15 Ekim 2011 Cumartesi

17 - 23 Ekim Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri




Koç ve/veya Yükselen Koç Burcu;
17-23 Ekim Haftası

Bu haftanın ana konusu sizler için finansal konular olacaktır. Jüpiter-Merkür etkileşimi sayesinde, maddi konular üzerinde abartılı, coşkulu konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da bu konularla ilgili aşırı iyimser bir tavra bürünebilirsiniz. Eğer bir karar verilecekse ise, dikkati düşünülmesi ve detaylara dikkat etmekte yarar var. Yine size gelir sağlayacak seyahatler de gündeme gelebilir. Olası bir diğer etkisi de eşyalarınızı koyduğunuz yerleri bulamayabilir, zihinsel olarak biraz dağınık olabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda hassas, yaratıcı, idealist bir tavra bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceğiniz gibi, bu etkileşim sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli, statü sahibi kişilerle görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Bu kişiye hayallerinizi, ideallerinizi, hedeflerinizi anlatabilirsiniz. Yalnız anlatmanız demek hemen gerçekleşebileceği anlamına gelmiyor, lakin Neptün hala geri gidiyor, işler ve gelişmeler biraz yavaştan alınabilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacaktır.

Boğa ve / veya Yükselen Boğa Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta öne çıkacak olan burçlardan birisiniz. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, akrep burcunda ilerleyen Merkür ile etkileşim içinde olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar evlilikle ilgili konularda fazlaca iyimser bir havaya bürünebilirsiniz. Partneriniz düşüncelerinizi açıklarken abartılı cümleler kurabilirsiniz, aynı şekilde isteklerinizi dile getirirken hafiften abartılı olabilirsiniz. Yalnız olanlar, türlü tekliflerle karşılaşabilirler.  Bu hafta daha fazla yazabilir, araştırabilir, konuşabilir, mail cevaplayabilirsiniz. İletişim ve teknoloji ile ilgili konularda hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, iş ve çalışma koşullarınızla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu hafta iş ortamınızda yaratıcı taraflarınızı daha kolay bir şekilde ortaya koyabilecek, hayal gücünüzü konuşturabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere ve arkadaşlarınıza karşı daha hassas, merhametli ve uzlaşmacı olabileceksiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmek yerine rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Bazılarınız ilişkilere çekilebilecek, bazılarınız ise bu dönemde evlilik ve ortaklık kurma yolunca ciddi adımlar atabilecekler.



İkizler ve / veya Yükselen İkizler Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Keyifli ve de güzel bir haftaya giriş yapıyoruz, Merkür ile Jüpiter arasında ki etkileşim sayesinde, bu hafta zihinsel olarak oldukça aktif, sürekli proje üreten, düşünen, sorgulayan bir süreçte olacaksınız. İş anlamında sürpriz teklifler gündeme gelebilir, yalnız iş ve çalışma ortamınızda abartılı hareketlerden veya düşüncelerinizi fanatik bir şekilde ifade etmekten kaçınmanızda yarar var. İş ortamınızda biraz gözünüzü 4 açın, fazla iyimser yaklaşabilirsiniz bir takım gelişen olaylara karşı. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, aşktan yana nispetne şanslı, yaratıcılık gerektiren konularda ilham melekleri sizin yanınızda olacak. Hayattan daha çok zevk alabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Yalnız olanlar, oldukça duygusal, romantik bir flörte başlayabilirler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu hafta bazı girişimlerde bulunabilirler.   23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma ortamı, sağlık ve günlük yapılması gereken rutin düzenlemeler ve işler üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte diyete başlayabilirsiniz bir uzman desteği ile birlikte, bazılarınız yeni işler, yeni projelerle ilgilenebilirler. Çalışma ekibinize yeni çalışma arkadaşları katılabilir.


Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta yalnız yengeçler türlü çıkma ve flört teklifleri ile karşılaşabilirler, Jüpiter-Merkür onlar için çalışacak. Yalnız sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde zaman zaman abartılı davranışlarınız ve konuşmalarınız ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yalnız bu hafta oldukça sosyal olacak, arkadaşlarınızla çok daha fazla vakit geçirebileceksiniz. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, evinizde bu hafta bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, eşyaların yerini değiştirebilir, yeni bir koltuk takımı ..vs alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yurt dışı, yabancılarla ilişkiler gündemde olabilecek ve uzaklardan keyifli haberler alabileceksiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli yanları, üzerine olacaktır. Yalnız olanlar bu bir ay, evren aşk oklarınım size çevirmiş olacak, aşkla her an karşılaşabilirsiniz, bazılarınız hobilerine yönelebilir veya yeni hobilere başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen arkadaşlarım, bu önümüzde ki 1 ay bu konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirler. İlişkileri olanlar ise daha romantik, anlayışlı bir sürece giriş yapıyor olacaklar. Yalnız bu bir ay, riskli konulara girme konusunda daha girişken olabilecek, şans oyunlarından yana şansınızı deneyebilirsiniz.



Aslan ve/veya Yükselen Aslan Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür ie Jüpiter etkileşimi sayesinde iş ve mesleki konulardan yana şanslı bir hafta olacak, türlü toplantılara görüşmelere katılabilir, teklifler alabilirsiniz. Yalnız iş ile ilgili konularda aşırı iyimser veya abartılı düşünce ve konuşmalardan kaçınmak yerinde olacaktır. Ailenizle ilgili de oldukça keyifli gelişmeler yaşayabilir, hoş sohbetler yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, ilişkilerden yana şanslı ve romantik zamanlar. Bazılarınız bu etki ile, bazı önemli sözleşmeler yapabilir, sunumlar hazırlayabilirsiniz. Ama bu açının odak noktası ilişkiler üzerine olacaktır, olası sorunların üstesinden gelebilir, ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın hayatında alım-satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir. Ailenizle çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bu bir ay boyunca, önümüzde ki 6 aylık süreçte ki hedeflerinizi belirleyebilir ve planlamalar yapabilirsiniz.


Başak ve/veya Yükselen Başak Burcu;
17-23 Ekim Haftası

Bu hafta Merkür-Jüpiter etkileşimi sayesinde hayatınızda bilgi, iletişim, bilgi alış-verişleri, seyahatler ön planda olacak. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, onların olası problemlerine karşı akılcı çözümler getirebilirsiniz. Bu hafta mail ve telefon trafiğinizde oldukça sıkışık olacak, hangi birine yetişeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni müşteriler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda daha huzurlu ve kafanız rahat bir şekilde çalışabileceksiniz. Özellikle sanat ve yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, bu hafta onlar için double şanslı bir hafta olacak, ham maddi hem de çalışma ortamlarında ki konfor bakımından. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, komşular, kardeşler, yakın çevre, iletişim, seyahat, eğitimle ilintili konular olacaktır. Bu bir ay, yeni bir kurs, seminer gibi bir şeye başlayabilirsiniz, bazılarınız yakın yerlere 2-3 günlük kısa gezilere katılabilirler, bazılarınız ise yeni iletişim araçları alabilirsiniz kendinize. Yakın çevreniz ile daha fazla ilgilenmeniz gereken koşullarda ön plana çıkacaktır hayatınızda.


Terazi ve/veya Yükselen Terazi Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür-Jüpiter etkileşimi ile haftanın ana teması finansal konular, ödemeler, borçlar üzerine olacaktır. Para cebinizden adeta zorla alınıyor gibi hissedebilir veya alış*verişlerinizde abartılı harcamalar yapabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle telefon faturanız her zamankinden çok daha yüksek gelebilir bu hafta. Burcunuzda seyahat eden Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, sezgileriniz kuvvetleniyor, yalnız olanlar oldukça romantik flörtöz etkiler altında olabileceksiniz, ya da bazılarınız eski sevgili, aşk ve flörtleri ile yeniden bir şeyleri denemeye çalışabilirler veya onlarla karşılaşabilirler. Ama genel anlamda bu hafta yaratıcılık gerektiren, sanatsal konularda başarı elde etme şansınız yüksek olacaktır. Daha hassas ve merhametli olabileceksiniz, çevrenizde gelişen olaylardan hemen etkilenebilirsiniz ve ego 2. planda kalacak bu hafta. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, maddi konular olacaktır. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir veya gelirlerinizi nasıl arttırabileceğinizin yollarını arayabilirsiniz. Bazılarınız mesleki anlamda terfi veya maaş zammı ile karşılaşabilirler.


Akrep ve/veya Yükselen Akrep Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür-Jüpiter etkileşimi sayesinde, ortaklıkları, partneri ve evliliği olanlar ilişkilerinde sözel olarak zaman zaman abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz, hem iyi hem de kötüyü fazlaca abartabilirsiniz. Yalnız olanlar türlü çıkma, ilişki teklifleri alabilirler. Bu hafta toplantılar, görüşmeler sıkça gündemde olacak. . Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, arkanızdan dönen olaylar, iş çevirenler ve bir takım engellenmelerin olduğu bir haftayı geride bıraktıktan sonra, adeta çevrenize bir koruma kalkanı geliyor, olası düşmanlıkların üstesinden iyi niyetinizle gelebileceksiniz. Geleceğe yönelik yaptığınız planlarınız için bu hafta güzel destekler bulabilirsiniz. Ama asıl sizin zamanınız 23 ekim ve takip eden bir aylık süreçte başlayacak çünkü Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Enerjiniz yükselmeye başlayacak ve kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi paraya dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar, yeni oluşumlar dikkat çekici olacak. Hayatın bir nevi odak noktası siz olacaksınız ve spot ışıkları üzerinizde parlayacak. Atılım yapma ve girişimlerde bulunma zamanı sizler için. Yalnız biraz egosantrik olabilirsiniz, dikkat etmenizde yarar var.


Yay ve/veya Yükselen Yay Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür-Jüpiter etkileşimi ile, daha sosyal ve hareketli olacak, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız tarafından aranan kişi olacaksınız. Yalnız hem sosyal çevreniz hem de özel hayatınıza ilişkin zaman zaman abartılı konuşmalar ve davranışlar içine girebilir ve eleştiri oklarını üzerinize çekebilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Arkanızdan konuşulan dedikodular kulağınıza gelebilir.  Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, keyif verici seyahatler gündeme gelebilir, web sitesi, tasarım, iletişim konularında keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden ve dostlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Özellikle işleri metin yazarlığı, yazarlık, sairlik, öğretmen, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler olanlar bu hafta türlü iş teklifleri ile karşılaşabilir güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca daha içe dönük olabilir, kendinizle kalmak isteyebilir, iç dünyanızı sorgulayabilirsiniz. Hayatın neresindeyim, hedeflerim neler gibi konuları sıkça düşünebilirsiniz. Bu bir aylık süreç yeni başlangıçlar yapmak için pek elverişli zamanlar değil açıkçası, elinizde ki potansiyel işleri bitirmenizde yarar var. Sağlığınızda da özen göstermelisiniz, bünyenizin zayıf olacağı bir sürece giriyorsunuz..


Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak Burcu;
17-23 Ekim Haftası

Merkür-Jüpiter etkileşimi ile bu hafta kalabalık gruplar içinde yer alacak, bir çok parti, düğün, organizasyon davetleri alabileceksiniz. Özel hayatınızda olan olası problemleri rahatlıkla çözebileceksiniz fakat abartılı duygular ve davranışlar içine girebilirsiniz. Bu hafta özel ve sosyal hayatınızda kaş yapayım derken göz çıkarmamaya dikkat edin. Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak; iş ve mesleki konularda harika destekler altında olacaksınız, daha idealist olabilecek ve koyduğunuz hedeflere hızlıca gidebileceksiniz. Mesleki konularda yaratıcılığınız ön planda olacak, egoyu 2. plana alarak uzlaşması yapınızla göz doldurabilecek ve üstlerinizden takdir görebileceksiniz. Mesleki konularda terfi, finansal anlamda kazançların artımı gibi bir durumda söz konusu olabilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca sosyal, hareketli olabilecek, yeni kişilerle tanışabilir ve bu yeni tanıştığınız kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bu bir ay, umut ettiklerinizin, dileklerinizin gerçekleşme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz, bu yüzden neler dilediğinize ve istediğinize dikkat edin. Arkadaşlarınızdan harika destekler görebileceksiniz.


Kova ve/veya Yükselen Kova Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür ve Jüpiter etkileşimi sayesinde; iş ve mesleki konularda inatçılığı bir parça abartabilirsiniz dikkatli olmanızda yarar var, fakat kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde de türlü iş teklifleri ve fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız mesleki konularla ilgili kısa seyahatlere çıkmak zorunda kalabilir. Üstlerinizden güzel destekler alabileceksiniz, iş hayatınız bu hafta oldukça hareketli geçeceğe benziyor.  Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, asıl güzel haber burada saklı aslında, yurt dışı, eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda işlerin su gibi akacağı bir hafta, sezgileriniz size yol gösterebileceği gibi, hatırı sayılır, mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilecek ve onlardan güzel tavsiyeler destekler alabileceksiniz. Uluslar arası bir takım işler, organizasyonlar gündeme gelebilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. İş arayanlar bu süreçte iş bulabilir, tekliflerle karşılaşabilir, yükselmek isteyenler terfi alabilirler. Doğrularınızla ve yanlışlarınızla çok fazla göz önünde olacaksınız. İş hayatında parlama dönemi başlıyor olacak sizler için.



Balık ve/veya Yükselen Balık Burcu;
17-23 Ekim Haftası


Bu hafta oldukça hareketi ve hızlı geçecek sizler için, seyahatler, iletişim trafiğinin artması, yakın çevrenizle ilgilenmeniz, akrabalarınızın bir taraftan bastırması derken haftanın nasıl başladığını ve bittiğini pek anlamayabilirsiniz. İletişim, teknoloji, yazı, eğitim alanında türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız bu hafta inatçılık sizi zor duruma sokabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, almanız gereken ödemeleri alabilir, yapmanız gereken ödemelerinizi de rahatlıkla yapabileceksiniz bu hafta. Finansal anlamda nispeten şanslı bir hafta olacak. Bilinçaltı, sezgiler, rüyalarda bu hafta aynı şekilde aktif olacaktır, özellikle gördüğünüz rüyalar ilginç semboller içerebilirler. Geçmişte yarım kalan bir takım  işlerinizi tamamlamak içinde uygun koşullarla karşılaşabileceksiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, yurt dışı, eğitim, yayıncılık, tanıtım, reklam, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bazılarınız pasaportlarınız hazırlayıp yurt dışı seyahat planları yapabilirler, bazılarınız ise mesleki anlamda yeni bir eğitim sürecine giriş yapabilir. Bu dönem mevki, statü sahibi önemli kişilerden harika destekler alabileceksiniz. Hukuksal  konular bir sonuca bağlanabilecektir.