30 Ağustos 2015 Pazar

31 Ağustos Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak içinde hiç uygun bir süreç değil. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; iş yerinizde güçlü kişilerden destekler, büyük güçlü iş projeleri, finansal anlamda sizi tatmin edecek işsel gelişmeler söz konusu olabilecektir. Kısacası iş ve kariyer odaklı ama olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta sizleri bekliyor olacak.  İş konularında girişimci olabilecek, rahatlıkla risk alabileceksiniz. Uğraştığınız iş her ne ise sizi biraz zorlayacak olsa da kolay kolay geri adım atmayacaksınız.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da gerçeklerin aslında sizin zanettiğiniz gibi olmadığı karmaşık ilişkilere çekilebilirsiniz, ilişkilerde hem özel hem sosyal ilişkilerde hayal kırıklıkları oluşabilir. Özel hayatınızda hayal kırıklığı, aldanma, istediğinizi bulamama, aldatılma gibi temalar söz konusu olabilir. Partneriniz sizi bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir, güveninizi zedeleyebilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; bir avukat, muhasebeci, önemli mevki sahibi biri sizin yardımınıza koşabilir. Bu özellikle size finansal anlamda kazanç getirecek olan bir teklif veya fikirde olabilir. Yurt dışı, alım-satım, seyahatler konusunda da keyifli gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu hafta hayatı anlamaya yönelik, derinliği ve ruhu olan özel konular üzerinde detaylı araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde.  Ev içinde su tesisatı ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, boruların değişmesi gerekebilir. Kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir, gelen olası teklifleri pek ciddiye almamanızı tavsiye ederim. Aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Kariyeriniz veya ailenizle ilgili konularda çok istediğiniz bir şeyi veya konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; Yeni ev almak, kiralamak, değişiklikler yapmak, ipotek için finansal anlamda destek arayışına girebilirsiniz. Araştırmalar yapabilirsiniz. Bu banka kredi çekmek, borç almak ..vb şekillerde olabilir. Yine bu açı sayesinde finansal olası bir krizi mantıklı yaklaşımlarınızla üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, bu yeni bir müşteri veya yeni bir işin habercisi de olabilir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabileceksiniz. Neptün etkisinden dolayı, olası imzalayacağınız her şeyi 2 defa okumanızı tavsiye ederim. Yanlış ve hatalı iletişimler, paketlerin, servislerin, iletilerin doğru kişilere gitmemesi, ulaşmaması, seyahatlerde unutkanlıklar söz konusu olabilir. İletişim konularda bu hafta oldukça dalgın olabilir, hesap hataları yapmaya eğilimli olabiliriz. Komşularımız veya kardeşlerimiz bizleri hayal kırıklığına uğratabilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden fikirsel anlamda destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bunun yanı sıra, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özellikle para ile ilgili olabilir bu görüşmeler. Güçlü kişilerden güçlü destekler, ortak girişimlerinizde başarı elde oranının oldukça yüksek olacaktır bu hafta.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız karışabilir, umutsuzluğa düşebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Olası gelecek maddi tekliflerin gerçekçi olup olmadığına emin olun, eğer bir şeyler satacak veya satın alacaksınız değeri/ederi konusunda başka insanlardan destek alın. Maddi anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Güneş / Pluto etkileşimi ile de;  iş ortamınızdan, birlikte çalıştığınız kişilerden gelecek olan güzel desteklere işaret etmekte. Bu destek fikir veya proje bazında veya bir iş teklifi şeklinde de gerçekleşebilir. Ya da iş hayatınıza kullanacağınız bir bilgi portalı, web sitesi ile ilgili de çalışmalara başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda hoşunuza gitmeyen bir şeyleri değiştirmek içinde adımlar atabilirsiniz. Veya formunuzu korumak için spora-diyete başlayabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu hafta sözleşme imzalamak, ortaklık kurmak, evlenmek için pekte uygun bir hafta değil. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda güven zedelenmesi, hayal kırıklığım gibi temaların olabileceğine işaret etmekte.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; aşk hayatınıza ilişkin önemli haberler alabilirsiniz, görüşmeler gerçekleşebilir, çocuklarınızın hayatına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileri ve özel hayatı biraz daha derinlemesine sorgulayabilir ve kendinize rota da çizebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren önemli projelerle ilgili görüşmeler de gerçekleşebilir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Öncelikle sağlıkla ilgili konularda özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var, psikolojik olarak destek almak, ruhsal çalışmalar yapmak, bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. İş anlamında önemli kararlar almadan önce birkaç kişiye danışmanızda fikir almanızda yarar var. Bu hafta daha içe kapalı, kendinize dönük geçirebilir, etrafınızdan kendinizi soyutlamak isteyebilir, melankolik ve depresyona eğilimli olabilirsiniz. Gereksiz endişe ve vesveselerle haftanızı rezil etmemeye özen göstermelisiniz. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; ev eşrafından, ev arkadaşınızdan, ailenizden bazı fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz, geçmişe ait bir takım konular yeniden gün yüzüne gelebilir ve konuşmanız üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ya da ailenizden finansal anlamda bir destek alabilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için belki de kredi-borç para arayışına girebilirsiniz. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinde hayal kırıklıkları oluşabilir. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar anlamında özellikle hayal kırıklığı yaşamanıza veya güveninizi zedeleyecek durumların oluşmasına neden olabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; bu önemli bir sözleşme veya anlaşmanın işaretine benziyor. Bu kariyerinize ilişkin alabileceğiniz güzel bir haber, telefon veya e-posta da olabilir. Yakın çevrenizden, arkadaşlıklarınızdan, dostlarınızdan fikirsel anlamda güzel destekler görebilirsiniz. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz veya kursa ya da en azından bununla ilgili daha kararlı davranabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili minik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Özellikle yaşam hedefleriniz konusunda kafanız karışabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; harika bir iş teklifi olabileceği gibi, finansal anlamda kazançlarınızı arttırabilecek bir görüşme, toplantı veya haberde olabilir. Ya da finansal konularla ilgili iş yerinizle bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde gecikmeler meydana gelebilir. Eğitimle ilgili konularda hatalı kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Bu hafta yaşamınızın gidişatını değiştirecek kararları tek başınıza vermeyin, birkaç kişiden fikirsel anlamda destekler alın. yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarsabilecek olaylar, hayal kırıklığı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat, dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın, bu hafta e posta, sms, kurye gönderilerinizde dikkat edin, yanlış paketler yanlış kişilere gitmesin.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; Bu önemli bir finans görevlisi, avukat, profesör veya önemli mevki sahibi birinden gelebilecek olan güzel bir desteğe işaret etmekte. Ya da uzak bir yere yolculukta olabilir bu. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Kredi çekmek gibi bir düşünceniz var ise bir 10 gün kadar beklemenizde yarar var.  Finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilir, maddi anlamda bir konuda hayal kırıklığı gündeme gelebilir, beklentiniz gerçekleşmeyebilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; finansal konular ve geleceğe yönelik hedefleriniz planlarınız ile ilgili gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Ya da derin ve gizliden ciddi araştırmalar içine girebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun bu etki size finansal anlamda zihninizi meşgul etmesine neden olacaktır. Kendinize yeni çıkış yolları arayabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Balık ve Yükselen Balık;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. İlişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. İlişkiler ve ortaklıklar alanında hayal kırıklığı yaratabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.  Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güçlü destekler alabilirsiniz. Yazma, iletişim, öğrenme, eğitimle ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır hayatınızda. Bir arkadaşınızın, dostunuz sizi yönlendirecek önemli fikirler verebilir, destekler sunabilir. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun