25 Ekim 2015 Pazar

26 Ekim Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç Burcu;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş ve kariyer evinizde ilerleyen plutonun bu dolunay  zamanı etkin olması, özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her halukarda bu dolunay para konularınızı gündeme taşıyacaktır. Güneş / Neptün etkileşimi ile ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda hassas, yaratıcı, idealist bir tavra bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceğiniz gibi, bu etkileşim sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli, statü sahibi kişilerle görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Bu kişiye hayallerinizi, ideallerinizi, hedeflerinizi anlatabilirsiniz. 

Boğa ve Yükselen Boğa;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Bu dolunay  zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla  ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile; arkadaşlar / dostlar ve sosyal ilişkilerden yana hayal kırıklıkları oluşabilir, arkadaşlarınız yüzünden özel hayatınızda sorunlar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla ilgili doğru kararlar vermekte zorlanabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bu dolunay  zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile çalışma arkadaşlarınızla veya yöneticilerinizle ilişkilerde hatalar, yanlış anlamalar, fazla idealist tavırlar yüzünden zor durumda kalma olsa da bunu çok hızlı bir şekilde toparlayabileceksiniz.  iş ile ilgili konularla hayal ettiğiniz, umduğunuz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Terfi / zam gibi beklentiniz varsa şartları çok zorlamayın ama bu konuda ki isteklerinizi de ifade edin.  İş arkadaşlarınızla ilişkilerde de daha çok yardım etme, destek olam teması ön planda olacaktır.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz.  Güneş / Neptün etkileşimi ile aşk konusunda fazlaca iadealist tavırlar sergileyebilir, beklentileriniz ortalamanın üstünde olabilir.  Eğer partneriniz var ise, gerçekten süper romantik bir tatile gidebilirsiniz birlikte. Medya, yayıncılık, pazarlama gibi işlerden tekliflerde alabilirsiniz. Şu dönem tanıtım yapmak için oldukça uygun bir dönem.



Aslan ve Yükselen Aslan;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile  evinizde, ailenizde parayı ilgilendiren konularda, yardım ve destek teması ön planda olacaktır. Aile içi duygusal iletişim kurmak, duygu yoğunluğunun yüksek olduğu durumlar yaşamak olası olacaktır. Evinizde su borusu, banyo, tuvalet gibi noktalarda arızalar meydana gelebilir.  Evinizi boyamak için uygun bir dönemdir veya evinizi güzelleştirmek için. Yaşamda belirlediğiniz hedeflere karşı daha kabullenici ve sakin bir yol izlemeye başlayacaksınız, yolunuza engeller çıksa bile.  Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde ve gerçekçi olmanızda yarar var.



Başak ve Yükselen Başak;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.   yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları da gündeme getirebilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile ikili ilişkiler , ortaklıkla ilgili konularda daha özverili, daha kabullenici olabileceksiniz. Normalde belki de sinirinizi bozacak bir durumu rahatlıkla takılmadan es geçebileceksiniz.  İmza atmak, ortaklık başlatmak için pek uygun bir dönem değil, koşullar ve şartlar belirsiz ve her an değişebilir çünkü.



Terazi ve Yükselen Terazi;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonra ki hafta kullanmanızda yarar var.  Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile maddi konularla ilgili kazançlarınız artmaya devam ederken bir taraftan da hesapta olmayan, ödemeler yapmanızda gerekebilir. Bu özellikle sağlıkla ilgili olabilir. Eğer iş veren iseniz çalışanınız sorunlarına daha çözüm odaklı eğilebileceğinize işaret etmekte. Çevrenizdeki insanların sorunlarına karşı çok daha duyarlı olabileceksiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep;


Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  Sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu dolunay  zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz.  Güneş / Neptün etkileşimi ile aşk meşk konularında daha kabullenici bir moda geçeceğinizi, özel hayatınızda daha özverili, daha anlayışlı bir tavır içinde olacağınıza işaret etmekte. Eğer ki sanatla ilişkili bir takım işleriniz varsa bu hafta çok daha yaratıcı olacağınızı, sanatsal konulara, şiire, müziğe, sinemaya, tiyatroya extra ilgili olacağınızı göstermekte.


Yay ve Yükselen Yay;


Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu dolunay , yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu dolunay  ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile korkularla yüzleşmek, psikolojik sorunların üstesinden gelebilmek için destek almak için harika bir hafta. Evinizde, yuvanızda rahatlıkla barış rüzgarları estirebileceksiniz. Taşınmak veya ev almak için bakınmak içinde uygun bir hafta. Umut ettiğiniz, hayalini kurduğunuz evi bulabilirsiniz belki de. Sezgileriniz çok daha güçlü olabilir, rüyalarınızın sık sık etkisi altında kalabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Yalnız olanlar bence gözlerini 4 açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz.  Güneş / Neptün etkileşimi ile dostlarınız, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde daha özverili, daha saygılı, daha kabullenici, daha yardımcı ve destek olma konusunda istekli olabileceksiniz.  Bu hafta aranızın bozuk olduğu bir arkadaşınız varsa onu affetmek, ilişkileri rayına oturtmak içinde uygun bir hafta.


Kova ve Yükselen Kova;


Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız .Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile iş ve parayı bağlayan konularda mutlu edici bir etkiye işaret etmekte. Maddi anlamda olası bir soruna çözüm olabileceği gibi, işinizle ilgili hak ettiğiniz değeri görme, hak ettiğiniz bir durumu elde edeceğinizi göstermekte.

Balık ve Yükselen Balık;


Haftaya Boğa burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz.  İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu dolunay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz, yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile sizleri daha da hassas yapabilir, yalnız bu dönem yeni bir şeyler öğrenmeye olan isteğiniz artabilir, yeni farklı, sıra dışı konulara ilginiz daha artabilir, eğitimler alabilirsiniz. Yabancılar, medya, hukuksal konularda yanlışlıklar, aldanmalar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir. Eğer olası bir seyahate çıkacaksanız bavul ve biletlerinize sahip çıkmanızı öneririm.