3 Ocak 2015 Cumartesi

5 11 Ocak Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Ev iş arasında dengeyi kurmanız önemli olacaktır. Yuva, yer değiştirme, tadilat, aile içi ilişkilerin önem kazanacağı bu zamanlar, sosyal anlamda yaşanması muhtemel gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bilinç altınız ve rüyalarınız anlam kazanabilir, manevi konularla daha iç içe olabilirsiniz. Dolunay zamanı Güneş/ Pluto  etkileşimi ile yurt dışı, uluslar arası işler, yabancılar, yayıncılıkla ilgili bir takım işlerinizi size güven verecek şekilde hallolabilir.Evinizde yapmak istediğiniz her türlü değişim için çok uygun bir hafta. Ama ev içi kazalara, yangınlara da dikkat edilmesinde yarar var.  Evinize alarm sistemi taktırabilir veya evinizin güvenliği ile ilgili bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içinde minik bir sağlık sorunuda gündeme gelebilir.  Bu hafta Merkür’de kova burcuna geçiş yapacak, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. İletişim yoğunluğunuz daha çok bu alanlarda olacak.


Boğa;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Önemli haberler alıp verebilir, yakın çevreniz ile ilişkiler önem kazanmaya başlıyor. Mini seyahatler, iletişim, yayıncılıkla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerin bitirilmesi için hafif panik bir havaya bürünebilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan destek görebileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz zamanlar. Güneş /Pluto kontağı  kontağı ile; yurt dışı bağlantılı işlerinizde minik aksilikler çıkabilir.  Evlilik/ortaklıkla ilgili işlerde güven verici durumlar oluşabilir. Yeni bir ortaklığın temelini atılması için minik girişimler söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür’de kova burcuna giriş yapacak.Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır. Bu süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğu veya yanlış) görünür olacaksınız. Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak. İletişim yoğunluğunuz bu alanlara kayacak daha çok, bol bol iş görüşmelerine gidebilir, iş hayatınızla ilgili önemli kişilerden önemli tavsiyeler, haberler alabilirsiniz.

İkizler;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Para para para! Bu dolunayın odak konusu olacak. Finansal anlamda ani beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, gerginlik yaratabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz,destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle Güneş / Pluto  kontağı ile maddi anlamda size güven verecek durumlar oluşabilir veya parası daha iyi olan bir iş teklifi gelebilir. İş ortamınızda bir takım düzenlemeler meydana gelebilirde sizin işinize gelecek. Merkür’de bu hafta Kova burcuna geçiş yapacak. Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır iletişim ve bilgi alış-verişi yoğunluğunuz. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz, özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevk, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz

Yengeç;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Diyete başlamak için 10 numara zamanlar. Bunun yanı sıra dolunay zamanı duygularınızı çok daha güçlü bir şekilde dile getirebilir, hisleriniz ve sezgileriniz fazlası ile güçlü olabilir. , hayatınızda önemli bir meseleyi sonlandırmanız için size destek verecektir. Bu günlerde biraz daha hassas,savunmacı, çevrenizde ki kişileri korumacı davranabilir, melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkileriniz ve ortaklarınızda gerginliklerden kaçınmak yerinde olacaktır. Yabancılarla ilgili, yurt dışıyla ilişkili, ticaretle ilgili destekleyici sürpriz etkiler devrede, beklediğiniz haberler her an gelebilir. Dolunay zamanı Güneş /Pluto  kontağı olacağı için, özel hayatınıza ilişkin size güven verecek koşullar oluşabilir. Bu dönem duygusal hayatınızla ilgili sağlam temeller inşa edebilmek için gökyüzü destekleyici olacaktır. Bu hafta Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak; kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz. 

Aslan;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Öncelikle sağlığa biraz dikkat, özellikle ateşli rahatsızlıklar veya mikrobiyal enfeksiyonlara karşı, iş ve çalışma ortamınızda veya çalışma şeklinizde stresli zamanlar olabilir. Finansal anlamda sürpriz beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, ortaklaşa kazandığınız gelirlerde artış meydana gelebilir. Dolunay zamanı Güneş / Pluto  kontağı sizi biraz daha içe dönmenize neden olabilir, biraz içsel anlamda kendinizi sorgulayabilirsiniz. Keza evinizin eksikleri de bu hafta gözünüze çok daha fazla batabilir. Bu hafta Merkür’de kova burcuna giriş yapacak. Bu süreçte iletişim ve bilgi alış-verişinin yoğun olacağı konular;  İlişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır. Bu  süreçte, ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.
Başak;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Sosyal çevre ilişkileri ve aşk hayatınız arasında denge kurmanız önemli olacaktır. Riskli girişimlerden uzak durmalı,spor aktivitelerinde kendinizi çok zorlamamalısınız. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla ilişkiler mercek altında. Eşinizden veya ortağınızdan destek görebileceğiniz, yeni ortaklık tekliflerinin olabileceği zamanlar. İlişkinizde olası sorunları çözmek için uygun bir zemin. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Dolunay zamanı Güneş /Pluto  etkileşim içinde olacağından, dostlarınızla minik seyahatler söz konusu olabilir. Veya dostlukları pekiştirecek, güven ortamı yaratılmasını sağlayacak gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak. Bilgi alış-verişi, iletişim yoğunluğu, sözleşme, imza gerektiren konular hayatınızda; çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu süreçte mesela check-uptan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz.

Terazi;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde. Organize olmanız sayesinde işlerinizi çok daha kolay bitirebileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden ve hizmet aldığınız yerlerden rahatça destek görebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler, yeni iş teklifleri ortaya çıkabilir. Dolunay zamanı Güneş / Pluto  kontağı iş sorumluluklarınızın ve yükünüzün artacağına ama rahatlıkla bunun üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Bu etkileşim size daha iyi bir mevki / statüde getirebilir. Bu hafta Merkür’de kova burcuna giriş yapacak. İletişim konularının yoğunlaşacağı, bilgi alış-verişinin hızlanacağı konular;  aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır. Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor

Akrep;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Hukuksal konularla ilgili gerginlikler olabilir, iletişim, haberleşme,haber alıp-verme, yayıncılıkla ilgili konularla ilgili gelişmeler yaşayabilir, gergin bir ruh haliniz olabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici, aşkla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda harcamalara biraz dikkat. Güneş / Pluto  kontağı ile, yayıncılık, haberleşme, medya, televizyon, hukuksal konular, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde hedeflerinize ulaşmanız için gerekli desteği alabileceksiniz. Bu alanlarda hem saygı hem de kazanç elde etmeniz çok daha kolay olacaktır. Bu hafta Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan, iletişim yoğunlaşacağı, bilgi alış-verişin artacağı  konular, ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir. 

Yay;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Ortaklaşa kazanımlar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu, borçlar, ödemeler, krediler, bankacılık işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Size yapılacak olan ödemelerle ilgili gecikmeler veya stres yaratacak koşullar oluşabilir. Yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir, evinizle ilgilenebilir, dekoratif değişikliler yapabilirsiniz. Güneş / Pluto  kontağı  ile, bu hafta içsel anlamda kendinizi çok fazla dinleyebilir, çözümlemeler yapabilirsiniz. Bu hafta sağlığınız konusunda biraz daha özenli olmanızı tavsiye ederim, uyku düzeninizde rahatsız edici durumlar olabilir. Keza bu hafta kredi araştırması içine girebilir, size uygun size güven veren bir destek bulabilirsiniz bu konuda. Bu hafta Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak.  İletişim ve bilgi alış-verişinin artacağı konular; seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir bu. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz.
Oğlak;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar mercek altında. Tartışmaları sorunları çözmeyeceği gibi daha büyük sorunları da beraberinde getirebilir. Gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Yakın çevrenizde ki kişilerden destek alabilir, sürpriz sizi sevindirici haberler gelebilir bu günlerde. Dolunay zamanı Güneş / Pluto  kontağı özellikle dostlarınızdan güven verici destekler alabilirsiniz, dostlarınız, eşiniz veya partneriniz sayesinde para kazanabilirsiniz de. Bu hafta Merkür’de kova burcuna geçiş yapacak. kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iletişimin ve bilgi alış-verişinin artacağı konular;  para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi anlamda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz.

Kova;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Daha inatçı ve gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza önem vermeniz gereken bu günlerde, yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz konusunda uyarıcı nitelikte. Çok fazla çalışmanız gerektiren koşullar olabilir. Finansal anlamda ise beklenmedik sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Dolunay zamanında Güneş / Pluto  kontağı  ile kariyer ve yaptığınız iş anlamında yeni sağlam girişimlerde bulunabilir, size güven verecek gelişmeler söz konusu olabilir. Keza bu etkileşim size prestijli bir işte getirebilir. Bu hafta Merkür’de burcunuza giriş yapacak. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Daha çok bilecek, öğrenecek, bilgi sahibi olacaksınız pek çok konuda. Yine bu dönem irili ufaklı seyahatler gündeminize sık sık gelecek. Bu süreçte yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz.

Balık;
Haftaya yengeç burcunda ki dolunay etkileri başlıyoruz. Yalnız için havada bir nevi aşk kokusu var! Yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, riskli girişimlerden kazanç elde edebilirsiniz. Hobilerinize yönelebilir, hayatın keyifli yanlarını daha kolay görebilirsiniz. Aş ve çocuklarla ilgili konular çok daha ön planda bu dolunay zamanı.  Keza dolunay anında Güneş / Pluto  kontağından dolayı, özel hayatınızda size güven veren gelişmeler söz konusu olabilir. Temeli sağlam ilişkilere yelken açabilirsiniz. Keza uzun süredir başlamayı düşündüğünüz hobiye başlamak, özel sevklerinize vakit ayırmak için harika süreç. Bu hafta Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak. bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu  süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.