27 Eylül 2015 Pazar

28 Eylül KOÇ Burcunda Tam Kanlı Ay Tutulması ve Burçlar Üzerindeki Etkisi





Koç ve Yükselen Koç;
Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.  Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyredecek, bu yüzden de sağlığınıza özellikle dikkat edin, operasyonel durumlar oluşabilir, iş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Diyete başlamak, yaşam kalitesini yükseltecek girişimlerde bulunmak için idealdir. Yalnız mars etkisinden dolayı, günlük angarya sayılabilecek işleriniz artabilir, köle gibi çalışabilir ve bundan dolayı da çabucak arıza çıkartmaya eğilimli olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, zehirlenme, alkolle ilgili sorunlara dikkat, ilaç alırken de extra dikkat edin yanlış ilaç kullanmayın, doktorunuzdan emin olun, yanlış teşhis, tedavi kurbanı olmayın.

 Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.  Bu tutulma zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.Sağlığınıza extra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Tutulmanın yöneticisi MARS başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontağı olacak, özel hayatta hayal kırıklığı, aldanma, aldanma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında risk almak, kumar oynamak pek uygun değil açıkçası. Hamileliklerde de sıkıntılılar oluşabilir ya da çocuklarınızın sağlığı ile ilgili.

İkizler ve Yükselen İkizler;

11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak,  ev içinde su tesisatı ile ilgili sıkıntılar, problemler söz konusu olabilir. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda hatalı davranışlar, hayal kırıklığı, yanlış konulara yanlış tepkiler ve öfkeler yüzünden sıkıntılı durumlara düşebilirsiniz aman dikkat. Aile içinde kriz yönetmeyi iyi bilin, siz kriz yaratmayın. Aynı etkiler iş hayatını içinde geçerli, aklınızdan çıkarmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

10. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. . Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, iletişimsel yanlış anlamadan kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Eğer ki deniz seyahatiniz var ise aksiliklere, unutkanlıklara karşıda dikkatli olmanızda yarar var, aracınızın deposunu doldurmayı ihmal etmeyin, yolda kalmayın sonra. Sınava girecekseniz dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu tutulma 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, stresinizin kaynağı finansal konular, kazançlar, para ile ilgili mevzular olabilir. Bu alanlarda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir, hayal kırıklıkları, aldanmalar söz konusu olabilir. Mali anlamda bunalım gibi durumlarda söz konusu olabilir. Risk almak, yatırım yapmak, alım-satımlar için pekte uygun bir dönem değil, bi 10 gün kadar sabredin, işleriniz açılır.
Başak ve Yükselen Başak;

Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Tutulma zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarla ilgili konularda beklentilerin karşılanmaması, saçma sapan mevzular yüzünden gerginlikler, hayal kırklığı gibi durumlar söz konusu olabilir. Mars burcunuzda hareket ettiğinden dolayı, nornalden daha sinirli, öfkeli, sakar, kazalara yatkın olabilirsiniz. Yanlış adımlar atmaya çok müsait bir süreçtesiniz, öenmli major adımlar için bir 10 gün kadar sabretmenizde fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özellikle sağlığımıza dikkat edelim, özellikle ruh sağlığımıza! Uyku düzeninde problemler oluşabilir, deride dökülmeler, tahrişler, kızarıklıklar, ciltle ilgili problemler söz konusu olabilir. Sizi hayal kırıklığına uğratacak arkanızdan iş çevirecek kişilere rast gelebilirsiniz. Bu dönem kime nasıl inanacağınızı bilemeyebilir, güven duygunuzda zedelenmeler oluşabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özellikle arkadaşlar, dostlar sizleri çok daha kolay bir şekilde hayal kırıklığına uğratabilir, isteklerinize karşılık vermeyebilirler. Kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz, Gereksiz kaprisler, yanlış ifadeler yüzünden zor duruma düşebilirsiniz. Aynı şekilde özel hayatınızda da hayal kırıklıklarına açık olabileceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özelikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda stres yönetimine dikkat etmelisiniz, şu dönem kariyerinizle ilgili konularda değişim yapmak, major adımlar atmak için zemin pekte uygun değil. Patronlarınız sizleri hayal kırıklığına uğratabilir, beklediğiniz terfi gecikebilir. İncir çekirdiğiniz doldurmayacak mevzuları büyütmemeye gayret edin iş yerinde.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, stresinizin kaynağı, yurt dışı –yabancılarla ilgili işler, varsa mahkemeleriniz, hukuksa konular, eğitim ve seyahatle ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Bu alanlarda istekleriniz tam olarak karşılanmayabilir, hayal kırıklıkları, işlerin istediğiniz gibi gitmemesi gibi durumlar oluşabilir.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu tutulma sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, finansal anlamda , özellikle ödemeler, borçlar, krediler, kredi kartları, vergilerle ilgili konularda can sıkıcı durumlar oluşabilir. Yanlış hesap hataları, unutulmuş olan ödemelerin ortaya çıkması, kredilerin onaylanmaması, kred,i kartlarının yanlışlıkla iptali ya da kaybolması gibi. Finansal anlamda risk almak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu tutulma sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.  Yalnız bu tutulma sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu tutulma sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, özellikle ikili ilişkiler, partner ilişkileri, özel hayal, ortaklıklarla ilgili konularda işlerin aksaması, hayal kırıklığı, beklentilerin karşılanmaması, çözümü zor sorunlar, kandırılma gibi durumlar oluşabilir. Bu dönem güven duygunuzda ciddi zedelenmeler oluşabilir, ilişkilerde minik konuları gereksiz yere uzatıp büyük gerginliklere dönüştürmeyin, partnerin veya ortağın sağlık durumu sizleri biraz endişelendirebilirde.