15 Nisan 2013 Pazartesi

15 - 21 Nisan Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
15 – 21 Nisan Haftası;

Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak.; Bu hafta güneş artık burcunuzdan çıkıp para evinize giriş yapacak, önümüzde ki 1 aylık süreçte maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir. Venüs bu hafta boğa burcuna giriş yapacak 9 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  Finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz kendine. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardrobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halukarda güzel etkiler yaratacaktır. 20 nisanda  girişim, cesaret, savaşçı gezegen mars burcunuzdan çıkarak boğa burcuna giriş yapacak, bir süredir üzerinizde yer alan agresyon ve hayatınızda ki hız yavaşlamaya başlıyor. Finansal konularla ilgili bölgeye girecek olan Mars 31 mayısa  kadar bu bölgede seyahat edecek. 31 mayısa  kadar finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir dikkatli olmakta yarar var. Maddi konularla ilgili hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir.


Boğa  ve Yükselen Boğa;
15 – 21 Nisan Haftası;
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta Güneş artık burcunuza giriş yapacak ve 1 ay süre ile sizlere bir çok konuda destekler verecek! Adeta yeniden doğacak, yaşam karışacak, yeni girişimler yapabilecek, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bir nevi sizler için kış uykusundan uyanma zamanı olacak, bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir dönem başlıyor bu hafta itibari ile! 9 mayısa  kadar Venüs burcunuzda hareket ediyor olacak ve hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Venüs girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar içinde uygun bir süreçtir. 20 nisanda enerji, girişim, cesaret, ataklık gezegeni Mars burcunuza giriş yapacak ve 31 mayısa  kadar sizlerle beraber olacak. Evet üzerinizde ki ölü toprağı bir çırpıda atacak olan mars enerjisi, istek ve arzularınıza ulaşabilmeniz için gerekli destek ve motivasyonu sağlayacaktır size. Fakat aşırı hırs, sinir ve inat sizlere zarar olarak geri dönebilir, buna dikkat etmekte yarar var. Mars yüzünden gereksiz gerginlikler, kavgalar, tartışmalarda söz konusu olabilir. Kazalara da açık olabileceksiniz sakarlıktan doğan, kesiklere, bir şeyleri doğrarken kendinizi kesmeyin mesela, veya ateşle fazla oynamayın. Mars size motivasyon verse de kazalara da açık olmanızı sağlayacaktır.


İkizler   ve Yükselen İkizler;
15 – 21 Nisan Haftası;

Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak.; Bu hafta Güneş boğa burcuna giriş yapacak ve 1 ay kalacak. Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme ve önümüzde ki sürece hazırlık dönemi olacak sizler için. Daha içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, yaşamda daha çok geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem yaşama karşı aktif katılımcı olmak yerine, biraz daha geri planda izleyici konumda kalmak size çok daha iyi gelecektir. Aşk konusuna gelince, pek keyifli haberlerim yok açıkçası bu konuda sizlere. Venüs yaşamınızda çokta etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak ve 9 mayısa  kadar kalacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir bu. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Bir de paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Estetik operasyonlar içinde pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak içinde. 20 Nisanda  Marsın boğa burcuna geçişi ile birlikte 31 mayısa  kadar hayatınızın pause tuşuna basılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu bir dinlenme, içe dönme süreci olarak düşünebilirsiniz. Önemli başlangıçları ve girişimleri 31 mayıs  ve sonrasına bırakmakta yarar var, sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. Çok fazla istek ve arzunuz olabilir ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Daha kolay rahatsızlanabilir, ameliyatlar olabilir, eski kronik rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir. Özellikle boyun tutulması, boğaz ile ilgili sorunlar, ses kısılmaları gibi sorunlar görülebilir. Bu dönem girişimlerinizde boşa çıkabilir…

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
15 – 21 Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak.; bu hafta Güneş sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinize giriş yapacak ve 1 ay kalacak. Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan çok güzel desteklerde görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor, bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapıyor ve 9 mayısa kadar bu burçta kalacak. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecke zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı, gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz. 20 nisan  itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konularda mücadele ve agresyon getiren Mars boğa burcuna geçiş yapacak. 31 mayısa kadar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinizde ağırlayacağınız Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale sokabilir. Yalnız sosyal çevreniz ile aranızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir, sözünüzü geçirmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Özellikle erkek figürlerle bu dönem ilişkiler daha gergin olabilir, onlarla anlaşmanız zor olabilir.


Aslan   ve Yükselen Aslan;
15 – 21 Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak.; Bu hafta Güneş 1 ay kalma suretiyle kariyer evinize giriş yapacak ve sizleri kariyerle ilgili konularda parlatmaya başlayacak. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler. Toplumsal statünüzde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve kariyerinizi parlatmaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, naaş zammı gibi durumlarda söz konusu 9 mayısa kadar. 20 nisanda  Mars’ın boğa burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gözle görülür bir hareketlenme başlıyor tabi yanında eşantiyon stres ve mücadeleyi de getirmekte. Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalamanız an meselesidir. Yalnız iş hayatınızda erkek figürlerle anlaşmakta daha da  zorlanabilirsiniz, mücadeleci ama zafer kazanabileceğiniz keyifli bir süreç olacağına benziyor kariyer konusunda 31 mayısa kadar.

Başak   ve Yükselen Başak;
15 – 21 Nisan Haftası

Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta Güneş 9. evinize giriş yapacak ve bu bir aylık süreçte seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı bir çok seyahate gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir eğitime, kursa, seminerlere katılabilir, hayata dair bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Keza yurt dışı, yabancılar, uluslar arası ilişkiler ve işlerde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela! Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu!Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz venüs bu alanda 9 mayısa kadar seyahat edecek. Bu dönem çıkacağınız seyahatler ve tatiller extra tatlı gelecektir size. 20 nisanda  Mars’ın boğa burcuna geçişi ile birlikte 31 mayısa kadar hayatınızda seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor. Hatırı sayılır önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de dialoglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu dönem aracınızın bakımını, muayenesin yaptırmayı ihmal etmeyin ki sorun yaşamayın. Bir de illegal işlerden uzak durun, özellikle para ile ilgili, fatura..vs mesela.


Terazi   ve Yükselen Terazi;
15 – 21 Nisan Haftası

Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Ve bu hafta Güneş bir ay boyunca para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz. Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alırsınız. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapıyor ve 9 mayısa  kadar bu burçta seyahat edecek. 9 mayısa  kadar olan süreçte maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilir eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz yok ise, bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve birazda sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar. Yalnız mars etkisinden dolayı 31 mayısa kadar paranızı daha çok sağlıkla ilgili konular için harcamanız gerekebilir. Finansal konularda kadınlar daha destekleyici, destek alabileceğiniz kişiler gibi görünürken erkek figürlerle zorlanmalar söz konusu olabilecektir.


Akrep   ve Yükselen Akrep;
15 – 21 Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta Güneş sizlere yeni ve sağlam ilişkiler kurabilmeniz için 7. evinize giriş yapıyor oalcak ve 1 ay kalacak. Bu dönem yeni sağlam iş ilişkileri kurabilirsiniz, eğer yalnızsanız ciddi ilişkiler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işe yeni ortaklar bulabilirsiniz, size destek olacak kişilerle sürekli bir araya gelebilirsiniz. Güzel bir haber daha geliyor, Venüs boğa burcuna giriş yapacak bu hafta ve 9 mayısa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. Aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır bu! Eğe yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz: Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz! 20 nisanda  Mars boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa  kadar bu burçta kalacak. İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili mücadeleli ve stresli bir süreç sizleri beklemekte. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir. Ama genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Bu süreçte kadınların ilişkileri, kadın tarafının problemli gözükürken, erkekler daha rahat bir süreçte olacaklar. Ama Venüs güçlü pozisyonda olduğu için ilişkiler açısından olası zorluklarda bir şekilde aşılabilecektir.

Yay ve Yükselen Yay
15 – 21  Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta Güneş boğa burcuna giriş yapacak ve tam 1 ay kalacak! Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. 20 nisanda mars  boğa burcuna geçişi ile beraber 31 mayısa kadar iş ve çalışma koşullarınızla ilgili bölgede hareket edecek. Enerji, motivasyon, güç ve cesaret getirecek iş yaşamınıza. Fakat bunun yanında eşantiyon olarak agresyon ve mücadele de eklenecektir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zama ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız. Yine sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Mars 6. evinizde hazır hareket ediyor iken, bence hemen bir spor salonuna yazılmakta yarar var. .


Oğlak  ve Yükselen Oğlak
15 – 21  Nisan Haftası

Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak Bu hafta Güneş boğa burcuna geçiş yapacak ve sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve de keyifli bir dönem olacak sizler için! Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve 9 mayısa  kadar bu burçta seyahatine devam edecek.  Beklenen az geldi sizler içinde! Aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzde ki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, tv, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Marsın 20 nisanda  boğa burcuna geçişi ile beraber 31 mayısa  kadar aşk konularından yana hareketli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Aşk hayatınızda zaman zaman agresyon gündeme gelebilir, çocuk sahibi olanlar özellikle onlarla ilişkilerde zorlanmalar gündeme gelebilir, spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. Marsın 5. evinizde ki hareketi sürpriz hamilelikleri de gündeme getirebilir. Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Ama aynı alanda ;Venüs’ün güçlü yerleşimde olmasından dolayı olası zorluk ve krizleri de sevgi, saygı, hoş görü ile rahat bir şekilde atlatabileceksiniz.

Kova  ve Yükselen Kova
15 – 21  Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta güneş boğa burcuna geçiş yapacak ve tam 1 ay bu burçta seyahat edecek, bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları ile daha yakından ilgilenebileceksiniz, evinizde değişim ve tamirat gerektiren işlerle daha yakından ilgilenebilecek, evinizde bol bol yatılı veya günlük misafirler ağırlayabileceksiniz. Venüs boğa burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek! 9 mayısa  kadar olan süreçte, evinizde, yuvanızda , yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz. Yalnız 31 mayısa  kadar Mars boğa burcunda kalacak ve evde birlikte yaşadığınız kişilerle veya ailenizle olası gerginliklere ve tartışmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Evinizde tadilat işlerine başlamak içinde oldukça güzel zamanlar! Özellikle ailede erkek figürlerle çatışmalar söz konusu olsa bile kadin figürlerle ilişkileriniz daha iyi olabilecektir.


Balık  ve Yükselen Balık
15 – 21  Nisan Haftası
Bu hafta hem venüs, hem mars hem de güneş boğa burcuna geçiş yapacaklar. Kısacası gökyüzünde boğa dönemi başlamış olacak. Bu hafta Güneş’te boğa burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim konuları, araştırma gerektiren işler, yakın akrabalarınız olacak. Bu bir aylık periyotta yurt içi çeşitli yolculuklara çıkabilirsiniz bunun yanı sıra kardeşlerinizin iş yaşamı ile ilgili sizi sevindirecek konular gündeme gelebilir. Yeni konulara merak salabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve 9 mayısa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 9 mayısa  kadar olan süreçte türlü keyifli amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzle gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir. Mars etkisi yüzünden bu süreçte erkek figürlerle iletişim veya fikir alış-verişlerinde zorlanmalar söz konusu olabilir, kadınlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Bir de Mars etkisinden dolayı trafikte lütfen dikkat edin, arabanızın orasını burasını çarpmayın, kimse ile dalaşmayın, tartışmayın. Mars bu alanda 31 mayısa kadar kalacak.