19 Nisan 2015 Pazar

20 Nisan Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
Önümüzde ki 1 aylık süreçte maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, finansal konular yine gündeminizde olacak. Yalnız kazançlarınız finansal kaynaklarınız ile ilgili zevkinize,, keyfinize fazlaca düşkünce harcamalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri ede etmeye yönelik ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığında hareket etmek sizleri zor duruma sokabilir. Birlikte olduğunuz biri var ise onun için harcamalar yapabilirsiniz.  Sadece bu hafta Mars / Merkür etkileşimi ile, parasal mevzularda iyice düşünmeden, detayları kontrol etmeden aceleci kararlar almamaya özen gösterin. Para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın, kavga etmeyin kimseyle.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Adeta yeniden doğacak, yaşam karışacak, yeni girişimler yapabilecek, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bir nevi sizler için kış uykusundan uyanma zamanı olacak, bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir dönem başlıyor bu hafta itibari ile! Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, özel hayatınız ve zevkleriniz gündemde olacak. Yalnız olanlar işin içinde daha çok tensel paylaşımların ön planda olabileceği birliktelikler kurulabilir. Cinsel anlamda daha aktif, güçlü tutkulu duygular içinde olabilirsiniz. İstekleriniz, hedefleriniz konusunda inatçı ve ısrarcı bir tavır takınabilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık, bireysel isteklerinizde ya hep ya hiçci bir tavır takınabilirsiniz.  Mars/Merkür etkileşimi ile de hayatınızda hiçbir konuya önyargılı bir şekilde yaklaşmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme ve önümüzde ki sürece hazırlık dönemi olacak sizler için. Daha içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, yaşamda daha çok geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem yaşama karşı aktif katılımcı olmak yerine, biraz daha geri planda izleyici konumda kalmak size çok daha iyi gelecektir. Mars / Pluto etkileşimi ile öncelikle özel hayatınızda yaşanması muhtemel krizlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, özel hayatınızda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar özelikle platonik ilişkilere çekilebilirler bu hafta. Sağlığa dikkat özellikle cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var. Hoşunuza gitmeyecek bazı teklifler, konuşmalar, dedikodular kulağınıza çalınabilir

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan çok güzel desteklerde görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor, bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, sosyal çevre arkadaşlık ilişkilerinde aşırı korumacı ve sahiplenici bir yapı içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uzlaşmacı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Özellikle bu hafta bayanlarla ilişkiler ön plana çıkabilir, sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Merkür /Mars etkileşimi ile dostlarınızın haklarını savunurken fazlaca stresli, gergin davranabilir ve fark etmeden istemediğiniz sözleri sarf edebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Sizleri kariyerle ilgili konularda parlatmaya başlayacak. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler. Toplumsal statünüzde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aşırı inatçı, ya hep ya hiç mantığından uzak durmakta fayda olacağına işaret etmekte. İş ile ilgili daha hırslı ve kendinizi ortaya koymaya çalışacağınız bir hafta olacak sizler için. Oldukça çözüm odaklı, iş bitirici olabilecek, işinizle ilgili konularda güçlü kişilerden önemli tavsiyeler alabilecek, iş konusunda size avantaj sağlayacak sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğer ki iş değiştirmek gibi bir planınız varsa, bu hafta görüşmelere gitmek, iş başvuruları yapmak içinde oldukça uygundur.

Başak ve Yükselen Başak;
Seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı bir çok seyahate gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir eğitime, kursa, seminerlere katılabilir, hayata dair bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Keza yurt dışı, yabancılar, uluslar arası ilişkiler ve işlerde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, medya, satış, pazarlama, ticaretle ve hukukla ilgili konularda dikkatli adım atılması gerektiğini, zaman zaman gecikme, aksaklıklarla karşılaşabileceğinize  işaret etmekte. Bu konularla ilgili sabırsız, aşırı inatçı tavırlardan kaçınmak faydalı olacaktır. Hayatınızı değiştirecek bir seminere, konuşmaya katılabilir veya eğitime başlayabilirsiniz. Eğer ki hukuksal anlamda bir derdiniz varsa bu hafta güçlü kişilerden destekler bulabileceksiniz. Yaşamın biraz daha ruhsal tarafına ilişkin araştırmalarda yapabilirsiniz.  

Terazi ve Yükselen Terazi;
Para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz. Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alırsınız. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras, ödemeler, borçlar, alacak-verecek konuları, krediler, burslar..vb konularla ilgili çözüme kavuşacak ama stres yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşırı inatçı, sert, yıkıcı olmak yerine yapıcı adım atmanız bu hafta önem kazanacaktır. Aşırı hırs zarar verebilir. Kendinizi ifade ederken kullanacağınız kelimelerin sert, kırıcı olmamasına özen gösterin özellikle iş ile alakalı yazışmalarda ve iletişimde.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu dönem yeni sağlam iş ilişkileri kurabilirsiniz, eğer yalnızsanız ciddi ilişkiler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işe yeni ortaklar bulabilirsiniz, size destek olacak kişilerle sürekli bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgi konular ön planda olacak. Bu konularla ilgili aşırı inatçı, dediğim dedik, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek zarar verebilir, daha uzlaşması ve desteklere açık durmakta yarar var. Yine yalnız olanlar bu hafta aşktan yana şanslı sayılabilecek bir süreç, özellikle bu konu ile ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlayabilir. Merkür / Mars etkileşimi ile sözleşme, anlaşma imzalamanız illa gerekiyorsa ki aslında pek önermiyorum, sözleşme maddelerini çok dikkatlice okumanızda yarar var.  Partneriniz veya ortağınız adına hızlı düşünmeniz, hızlı kararlar almanız gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay;
Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, iş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda çok daha enerji ve efor sarf edeceğinize işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız kişiler ile inatçı davranışlar, haklı olup olmama mücadelesi ilişkilere zarar verebilir dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta özellikle free çalışanlar veya kendi işini yapanlar, serbest çalışanlar yeni kazanç sağlayacak projeler ile karşılaşabilirler. Yalnız birlikte çalıştığınız kimselere karşı biraz daha töleranslı olmaya özen gösterin, kalp kırmayın, hatta uzlaşması ve yapıcı olmaya özen gösterin. Hatta müşteriniz sizi çileden çıkartsa bile gülümseyin ve geçin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve de keyifli bir dönem olacak sizler için. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, aşk ve çocuklarla ilgili konularda agresyon, efor ve mücadele daha çok ön planda olabilir. İnatçı, aksi, aşırı sahiplenici tavırlar zarar verebilir. Libidonuz her zamankinden yüksek olabilir. Özel hayatınıza ilişkin bir şeyleri değiştirmek, yeniden düzenlemek için uygun bir hafta olacaktır. Varsa çocuklarınıza karşı daha töleranslı olun,  onları dinlemeye özen gösterin. Hamileyseniz eğer doktor kontrollerinizi aksatmayın.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları ile daha yakından ilgilenebileceksiniz, evinizde değişim ve tamirat gerektiren işlerle daha yakından ilgilenebilecek, evinizde bol bol yatılı veya günlük misafirler ağırlayabileceksiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha çok mücadele, efor, agresyon meydana gelebilir. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var, eviniz için tamirat, onarım, bakım, taşınma, yer değiştirme için oldukça uygun bir hafta olacak sizler için. Geleceğe yönelik projelerinizi bu hafta şekillendirmeye başlayabilirsiniz. Yalnız ailenizle önemli konuşmaları konuşmak için çok uygun olmayabilir, onlara bir şey ikna etmeye çalışmak sizi normalden çok daha fazla yorabilir, aile içinde parasal mevzulardan dolayı gergin durumlar olabilir veya aile içi harcamalar artabilir ve bu sizi biraz kasabilir.

Balık ve Yükselen Balık;

1 ay boyunca odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim konuları, araştırma gerektiren işler, yakın akrabalarınız olacak. Bu bir aylık periyotta yurt içi çeşitli yolculuklara çıkabilirsiniz bunun yanı sıra kardeşlerinizin iş yaşamı ile ilgili sizi sevindirecek konular gündeme gelebilir. Yeni konulara merak salabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu hafta Mars / Pluto etkileşimi ile, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gergin iletişimden sakınmanızda fayda var. Sözleriniz ile dikkat çekeceğiniz bu hafta ani, sert, inatçı sözlerle eleştri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Uyumlu ve barışçıl bir yaklaşım size kazanç sağlayacaktır. Yine bu hafta hızlı bir kararla eğitime başlayabilirsiniz ki bu yabancı dil eğitimi olabilir, seminerlere, sunumlara katılabilirsiniz. Katılacağınız etkinliklerde hayatınızı değiştirecek ya da günlük hayatta kullanacağınız önemli bilgiler edinebilirsiniz.