4 Mart 2013 Pazartesi

Mart Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor ?





Koç ve Yükselen Koç;
11 Mart günü ise Balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte rüyalarınız ön plana çıkabilir, özel anlam ve sembollerle dolu olabilir. Bu yeni ay zamanı, yoga, meditasyon gibi ruhunuza iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up tarzında bir tedavi yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu yeni ay aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Yalnızlık ihtiyacınız artabilirde. 12 Mart’ta Mars burcunuza giriş yapacak sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, oldukça hareketli, isteklerinizi hızlı ve de etkin bir şekilde elde edebilecek, hedeflerinize çok ama çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz 21 Nisan’a kadar. Yalnız bu dönemde sinir, stres yakanızı pek bırakmayacak görünüyor, bir taraftan yaparken diğer taraftan yıkmamaya özen gösterin.  17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim- sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 22 Mart itibari ile Venüs burcunuza giriş yapacak ve aşk konusunda asıl şanslı zamanınız başlamış olacak. 16 Nisan’a kadar Venüs burcunuzda seyahat edeceğinden dolayı bu zamana kadar bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz. Özellikle 28 Mart tarihine (+/-1 gün) 5 yıldız koymanızı tavsiye ederim aşk ve ilişkilerle ilgili konular için.

Boğa ve Yükselen Boğa

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Sosyal anlamda daha hareketli ve keyifli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlardan keyifli destekler alabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Neptün iş başında olacağından dolayı, bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik vb. olan iş projeleri, teklifleri de alabilirsiniz. Kendinizi bu yeni ay dönemi şanslı ve romantik hissedebilirsiniz. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme ..vb konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 22 Mart haftası özellikle Mars- Uranüs etkileşimi ile sürpriz, görünmez kazalara karşı dikkatli olmanızda yarar var, gözünüzün önünde ama uzun süredir görmediğiniz şeyleri fark edebilirsiniz, bilinciniz hiç olmadığı kadar aktif bir şekilde çalışabilir, bilinmeyen, gizli saklı ne varsa ortaya çıkabilir. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; bu dolunay sizin iş, çalışma ortamı ve sağlık evinize düşmekte! Bu dönem yeni iş projeleri sık sık gündeme gelebilir, özellikle yaratıcı tarafınızı kullanabileceğiniz teklifler olabilir bunlar, iş konularında fazla idealist bir tavır içine bürünebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızla yanlış anlamalar, anlaşılmalarda gündeme gelebilir. Ve gelelim sağlığa, bu dolunay sağlığınızı ilişkilendiren konuları da ön plana çıkartabilir, daha fazla üzerine düşmeniz gerekebilir, check-up gibi bir hizmet alabilir, profesyonel bir destek görebilirsiniz. Bunun yanı sıra olası sorunların da artık sonuna geldiğinize işaret etmekte! Keza diyet, spor vb. aktiviteler için de oldukça uygun zamanlar.

İkizler ve Yükselen İkizler;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Terfi edebilir, üstlerinizden destekler alabilir, iş değiştirebilir, önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı, fazla da abartmak istemiyorum ama işinizden pekte memnun değilseniz hayalini kurduğunuz işe başlayabilir, teklifini alabilirsiniz. İşle ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz ve sezgileriniz size yol gösterici olabilir, bence çok keyifli bir yeni ay. İş yerinizde bir kutlama da olabilir, müzikli, danslı, yemekli bu hafta. Tek ihtiyacınız olan, kararlı olmanızdır. 17 Mart'ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim- sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız.22 Martta Venüs koç burcuna giriş yapacak; arkadaş çevrenizde küsleri barıştırıcı elçi görevi üstelenebilir, organizasyon yeteneklerinizi kullanabilir, arkadaşlarınızla kalabalık gruplar içinde görüşmek yerine birebir ilişkileri tercih edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde rekabet ortamı da oluşabilir.Sosyal çevreniz hareketlenmeye yeniden başlarken siz yalnız kalmak için fırsat kollayacaksınız, bakalım bu ikili etkiden nasıl kurtulacaksınız?  15  nisana  kadar bu etkiler genel olarak devrede olacaktır. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; Bu dolunay sizin aşk evinize düşmekte, evet yalnız olanlarınız gerçekten çok keyifli ve çok romantik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bu dönemde romantik bir yerde yemek yiyebilirler, güzel, keyifli bir gece geçirmek için idealdir. Keza yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz, hele işiniz medya, yaratıcılık gerektiren bir sektör, tv., sinema vb. ise yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda sorunları büyütmemeye özen göstermenizde yarar var.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte iş ile ilgili şehirden uzaklaşıp bir yerlere seyahat etmeniz gerekebilir, iş için olmasa bile bu yeni ay zamanı seyahat etmek için çok uygun etkilere sahip. Deniz aşırı yollara gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki iş arıyorsanız, medya, tanıtım, reklam, sanatla ilgili sektörlerde iş bulma potansiyeliniz çok daha yüksektir. Bu yeni ay zamanı, önemli, güçlü kadınlardan destekler görebilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, felsefe,din vb. konularla daha çok haşır neşir olabilirsiniz.  17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim- sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 22 Martta Venüs koç burcuna giriş yapacak;  İş hayatınızda daha iyimser, hareketli, pozitif, yeniliklere, yeni deneyimlere açık olacaksınız. Tavır ve davranışlarınızla çok daha dikkat çekeceksiniz. Merkür gerilemesi de son bulduğundan dolayı bugün iş ve kariyerinizle alakalı değişimler, terfiler, yeni işlere başlamak için elde edeceğiniz fırsatları rahatlıkla değerlendirebilirsiniz 15 Nisana kadar. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; bu dolunay zamanı evinizde, yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapmak için ideal zamanlar, aile içinde bir takım önemli konular daha görünür bir hale getirecektir ve sizlerde çözüm için kolları sıvayabileceksiniz. Keza yer değiştirme, taşınma vb. konular içinde ideal zamanlar. Geçmişi, geçmiş ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. Yalnız yakın çevrenizde duyacağınız bir takım dedikodular canınızı biraz sıkabilir



Aslan ve Yükselen Aslan;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek; yeni ay ile birlikte odak noktanız para olacak. Başkalarının finansal kaynakları, krediler, primler, ödemeler, borçlar vb. konular. Bu yeni ay çok olumlu etkileri olacaktır, özellikle bir süredir üzerinde uğraştığınız işin veya projenin meyvelerini alabilirsiniz maddi anlamda. Bazılarınız kredi çekmek için araştırmalar yaparken, bazılarınızda ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırabilmek için çalışmalar yapabileceksiniz. Öğrenci iseniz umduğunuz bursa kavuşabilir, boşanma arifesindeyseniz nafaka için anlaşabilirsiniz. Her halükarda bu hafta maddi konularda şans sizden yana olacaktır. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; dolunay etkisi ile seyahatler organize edebilirsiniz, seyahat planları yapabilirsiniz 3- 5 günlük. Bunun yanı sıra daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Elinizin altındaki dosyaları veya bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve komşularınızla daha çok birlikte vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizin özel yaşamları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Keza yeni bir site açabilir, var olan sitenizi güncelleyebilir, yeni bir kitap yazmaya karar verebilir, yayın evleri ile görüşebilirsiniz. Para ile ilgili bir mevzuda sinirleriniz gerilebilir, hayal kırıklığı söz konusu olabilir.


Başak ve Yükselen Başak;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte, eğer ki yalnızsanız romantik ve doludizgin bir ilişki hazır olun, ama diyelim ki bir ilişki ışığı yok hiç görünürlerde, bu bir ortaklık teklifi de olabilir sizlere. Yeni bir anlaşma, sözleşme, ortaklık teklifleri gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazılarınız söz, nişan, evlilik vb. konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz, bazılarınız evlenebilir, sözlenebilir, ilişkilerini revize edebilirler. Bu yeni ay çok romantik etkilere sahip, romantik bir seyahat olabilir mesela, ilişkiniz daha romantik bir hal alabilir. Bazılarınıza da estetik, yaratıcılık, sanat vb. konularda ortaklık teklifleri gelebilir. 17 Mart'ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim- sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart'ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; bu sizler için para demek, maddi anlamda olası bir sorun ortadan kalkmaya başlıyor, maddi anlamda sizi güçlendirecek durumlar oluşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz! Göz ardı ettiğiniz olası bir konu bu dolunay zamanı yaşamınızda  daha görünür bir hale de gelmeye başlayabilir ama merak etmeyin konu ne ise çözülecektir. Maddi anlamda kazançlı zamanlar sizleri bekliyor olacak. Yalnız iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gerginlikler hâkim olabilir, detayları gözden kaçırabilirsiniz, minik bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte iş ve çalışma ortamınızda bazı minik değişikliklere, sürprizlere, yeni projelere, iş kollarına hazırlıklı olun. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Neptün etkisinden dolayı, kendinizi daha yaratıcı  hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik vb. konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu yeni ay zamanı kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz.  17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim- sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; bütün spot ışıklarını adeta üzerinize tutacak! Eğer yalnızsanız bu dolunay size oldukça romantik ve duygularınıza hitap edecek bir partner getirebilir yaşamınıza! Bunun yanı sıra dolunay zamanları diyete başlamak için ideal zamanlardır, hızla kilo verebilirsiniz. Yaşamınızda tamamlanması gereken konuları tamamlamak içinde çok uygun bir süreç. Yaşamınızda sorun olan konuları toparlayabilir, son noktaları da koyabilirsiniz. Dolunay zamanı kendinizi gereksiz yere gergin hissedebilir, enerjinizi doğru ve etkin bir şekilde bir yöne kanalize etmekte zorlanabilir, odaklanma problemleri yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte, aşk dolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz, eğer yalnızsanız çok romantik ve hayallerinizi yansıtabilecek bir ilişki içine girebilir, romantizmin doruklarını yaşayabilirsiniz. Eğer partneriniz var ise, ondan yana bu hafta bir hoşluk, sürpriz, sizi sevindirecek bir gelişme yaşanabilir. Ama ben bu yeni ayın hayatınıza ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkı getirebileceğini düşünüyorum. Bu yeni ay zamanı, yaratıcılık gerektiren işlerde şanslı olabilirsiniz, hobilerinize daha fazla zaman ayırabilecek, hayatın renkli, eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebileceksiniz. Bu yeni ay zamanı, evli çiftler bir hamilelik haberi de alabilirler. Çocuk sahibi olmak için güzel bir hafta. 17 Mart'ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme ..vb konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart'ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; Bu dikkat zamanı aslında! Çünkü bu dolunay sağlık evinize düşmekte. Bünyeniz hassas olabilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var. Gizlilik içinde hareket etmeye eğilimli olabilirsiniz, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dolunay yaratıcılık gerektiren konularda daha yaratıcı olmanız konusunda destekliyor olsa dahi, ilişkileri olanlar için kırmızı alarm niteliğinde. Özel yaşamınızda kafanız biraz karışabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Önemli kararlar almaktan kaçınmakta yarar var.

Yay ve Yükselen Yay;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte; ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu hafta kiralama, alım, satım gibi konuları yapmak için çok ideal bir hafta. Bazılarınız evlerini güzelleştirmek adına alışveriş yapabilir, evlerini boyayabilir, dekoratif anlamda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Eviniz içinde olası problemler bu hafta hızla çözülmeye başlıyor, bunun yanı sıra evinizde davetler verebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim, sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; dolunay sizleri daha sosyal yapacak, davetler alabileceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz pekişmeye başlıyor, olası sorunları daha görünür bir hale de getirse üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnız ev- iş arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmektedir. İş ve ev ilişkilerinden yana zorlanmalar, hayal kırıklıkları, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte, seyahatlerinizde artışlar meydana gelebilir, seyahat planlar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi belgelerle, devletle ilgili konularda işlerinizi bu hafta halledebilirsiniz. Neptün etkisi ile özellikle bu hafta daha yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; kariyer evinizde meydana gelecek bu dolunay ile birlikte olası sorunların, problemlerin üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, terfiler gündeme gelebilir, değişimler yaşanabilir, üstlerinizde önemli görüşmeler, toplantılar yapıp bazı kararlar almanız gerekebilir. Yalnız siparişlerde kargolarda, yurt dışı ile ilgili işlerde, konularda aksaklıklar, gecikmeler meydana gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay ile birlikte para ile ilgili konular ön planda olacak hayatınızda. Bu yeni ay zamanı iş değişikliği, terfi, zam, paranıza para katacak durumlar oluşabilir. Yine bu yeni ay zamanı alım satım işleri gündeme gelebilir. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik vb. konulara da harcayabilirsiniz. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart’ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu yurt içi veya yurt dışı seyahat durumlarını gündeme getirebileceği gibi, uzaklarda olan kişilerle flörtler yaşayabilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek paketlerinizle ilgili minik sorunlar gündeme gelebilir, siparişlerinizi doğru verdiğinize emin olun.  Maddi anlamda büyük riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun dönem değil, paranızı daha çok moda, kıyafet, güzellik için harcayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda yanlış anlamalar, alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir, olası konuları fazla abartmamaya özen göstermekte yarar var.


Balık ve Yükselen Balık;

11 Mart günü Balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sayesinde hayatınızda yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz, yeni ev, yeni araba, yeni iş, yeni sevgili, yeni arkadaşlar aklınıza gelebilecek her anlamda yeniliklere, yeni başlangıçlara açık olabileceksiniz. Bunun yanı sıra sezgilerinizin yükselişe geçeceği bu hafta, sezgileriniz yol gösterici olabilecek ve onlara güvenebilirsiniz. 17 Mart’ta zaten Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim-sözleşme vb. konularla ilgili toparlanma sürecine başlıyor olacaksınız. 27 Mart'ta ise Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek; 8. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile bankacılık işlemlerinizi halledebilir, kredi araştırmaları yapabilir, ödemelerle ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan elde ettiğiniz gelirlerinizi keza arttırabilirsiniz. Para mevzularında önemli bir konuyu halletmeniz gerekebilir, primler, burslar, alacaklar, nafakalar bu dolunayın konuları arasında yer alacak. Yalnız özel yaşamınızda  aldanmalar, gerginlikler, odaklanma problemleri, yanlış anlaşılmalarda oluşabilir. Gereksiz alınganlıklar, küslükler meydana gelebilir. Umduğunuzu tam olarak bulamayabilirsiniz.