16 Temmuz 2014 Çarşamba

Perde Açılsın, ŞOV Başlasın Artık! Jüpiter Aslan Burcunda !




Merhaba Hepinize;

16 Temmuz Saat tam 12:30’da , bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter Aslan burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati  11 ağustos 2015 senesine kadar devam edecek. Jüpiter’in aslan burcu etkilerinden bahsetmeden önce size Jüpiter’i detaylı bir şekilde anlatmalıyım ki, Aslan burcuna geçtiğinde neler olabileceğini daha iyi anlayabilelim.
Jüpiter gezegenlerin arasında hem hacmen çok büyük hem de çekim gücü bakımında Güneş’e yakın bir güce sahiptir. Dünya kütlesinin neredeyse 31 katıdır.  İçeriği bakımından Hidrojen ve Helyum gazı bakımından çok zengindir. Neredeyse gazlardan oluşan bir gezegendir.
Jüpiter yılda birkaç ay rahatlıkla gözlemlenebilir fakat bazen Venüs ve Mars; Jüpiter’in parlaklığını bastırabilir. Kuyruklu yıldızları yörüngesinden saptırıp, Güneş'e yaklaştıran da Jüpiter'dir. bir kuyruklu yıldız gördüğünüzde Jüpiter gelsin aklınıza. Hatta insanların yıldız kaydığında dilek dileme olayıda aslında buradan gelir. Çünkü Jüpiter, şansın, fırsatın, iyi dileklerin gezegenidir.
Jüpiter; Hindularda fırtına ve güneş tanrısı İNDRA; Mezopotomya mitolojisinde  suyun ve bereketin tanrısı MARDUK, Yunan mitolojisinde ise tanrılar kralı ZEUS olarak anılır. Ve bu bütün tanrıların ortak özelliği ise birilerini tahttan indirmesidir aslında.
Astrolojik olarak ise Jüpiter;
Astrolojide büyük iyicil, şifacı olarak adlandırılır ve temas ettiği her noktada büyüteç etkisi gösterir.
Abartı ve israf yine Jüpiterin etkisi ile ilgilidir
·               Amacı geliştirmek, büyütmek, fırsatlar ve şanslar sunmaktır
·               Bolluk, bereket, iyi şans,iyimserlik hep jüpiter’in temaları arasında yer alır
·               Hoşgörü, affedicilik, zenginlik, iyileşmeler
·               Kar, maddi zenginlik, kazanç
·               Bilgi ve bilgelik, ahlak, erdem
·               Yargıçlar, papazlar, din adamları, avukatlar
·               Eğitmenler, lise sonrası eğitim yerleri, üniversite öğrencileri
·               Burjuva sınıfı, yabancı ülkeler, yayıncılık, yayıncılılar      
·               Seçmenler, seçim
·               Din kurumları, din görevlileri, hristiyanlar hep Jüpiter’in yönetimi altındadır.
·               Abartı ve israfla ilgili her türlü durum ve konu
·               Hukuk, sigortacı, bankacı, linguist, akademik kariyer, teolojist, din adamı, filozof, devlet sektörü, bilim adamı, diplomatik meslekler, uluslararası ticaret, turizm sektörü, reklamcılık, yayıncılık, rehber, spor malzemeleri sanayi, golf, okçuluk, at yarışçısı temsil ettiği meslekler arasında yer alır.
·               Açgözülük, inançlar, bereket, ahlak, kibir, fanatizm, felsefi konular, aristokrat, finansal tüm konular, gökgürültüleri jüpiterin temsil ettikleridir.

Jüpiter Aslan burcuna geçtiğinde; Aslan burcunun sembolize ettiği her türlü konuyu daha görünür bir hale gelmesini ve daha güçlü vurgulanmasına neden olacaktır. Aslında; Jüpiter’in aslan burcuna geçişini Mouline Rouge filmine çok benzetirim ben. Siz anlayın eğlence ve coşku anlayışını.
·               Bu dönem yeni liderler ortaya çıkar, yeni güçlü yapıda kişiler, kral vari yapıda kimseler özellikle
·               Jüpiter yengeç burcunda iken çok fazla kafe-restaurant açıldı son bir sene içinde, yemek, gıda sektörü en çok büyüyen alan oldu. Şimdi aslan burcuna geçişi ile de öncelikle Tiyatrolara can gelecektir! İnsanlar daha fazla tiyatro eğitimi almak isteyebilirler mesela. Keza tatil yöreleri ve eğlence sektörüde Jüpiter’in aslan burcuna geçişi ile çok daha fazla canlanmaya başlayacaktır.
·               Aslan burcu kalple ilişkili olduğundan, bu bir senelik süreçte özellikle kalp hastalıklarına ilişkin yeni tedavi yöntemleri, yeni ilaçlar, yeni buluşlar meydana gelebilir.
·               Gösteri ve şov dünyası çok daha renkli olabilecek. Hatta bu dönem Tv’lerde acılı drama hikayeleri yerine daha çok sit-com, şov ağırlıklı programlar, eğlenceli programlar çok daha fazla reyting alacaktır.
·               Jüpiter'in aslan burcuna geçiş döneninde, muhteşem oyuncular çıkacak ortaya... Oyuncuların dönemi başlıyor,yeni isimlere hazır olun.. 
·               Özellikle bu süreçte, çocuk hakları, çocuklara yönelik kampanyalar, çocuklarla ilgili gösteriler, çocuklarla ilgili yasal düzenlemeler gündeme gelebilecektir.
·               Özellikle kumarhanaler, kumar araçları, kumar oynatan yerlere karşı ekstra yasal düzenlemeler gelebilir. Kumarhaneler daha popüler olabilir, kumarhanalerle ilgili çok sık haberlere rastlayabiliriz.
·               Altın tamda bu Jüpiter aslan seyahati döneminde çok fazla değer kazanabilecektir.
·               Jüpiter’in aslan burcuna geçişi, dinde fanatizmi ve terorizmi arttırıc etki yaratabilecektir.
·               Bu dönem lükse olan düşkünlük hat safhada artabilecektir.
·               Ego, daha büyüecek ve şişecektir. Çok fazla kralvari tavır ve hareketler gözlemleyebiliriz.
·               Çok büyük yaratıcılık gücüortaya çıkacaktır, sanatsal  konularda çok gösterişli ses getirecek eserler ortaya çıkar
·               Bu dönemde, kuaförler, saç ekim merkezeri en çok işlerini yapacakları zamandır. Keza saç bakım ürünlerinün tüketiminde ciddi oranda artışlar meydana gelebilir. Ya da çok enteraan saç tasarımları gündelik hayata geçebilir.
·               Özellikle müzikal oyunların, gösterilerin çok daha fazla artacağını düşünüyorum.
·               Modada daha canlı ve parlak renklerin, değerli taşların daha çok kullanılacağı bir dönem başlayacağını düşünüyorum.
·               Bu transitin kötü tarafı çok fazla yangın haberleri meydana gelir. Önümüzde ki 1 senelik süreçte geçtiğimiz yıllara nazaran yangın sayısında artışlar olur.
·               Jüpiter aslan burcundayken, meydana gelen her olay çok fazla büyür, çok fazla yankı uyandırır
·               Film endüstrisi içinde harika bir zamandır, en şaşalı görsel efektlerin kullanılacağı dönemdir.
·               Doğum oranında bu sene ciddi bir artış bekliyorum
·