Sayfalar

28 Ekim 2013 Pazartesi

28 Ekim - 3 Kasım Haftası Burç Analizleri (Akrep Burcu Tutulması Özel)






Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır. Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, mali konularla ilgili ciddi kararlar almak, ciddi yatırımlar yapmak, ev almak için girişimde bulunmak, kariyeriniz için yatırım yapmak, kendi işinizi kurmak için uygun bir süreç. Yalnız bir borç,ödeme, geçmişte kalan unuttuğunuz bir fatura yüzünden cebinizden extra para çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular için, diş, kemik gibi noktalar içinde para harcamanız gerebilir açıkçası. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün plutonla etkileşim içinde olacak, işinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır. Gerçi iş yaşamınız ve çalışma ortamınızda rekabet kızışabilir, gerginlikler oluşabilecek olsa da işinizle ilgili her türlü mücadelen kazançlı çıkacak olan siz olacaksınız. En zor işleri, en zor durumları, hatta olası krizleri bile kendi lehinize çevirebileceksiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; ; İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, özellikle ilişkiler konusunda ciddi tavır içine bürünme ve karar verme zamanı olabilecek. Bu dönem partnerinizin bir sorunu ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir, partnerinizde zor dönemden geçiyor olabilir, özellikle mali anlamda veya psikolojisi iyi olmayabilir. Her ne şekilde olursa olsun, tutulma etkisi ile ona destek olmanız gerekebilir. Yeni ortaklık teklifleri gelmesi muhtemel fakat Merkürün geri harekette olduğunu unutmayın, olası imza gerektiren her durum için 12 kasım ve sonrasını değerlendirin. Tutulmanın yöneticisi Mars ile pluton etkileşim içinde olacaklar, bu etkileşim ile özel hayatınızda ki sorunları aşma gücü verebilecekken, eğer ki yalnızsanız sizi biraz zorlayacak olsa da karekter olarak yeni bir aşkın işareti de olabileceğine işaret etmekte gökyüzü. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işlerle ilgili ya da medya ile ilintili işleriniz ve projeleriniz var ise bu dönem güçlü bir şekilde hız kazanmaya başlayabilecektir.  Yeni olası partnerde yabancı uyruklu, çok seyahat eden, çok uluslu firmada önemli bir yere sahip olan biri de olabilir. Tutulma etkisi ile spontane ve sadece keyfi birkaç günlük minik bir seyahat durumu söz konusu da olabilir. 



İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından. .  sağlığınızı ilgilendiren konular için veya yaşamınızın kalitesini arttırmak için profesyonel bir destek alabilirsiniz, sağlık durumunuz için para harcamanız gerekebilir, tahliller yaptırmanız gerekebilir. Tabii iş yerinizin kurumsal yapısı, organizasyonel yapısı veya iş yerinizin çalışma alanı da değişebilir, adres değişikliği yaşanabilir.  Tutulmanın yöneticisi Mars/Pluto etkileşim içinde olacaklar, aile içinde büyük gerginlikler, tartışmalar, kavgalar söz konusu olabilir, Keza bu etkileşim ile ilk evinizi almak, ya da arabanızı, ya da toprak, arsa gibi konuların üzerine gidebilir, bu konularla ilgili yatırım yapabilir veya bu konularla ilgili aile içinde çözümsüz bir takım konular varsa çözüme kavuşabilir. Erken yaşlardaysanız eğer evden ayrılabilir, kendi başınıza yaşayabilirsiniz mesela. Ya da kendiniz ait bir mülkünüz varsa evinizin içinde büyük değişimlerde yaratabilirsiniz, hafif kaba bir inşaat işi ile birlikte.




Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular ; Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız yengeçler için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, özel hayatınızla ilgili ciddi kararlar verme, düzenleme zamanı. Yalnız Satürnün kötücül olduğunu da unutmadan, özel hayatınız yüzünden üzüntü, problemde söz konusu olabilir. Aynı etki çocuklar, çcouklarla ilişkiler, hamilelikle ilgili konular içinde geçerlidir. Ya da en iyi ihtimalle, eski tarz bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınız ve özel hayatınız için fazladan para harcamanızda gerekebilir. Tutulmanın sahibi Mars ve  Pluto kontak halinde olacaklar, yakın çevreniz, özel hayatınız, ortaklık gerektiren işler, kardeşlerinizle ilgili yaşamınızda verdiğiniz bir takım mücadeleler varsa bu mücadelelerden başarı ile çıkabileceğinize işaret etmekte. Olası bir sözleşme, anlaşma durumu söz konusu ise de ki bunu 12 kasımdan sonraya  bırakmanızı tavsiye ederim, koşulları kendi lehinize çevirebilecek bir duruş sergilemelisiniz. Eğer ki yeni bir yazıya, senaryoyay, kitaba, web sitesi ile ilgili işlere, tanıtım, pazarlama,reklam gibi işlere başlamak veya bu gibi işlerde başarı elde etmek kolay olacaktır, istediğiniz sonucu elde edebileceksiniz. 

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Özellikle sözleşme gerektiren konular gündeme geldiğince kasımın 12si ve sonrasını beklemekte yarar var. Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, evinizde ciddi ertelediğiniz bir takım işleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yalnız satürnün kötücül olduğunu da unutmamak gerek, bu noktada özellikle aile içinde baba ile ilgili sorunlar baş gösterebilir, bu onunla ilişkileriniz olabilir, onun sağlığı üzerine olabilir. Biraz gerilebilirsiniz açıkçası. Keza aynı noktada merkürde geri harekette olduğundan alım-satım işlerinde son dakika golleri söz konusu olabilir. Tutulmanın yöneticisi Mars ve Pluto etkileşim içinde olacaklar, işinizi yaparken finansla ilgili her türlü sorunu çözebilecek güce ve cesarete sahip olabileceğinize işaret etmekte. İşinizle ilgili olası bir sorun var ise şu dönem yoğunlaştığınız rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Eğer ki iş ortamınız veya finansal durumunuza ilişkin risk almanız gereken bir durum varsa alın ama 12 kasımdan sonra! Çünkü unutmayın ki Merkür hala geri harekette. Sizlerin işleri ve parasal konularla ilgili mevzuların çözümü tam olarak 12 kasımdan sonra yoluna girmeye başlar.


Başak ve Yükselen Başak;


Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, iletişim /eğitim ile ilgili konularda ciddi işlere girişme dönemi sizler için. Gerçi satürnün kötücül olduğunu da düşünürsek iletişimsel kazalara, trafikte kazalara, kardeşlerle ve komşularla birbirinize girişmemeye de dikkat etmenizde yarar var. Ciddi web üzerinden satış işlerine de eğilebilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars ve Pluto etkileşim içinde olacaklar ki bu sizin için süper önemli, çünkü Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu sizin kişisel girişimlerinize hız, cesaret, özgüven katacak bir enerji olacak ama aynı zamanda bu bir o kadar agresif bir enerjidir. Eğer agresif tarafa yenik düşmezseniz olağanüstü başarının anahtarıdır. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren girişimlerde. Ama bana sorarsanız tüm yeni girişimlerinizi 12 kasım ve sonrasına bırakmanızda yarar var lakim Merkür hala geri harekette.



Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, para ile ilgili konularda ciddi kararlar alma zamanına işaret etmekte. Yeni bir iş kurmak isteyebilir, para ile ilgili konularda yeni yatırım araçlarını denemek isteyebilirsiniz. Belki de ev almak, arsa almak için kullanacaksınızdır birikimlerinizi. Hangisi olursa veya ne şekilde olursa olsun para gidişhatınızı etkileyecek tüm girişimlerinizi 12 kasım ve sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Tutulmanın yöneticisi Mars ve pluto etkileşim içinde olacaklar, Bunu aslında pek sevmedim, çünkü bu etkileşim büyük güçlü kötü düşmanlarla çarpışmaya işaret etmekte, arkanızdan birileri kirli bir takım oyunlar oynuyor olabilir ve bunları deşifre etmeniz gerekebilir. Veya bu etki aileniz içinden bir bireyin acil sağlık sorunlarına da işaret edebilir.



Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Burcunuzda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu güneş tutulması zamanı odaklanacağınız konular; . Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, yaşamınızın gidişhatı ile ilgili önemli, ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ailenizle ilgilide olabilir. Özellikle dişlerinize, kemiklerinize bu tutulma zamanı dikkat edin. Bu tutulma size hayatı daha ciddiye alma, sorumluluk yüklenme zamanı geldiğine işaret etmekte. Tutulmanın yöneticisi Mars ve Pluto etkileşim içinde olacaklar, bu da iletişim, yayıncılık, reklam, pazarlama konusunda yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek olan güçlü desteklere işaret etmekte. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz her türlü iş başarıya ulaşabileceğini göstermekte.


Yay ve Yükselen Yay;


Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, öncelikle psikolojik olarak sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir, sonra arkanızdan dönen kirli bir takım oyunların, iftiraların kurbanı olabilirsiniz. Maddi anlamda beklenmedik bir kayıp, finansal anlamda bir zorlukça mücadele etmeniz gerekebilir. Biraz yalnız kalıp kendinize çeki düzen verme zamanı aslında, hatta mayıstan beri yaşadıklarınızı gözden geçirme ve içsel anlamda muhasebe yapma zamanı sizler için.Kendi sağlığınız içinde kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir.  Tutulma yöneticisi Mars/Pluto etkileşim içinde olacağından, kariyer anlamında cesaretinizi toplamalı, risk alınması gereken noktalarda risk alabilmelisiniz. Evet tutulmanın etkileri krizsel durumlara işaret ediyor ama unutmayın krizleri kendi yararınıza çevirebilecek güçte olabileceksiniz, o kadar kapkara değil bulutlar aslında. Risk alma, mücadele etme, kendinizi ortaya koyabilmelisiniz. Yalnız tüm kariyer/finansı etkileyecek girişimleriniz için yine de 12 kasım ve sonrasını beklemenizde yarar var, ee malum Merkür hala retro!


Oğlak ve Yükselen Oğlak;


Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, arkadaş çevrenizi artık bir gözden geçirmeniz gerekebilir, kim dost kim düşman, kim yararlı kim zararlı? Bir arkadaşınız ile aranız kötü bir şekilde dalaşabilir, birbirinize girebilirsiniz veya arkadaş sandığınız bir kimseden umulmadık bir kötülük, zararda görebilirsiniz. Özellikle yaşamınızın para musluğu bir parça kısılabilir, gelirlerinizde düşüşler gözlemleyebilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars / Pluto etkileşimi ile de yurt dışı ile ilgili, yabancılarla ilgili, medya ile ilgili, ithalatla ilgili, hukuksal konularla ilgili konularda vereceğiniz her türlü mücadelenin olumlu karşılığını alabileceksiniz. Bu tutulma zamanı daha güçlü, daha cesaretli, daha risk almaya yatkın, daha kararlı bir yapı sergileyeceksiniz atacağınız her türlü adımda ki bu aslında iyi bir şey. Ama bence dostluk ilişkilerinde sıkıntılar olacak.


Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. . Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, üstlerinizle papaz olmamaya bakın, her zaman siz haklı olmak zorunda değilsiniz, velev ki siz haklısınız üstleriniz her zaman sizde haklı olacaktır bunu unutmayın. İşinizle ilgili iş kaybı, işle ilgili bir olumsuzluk, problem, zorluk, engel açıkçası bekleyebilirsiniz. Eğer kariyerinizi ilgilendiren yeni bir başlangıç yapacaksınız bunun için 12 kasımı beklemenizde yarar var zira Merkür hala geri harekette! Tutulmanın yöneticisi Mars/Pluto etkileşimi etkin olacağından para ile ilgili konularda, belki de daha çok para kazanma veya bir borcu kapatma konusunda cesaretli davranabilirsiniz. Veya dostlarınızdan umulmadık büyük güzel destekler de görebilirsiniz. Ya da yaşamınızda çözümlemeye çalıştığınız önemli bir sorun veya krizle ilgili dostunuz size harika ir yardım eli uzatabilirde.



Balık ve Yükselen Balık;


Bu hafta mars ve pluto etkileşim içinde olacak, akabinde akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Tutulma anında Satürn /Güneş etkileşim içinde olacağından, yurt bağlantılı konularda bazı gecikmeler, evraksal sıkıntılar, meydana gelebilir. Tutulma zamanı illegal olan her türlü işten uzak durun, herkes bir şeyler yapar ama sadece sizin başınız  yanabilir. Uzak yerlere eğer seyahatlere çıkacaksanız, seyahate gideceğiniz ülke veya yerde sağlığınıza dikkat edin, sindirim sisteminize pek güvenmeyin. Tutulmanın yöneticisi Mars/pluto etkileşim içinde olacağından, eğer ki hayatınızda biri yok ise bu etkileşim ile arkadaşlarınızın çöpçatanlık hizmetinden yararlanarak birileri ile güçlü, tutkulu ilişkilere başlayabilirsiniz. Yeni ortaklık teklifileri gelebilir, arkadaşlarınızla ortak bir takım girişimleriniz olabilir ammavelakin Merkür hala retro bunun için 12 kasım ve sonrasını beklemenizde yarar var.