4 Ağustos 2014 Pazartesi

4- 10 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhunuza iyi gelebilecek medaitatif konulara yönelebilirsiniz. Yardımlaşma temaları ön plana çıkıyor hayatınızda, birilerine kefil olmak, borç vermek durumunda kalabilirsiniz. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise, renkli duygulara hitap harika eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Bu hafta özellikle sezgileriniz muazzam kuvvetli, hatta rüyalarınızı not etmenizi bile tavsiye edebilirim. Eğer yalnızsanız, yumuşak kalpli, ruhunuza dokunabilecek olan bir seks partneri çekebilirsiniz hayatınıza.  Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder.  Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız kariyerinize ilişkin konularda engeller, gecikmeler, üstlerle tartışma ve gerginlikler söz konusu. Hayatınızı disipline sokmanız gereken taraf ise daha çok, finansal konular, ödemeler, borçlar, krediler ile ilgili olduğuna işaret etmekte. Bankacınızla, muhassebecinizle, vergi memurları ile sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta finansal anlamda risk almak için pek akıllıca değil. Aşk hayatınızda biraz sorunlu. Engeller, isteklere erişememe olabilir. Beğendiğiniz sizi beğenmeyebilir mesela!

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta, ruhsal yönü güçlü, mistik kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, manevi tarafı güçlü, yardımsever, hümanits biri ile tanışabilir, aranızda bir flört başlayabilir. Arkadaşlarınız ya da partneriniz için yaşamınızda fedakarlık etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ortak/partner veya dostlarınıza destek ve yardımcı olmanız gereken durumlar olabilir. .  Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Satürn  olduğundan dolayı bazı yanılgılar, engeller, sansasyonel bir takım durumlar, sağlıkla ilgili sorunlar meydana gelebilir. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Kendinizi iş ve ilişkiler alanında disipline etmeniz gerekebilir, iş konularında sorumluluklarınızı gözden geçirmeli ve planlı hareket etmeniz gerekebilecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta; iş yükünüzü hafifletebilecek yeni elemanlar, yeni yardımcılar alabilirsiniz. İş konularında başka insanlara yardım edebilir, iş bulmalarını sağlayabilir veya başkaları size iş bulmanız konusunda destek olabilir. İşleriniz konusunda muazzam yaratıcı olabileceğiniz bir hafta olacak, özellikle işiniz reklam ya da kreatif bir iş ise en güzel işlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. İşinizi yaparken manevi anlamda huzur ve tatmin duygusunu rahatlıkla hissedebileceksiniz. .  Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Bu dolunay zamanında iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Fakat bu dolunayın başrolü Satürn  olduğu için hem sağlığınızda problemler, kronik rahatsızlıkların gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Ya da iş ve çalışma ortamınızda engellenebilir, çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir, ego çatışmaları yaşanabilir, özellikle erkeklerle.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta; ruhsal her türlü çalışmalar için mükemmel bir hafta sizler için. Eğer ki işiniz sahne, tiyatro, müzik gibi bir iş ise bu hafta en güzel teklifleri alabilir, iş konularında olası sıkıntı ve dertlerinizden kurtulabileceksiniz demektir. Eğer ki yalnızsanız yumuşak kalpli, hassas, ruhsal yönü gelişmiş, romantik bir seks partneri bulabilirsiniz kendinze veya bir flört. Yurt dışı, uluslar arası işlerle ilgili konularda işleriniz sorunsuz bir şekilde hallolacağına da işaret etmektedir. Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay işin içinde Satürn  olduğundan dolayı karışık etkilere sahip, aşk hayatınızda engeller, sorunlar. Varsa çocuklarınızla ilgili sizi endişelendirecek haberler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, risk almak için uygun bir hafta değil. Mali konularda bir takım engelleri aşmanız gerekebilir, ya da kendinizi finansal anlamda biraz disipline etmeniz, kontrlü elinize almanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta;  eğer satılık bir eviniz veya gayrümenkulunuz  var ise bu konuyla ilgili harika yardım ve destekler alabilirsiniz, satabilirsiniz. Ya da eğer taşınmak gibi bir planınız var tamda ruhunuzu tatmin edecek, çok huzurlu ve sakin bir mekanda bulabilirsiniz evi. Ailenizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceğiniz bu hafta, bankacılık, kredi, ödemeler konusunda da zorlanmadan işlerinizi halledebileceğinize işaret etmekte. Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Olası ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir.dolunayda başrol Satürn’e ait olduğundan dolayı, evinizle ilgili bir sorun canınızı sıkabilir, aile bireylerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya ailenizle duygusal çatışmalar içine girebilirsiniz. Ya da yaşadığınız evde kontrolü ele alıp, bir düzen getirmeniz gerekebilir. Bu hafta partnerinizi ailenizle bir araya getirmemeye özen gösterin, gerginlikler oluşabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta, ruhsal anlamda sizi geliştirecek bir eğitime katılabilirsiniz yan da bu alanda uzman işinin erbabıo kişilerle bir araya gelebiir, destekler alabilirsiniz. Gireceğimiz yeni haftada rahatlıkla her türlü anlaşma ve sözleşmelerinizi yapabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, mahallenizden, size yakın ikamet eden biri ile, ya da yolculuk esnasında tanışabileceğiniz biri ile flört durumları oluşabilir veya eğitim aldığınız yerde. Bu hafta kuzenlerinize, kardeşlerinize yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir onların ödevleri veya iş konuları ile ilgili. Keza yine bu hafta tatile çıkmak içinde sizler için en uygun zaman, ruhunuza çok iyi gelebilecek yolculuklar söz konusu. Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. Dolunayın başrolu Satürn olduğundan dolayı; iletişim problemleri, kullandığınız iletişim aletlerinde sıkıntılar, trafikte sorunlar, aracınızın arıza yapması gibi durumlarda söz konusu. Bir takım dedikodular, arkanızdan dönen oyunlar, söylentiler canınızı sıkabilir açıkçası. Aile de baba sağlığına da dikkat etmesinde yarar var.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta maddi anlamda birilerine yardım etmeniz gerekebilir, sizlerden borç isteyebilirler. Maddi anlamda genel olarak iyicil etkiler devrede olmakla beraber sağlık için bu hafta biraz harcama yapabilirsiniz. Özellikle yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin, son kullanım tarihi geçmiş ürünler tüketmemeye özen gösterin, zehirlenebilirsiniz.  İş konularında özellikle harika destekler alabileceksiniz. Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder.  Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Fakat işin içinde Satürn olduğundan dolayı para/finans ile ilgili konularda gerginlikler, ödemlerin gecikmesi, finansal problemler, engellenmeler, sorunlar söz konusu.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; oldukça romantik, ruhsal yönü kuvvetli, duygusal anlamda sizi tatmin edebilecek bir aşk,flört durumu olabilir. bu hafta ilham melekleri etrafınızda olacak, yaratıcı çalışmalar için yapmak için çok uygun bir dönem sizler için. Keza olası bir tatil durumu olur ise, ruhunuza inanılmaz iyi gelebilecek bir tatil söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler, bu hafta sizleri destekleyici etkiler var gökyüzünde. Cinsel anlamda da oldukça güçlü, istediğiniz kişiyi elde edebilecek cazibeye sahip olabileceksiniz. . Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder.   mesela evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Satürn başrolde olduğundan dolayı, vesvese, endişe, kaygılı ruh hali içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar, ailenizle özellikle annenizle tartışmalardan kaçınmak yerinizde olacaktır. Depresif, melankolik takılabilirsiniz birkaç gün. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinize çeki düzen vermeniz gerebilir, üstleriniz, iş verenleriniz, yöneticilerinizle gerilimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz, yürüyüşlere çıkabilir, kitap okuyabilir, meditasyon yapabilir ya da bu hafta bol bol dua edebilirsiniz. Tabii ki ruhsal olarak size en iyi neyin geldiğini siz bilirsiniz. Ya da bu hafta profesyonel psikolojik bir destek alabilirsiniz. Bu hafta özellikle rüyalarınız özellikle çok enterasan semboller ve mesajlar içerebilir, extra dikkat etmenizde yarar var. . Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder.   Deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. Başrolde Satürn olduğundan dolayı, arkanızdan dönen gizli işler, dedikodular, kötü kalpli kötü kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dolunay ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Sözleşme, anlaşma imzalamak içinde pek uygun bir zaman değil. Hukuksal konularda dikkatli olmalısınız, illegal olan her türlü konudan uzak durun.
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; dostlarınız, arkadaşlarınız arası harika destek ve dayanışma haftası olacak sizler için. Özellikle manevi olarak ihtiyacınız olan desteği hemen bulabileceksiniz. Ya da dostlarınızda deniz kenarına bir yere  veya bir deniz seyahatine çıkabilirsiniz. Bu hafta seyahate çıkmak için harika bir hafta.  Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder.  Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır.  Yeni mali kaynaklar bulmanız konusunda destekleyici etkiler devrede olsa da, başrolde Satürn olduğundan dolayı, para ile ilgili konularda korku, endişe gibi durumlarda söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranızı para meseleleri yüzünden açmayın veya yanlış iletişim şekli yüzünden.Kendinize finansal konularda biraz çeki düzen vermeniz gerekebilir, maddi konularda ödemelerde özelikle bu hafta zorluklarla karşılaşabilirsiniz veya size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir. Sağlıkla ilgili konularda  masraflarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; hem kariyer hem de finansal anlamda sizi memnun edebilecek gelişmeler söz konusu olabilecektir. Eğer ki terfi gibi bir hayaliniz var ise bu hafta yöneticilerinizin ağızlarını bir arayın derim. Ya da bu hafta size koşulları çok daha iyi olan bir iş teklifi gelirse bence değerlendirmelisiniz. Üstlerinizden, yöneticilerinizden övgüler, hediyeler alabilirsiniz. Hem finansal hem de kariyer anlamında oldukça destekleyici durumlar söz konusu. Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Şöyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi.. İşin içinde Satürn olduğundan dolayı özel hayatınız, ilişkileriniz, ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda engeller, problemler olabilir. Ego çatışmalarına girmemeye özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık Burcu;
Bu hafta Mars / Neptün olumlu etkileşiminin yanı sıra gökyüzünde kova burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek.  Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; ruhsal anlamda size inanılmaz iyi gelecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz veya uygulama, teknik öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Hepsi tamamen sizin ruhsal, bilinçaltı tarafınıza iyi gelebilecek konular üzerine olacaktır. Yurt dışı kanynaklı her türlü işiniz, sosyal, ticari, resmi bu hafta sorunsuz bir şekilde hallolabilecektir. . Hafta sonunda ise kova burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Eğer işin içinde Satürn varsa, demek ki yaşantımızda sorumluklarımızı gözden geçirmemiz gerek, gereksiz olanlardan sıyrılmamız gerek, yaşantımızda disipline sokmamız gereken durumlara işaret eder. Bu dolunay zamanı içe kapalım olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmelisiniz, tansiyonunuza,dolaşım sisteminize, baldırlarınıza, bacaklarınıza.