17 Şubat 2014 Pazartesi

17 - 23 Şubat Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte; Bu süreçte; rüyalarınız ön plana çıkabilir, özel anlam ve sembollerle dolu olabilir. Hafta  tamdaGüneş/  Neptün etkin olacağından, yoga, meditasyon..vb ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up ..vb tarzda bir şeyler yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu dönem  aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Bu hafta bir nevi sizler için uyku haftası da olabilir. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; para meseleleri konusunda bazı yalanlar canınızı sıkabilir. Olası krediniz onaylanmayabilir, size yapılması gereken para ödemelerinde gecikmeler söz konusu olabilir, iletişimsel sıkıntılar meydana gelebilir. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla para, kazanç meseleleri yüzünden canınız bir parça sıkılabilirde. Özellikle inatçılık sosyal ilişkilerinize zarar verebilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte sosyal anlamda daha hareketli ve keyifli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlardan keyifli destekler alabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güneş / Neptün iş başında olacağından dolayı, bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik..vb olan iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya arkadaşlar arası yanlış anlaşılmalar biraz can sıkabilir. Bu hafta bir nevi sizler için uyku haftası da olabilir. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; ikili ilişkiler konusunda gereksiz yere fazla gerçekçi, şüpheci yaklaşabileceğinize işaret etmekte. İlişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili karamsar ve melankolik olmaya daha eğilimli olabilirsiniz bu hafta. Partnerinizi veya ortağınızı gereksiz yere eleştirmekten kaçınmakta yarar var bu hafta.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Terfi edebilir, üstlerinizden destekler alabilir, iş değiştirebilir, önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Güneş / Neptün iş başında olacağından dolayı, fazla da abartmak istemiyorum ama işinizden pekte memnun değilseniz hayalini kurduğunuz işe başlayabilir, teklifini alabilirsiniz. İşle ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz ve sezgileriniz size yol gösterici olabilir, bence çok keyifli bir dönem.İş yerinizde bir kutlama da olabilir, müzikli, danslı, yemekli bu hafta. Tek ihtiyacınız olan, kararlı olmanızdır. İşinizle ilgili yanlış tespitler, gereksiz alınganlıklardan uzak durmanız ruhunuz açısından iyi olacaktır. . Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; işinizle ilgili gereksiz şüpheci, eleştirel, pimpirikli davranabilirsiniz. Ya da yabancı menşeli bir müşteriniz varsa onunla ilgili iletişimsel bazı problemler söz konusu olabilir. Bu hafta iş ortamınızda iletişim problemleri , iletişim cihazları, elektronik aletlerle ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Olumlu cevap beklediğiniz işiniz aslında pekte olumlu sonuçlar çıkmayabilir. Bu hafta kaze ticarete atılmak, şirket açmak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte  iş ile ilgili şehirden uzaklaşıp bir yerlere seyahat etmeniz gerekebilir, iş için olmasa bile bu dönem sık sık  seyahat etmek için çok uygun etkilere sahip. Deniz aşırı yollara gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki iş arıyorsanız, medya, tanıtım, reklam, sanatla ilgili sektörlerde iş bulma potansiyeliniz çok daha yüksektir. Bu süreçte , önemli, güçlü kadınlardan destekler görebilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, felsefe,din..vb konularla daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Daha çok hayatı, evreni anlamaya yönelik işlere konulara ilginiz kayabilir. Hukuksal konularda yanılgılara da dikkat açıkçası. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; özel hayatınızda gereksiz eleştiriler, şüpheler, kaygılar yüzünden problemler yaşabileceğine işaret etmekte.


Aslan   ve Yükselen Aslan;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte  odak noktanız para olacak. Başkalarının finansal kaynakları, krediler, primler, ödemeler, borçlar..vb konular. Bu dönemim  çok olumlu etkileri olacaktır, özellikle bir süredir üzerinde uğraştığınız işin veya projenin meyvelerini alabilirsiniz maddi anlamda. Bazılarınız kredi çekmek için araştırmalar yaparken, bazılarınızda ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırabilmek için çalışmalar yapabileceksiniz. Öğrenci iseniz umduğunuz bursa kavuşabilir, boşanma arefesindeyseniz nafaka için anlaşabilirsiniz. Her halukarda bu hafta maddi konularda şans sizden yana olacaktır.  Para ile ilgili hesap kitap konularında yanılgılar, hatalarda olabilir. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; ailenizle, yuvanızla, yaşadığınız yerde iletişim problemleri söz konusu olabilir, anlaşmak, orta noktaya ulaşmak sizin için zor olabilir.

Başak   ve Yükselen Başak;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte; eğer ki yalnızsanız romantik ve dolu dizgin bir ilişki hazır olun, ama diyelim ki bir ilişki ışığı yok hiç görünürlerde, bu bir ortaklık teklifi de olabilir sizlere. Yeni bir anlaşma, sözleşme, ortaklık teklifleri gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazılarınız söz, nişan, evlilik ..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz, bazılarınız evlenebilir, sözlenebilir, ilişkilerini update edebilirler. Bu dönem çok romantik etkilere sahip, romantik bir seyahat olabilir mesela, ilişkiniz daha romantik bir hal alabilir. Bazılarınıza da estetik, yaratıcılık, sanat..vb konularda ortaklık teklifleri gelebilir. Güneş/Neptün etkileşimi ilişkilerde yanılgılar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir.   Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla iletişim problemleri, gereksiz eleştiriler yüzünden zarar düşmeye işaret etmekte. Komşularınızın veya kardeşlerinizin bir takım davranışlarına takıntılı bir şeklide yaklaşmamaya özen göstermenizde yarar var.


Terazi   ve Yükselen Terazi;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte;  iş ve çalışma ortamınızda bazı minik değişikliklere, sürprizlere, yeni projelere, iş kollarına hazırlıklı olun. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güneş/ Neptün etkisinden dolayı, kendinizi daha yaratıcı  hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik,..vb konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu dönem kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz.Özellikle, alerjiler, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak;  para, kazanç, maddi konularda eksik iletişim veya iletişim problemi yüzünden gecikmeler söz konusu olabilir. Para meselelerinde ortak paydada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda, gergin, karamsar, melankolik bir tavır sergileyebilirsiniz.


Akrep   ve Yükselen Akrep;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte aşk dolu bir sürece  giriş yapıyorsunuz, eğer yalnızsanız çok romantik ve hayallerinizi yansıtabilecek bir ilişki içine çekilebilir, romantizmin doruklarını yaşayabilirsiniz. Eğer partneriniz var ise, ondan yana bu hafta bir hoşluk, sürpriz, sizi sevindirecek bir gelişme yaşanabilir. Ama ben bu 1 ayın size  hayatınıza ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkı getirebileceğini düşünüyorum. dönem, yaratıcılık gerektiren işlerde şanslı olabileceksiniz, hobilerinize daha fazla zaman ayırabilecek, hayatın renkli, eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebileceksiniz. Bu dönem, evli çiftler bir hamilelik haberi de alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için güzel bir hafta. Yalnız özellikle bu hafta güneş/Neptün etkileşiminden dolayı özel hayatınızla ilgili hayal kırıklığı, yanlış ifadeler, anlamalara karşıda dikkatli olunmasında yarar var. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; ev sahibiniz, aile bireylerinizle iletişim sorunları, gerginlikler, fikirlerin sert bir şekilde ifade edilmesi, yapıcı olamaması yüzünden problemlerin meydana gelebileceğine işaret etmekte. Bu hafta olabildiğince her konuda yapıcı olmaya, fikirlerinizi, düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye bakın, baskıcı, kötücül, karamsar ifadeler sizi bir çok yerde zor duruma düşürebilir.

Yay   ve Yükselen Yay;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte; ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu hafta kiralama, alım, satım gibi konuları yapmak için çok ideal bir hafta. Bazılarınız evlerini güzelleştirmek adına alış-veriş yapabilir, evlerini boyayabilir, dekoratif anlamda bir takım değişikliler yapabilirsiniz. Eviniz içinde olası problemler bu hafta hızla çözülmeye başlıyor, bunun yanı sıra evinizde davetler verebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu hafta özellikle Güneş/Neptün etkileşimi ile su tesisatı, mutfak, banyo ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak; resmi belge kayıplarına, kullandığınız iletişim araçlarının çalınma riskine, telefon rehberinizin silinmesine, mail hesabınızla ilgili problemlere…vs kısacası iletişim araçlarınızda problemlere işaret etmekte. Bunun yanı sıra yakın çevrenizden hakkınızda pekte hoşunuza gitmeyecek dedikodular, söylemler duyabilirsiniz.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte; seyahatlerinizde artışlar meydana gelebilir, seyahat planlar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi belgelerle, devletle ilgili konularda işlerinizi bu hafta halledebilirsiniz. Neptün etkisi ile özellikle bu hafta daha yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. Kardeş veya komşularınızla yanlış anlamalar, ifadeler, gereksiz alınganlıklar söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak, arkadaşlarınızla fikir birliğine varamama, para meseleleri yüzünden gerginlikler, haksız eleştiriler, dostlarla aranın açılması gibi durumlara işaret etmekte.

Kova   ve Yükselen Kova;
17 – 23 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte para ile ilgili konular ön planda olacak hayatınızda. Bu dönem iş değişiklikiği, terfi, zam, paranıza para katacak durumlar oluşabilir. Yine bir aylık süreçte  alım*satım işleri gündeme gelebilir. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik..vb konulara da harcayabilirsiniz. Para konularında, hesaplarında hatalar, para ile ilgili konularda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. . Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak, kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim problemler, kaygılar, gereksiz eleştiriler, yersiz kötü sözler modunuzu düşürebilir, keyfinizi kaçırabilir. Kariyerinize ilişkin keskin kararlar almak için pek uygun bir hafta değil.

Balık   ve Yükselen Balık;
17 – 23 Şubat Haftası;


Bu hafta güneş balık burcuna girecek ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Bu süreçte;  hayatınızda yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz, yeni ev, yeni araba, yeni iş, yeni sevgili, yeni arkadaşlar aklınıza gelebilecek her anlamda yeniliklere, yeni başlangıçlara açık olabileceksiniz. Bunun yanı sıra sezgilerinizin pik yapacağı bu hafta, sezgileriniz yol gösterici olabilecek ve onlara güvenebilirsiniz. Bu hafta ki güneş/Neptün etkileşimi özellikle, yaratıcı tarafınızı çok daha güçlendirecektir. İlham melekleri yanınızdan pek ayrılmayacak bu hafta. Eğer ki sanat, müzik gibi alanlara yeteneğiniz varsa bu hafta bunları daha çok parlatabilirsiniz. Keza bu hafta bağımlı olduğunuz konularla uğraşmanız gerekebilirde. Bu hafta Merkür/Satürn sert etkileşimde olacak, eğitim, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksal konularda  iletişimsel problemlere, gecikmelere, kaygılara, endişelere  işaret etmekte. Bu hafta kendinizi kapatıp daha çok okumaya, araştırmaya, duaya, meditasyona, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmenizde fayda var açıkçası.