18 Aralık 2011 Pazar

19 - 25 Aralık Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
19 – 25 Aralık Haftası

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile birlikte sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak, arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler…vs gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek. Ay sonuna kadar Venüs burada seyahatine devam edecek. Bu hafta Güneş-Jüpiter etkileşimi sayesinde maddi anlamda fırsatlar elde etmeye çok daha yakın olacaksınız, ödemeleriniz gelmeye başlıyor, mesleki anlamda yeni pozisyon veya iş tekliflerine açık olabileceksiniz. Hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay genel anlamda iyicil etkilerde olacaktır, bu yeni iş ve kariyerinizi ilgilendiren bölgede meydana gelecek. Uzun süredir beklediğiniz sıçrayışı veya yükselmeyi yakalayabilirsiniz, terfiler, iş değiştirmeler, üstlerden yardımlar, teşvikler övgüler söz konusu olabilecektir. Ama şunu da eklemek istiyorum, yeni ay zamanı Ay-Uranüs etkileşimi yüzünden stresli ve panik davranabilir, aşırı heyecanlı  olabilirsiniz hatta bu sağlığınızı olumsuz etkileyebilirde. Bu hafta tansiyonu olanlar hafta sonu biraz daha dikkat etmelerinde yarar var. Kariyer ve mesleki anlamda değişim ve dönüşüm süreci içine giriyorsunuz.


Boğa / Yükselen Boğa;
19 – 25 Aralık Haftası


Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile birlikte  yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz, bu etkiler ay sonuna kadar devrede olacak. Bu haftada burcunuzda hareket eden Jüpiter ile Güneş arasında ki olumlu kontak sayesinde yayıncılık, eğitim, yurt dışı, yabancılar, yurt dışına seyahatler, hukuksal konulardan yana şanslı, fırsatlar elde edebileceğiniz bir hafta olabilecek. Bu hafta uzak yerlere seyahat planları yapabilir, tatil turlarını araştırabilir hatta şansa oldukça uygun fiyatlı opsiyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bu hafta toplantılar düzenleyebilirsiniz, projeler sunabilirsiniz, tanıtım, reklam gibi işlerden hem gelir elde edebilir hem de bu konularda işlerinizi su gibi ilerleyebilir. Hafta sonu oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay az önce bahsettiğim etkileri daha da destekler nitelikte olacaktır. Yalnız yeni ay zamanı Ay-Uranüs gerginliği, sizi agresif ve şartları koşulları zorlayıcı durumlar içine itebilir. Kendinizi aşmanız gereken bir engelin ortasında bulabilirsiniz. Bu hafta hayatınızın bir tarafını onarmaya, yenilemeye çalışırken diğer tarafı boşlayabilir, yıkabilir, stresli koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler / Yükselen İkizler
19 – 25 Aralık Haftası

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile birlikte özellikle yalnız olanlar için söylüyorum yabancı uyruklu kişilerle flörtlere girişebilirsiniz, veya sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir bu. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Paranızı bu hafta bir takım elektronik aletler almak için harcayabilirsinizde. Bu hafta Güneş-Jüpiter etkileşimi sayesinde hem ilişkiler/ortaklıklar hem de maddi anlamda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte bu konular daha görünür olacaktır. Şimdi, eğer burs, sponsor arıyorsanız bu hafta ve önümüzde ki haftanın ilk günleri güzel haberler alabilirsiniz. Krediye ihtiyacınız var ise bu hafta bankacınızla görüşebilir özellikle ev veya iş kurmak için kredi alabilirsiniz veya işinizi genişletmek için. Bunun yanı sıra bu yeni ay ile birlikte mirasla ilgili konularda -her ne kadar keyifsiz bir konuda olsa- güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.  Ortaklaşa işlerden eğer kazanç sağlıyorsanız bu hafta itibari ile gelirleriniz artmaya başlıyor. Yalnız şunu da eklemem gerekiyor, yeni ay zamanı ay ile Uranüs arasında gerginlik oluşacak, bu da sosyal çevre, arkadaşlık ilişkilerinde tansiyonun yükselebileceğine işaret ediyor, hatta bu tansiyon para ile ilişkili olabilir. Ödemeler, borçlar gibi konularda da rahat nefes almaya başlıyorsunuz.  


Yengeç / Yükselen Yengeç
19 – 25 Aralık Haftası



Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile birlikte paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks..vb gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna bu hafta daha fazla para harcayabilirsiniz. Bu hafta Güneş-Jüpiter etkileşimi sayesinde ve oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ayın etkisi ile ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler ve açık düşmanlıklarla ilgili ilginç bir hafta olacak. Şöyle ki, bu hafta aslında ortalama 10 gün içinde bazılarınızı tatlı bir evlilik, söz, nişan telaşı sarabilir, hayatınızı değiştirmek adına bu konularda (özel hayatınızda) önemli bir takım adımlar atabilirsiniz. Bir kısmınız yani yalnız olanlar sağlam devam edecek ilişkilere başlayabilirsiniz – ama tabi bu bir seçenek, karşınızdaki kişinin niyetini anlamadan ona sepet havası çalmanızda muhtemel- Eğer bir ilişkiniz var ise veya evli iseniz bu hafta sizleri deli heyecanlandıracak bir şeyler beklemeyin, olası senaryo eşinize daha fazla destek olmanız veya onun kariyerine yönelik gelişmelerde ona destek olmanız şeklinde olabilecektir. İlişkileri bir kenara koyarsak, bu etki ile bu hafta bazılarınız ortaklaşa işler kurmak üzere adım atabilir, iş kurabilir veya bununla ilgili teklifler alabilirsiniz. Bazılarınız ise bu yeni ay enerjisi ile sözleşmelere, anlaşmalara imza atabilirler. Düşmanlarınızı , aslında size zararı dokunabilecek kişilerin daha hızlı bir şekilde farkına varabilecek ve aksiyon alabileceksiniz. Bu yeni ay zamanı Ay ile Uranüsün arası biraz papaz olacak, kariyer ve mesleki konularda stresli ve tansiyonun yüksek olabileceği bir hafta, sakin olmalı ve diplomasiyi elden bırakmamanızda yarar var. Kesin sirke küpüne zarar verebilir.


Aslan / Yükselen Aslan
19 – 25 Aralık Haftası

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile birlikte ilişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır. Ve bu etki yıl sonuna kadar devam edecek. Bazılarınız uzun soluklu ilişkilere eğer özgürlüğünüzden biraz taviz verebildiğiniz sürece adım atabileceksiniz. Şimdi yöneticiniz Güneş; Jüpiter ile hafta boyunca uyumlu olacak bir de üstüne oğlak burcunda ki yeni ay eklendi mi değmeyin keyfinize, öncelikle iş iş iş! Deli gibi çalışacağınız, temponuzun acayip yoğun olacağı bir haftaya giriyorsunuz, yeni işler, yeni projeler, yeni sorumluluklar, yöneticilerinizden destekler, terfiler hem çalışma ortamı hem de kariyerinizle ilgili süper bir hafta! İş arayanlar bu hafta aslında önümüzde ki 10 gün önemli görüşmelere çağırılabilir, iş başlangıçları yapabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden süper destekler alabileceksiniz, kazançlarınız artmaya başlıyor. Nasıl şevkle yazıyorum tahmin bile edemezsiniz! Bu yeni ay sizlere harika yarayacak. Tabi bazılarınız bu yeni ay etkisi ile baştan aşağı bir check-up kontrolünden de geçebilirler, olası önemli bir sağlık sorununun sonuna da gelebilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı Ay-Uranüse kafa tutacak ya da tam tersi, pekte önemli değil ama araç sahipleri trafikte biraz daha dikkat, stres seviyeniz yükseliyor, uçaklarınız rötar yapabilir, toplantılara gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta ağır şeyler kaldırmamaya özen göstermelisiniz, beliniz hassas olabilir ve bir de kemikler dişler. Dişçi ile randevulaşmak için harika bir hafta.

Başak / Yükselen Başak
19 – 25 Aralık Haftası


Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile iş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz. Bu etkiler yıl sonuna kadar devrede olacak, gerçi yol sonuna da 15 günden az zaman kaldı hehehe. Şimdi bu haftanın asıl bomba haberine geldi, Güneş ve Jüpiter adeta hafta boyunca dans edecekler ve hafta sonu oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek, nereden başlasam bilemedim? Aşk diye yanıp tutuşanlar önümüzde ki 10 günlük süresi iyi değerlendirin, dışarı çıkın, sosyalleşin, arkadaşlarınızın sizin için çöpçatanlık yapmalarına müsaade edin, armudun sapı üzümün çöpü derken bir fırsatı daha kaçırmayın elinizden. Bir diğer senaryoda evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler için, bu yeni ay sizlere hamilelik haberi getirebilir, çocuk sahibi olmak için gökyüzü oldukça uygun. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir mecrada ise, tv, tiyatro veya sanatın herhangi bir dalı, fark etmez işte size süper bir proje teklifi gelebilir bu yeni ay zamanı, hafiften gizemli, heyecanlı, mistik bir yanı olabilir bu projenin. Bu arada yine yurt dışı, yabancılar, eğitim, yayıncılık alanında da bu hafta şansınız oldukça açık. Yalnız bu yeni ay zamanı Ay ile Uranüs ‘ün arası bir parça gergin, özellikle para ile ilgili konular, eşinizin-ortağınızın parası, banka,kredi gibi konularda stresli ve aşılması gereken bir zorluğun habercisi gibi görünmekte. Sakinliği elden bırakmayın, her şey hallolur siz bu haftanın tadını çıkartın.


Terazi / Yükselen Terazi
19 – 25 Aralık Haftası

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile ay sonuna kadar hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüsün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var. Ve sıra geldi Güneş-Jüpiter-Yeni ay etkilerine! Kredi çekip ev almayı planlayabilirsiniz mesela? Ya da evinizi satılığa çıkarabilir ve daha ferah ve büyük bir eve geçiş için planlar yapabilirsiniz. Bazılarınız aile yanından ayrılıp ilk defa kendi evlerine geçmek içim adımlar atabilirler. Kiralama, sözleşme, alım, satım, toprak, arsa, gayrimenkul konularından yana şans ve fırsatlar sizden yana olacak! Yalnız bu yeni ay zamanı ortaklıklar ve evlilik alanlarında tansiyon hızla yükseliyor, pire deve yapılabilir, ani sinir ve öfke patlamaları, tartışmalar oluşabilir. Sakinliğinizi korumanızda yarar var. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Aile içi ilişkilerde gerginlik yükseğe tırmanabilir veya bir diğer olası etkisi bu ay-uranüs etkileşiminin, annenizin sağlığında minik bir problem nüks edebilir.



Akrep / Yükselen Akrep
19 – 25 Aralık Haftası


Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile ay sonuna kadar ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzde ki 15 gün hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz. Ve hafta boyunca Jüpiter ile Güneş harika etkileşimde olacak ve hafta sonu buna oğlak burcunda ki yeni ay eşlik edecek, önemli sunum toplantıları, görüşmeler, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra eğer işiniz web, tasarım, internet, iletişimle ilgili bir iş ise bu hafta sizler için harika bir hafta, tüm işleriniz su gibi akıp gidecek, sorunsuz her işin altından kalkabileceksiniz. İş ve mesleki anlamda çok güzel destekler alabileceksiniz. Bu yeni ay zamanı yakın yerlere seyahatler planlayabilirsiniz, birkaç günlük şehir dışı kaçamakları yapabilirsiniz. Araştırma gerektiren konularda başarı, ikna kabiliyetinizin yüksek olacağı bir hafta. Yalnız unutmadan, yeni ay zamanı Ay-Uranüs arası pek gergin olacak, birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinize girebilir, tartışmalar yaşanabilir, diplomasiyi elden bırakmayın arkadaşlar, sakin olun, olgun davranın.


Yay / Yükselen Yay
19 – 25 Aralık Haftası

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile ay sonuna kadar kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de yılbaşı için tatil planları yapabilirsiniz. Ve hafta boyunca Jüpiter ile Güneş harika etkileşimde olacak ve hafta sonu buna oğlak burcunda ki yeni ay eşlik edecek. Biri para dedi sanırım? Önümüzde ki 10 gün para ile ilgili konularsa şansınız acayip açık olacak, zam alabilir, daha iyi maaşlı bir işe geçebilir, parası iyi olan bir iş projesi gündeme gelebilir. Yatırımlar yapabilirsiniz. Gökten sapır sapır para yağacak demeyi isterdim ama öyle olmayacak tabii ki! Ama hem iş hem maddi anlamda süperella bir hafta! İyi değerlendirmeye bakın. Şunu da hemen ekliyeyim, yeni ay zamanı ay-uranüs arası pek huzursuz olacak, sevgilinizle, flörtünüzle para yüzünden tartışmalardan kaçınmaya bakın, borsa, kumar, at yarışı gibi spkelütif konular pek kazanç saplamaz size bu hafta. Eğer çocuk sahibi iseniz onlar için daha fazla masraf yapmanız gerekebilir ya da çocuklarınızla ilgili gergin bir durum oluşabilir.  Tamam güzel para haberleri var ama siz rahatınız ve lüksünüz için harcamalarınızı yine de fazla abartmamaya özen gösterin, lakin hafta sonu eğlence mekanlarında su gibi para harcama ihtimalinizde bulunmakta.  Birlikte çalıştığınız kişilerden çok güzel destekler alabileceksiniz.


Oğlak / Yükselen Oğlak
19 – 25 Aralık Haftası


Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile ay sonuna kadar para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz!. Ve hafta boyunca Jüpiter ile Güneş harika etkileşimde olacak ve hafta sonu burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek.  Hayat size önümüzde ki 10 gün bir çok anlamda büyük fırsatlar ve şanslar sunmak üzere kolları sıvamakta adeta! Yeni başlangıçlar, yeni hedefler, yardımlar, destekler hep sizlerle olacak. Eğer hayattan beklentiniz aşk ise önümüzde ki 10 günlük süreci iyi değerlendirin, eğer beklentiniz iş ve kariyerle ilgili bir konu ise bu hafta harika etkiler altında olacaksınız. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatlarında bir takım başarıları, güzel etkileri gözlemleyebilirler, olası sorunlar hızla çözülecektir. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalamanız kuvvetle muhtemel olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat ortaya koyabilecek, hedeflerinize hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz.  Evet her şey böyle iyi güzel ama yeni ay zaman Ay-Uranüs arıza hali özellikle ev yaşamı, aile ilişkileri ile ilgili bir takım gerginlikleri su yüzüne çıkartabilir, sizi agresif ve tahamülsüz kılabilir. Bu hafta taşınmak, yer değiştirmek, alım-satım yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Evinizde elektrik tesisatında bazı minik problemler nüks edebilir.


Kova / Yükselen Kova
19 – 25 Aralık Haftası



Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs burcunuza giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu Oğlak bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü burcunuza girmesi ile ay sonuna kadar, güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız, fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Ve hafta boyunca Jüpiter ile Güneş harika etkileşimde olacak ve hafta sonu buna oğlak burcunda ki yeni ay eşlik edecek. Tüm burçlara bu yeni ay için harika haberler verdim ama sizin için pek öyle değil, çünkü yeni ay hayatınızın pekte görünür bir yanında meydana gelmeyecek, daha çok ruhsal konular, bilinçaltı, psikoloji, ruhsal çalışmalar yapmak için ideal olacaktır. Hatta sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, belki bir check-uptan geçebilirsiniz, ya da psikologunuzla randevulaşabilirsiniz. Aslında bu yeni ayın şöyle bir iyi etkisi olabilir, kötü bir alışkanlığınızı bırakabilirsiniz mesela. Hatta derim ki önümüzde ki hafta sonu tüm kovalar birleşin ve sigarayı bırakma günü ilan edin! Yeni ay zamanı ay-uranüs sürtüşmesi yüzünden yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gergin ortamlar oluşabilir, tansiyon yükselebilir. Her şeyi kontrol edemezsiniz, bazen kontrol dışı gelişen olaylara seyirci gözüyle bakabilmelisiniz.


Balık / Yükselen Balık
19 – 25 Aralık Haftası


Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu haftanın gökyüzü senaryosuna göz attığımızda, Venüs Kova burcuna giriş yapacak, Güneş hem Uranüs hem Jüpiter ile etkileşimde olacak ve hafta sonu oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şimdi bunlar ne anlam ifade ediyor buna göz atalım; Venüs’ün 20 aralık günü Kova burcuna girmesi ile ay sonuna kadar ilişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir; gizli pekte etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Mesela evli bir adamla flört edebilir, sevgilisi olan biri ile yazışabilir, sizden yaşça çok büyük veya küçük biri ile görüşebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Biliyorum şu ana kadar okuduklarınız yüzünden bile benden nefret ettiniz, ama benim elimde olan bir şey değil, olası potansiyel etkileri yazıyorum sonuçta. Bu transitin olası bir diğer etkisi de, kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme veya bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüks edebilir. Ve hafta boyunca Jüpiter ile Güneş harika etkileşimde olacak ve hafta sonu buna oğlak burcunda ki yeni ay eşlik edecek. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızda süper destekler görebileceksiniz, onlarla organizasyonlar yapabilir, hatta tatil planları yapabilirsiniz. İş hayatından kazandığınız gelirler bu yeni ay zamanı artmaya başlayabilir, hele prim üzerine çalışıyorsanız eğer. Yalnız yeni ay zamanı ay-uranüs gerginliği yüzünden, kişisel eşyalarınızda özellikle elektronik olanlar ani bozulmalar, kırılmalar oluşabilir, sürpriz beklenmedik harcamalar bireysel bütçenizin dengesini bir ğarça bozabilir.