11 Ekim 2015 Pazar

12 Ekim Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. İşinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır. Gerçi iş yaşamınız ve çalışma ortamınızda rekabet kızışabilir, gerginlikler oluşabilecek olsa da işinizle ilgili her türlü mücadelen kazançlı çıkacak olan siz olacaksınız. En zor işleri, en zor durumları, hatta olası krizleri bile kendi lehinize çevirebileceksiniz. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Bu yeni ay zamanı partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı? Gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz. Bu hafta bir ortaklaşa işlerle ilgili teklifler alabilir, anlaşmalara da imza atabilirsiniz.  Güneş /Uranüs etkileşimi ile; sağlıkla ilgili özellikle  tansiyon sıkıntısı olabilir, çarpıntılar olabilir. duygusal anlamda hayatınızda gergin bir hava hakim olabilecek. Sizi kısıtlayan konu ve koşullardan delicesine kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu dönem takımlarla, kalabalıklarla hareket etmek sizi biraz yorabilir, tek başınıza tek tabanca takılmak isteyebilirsiniz. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile, güç kazanacağınız, liderlik elde edebileceğiniz belki de önemli büyük bir iş başaracağınız alanlar iş ve kariyer konuları üzerine olacaktır. İş bulmak, iş büyütmek, iş alanı yaratmak, iş için kaynaklar yaratmak, önemli işleri halletmek için harika bir hafta olacak sizler için. Bu alanda bir yenilenme, finansal başarı yakalamak sizler için çok daha kolay olacaktır. Büyük işler halledeceksiniz !

#yasımızvar



Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. Bu etkileşim ile özel hayatınızda ki sorunları aşma gücü verebilecekken, eğer ki yalnızsanız sizi biraz zorlayacak olsa da karakter olarak yeni bir aşkın işareti de olabilir. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işlerle ilgili ya da medya ile ilintili işleriniz ve projeleriniz var ise bu dönem güçlü bir şekilde hız kazanmaya başlayabilecektir.  Yeni olası partnerde yabancı uyruklu, çok seyahat eden, çok uluslu firmada önemli bir yere sahip olan biri de olabilir Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek.  Özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbreklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Bu hafta değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Yalnız bu hafta biraz daha kendinize dönebilir, yalnızlık ve sessizlik ihtiyacınız artabilir. Güneş /Uranüs etkileşimi ile bilincinizde enterasan tuhaf uyanışlar yaşayabilirsiniz. Sizin için iyi sandığınız kimselerin aslında iyi olmadığının farkına varabilirsiniz. İçsel, ruhsal, psikolojik anlamda sizi zorlayan, hayat akışınızda engeller oluşturan kişiler, olaylar ne varsa temizlemek, kurtulmak içinde aslında uygun bir  dönemdir. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, en derin korku ve endişelerinizi yüzeye çıkartarak yüzleşmek içinde harika bir dönemdir. Yalnız, panik atak gibi bir rahatsızlığınız varsa bu dönem çok fazla kapalı alanlarda kalmayın, kafanıza çok fazla bir şey takmamaya özen gösterin. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; hem özel hayatınızda hem de hayat hedeflerinizde reform yaratmak, yenilenmek, yeni stratejiler belirlemek için harika bir hafta olacak. Yurt dışı ile ilişkili konularda, özel hayatınızda, eğitimle ilgili konularda yada hukuksal konularda güç kazanabilecek,  başarı elde edebilecek ve kararlı yapınız sayesinde şartları kontrollü bir şekilde zorlayarak istediğiniz şekle dönüştürebileceksiniz.

#yasımızvar



İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. Aile içinde büyük gerginlikler, tartışmalar, kavgalar söz konusu olabilir, Keza bu etkileşim ile ilk evinizi almak, ya da arabanızı, ya da toprak, arsa gibi konuların üzerine gidebilir, bu konularla ilgili yatırım yapabilir veya bu konularla ilgili aile içinde çözümsüz bir takım konular varsa çözüme kavuşabilir. Erken yaşlardaysanız eğer evden ayrılabilir, kendi başınıza yaşayabilirsiniz mesela. Ya da kendiniz ait bir mülkünüz varsa evinizin içinde büyük değişimlerde yaratabilirsiniz, hafif kaba bir inşaat işi ile birlikte. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Güneş /Uranüs etkileşimi ile dostluklarınız ve sosyal ilişkilerinizde istikararsız, tutarsız davranış ve tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde ani öfke patlamaları, duygusal gerilimler söz konusu olabilir. Özellikle erkek arkadaşlarınızla aranızda olabilir bu durumlar. Ya da arkadaşlarınızın garip kaprisleri size çok batabilir bu dönem. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; krediler, borçlar, yatırımlar, ev konuları, ailevi konular ile ilgili yeni stratejiler belirleyip kendiniz yeni kaynaklar yaratıp, büyük hırs ve motivasyonla elinizden gelenin en iyisini yapıp başarıya rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Varsa borçlarınızı yapılandırabilir, yeni yatırımlara yönelebilirsiniz.

#yasımızvar



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz.  Yakın çevreniz, özel hayatınız, ortaklık gerektiren işler, kardeşlerinizle ilgili yaşamınızda verdiğiniz bir takım mücadeleler varsa bu mücadelelerden başarı ile çıkabileceğinize işaret etmekte. Olası bir sözleşme, anlaşma durumu söz konusu ise de ki bunu 13 Ekim ve sonrasına bırakmanızı tavsiye ederi. Koşulları kendi lehinize çevirebilecek bir duruş sergilemelisiniz. Eğer ki yeni bir yazıya, senaryoya, kitaba, web sitesi ile ilgili işlere, tanıtım, pazarlama, reklam gibi işlere başlamak veya bu gibi işlerde başarı elde etmek kolay olacaktır, istediğiniz sonucu elde edebileceksiniz.  Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. bu yeni ay ile birlikte ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Güneş /Uranüs etkileşimi ile yöneticilerinize karşı isyankar, asi, tavırlar sergilememeye özen gösterin. Konuşmanız gereken mühim konularınız olabilir ama böyle konuşmaları duygularınızın yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Özellikle erkek  yöneticileriniz var ise onlar sizi çıldırtsa bile siz onları çıldırmayın, içinizde ki isyankara biraz hakim olmaya çalışın. İş hayatınızda bu dönem istikrarsız, her an ani olayların geliştiği bir hava hakim olabilir, yöneticileriniz, çalıştığınız kurumun iç yönetimi birden değişebilir sürpriz bir şekilde. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; bu hafta çok önemli, size güç kazandıracak anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. İletişim, satış, pazarlama, reklamla ilgili konularda yeni stratejiler ve hedefler belirleyebilirsiniz, güç kazanabilir bu konularda rahatlıkla başarı ve maddi kazanç elde edebileceksiniz.

#yasımızvar



Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. İşinizi yaparken finansla ilgili her türlü sorunu çözebilecek güce ve cesarete sahip olabileceğinize işaret etmekte. İşinizle ilgili olası bir sorun var ise şu dönem yoğunlaştığınız rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Eğer ki iş ortamınız veya finansal durumunuza ilişkin risk almanız gereken bir durum varsa alın.  Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte, kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret etmekte. Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu yeni ay, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinize işaret etmekte. Güneş /Uranüs etkileşimi ile sizleri hiç hesapta olmayan bir yolculuğa çıkarabilir. Sanatsal konulara ilginiz var ise bununla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Ya da hiç hesapta olmayan ani bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Eğer ki kitap çıkarmak istiyorsanız bu konuda destek olacak kimselerle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; finansal anlamda güzel bir başarı, güç kazanmak, istikrarla verilen mücadelenin sonuna gelmeye işaret etmektedir. Kazançlarınız arttıracak yeni alanlar, yeni işler, yeni projeler söz konusu. Hatta bu yeni işler sizi lider konumunuza getirebilir. Para kazanmayla ilişkili yemi stratejiler belirleyeceksiniz.

#yasımızvar

Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz Bu sizin için süper önemli, çünkü Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu sizin kişisel girişimlerinize hız, cesaret, özgüven katacak bir enerji olacak ama aynı zamanda bir o kadar agresif bir enerjidir. Eğer agresif tarafa yenik düşmezseniz olağanüstü başarının anahtarıdır. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren girişimlerde.  Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek.  Yeni ay zamanı para ile ilgili önemli görüşmelerinizi erteleyip, ekimin ilk haftasına bırakmanızda yarar var. Bu yeni ayın biraz gergin etkileri var, size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Güneş /Uranüs etkileşimi ile sağlıkla ilgili konularda sizi veya babanızı  istikrarsız bir duruma sokabilir. Bu kan ile ilgili bir sorun olabileceği gibi tansiyon, kalp gibi bir durumda olabilir. hiç hesapta olmayan sürpriz bir ödeme de meydana gelebilir açıkçası. Bu ailenizi ilgilendiren bir ödeme, borç, parasal bir durum olabilir. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile;  güç kazanacak, şartları dilediğiniz gibi kontrol edebilecek, kişisel girişimleriniz büyük bir başarı ile sonuçlanabilecektir. Kişisel anlamda, hayatınızda neyi değiştirmek istiyorsanız bunu çok büyük bir istek-arzu ile yapabileceksiniz. Bu hafta özellikle iş konularında muazzam bir başarı söz konusu.

#yasımızvar

Terazi ve Yükselen Terazi;

Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz.  Bunu aslında pek sevmedim, çünkü bu etkileşim büyük güçlü kötü düşmanlarla çarpışmaya işaret etmekte, arkanızdan birileri kirli bir takım oyunlar oynuyor olabilir ve bunları deşifre etmeniz gerekebilir. Veya bu etki aileniz içinden bir bireyin acil sağlık sorunlarına da işaret edebilir. Bu hafta burcunuzda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte hayatınızın gidişhatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Yeni ay zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları aşırı eleştirel yaklaşmaktan dolayı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Güneş /Uranüs etkileşimi ile ikili ilişkilerde istikrarsız davranışlara, duygusal gerilimlere, öfke patlamalarına işaret etmekte. Bu dönem partnerinizin ruhsal ya da duygusal sorunları olabilir, verdiği tepkiler garip, anlamsız olabilir. Ortağınız veya partnerinizle birlikte çıkacağınız bir seyahatte ani bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz kendinizi veya iletişimsel anlamda büyük bir yanlış anlama yüzünden gerginlikler oluşabilir. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile;  gizli planlarınızı ve stratejilerinizi artık devreye sokma zamanı! Kendinizi psikolojik olarak değiştirip dönüştürebilecek güce sahip olacaksınız. Bilinçaltınızdan sizi rahatsız eden konular her ne ise bunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Belki de size çok iyi gelebilecek olan biri ile tanışıp destek alacaksınız ya da bir uygulama, seminer, konferans, kitap olabilir. İçinizde saklı zenginlikleri dışarı çıkarmak, kişisel becerilerinizi paraya dönüştürmek, belki de hobinizi paraya –mesleğe dönüştürme zamanı sizler için!


#yasımızvar

Akrep ve Yükselen Akrep;

Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. İletişim, yayıncılık, reklam, pazarlama konusunda yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek olan güçlü desteklere işaret etmekte. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz her türlü iş başarıya ulaşabileceğini göstermekte. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. 12. evinizde bir yeni ay meydana gelecek, bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, bu hafta iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, hassas olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Sizin döneminiz ekim 20 itibari ile başlayacak, bu yüzden sabretmenizde yarar var. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta. Güneş /Uranüs etkileşimi ile sağlığınız konusunda istikrarsız zamanlar geçirebilirsiniz. Ya da daha önce denenmemiş, enteresan farklı tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz. İş hayatınızda ya da birlikte çalıştığınız kimselerle aranızda istikrarı bozan bir takım durumlar meydana gelebilir, iş ve çalışma ortamınızda kontrolünüz dışında ani değişimler meydana gelebilir. Bu bir ofis arkadaşınızın ani bir sağlık problemi olabileceği gibi, iş ortamınızda ki görev değişiklikleri de olabilir. Özellikle ani görev değişimleri dengenizi bozabilir. İş ortamınzda birlikte çalıştığınız kimselere karşı isyankar, asi tavırlar sergilememeye özen göstermenizde yarar var. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; büyük grup çalışmaları yapmak, eğitime başlamak, yabancı dil öğrenmek, hayatta umut ettiğiniz her ne varsa bunlara ulaşmak, önemli, güçlü kişilerden destekler almak için harika bir hafta! Her türlü iletişim, reklam, tanıtım gibi işlerle ilgili harika destekler alabileceksiniz. Eğer ki yeni bir kitap yazmayı hedefliyor ve bunu basacak yer arıyorsanız da bu konuda da destekler alabileceksiniz. Web sitesi açmak, e-ticaret işine girmek içinde uygundur.

#yasımızvar


Yay ve Yükselen Yay;

Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz.  Kariyer anlamında cesaretinizi toplamalı, risk alınması gereken noktalarda risk alabilmelisiniz. Evet krizsel durumlara işaret ediyor ama unutmayın krizleri kendi yararınıza çevirebilecek güçte olabileceksiniz, o kadar kapkara değil bulutlar aslında. Risk alma, mücadele etme, kendinizi ortaya koyabilmelisiniz. Yalnız tüm kariyer/finansı etkileyecek girişimleriniz için bu haftayı çok iyi değerlendirin. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. Güneş /Uranüs etkileşimi ile kontrolsüz bir hamileliğe işaret edebileceği gibi, belki de hiç aklınızda yokken birden sanatsal bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda duygusal olarak istikrarsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; hem iş –kariyer hem de parasal konularda büyük güç kazanacak, destekler görebilecek, şartları ve koşulları dilediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Eğer ki iş değiştirmek gibi bir niyetiniz varsa bu hafta bunun için yılın belki de en güzel haftası. İşiniz, iş yapış şekliniz, para harcama şekliniz, bütçenizde reformlar yapmak, yeni hedefler belirlemek ve bu hedefler için destekler almak içinde güzel bir hafta olacak.

#yasımızvar

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz. Yurt dışı ile ilgili, yabancılarla ilgili, medya ile ilgili, ithalatla ilgili, hukuksal konularla ilgili konularda vereceğiniz her türlü mücadelenin olumlu karşılığını alabileceksiniz. Daha güçlü, daha cesaretli, daha risk almaya yatkın, daha kararlı bir yapı sergileyeceksiniz atacağınız her türlü adımda ki bu aslında iyi bir şey. Ama bence dostluk ilişkilerinde sıkıntılar olacak. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek.  İş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak.  Güneş /Uranüs etkileşimi ile özellikle aile içinde öngörülmesi zor ani şok edici olaylar gündeme gelebilir. Sizi telaşlandıracak, hızlı bir şekilde harekete geçmenize neden olabilecek durumlar oluşabilir. Evinizin içinde elektronik aletleriniz aniden bozulabilir, evin elektrik sistemini bir gözden geçirtmeniz gerekebilir. Aile içinde duygusal patlamaların bol bol yaşanabileceği bir dönem bekliyor sizleri. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; inanılma güç kazanacaksınız, hayatınızda sevmediğiniz her ne varsa bunu sonlandırıp, değiştirip, dönüştürebileceksiniz. İkna etmeniz gereken her türlü konuda başarı ile işin içinden sıyrılıp, maddi anlamda rahatlıkla başarılar elde edebileceksiniz.  Bu hafta sizin haftanız hırslı, motivasyonu yüksek, dizginlerin sizin elinizde olduğu be başarıdan başarıya koşacaksınız.

#yasımızvar


Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz.  Para ile ilgili konularda, belki de daha çok para kazanma veya bir borcu kapatma konusunda cesaretli davranabilirsiniz. Veya dostlarınızdan umulmadık büyük güzel destekler de görebilirsiniz. Ya da yaşamınızda çözümlemeye çalıştığınız önemli bir sorun veya krizle ilgili dostunuz size harika bir yardım eli uzatabilir de. Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Güneş /Uranüs etkileşimi ile komşularınızla, kuzenlerinizle veya kardeşlerinizle aranızda duygusal anlamda stres yaratıcı durumlar söz konusu olabilir. Lütfen trafikte dikkat edin, arabanızın elektronik aksamında sorunlar meydana gelebilir. Tüm iletişim araçlarınız sözleşmişçesine aniden arıza verebilir, bozulabilir. Bu yüzden her şeyinizi yedeklemenizi tavsiye ederim. Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile;  hem para hem de dostluk ilişkileri konusunda güç kazanacağınız, para ile ilgili konularda koşulları dilediğiniz gibi yönlendirebileceğiniz, maddi anlamda güçlü kişilerden güçlü destekler alabileceğiniz bir hafta olacak. Yeni yatırımlar yapmak, ev almak, araba almak, kaynaklar yaratmak, iş büyütmek, geliştirmek içinde güzel koşullar söz konusu.

#yasımızvar


Balık ve Yükselen Balık;

Haftaya Mars/Pluto etkileşimi ile başlıyoruz.  Eğer ki hayatınızda biri yok ise bu etkileşim ile arkadaşlarınızın çöpçatanlık hizmetinden yararlanarak birileri ile güçlü, tutkulu ilişkilere başlayabilirsiniz. Yeni ortaklık teklifleri gelebilir, arkadaşlarınızla ortak bir takım girişimleriniz olabilir.  Bu hafta Terazi burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Bu yeni ay süreci, ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Güneş /Uranüs etkileşimi ile maddi konularda özellikle birileri ile tartışma ve kavga içinde olabileceğinize işaret etmekte, siz sakin olun kırmayın ve kırılmayın. Parasal anlamda istikrarı sağlamak biraz zor olabilir Bu yüzden gereksiz, ani harcamalardan biraz kaçınmak yerinde olacaktır.  Bu hafta Jüpiter / Pluto etkileşimi ile; yeni ortaklıklar kurmak, hatırı sayılır güç sahibi kişilerden destekler almak, yeni işler için girişimlerde bulunmak için koşulların çok uygun olduğuna işaret etmekte.  Olası ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda sevmediğiniz, değiştirmek istediğiniz koşulları oturup konuşmak, düzeltmek, düzenlemek içinde keza öyle.

#yasımızvar