28 Aralık 2011 Çarşamba

2012 İKİZLER/Yükselen İKİZLER

Yeni bir yılla beraber tüm umutlarınızın hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, bu yıl sizleri neler bekliyor şöyle kuş bakışı bir göz atmadan önce minik bir bilgilendirme yapayım sizler için. Bütün bir yılı oturup yazmak oldukça zor sizde tahmin edersiniz ki, bende bu sene ki önemli gökyüzü olaylarını, tutulmaları, geri giden gezegen tarihlerini ve önemli gezegenlerin burç değiştirmeleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Sizler zaten daha detaylı okumak için her zaman olduğu gibi haftalıklarımı takip edebilirsiniz.

24 Ocakta Mars Başak burcunda geri gitmeye başlayacak, mars haritanızın 4.evinde geri gitmeye başlayacak ve 14 nisana kadar devam edecek bu hareketi. Bu alan, yuva, aile, yerleşimi gayrimenkul, atalar, köklerle ilgili alandır. Mars’ın geri gitmesi bu alanda yapacağınız olası başlangıçlar ve atılımlarla ilgili bir takım problemler, sorunlar çıkartabilir ortaya. Ev almak-satmak için pek uygun bir süreç değildir, sürekli evrak işlerinde aksilikler çıkabilir ortaya. Eğer erkekseniz annenizin sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, eğer bayansanız babanızla aynı şekilde yakından ilgilenmeniz gereken koşullar oluşabilir. Ailenizla ortak payda da buluşmanız bu süreçte biraz daha zor olabilir, isteklerinizi onlara kabullendirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu geri gidiş döneminde atalarınız, kökleriniz soy ağacınız hakkında derin araştırmalar yapabilirsiniz. Ev içinde marsyen noktalarda  (Şofben, kombi, ocak, doğalgaz hattı…vb) teknik bir takım sıkıntılar, arızalar baş gösterebilir. Ya da satın aldığınız, kiraladığınız evlerde bu tarz sorunlarla sık sık karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinizin finansal sıkıntıları baş gösterebilir. Para ile ilgili iletişimde, konuşmalarda stresli durumlar oluşabilir.

7 Şubatta Satürn Terazi burcunda geri gitmeye başlayacak 25 Hazirana kadar. 5. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn; Aşk ve çocuklarla ilişkilerimizi yeniden yapılandırma ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz şeyleri belirleme zamanı. Özellikle sizden yaşça büyük kişilere aşık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu konuyu tekrar düşünebilirler veya bazı gecikmeler ile karşılaşabilirler. Ayakları yere sağlam basan, daha mantıklı ilişkiler kurma zamanı fakat hızlı gelişmelerin olmasını beklememek gerek. Bu dönem risk almak için uygun bir dönem değil eğer doğduğunuz anda Satürn’ünüz geri gitmiyor ise. Çocukları olanlar ise onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmaları gereken bir dönem. Fakat  yeri geldiğinde “hayır” demeyi de unutmamanız gerekiyor. Bu özel hayatınızda da geçerli.

            13 Mayıs haftası yılın en gözde haftalarından bir tanesi, çünkü Güneş ve Jüpiter harika bir etkileşim içinde olacaklar, bu size sağlık, içsel anlamda huzur, oldukça keyif alabileceğinz seyahatler olarak geri dönecek. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden veya yakın akrabalarınızdan harika destekler alabileceksiniz.

            15 Mayısta Venüs geri hareket etmeye başlayacak ve 27 hazirana kadar sürecek bu geri hareket 27 hazirana kadar sürecek. Venüs burcunuzda geri gideceği için sizin için extra extra önem kazanacak. Venüs’ün gerilediği dönemde, ilişkileri olanlar içsel anlamda bir içe dönüş yaşayabilirler, kendilerini partnerlerine kapatabilirler. Fiziksel olarak büyük değişim veya müdahaleler için çok uygun bir süreç değildir, özellikle estetik operasyon…vb gibi konularda. Güzelleşeceğim derken iyice hayal kırıklığına uğrayın istemem. Kişisel yeteneklerinizi keşfetme yaratıcılığınızı keşfetme dönemi gibi görebilirsiniz ama bunu dış dünya ile paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Venüs ilişki demek, para demek, imaj demek, sosyalleşmek demek tüm bu saydığım alanlarda hayatınızda bir şeylerin yavaşladığını hissedebilirsiniz.

            20 Mayısta Venüs’ün geri gideceği alanda bir Güneş Tutulması meydana gelecek yani burcunuzda. Aslında siz bu  tutulmalara 2011 senesinden aşinasınız, bu tutulma ile ilgili lafı çok fazla uzatmayacağım ama şöyle bir hatırlatma yapayım sizlere, 2011 senesinin 1 Haziran ve 10 Aralık  (+/- 15 Gün) tarihlerini bir gözden geçirin ne gibi gelişmeler oldu hayatınızda, yine bu temalar ön plana çıkacaktır hayatınızda. Aynı benzer etkileri 28 Kasım haftası yine gündemde olacak.

4 Haziran  Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek, yine geçtiğimiz sene 15 Haziran ve 25 Kasım tarihleri civarını düşünün bakalım, bu tutulma yine haritanızın aynı bölgelerini tetikleyecek. Hangi temalar hayatınızda ön plana çıkmıştı. Zaten haftalık analizlerimde tutulmaların etkilerinden detaylıca bahsediyor olacağım sizlere.

            11 Haziran itibari ile büyük şans ve bereket gezegeni Jüpiter Boğa burcundan çıkıp burcunuza giriş yapacak. Artık şans, bereket, fırsatlar sene sonuna kadar sizlerle birlikte olacak. Yalnız ayağınıza gelecek olan fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederim.  Bakın Jüpiter etkisi ile ilgili kendimden örnek vereyim, ben Boğa burcuyum ve Jüpiter 1 sene benim burcumda idi, neler oldu derseniz, Televizyona çıktım hem de hafta içi her gün, ki hala devam ediyorum,  bu daha fazla tanınmamı sağladı. Şu an okuduğunuz site, Türkiye’de en çok okunan astroloji sitesi haline geldi, ben pek iş peşinde koşmadım, iş teklifleri genelde bana geldi. (Gerçi bireysel haritamda Güneş-Jüpiter etkileşimimi tetikledi)  Tabii ki tüm etkiler aynı olmayacaktır ama Jüpiter size has hediyelerini vermeden de durmayacaktır. Beni düşündüren tek taraf, Jüpiter sizi daha özgürlükçü ve yüzeysel yapabilir ve bu da olası şansları kaçırmanıza neden olabilir gibi geliyor. Kişisel yeteneklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyma fırsatları elde edebilir hatta kişisel yeteneklerinizden para bile kazanabilirsiniz.

            5 Ekimde Satürn burç değiştirerek Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna giriş yapacak, 6. evinizde hareket edecek olan Satürn öncelikle iş ve çalışma ortamınızı düzenlemek, iş hayatında yaşayacağınız bir takım olaylarla birlikte büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyimi hayatınıza katacaktır. İş hayatınızda, çalışma ortamınızda büyük değişimler, dönüşümler bekliyor sizleri. Belki de ani bir kararla sektör değiştirecek farklı bir kulvarda yol almaya başlayabileceksiniz. Bazılarınız sağlığınızla ilgili konularda çok daha fazla artık özen ve dikkat göstermeniz gereken bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Bu transit sürecinde kronik bir takım rahatsızlıklar gündeme gelebilir, sağlığın değerini çok daha iyi anlamanızı sağlayacak bir takım minik dersler yaşayabilirsiniz.

           
4 Ekim itibari ile Jüpiter burcunuzda geri hareket etmeye başlayacak ve yıl sonuna kadar geri gidecek. Hemen korkmayın, bu biraz sakinleşmenizi ve frenle yapmanıza neden olacak, işleri biraz ağırdan almanın zamanı birazda. Hayatınızda birden her şeyin yavaşladığına tanık olabilirsiniz, ilişkiler alanında özellikle ataklar beklenmemesi gereken bir süreç olacak. Bu arada Az önce söylemeyi unuttum Jüpiter burcunuzda iken bu sene evlenme potansiyeline sahipsiniz.

9 Kasım haftası Venüs ve Jüpiter etkileşimli harika bir hafta! Hayatınıza hem aşk hem parayı aynı anda getirebilecek bir etkileşim bu. Eğer ilişkiniz var ise oldukça romantik ve dolu dizgin olabilecek bir hafta bu.

13 Kasımda Akrep burcunda bir gerçekleşecek olan tutulma ile eğer iş aradığınız bir süreç olur ise bu tutulma size harika sağlam bir iş getirebilecek, yaptığınız işte sorumluluklarınız artmaya başlıyor, güzel işlerin başına getirebilirsiniz.
Hepinize Mutlu Yıllar!