21 Ocak 2012 Cumartesi

23 - 29 Ocak Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç
23-29 Ocak haftası

Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde iş hayatında fikirlerinizi direk olarak ortaya koyabilecek, fikirlerinizi, projelerinizi mantıklı tutumunuzla kabul ettirebileceksiniz. İş hayatınızda pratik çözümleriniz ve hızlı düşünmeniz sayesinde olası sorunların üstesinden daha rahat gelebileceksiniz. Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Eski, bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bazılarınız ise internet aracılığı ile yazıştığı kişilerle tanışma, buluşma fırsatı yakalayabilirler. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar. Cuma günü Merkür kova burcuna giriş yaparak, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmenize olanak sağlarken, fikirlerinizle, düşüncelerinizle onlara destek olmanız gerekebilir. Fikirlerinizde daha inatçı ve orijinal çözümler getirebilirsiniz.  Yalnız hafta sonu Merkür, Jüpiter ve Satürn ile gergin görünümde olacak, partnerinizle, ortağınızla  aranızda iletişim sorunları, iletişim kazaları meydana gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ifade ederken biraz abartılı ve iddiacı davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızla özel hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.


Boğa / Yükselen Boğa
23-29 Ocak haftası


Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde, yazarlık, medya, tanıtım, projelerinizle ilgili güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Sunduğunuz bir proje kabul edilebilir. Bu hafta uzun vadeli planlarınızla ilgili hızlı düşünüp hemen karar vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Minik keyifli seyahatler planlayabilirsiniz. Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte iş ve mesleki konular ön planda olabilecek. Bu yaptığınız işlerin karşılığında bir ödül alabileceğiniz gibi yeni bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda bu yeni ayın destekleyici etkisi olabilecektir. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar. Cuma günü Merkür kova burcuna giriş yaparak iş hayatınızda fikirlerinizle, düşüncelerinizle oldukça ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Orijinal, yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceksiniz. Bu dönemde üstlerinizden önemli tavsiyeler alabilir, iş teklifleri ile karşılaşabilir, iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bol bol yeni projeler üretebileceksiniz. Yalnız hafta sonu Merkür, Jüpiter ve Satürn ile gergin görünümde olacak, kendi kişisel çıkarlarınızı ön planda tutarak hayatınızda bazı önemli kararlar almanız gerekebilecek. Bu kararları alırken sizi yakından tanıyan kişilerle ters düşebilirsiniz.


İkizler / Yükselen İkizler
23-29 Ocak haftası
Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde para ile ilgili konularda çözüm odaklı olabilecek, para ile ilgili konularda imza gerektiren konular gündeme gelebilecek, ailenizden finansal anlamda destek alabileceksiniz. Ya da ev veya yatırım için kredi başvurunda bulunabilir veya olumlu sonucunu alabileceksiniz. Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte seyahat planları yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra hukuksal bir durum sonuçlanabilir, bazılarınız medya, tv ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, seminer verebilir, konuşma yapabilirsiniz. Bir diğer en güzel olası etkisi de, mevki ve statü sahibi kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar. Cuma günü Merkür kova burcuna giriş yaparak, yabancılar, yabancı kültürler hakkında daha fazla araştırma yapmanıza neden olabilecek ve sizi heyecanlandıran yeni şeyler keşfedebileceksiniz. Eğer ki kitap..vs yazıyorsanız bir yayın evi ile görüşme ayarlayabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek yeni fikirlerle ve farklı kişilerle sık sık bir araya gelebileceksiniz. Yalnız hafta sonu Merkür, Jüpiter ve Satürn ile gergin görünümde olacak hayatınızda karmaşa yaratan, sizi sıkan, boğan koşulların üstesinden vereceğiniz önemli kararlarla üstesinden gelebileceksiniz.


Yengeç / Yükselen Yengeç
23-29 Ocak haftası


Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde  ilişkilerinizde olası sorunlara karşı mantıklı çözümler üretebileceksiniz. Bunun yanı sıra yakın yerlere seyahatler planlayabilir, sizi sevindirecek güzel haberler alabilirsiniz. Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte krediler, banka işlemleri, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Krediniz onaylanabilir, ihtiyacınız olan bir borç paraya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırabilecek, size göre belki de sıra dışı sayılabilecek bir yöntem bulabileceksiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar. Cuma günü Merkür kova burcuna giriş yaparak hayatınızın bilgi, iletişim konularını ağırlık olarak maddi konular alacaktır. Parayı hangi yollarla, nasıl kazanacağınıza dair daha çok kafa yorabilir, araştırma yapabilirsiniz. Hafta sonu Merkür-Satürn-Jüpiter arasında ki T-Kare açı kalıbı meydana gelecek, iş ve ev hayatı arasında ki denge kurmanız önem kazanacak, iş değiştirme veya ev değiştirme ile ilgili kararlar almanız gerekebilir.


Aslan / Yükselen Aslan
23-29 Ocak haftası

Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde   para ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğinize veya para ile ilgili güzel haberler alabileceğinize işaret etmekte. Şu an üzerinizde olan bir iş veya proje ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte eğer yalnızsanız sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz, yeni ortaklaşa işler gündeme gelebilir, ortaklık teklifi alabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmek yerine, çevrenizde ki kişilerden gerektiği anda güzel destekler bulabileceksiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar. Cuma günü Merkür kova burcuna giriş yapacak, 13 Şubata kadar önemli sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar oluşabilir. İlişki içinde olduğunuz kişilerden fikirsel anlamda desteklenebileceksiniz.  . Hafta sonu Merkür-Satürn-Jüpiter arasında ki T-Kare açı kalıbı meydana gelecek, özel hayatınıza veya ortaklıklarınıza ilişkin bir takım sorunları mantık çerçevesi içinde oturup konuşabilecek, ortak paydada rahatlıkla buluşabileceksiniz.


Başak / Yükselen Başak
23-29 Ocak haftası

Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde özel hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler, haberler alabilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebilir, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çözüm odaklı yaklaşımlarınızla yakın çevrenizin takdirini toplayabileceksiniz. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak bu hafta. Haftanın odak noktasını sağlığınız, çalışma ortamınızla ilintili konular olacağa benzemekte. Yeni bir projeye başlayabilirsiniz, iş arkadaşlarınızla daha verimli çalışmanın yollarını arayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlığınıza bu hafta biraz daha özen göstermenizde yarar var, belki profesyonel bir yardım alabilir, check-uptan geçebilirsiniz. Sağlıklı yaşamak adına bazı araştırmalar yapabilirsiniz.  Bu hafta para ile ilgili konularda mantıklı hareket edebilecek ve karar verebileceksiniz.  Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar.


Terazi / Yükselen Terazi
23-29 Ocak haftası


Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde hayalini kurduğunuz, bir süredir zihninizde şekillendirdiğiniz konuları bu hafta hayata geçirmek için minik adımlar atabilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizden güzel haberler alabilir, destekler görebilirsiniz. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak bu hafta. Haftanın odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk her an hayatınıza girebilir, çocuk sahibi olmak isteyenler bu yeni aydan yararlanabilirler. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, hobileriniz için eğitime, kursa, seminere..vb başlayabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi iseniz onların hayatına dair sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Bu eğitimle ilgili, sınavla ilgili bir konu olabilir. Bu hafta ilişkilerden yana mantıklı ve arkasında durabileceğiniz kararlar alabileceksiniz. Bu hafta para ile ilgili konularda mantıklı hareket edebilecek ve karar verebileceksiniz.  Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar.


Akrep / Yükselen Akrep
23-29 Ocak haftası

Bu haftanın gökyüzü senaryosu şöyle, Merkür ile Mars arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek, kova burcunda bir yeni ayımız var , mars geri gitmeye başlayacak, Merkür kova burcuna giriş yapıp Satürn ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak.  Kısacası oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür –Mars uyumlu etkileşimi sayesinde arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden güzel haberler alabilir, destek görebilirsiniz. Bazılarınız bu hafta seyahat planları yapabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyabilir, direk tavırlı olabilirsiniz. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak bu hafta. Haftanın odaklanacağınız konuları, ev, yuva, aile, yerleşim, konut, arsa, alım-satım üzerine olabilecektir. Taşınma planları veya evinizde bazı değişiklikler yapmak için adımlar atabilirsiniz. Ev arayışına girebilir, araştırmalar yapabilirsiniz internet üzerinden. Bu hafta önemli bir hafta çünkü önümüzde ki 6 aylık süreçteki hedeflerinizi belirleyip bunlar üzerine adımlar atabilirsiniz. Bu hafta kişisel bakımınız ve sağlığınızı ilişkilendiren konularda mantıklı kararlar alıp, araştırmalar yapabilir, profesyonel destek alabilirsiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar.


Yay / Yükselen Yay
23-29 Ocak haftası

Haftaya Merkür ile Marsın uyumlu açısı ile başlıyoruz, bu da iş ve para ile ilgili konularda sizlere güzel haberlerin gelmesine, keyifli gelişmeler yaşamanıza vesile olabilecektir. Bu konularda isteklerinizi, düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak. Haftanın odaklanacağınız konuları, eğitim, seyahatler, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular olacaktır. Seyahat planları yapabilir, kendinize yeni bir iletişim aleti alabilirsiniz (akıllı telefom, pc, tablet pc..vb) kardeşlerinizle veya yakın çevrenizde ki kişilerle daha fazla bir araya gelebilir, onların hayatlarında ki inişler ve çıkışlarla daha da yakından ilgilenebilirsiniz. Bu hafta sizler için bir nevi mantık haftası olacak, özellikle iş ve çalışma ortamınız, iş durumunuzu gözden geçirebilir, gerçekten ne istediğinize odaklanabilir ve buna uygun adımlar atabilirsiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar


Oğlak / Yükselen Oğlak
23-29 Ocak haftası


Haftaya Merkür ile Marsın uyumlu açısı ile başlıyoruz, bu da geleceğe yönelik hedefleriniz isteklerinizle ilgili ne istediğini bilen ve bunu dile getirmekten pekte çekinmeyeceğinize işaret etmekte. Özellikle önemli, mevki statü sahibi kişilerden bu hafta güzel haberler, destekler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra hukuksal konularda şans genel anlamda sizden yana olacak. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak. Haftanın odaklanacağınız konuları para, maddi kazanımlarınız üzerine olacak. Kendinize ek gelir kaynakları yaratabilir, maddi anlamda daha fazla kazanmanın yollarını araştırabilir, kafa yorabilirsiniz. Bu yeni ay zamanı elektronik, aletler alıp-satabilirsiniz. İş başvuruları yapabilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili konularda tatminsizlik yaşayabilir ve bunun önüne geçmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar


Kova / Yükselen Kova
23-29 Ocak haftası


Bu hafta sizin haftanız hem burcunuzda yeni ay gerçekleşecek hem de Merkür bu hafta burcunuza giriş yapacak. Ama önce Merkür ile mars arasında uyum hakkında bilgi verelim, özellikle para ile ilgili konularda daha gerçekçi ve ne istediğinizi bilen bir tavır içinde olacaksınız. Kredilerinizi, ödemeleriniz rahatlıkla halledebilecek ya da en azından halledebilmek için çözümler üretebileceksiniz. Yeni ayın burcunuzda olmasından dolayı hayatınıza yenilikler ve değişimler katabileceğinize bir hafta olacak, yeni başlangıçlar yapabilir, atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.  Kişisel istek ve hedeflerinize daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabilecek, fiziki anlamda bazı minik değişimler yapabilirsiniz. Merkür’ünde burcunuza geçmesi ile biraz daha çeneniz düşebilir, daha çok konuşabilir, fikir paylaşımları yapabilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, oldukça orijinal ve yaratıcı olabileceksiniz. 13 şubata kadar seyahatler, iletişimle ilgili konular, araştırmalar hayatınızda ön planda olabilecek.  Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar



Balık / Yükselen Balık
23-29 Ocak haftası

Haftaya Merkür ile Marsın uyumlu açısı ile başlıyoruz, ilişkilerinizde veya sosyal çevrenizde ki bir takım sorunlara karşı akılcı çözümler getirebileceksiniz. Bu hafta arkadaşlarınızdan güzel destekler görebilir, partnerinizi veya ortağınızı yatıştırma ve onu doğru bir şekilde yönlendirme görevi size düşebilir. Bu hafta Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve Merkür’de kova burcuna giriş yapıyor olacak. Haftanın odaklanacağınız konuları; sağlıkla ilgili konular, arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular üzerine olabilecektir. 12. Evinizde meydana gelecek olan yeni ay sayesinde kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız için evren size destek olacaktır. Duyacağınız her söze hemen inanmayın, aslı astarı olup olmadığından emin olun. Dışa dönük olmaktansa daha içe dönük olabilirsiniz. Bu süreç girişimler yapmak için pekte uygun değildir, şartlar henüz olgunlaşmamıştır ama zihnen hazırlık ve tasarımlar yapmak, hedefler belirlemek için uygundur. Sağlığınıza bu hafta extra özen göstermenizde yarar var, bünyeniz hassas olabilir, özellikle alerjik reaksiyon gösterebilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var. Mars 24 ocakta geri gitmeye başlayacak, bununla ilgili detaylı bilgiyi BURADAN alabilirsiniz arkadaşlar