27 Ocak 2014 Pazartesi

27 Ocak - 2 Şubat Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen koç;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte özellikle,sosyal çevrenizde bir hareketlilik başlıyor. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan girişimleriniz için rahat bir şekilde destek görebileceksiniz. Farklı yapıda, marjinal kişilerle bir arata gelebilirsiniz. Yalnız olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; lütfen plan ve projelerinizi güvenmediğiniz kimselerle paylaşmayın, çalınabilir- başkaları tarafından kullanılabilir. Özellikle bu süreçte sezgilerinizin artabileceği gibi rüyalarınız daha ön planda olabilecektir. Çok sık hakkınızda yapılan dedikodular kulağına gelebilir ama çokta fazla sallamamanızı tavisye ederim. Bilgilerin kaynağını her zaman kontrol ederek kullanmanızı tavsiye ederim. Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay.  Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  evinizi ya da işinizi değiştirmeniz için gökyüzü tüm koşulları hazırlamış durumda, ev-iş arasında kısır döngüye dönen bir gerginlik söz konusu ise, bunu ancak bakış açınızı ya da yaşam şeklinizi değiştirerek düzeltebilirsiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; İş arayanlar için özellikle bu yeni ay dönemi daha girişken, atak ve insiyatif ve sorumluluk almaya daha hazır bir halde olacaksınız. Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilirler. Her şekilde bu yeni ay mesleki kariyerinize ilişkin konularda gelişmeler yaşamayı bekleyebilirsiniz. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte;  iletişim odağınız daha çok arkadaşlarınıza doğru kaymaya başlıyor, onlarla  ortaklaşa projelere girişebilirsiniz. Arkadaşlıklar arası yardımlaşma teması daha ön planda olmaya başlıyıor.Arkadaşlarınıza sürekli onların yaşamlarına ilişkin tavsiyeler vermeniz gerekebilir, arkadaşlarınızın gözüm ablası olabilirsiniz bir nevi. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  çok ani bir seyahate çıkmanız gerekebilir  bir kriz durumu için, hukuksal konularla ilgili işleriniz varsa sizi şaşırtacak şok edebilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta araç kullanırken daha dikkatli olun, kazalara yatkın olabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz eğitiminiz var ise, mesela dil eğitimi, bu hafta bir kursa yazılabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden bol bol eleştiri alabilirsiniz bu hafta.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat-İhracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu yeni ayda belirleyeceğiniz hedefler önümüzde ki aylar için oldukça önem kazanacak. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte;  iletişim odağınız, zihniniz daha çok iş ve kariyerle ilgili konular için çalışmaya başlayacak. Yeni iş teklifleri, iş projeleri gündeme gelebilir. Eğer iş değişikliği gibi planınız var ise 6 şubata  kadar halledin sonrasında merkür retrosu başlayacak çünkü. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Mali anlamda özellikle krizleri fırsata döndürebilirsiniz yalnız maddi anlamda pekte risk almaya yatkın bir hafta değil bilginiz olsun.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Size ait olmayan fakat sizleri yakında ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için kolları sıvayabilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; hayatın biraz daha felsefi belki de inançlar ile ilgii konularına ilginiz artabilir, bu konular için okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Çevrenizde ki insanlarla fikir tartışmalarınız, fikir alış-verişleriniz daha çok bu konular üzerine dönebilir. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu yeni ay zamanı odaklanacağınız konular. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden,tartışmalardan kaçınmalı, birlikte hareket eder birbirinizi motive edebilirsiniz. İş ortaklığının temelleri atılabilir, söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; r zihninizi dolduracak konular daha çok para, finans, ortaklaşa kazançlar üzerine olabileceğine işaret etmekte.  Kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz, para kazandıracak projeler üretebilirsiniz. Bunun yanı sıra kredi araştırmasına da girebilirsiniz. Lütfen bu hafta para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; Jüpier-Uranüs-Pluton arasında İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte


Başak  ve Yükselen Başak;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli olmalı, özellikle baldırlar ve ayak bilekleri hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısında ki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; zihniniz daha çok ilişkiler ve ortaklaşa yapılan işler alanına doğru çevrilmeye başlıyor. Kendinizi sürekli birilerine tavisye verirken bulabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akılcı çözümler getiren genelde siz olabileceksiniz. Ortaklık teklifleri, imza gerektiren işler, sözleşmeler, anlaşmalarda gündeme gelebilir. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun.



Terazi  ve Yükselen Terazi;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Sizler için bu yeni zamanında havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler.Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu yeni ayda çalışmalar yapabilirler. . Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; zihniniz daha çok sağlık ve iş konuları üzerine çalışabilecek. Yeni iş üretmek, iş arkadaşlarınıza sürekli tavsiyeler vermek, sağlıkla ilgili konular üzerine araştırmalar yapmak bu dönemin etklileri arasında yer almaktadır. Merkür etkisi ile yeni iş başvuruları da yapmayı düşünebilirsiniz. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  Ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın.



Akrep  ve Yükselen Akrep;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Ev,yuva, aile konuları bu yeni ayın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır…. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte;  zihniniz daha çok aşk meşk, yaratıcılık gerektiren konular vevarsa çocuklarınız üzerine yoğunlaşmaya başlayacak. Daha çok bu konulara kafa yorabileceksiniz. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca;  Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var



Yay  ve Yükselen Yay;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; teknoloji ve internet araçlarını kullanarak iletişim konularını hayatınızda daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle teknolojik ürünlerle ilgili araştırma yapıp, okuyabilirsiniz…. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; zihniniz daha çok ev,yuva,aile, yerleşim konularına odaklanmaya başlayacak. Bu konular üzerinde konuşmalarınız şekillenebilecek, kararlar almanız gerekebilecek. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir.



Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Finansal konular iş başında. Bu yeni ay zamanı bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz…. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; zihninizi odaklayacağınız konular eğitim, yakın çevre ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili konular üzerine olabilecek. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz



Kova  ve Yükselen Kova;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; İkili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor. Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.Yeni iş projeleri, yeni başlangıçlar, adımlar atmak, proje üretmek için harika bir süreç. Sadece yaşamınızda ki kadın figürleri ile zorlanmalara da işarer edebilir. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte;  zihniniz ve konuşmalarınız daha çok para üzerine olabilecek. Daha iyi nasıl para kazanırım, köşeyi nasıl dönerim, bu işten ne kadar kazanırım gibi sorgulamalar oluşabilir sürekli. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.


Balık  ve Yükselen Balık;
27 Ocak – 2 Şubat haftası;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayları şöyle; kova burcunda yeni ay meydana gelecek, oğlak burcunda ki Venüs retrosu artık sona eriyor, Merkür artık balık burcuna giriş yapacak ve gökyüzünde Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında çok gergin bir T kare açı kalıbı meydana gelecek. İlkinden başlayalım açıklamaya… Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte; Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlıklar yapabilirsiniz, mesela sigara. Bunun yanı sıra gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı ve planlarınızı etrafınızdakilerle paylaşmayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ateşli hastalıklar, salgın hastalıklara karşı. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanın biraz zor olacağı bu süreci hayatınızda bitirmeniz gereken konuların bitimi veya kapanışı için çalışabilirsiniz…. Bu hafta Merkür balık burcuna geçiş yapacak ve retrosu ile beraber 6 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Geri gideceği zamanı sonra detaylıca yazacağım etkilerini ama Merkür’ün balık burcunda olduğu süreçte; zihnizi daha işlek bir hale getirebilecek bu. Her zamankinden daha düşünceli olabilir, kendinizi sorgulayabilir, çeneniz düşebilir, sürekli kendinizi i,fade etme-anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu hafta sizlerin extra dikkatli olmanız gerekiyor. . Hemen size iyi de bir haber vereyim, 1 şubat itibari ile Venüs gerilemesi artık sona eriyor, hayatınızda yolundan çıkan her türlü sosyal, özel ilişkilerinizde yaraları sarma, toparlama zamanı başlamış olacak çok daha kolay. . Jüpiter/Uranüs/Pluto arasında meydana gelecek T-Kare açı kalıbı en son 2013 senesi  Temmuz sonu ağustos başı meydana gelmişti, o dönemler neler olmuştu anımsarsanız aslında yine ne gibi konuların gündeme geleceğini anlamanız daha kolay olacaktır. Ama kısaca; Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir.