19 Temmuz 2015 Pazar

20 Temmuz Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Keza bu hafta Güneş/Satürn uyumlu etkileşimi ile de finansal konularda sorumluluklarınız artması, maddi konularda kalıcı adımlar atmak için uygun bir hafta. Borç almak, kredi çekmek, burs, prim gibi konularla ilgili kalıcı işler yapmak, borçlarınızı taksitlendirmek, düzene sokmak için güzel gelişmelerde söz konusu olabilir. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu etkileşimde olacak, ev için harcamalarınızla ilgii bütçe yapabilir, kredi araştırmaları yapabilir veya gayrimenkul, tapu, alım satım işlerinizi halledebilirsiniz. Bu konularda imza anlaşma, sözleşmeler yapabilirsiniz.  Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs gerilemesi ile  Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda ki gelişmelerin biraz yavaşlamaya başladığını görebilirsiniz. Birden alevlenen, hızlı gelişmelerin olduğu aşk ve flört hayatınız birden duruldu, sakinleşti. Ya da cinsellikten bir anda eskiden olduğu kadar zevk alamıyorsunuz? Merak etmeyin geçici bu etkide 9 Eylüle  kadar sadece. Eski aşklar ve flörtlerle biraz zaman geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, işleriniz biraz uzayabilir. Hamile kalma riski düşük olacağı gibi, beklenmeyen, istenmeyen gebelik durumları ile de karşılaşabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Koçlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem sanatsal ya da sahne ile ilgili işlere girişmek içinde pek uygun bir dönem değil.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Uzun soluklu, kalıcı ortaklık başlangıçları, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir bu hafta. Destek beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bazılarınız evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir, planlar yapabilirsiniz. Eğer kitap yazıyorsanız bununla ilgili yayın evi konusunda da destek bulabilirsiniz. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu etkileşimde olacak; bu hafta anlaşma ve sözleşmeler imzalamak için harika bir hafta. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular;  geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs gerilemesi ile Eğer ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları retrodan önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Venüs gerilediği zamanlar, estetik, dekorasyon, bir şeyleri yenileme, güzelleştirme ile ilgili konularda gecikmeler, istediğiniz sonuca ulaşamama durumu ile karşılaşabilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir. Ev alacaksanız da kazıklanmamaya veya abartılı ödemeler yapmamaya özen gösterin.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artıyor bu hafta fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Merkür ile Saürn uyumlu etkileşimi ile iş arayanlar bu hafta çok daha şanslı olabilecekler. Finansal konularda takıntılardan, baskıcı bir tavır sergilemekten kaçının, para meseleleri yüzünden kimseyle dalaşmayın. Bu hafta yeni müşteriler, yeni iş anlaşmaları, yeni kalıcı sağlam iş durumlar söz konusu. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.  Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak,  iletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. Venüs sizlerin 3. evinde geri gidiyor olacak, hayatımızı ve kendimizi güzelleştirmek adına attığımız adımlar geri tepebilir, istediğimiz sonuçları alamayabiliriz veya engellerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. Tatil ve dinlenmek için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağını gösterebileceği gibi, gideceğiniz yerlerde gereğinden fazla harcamalar yapmamaya özen gösterin. Seyahat esnasında çantanıza sahip çıkın. Venüs bu gibi karmaşalar yaratabilir yaşamınızda. Kardeşlerinizle veya yakın çevre ilişkilerinizde huzursuzluklar meydana gelebilir, anlaşmalar bozulabilir. 


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. İlişkilerinizde güven ve dürüstlük konuları işlenebilir ama olumsuz sonuçlar çıkacağını pek sanmıyorum. Çocuk yapmak içinde uygun sayılabilecek bir hafta. Merkür hafta boyunca Satürn ile uyumlu kontakta olacak. Öncelikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişimde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Baskıcı iletişim şekli önemli ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Bu hafta maddi yatırımlar yapmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Merkür aslan burcuna giriş yapacak. Maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs sizin 2. evinizde geri gidecek. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz. Bu süreç yatırım yapmak, paranızı aşırı lüks konular için harcamak için uygun bir süreç değil. Kendinizi parayla değerli ve özel hissetmeye çalışmayın.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Evinizde, yuvanızda, ailenizde, yaşadığınız yerde bazı düzenlemelere gidebilirsiniz, eşyaların yerleri değişebilir, evde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailenizle ilikili konularda sorumluluklarınız bu hafta biraz artabilir. Olası sorunlar var ise, problemlere ciddi yaklaşımlarla rahatlıkla çözebilirsiniz. Bu hafta ev almak, satmak, gayrimenkul konularına yönelmek içinde harika olacaktır. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu kontakta olacak. Öncelikle iş ilişkilerinizde sert dil ver ifadeler kullanmaktan bu hafta lütfen kaçının. Birlikte çalıştığınız kimselere laf sokayım derken kalplerini kırmayın. İş hayatında iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir. Bu hafta Güneş artık burcunuza geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burcunuzda seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak. Her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs burcunuzda geri gidecek. özellikle fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor, kilo alabilirsiniz, ilişkilerinizde yavaşlama, durağanlaşma başlayabilir, Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Romantik ilişkilerde içsel olarak derinlik, tutku ve cinsellik ağır basabilir.Eşinizi, ortağınızı yeniden değerlendirmeye tabii tutabilirsiniz. Bu dönemde eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi de beklenebilir. Maddi konular, yatırımlar ve gayrimenkul alımı için de, Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez. Kozmetiklerden kaynaklanın alerji gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Kusurlarınızla birlikte kendinizi sevme, kendinizle barışma dönemi olacak sizler için.


Başak ve Yükselen Başak;
 Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  seyahat planları yapabilirsiniz. Bilginzie bilgi katacak kişilerle bir araya gelebilir, bilgilenebileceğiniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz sohbetlerinizin sayısı bu hafta çok daha fazla olabilir. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu olacak, lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin, kelimelerinizi nereye gideceğini düşünerek kullanın. Ya da size gelebilecek eleştirilerin en kötüsünü bile sabırla karşılayın. Her türlü anlaşma, sözleşme yapmak içinde ortam fazlası ile uygun olacaktır. Kalıcı işler için imza atma haftası sizler için.  Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber, sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe,  dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser  bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir bu.  Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak  iletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs gerilemesi ile  inanılmaz orijinal fikirlerle dolup taşan bir zihne sahip olabilirsiniz. Özgün eserler vermek için harika! Ama platonik aşklar yiyip bitirebilirde sizi. Geçmişe ait unuttuğunuz ne varsa rastlaşma, hatırlama zamanı şimdi. En kötü kabusları bile! Sağlığa çok dikkat. Özellikle cinsel organlara. Kuruntular, kuşkular, paranoyalar sarabilir 4 bir yanınızı. Kendinizi, ruhunuzu rahatlatacak şeylere yönelin. Estetik falan aman ha! Eğer bir ilişkiniz var ise kritik zamanlarda geçiyor olabilirsiniz. İçsel dengenizi korumak adına egonuzu başka insanlar üzerinde tatmin etmemeye de özen gösterin.


Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  maddi anlamda uzun soluklu, kalıcı, sağlam yatırımlar yapmak için uygun bir hafta. Para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğine işaret etmekte gökyüzü, kendinize bu alanda biraz çeki düzen vermelisiniz. Eğer ki maaş artışı ya da terfi gibi bir beklentiniz var ise bu hafta bu konuyu konuşabilirsiniz. Veya para anlamında daha yüksek bütçeli bir iş teklifi gelirse de kaçırmamanızı öneririim. Bu hafta başlayacaınız her türlü iş uzun ömürlü olabilecektir. Merkür bu Satürn ile uyumlu etkileşimde olacak. Aile içi ilişkilerde sert kelimeler kullanmamaya, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para konusunda anlaşmalar yapabilir, finansal konularda başarılı kararlar verebileceğiniz bir hafta olacak sizler için. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim.  Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak. Yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Venüs gerilemesi ile özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı! Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Özellikle kadın arkadaşlarınızla ortaklık kurmak için pekte uygun bir zaman dilimi değil.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  Yayınclık, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve projelerde ise kontrollü, uzun soluklu, sağlam emin adımlar atabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz pek tabii ki.  Merkür; satürn ile kontakta olacak. Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir hafta. Medya, satın almak, halkla ilişkier, pazarlama, tanıtım gibi işler için harika bir hafta. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ile iletişimde sorunlar, gerginlikler söz konusu olabilir. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler!  Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. Venüs gerilemesi ile İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, karşılaşabilirsiniz. Eski iş başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir, iş ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabilir. Bu dönem sanatsal, estetikle ilgili, kadınların yoğun olduğu iş ortamları sizi çok gerebilir. İş hayatınızda egonuzu parlatmak, yaptığınız işlerle övgü almak biraz zorlaşabilir. Yeni bir mekan açmak içinde uygun değildir.

Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  Maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilir, kredi almak için harika bir haftadır. Bunun yanı sıra bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular..vb alanlarla ilgili sağlam, güvenilir destekler alabilirsiniz, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilecek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık!  Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş. Artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat,alım-satım..vb konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. Venüs gerilemesi ile İlişkiler test aşamasında, özellikle birlikte olduğunuz kişi ile aranızda mesafeler var ise. Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Çok uzun süredir görüşmediklerinizle de bir araya gelebileceğiniz ortamlar olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz.  Dostlarınızdan, arkadaşlarınzıdan güvenilir destekler ve yardımlar alabileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan ortaklıkl teklifleri gelebilir bu hafta sizlere ama değerlendirmek için önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Uzun süre hayatınızda kalacak yeni güvenilir kişilerle tanışabilirsiniz. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek . Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak. Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak.  Özellikle başkalarına ait parasal konular, miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra, eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilir de. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vade de acısı çok fena çıkar. Eski kıyıda köşede unuttuğunuz faturanız, ödemeniz gereken bir taksit, kredi..vb kapınızı çalabilir. Duygusal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bankadan çektiğiniz kredi dışında birden beklenmedik masraflar çıkabilir. Bilmediğiniz, etmediğiniz kozmetik ürünlerini kullanmayın. Sağlık olarakta genital bölge, üreme organları, testisler, yumurtalıklar çabuk hastalanabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. İş anlamında uzun soluklu, kalıcı, sağlıklı projelere ve işlere başlayabilir, iş anlamında iş verenlerinizle yapmanız gereken önemli bir takım konuşmalar varsa onun da bu hafta halledebilirsiniz. Terfi beklentiniz varsa açık açık söyleyebilirsiniz mesela. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızda ki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak.  Yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız.  Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. Venüs gerilemesi ile  Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir, dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerin ömrü pekte uzun olmayabilir. Yeni ortaklıklar için verimli zamanlar değil. Üzerinize tembellik çökebilir, hareket etmeniz zorlaşabilir. Partnerinizin ilgisi bu dönem biraz azabilir, onun odağında yer almayabilirsiniz. Kendi değerinizi partnerinizin sözlerinde aramayın, kendinize güvenin. Olası yeni başlayan ilişkilerinizde, yeni kişinin evli olmamasına dikkat edin veya eski sevgilisinden kesinlikle ayrılmış olduğuna emin olun.

Balık ve Yükselen Balık;
 Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz . Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, eğitimle ilgili konularda güvenilir, uzun soluklu girişimler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Eğer ki yalnız iseniz, sizden mesafe olarak uzakta olan biri ile uzun soluklu bir birlikteliğe , gönül ilişkisine de başlama ihtimaliniz olduğuna işaret etmekte gökyüzü. Keza hamile kalmak içinde uygun bir hafta. Bu hafta yeni bilgilere, yeni eğitimlere başlamak içinde uygundur. Özellike yabancı dil eğitimi. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş Yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. 6. evinizde geri giden Venüs, öncelikle sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanları işaret ediyor. Cinsellikle ilgili rahatsızlıklar, genital bölge sorunları, kum, taş , idrar yolları, mesane gibi organlara dikkat. Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin ol. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Eğer diyet yapmaya karar verdiyseniz, Venüs retro olduğu için, her zamankinden daha yavaş kilo vermeye başladığınızı fark edebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde zaman zaman aksilikler, gecikmeler meydana gelebilir. Daha önce kaybolan bir ev hayvanınız geri de gelebilir. Estetik, sanat..vb alanlarda iş yapmak, iş yeri açmak bu konularla ilgili projelere başlamak içinde pek uygun bir dönem değil, istediğiniz randımanı alamayabilirsiniz.