5 Temmuz 2015 Pazar

6 Temmuz Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile; yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile;  yaşamınızda hem iş hem aile hem de sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olunması gerektiğini vurgulamakta. Karşınıza çıkacak olaylara farklı yönlerden, farklı şekillerde yaklaşımlar sergilemeniz sayesinde zarar görmekten yırtabileceğinize işaret etmekte. Ailenizle ya da iş yerinde patronlarınızla kapışmamaya özen gösterin.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta;  eğer satılık bir eviniz veya gayrimenkulunuz  var ise bu konuyla ilgili harika yardım ve destekler alabilirsiniz, satabilirsiniz. Ya da eğer taşınmak gibi bir planınız var tamda ruhunuzu tatmin edecek, çok huzurlu ve sakin bir mekanda bulabilirsiniz evi. Ailenizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceğiniz bu hafta, bankacılık, kredi, ödemeler konusunda da zorlanmadan işlerinizi halledebileceğinize işaret etmekte. Aile içinde sorunların çözülebileceği, yaraların sarılabileceği güzel bir dönem olacak.
Boğa  ve Yükselen Boğa;
Merkür ise bu hafta artık yengeç burcuna giriş yaparak zihninizi para-finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alış-verişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Yalnız yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. Ya da tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; özellikle öngörülmez, kontrol dışı olaylar gündeme gelebileceği gibi, zihinsel anlamda özel uyanışlar yaşayabilir, farklı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yalnız koşulları ve şartları çokta fazla zorlamamanızda yarar var, bir şeyler olmuyorsa bırakmayı da öğrenebilmelisiniz. Komşularınız veya kardeşlerinizle bu hafta kavga etmemeye, kapışmamaya özen gösterin. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı biraz daha saygılı olmaya çalışın. Yaşamınızda değişim istiyorsanız bunu önce zihninizde inanarak başlatmalısınız. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta, ruhsal anlamda sizi geliştirecek bir eğitime katılabilirsiniz yan da bu alanda uzman işinin erbabı kişilerle bir araya gelebilir, destekler alabilirsiniz. Gireceğimiz yeni haftada rahatlıkla her türlü anlaşma ve sözleşmelerinizi yapabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, mahallenizden, size yakın ikamet eden biri ile, ya da yolculuk esnasında tanışabileceğiniz biri ile flört durumları oluşabilir veya eğitim aldığınız yerde. Bu hafta kuzenlerinize, kardeşlerinize yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir onların ödevleri veya iş konuları ile ilgili. Keza yine bu hafta tatile çıkmak içinde sizler için en uygun zaman, ruhunuza çok iyi gelebilecek yolculuklar söz konusu. Bu çok yaratıcı bir enerjidir, bol bol yazı yazabilir, zihninizde sürekli yaratıcı projeler canlanabilir, hayal gücünüz harika çalışacaktır.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte; finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alış-verişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabiliri mi daha çok sorgulayabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Para yüzünden kimseyle kavga etmemeye, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta maddi anlamda birilerine yardım etmeniz gerekebilir, sizlerden borç isteyebilirler. Maddi anlamda genel olarak iyicil etkiler devrede olmakla beraber sağlık için bu hafta biraz harcama yapabilirsiniz. Özellikle yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin, son kullanım tarihi geçmiş ürünler tüketmemeye özen gösterin, zehirlenebilirsiniz.  İş konularında özellikle harika destekler alabileceksiniz. Mesleki anlamda oldukça yaratıcı, olası sorunları insanları kırmadan*dökmeden çözeceğiniz, başkalarına iş bulma konularında veya iş ile ilgili sorunlarında yardımcı olacağınız, bol bol fayda yaratacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
Merkür’ün burcunuza geçişi ile beraber; hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alış-verişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; oldukça romantik, ruhsal yönü kuvvetli, duygusal anlamda sizi tatmin edebilecek bir aşk,flört durumu olabilir. Olası bir tatil durumu olur ise, ruhunuza inanılmaz iyi gelebilecek bir tatil söz konusu olabilir. İnançları, inanışları güçlü, felsefi yönü kuvvetli kişilerle bol bol bir araya gelebilirsiniz. Özellikle deniz kenarı yerlere seyahat planları yapabilir, tatilleri araştırabilirsiniz. Bu hafta tek beklentiniz karmaşadan ve kaostan uzak, huzurlu mekanlarda zaman geçirmek olacaktır. İnançlarınızı, yaşama bakış açınızı geliştirecek, size ruhsal anlamda değer katacak özel çalışmalar içine girebilirsiniz.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
Merkür’ün yengeç burcuna geçişi ile beraber;  iletişim, konuşma, ve bilgi alış-verişi açısından daha yavaş ilerleyebilir bazı şeyler, dedi kodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. Evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, ökült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; iş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. Kemiklerinize, dişlerinize, cildinize özellikle. Birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmamaya, ipleri koparacak raddeye gelmemeye özen gösterin.  İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz, yürüyüşlere çıkabilir, kitap okuyabilir, meditasyon yapabilir ya da bu hafta bol bol dua edebilirsiniz. Tabii ki ruhsal olarak size en iyi neyin geldiğini siz bilirsiniz. Ya da bu hafta profesyonel psikolojik bir destek alabilirsiniz. Bu hafta özellikle rüyalarınız özellikle çok enterasan semboller ve mesajlar içerebilir, extra dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta vereceğiniz önemli kararlar iç sesinize güvenin, sezgileriniz her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde çalışacaktır.

Başak   ve Yükselen Başak;
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte; arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alış-verişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; dostlarınız, arkadaşlarınız arası harika destek ve dayanışma haftası olacak sizler için. Özellikle manevi olarak ihtiyacınız olan desteği hemen bulabileceksiniz. Ya da dostlarınızda deniz kenarına bir yere  veya bir deniz seyahatine çıkabilirsiniz. Bu hafta seyahate çıkmak için harika bir hafta. Ortağınız veya partnerinizle aranızda olası sorunları onarmak, yaraları sarmak içinde çok uygun koşullar oluşacaktır. Hayatınızda kimse yok ise özel anlamda, dostlarınızın sizler için çöpçatanlık yapmalarına müsaade edin.

Terazi   ve Yükselen Terazi;,
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte; iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın. İş hayatınızda, mesleki anlamda ciddi krizler deneyimleyebilirsiniz. Ya da sizin kontrolünüz dışında değişimler meydana gelebilir, yöneticileriniz değişebilir.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; hem kariyer hem de finansal anlamda sizi memnun edebilecek gelişmeler söz konusu olabilecektir. Eğer ki terfi gibi bir hayaliniz var ise bu hafta yöneticilerinizin ağızlarını bir arayın derim. Ya da bu hafta size koşulları çok daha iyi olan bir iş teklifi gelirse bence değerlendirmelisiniz. Üstlerinizden, yöneticilerinizden övgüler, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı fayda sağlayacak destekler verebilirsiniz. İş konularında hayal gücünüz tam gaz çalışacak ve yaratıcı çözümler bulmanıza olanak sağlayacaktır. İş konularında sadece fazla idealist olmamaya özen gösterin.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, felsefi konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret etmekte. Mevkii, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var. ruhsal anlamda size inanılmaz iyi gelecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz veya uygulama, teknik öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Hepsi tamamen sizin ruhsal, bilinçaltı tarafınıza iyi gelebilecek konular üzerine olacaktır. Yurt dışı kaynaklı her türlü işiniz, sosyal, ticari, resmi işlerinizde krizler, sorunlar meydana gelebilir. Özel hayatınızda yaralarınız sarılmaya başlayacak. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise, oldukça özgün eserler, özgün fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yumuşak kalpli, ruhunuza dokunabilecek olan bir seks partneri çekebilirsiniz hayatınıza.


Yay   ve Yükselen Yay;
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Yalnız finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir. Parasal konular yüzünden epey gerilebilirsiniz.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhunuza iyi gelebilecek medaitatif konulara yönelebilirsiniz. Yardımlaşma temaları ön plana çıkıyor hayatınızda. Bu hafta özellikle sezgileriniz muazzam kuvvetli, hatta rüyalarınızı not etmenizi bile tavsiye ederim. Bilinçaltınızda ki korkularınızla yüzleşmek, sorunları çözmek, ruhsal çalışmalar yapmak için muhteşem!

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta, ruhsal yönü güçlü, mistik kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, manevi tarafı güçlü, yardımsever, hümanits biri ile tanışabilir, aranızda bir flört başlayabilir. Arkadaşlarınız ya da partneriniz için yaşamınızda fedakarlık etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ortak/partner veya dostlarınıza destek ve yardımcı olmanız gereken durumlar olabilir.

Kova   ve Yükselen Kova;
Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. İş ortamınızda kontrolünüz dışında gelişmeler dengenizi bir parça bozabilir.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta; iş yükünüzü hafifletebilecek yeni elemanlar, yeni yardımcılar alabilirsiniz. İş konularında başka insanlara yardım edebilir, iş bulmalarını sağlayabilir veya başkaları size iş bulmanız konusunda destek olabilir. İşleriniz konusunda muazzam yaratıcı olabileceğiniz bir hafta olacak, özellikle işiniz reklam ya da kreatif bir iş ise en güzel işlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. İşinizi yaparken manevi anlamda huzur ve tatmin duygusunu rahatlıkla hissedebileceksiniz. 

Balık   ve Yükselen Balık;

Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, özel yaşamınızda özellikle iletişim kanalarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte lham melekeri zihninizde dolaşabilirler. Bu hafta Güneş / Pluto etkileşimi ile; Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir. Özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili hiçbir konuyu takıntı haline getirmemenizde yarar var. Size keyif verecek bir hobi bulmalı ve kendinizi şımartmalısınız. Sizi strese sokacak her türlü ortamdan uzak durmanızda yarar var.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta; ruhsal her türlü çalışmalar için mükemmel bir hafta sizler için. Eğer ki işiniz sahne, tiyatro, müzik gibi bir iş ise bu hafta en güzel teklifleri alabilir, iş konularında olası sıkıntı ve dertlerinizden kurtulabileceksiniz demektir. Eğer ki yalnızsanız yumuşak kalpli, hassas, ruhsal yönü gelişmiş, romantik bir partner bulabilirsiniz kendinze veya bir flört.