizleri

Koç ve / veya Yükselen Koç;
7-13 Kasım Haftası

Bu hafta Mars-Neptün ikilisi biraz gergin görünüyor, özel hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde biraz alıngan, hassas ve gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Sınırlarınızı iyi belirlemekte ve bazı insanların sınırlarınızı zorlamasına izin vermemek yerinde olacaktır. Eğer yalnız iseniz, statü olarak size uygun olmayan kişilere çekilebilirsiniz. Flörtlerinizden yana minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Riskli girişimler için pekte uygun bir hafta değil açıkçası.  Ama size güzel bir haberim var, Neptün’ün bu hafta geri gidişi sona eriyor, uzunca bir süredir sosyal yaşamınız, dostluk ilişkilerinizle ilgili belirsizlikler, net olmayan olaylar ya da sizlerin güvenini sarsıcı konular sık sık gündeme gelmiş olabilir, manevi anlamda destek almakta zorlanmış olabilirsiniz. Bu süreç uzunca bir süreliğine sona eriyor, manevi anlamda gereken desteği rahatlıkla alabilecek, sosyal yaşamınızda yardımlaşma ve birlik temaları çok daha ön plana çıkacaktır. Neptün’ün ileri gitmesi ile beraber, felsefe, din, inançlar, hayatın anlamı v soyut konularla ilgilenen kişilerle daha sık bir araya gelebilirsiniz. 11 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve uzunca bir süre bu burçta seyrine devam edecek. Bu hafta itibari ile iş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Yalnız sağlığınıza da dikkat etmeniz gerek. Bazılarınız bu süreçte hızlı kilo-alışverişleri yaşayabilirler. 11 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, bütçeniz ve finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Alım-satım konuları ile ilgilenebilir, kazançlarınızı arttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.  


Boğa ve / veya Yükselen Boğa;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta sizler için önemli çünkü burcunuzda bir dolunay meydana gelecek, ama bundan önce bu hafta kesinleşecek olan Neptün-Mars etkisinden bahsetmek istiyorum. Ev,yuva ve de mesleki konularda hatalı davranışlar yapmaya, cesaretinizin kırılmaya müsait, gerçekçi olmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Vesveseler ve bir takım korkular içinizi kapsayabilir ama sakin kalmanız ve bu konularda objektifliği elden bırakmamanız önemli olacaktır. Tabii size iyi haberlerim de var. Bu hafta Neptün’ün geri gidişi sona eriyor, bu sayede mesleki konularda önümüzdeki süreçte artık önünüzü çok daha net görebilecek, olası fırsatları daha rahat bir şekilde değerlendirebilecek, korkularınızın, endişelerinizin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Manevi anlamda özellikle mesleki konularda daha rahat bir şekilde destek alabileceksiniz. Unutmayın ki yaşamınızda ki asıl engel sizden başkası değildir. Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay ile birlikte size yük olan bir takım koşul ve konularda kurtulabilirsiniz. Fiziken değişim yapmak için kolları sıvayabilir, diyete başlayabilirsiniz. Hatta evet evet bu hafta dolunay burcunuzda olacağından dolayı diğer burçlardan çok daha hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yarım kalan, tamamlanması gereken işlerinizi bu dolunay desteği ile rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Yalnız dolunayın gerçekleştiği burç insana biraz stres katar, içsel anlamda kendinizi bir parça huzursuz hissedebilirsiniz bu dolunay zamanı.


İkizler ve / veya Yükselen İkizler;
7-13 Kasım Haftası

Bu hafta Mars ve Neptün arası biraz bozuk olacak, yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilgili konularda gerçekçi olmakta zorlanabilir, iletişimde sorunlar, hayal kırıkları oluşabilir. Bazı seyahat planlarınız son dakika gelişmeleri ile askıya alınabilir. Bu hafta uzunca bir süredir geri harekette olan Neptün direk harekete başlayacak. Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilgili işler, tanıtım, reklam, eğitim..vb konularda ki gecikmeler, belirsizlikler ortadan kalkmaya başlıyor. Hayatın anlamını daha fazla sorguluyor ve hedefleriniz konusunda karıştırıcı etkiler gündemde olsa da, Neptün desteği sayesinde bu konularda kafanızda bir takım şeyler yavaş yavaş netleşmeye başlayacak. Bu hafta boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, biraz daha gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz, sağlıkla ilgili konularda bir parça dikkat etmekte yarar var zira mideniz hassas olabilir. Kendinizi net bir şekilde ortaya koymakta bir parça zorlanabilirsiniz, kontrol dışı gelişen olaylar gündeme gelebilir. Fakat bu dolunayın en güzel etkisi, kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Bu hafta Mars başak burcuna giriş yapacak, uzunca bir süre eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, birazda mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Yalnız ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var. Özellikle ev içinde delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmekte yarar var. Kendimi felaket tellalı gibi hissetim birden ama, bazılarınızın hayatına ev alım-satım konuları gündeme gelecektir. Ev içinde aşırı mükemmeliyetçi tavırlarınız rahatsızlık verebilir.



Yengeç ve / veya Yükselen Yengeç;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta Mars ile Neptün kavgasından dolayı finansal konularda özellikle gerçekçi olmakta zorlanabilir, ödemelerinizde gecikmeler oluşabilir, hayal kırıkları, aldanmalar gündeme gelebilir. Borç para vermek için pek uygun zamanlar değil, verdiğiniz parayı daha sonra geri almakta zorlanabilirsiniz. Önemli elektronik bir aletinizi suya düşürebilir, ıslatabilir ve bozabilirsiniz. Finansal konularda çabuk harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Tabii size iyi haberlerimde var, bu hafta uzunca bir süredir geri harekette olan Neptün direk harekete başlayacak. Ruhsal ve gizemli konulara karşı olan ilginiz yükselen bir ivme ile artmaya başlayabilir, hayatın bilinmeyen yönlerine karşı ilginiz daha da artabilir. iş ortağı veya eşinizin finansal konularıyla ilgi belirsizlikler ve gecikmelerde yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. Bu hafta boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, hayatın keyif ve mutluluk verici yönleri ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu dolunay zamanı kalabalıklar içine karışabilir, davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Bir kutlamanın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bazılarınıza ise bu dolunay yeni uzun soluklu arkadaşlıklar kurmanızı sağlayacak fırsatlar verecektir. Bu hafta Mars başak burcuna giriş yapıyor olacak. Bu sayede, seyahatler organize edebilir, yakın çevre ve kardeşlerinizle daha yoğun ve yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Yalnız özellikle araç sahibi olanların dikkatli olmasında yarar var aracınız garip arızalar verebilir, aranızla ilgilenmeniz bakımıyla ilgilenmeniz gerekebilir.


Aslan ve / veya Yükselen Aslan;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta Mars ile Neptün arasında ki gerginlik yüzünden,  hemen harekete geçmekte zorlanabilir, ne yöne nasıl gideceğiniz konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yine sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Bir süredir burcunuzda ilerleyen mars hm stres seviyenizi yükseltti hem de hata karşı biraz daha mücadeleci bir hale getirdi. Bu hafta Mars burcunuzdan çıkmadan önce Neptün ile yapacağı görünüm, biraz tembelliğe doğru itip minik haya kırıklıkları yaşamınıza sebebiyet verebilir. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapaca ve çok uzun süre finansal konularla ilgili mücadele döneminiz başlayacak. Para kazanmak, paranızı arttırmak için daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Mars adama kazandırır ama aynı zamanda harcatırda! Bu hafta Neptün’ün geri hareketi sona eriyor, bu hafta itibari ile özel hayatınızda ve ilişkilerde ki hassasiyet, yanlış anlamalar, belirsizlikler, kafa karışıklığı ve gecikmeler yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte iş, kariyer, mesleki konular ön plana çıkmaya başlayacak. Bazılarını toplum önünde daha fazla görünebilir, bazılarını terfi alabilir, iş değiştirebilir, üstlerle ilişkiler yeniden yapılandırılabilir. Her halukarda bu dolunay mesleki anlamda sizin için destekleyici olarak çalışacaktır.



Başak ve / veya Yükselen Başak;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta sizler için önemli çünkü Mars burcunuza giriş yapacak. Fakat bundan önce aslan burcunda ilerlerken Neptün ile sert bir görünüm içinde olacak. Arkanızdan döne bir takım sevimsiz konular ortaya çıkabilir, çabuk çözülebilen, gerçekçi olmakta zorlanabileceğiniz koşullar gündeme gelebilir. Ruhsal, psikolojik anlamda endişeli ve korkulu olabilirsiniz. Fakat 10 Kasımda burcunuza giriş yapacak olan Mars ile birlikte bu etkiler hızla ortadan kalkmaya başlayacak. Mükemmel işler çıkarmak için daha fazla efor sarf edebileceksiniz, tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Cinsel anlamda da libidonuzun yükseleceği bu dönem, hayat karşı daha motive, hırslı ve mücadeleci olabileceksiniz. Bu hafta Neptün’ün geri hareketi sona eriyor, bu hafta itibari ile başkaları için çok daha fazla çalışabilirsiniz. Eğer kendi işinizin patronu iseniz çalışanlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı çalışanlarınızın size karşı dürüst olmadığı konusunda şüpheleriniz olabilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin belirsizlikler, gecikmeler, hayal kırıkları bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkıyor olacak. 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte yabancılarla ilişkiler, yurt dışı seyahatleri, eğitimle ilgili konular, hukuksal konular ön plana çıkabilir, bu konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Terazi ve / veya Yükselen Terazi;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta Mars-Neptün arasında ki gerginlikle beraber hem sosyal hem de özel hayatını içinde bir takım karmaşalar oluşabilir, gerçekçi olmakta zorlanabilir, çabuk aldanabilir, minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Olası kriz anlarında hemen pes edebilir, kendinizi bırakabilirsiniz. Bu özel hayatınızda ki kişi yüzünden olabileceği gibi sevdiğiniz bir dostunuzla aranızda ki ilişkilerde de gözlemleyebilirsiniz bu etkileri. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak, aslında bu sizler için pekte iç açıcı bir haber değil. Mars hayatınızın görünmeyen bir kısmında seyahat edecek, bu dönem yeni girişimler, başlangıçlar için size gerekli desteği vermeyecek olsa da, hedefleriniz için planlar yapmak için idealdir. Bunun yanı sıra bazılarınız ameliyat olmak, sağlıkla ilgili konularda uzman kişilerden destek almak için kolları sıvayabilir. Bu dönem fiziksel olarak değil, daha çok ruhsal çalışmalara yönelebilirsiniz mesela. Kontol dışı şaşırtıcı olaylar gündeme gelebilir. Mars’ın etkilerinden önümüzdeki haftalarda bol bol bahsedeceğim. 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, miras, krediler, nafaka, primler, burslar, vergiler, bankacılık işlemleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Ama destekleyici bir şekilde Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirleri arttırabilir, eşinizin finansal durumu ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Neptün’ün geri hareketi sona eriyor, bu hafta itibari ile özel hayatınızda yer alan belirsizlikler, hayal kırıklıkları, kafa karıştırıcı etkiler yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.


Akrep ve / veya Yükselen Akrep;
7-13 Kasım Haftası


İş, kariyer, mesleki konularda kaygılar, endişeler, korkular gündeme gelebilir. Bu hafta bu konularla ilgili büyük adımlar veya kararlar vermek pek sağlıklı olmayabilir, gerçekçi olmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Mars-Neptün gerginliğinin hayatınıza yansıması bu şekilde olabilir. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve çok uzun bir süre bu burçta seyrine devam edecek. Hayatınızda, mücadele ve efor sarf edeceğiniz alanlar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar olacak. Bu dönemde hali hazırda bazı arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilecektir, sosyal çevrenizi idare ve organize etme görevi size düşebilir. Tabi yii etkileri de mevcut, mesela daha aktif, sosyal, hareketli ve grişken olacak hayatınıza yeni dostluklar, arkadaşlıklar katabileceksiniz. Mars sizin sosyal anlamda daha fazla öne çıkmanıza neden olacak. 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yalnız olanlar bu hafta uzun sürecek olan bir ilişkinin adımlarını atabilirler. Bazılarınız söz, nişan, evlilik gibi konular üzerine kafa yorabilirsiniz. İlişkinizin geleceği üzerine bir takım kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız yeni ortaklık teklifleri de alabilir bu dolunay zamanında. Bu hafta Neptün’ün geri hareketi sona eriyor, ev yuva, aile , yerleşime ait konularda artık harekete geçme zamanı, bu konularda belirsizlikler, kafa karıştıcı, geciktirici, zorlayıcı etkiler yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.



Yay ve / veya Yükselen Yay;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta Mars ile Neptün arasında gergin bir görünüm oluşacak akabinde Mars başak burcuna giriş yapacak ve Neptünde direk hareketine dönecek. Ve en önemlisi bu hafta boğa burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bunların hepsinin ışığında, bu hafta iletişim, yayıncılık, yakın çevre ve komşularla ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir, kendinizi bu konularda net bir şekilde ortaya koymakta ve gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmekten kendinizi unutabilirsiniz! 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve çok uzun bir süre bu burçta seyahat edecek. İş, kariyer ve mesleki konularda sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, mesleki anlamda daha fazla enerji ve efor sarf edecek, daha fazla yorulacak ve stresle mücadele etmeniz gerekecek. Eğer doğru adımlar atarsanız kariyerinizde zafere ulaşmamak için hiçbir sebep yok! 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay ile birlikte yeni iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınızda bazı küçük değişimler, değişiklikler meydana gelebilir. Yalnız bu dolunay zamanı sağlıkla ilgili konulara dikkat etmek yerinde olacaktır, özellikle mideniz ve boğazınız hassaslaşabilir. Bu hafta Neptün ileri doğru hareket etmeye başlayacak, iletişim problemler, kardeşlerinizin hayatındaki belirsizlikler, eğitim ve yayıncılıkla ilgili konularda karışık konular yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.



Oğlak ve / veya Yükselen Oğlak;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta dikkat etmeniz konular, finansal konular olacaktır, Mars-Neptün gerginliği bu konularda kafa karıştırıcı etkiler yaratabilir, minik hayal kırıklıkları oluşturabilir, bu sadece kendi finansal konularınız değil, başkalarına ait maddi konular üzerinde de etkisi olabilir. Ya da en kötü ihtimalle ki bu çok iyimser bir bakış açısı aslında, koyduğunuz eşyaların yerini bulmakta zorlanabilirsiniz, zihniniz dalgın olabilir. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve oldukça uzun bir süre bu burçta seyrine devam edecek. Yurt dışı, yabancılar, yabancı kültürler bu dönem çok daha fazla ilginizi çekebilir, çok fazla yorucu seyahatler gündeme gelebilir. Eğitim alanında özellikle üniversite seviyesinde stresli koşullar oluşabilir. Hayata dair daha büyük düşünebilir, önemli, mevki statü sahibi güçlü kişilerle bir araya gelebilir ve onlardan destekler alabilirsiniz. Yine 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay ile birlikte yalnız olanlar hayatlarında aşka yer açmaya başlayabilirler, bazılarınız çocuk sahibi olmak için adımlar atabilirsiniz. Sevgilisi olanlar romantik, keyifli günler geçirebilirler, flörtler sık sık gündeme gelebilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek adına adımlarda atabilirsiniz bu dolunay zamanı.


Kova ve / veya Yükselen Kova;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta sizler için oldukça önemli, çünkü burcunuzda ilerleyen Neptün bir süredir geri hareket ediyordu ve bir çok konuda önünüzü görmenizi engelliyor, kafa karışıklığına sebep oluyordu. Süre gelen belirsizlikler canınızı sıkmış olabilir, çevrenizde gelişen olaylara veya hedeflerinizle ilgili konulara gerçekçi yaklaşmakta zorlanmış olabilirsiniz, sanki hayatınızın kontrolü sizin elinizde değilmiş gibi de bir hissiyat içine bürünmüş olabilirsiniz. bu hafta Neptün artık ileri hareket edecek ve bu saydığım negatif koşullar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak.. Fakat bu hafta Neptün ile Mars arasında ki zorlayıcı açı özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda bazı hayal kırıkları ve endişeli durumları da meydana getirebilir. Bu konularda gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve oldukça uzun bir süre bu burçta seyrine devam edecek. Finansal konularla ilgili daha fazla efor ve mücadele dönemi başlıyor. Yalnız bu finansal konular başkalarına ait kaynaklar üzerinden olacaktır, kredi gibi, borç gibi, primler, burslar gibi. Ödemelerde krizler oluşabilir, harcamalarınızı dengede tutmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Kredi çekmek için çokta uygun bir süreç değil gibi. Yine 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte ev, yuva, aile, yerleşime ait konular gündeme gelmeye başlıyor, evinizi değiştirebilir, dekoratif değişikliklere gidebilirsiniz mesela. Ya da aile içinde tamamlanması, bitmesi gereken bir konu bu dolunay sürecinde netliğe kavuşacaktır.



Balık ve / veya Yükselen Balık;
7-13 Kasım Haftası


Bu hafta sağlıkla ilgili konulara daha fazla özen göstermeli ve dikkat etmenizde yarar var. Özellikle bağırsaklar ve ayaklarınız hassas olabilir. Neptün-Mars arasında ki gerginlik, iş ve çalışma koşullarınıza konularda bazı minik hayal kırıklıkları yaşatabilir veya en iyi ihtimalle sizleri tembelliğe sevk edip, işleri biriktirmenize neden olabilir. Size zor gelen işleri eşinizin tersiyle itebilirsiniz. Çalışma ortamınıza ilişkin endişe verici konularda ortaya çıkabilir. 10 Kasımda Mars başak burcuna giriş yapacak ve ortalama 8 ay kadar bu burçta seyrine devam edecek, bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda mücadele dönemi başlıyor. Enerjinizi kanalize edeceğiniz alanlar bunlar olacak. Bu konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız olanlar ise, oldukça tutkulu v cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Hayatınıza hareket ve renk geliyor, şimdiden hazırlanın. Evli olanlar veya birlikteliği olanlar partneriniz veya ortağınız bu süreçte daha hassas olabilir, dokunsan patlayacak moda, bu yüzden onlarla ilişkilerde kullandığınız sözlere ve davranışlara dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu. 10 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay ile birlikte, seyahatler planlayabilirsiniz yakın yerlere, bazılarınız web sitesi, internet..vb konularda çalışmalara başlayabilirler, bazılarını ise yayın evi ile anlaşıp çalışmalar yapabilirsiniz. Araştırma gerektiren konuların ön plana çıkabileceği gibi, yakın çevreniz üzerinde ikna etkinizde artabilecektir.