8 Mart 2015 Pazar

9 Mart Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;  bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise. Bir diğer etki, bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat, ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkında olabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. İş ve kariyer konuları da kırmızı hat üzerinde olacak. Eğer ki iş anlamında bir değişim, yeni bir teklif söz konusu ile bunu yapabilirsiniz, yalnız böyle bir adım atarken köprüleri de yıkmamaya özen göstermelisiniz. Ya da bir süredir iş arayışınız var ise tamda bu hafta teklifini alabilirsiniz. Kariyer ile ilgili konularda takıntılı ve despot tavırlar içinde olmamaya gayret edin. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Lütfen plan ve projelerinizi ay sonuna kadar güvenmediğiniz kimselerle paylaşmayın, çalınabilir- başkaları tarafından kullanılabilir. Özellikle bu süreçte sezgilerinizin artabileceği gibi rüyalarınız daha ön planda olabilecektir. Çok sık hakkınızda yapılan dedikodular kulağına gelebilir ama çokta fazla sallamamanızı tavisye ederim. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir. Kontrolsüz bir hamileliğe işaret edebileceği gibi, belki de hiç aklınızda yokken birden sanatsal bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda duygusal olarak istikrarsız davranışlar sergileyebilirsiniz. 

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;   öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza extra dikkat etmeli, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir, panik atak, anksiyete gibi durumlarınız var ise tetiklenebilir. Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz. Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. İllegal işlerden uzak durmalı, yapacağınız her işi prosedürüne uygun bir şekilde yapmalısınız. Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda major bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan / kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir. . 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim odağınız daha çok arkadaşlarınıza doğru kaymaya başlıyor, onlarla  ortaklaşa projelere girişebilirsiniz. Arkadaşlıklar arası yardımlaşma teması daha ön planda olmaya başlıyor. Arkadaşlarınıza sürekli onların yaşamlarına ilişkin tavsiyeler vermeniz gerekebilir, arkadaşlarınızın gözüm ablası olabilirsiniz bir nevi. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Öncelikle sağlığınıza özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde özellikle elektronik aletlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle aile içinde öngörülmesi zor ani şok edici olaylar gündeme gelebilir. Sizi telaşlandıracak, hızlı bir şekilde harekete geçmenize neden olabilecek durumlar oluşabilir. Evinizin içinde elektronik aletleriniz aniden bozulabilir, evin elektrik sistemini bir gözden geçirtmeniz gerekebilir. Aile içinde duygusal patlamaların bol bol yaşanabileceği bir dönem bekliyor sizleri.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun



İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Bir dostunuz yaşamında beklenmedik, sürpriz çok ani bir değişim meydana gelebilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. İncir çekirdeiğiniz doldurmayacak nedenlerden dolayı tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Hem aşk hem para hem de sosyal hayat gergin hat üzerinde, bu 3 alanda ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar ortaya çıkabilir, olaylar gereğinden fazla büyüyebilir. Risk almak, borsada büyük paralarla girişimde bulunmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta olası aldatma gibi planlarınız var ise bence hemen rafa kaldırın, ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda karmaşa yaratacak durumlar yaratmamaya özen gösterin. Çocuk sahibi olanlar, onların ihtiyaçlarına karşı yeteri kadar özen göstermeyebilirsiniz, çocuklarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir. . 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim odağınız, zihniniz daha çok iş ve kariyerle ilgili konular için çalışmaya başlayacak. Yeni iş teklifleri, iş projeleri gündeme gelebilir. Bu dönem iş konularında kafanızı toplamanız zorlaşabilir, zihniniz sürekli dalgın olabilir. İş bulmak için ideal bir dönemdir sizler için. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken  koşullar oluşabilir. Ev, yuva, aile yer değiştirme koşulları gündeme gelebilir. Ama biraz daha sabretmenizde yarar var, nisan 15 itibari ile gökyüzü biraz daha yumuşuyor olacak aslında.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun




Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın. Aslında bu süreçte yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor. Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir lütfen dikkatli olun. Beklenmedik, ani değişimlere hazır olun bu hafta. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Kariyer ve ilişkiler konularında gerginliklere, büyük sorunlara, kavgalara, problemlere işaret etmekte. Kariyeriniz konusunda gereğinden fazla hırs ve baskıcı tutum zarar görmenize yol açabilir. Bu hafta eşinizi veya ortağınızı veya veya parrtnerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle çatışmamaya, zoraki bir şekilde hak iddia etmemeye özen gösterin. Ve bu hafta lütfen baskıcı, fazla dominant olmamaya özen gösterin. . 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatın biraz daha felsefi belki de inançlar ile ilgii konularına ilginiz artabilir, bu konular için okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Çevrenizde ki insanlarla fikir tartışmalarınız, fikir alış-verişleriniz daha çok bu konular üzerine dönebilir. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu, ani bir terfi, yükseliş veya koşulların şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir. Maddi anlamda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun



Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun, trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakımını-muayenesini yaptırın öyle çıkın. Hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır ıçınde olabilirsiniz bu hafta. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde, yabancılarla ilgili konularda, uzun mesafeli yolculuklarda sıkıntılı, problemli durumlara işaret edebilir. Eğer ki öğrenci iseniz, lütfen gireceğiniz sınavlarda extra dikkat edin, sınav kağıdınızda kaydırmalar yapmayın, eğitmen-öğretmenlerle gereksiz münakaşalara girmeyin. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birbirinize girmemeye özen gösterin, küçük konuları gereksiz yere büyütmeyin. Özellikle sağlığınıza extra dikkat edin, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize. İşinizle ilgili müşterilerle gereksiz münakaşalara girmemeye de özen göstermenizde yarar var. . 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  Zihninizi dolduracak konular daha çok para, finans, ortaklaşa kazançlar üzerine olabileceğine işaret etmekte.  Kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz, para kazandıracak projeler üretebilirsiniz. Bunun yanı sıra kredi araştırmasına da girebilirsiniz. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak.  Tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin, şehir dışında-uzakta yaşayanlarla, akrabalarınızla, eğitmenlerinizle tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Yaşamınızda bu hafta gündeminiz çok hızlı bir şekilde değişebilir, beklenmedik sürpriz seyahatlerde söz konusu olabilir, bu yüzden bavulunuzu hazır tutmanızda yarar var.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun





Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta etkin olacak Uranüs / mars etkileşimi, beklenmedik, aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir. Veya para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Bankacınızın, muhassebecinizin…vb yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde çıkabilir de. Kısacası maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir bu dönemde. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Finansal anlamda risk almak, kredi çekmek için pekte uygun bir süreç değil. Para ile ilgili konular yüzünden lütfen birileri ile papaz olmayın, kavga etmeyin, köprüleri yıkmayın. Finans konuları yüzünden kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Hesapta olmayan çok ani bir ödeme ile finans dengeniz bozulabilir de ya da para kaynaklarınızın biri sekteye uğrayabilir. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok ilişkiler ve ortaklaşa yapılan işler alanına doğru çevrilmeye başlıyor. Kendinizi sürekli birilerine tavsiye verirken bulabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akılcı çözümler getiren genelde siz olabileceksiniz. Ortaklık teklifleri, imza gerektiren işler, sözleşmeler, anlaşmalarda gündeme gelebilir. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir, mali anlamda müsrifliğin dibine vurabilirsiniz. Kesenin ağzını çok fazla açmamaya özen göstermenizde yarar var. Bir de bu hafta eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz, birileri ile oynaşabilirsiniz. 

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun




Terazi ve Yükselen Terazi;
Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler. Özellikle bu alanda Mars / Uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı, ortağınızla, partnerinizle ani incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise boşanmaya kadar gidebilir bu tartışmlar. Gelen ortaklık tekliflerinide rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Ailenizle, eşinizin ailesi ile ilgili problemler su yüzüne çıkabilir. Eşiniz / partnerinizin iş durumu kırmızı alarm verebilir, onun işleri çok iyi gitmeyebilir ve bu yüzden ihale size kalabilir, partnerinizle aranızda problemler oluşabilir. Eğer varsa aklınızda, estetik operasyon yaptırmak için pekte uygun bir zaman dilimi değil. Keza ortaklık kurmak, sözleşme imzalamak içinde. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok sağlık ve iş konuları üzerine çalışabilecek. Yeni iş üretmek, iş arkadaşlarınıza sürekli tavsiyeler vermek, sağlıkla ilgili konular üzerine araştırmalar yapmak bu dönemin etklileri arasında yer almaktadır. Merkür etkisi ile yeni iş başvuruları da yapmayı düşünebilirsiniz. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Arkadaşlarınızdan beklenmedik-sürpriz iş teklifleri gelebilir. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın yaşamında ki olası ani değişimler yüzünden onlarla daha fazla ilgilenmek, zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. 

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun



Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Mars/ uranüs etkileşimi ile  size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayınız lütfen. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. İletişim çatışmaları, yakın çevreniz/komşularınızla büyük gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konularda extra dikkatli olmanızda yarar var, kan ile ilgili sorunlar, tansiyonla ilgili problemlerde oluşabilirz. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. zihniniz daha çok aşk meşk, yaratıcılık gerektiren konular ve varsa çocuklarınız üzerine yoğunlaşmaya başlayacak. Daha çok bu konulara kafa yorabileceksiniz. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise, bu süreçte ilham perileri hep çevrenizde olacaktır. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Ani bir terfi, sürpriz hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz, isteklerinizi elde edebileceksiniz.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun


Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Uranüs / mars etkileşimi de olduğundan dolayı incir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kaosa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. Rastgele cinsel teklifler, cinsel içerikli görüşmeler gündeminizde yer alabilir. Varsa çocuklarınızın hayatına ilişkin beklenmedik, çok acil ve ani kararlar almanız gerekebilir, bu onların eğitim veya sağlıkları ile ilgili olabilir. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak.  Riskli işlere girişmek, finansal büyük yatırımlarda bulunmak için pek uygun değil. Para konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fakat merak etmeyin çözümde beraberinde gelecektir. Önemli olan sizin değişime açık olmanızdır. Para konuları yüzünden kimsenin kalbini kırmayın ve bu konuda despot bir şekilde davranmayın. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok ev, yuva, aile, yerleşim konularına odaklanmaya başlayacak. Bu konular üzerinde konuşmalarınız şekillenebilecek, kararlar almanız gerekebilecek. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak.  Yurt dışı, uluslar arası işler, yüksek eğitim, yabancıları ilgilendiren konularda sıra dışı, sürpriz ama sizi sevindirecek bir gelişme olabileceğine işaret etmekte. Enerjinizi yabancılar, yurt dışı ile ilgili konulara, eğitime, akrabalarınıza kanalize edebilirsiniz. 

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Uranüs / mars etkileşimi de  olduğundan dolayı, ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının, kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilirvde, evinizde sigortalar ve elektrik-elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun. Evden çıkarken, ocağı, yanıcı olan her şeyi söndürüp çıktığınızdan emin olun. Ev içinde hiçbir şeyi riske atmayın. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Özellikle iş-kariyer konusunda değişimlere açık olmanız gerektiği konusunda vurgular yapmakta. Eğer daha iyi bir iş teklifi alırsanız değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ev,yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulla ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir. Önemli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bum konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda. İş ve aile arasında eğer sıkışıp kaldıysanız bir süredir çözümü kendinizde aramanın vakti gelmişte olabilir. Siz kendinizi değiştirdiğiniz anda sıkıntı yaşadığınız alanlarda da sorunların çözülmeye başlayabileceğine de şahit olabilirsiniz. Bir de bu hafta özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizi, fiziksel anlamda özellikle estetik anlamda bışak altına yatmak için pekte uygun bir hafta olmadığına işaret etmekte. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihninizi odaklayacağınız konular eğitim, yakın çevre ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili konular üzerine olabilecek. Bu dönem bol bol seyahat planları yapabilir, seminer verebilir, dil eğitimine başlayabilirsiniz. Sadece iletişimde yanlış anlama, hatalı algılama yüzünden bir takım aksaklıklar problemler yaratabilir. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Enerjinizi krediler, borçlar, ev, aile, yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konulara kanalize edebilirsiniz. Ev almak, satmak, toprak-arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta.

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun




Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Uranüs / mars etkileşimi olmasından dolayı da trafikte kazalara, sosyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz. Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, yazılarda yazabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızın şifreleriniz kaybolabilir, kırılabilir. Duyacağınız her habere hemen atlamayın. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın, kimseyle kapışmayın, sakinliği elden bırakmayın. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak.  Yakın çevreniz/komşularınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde dikkatli olmalı, incir çekirdeğini  doldurmayacak konuları gereksiz yere büyütmemelisiniz. Bilmediğiniz, farkında olmadığınız gizli dedikodular, konuşmalar, bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizin sinirlerinizi oldukça bozabilir. Bu hafta evrak kayıpları,  belgeler ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı, kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.  Bu hafta olası yapacağınız bir takım satışlarda da gecikmeler, problemler söz konusu olabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar, son dakika gelişmeleri yüzünden büyük krizlerde söz konusu olabilir. Bu hafta hem uyku düzeninize hem de ruh sağlığınıza extra dikkat edin. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz ve konuşmalarınız daha çok para üzerine olabilecek. Daha iyi nasıl para kazanırım, köşeyi nasıl dönerim, bu işten ne kadar kazanırım gibi sorgulamalar oluşabilir sürekli. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir, elbette değerlendirin ama koşullar ancak birkaç aya kadar netleşmiş olabilecektir

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun



Balık ve Yükselen Balık;
Uranüs/ mars  etkisi ile para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir bu. Ama Mars adama harcatır da, beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir sizden. Veya bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın çaldırmayın veya bozulmasın. Hafta ortası itibari ile Mars – Pluto etkileşimi de devrede olacak. Değişimi tamda sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yapabilirsiniz. Yaşamınızda düzeninizi, huzurunuzu bozan birileri varsa bunları temizlemek için en güzel zaman ama bunu yaparken köprüleri yıkarak veya kendinizi de yoracak şekilde değil, daha diplomatik bir şekilde halledebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. 14 Martta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve 1 Nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Zihnizi daha işlek bir hale getirebilecek bu. Her zamankinden daha düşünceli olabilir, kendinizi sorgulayabilir, çeneniz düşebilir, sürekli kendinizi ifade etme-anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Herhangi bir sözleşme, anlaşma imzalamak içinde çok uygun bir süreçte olacaksınız. Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak.  Sürpriz, sıra dışı beklenmedik bir iş teklifi, sürpriz ile karşılaşabilirsiniz, değerlendirmenizde yarar var, çünkü ucunda güzel kazanç elde edebilirsiniz. 

#8martdünyamekcikadınlargünükutluolsun