21 Haziran 2015 Pazar

22 Haziran Haftası Burç Analizleri





Koç ve yükselen koç;
 Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek.Sizlerin  mücadele alanınız artık Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular üzerine olacaktır. Ev ile ilgili tamiratlar, tadilat gibi konular ilgilenmeniz gerekebilir. Aile bireyleri ile aranızda gerginlikler, sürtüşmeler meydana gelebilir. Taşınma durumu olacak ise, bu keyifle değilde daha çok gerginlik ve aksiliklerle mücadele ederek gerçekleşebilir. Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz ama bir süre daha beklemenizde fayda var. En azından Ağustos  ayına kadar. En çok çatıştığımız alan ailemiz, annemiz ile ilgili konular olabilir, en çok taşınma, yer değiştirme gibi etkilerin olduğu dönemdir, komşularla anlaşmazlıklar yoğun bir şekilde yaşanabilir. Özellikle mide daha hassastır, yenen yiyeceklerin daha fazla bol su ile yıkanması gerekir, besin zehirlenmelerine dikkat, mide şikayetlerinin en çok yaşandığı süreçtir.Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Eğer ki yalnızsanız bu yıldırım aşkına işaret etmekte. Ani, beklenmedik, sürpriz fırsatların habercisidir bu. Birden ünlenebilir, televizyona çıkabilirsiniz. Ya da maceralara atılmak, risk almak için çok güçlü istekler duyabilirsiniz. Yaratıcılığınız en üst seviyede olacak ve sıradışı farklı bir şekilde bunu ortaya çıkartabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz, tiyatro eğitimine başlayabilirsiniz, reklam ajanslarına kayıt yaptırabilirsiniz. Bu 12 günlük süreç yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz her türlü alanda özgürleşmek, aklınıza eseni yapmak ve bunu yaparkende mutlu olmanızı sağlayacaktır. Maddi anlamda risk alabilir, yatırımlar yapabilir, extra beklenmedik sürpriz kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızda olumlu bir şekilde değişmeye başlayacak bu dönemde ve inanın çok heyecanlı. Ani fırsatlar ve şanslar zamanı sizler için. Kişisel gelişimle ilgili konularda başarı yakalayabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa;
Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek Finansal konularda gelenin gittiği, harcamaların denetim altına alınmakta zorlanıldığı, finansal konularda stres ve mücadele dönemi sona eriyor ve yerini iletişim, kardeşler, komşularla ilgili konulara bırakıyor. Fikirleriniz, düşünceleriniz yakın çevreniz tarafından onaylanmayabilir, komşularınızla ve kardeşlerinizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Araç kullanan arkadaşlarım, lütfen muayenizi yaptırın, aracınızın arızalarını dikkate alın, trafikte onla bunla kapışmayın, trafikte sinirleriniz çok daha hassas olacaktır. Mide kanamaları, mide ile ilgili operasyonların en sık gerçekleştiği dönemdir diyebiliriz. MARS’ın savaşma gücü yengeç burcunda direk tavırlı bir şekilde olmaktan çok, daha duygusal, duygu odaklı bir savaş söz konusudur. Duygusal karmaşa, depresyon, anksiyetenin en çok meydana geldiği zamanlardır diyebiliriz. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Ev arayışınız var ise bu dönemde tam olarak isteklerinize uygun hem de maddi anlamda tamda istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. Bilinçaltı, ruhsal konular, psikoloji ile ilgili alanlarda enterasan tekniklerle çalışmaya başlayabilir veya ruhsal/ manevi yönü çok güçlü kimselerle bir araya gelebilir onlardan büyük fayda görebilirsiniz. Zihninizin sizi sınırlandıran tüm kalıplarından kurtulmak, psikolojik anlamda özgürleşmek, ruhsal olarak rahatlamak için harika bir süreç olacak sizler için. Keza belki de hiç ama hiç aklınızda yokken birden taşınma planları yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Şehir hatta ülke bile değiştirebilirsiniz. Aile dizimlerine katılmak, köklerinizle ilgili bilgiler almak, ailevi köklere ait sorunları halletmek, çözmek içinde çok uygun bir dönem sizler için.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek Sizleri agresif ve sinirli yapan, süreli mücadele etmenizi sağlayan, hastalıklarla boğuşmanızı sağlayan gezegen artık burcunuzdan çıkıyor. Ee bu bence sizler için harika bir haber! Şimdi Mars, finans evinizi okşayacak biraz. Finansal anlamda gelirlerinizi idare etmeniz zorlaşabilir, stres ve mücadele çağrılacağınız alan para kazanma ile ilgili olacaktır. Bu böyle bir dönemdir ki, para geldiği gibi gider hem de oluk oluk. Yahu bu para neye gidiyor böyle anlamadım gitti dersiniz sürekli! Para kazanmak için daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Evet bu süreçte masraflar artacak üzgünüm, ama merak etmeyin gelmeyen bir şey gitmez, ama gelmesi için çok çalışacak hatta bazen stresli olacaksınız.  Sıkça ev ile ilgili sıkıntılar, hırsızlık olayları, evde yanıcı aletler yüzünden çıkan sorunlara sıkça rastlanabilir. Duygusal konular daha yorucu bir hale gelebilir, kaprisler, duygu dünyasını yoran gelişmeleri sıkça yaşama potansiyelimiz vardır. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu belki de aklınızda olmayan ama birden önünüze düşen ve hayatınızı değiştirecek bir eğitim fırsatı olabilir. Ani seyahatlere çıkabilirsiniz planınızda programınızda olmayan. Bu dönem yeni tanışacağınız kişiler manevi olarak, dinsel olarak, ruhsal olarak çok gelişmiş, güçlü kişiler olabilir ve bu insanlardan inanılmaz faydalar görebilirsiniz. Dostlarınız veya arkadaşlarınız sizin rahatlamanızı, rahat nefes almanızı sağlayacak, size iyi gelecek bir teklifle gelebilirler size. Bu bir iş teklifi olabilir veya birlikte keyif dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Önemli mühim imzalar atmanız gerebilir ki bunun için gökyüzü oldukça destekleyici bir pozisyonda olacak sizler için. Kuzen veya kardeşlerinizden ya da sürpriz destekler görebilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek Dürüst olmak gerekir ise; sizlere şimdiden geçmiş olsun kartı gönderdiğimi varsayın arkadaşlar. Mars, yengeç burcunda düşüştedir, yani aslında vaad ettikerini yerine getirirken zorlanmalar, endişeler getirir. Bu da demek oluyor ki, öncelikle duygusal anlamda endişe ve kaygı sizlerle beraber olacak. Bunun yanı sıra stres ve mücadeleye çağırılacaksınız, hayatınızda önemli başlangıçlar yapmak, girişimlerde bulunmak için büyük istek ve arzu duyacaksınız. Hatta bence yakınınızda ki ikizler ve yükselen ikizler burcu birileri ile sohbet edin son 1 ayları nasıl geçmiş diye? Çünkü Mars onlardan size geçecek. Yalnız Mars sizlere, acele ve hızlı hareket etmenizi sağlayacağından dolayı, dikkatsizlik yüzünden kesikler, sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, dikkat diyelim. Mars, sizlerin sabır katsayınıza da ölçecektir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu nasıl bir kariyer veya para fırsatıdır size anlatamam. Beklenmedik iş fırsatları, teklifler, terfiler, maddi anlamda daha çok kazanmanız yardımcı olabilecek gelişmeler söz konusu. Sanırım kariyer anlamında olabilecek en şanslı dönemi bu yılın sizler için. Gelen her teklifi iyi değerlendirin, karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı küçümsemeden değerlendirmeye alın. Yeni bir iş kurmak, şirket açmak, web sitesi açmak için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Yaptığınız işlerde başarı elde edecek, çok takdir görecek, çok başarılı olabileceksiniz. Bu muhteşem bir etki. Ani beklenmedim özellikle maddi fırsatlarla karşılaşma zamanı. Hayatınızda majör, radikal değişimler yapmak için en uygun dönemdir. Kişisel gelişimle ilgili her türlü konuyu öğrenmeye çok daha açık ve hazır olursunuz. 

Aslan ve yükselen Aslan;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek Ben bu geçişten pek mutlu olmadım sizler için açıkçası, çünkü en çok harekete ve motivasyona, mücadele ve savaşma gücüne ihtiyacınız olduğu anda, birden enerjiniz düşebilir, tembellik hayatınızın ortasına çöreklenebilir. Gizli bir takım işler, gizli kapaklı durumlar başınıza iş açabilir, bu dönem , hadi canınızı biraz daha sıkayım, gizli düşmanlarımız arkanızdan iş çevirmek için pusuda yatıyor olacaklar. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir. Aslında harika fırsat ve şanslar elde edeceksiniz ama işte bu gibi sorunlarda fazla canınızı sıkmasın. Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerjide sağlayacaktır. Hayatınızda elde etmeyi planladınız hedefleriniz için enerji ve ataleti bu dönem Mars sayesinde alacaksınız. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu fırsatlar size yurt dışından, yabancılardan gelebileceği gibi, eğitimi öğretim ile ilgili konulardan da olabilir. Televizyona çıkabilir, röportaj verebilir, işinizle ilgili reklam, tanıtım işlerinde çok büyük başarı kazanabilirsiniz. Maddi anlamda sürpriz, hesapta olmayan kazançlar söz konusu olabilir. Eğer ki bir sınav sürecinde iseniz, bir testten geçecekseniz emin olun ki başarı sizden yana olacak. Veya hukuksal anlamda bir anlaşmazlığınız var ise, bu dönem ya anlaşmaya varabilecek ya da çark sizden yana dönmeye başlayabilecek ve davanızı kazanabileceksiniz. Aniden bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz planda olmayan hemde. Elinize umulmadık fırsat ve şanslar geçecek inanın sizler için ben çok heyecanlandım! 


Başak ve Yükselen Başak;
Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. İş ve kariyer hayatınızda bir süredir, stres ve mücadele geçtiğiniz var sayarsak bu geçiş size nispeten daha iyi gelecek. Fakat sosyal ve arkadaşlık ilişkileri sabur testinden geçebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, huzursuzluklar çıkabilir. Arkadaşlarınızla aranızda garip bir rekabet ve kıskançlık duygusu oluşabilir, onların iyiliği için onları savunurken kendinizi suçlu pozisyonunda bulabilirsiniz. Dikkat edin. Sosyal ilişkileriniz bir süreliğine gergin hat üzerinde olacak. Keyfiniz kaçmasın bundan, çünkü Mars sayesinde pek yerinizde duramayacak, sürekli sosyal, etkinlikler peşinde koşan biri haline dönüşebilirsiniz de. Arkadaşlarınıza karşı aşırı korumacı ve kollayıcı tavırlarınız onların üzerinde negatif etki yaratabilir. Bu sürecin olası en iyi yanı ise, daha çok sosyalleşmek, en lezzetli yemeklerin dostlarla yenmesi olabilecektir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu etkileşim ile sürpriz bir para ödemesi, hesapta olmayan finansal bir kazanç, kredinizin onaylanması gibi etkiler olabilir. Her türlü para ile ilgili bir mesele ya da para anlaşmaları için harika bir süreç olacak sizler için. Eğer ki paylaşımlı mallar, mirasla ilgili konularınız gündemde ise bu tarz konular sizin avantajınıza çözülecek demektir. Eğer ki burs, sponsorluk gibi bir arayışınız var ise yine bunu da rahatlıkla bulabileceğinize işaret etmekte. Ben sizin yerinizde olsam şans oyunlarında şansımı dener,  bir piyango bileti falan alırdım . Bireyselliğiniz ön plana çıkar ve size yük olan tüm konulardan özgürleşmek için mükemmel zamanlardır. Türlü maceralara ve heyecanlara can atmak isteyebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda riskler almak içinde uygundur dönemdir

Terazi ve Yükselen Terazi;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. 10. kariyer ve iş evinizde hareket edecek olan Mars, mücadele edeceğiniz alanların bu olduğuna işaret ediyor. Evet sizleri iş ve kariyerinize ilişkin konularda istediklerinizi elde etmeniz için extra enerji ve efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız yöneticileriniz ile bu süreçte aranızda gerginlikler oluşabilir, bazı sözleri yemeniz, yutmanız gerekebilir. Yapılan işlerle ilgili stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir, kendinizi bu konularda savaşçı gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizde ki insanlar sizleri sürekli, gergin ve stresli biri gibi algılamaya başlayabilirler. İş yükü, sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, sizleri tam bir ateş topuna çevirecek iş hayatınızda mars. Ya da iş yerinizde mesaileriniz çok artabilir. İş yerinizde sizin dışınızda ki diğer insanların haklarını savunmak yüzünden kendinizi zora düşürebilirsiniz. Bu süreçte işler patlayabilir, sık sık son dakika golleri yiyebilirsiniz. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bir arkadaşınızın, dostunuz veya ortağınız veya veya eşinizden göreceğiniz süper bir destek, onlardan gelebilecek harika bir fırsata işaret etmekte. Ya da beklenmedik harika bir iyilikte görebilirsiniz. Bu iyilik size para kazandırabilir veya sizin bir sorununuza çare olabilir. Belki de sevgilinizden aniden bir evlilik teklifi alabilirsiniz, dostlarınızla veya partnerinizle veya ortağınızda planlanmamış bir seyahat durumu söz konusu olabilir. Kendinizi sahip olduğunuz sosyal çevre veya arkadaşlar konusunda çok şanslı hissedebileceksiniz. Yeni bir eğitime başlamak içinde harikadır, özellikle yabancı dil eğitimine. Çünkü hızla öğrenirsiniz. Normalde zorlanarak öğrendiğiniz bir konuyu çok hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek 9. evinizde ilerlemeye başlayacak olan Mars, hukuki anlamda bir takım problemler, sorunlar çıkartabilir. Uzun süredir süreli ödemelerle cebeleşmekten yoruldunuz, bu borç olabilir, taksit olabilir, kredi olabilir ama son 1,5 aydır sürekli cebinizden hızlı bir şekilde para çıktı bu süreç sona erdi sizler için. Şimdi ise, mücadele edeceğiniz alan, tanıtım, reklam, seyahat, halkla ilişkiler gibi konular olacaktır. Bol bol seyahat edebilirsiniz, hatta o kadar ki bu seyahatler ilk etapta keyif verici gibi gelse de bir zaman sonra yorgunluktan şikayet etmeye başlayabilirsiniz. Din, felsefe, inançlar gibi konularda pasif savunucu konumuna geçebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili, yurt dışından gelecek olan paketler, siparişlerde dahil, stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte çok daha fazla okuyabilir, hayatın anlamını çözmeye yardımcı olabilir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu tamamen kariyer konularından gelecek ani bir fırsata işaret etmekte. Hızlı bir yükseliş, bir terfi veya iş fırsatına işaret etmekte. Ya da eğer ki bir sağlık sorununuz var ise, bu dönem alternatif tedavi yöntemlerine yönelerek rahatsızlığınıza çare bulabilirsiniz. Bu fiziksel olabileceği gibi ruhsal anlamda sizi zora soka bir durumda olabilir. Özel bir çalışmaya katılabilirsiniz. Kariyer anlamında çok özel bir projenin başına getirebilirsiniz veya hedeflediğiniz iş fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu süreçte iş  kurmak ya da bir süredir üzerinde çalıştığınız bir projeyi ortaya çıkarmak içinde harikadır. Her şekilde statü ve prestij kazanabileceksiniz. Üstlerinizden harika destekler alabilirsiniz. Maaş zammı konuşmak içinde idealdir.

Yay ve Yükselen Yay;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ve evlilikle ilgili konularda stres ve gerginlik yaratan süreç artık geride kalıyor. Şimdi mücadele edeceğiniz, uğraşacağınız, efor sarf edeceğiniz alan para ile ilgili konular olacaktır. Ödemeler, krediler, borçlar, taksitlerle ilgili olacaktır. Para gelir ama geldiği gibi gider, hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı almakta zorlanabilir, mirasla ilgili konularsa sıkıntı çıkabilir. Elbette olmasını temenni etmeyiz, ama bazılarınız minik operasyonlar geçirebilir. Bu daha çok mide, göğüs ile ilgili olabilir. Başkalarına yardım etmek ve onların hakkını savunmak konusunda son derece başarılı olan olacağınız bu süreçte,  bunu duygusal patlamalar olmadan, mantıklı ve stratejik bir şekilde yapmayı öğrenmeni gerebilir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Bu fırsat ve şanslar size, yayıncılık, uluslararası işleri yabancılar, ticari konular, hukuksal konular, eğitim veya sizden uzan akrabalar kanalı ile gelebilir. Önemli bir davanız var ise bu konuda harika bir destek alabilir veya kazanabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı her türlü iş ve projeleriniz tıkırında gitmeye başlar veya bu tarz işleri bu süreçte başlatmak sizler için en doğru zamandır. Eğer ki yalnızsanız sanırım aşkın oku sizi de vurabilir, enteresan karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Keza çocuk sahibi olmak, hamile kalmak içinde bu dönemi kullanabilirsiniz. Ne şekilde olursa olsun sizi bekleyen çok büyük bir mutluluk var bu 12 gün içinde! Yapacağınız tüm değişimlerden çok memnun kalır, pişmanlık duymazsınız. Olağan dışı şans ve fırsatlarla karşılaşma haftası sizler için.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. Sağlıkla ilgili bir takım sorunlar sizi son 1,5 aydır sıkıntı yaratmış olabilir, günlük işlerinizde aksilikler, bozulan aletler, tamirat gerektiren işler..vs ama bu süreç sona eriyor artık. Fakat şimdi mücadele, efor gerektiren, çaba sarf edeceğiniz zaman zaman stres yaratacak alan ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri üzerine olacaktır. Sabrınız sınanabilir, ilişkilerde hassas olabilirsiniz. Bu süreçte karşınızda ki kişilerle ortak paydada buluşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Sinirlendirilmeye açık olacaksınız. Bu süreçte kim dost kim düşman biraz daha bunu fark edebileceksiniz. Hali hazırda var olan ortaklıklarını ve sözleşmeli işlerinizde sonlanmalar veya sizlerin sinirlerini bozabilecek durumlar söz konusu olabilir. Ya da partnerinizin veya ortağınızın işleri veya sağlığı çok keyifli gitmeyebilir ve bu durumdan sizde etkilenebilirsiniz. Destek ve yardım beklediğiniz noktalarda kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Hiç hesapta yokken ani bir yatırım kararı ile ev, araba ya da arsa alabilirsiniz ya da bununla ilgili bir peşinat yatırabilirsiniz. Ya da elinizden çıkarmak istediğiniz bir mülkünüz, satılığınız var ise çok hızlı bir şekilde müşteri bulabilirsiniz. Ya da bir borcunuz vardır sürpriz bir ödeme kolaylığı, faiz indirimi gibi bir durum söz konusu olabilir. Ya da kredi çekip bir yatırım yapabilirsiniz, ihtiyacınız olan bir para  varsa pekte zorlanmadan hızlı bir şekilde bulabilirsiniz, kredileriniz onaylanır sorunsuz bir şekilde..vs her ne şekilde olursa olsun, maddi anlamda güzel fırsatlar söz konusu sizler için. Hesapta olmayan, sürpriz memnun edici seyahatler gündeme gelebilir. Sizi kısıtlayan her türlü konudan  özgürleşmek içinde harika bir hafta!

Kova  ve Yükselen Kova;

Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. 6. Evinizde seyahat edecek olan mars; günlük angarya işlerinizi arttırabilir, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var, ateşli rahatsızlıklar, mide, ciğerler hassaslaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle agresyon ve stres yaratıcı durumlar ortaya çıkartabilir. Bunun yanı sıra, sürekli mesai, sürekli çalışma ve bundan yakınma durumu oluşabilir. Mars sizleri hem günlük yaşantınızda hem iş ortamınızda epey yorup sizden yüksek performans göstermeniz için zorlayacaktır. Özellikle bağırsaklarınız, boşaltım sisteminizde sorunlar baş gösterebilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir bu dönemde. Yanınızda birilerini çalıştırıyorsanız onların sorunları sizi biraz boğabilir bu süreçte. Ev hayvanlarınız var ise, onlar bu dönemde rahatsızlanabilir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.   Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Çok mühim imzalar, anlaşmalar, ortaklıklar kurulabilir. Yazılı her türlü anlaşma için çok harika bir zaman sizler için. Partnerinizden veya ortağınızdan harika bir güzellik görebilirsiniz, onların sayesinde bir fırsat ayağınıza gelebilir, şansınız açılabilir. Yeni ortaklıklar kurmak içinde bu günleri kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yine kardeşlerinizi hayatı ile ilgili sürpriz çok özel ve güzel bir gelişme yaşanabilir. Veya kuzen, kardeşiniz sayesinde önemli bir işiniz çözülebilir. Yine bu dönem hayatınıza çok büyük anlam katacak, belki de hayatınızı değiştirecek bir tatile veya seyahate çıkabilirsiniz. Eğer ki elinizde yazılı metinleriniz var ise bunları bastırmak için bir yayınevi ile anlaşabilirsiniz. Her türlüm reklam, tanıtım, halkla ilişkiler faaliyetleri konusunda şanslı bir zaman dilimi olacak.

Balık   ve Yükselen Balık
Mars bu hafta Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 9 Ağustosa kadar bu alanda seyahat edecek. 5. Evinizde hareket edecek olan Mars, aşk, cinsellik, çocuklar, hobiler gibi konularda daha fazla efor, mücadele, stres gibi koşullar yaratabilir. Cinsel anlamda libidonuz bir hayli yükselebilir, özel hayatınızda flört ettiğiniz kişi veya kişilerle stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Çocuk sahibi olanlar, onlarla ilişkilerde agresyon artabilir, çocuklarınız daha   özgürce ve sınırları aşmak istercesine hareket etme isteyebilirler. Spora yönelebilirsiniz. Bu dönem sevginizi gösterirken daha sert ve kuralcı olabilirsiniz. Riskli aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Bu dönem bol bol flört etmek isteyebilir, yeni insanlarla bol bol tanışabilirsiniz. Fakat bu dönem başlayan ilişkiler daha cinsel temelli olabilir. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü etkisi ise, Jüpiter ile Uranüsün destekleyici etkileşimi.  Bu etkileşim aslında beklenmedik, sürpriz ani fırsat ve şanslarla ilişkilidir. Öncelikle bu sizi sağlık anlamında etkileyecektir. Malum her işin başı sağlık! Olası bir rahatsızlığınız var ise hızlı bir şekilde çözüm bulabilirsiniz. Bu daha çok ruhsal anlamda bir durum olabilir, hipnoz, NLP, EMDR gibi çalışma teknikleri ile tanışabilir çalışabilirsiniz. Veya hayatınızı disipline sokmanız konusunda özellikle beslenme veya spor konusunda süper bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu etkileşim ile, finansal anlamda süper bir şans kapınızı her an çalabilir, maddi anlamda kazançlarınızı arttıracak, ek gelir getirecek şartlarınız oluşabilir. Bu mevcutta yaptığınız işten daha çok kazanmanız şeklinde de hayatınıza etki edebilir. İş hayatınızın gözdesi birden siz olabileceksiniz, başarılarınızla övgüler, ödüller alabilirsiniz. Bu bir atama ya da terfi şeklinde de etki edebilir hayatınıza. Ne şekilde olursa olsu