18 Haziran 2012 Pazartesi

18 - 24 Haziran Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koçlar;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasında gerginlikle beraber özel hayatınızda, ortaklık gerektiren işlerde, ev-yuva-ailenizle iletişimsel problemler, kaygı arttırıcı durumlar, eleştiri oklarını üzerine çekebileceğiniz koşullar oluşabilir. Kesin sonuçlar beklediğiniz konular için ayın 21 ve sonrası zaman çok daha uygun olacaktır. Lakin 21’i itibari ile Güneş yengeç burcuna giriş yapacak ve 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, aile, yerleşim, yer değiştirme, taşınma, ailevi konular olacak ve bu konularla ilgili ertelediğiniz, gör ardı ettiğiniz ne varsa ele alma zamanı olacak. Bu hafta Uranüs – Pluton arasında ki gerginlik kesinleşecek, aslında sadece bu hafta değil önümüzde ki haftaya da etkisini hisettirecektir. Özellikle kariyeriniz, toplumsal statünüzle ilgili konularda değişime ve her türlü teklife açık olmalısınız. Sektör bile değiştirebilirsiniz. Yaşamınızda her anlamda değişime açık olmalı ve direnmemelisiniz. Bu hafta etkinleşecek olan Güneş – Neptün etkileşimi ise kendinize dönmek, özünüzü keşfetmek, bilinç altı konuları ile ilgilenmek, rüyalarınızın etkisi altında kalmanızda kuvvetle muhtemel. Yalnız lütfen kazalara oldukça açık olacaksınız, dikkatsizce adımlar atmaktan çekininiz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasındaki gerginlik özellikle iş ve çalışma ortamınızı,çalışma durumunuzu ilgilendiren konularda kötümser düşünmenize, kaygılanmanıza ve işlerin gecikmesine, tam olarak umduğunuz gibi gitmemesine neden olabilir ama endişelenmeyin  21i itibariyle her şey rayına ve düzene oturmaya başlıyor çünkü. 21 Haziranda güneş yengeç burcuna geçerek ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular seyahatler, iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aile eşrafı üzerine olacaktır. Eğer kitap yazmak istiyorsanız süper bir zaman diliminde olacak, türlü seyahatlere çıkmak için fırsatlarınız olacaktır. Her türlü iletişim trafiğiniz rahat bir şekilde akacaktır. Zaten Güneş – Neptün ikilisi sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan manevi anlamda oldukça destekleneceğinize hatta onlarla tatil planları yapabileceğinize işaret etmekte.

İkizler ve Yükselen İkizler;
18-24 haziran Haftası;

Jüpiter artık burcunuzda ve uzun bir süre ikizler burcundan yaşama dair şikayetler kabul etmiyorum. Bolluk, bereket, şans, genişleme, büyüme, fırsatlar gezegeni tam bir sene burcunuzda kalacak zira. En son boğa yani benim burcumdaydı, ben 1 sene boyunca bol bol meyvesini yedim şimdi sıra sizlerde! Bu hafta Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik maddi konularda kaygılarınızı arttırabilir, endişeli bir ruh haline sokabilir sizleri hatta özel hayatınızda sudan sebepler ve gereksiz eleştiriler yüzünden gerginliklerin çıkmasına neden olabilir. Ama dert etmeyin 21 Haziran da Güneş yengeç burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Zaten Güneş- Neptün ikilisi özellikle kariyer anlamında artık işlerin yoluna girmesi için yöneticilerinizden, önemli kişilerden alacağınız güzel desteklere işaret etmekte. Hatta belki bu hafta işinizle ilgili seyahatlere de çıkabilirsiniz.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
18-24 haziran Haftası;



Uzunca bir süredir dertli yengeçler, atılım yapamayanlar, girişimleri engellenenler, hastalıklarla boğuşanlar, yaşamında kontrol dışı gelişmelere maruz kalanlar! Evet bu süreç artık yavaştan sona eriyor. Ama önce bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür, Satürn ile sert kontakta olacak ve son kez kaygılarınızı, korkularınızı biraz daha arttırabilir, son dakika folu atabilir, ailenizle, evinizle ilgili bir takım sorun ve problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Lakin 21 Haziran da Güneş burcunuza giriş yaparak süper güç ve motivasyon verecek ve adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. Zaten Güneş – Neptün etkileşimi özellikle yayıncılık, iletişim, seyahat, satış, pazarlama konusunda süper güzel desteklere de işaret etmekte, sanki yaşamınızda görünmez bir el değişmişçesine bütün işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Ve bu arada bu hafta sezgiler fora olacak sizlerde, sezgilerinize bol bol güvenin!


Aslan ve Yükselen Aslan;
18-24 haziran Haftası;

Aslanlar için bu hafta keyifli haberlerim yok açıkçası, bu yüzden iyi şeyler duymaya ihtiyacınız var ise bu yazıyı okumadan geçebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden hesapta olmayan iletişin problemler, hesap hataları, ruhsal anlamda kaygılar yüzünden kendinizi pekte iyi hissetmeyebilirsiniz, evhamlı bir ruh haline bürünüp bunu dalga dalga büyütebilirsiniz. 21 Haziranda da Güneş 12. evinize giriş yapacak ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, bilinçaltı, korkular, kayıplar, kabuğunuza çekilme, kontrol dışı gelişen olaylar, durumlar, yalnızlık ihtiyacınızın artması, hastalıklar, kayıplar gibi durumlarla uğraşmanız söz konusu olabilecektir. Evet kabul ediyorum biraz sevimsiz ama benim elimden gelen bir durumda yok açıkçası. Yalız Güneş – Neptün etkileşimi bir ihtimal maddi kazançlarınızı hareketlendirici, maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı etkiler yaratabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden finansal konular ve arkadaşlık ilişkileri ile ilgili konularda sizleri kaygılandırıcı, endişelendirici konular gündeme gelebilir, ilişkiler minik bir test aşamasından geçebilir. 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte inanılmaz sosyalleşecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Arkadaşlarınızı yönetmeniz, idare etmeniz, yönlendirmeniz gerekebilir. Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız. Güneş – Neptün etkileşimi ile de özellikle yalnız olanlar romantik ilişkilere ve kişilere çekilebilir, birliktelikleri olanlar ise keyifli, romantik bir hafta geçirebilirler partnerleri ile birlikte. Burcunuzda ilerleyen mars enerjinizi katlamaya devam ediyor, ay sonuna kadar güç ve efor gerektiren koşuşturmalı işlerde sizlere destek olmaya devam edecek. Ay sonundan sonra sizlerde artık dinlenme ve rahat bir nefes almaya başlıyor olacaksınız.


Terazi ve Yükselen Terazi;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür/ Satürn gerginliği ile başlıyoruz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda tatminsizlik, kaygılar, endişeler söz konusu olabilir fakat  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız, kendinizi gösterebileceğiniz konular iş ve kariyerinize ilişkin konular olacaktır. İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda size destek olacak kişilerle, yeni müşterilerle karşılaşmanız, yaratıcı esinlerinizi kullanmanız için size gerekli desteği sunacaktır. Satürn halen burcunuzda ilerlerken sorumluluklarınızı ve siz istemesenizde omzunuzda ki yükleri arttırmaya bir yandan devam ediyor olacak, ekim ayında ancak bir rahatlama söz konusu olacak sizler için. Bu yüzden bu zamana kadar Satürn’ün öğretmenliğinden ve bilgeliğinden yararlanmaya bakın.


Akrep ve Yükselen Akrep;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz, beklenmedik iletişim problemleri, gündeme gelebilir, kendinizi gelecek hedeflerinizle ilgili endişeli, kaygılı, bir ruh hali içine sokabilirsiniz fakat 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, tatil planları, nereye ne şekilde gitsem, rezervasyonlar, statü sahibi kişilerle birlikte olmak ve onlardan destek görmek mümkün olacaktır. Bu bir aylık süreçte seminer verebilir, kalabalık gruplara seslenmeniz gerekebilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile aşk için yolculuklara çıkabileceğiniz gibi, yaratıcılık gerektiren alanlarda, hobilerinizde, sinema, tiyatro gibi konularda başarı elde etmeniz için size oldukça destek olacaktır. Ama yalnızsanız da oldukça romantik bir ilişki içine çekilebilirsinizde sizden mesafe olarak uzakta yaşayan biri ile.


Yay ve Yükselen Yay;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Finansal konularda, ortaklaşa işlerde özelikle beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir, isteklerinize ulaşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Fakat; 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz.  Güneş / Neptün etkileşimi ile evinizde yapmayı planladığınız romantik dokunuşlar için aslında tam zamanı, boya, badana, eşyaların değişimi gibi. Ailenizden gelecek olan güzel desteklere de işaret etmekte.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Hem ilişkiler ortaklıklar hem de kariyerinizi ilgilendiren konularda endişeli, kaygılı bir ruh hali içinde olabilirsiniz, şuan sahip olduklarınız sizleri yeterince tatmin etmeyebilir ve çevrenizdekileri sürekli eleştirebilirsiniz. Fakat; 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz zor ama yardım gereken konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar başlayabilir hayatınızda. Bunun yanı sıra yalnız olanlar, yeni tanışacakları kişilerle güzel ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. Güneş / Neptün etkileşimi ile finansal anlamda özellikle destek bulabileceğinize, maddi olarak rahatlayacağınız haberler almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren veya alım-satım işlerinden de gelir elde edebileceksiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. İş ve çalışma ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim problemleri gündeme gelebilir, uzlaşmakta, orta yolu bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Zam istemek içinde uygun bir hafta değil arkadaşlar. Fakat  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular iş ve çalışma ortamınızla ilgili konula, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz olacaktır. Bu dönem bir çok yeni iş projeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakat iş ile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır.Büyük beklentiler içine girmeyin. Güneş / Neptün etkileşimi ile de yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir.


Balık ve Yükselen Balık;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Özellikle finansal anlamda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun bir hafta değil, bunun yanı sıra özel hayatınızda bir takım karmaşalar, tedirginlik yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Fakat;  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızı her an çalabilir hem de sürpriz bir şekilde. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu bir aylık süreçte olumlu koşullarla karşılaşabilirler, sanat dahil her türlü yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Güneş / Neptün etkileşimi ile de evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek, bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı bir hafta içinde olacağınıza da işaret etmekte.