Sayfalar

26 Ekim 2013 Cumartesi

3 Kasım Akrep Burcunda Güneş Tutulması




Merhaba Arkadaşlar;

Aslında 3 Kasım 14:49 ‘da Akrep burcunda bir hybrid  Güneş Tutulması meydana gelecek…  Tutulma Doğu Amerika, Güney Avrupa, Afrika ‘dan izlenebilecek. Tutulmanın izleyeceği yol bu şekildedir. Tutulma tam olarak 3 ay etkili olacak.  Bu tutulmanın etkilerini anlamak için adım adım gidelim; tutulma öncelikle akrep burcunda meydana geleceğinden dolayı Akrep temalı konuların gündeme gelebileceğini düşünebiliriz;
-          Nükleer, kimyasal silahlar
-          Petrol, petrol yatakları, madenler, yer altı kaynakları, maden ocakları
-          Cinsellik, cinsel eğilimler, cinsellikle ilgili konular, taciz, tecavüz..vb konular
-          Büyük krizler, Terör,
-          Maftyatik gruplar, yer altı güçleri
-          Gizlenmiş ve sajlanmış olan tüm konular
-          Mezarlar, anıtlar, mezarlıklar, mezarcılar
-          Arkeologlar, psikologlar, cerrahlar, katiller, seri katiller
-          Düzen ve sistemin değişmesi
-          Depremler, yer altı kaynaklı sıkıntılar
-          Karanlık güçler, karnalık tiplerle
-          Kan, kanla ilgili sorunlar
-          Ekonomi
-          Düzebn ve sistem değişimi
-          Büyük krizler, krizlerle mücadele
-          Ölümler, ölüm oranlarında artış

Tutulmanın başrolleri arasında yer alabilecektir

Devam edelim adım adım;

Tutulma akrep burcunun 11 derecesinde meydana gelecek, bu da 2. dekanı anlamına gelmektedir. İkinci dekanda gerçekleşen tutulma; savaşa muhalif olan yöneticilerin aleyhinde olduğunu göstermektedir ve salgın hastalık göstergesidir.
Sabit yıldızları da kontrol edecek olur isek, tutulma zamanı Güneş ACRUX dediğimiz bir yıldızla etkileşim içinde olacak, Acrux yıldızı anlam olarak: Ağırbaşlı, dini terfi,itibar,zafer,ticarette ve dinde başarı işaretidir. Demek ki bu tutulma hem ticaret hem de din konularını önümüze koyacak, ya da hem ticareti hem dini yönden kuvvetli bölgelerle ilgili gelişmelerin olabileceğini düşünebiliriz.

Tutulma güneş tutulması olduğundan dolayı Güneş’in o gün kuracağı kontaklar önem kazanacaktır;

Güneş o gün geri hareket eden Merkür ve Astrolojinin büyük şeytanı sayılan kötücül Satürn ile kontak halinde olacak.
Bir kere Merkür’ün geri harekette olması pek ilginç, çünkü geçmişe, eskiye dair üzeri örtülü ne varsa ortaya çıkacak, aydınlanacak demektir. İşin içinde Merkür olduğundan, eski ses kayıtları, saklı belgeler, saklı bilgiler, saklı dosyalar, kağıtlar, cesetler, raporlar ..vb konular. Acaba ne ile ilgili olacak inanın bende çok merak ediyorum. Eğer bu tutulma dönemi içinde sınav-mınav falan olursa o sınavdan hayır beklemeyin, yine çıkar altından bir şeyler…

Tutulma zamanı Güneş/Satürn etkileşimi özellikle pek manidar, aho Satürn yok mu o Satürn!

Satürn anlam olarak; Finansal konular, mal, işletmeler; kamu binalar,ambargolar, hükümet, yaşlı insanlar, tarihi yerler, müzeler, maden çalışanları, toprak sahipleri, çiftçiler, milli felaketler Satürn ile ilişkilendirilir.Devlete ait işletmeler, muhafazakar kesim, devlet yöneticileri, güvenlikle ilgili konular demektir.  Satürn Akrep burcunda olduğundan dolayı, öncelikle Satürn –Akrep ilişkisini iyi incelemek gerek. Geçen sene SATÜRN –AKREP hakkında baya detaylı döktürmüştüm, onu okuyabilirsiniz.
Güneş/Satürn kontakları, kıtlık, problem, büyük felaket, zorluk, yöneticinin zor duruma düşmesi, hastalığı, büyük şanssızlık, ekonomik kriz, petrol sorunları, mafyatik konular, büyük depremler olmasını sanırım bekleyebiliriz….
Tutulmanı yöneticisi MARS o gün başak burcunda ve Pluto ile etkeşimde olacak;
MARS’ın sembolize ettiği konular şu şekildedir;

-          Askeri liderler
-          Polis
-          Mühendis
-          Cerrahlar
-          Militanlar
-          Yangınlar
-          Şiddet suçları
-          Silahlı kuvvetler
-          Terör

Pluto ile etkileşimi ile;
Şiddet, şiddet içerikli olaylar,patlamalar
-          Tehditler, duygusal şantajlar, duygusal patlamalar
-          Yangınlar
-          Stres, baskı,
-          Şiddet suçları
Ölüm oranlarında artış, cinsel suçlarda artış
Tutulmayı, Türkiye açısından  inceleyecek olur isek eğer;
Tutulma Türkiye’nin 5. Evinde meydana gelecek…  5. Ev politik astrolojiye göre;  Çocuklar, eğlence yerleri, parklar, sinema, tiyatro, spor ve bunların gösterim yerleri, borsa, kumar, sosyete, büyükelçiler, hükümet temsilcilerine işaret eder.  Bu konuları akrep teması ile birleştirecek olursak, çocuklarla ilgili, çocuk kesim ile ilgili cinsel içerikli haberleri çocuk pornosu, çocuk sağlığı ile ilgili olumsuz haberler söz konusu olabilir. Merkür aynı alanda geri harekette olduğundan, eski kapanamış, yarım kalan konuların yeniden gündeme gelmesini düşünebiliriz, özellikle parklar, bahçelerle ilgili konuların. Spor, sinema, tiyatro ile ilgili kısıtlayıcı, zorlayıcı durumlar oluşabilir.

Tutulmanın yöneticisi  MARS ise başak burcunda seyahat ediyor olacak, Türkiye’nin muhalefeti simgeleyen noktada.  Burada ki Marsın pluto ile etkileşimi ya muhalefet liderinin elini güçlendirir (ki bunu hiç sanmıyorum) ya da muhalefeti güçlendirecek yeni birinin yerine gelmesine işaret edebilir.

Geçen sene kasımda akrep burcunda güneş ve bu sene nisan sonunda akrep burcunda ay tutulması meydana gelmişti. Şöyle bir haberleri taradığımda önüme çıkan haberler şunlar oldu, bu haberler taradım çünkü tutulma yine akrep burcunda olacağından dolayı bir nebzede olsun ışık tutabilir.
Mısırda Protestolar ve akabinde Askeri Darbe meydana gelmiş.. http://tr.wikipedia.org/wiki/2012-13_M%C4%B1s%C4%B1r_protestolar%C4%B1
2012 senesinin en fazla terör ve patlama olaylarının meydan geldiği ay kasım ayı olmuş: http://www.hakimiyet.com/kasim-2012-ayinda-meydana-gelen-teror-olaylari--5--makale,2562.html
2013 Mayıs’ta Taksim Gezi Parkı olaylarının başlaması #direngezi
Gibi haberler ilk etapta karşıma çıkmakta…