7 Haziran 2015 Pazar

8 Haziran Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Hayatınıza dair önemli kararlar alırken fazlaca aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Bu hafta kardeşlerinize, komşularınıza, kuzenlerinize karşı tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Eğer yazarak yetiştirmeniz gereken bir takım yazılar varsa oldukça motivasyonunuz yerinde olacak. Gireceğiniz sınavlar varsa oldukça hırslı olabileceksiniz fakat acelesi davranmamakta yarar var.  Bir tek arabanızın elektrik aksamında sorunlar oluşabilir. Fikirlerinizi ifade ederken çevrenizde ki kişiler sizin hızınıza yetişmekte zorlanabilirler. Bu haftanın ana teması sizler için hızlı iletişim olacak. Yi,ne bu hafta bir takım seyahatleriniz gündeme gelebilir, özellikle online-checkin yaparken problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bir de iyi haber sizlere, bu hafta Merkür’ün geri gidişi sona eriyor. İletişimle son 3 haftadır olası yaşadığınız zorlanma süreciniz artık sona eriyor.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Parasal konularda hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmekte. Parayla ilgili konularda hızlı kararlar alabilir, mücadele edebilir, hakkınızı kanınızın son damlarına kadar arayabilir, parasal konularda rekabet etmeniz gereken konular olabilir. Özellikle rekabet edilecek bir durum olduğunda zekice hamlelerle rekabetin kazananı siz olabileceksiniz. Ya da illa parasal anlamda olmak zorunda değil, herhangi bir yarışta veya kazanma odaklı bir durumda kolay pes etmeyerek kazanan siz olabileceksiniz. Elbette işin içinde Mars olduğundan dolayı, kesenizin ağzını da biraz açmanız gerekebilecek. Harcamalarınız biraz fazla olabilir ve bu durum sizlerde biraz stres yaratabilir. Bu haftanın en güzel haberi ise, Merkür retrosunun artık sona erecek olması. Son 3 haftadır para meselelerinde yaşanılan olası aksaklıklar süreciniz artık sona eriyor.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Bu hafta bir nevi ateş topu gibi olacaksınız. Oldukça rekabetçi, savaş açmaya her an hazır, tahammül seviyeniz düşük, her an her şeye tepki vermeye hazır bir modda olabilirsiniz. Dikkatsizlik yüzünden kazalara da aynı şekilde açık olabileceksiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta özellikle spor yapıyorsanız eğer sakatlanmalara karşıda dikkatli olmanızda yarar olduğunu düşünüyorum. Kolay vaz geçmeyen, gücünü sonuna kadar hırlı bir şekilde kullanan halinizle aslında her türlü savaştan da galip bir şekilde ayrılabileceksiniz, birkaç ufak tefek yaralanmalarla birlikte. Özellikle hak, hukuk, adaletle ilgili konularda sesiniz her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde çıkabilir bu hafta.  Bir diğer önemli gökyüzü olayı ise, Merkür’ün artık geri hareketinin sona ermesi. Son 3 haftası yaşadığınız elektroniklerde ki sorunlar ve gecikmeye uğrayan her türlü artık düzelmeye başlıyor yavaştan.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Ruhunuzun b ir tarafı coşmak harekete geçmek, sınırları aşmak, kendinizi göstermek, ifade etmek için çırpınırken bir tarafınız ise kendinizi geri planda tutmak, yalnız kalmak, etliye sütlüye karışmamak isteyecek ve bu ikilem sizi biraz yorabilir. Özellikle bu hafta iletişim kazaları, yanlış anlamalar, kendinizi yeteri kadar doğru ifade edememekten kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Yeni fikirlerinizi, projelerinizi diğer kişilerle paylaşmak için henüz doğru bir zaman olmayabilir sizler için. Ya da bu hafta fikir hırsızlıklarına karşı biraz daha temkinli olmanızda yarar var açıkçası. Bir şeylere çok fazla sinirlenseniz bile bunu ortaya koyabilecek gücü de kendinizde bulamayabilirsiniz. Sağlık olarakta harika bir hafta diyemem sizler adına, psikosomatik rahatsızlıklar, tansiyon problemleri söz konusu olabilir. Yalnız bir iyi haberim var sizlere, bu hafta Merkür’ün gerilemesi sona eriyor, son 3 haftadır yaşadığınız iletişimsel problemler bu hafta Cuma itibari ile artık sona eriyor, daha rahat nefes alabileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Dostlarınıza, arkadaşlarınıza bu hafta tahammül etmeniz zorlaşabilir, onlarla iletişimsel anlamda zorlanmalar, birbirinizi anlamak güçleşebilir. Dostlar arasında hak-hukuk konuları oluşabilir, hakkın yendiği durumlarda sizler tepkilerinizi biraz sert gösterebilirsiniz. Aslında sanki bu hafta insanları idare etmek, yönetmek, alttan almak sizin için bir parça zor olabilir. Eğer içinde olduğunuz bir takım dernekler, örgütler, kuruluşlar varsa onlarla da iletişim kurmak güçleşebilir açıkçası. Sizler bu hafta biraz daha agresif bir iletişim sergileyebilir, sakin kalmanız zor olabilir. Parasal meseleler sizi gerebilecek bir diğer konu, özellikle hakkınızı korumaya çalışabilirsiniz parasal bir mevzuda. Umarım bir arkadaşınızı, bir dostunuzu hayatınızdan çıkarmak zorunda kalmazsınız.  Bu haftaya dair iyi haber ise, Merkür’ün geri hareketinin artık sona ermesi. İş konularında geciken, aksayan, engele takılan her türlü artık hızlı bir şekilde çözüme kavuşmaya başlayacaktır.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sabırsız, aceleci, hızlı davranabilirsiniz. Yöneticilerinize karşı daha sabırlı, anlayışlı olmalı, onlarla kuracağınız iletişimde kullanacağınız kelimelere dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta mesleki anlamda olası bir haksızlık durumunda sesinizi epey yükseltebilir, mesleki anlamda olası bir yarış-rekabet durumu oluşursa gücünüzü sonuna kadar kullanıp başarılı olacağınıza dair işaretler bulunmakta. Yeni iş girişimleri için cumadan sonra ki zamanı değerlendirmenizde yarar var. Kendi işinizi kurmak olabilir, yeni işe geçmek olabilir veya çok mühim bir konuyu iş yerinizde gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun, iş anlamında tüm girişimleriniz için cumadan sonra ki zamanı kullanmanızı tavsiye ederim. Kariyerinizde lider özelliklerinizi bu hafta çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Zaten kariyer evinizde geri giden Merkür’ün gerileme hali de sona eriyor bu hafta. Son 3 haftadır mesleki konularda uğraştığınız sorunların hızla çözülmeye başladığına şahit olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Uzun mesafeli yolculuklara çıkmanız için gerekli motivasyon ve koşulları sağlayacaktır sizlere. Bu seyahatler yurt dışına da olabilir. Eğitim, hukuk gibi konularda daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir, bu konularla ilgili bazı kararsızlıklarla ve stresle mücadele edebilirsiniz. Özellikle yolculuklarla ilgili resmi bir takım işleriniz olacak ise, bir takım gerginliklere nede olabilir bu. Özellikle okulda öğretmenlerinizle, danışmanınızla kavga etmemeye özen gösterin. Eğer ki bir sınava girecekseniz, sınavda acele etmemeye özen gösterin.  İllegal her türlü konudan, yazışmadan, iletişimden uzak durmanızı tavsiye ederim.  Daha çok kitap okuyabilir, bilgi sahibi olmak, araştırmalar yapmak için daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. İyi haberim ise sizlere, bu hafta Merkür’üm geri hareketi sona eriyor. Temelde iletişimle ilgili her türlü problemler, diğer insanlarla anlaşmaya çalışırken yaşadığınız sorunlu süreç artık sona eriyor.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. harcamalarınızla ilgili dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ödemeler stres yaratabilir, finansal konularla ilgili daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Veya para ile ilgili endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Krediniz onaylanmayabilir,  parasal meseleler yüzünden bankada, muhassebecinizle, finansal danışmanınızla aranızda gerginlikler oluşabilir. Kredi çekmek, borç almak, kefil olmak, maddi anlamda büyük riskler altına girmek, yatırım yapmak, parasal konular için önemli imzalar atmak için pekte olumlu bir hafta değil açıkçası. Bu hafta sağlıkla ilgili konularda sık sık gündeminizde olabilir, hatta belki bir check-up yaptırabilir, sağlık kontrolünden geçebilirsiniz. Bu hafta artık Merkür’ün geri hareketi de sona eriyor. Son 3 haftadır parasal anlamda yaşadığınız gecikmeler, engeller ve sorunlar bu hafta Cuma itibari ile hızla çözülmeye başlıyor.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ile ilgili konularda stres, mücadele, enerji, motivasyon getirecektir. Şimdi bu etki sayesinde eğer hayatınızda partner veya ortak var ise onunla zaman zaman fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz yalnız bu çatışmanın dozajı bir parça sert olabilir. Karışınızda ki kişiyle ilgili kendinizi sürekli stres altında hissedebilirsiniz, veya onunla sürekli mücadele etmeniz gereken bir ortamda bulabilirsiniz kendinizi. Bu hafta önemli anlaşmalar imzalamak için pekte uygun değil açıkçası, cumadan sonra bir zamana bırakmanızda yarar var. Ortağınız veya partneriniz bu hafta biraz asabi, gergin, huzursuz olabilir. Onu biraz idare etmek, alttan alma görevi size düşüyor aslında.  Bu hafta Merkür’ünde artık geri hareketi sona eriyor. Her türlü ikili ilişkilerde ki iletişim sorunları süreci Cumadan sonra sona eriyor, olası küslükler veya ayrılıklar yerini barışmalara bırakmaya başlıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. İş ve çalışma ortamı, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda stres, mücadele, hareket ve daha fazla efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya serecektir. Sağlığınıza bu dönemde extra dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Fakat bu da sizin kararsız veya sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olabilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir fakat daha az takdir görebilirsiniz.  Bu hafta için yapabileceğiniz en iyi şey sağlık standartlarınızı arttıracak destekler almak  olabilir. Diyete , spora başlamak için harika bir hafta! Bu hafta günlük angarya işleriniz çok fazla olabilir ve asıl yapmanız gereken işlere odaklanmakta bu yüzden gecikebilirsiniz. Sizlere hemen bir de iyi haber vereyim, bu hafta Merkür’ün geri hareketi sona eriyor. Artık iş ile ilgili konularda bir şeyleri ertelemenize gerek yok! İş görüşmelerine gidebilir, yeni iş başlangıçları yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. aşk, çocuklar, yaratıcı konular, hobilerinizle ilgili konularda heyecanlandırıcı, harekete geçirici, stresli, efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya çıkartacaktır. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, bu dönemde kafanız karışabilir ve birkaç kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Çocuklarla iletişim biraz problematik olabilir bu dönemde. Özel hayatınızda ki bu karışıklık streste yaratabilir. Çocuklarınızla veya partnerinizle olan iletişimde kullanacağınız  kelimeleri dikkatli seçmenizde yarar var. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Şans oyunları oyamak, borsada paranızı değerlendirmek, maddi anlamda risk almak içinde pek uygun bir hafta değil. En azından Cuma gününe kadar. Merkür retrosuda bu hafta artık sona eriyor. Bu sayede özel hayatınızda karmaşa, problem, engel süreci sona ermeye başlıyor. Önümüzde ki hafta itibari ile bu konuda daha güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Güneş ve Mars birlikte hareket edecekler. Ev, yerleşim, aile içi ilişkilerle ilgili biraz stres, mücadele, kararsızlık, efor sarf etmeniz gereken koşulları gündeme getirecektir. Taşınacaksınızdır  veya ev alacaksınızdır), ama hangi ev olduğu konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ya da en azından bu konuları cumadan sonraya bırakmakta yarar var.  Evinizde tadilat gerektiren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir fakat diğer taraftan yetiştirmeniz gereken işlerle de ilgilenmeniz gerekir. Bu yüzden hem iş hem de ev dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz.  Aile içinde tansiyon yükselebilir, fikir birliğine varılmakta zorlanabilir. Ev içinde sigortalarda, elektronik aksamda problemler meydana gelebilir. Ev içinde minik kazalara karşıda dikkatli olun, özellikle elektrik çarpmalarına karşı. Bu hafta Merkür’ünde geri hareketi artık sona eriyor. Geleceğe yönelik hedefler belirlemek, harekete geçmek, planlar yapmak için koşullarınız artık oldukça uygun olacaktır.