10 Aralık 2013 Salı

MARS Terazi Burcunda ki Seyahati ve Burçlar Üzerinde ki Etkisi





Koç ve Yükselen Koç;
 7. evinizde bulunan Mars,  İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğin risk altında olduğu bir dönem. İlişki içinde olduğunız kişilerle veya partnerinizle mücadele etmeniz gereken bir süreçtir. Kıskançlık ve aşırı sahiplenme yüzünden huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Eğer yalnız iseniz bundan dolayı çokça isyan edebilirsiniz. Bu dönem hayatınıza alacağınız partnerin zamanlama konusunda problemli biri olabilir. Bu dönem mevcut kurulan iş ortaklıklar ve partner ilişkilerinde genelde agresyon hakim olur, özellikle haksızlıklık, adaletsizlik gibi kavramlar ön plana çıkabilir. Hayatınızın bu alanlarında huzuru yakalamanız pekte kolay olmayabilir. Ayrılıklar çok sert bir şekilde gündeme gelebilir. İlişkilerde huzursuz ve gergin bir süreç diyebiliriz kısaca ve tabii ki ortaklıklarınızla da aynı durumlar geçerlidir. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.

Boğa ve Yükselen Boğa;
 6. evinizde ilerleyen mars sayesinde deli gibi çalışıp, az dinleneceğiniz ve az da takdir göreceğiniz bir süreç. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda finansal veya inatçılık yüzünden bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Beslenmenize daha doğrusu sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç çünkü kendinize bakmayı ihmal edebilirsiniz. Günlük rutin işler size daha angarya gelebilir ve stres yaratabilir. Bu transit döneminde ameliyatlar  veya iş kazaları gündeme sık sık gelebilir. Bu süreçte aslında, çok sert olmayan sporlara yönelmekte veya hayatınızı disipline edecek konulara yönelmenizde yarar var. İş ortamınızda sürekli kıskanılan ve hedef gösterilen kişi olabilirsiniz. Yaptığınız iyi şeylerden çok hatalarınız daha çok göze batar ve haksızlığa uğrama potansiyeliniz yüksektir. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


İkizler ve Yükselen İkizler;
 5. evinizde ilerleyen Mars çocuklarla ilgili problemler ortaya çıkartabilir. Özellikle düşük veya beklenmedik hamilelikler şeklinde ortaya çıkabilir. Var olan çocuklarla ilişkiler gergin olabilir. Aşk ile ilgili konularda kafanız biraz karışabilir, trafik yoğun olabilir. Cinsel gücünüz artabilir. Zevklerinize aşırı düşkünlük yüzünden tembellik yapmaya müsait olabilirsiniz. Bu alanda transit edecek olan MARS; rastgele cinsellik, özel hayatta agresyon ve stresin hakim olabileceğine işaret eder.Sevişirken korunmaya özen gösterin, hatta dikkatlice kontrol edin.  Özel hayatta özellikle haksızlıklara uğrama durumu sık sık başınıza gelebilir. Bu süreç aslında spekülatif yatırım araçlarından uzak durulması tavsiye edilen bir dönemdir. 3 kuruşunuzu risk alacağım diye heba etmeyin. Yeni hobilere yönelebilirsiniz, hızlı ilerlersiniz. Sanata yatkınlığınız olduğunu düşünüyorsanız bu dönemi verimli olarakta geçirebilirsiniz aslında. Özel hayatınızda kişisel arasında gidip gelme durumlar oluşabilir. Kimse seviştiğinize dikkat etmelisiniz. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Yengeç ve Yükselen Yengeç ;
Yaşadığınız yer içinde tadilat, boya, badana veya yer değiştirme ile ilgili işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aile içerisinde zaman zaman stres ve gerginlik yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Aile bireyleri ile finansal konular ile ilgili tartışmalar oluşabilir. Bu dönem aslında evde tadilat ve onarım gerektiren işlere ayırabilirsiniz. Hoş temmuza kadar ne tadilatı yapacaksınız,o zamana kadar evi yıkar yeniden inşa bile edersiniz. Gerçekten böyle demişken, oturduğunuz ev yıkılabilirde fakat size sunulan tekliflerde oyuna gelmemek için dikkatli olunmasında yarar var. Bu dönem ailenizde size karşı yapılan bir takım haksız ve adaletsiz davranışlarda söz konusu olabilir. Ya da aile bireylerinin sağlığı çok iyi olmayabilir, ailede ameliyat gerektiren durumlar olabilir. Ev içinde kazalara karşı da dikkatli olunması gereken bir dönemdir. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Aslan ve Yükselen Aslan;
3.  evinizde hareket edecek olan Mars; özellikle trafikte araç kullananları dikkate çağırmakta. Kullandığınız iletişim araçlarında anlık bozulmalar, aksaklıklar ortaya çıkabilir. İletişim trafiğiniz yorucu derecede artabilir. Kısa mesafeli seyahatlerinizin sayısı bu süreçte artabilir. Kardeşler ve komşularla ilişkilerde dengeyi tutturmak zor olabilir. Gerginlikler ortaya çıkabilir. Özellikle araç sahipleri trafikte daha dikkatli olmalı, ona buna sataşmamaya dikkat etmelisiniz. Trafikte belki de haksız cezalarla karşılaşabilirsiniz! Ya da aynı adaletsiz ve haksız davranışlara komşular ve kardeşlerle ilişkilerde de meydana gelebilir. İletişim araçları ile bu dönemde aranız pek iyi olmayabilir. Katılacağınız eğitimlerde sinirlerinizi bozacak durumlarda meydana gelebilir. Aslında eğitime katılmak, yabancı dil öğrenmek için güzel bir dönemdir, kasarsanız çabuk öğrenebilirsiniz. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.



Başak ve Yükselen Başak 

2. evinizde ilerleyen Mars sayesinde mücadelenin verileceği alan finansal konular olacaktır. Bu dönem borç olarak verilen paraların geri ödemesini almak zorlaşabilir, harcamalar, giderler artabilir, kazançların arttırılması için daha mücadele verilmesi gerekir, para kolay kazanılmaz, daha çok çaba sarf edilmesi gerekir. Lüks tüketim artabilir, finansal anlamda risk almak için uygun bir zaman dilimi değildir. Bu alanda transit edecek olan mars, para konularında haksız durumlarla karşılaşmanıza da neden olabilir, yapacağınız bir takım işleri değerinin çok altında yapmanıza neden olabilir açıkçası. Para geldiği gibi gider, deli gibi para harcanır. Adeta cepte gizli bir el veya delik vardır o para oradan sızım sızım sızar hemde siz fark etmeden! Para konusunda ortaklıklı işlerin pek bereketi olmaz bu dönem, ortağınızla aranızda gerginlikler oluşabilir. Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Terazi ve Yükselen Terazi;
 1. evinizde hareket eden Mars, hayatınıza hareket ve enerji getirecektir. Sağlığa dikkat edilmesi gereken bir süreçtir, minik kazalar, çarpmalar, kesikleri burkulmalar, sakarlıklar ortaya çıkabilir. Yeni yapacağınız başlangıçlar için extra mücadele etmeniz ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Bu dönem spora başlamak için idealdir. Kendinizi gergin, stresli ve inatçı hissedebilirsiniz. Zamanında hareket etmek önemlidir. Libidonuz artabilir. İştahınız çok açılabilir. Mars elbette sizin stres seviyenizi de arttıracaktır, herkese çok fazla gider yapabilirsiniz. Evet minik bir sinir küpü şeklinde ortalıklarda dolaşabilirsiniz. Etrafınızda ki insanların size haksızlık yaptığından dolayı yakınabilirsiniz bol bol.  Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Akrep ve Yükselen Akrep;
 12. evinizde hareket eden Mars sayesinde, dedikodular, gizli kapaklı işler, gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Enerjiniz düşebilir, uyku düzeninizde özellikle problemler ortaya çıkabilir. Bu dönem hastane ile ilgili işleriniz artabilir, kontrol için gidilebilir. Korkularınız ile yüzleşmeniz gerekebilir. Enerji bastırılmıştır ve ortaya çıkış için yol arar. Özellikle psikolojik olarak öfkenizi bastırmak zorunda kalabilir, haksızlıklara karşı gargara yapmanız beklenebilir sizden. Bu dönem en çok psikolojinizi zorlayacaktır. Bu transitte, gerçekten pis niyetli kötü düşmanlar yüzünden canınız biraz yanabilir. Özellikle sağlıkla ilgili konularda genital bölgenize, bel bölgenize, böbreklerinize, dikkat etmenizde yarar var. İş anlamında siz farkında olmadan birileri işlerinizi engelleyebilir, ayağınızı kaydırabilir. Bu dönem direncinizi güçlendirecek gıdaları daha çok tüketmenizde yarar var. İş anlamında da öyle herkese hop diye güvenmeyin.   Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Yay ve Yükselen Yay;
 11. evinizde hareket eden Mars sizleri daha sosyal, girişken, hareketli bir hale sokacaktır. Fakat zaman zaman arkadaşlarınızla aranızda bir takım gerginlikler oluşabilir, gergin ortamlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Arkadaşlar arası kıskançlıklar ortaya çıkabilir, bazı arkadaşlarınız ile aranız açılabilir. Stresli ve sorumluluk yüklü organizasyonların ihalesi size kalabilir. Dostlarınızdan yana bazı haksızlıklara, adaletsizliklere maruz kalabilirsiniz. Bu dönem dostlarınız idare etmek, onlar için extra bir şeyler yapmak size çok daha zor gelebilir. Özellikle arkadaşlarınızla ortak iş girişimlerinizde bulunmamanızda fayda var açıkçası. Ortak çıkarlarınız zamanla pekte örtüşmeyebilir.    Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
  10. evinizde ilerleyen Mars, iş ve kariyerinize ilişkin konularda hareket getirecektir. Yalnız bu size extra stres ve mücadele etmeniz gereken koşullar içine sokabilir. Atacağınız her adımla göz önünde olacaksınız, bu hatalarınızı da içermekte. Yönetici pozisyonunda ki kişiler ile aşırı inatçılık yüzünden aranızda gerginlikler oluşabilir. İş anlamında daha çok fiziksel olarak hareket etmeniz gerekebilir. İş ortamınızda yöneticilerinizden size bazı haksızlıklar meydana gelebilir, iş anlamında daha kolay savaş açabilecek konumda olabilirsiniz. Kariyer anlamında tam anlamıyla silahlarınızı kuşanıp mücadele etmeniz gerek dönem, biraz yara alabilirsiniz evet ama hangi savaşta yaralanmalar olmaz ki değil mi? Hakkınız olana ulaşmak için sesinzii yeri geldiğinde daha çok yükseltmeniz gerekebilir. .  Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.


Kova ve Yükselen Kova;
 9. evinizde hareket eden Mars  Temmuza  kadar olan süreçte seyahatler sizler için daha yorucu ve stresli geçebilir. İnançlar, felsefe, din gibi konularla ilgili kendinizi zaman zaman bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Olası yapacağınız konuşmalar, seminerler zamanı minik aksaklıklar ortaya çıkabilir, sıkıntı ve stres yaratabilir. Davalar sonuçlanmayabilir.  Her türlü illegal işlerden uzak durun, yasal her türlü beladan kendinizi uzak tutun. Hayatı anlamaya çalışmak, yaşam nedeninizi aramak bu süreçte size biraz daha stresli ortamlara sokabilir. Din, inançlar, felsefe gibi konularda çevrenizde ki kişilerle tartışmalı, gergin ortamlara girmekten kaçının. Yurt dışı bağlantılı işlerde aynı şekilde sizlerin stres kaynağı haline dönebilir bu dönem. Hayatın size  haksız ve adaletsiz davrandığı hissine çok çabuk kapılabilirsiniz.  Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.

Balık ve Yükselen Balık;
 8. evinizde hareket edecek olan Mars; Krizlerin deneyimleyebileceğine işaret etmekte. Bu krizler sağlıkla ilgili olabileceği gibi finansal anlamda krizlerde olabilir. Özellikle ortaklaşa kazançlarla ilgili konularda stresli zamanlar olabilir. Ödemeler, borçlar..vs sıkıntı yaratabilir. Huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Miras gibi paylaşımlı konularda da istenilen sonuca ulaşmak zor olabilir. Ödemelerde problemler ortaya çıkabilir. Hakkınızı almakta bu dönem zorlabilirsiniz. Hayat size para konusunda belki de çok adil davranmayabilir, bazı haksızlıklara karşı mücadele etmeniz gerekebiir. Bu banka veya muhasebeniz ile olabilir veya size sponsor olan veya burs veren bir nokta da olabilir. Bu dönem sağlığınıza gerçekten çok dikkat edin, kazalara çok yatkınsınız, ameliyatlar, acil operasyonler gündeme gelebilir. Özellikle üreme organları, genital bölge ile ilgili olabilir bu. Keza miras gibi konularda da hakkınız yenebilir, stresli durumlar oluşabilir.   Bu etkileri en net bir şekilde Şubatın ilk haftasına kadar yaşarsınız. Şubatın ilk haftası itibari ile Mars’ın geri gidecek olması, durumu toparlamanız adına güç verebilecektir. Tabii mars bu alanda temmuz ayına kadar kalacak.