28 Ocak 2016 Perşembe

25 Ocak Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Aslan burcunda ki dolunay ile birlikte, aşk hayatınızda arzu ettiğiniz canlanma meydana gelecek, yalnız olanlar gözlerinizi 4 açmanızı tavsiye ederim, aşk her an bir yerlerden sizi bulabilir, sevgiye olan ihtiyacınız daha da artabilir. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir diğer senaryoda flört tadında olan görüşmeleriniz eften püften bir sebepten dolayı da sona erebilir, benden söylemesi. Bu aralar herkes çok alıngan, iletişim problemleri oluşabilir. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. Özellikle kariyerinizle ilişkili son 3 haftadır hayatınızda yolunuzda gitmeyen her ne varsa bunları halletmek, yoluna koymak için önünüze fırsatlar çıkacaktır. İş değiştirmek gibi bir planınız varsa 27 Ocaktan sonra harekete geçebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu evinizde uzun süredir kurduğunuz düzeni değiştirebilirsiniz, eşyaların yerini değiştirebilir veya evinizde yeni eşyalar olabilirsiniz. Bir süredir sizi meşgul eden ailenizle ilgili bir konu bu dolunay ile birlikte sonuca ulaşmaya başlayabilir. Yine yeni bir eve geçiş, yer kiralama, satın alma işlemleri gündeme gelebilir. Bunun için bir kooperatifle görüşebilir, bankaya kredi için başvurabilir veya emlakçılarla görüşebilirsiniz. Dolunay zamanı hayatınızda bir şeyleri tamamlamak, düzenlemek için gerekli enerjileri bulabilirsiniz. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. 27 Ocaktan sonra her türlü eğitime başlayabilir, kaybettiğiniz eşyaları bulabilir, yaşadığınız iletişim kazalarının özürlerini dileyebilirsiniz.



İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Yeni bir kurs, eğitim, yayıncılık, pazarlama, tanıtım gerektiren işlerle haşır neşir olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle, onların olası sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bir takım seyahatler gündeme gelebilir, seyahat acentaları ile görüşebilirsiniz. Bunun yanı sıra yakın çevrenizin sorunları ile fazla yakından ilgilenebilirsiniz ve bu sizi biraz bunaltabilir. Yakın yerlerden sizi sevindirecek haberler alabilirsiniz bu hafta. Bazılarınız bir kitap için son çalışmalarını yapabilir, seminer veya eğitime de başlayabilirsiniz. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. Özellikle 27 Ocaktan sonra maddi anlamda rahatça yatırım yapabilir, kredi çekebilir, finansal konularda yanlış olduğunu düşündüğünüz kararları düzeltebilirsiniz. İletişim ve hesaplama konularında yaşadığınız kriz dönemi sona eriyor.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Finans konuları ve yatırım araçları dolunayın odak noktası. Paranızı idare etmenin ve yeni kaynaklar bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Para kazanmanın alternatif yollarını düşünürken, iş hayatınızda sürpriz bir terfi veya maaş zammıda alabilirsiniz. Yalnız bu dolunay zamanı pahalı bir eşya almak için kesenin ağzını da biraz açabilirsiniz. Bu dolunay bütçeniz üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de para ile ilgili bir konuyu sonlandırma, tamamlama şeklinde de olabilir. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. Özellikle 27 Ocaktan sonra her türlü ortaklık teklifine sıcak bakabilir, mevcut ortak veya partnerinizle aranızda oluşan iletişim kazalarını telafi edebilir, dilediğiniz sözleşmeye-anlaşmaya gönül rahatlığı ile imza atabilirsiniz.




Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya burcunuzda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz.  Önemli bir bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda yer eden bir sorunun bitişi de olabilir. Duygusal veya ruhsal anlamda kendinizi oldukça coşkulu olabilir, kendinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yalnız sırt ve baş ağrılarına dikkat. Aşırı enerji yüklemesinden doğan sakarlıklara da dikkat. Burcunuzda ki dolunay ile birlikte, hayatınızda önemli bir meseleyi sonlandırmak, bir hesabı kapatmak isteyebilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz şeyler daha berrak bir şekilde gözünüzün önünde olacaktır. Dolunay stresli sıkışmış enerjileri içinde taşır, kendinizi haftanın ilk günleri stresli ve gergin hissedebilirsiniz. Dolunay hayatınızda iyi veya kötü ne ise önünüze koyup çözüm getirmenizi sağlayacaktır. Bu dolunay hayatınızda bir şeyleri tamamlama, sonlandırmanız açısında da destek olacaktır size, kendi değerinizi anlamanıza da neden olabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. 12. evinizde ki dolunay yüzünden kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, biraz kabuğunuza çekilebilirsiniz. Özellikle bu dolunay zamanı hem sağlığınıza hem de uyku ve yemek düzeninize dikkat etmelisiniz. Olayları veya hayatınızdaki gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, biraz akışına bırakmakta fayda var. En azından 3-5 gün kadar. Özellikle sağlığınızla ilgili bir takım konular gündemde olacak, destekler, tavsiyeler alabilir, doktorla görüşebilir, check-uptan geçebilirsiniz. Özellikle sırtınızda ağrılar oluşabilir, boğazınız hassas olabilir. Bu dolunay zamanı bir takım sırlar, gizli işler, dedikodular önünüze dökülebilir. Kim iyi kim kötü, kim dost, kim düşman  bunları ortaya çıkaracak olsa da zihniniz epey meşgul ve karışık olabilir. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. İletişim, elektroniklerle ilgili son dönemde yaşadığınız sıkıntılar ortalama 4 aylığına bitiyor artık.




Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Eğer dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan desteğe ihtiyacınız var ise bu dolunay zamanı onları yanınızda bulabilirsiniz. Yalnız sosyal çevrenizde ki insanları değerlendirirken hemen sonuca varmamak yerinde olacaktır. Arkadaşlarınız ile birlikte masraflı ve lüks bir davete katılabilirsiniz. Keyfinize, eğlencenize daha çok vakit ayırabilecek, kalabalık gruplarla beraber daha rahat hareket edebileceksiniz. Önemli bir organizasyona katılabilirsiniz. Bu bir düğün, doğum günü partisi veya özel bir ev partisi olabilir. Gireceğiniz ortamlarda sıcak ve samimi ilişkiler kurabilecek, gözleri üzerinize çekebileceksiniz. Pek tabi bu dolunayda her ne kadar ışıklar üzerinizde olacaksa da, bazı dost ve arkadaşlarınızla inatlaşmalar, ego çarpışmaları, problemlerde oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular dolunayın odaklanacağı konular olacaktır. Yeni bir iş, terfi, teklifler gelebilir. Yalnız ortam veya şartlar henüz çok net veya kesin olmayabilir bu yüzden karar vermek veya işle ilgili bir şeylere imza atmak için bir 3-5 gün beklemekte fayda var. iş ve kariyerinizi ilişkin konular ön planda olacak, terfi edebilir, önemli projelerin başına geçebilir, iş teklifleri alabilir, iş hayatında bir süredir sizi zorlayan koşulların artık sonuna gelebilirsiniz. Bu mesleki anlamda size destek verecek olan bir dolunaydır. Kariyer anlamında hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yalnız bu dolunay işle ilgili problemleri de daha görünür bir hale getirebilir ve eğer politik olmayı beceremezseniz sıkıntılı zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu.  Artık özgürce yeni işlere başlayabilir, elektronik aletler alabilirsiniz.



Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Seyahatler iş ve kariyerinizi ilgilendiren eğitimler gündeme gelebilir. Önemli statü sahibi kişiler ile önemli görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Fakat size vaad edilen şeylerin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir, stres yapmayın.  Bunun yanı sıra eşinizin kardeşleri ile ilgili konular ön planda olabilecekken, bazılarınız bu hafta tanıtım, reklam ile ilgili işlere yoğunlaşabilirler. hukuk, kanun..vb devletle ilgili, devletle ilgili kağıtlarla işiniz çok fazla olabilir bu hafta. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. 27 Ocaktan sonra maddi anlamda her türlü anlaşmayı yapabilir, para hesaplarınızda ki sorunları hızlı bir şekilde çözebilir, kaybettiğiniz değerli eşyaları bulabilir, gelen iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz.



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Finansal konular ön planda fakat size ait olmayan fakat sizi yakından ilgilendiren finans konuları bunlar. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumu olabileceği gibi, banka kredileri, vergiler, burslar gibi konularda olabilir. Finansal konularla ilgili imza ve karar gerektiren durumlar için birkaç gün beklemekte yarar var, şartları daha iyi analiz edebilirsiniz bu sayede. Yine kredi alacaksınız, koşulları ve şartları iyice araştırmakta fayda var. Bunun yanı sıra borç ihtiyacınız varsa bu hafta umduğunuz miktarı rahatça alabileceksiniz Para ile ilgili önemli bir sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. Hayatınızda ki iletişim krizleri sona eriyor her şeyden önce. 27 Ocaktan sonra hayatınızda her türlü yenliğe gönül rahatlığı ile yer açabilirsiniz.



Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Bu hafta destek umduğunuz her alandan rahatça yardım alabileceksiniz. Bazılarınız ise evlenmek için adımlar atabilir, evlilik için gün alabilirler. Bu hafta ortağınıza veya partnerinize destek olmanız gereken önemli bir hafta olarak karşımıza çıkıyor. Yalnız dolunay olası sorunları daha görünür bir hale getirecek, partnerinizle sorunlarınızın üstesinden gelemezseniz aranıza soğukluk hatta ayrılık bile gelebilir, ego, üstte kalma mücadelesi yerine çözüm odaklı olmakta yarar var. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu. 27 Ocak itibari ile zihinsel anlamda efor sarf ettiğiniz konularla ilgili olumlu geri dönüşler alabilir, iş projelerinize hız verebilir, yeni çalışanlar alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda şikayetlerinizin birden azaldığına şahit olabilirsiniz.



Balık ve Yükselen Balık;

Haftaya aslan burcunda ki dolunay etkileri ile başlıyoruz. Sağlıkla ilgili konular çok daha ön plana çıkıyor. İş ve çalışma ortamınızda gerginliklere ve yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Önemli bir işin veya projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz ama işle ilgili bu daha başlangıç sizleri temposu yüksek bir süreç bekliyor.  İş hayatınızda önemli bir meselenin çözümüne de yardımcı olabilir bu dolunay. Fakat şunu da unutmadan hatırlatmakta yarar var, sağlığınıza bu hafta dikkat edin, lakin bünyeniz çok sağlam olmayabilir. Özellikle kalbinize, sırtınıza. Bu haftanın en güzel haberi ise Merkür retrosunun artış bitiyor oluşu.  27 ocaktan sonra arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız iş projelerinize artık hız verebilirsiniz. Sosyal hayatınızda, arkadaşlarınız arasında meydana gelen iletişim kazalarını telafi etmek içinde fırsatlar yaratabileceksiniz.