20 Ocak 2014 Pazartesi

20 - 26 Ocak Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
20 – 26 Ocak Haftası;
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. Yeni farklı, değişik gruplarla sık sık bir araya gelebilirsiniz bu bir aylık süreçte. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; ortaklık, partner ilişkileri alanında olası tartışmalarda elinizi kuvvetlendirici etki yapacaktır, haklı olduğunuzu savunmanız çok daha kolay olacaktır. Partnerinizi veya ortağınızı ikna etmeniz gereken konularda rahatlıkla ikna edebileceksiniz. Satürn ile olacak olan sert kontağı ise; para meseleleri konusunda bazı yalanlar canınızı sıkabilir. Olası krediniz onaylanmayabilir, size yapılması gereken para ödemelerinde gecikmeler söz konusu olabilir, iletişimsel sıkıntılar meydana gelebilir. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla para, kazanç meseleleri yüzünden canınız bir parça sıkılabilirde. Özellikle inatçılık sosyal ilişkilerinize zarar verebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
20 – 26 Ocak Haftası;
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır. Bu bir aylık süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğu veya yanlış) görünür olacaksınız. Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak. Eğer ki iş arıyorsanız pekte havalı bir işe giriş yapabilirsiniz. İş hayatı anlamında oldukça yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; işinizi yaparken patronunuzu veya birlikte çalıştığınız kimseleri fikirlerinizle rahatlıkla etkileyebilecek, ikna kabiliyetinizi bu alanlarda rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta işinizle ilgili yeni anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. İşinizi ilgilendiren konularda hızlı düşünüp, hızlı ve doğru kararlar verebileceksiniz. İşinizle ilgili konularda olası sorunları iş ortamınızdaki kimselerle açık açık konuşmak için oldukça uygun bir hafta. Yalnız Merkür / Satürn sert etkileşimi, ikili ilişkiler konusunda gereksiz yere fazla gerçekçi, şüpheci yaklaşabileceğinize işaret etmekte. İlişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili karamsar ve melankolik olmaya daha eğilimli olabilirsiniz bu hafta. Partnerinizi veya ortağınızı gereksiz yere eleştirmekten kaçınmakta yarar var bu hafta.

İkizler ve Yükselen İkizler;
20 – 26 Ocak Haftası
 Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular;  yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz, özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu bir aylık süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevk, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Farklı kültürler, farklı inançlar, farklı yaşam şekilleri üzerine araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Üniversite eğitimi, sınavlar konusunda da destekleyici bir süreçte olabileceksiniz. . Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yurt dışı ile ilgili konularda iletişim yeteneklerinizi kullanarak olası sorunların üstesinden rahat bir şekilde gelebileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ikna edici konuşmalarınız sayesinde prim kazabilirsiniz. Hukuksal bir takım konular bu hafta size yarar sağlayacak bir şekilde sonuçlanabilir. Pasaport, vize gibi işlemlerinizi hallederken işleriniz çok hızlı hallolabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ile; işinizle ilgili gereksiz şüpheci, eleştirel, pimpirikli davranabilirsiniz. Ya da yabancı menşeli bir müşteriniz varsa onunla ilgili iletişimsel bazı problemler söz konusu olabilir. Bu hafta iş ortamınızda iletişim problemleri , iletişim cihazları, elektronik aletlerle ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Olumlu cevap beklediğiniz işiniz aslında pekte olumlu sonuçlar çıkmayabilir. Bu hafta kaze ticarete atılmak, şirket açmak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
20 – 26 Ocak Haftası

Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, primler, burslar, miras, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından daha kolay yararlanabilecek, borca ihtiyacınız olduğu anda rahatça destek bulabileceksiniz.  Keza vergi işlerinizle ilgilenmek, varsa şirketinizin muhasebesiyle de yakından ilgilenebileceğiniz bir zaman. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; hem finans konularında hem de aileyi ilgilendiren ya da yaşadığınız yer, yerleşime ait konularda hızlı düşünüp, hızlı ve etkin kararlar verebilmeniz adına destekleyici olacaktır. Eğer ki ev almak, araba almak, arsa, ofis, dükkan almak, açmak gibi bir düşünceniz var ise bu hafta bu konulara hız verebilirsiniz hayatınızda. Yalnız Merkür /* Satürn gerginliği özel hayatınızda gereksiz eleştiriler, şüpheler, kaygılar yüzünden problemler yaşabileceğine işaret etmekte.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular;  ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır. Bu bir aylık süreçte, ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Aslında daha çok bu etkileşim sizi yaşamda destek istediğiniz anda her türlü desteği bulmanız konusunda destekleyici olacaktır. Keza bu bir aylık dönemde odağınız ortağınız veya eşinize ait kariyer durumları da olabileceğine işaret etmekte. . Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iletişim, satış, pazarlama, anlaşma, sözleşme konularına odaklanabileceğinize işaret etmekte. Bu konularda ikna kabiliyetinizi rahatlıkla kullanabilecek ve başarı elde edebileceksiniz. Bunun yanı sıra plansız ama size iyi gelebilecek bir seyahat durumu da söz konusu olabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ise, ailenizle, yuvanızla, yaşadığınız yerde iletişim problemleri söz konusu olabilir, anlaşmak, orta noktaya ulaşmak sizin için zor olabilir.

Başak  ve Yükselen Başak;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte mesela check-uptan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz. Kişisel bakım ve sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemdir bu. Spor, diyet, kişisel gelişim..vb konularda profesyonel destekler alabilirsiniz. Keza bu bir aylık süreçte bir check-up tan geçmek pekte fena fikir değil açıkçası. Biraz tansiyonunuz hassaslaşabilir bu süreçte. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yeni müşteri kazanmanın kapılarını açabilecektir. Aklınız, zihniniz hızlı çalışabilecek ve özellikle para konularında kuracağınız kontaklar, ikna yeteneğiniz, alacağınız kararlar kazancınızı arttırabilecektir.  Yalnız Merkür/ Satürn sert kontağı yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla iletişim problemleri, gereksiz eleştiriler yüzünden zarar düşmeye işaret etmekte. Komşularınızın veya kardeşlerinizin bir takım davranışlarına takıntılı bir şeklide yaklaşmamaya özen göstermenizde yarar var.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular;  aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır. Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. Genel anlamda riskli girişimlerden olumlu sonuçlar elde etmenizin yüksek olacağı bir süreç ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atın. Sizler için hayattan keyif ve zevk alma dönemi başlıyor artık. . Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; tüm iletişim kanalları ile aktif iletişimde olacağınız, her hangi bir sorun, problem, kriz karşısında hızlı ve etkin bir şekilde düşünüp karar verip çözüm yaratabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zekanız çok keskin olabilecek, rahatlıkla risk alınması gereken durumları iyi değerlendirebileceksiniz. Keza sürpriz bir seyahat durumun da söz konusu olabilir. Merkür/Satürn kontağı ile de; para, kazanç, maddi konularda eksik iletişim veya iletişim problemi yüzünden gecikmeler söz konusu olabilir. Para meselelerinde ortak paydada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda, gergin, karamsar, melankolik bir tavır sergileyebilirsiniz.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular;  ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir.  Hayatınızın bundan sonra ki 6 aylık sürecinizi nasıl geçireceğinizin kararlarını alabilir adımlar atabilirsiniz. Keza bu dönemde arabanızı değiştirmek, yeni araba almak içinde uygun bir süreçtir. Bazılarınız merak edip köklerini de araştırabilir, aile büyüklerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; daha fazla okuma, araştırma, bilgi sahibi olma, yeni bir eğitime başlama, yabancı dil öğrenme, ruhsal, psikolojik konular üzerine daha fazla bilgi sahibi olma, bu konularda profesyonel destekler alma konusunda size destekleyici etkisi olacaktır. Hatta bu hafta kötü bir dedikodu veya söylentiyi çok rahat bir şekilde bertaraf edebileceksiniz. Merkür/Satürn sert kontağı ise; ev sahibiniz, aile bireylerinizle iletişim sorunları, gerginlikler, fikirlerin sert bir şekilde ifade edilmesi, yapıcı olamaması yüzünden problemlerin meydana gelebileceğine işaret etmekte. Bu hafta olabildiğince her konuda yapıcı olmaya, fikirlerinizi, düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye bakın, baskıcı, kötücül, karamsar ifadeler sizi bir çok yerde zor duruma düşürebilir.

Yay  ve Yükselen Yay;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; , seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir bu. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fazla ilgilenmekten kendin ize vakit ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Tanıtım,reklam, yayıncılık gibi konulara da odaklanabilirsiniz. Kitap çıkarmak gibi bir planınız varsa bu 1 aylık süreçte yayın evleri ile görüşmeler yapabilirsiniz. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; arkadaşlarınızı, dostlarınızı rahat bir şekilde ikna etmeniz gereken durumlarda ikna edebileceğinize, onlarla seyahat planlarına işaret ettiği gibi, bu hafta sizi çok daha sosyal, hareketli, aktivitelerle dolu bir hafta bekliyor. Arkadaşlarınızın hayatları, özel hayatlarına ilişkin vereceğiniz tavsiyeler onların çok işine yarayacaktır. Fakat Merkür/Satürn sert kontağı ise;  resmi belge kayıplarına, kullandığınız iletişim araçlarının çalınma riskine, telefon rehberinizin silinmesine, mail hesabınızla ilgili problemlere…vs kısacası iletişim araçlarınızda problemlere işaret etmekte. Bunun yanı sıra yakın çevrenizden hakkınızda pekte hoşunuza gitmeyecek dedikodular, söylemler duyabilirsiniz.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi anlamda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, maddi anlamda kendinize çeki düzen vermemiz gerekebilir, bütçenizi yeniden düzenlemek, organize etmek, kendinize finansal konularda hedefler koymak için uygun bir süreç. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ve özellikle para meselelerinde zihninizin çok aktif çalışacağına, ikna edilmesi gereken konularda şansın sizden yana olacağına, eğer ki zam ya da terfi gibi bir isteğiniz var ise bu hafta patronlarınızla konuşmak için ideal olduğuna, iş arıyorsanız bu hafta bulma şansınızın yüksek olduğuna işaret etmekte. Yalnız Merkür / Satürn sert kontağı ise; arkadaşlarınızla fikir birliğine varamama, para meseleleri yüzünden gerginlikler, haksız eleştiriler, dostlarla aranın açılması gibi durumlara işaret etmekte.

Kova  ve Yükselen Kova;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; kişisel konular üzerinden olacaktır. Güneş’in burcunuza geçmesi ile beraber, tüm spot ışıkları üzerinizde olacak ve rahatlıkla dikkat çekebileceksiniz. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Yeni girişimleriniz için rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksa konularda, yabancılarla yapılan işlerde, ticarette, ithalat işlerinde hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurup, rahat bir şekilde sonuca ulaşmanız konusunda size destek olacaktır. Yalnız Merkür/Satürn sert kontağı kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim problemler, kaygılar, gereksiz eleştiriler, yersiz kötü sözler modunuzu düşürebilir, keyfinizi kaçırabilir. Kariyerinize ilişkin keskin kararlar almak için pek uygun bir hafta değil.

Balık  ve Yükselen Balık;
20 – 26 Ocak Haftası
Bu hafta güneş kova burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzde ki bir aylık dönemde odaklanacağınız, hayatınızın merkezinde olacak olan konular; bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu bir aylık süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu dönem biraz içe dönme, kendinizi sorgulama dönemi gibi değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreç bu, özellikle de ruh sağlığınıza. Çevrenizde dönen bir takım gizli kapaklı konular, dedikodular, oyunlar oluşabilir. Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, para meselelerinde gizlice olası sorunları halletmeye, para ile bağlantılı işlerinizi gizlilik içinde yürütmeye ve bunda başarılı olmaya işaret etmekte. Borç gibi para ihtiyacınız varsa veya kredi gibi bu hafta bunu halledebilirsiniz. Bu konuda gizli bir takım yardımlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta Merkür / Satürn sert kontağı ise; eğitim, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksal konularda  iletişimsel problemlere, gecikmelere, kaygılara, endişelere  işaret etmekte. Bu hafta kendinizi kapatıp daha çok okumaya, araştırmaya, duaya, meditasyona, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmenizde fayda var açıkçası.