30 Ağustos 2015 Pazar

31 Ağustos Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak içinde hiç uygun bir süreç değil. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; iş yerinizde güçlü kişilerden destekler, büyük güçlü iş projeleri, finansal anlamda sizi tatmin edecek işsel gelişmeler söz konusu olabilecektir. Kısacası iş ve kariyer odaklı ama olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta sizleri bekliyor olacak.  İş konularında girişimci olabilecek, rahatlıkla risk alabileceksiniz. Uğraştığınız iş her ne ise sizi biraz zorlayacak olsa da kolay kolay geri adım atmayacaksınız.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da gerçeklerin aslında sizin zanettiğiniz gibi olmadığı karmaşık ilişkilere çekilebilirsiniz, ilişkilerde hem özel hem sosyal ilişkilerde hayal kırıklıkları oluşabilir. Özel hayatınızda hayal kırıklığı, aldanma, istediğinizi bulamama, aldatılma gibi temalar söz konusu olabilir. Partneriniz sizi bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir, güveninizi zedeleyebilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; bir avukat, muhasebeci, önemli mevki sahibi biri sizin yardımınıza koşabilir. Bu özellikle size finansal anlamda kazanç getirecek olan bir teklif veya fikirde olabilir. Yurt dışı, alım-satım, seyahatler konusunda da keyifli gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu hafta hayatı anlamaya yönelik, derinliği ve ruhu olan özel konular üzerinde detaylı araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde.  Ev içinde su tesisatı ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, boruların değişmesi gerekebilir. Kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir, gelen olası teklifleri pek ciddiye almamanızı tavsiye ederim. Aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Kariyeriniz veya ailenizle ilgili konularda çok istediğiniz bir şeyi veya konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; Yeni ev almak, kiralamak, değişiklikler yapmak, ipotek için finansal anlamda destek arayışına girebilirsiniz. Araştırmalar yapabilirsiniz. Bu banka kredi çekmek, borç almak ..vb şekillerde olabilir. Yine bu açı sayesinde finansal olası bir krizi mantıklı yaklaşımlarınızla üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, bu yeni bir müşteri veya yeni bir işin habercisi de olabilir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabileceksiniz. Neptün etkisinden dolayı, olası imzalayacağınız her şeyi 2 defa okumanızı tavsiye ederim. Yanlış ve hatalı iletişimler, paketlerin, servislerin, iletilerin doğru kişilere gitmemesi, ulaşmaması, seyahatlerde unutkanlıklar söz konusu olabilir. İletişim konularda bu hafta oldukça dalgın olabilir, hesap hataları yapmaya eğilimli olabiliriz. Komşularımız veya kardeşlerimiz bizleri hayal kırıklığına uğratabilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden fikirsel anlamda destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bunun yanı sıra, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özellikle para ile ilgili olabilir bu görüşmeler. Güçlü kişilerden güçlü destekler, ortak girişimlerinizde başarı elde oranının oldukça yüksek olacaktır bu hafta.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız karışabilir, umutsuzluğa düşebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Olası gelecek maddi tekliflerin gerçekçi olup olmadığına emin olun, eğer bir şeyler satacak veya satın alacaksınız değeri/ederi konusunda başka insanlardan destek alın. Maddi anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Güneş / Pluto etkileşimi ile de;  iş ortamınızdan, birlikte çalıştığınız kişilerden gelecek olan güzel desteklere işaret etmekte. Bu destek fikir veya proje bazında veya bir iş teklifi şeklinde de gerçekleşebilir. Ya da iş hayatınıza kullanacağınız bir bilgi portalı, web sitesi ile ilgili de çalışmalara başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda hoşunuza gitmeyen bir şeyleri değiştirmek içinde adımlar atabilirsiniz. Veya formunuzu korumak için spora-diyete başlayabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu hafta sözleşme imzalamak, ortaklık kurmak, evlenmek için pekte uygun bir hafta değil. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda güven zedelenmesi, hayal kırıklığım gibi temaların olabileceğine işaret etmekte.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; aşk hayatınıza ilişkin önemli haberler alabilirsiniz, görüşmeler gerçekleşebilir, çocuklarınızın hayatına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileri ve özel hayatı biraz daha derinlemesine sorgulayabilir ve kendinize rota da çizebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren önemli projelerle ilgili görüşmeler de gerçekleşebilir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Öncelikle sağlıkla ilgili konularda özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var, psikolojik olarak destek almak, ruhsal çalışmalar yapmak, bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. İş anlamında önemli kararlar almadan önce birkaç kişiye danışmanızda fikir almanızda yarar var. Bu hafta daha içe kapalı, kendinize dönük geçirebilir, etrafınızdan kendinizi soyutlamak isteyebilir, melankolik ve depresyona eğilimli olabilirsiniz. Gereksiz endişe ve vesveselerle haftanızı rezil etmemeye özen göstermelisiniz. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; ev eşrafından, ev arkadaşınızdan, ailenizden bazı fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz, geçmişe ait bir takım konular yeniden gün yüzüne gelebilir ve konuşmanız üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ya da ailenizden finansal anlamda bir destek alabilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için belki de kredi-borç para arayışına girebilirsiniz. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinde hayal kırıklıkları oluşabilir. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar anlamında özellikle hayal kırıklığı yaşamanıza veya güveninizi zedeleyecek durumların oluşmasına neden olabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; bu önemli bir sözleşme veya anlaşmanın işaretine benziyor. Bu kariyerinize ilişkin alabileceğiniz güzel bir haber, telefon veya e-posta da olabilir. Yakın çevrenizden, arkadaşlıklarınızdan, dostlarınızdan fikirsel anlamda güzel destekler görebilirsiniz. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz veya kursa ya da en azından bununla ilgili daha kararlı davranabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili minik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Özellikle yaşam hedefleriniz konusunda kafanız karışabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; harika bir iş teklifi olabileceği gibi, finansal anlamda kazançlarınızı arttırabilecek bir görüşme, toplantı veya haberde olabilir. Ya da finansal konularla ilgili iş yerinizle bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde gecikmeler meydana gelebilir. Eğitimle ilgili konularda hatalı kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Bu hafta yaşamınızın gidişatını değiştirecek kararları tek başınıza vermeyin, birkaç kişiden fikirsel anlamda destekler alın. yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarsabilecek olaylar, hayal kırıklığı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat, dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın, bu hafta e posta, sms, kurye gönderilerinizde dikkat edin, yanlış paketler yanlış kişilere gitmesin.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; Bu önemli bir finans görevlisi, avukat, profesör veya önemli mevki sahibi birinden gelebilecek olan güzel bir desteğe işaret etmekte. Ya da uzak bir yere yolculukta olabilir bu. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun



Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. Hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Kredi çekmek gibi bir düşünceniz var ise bir 10 gün kadar beklemenizde yarar var.  Finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilir, maddi anlamda bir konuda hayal kırıklığı gündeme gelebilir, beklentiniz gerçekleşmeyebilir.  Güneş / Pluto etkileşimi ile de; finansal konular ve geleceğe yönelik hedefleriniz planlarınız ile ilgili gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Ya da derin ve gizliden ciddi araştırmalar içine girebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun bu etki size finansal anlamda zihninizi meşgul etmesine neden olacaktır. Kendinize yeni çıkış yolları arayabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun


Balık ve Yükselen Balık;
Haftaya Güneş /Neptün sert etkileşimi ile başlıyoruz. İlişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. İlişkiler ve ortaklıklar alanında hayal kırıklığı yaratabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.  Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir. Güneş / Pluto etkileşimi ile de; arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güçlü destekler alabilirsiniz. Yazma, iletişim, öğrenme, eğitimle ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır hayatınızda. Bir arkadaşınızın, dostunuz sizi yönlendirecek önemli fikirler verebilir, destekler sunabilir. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun




23 Ağustos 2015 Pazar

24 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi burcu seyahati sürecinde; ortaklık için görüşmeler yapmak, partnerimizin veya ortağımızın fikirlerinden yararlanmak, anlaşmalar imzalamak varsa düşmanlarımız veya aramızın nane olduğu kişilerle ateşkes yapmak için uyun bir dönem olacaktır. İkili ilişkilerde fikren de olsa adil olmaya çalışacağımız, politik manevralarla krizleri kendi yararımıza dönüştürebileceğimiz bir süreç olacak. Ortaklık veya ikili ilişkilerinizle ilgili her iki tarafı da memnun edecek kararlar alabileceksiniz. Balık burcunda ki dolunay ile ; 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönme, meditasyon yapma, kendinizi içsel anlamda tanıma veya tanımanıza yardımcı olacak çalışmalara katılmak için uygun bir dönem olacak. Dolunay Güneş/Jüpiter etkileşimini tetikleyeceğinden dolayı, hem ruhsal anlamda ki olası gelgitlerinizi hem iş çalışma kapasitenizi gereksiz yere çok fazla abartmamanız gerektiğini göstermekte. Yeni iş fırsatları, iş projeleri söz konusu bu dolunayda fakat bu projelerin ayaklarının yere sağlam bastığına emin olun, enerjinizi boş işlere kanalize etmeyin. Sağlıkla ilgili, özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olun, tarihi geçmiş yiyecek, içecek, ilaç..vb bunlardan uzak durun. Spora- diyete başlamak için muhteşem bir zamandır ama kendinize gerçekçi hedefler koyun. Sizlerin yerinde olsam bu dolunayı da alırım arkama bol bol yüzerim, ya da bir havuza yazılırım ve yüzme üzerine kurulu bir program yaratırım kendime. Ama elbette havuzun hijyenik olmasına da özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olmasıMerkür’ün Terazi sürecinde; iş arayanlar iş bulabilir, iş yerinde fikirlerinizle dikkat çekebilir, işinizle ilgi önemli müşterilerle önemli toplantılardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer ki işiniz satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım ile ilgili ise yaşadınız, en keyifli dönemde olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerden gelecek olan fikirlere açık olmalısınız, işinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu bu süreçte. Balık burcunda ki dolunay etkisi ile de; dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Zira hem Güneş hem de Jüpiter aşk evinizde birlikte hareket ediyor olacak. Yalnız dikkat etmeniz gereken ise şu, diyelim ki biri ile tanıştınız! Bu kişinin gerçekçi olduğunu, söylediklerinin doğru olduğuna emin olun. Özel hayatınızda gereksiz ve abartılı fantezi ve hayallere çok fazla yer vermeyin. Romantizm yaşamak için çok güzel bir dolunay. Loş ışıklar, güzel bir şarap, keyifli bir akşam yemeği. Her türlü romantik ortamı yaratabilirsiniz. Yalnız işaretleri de iyi okumaya bakın!

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olmasıMerkür’ün Terazi sürecinde;  aşk, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz, bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz mesela. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz.Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya!  Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Kariyerinizle ilgili konularda aşırı hayalperest davranmamalı, ayakları yere sağlam basan hedefler ve istekler içinde olmalısınız. Bu dolunay sürecinde iş ile ilgili size yerine getirimesi zor bir takım sözler verilebilir. Aslında kariyer konularında oldukça fırsat ve şansların olduğu bir dolunay fakat öncelikle sislerin bir dağılması gerekiyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. Aklınıza evinizle yapmayı planlayacağınız ilginç fikirler gelebilir. Ev içinde sohbet, muhabbet ortamı çok daha fazla olacaktır. Yeni bir eve geçmek, ev almak, araba almak veya satmak içinde güzel bir süreçte olacaksınız. Özellikle yapacağınız pazarlıklar çok adil ve sizin düzgün yönetebileceğiniz pazarlıklar olacaktır. Sıra geldi balık burcundaki dolunaya. Bu Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir. Dolunayda Neptün etkili olduğundan, ruhunuzu aydınlatacak, sizi bilgiye doyuracak seminerlere, eğitimlere katılabilirsiniz. Yalnız insanları gözünüzde gereksiz yere çok fazla büyütmeyin, kimseye olduğundan daha fazla paye-değer vermeyin. Sonrasında üzülen siz olursunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Ödemelerinizi düzene sokmak, harcamalarınızı gözden geçirmek, finansal anlamda kendinize çeki düzen vermek bu dolunayın etkileri arasında. Yalnız dolunay zamanı Neptün etkin olacağından dolayı, öncelikle parasal mevzular elbette ki çözülüyor fakat bir anlaşma yapılacaksa, bir komisyon işiniz varsa oyuna gelmemeye, kandırılmamaya dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Nasıl daha iyi para kazanırıma cevap arayabilir, alım-satım işleriniz varsa bu etki ile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz. Para, finans, mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılarda söz konusu. Parasal konularda daha adil çözümler üretebilecek, olası kriz durumlarını politik bir şekilde yönetebileceksiniz. Para ile bağlantılı anlaşmalar yapmak içinde güzel bir süreç. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. Kişisel anlamda kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratacak, kişisel yeteneklerinizi belki de paraya dönüştürebilecek fikir veya fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa tıkırında devam edecektir işleriniz. Yalnız dolunayda Neptün etkili olduğundan, eş veya ortağınız ile ilgili bir hayal kırıklığı, ummadığınız bir davranış görebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi çok hünerli ve yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Daha çok anlatmak, anlamak, okumak, iletişim kurmak isteyeceksiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir planınız var ise onu zaten bu ay içinde yapmalısınız. Bu dolunay size işinize yatırım yapmanız konusunda sizi destekleyecektir. Maddi anlamda patronlarla konuşma yapmak istiyorsanız bu dolunayı takip eden hafta içinde yapabilirsiniz. Bu dolunay ruhsal sorunlarınıza çözüm getirebileceği gibi, size harika bir terapistte getirebilir. Yalnız dolunay neptünyen olduğundan dolayı, iş konularında yanlış anlamalara, alınganlıklara, işaretleri yanlış okumaya çok eğilimli olabileceğinize işaret etmekte. İş kurmak isteyebilir, yeni iş yeri açmak isteyebilirsiniz. Ama kandırılmamaya, dolandırılmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde süreçte . Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 2 Kasıma   kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Sıra geldi balık burcundaki dolunaya! Özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır. Duygusal anlamda ciddiye alacağınız kişilerle flörtler söz konusu olabilecektir. Yaptığınız işlerle geniş kitlelere çok rahat ulaşabileceğiniz gibi, dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan çok güzel destekler alabilirsiniz. Yalnız dolunay neptünyen olacağından dolayı özel hayatınızda yaş tahtaya basmamaya dikkat edin. Tanışacağınız veya hayatınızda ki kişiyi gözünüzde çok fazla büyütmeyin, hayal kırıklığı yaşamamanız için söylüyorum. Neptün’ün gerçekleri çarptırıcı bir etkisi vardır zira! Eğer çevrenizde ki insanlar sizlere uyarılarda bulunurlarsa bunları dikkate alın

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızın fikirleri görüşleri bu dönem sizler için oldukça önem kazanacak keza sizinde fikirleriniz onların yaşamlarında yol gösterici olabilecektir. Oldukça nazik, kibar iletişim becerilerinizle insanları bir araya getirebilir hatta küsleri bile barıştırabilirsiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Tam dolunay zamanı Güneş/Jüpiter kariyer alanında seyahat ettiğinden dolayı, iş konularında genişleme, fırsatlar yakalamak için uygun koşulların olacağını göstermekte. Yalnız Neptünyen bir dolunay olduğundan dolayı, kafanız biraz karışabilir, iş konularında gerçekçilikten uzaklaşabilir, kolay kandırılabilirsiniz. Bunlara dikkat etmeli, iş konularında yaş tahtaya basmamanız gerekiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. İşiniz için seyahatlerde söz konusu olabileceği gibi, anlaşmalar, sözleşmelerde söz konusu olabilecektir bu süreç içinde. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi üstlerinizle, yöneticilerinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Rahatsız olduğunuz konular var ise eğer, onlarla kibar, nazik bir şekilde iletişim kurun. Derdinizi anlatın, ifade edin. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya!  Dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir dil eğitimine başlamak içinde uygun bir süreçte olduğunuza işaret etmekte. Dolunay zamanı Güneş/Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bu öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir  veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela. Hukukla ilgili önemli bir süreçte iseniz bu hafta size artı puan kazandıracak gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Bu hafta yaşama dair yeni bilgilere ulaşmak, felsefe-din..vb konularla ilgili araştırmalar yapmak, okumak içinde güzel bir hafta. Fakat dolunay neptunyen olduğundan dolayı, kafanız biraz karışabilir, iş ve kariyerle ilgili konularda ne yöne doğru gideceğinizi tayin etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta en azından iş konularında risk almak için pek uygun olmayabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; iletişim yeteneklerinizi daha çok din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahatler organize edebilirsiniz. Derinliği, ruhu olan kitaplar ve yayınlar daha fazla okuyabilir, kişisel gelişimle ilgili eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.  Sıra geldi balık burcundaki dolunaya! Dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Dolunay haftasında Güneş/Jüpiter  birlikte hareket edecekler. Yaşamınızda finans ile ilgili bir kriz var ise eğer rahatlıkla çözebileceğinize işaret etmekte. Eğer ki kredi çekmek isterseniz bu hafta rahatlıkla sonuç alabilirsiniz, burs bulmak, sponsor ayarlamak içinde uygun ve de destekleyici bir hafta. Bir de bu hafta yaşamınızda kötü olan bir şeyi dönüştürmek, kötüyü iyiye çevirebilmek içinde güzel etkiler devrede olacak. Eğer ki ortak olarak yaptığınız bir takım işleriniz var ise bu hafta bu konularda kazançlar artabilir, işlerde hızlanmalar söz konusu olabilir. Miras işleriniz varsa bu hafta bunlarla da ilgilenmeniz gerebilir. Yalnız dolunay Neptünyen olacağından dolayı, maddi konularda ayakları yere sağlam basmayan yatırımlardan uzak durun, hiç ama hiç kimseye kefil olmayın, güvensiz yatırım araçlarını kullanmayın, parayla ilgili bir projeniz varsa 2 defa düşünün. Zehirlenmelere karşıda dikkatli olun! Kumardan da uzak durun!

Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslar ön planda olabilecektir. Özellikle Merkür sayesinde 2 Kasıma  kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Bu dönem biraz daha zihinsel farkındalık dönemidir, kendinizde değiştirmek istediğiniz noktaları tespit etmek için güzel bir süreçtir. Yalnız elbette 8. Ev krizleri ilişkilendiren bir alan olduğundan, iletişim krizlerini yönetmeniz gerekebilir bol bol. Sıra geldi burcunuzda meydana gelecek olan dolunaya! sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksin. Dolunay zamanı Güneş ve Jüpiter birlikte hareket edecekler; eğer ki ilişkinizde veya ortaklığınızda negatif giden bir süreç var ise bu hafta bunu pozitife çevirmek, barışmak, olası sorunların üstesinden gelebilmek için güzel etkiler devrede olabilecektir. Bu hafta bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz-nişan-düğün gibi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta sizlere ortak iş yapma adına teklifler gelirse şayet değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu hafta ortaklıklar kurmak, anlaşmalar imzalamak içinde güzel bir hafta. Eğer ki danışmanlıkla ilgili işleriniz var ise bu hafta randevu defteriniz epey yoğun olabilir hatta bu yoğunluk önümüzde ki haftayı da kapsayabilir. Yalnız dolunay neptünyen olacağından dolayı, siz tüm bu güzellikleri görmekte zorlanabilir, gereksiz komik alınganlıklar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi gerçekçi bir gözle irdelemekten kaçınabilir, sorunları görmezden gelirseniz tüm bu saydığım iyicil etkiler size uğramayabilir de. Eğer hayatınızda kimse yoksa, biri ile tanışabilirsiniz. Bu çok büyüleyici olabilir ama karşınızda ki insanı gözünüzde gereksiz yere fazla büyütmeyin.








16 Ağustos 2015 Pazar

17 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat, yaratıcılık, tiyatro, sinema..vb bir iş ise sürpriz bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar var. Güneş / Satürn sert etkileşimi ile; hayatınızı disipline sokmanız gereken taraf ise daha çok, finansal konular, ödemeler, borçlar, krediler ile ilgili olduğuna işaret etmekte. Bankacınızla, muhassebecinizle, vergi memurları ile sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta finansal anlamda risk almak için pek akıllıca değil.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ;  evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize, veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda  biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz. Güneş / Satürn sert etkileşimi ile;  kendinizi iş ve ilişkiler alanında disipline etmeniz gerekebilir, iş konularında sorumluluklarınızı gözden geçirmeli ve planlı hareket etmeniz gerekebilecektir.

İkizler ve Yükselen İkizİer;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ; arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size. Arkadaşlarınızdan, farklı orijinal proje fikirleri alabilirsiniz de, bunları bir kenara not edin. Güneş / Satürn etkileşimi ile sağlığınızda problemler, kronik rahatsızlıkların gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Ya da iş ve çalışma ortamınızda engellenebilir, çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir, ego çatışmaları yaşanabilir, özellikle erkeklerle.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkileşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı rahatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz.  Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile; aşk hayatınızda engeller, sorunlar. Varsa çocuklarınızla ilgili sizi endişelendirecek haberler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, risk almak için uygun bir hafta değil. Mali konularda bir takım engelleri aşmanız gerekebilir, ya da kendinizi finansal anlamda biraz disipline etmeniz, kontrlü elinize almanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ; eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun bir hafta. Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile evinizle ilgili bir sorun canınızı sıkabilir, aile bireylerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya ailenizle duygusal çatışmalar içine girebilirsiniz. Ya da yaşadığınız evde kontrolü ele alıp, bir düzen getirmeniz gerekebilir. Bu hafta partnerinizi ailenizle bir araya getirmemeye özen gösterin, gerginlikler oluşabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; estetik operasyon için uygun bir hafta, bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. Kredi çekmek, borç vermek içinde pek uygun değil. . Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile  iletişim problemleri, kullandığınız iletişim aletlerinde sıkıntılar, trafikte sorunlar, aracınızın arıza yapması gibi durumlarda söz konusu. Bir takım dedikodular, arkanızdan dönen oyunlar, söylentiler canınızı sıkabilir açıkçası. Aile de baba sağlığına da dikkat etmesinde yarar var.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Konser, davet, her türlü size gelen sosyalleşebileceğiniz teklifleri kabul edin.   Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı;  para/finans ile ilgili konularda gerginlikler, ödemlerin gecikmesi, finansal problemler, engellenmeler, sorunlar söz konusu. Bu hafta yatırım yapmak, parayla ilgili risk almak, önemli mevzuları konuşmak, zam konuşması yapmak için pek uygun değil.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  iş-kariyer anlamında güzel etkiler söz konusu, iş teklifleri, yeni projeler, iş ile ilgili destekleyici  etkiler söz konusu. Özellikle kadın figürlerinden daha çok destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flört durumu da söz konusu olabilir. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı  vesvese, endişe, kaygılı ruh hali içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar, ailenizle özellikle annenizle tartışmalardan kaçınmak yerinizde olacaktır. Depresif, melankolik takılabilirsiniz haftanın son günleri .

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı , arkanızdan dönen gizli işler, dedikodular, kötü kalpli kötü kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sözleşme, anlaşma imzalamak içinde pek uygun bir zaman değil. Hukuksal konularda dikkatli olmalısınız, illegal olan her türlü konudan uzak durun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir.Güneş- Satürn sert etkileşiminden dolayı;  para ile ilgili konularda korku, endişe gibi durumlarda söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranızı para meseleleri yüzünden açmayın veya yanlış iletişim şekli yüzünden.Kendinize finansal konularda biraz çeki düzen vermeniz gerekebilir, maddi konularda ödemelerde özelikle bu hafta zorluklarla karşılaşabilirsiniz veya size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir. Sağlıkla ilgili konularda  masraflarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı, özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi.. İşin içinde Satürn olduğundan dolayı özel hayatınız, ilişkileriniz, ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda engeller, problemler olabilir. Ego çatışmalarına girmemeye özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık;

Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkieşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı ra. hatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı,  yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu hafta  ön planda olacak, sizi psikolojik olarak etkileyecek rüyalar görebilirsiniz.  Elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, meydana gelen olası olayları kontrol etmek, yönlendirmek çok zor olabilir.  Platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmelisiniz, tansiyonunuza, dolaşım sisteminize, baldırlarınıza, bacaklarınıza.

11 Ağustos 2015 Salı

Jüpiter Artık Başak Burcunda!






Koç ve Yükselen Koç;

11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  İş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağrılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor vb. aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç. Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Jüpiter’in bu alana geçişi, sizleri her zamankinden çok daha fazla çalıştıracak,  en mükemmel, hatasız işler yapmanız konusunda sizi birazda sınayacaktır. Bunların yanı sıra, sağlıklı beslenmek, hayatınızın kalitesini arttırmak amaçlı profesyonel destekler alabileceğini değerli bir süreç olacaktır. Beslenmenizi doğal, organik, vegan, vejeteryan ..vb şekilde düzenleyebilirsiniz.Kendi işinizi kurmak istiyorsanız bu dönemden yararlanabilirsiniz. Kendi işinizi kuracaksaniz şayet, şans bu ya ofisiniz en havalı yerde veya gayet büyük, geniş, ferah bir ofis tutabilirsiniz.  Hele ki işiniz bir de sağlık, beslenme, tarım, gıda üzerine bir iş ise bu dönem çokça iş ve para kazanacaksınız demektir. Özellikle size gelir anlamında daha çok kazandıracak müşterilerle çalışacaksınız demektir. Yalnız bu müşteriler biraz fazla detaycı ve mükemmeliyetçi tipler olabilir.  Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, arı gibi çalışacak yardımcılar ve yeni çalışanlar alacaksınız demektir bu dönem alacağınız yeni elemanlardan çok memnun kalacaksınız. Eğer ki devlet dairesinde iş arıyorsanız, atama bekliyorsanız şayet bu 13 aylık dönemde fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.. “havada aşk kokusu var' şarkısını armağan ediyorum sizlere. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiter’in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğer onun eğitim hayatıyla ilgili bir başarı, sizi sevindirecek gelişmelerde kapıda! Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil! Eğer ki hayatınızda şu ana kadar sadece hobi gözüyle baktığınız özel bir uğraşınız varsa tamda bu dönemde artık bu uğraştan para kazanmanıza sebep olacak gelişmeler yolda olacaktır. Yine bu bir senelik süreçte yurt dışına tamamen keyif ve eğlence odaklı seyahatlerde olacaktır. Sadece özel hayatınız konusunda her ne kadar şanslı, iyi bir dönemde olacaksanız da lütfen olası partnerleri eleştirerek, fazlaca mükemmeliyetçi tavırlarla insanları canlarından bezdirmeyin.

İkizler ve Yükselen İkizler;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarih itibari ile 1 senelik süreçte aile içinde ki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı mı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır 1 sene boyunca.  Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilir. Tarıma yönelebilir, organik tarım üzerine yatırım yapabilir.  Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları gerçekleştirmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir diğer iyi haberde evlenme olasılığınızın olması! Bu 13 Aylık dönemde sadece ev almak değil, evlenme şansınızda oldukça yüksek! Eğer ki elinizde ki mülkü satmak istiyorsanız şayet, en şanslı dönemdesiniz demektir! Elinizde ki menkulü daha fazla fiyata satabileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzde ki 1 sene iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. E-ticaret sitesi açabilir, internet üzerinde satış işlerine başlayabilirsiniz. Bu işler daha çok gıda, tarım, beslenme, temizlik gibi konular üzerine olabilir. Bu 13 aylık dönemde leyleği havada görmüşçesine çok fazla seyahat edebilirsiniz. Bence minik bir seyahat bavulu odanızda hazır bulunmalı artık! Yabancı dil öğrenmek biraz daha çaba ve emekle sizin için çok daha kolay olacaktır. Ya da bu dönemde sosyal medyada bir fenomen olacaksınız, bu da bir ihtimal sizler için! Ya da işinize yarayacak bir mobil uygulama yaptırabilirsiniz bu süreç içinde! Ya da bir dergide, gazetede, web sitesinde yazarlığa başlayabilirsiniz, daha çok eleştiri tarzda olabilir bunlar.

Aslan ve Yükselen Aslan;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 2. evinize giren Jüpiter; finansal anlamda güven ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halükarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcayayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerdeki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz. Para biriktirmek, paranızın değerini bileceğiniz özel bir dönem başlıyor.  Parasal anlamda son 12 yılın en şanslı senesine giriş yapıyorsunuz.


Başak ve Yükselen Başak;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  Size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, iyimser, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük birçoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz. Hukuksal konularda da harika destekler alabileceksiniz. Bu süreç biraz daha kendinizi fark etme, kendinizi tanıma süreci olacak. Kişisel gelişim, kişisel farkındalığınızı arttıracak eğitimlerde alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizin daha çok farkına varıp, bunları geliştirip paraya dönüştürebileceksiniz. Sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla dikkat edebilecek, özellikle beslenmenize yeni bir yön verebilirsiniz. Zararlı bir takım alışkanlıklarınız varsa, sigara gibi, çikolata gibi, tırnak yemek gibi, alkol gibi her türlü size zarar veren bağımlılıklardan ve de takıntılardan kurtulmak için güzel bir sürece giriyorsunuz. Aslında tamda ayaklarınızı yerden kesecek, altın değerinde bir aşk yaşayacağınız özel bir dönemde olacaksınız. Hatta bu dönem aşk yaşadığınız kimse ile evlenme ihtimaliniz oldukça yüksek!


Terazi ve Yükselen Terazi;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Analitik psikoloji ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.  Meditasyonlar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Felsefesi ve ruhu olan özel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz tüm konulardan uzaklaşmak, bunlardan sıyrılmak için harika destekler alabileceksiniz. Bu dönem içinizde ki yaratıcı gücü keşfedebilir, belki bir senaryo  veya kitap yazmaya başlarsınız.


Akrep ve Yükselen Akrep;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz. Başka insanlara da fayda sağlayacak projelerde aktif görevler alabilirsiniz. Derneklerde, klüplerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; neyin hayalini kuruyorsanız, neyi hedefliyorsunuz, idealize ettiğiniz konu her ne ise buna ulaşmanız konusunda güçlü kişilerden güzel destekler alacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerinizi gözle görülür bir şekilde arttırabileceksiniz. Yaptığınız iş ile ilgili daha çok para veren bir alternatifle karşılaşırsanız düşünmeden kabul edin! Bu dönem bol bol konferanslara, seminerlere, kalabalık gruplarla bilgi alabileceğiniz, yeni şeyler öğreneceğiniz aktivitelere katılabileceksiniz bol bol.


Yay ve yükselen Yay;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 10. evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerinde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız. İş konularında kendinizi daha çok eğitecek, daha donanımlı olacaksınız amma velakin bunlar olurken bir yandan diliniz biraz daha sivrileşebilir, daha eleştirel yaklaşabilirsiniz her şeye. Fazlaca mükemmel olmaya çalışmak sizi zaman zaman içinden çıkılması zor duruma sokabilir buna dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çaba sarf edecek, çok çalışacak, çok gayret gösterecek ve ödülleri toplayacaksınız. Kendi işinizi kurmak, kendi işinizin patronu olmak içinde harika bir dönem. Özellikle, beslenme, sağlıklı beslenme, tarım, temizlik veya hizmet sektörüne atılım yapabilir bu alanlarda kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Ki başarılı da olursunuz. Kendi ofisini açabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz. Bir nevi hayatı yeniden keşfetme dönemine giriyorsunuz. Ruhsal anlamda derin araştırmalar yapabilir, derinliği, felsefi olan konulara ilginiz bu dönem çok daha fazla artabilir. Yurt dışında yaşamak adına planlar yapabilirsiniz, belki “Green Card” başvuruları yaparsınız ya da başka alternatifler geliştirebilirsiniz. Yine din ile ilgili konularda, bazılarınız hacca-umreye gidebilir bu süreçte.  Akademik kariyere başlamak, akademik kariyerde ünvanlar almak, varsa sınavlarda başarılı olacağınız harika bir yıl bekliyor sizleri.



 Kova ve Yükselen Kova;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinize giriş yapan Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksek sorunların varsa şayet bu 13 aylık dönemde bunlardan kurtulmak için profesyonel destekler alabilirsiniz.  Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir. Bu süreçte kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz. Ölüm var mı, öldükten sonra hayat nasıl gelişiyor temalı konular üzerine derin araştırmalar yapabilirsiniz. Gizli ilimlere, ökült konulara ilginiz, merakınız artabilir, bol bol okuyabilir, bilgiler bulabilirsiniz. Biraz yaşamda geri durarak, hayatınızda size fayda ve zarar getiren konuları ayrıştırıp yeni bir düzenleme içine de girebilirsiniz –ki bu size çok iyi gelecektir. İçsel korku ve endişelerinizle krizler yaratarak değil, aksine size  fayda sağlayacak şekilde yüzleşeceksiniz. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken karşılaştığınız olası zorlukların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz.


Balık ve Yükselen Balık;
11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha komformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz. Bu süreç eğer sizin boşanma döneminize denk geliyorsa şayet, eşinizle hırla-gürle değil anlaşma ortamını sağlayarakta boşanabilirsiniz. İlişkilerinizi veya ortaklıklarınızı aşırı detaylara takılarak kendinize zehir etmeyin. Davalarınızda, hukukla ilgili konularda size destek verecek, fayda sağlayacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz.


9 Ağustos 2015 Pazar

10 Ağustos Haftası Burç Analizleri - Jüpiter Başak Özel!





Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  İş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağrılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor vb. aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç. Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Jüpiter’in bu alana geçişi, sizleri her zamankinden çok daha fazla çalıştıracak,  en mükemmel, hatasız işler yapmanız konusunda sizi birazda sınayacaktır. Bunların yanı sıra, sağlıklı beslenmek, hayatınızın kalitesini arttırmak amaçlı profesyonel destekler alabileceğini değerli bir süreç olacaktır. Beslenmenizi doğal, organik, vegan, vejeteryan ..vb şekilde düzenleyebilirsiniz.Kendi işinizi kurmak istiyorsanız bu dönemden yararlanabilirsiniz. Kendi işinizi kuracaksaniz şayet, şans bu ya ofisiniz en havalı yerde veya gayet büyük, geniş, ferah bir ofis tutabilirsiniz.  Hele ki işiniz bir de sağlık, beslenme, tarım, gıda üzerine bir iş ise bu dönem çokça iş ve para kazanacaksınız demektir. Özellikle size gelir anlamında daha çok kazandıracak müşterilerle çalışacaksınız demektir. Yalnız bu müşteriler biraz fazla detaycı ve mükemmeliyetçi tipler olabilir.  Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, arı gibi çalışacak yardımcılar ve yeni çalışanlar alacaksınız demektir bu dönem alacağınız yeni elemanlardan çok memnun kalacaksınız. Eğer ki devlet dairesinde iş arıyorsanız, atama bekliyorsanız şayet bu 13 aylık dönemde fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Hafta sonuna doğru ise Aslan burcunda Venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Bence ki karar size ait her zaman!  Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay! Sizlerin adına ben bile heyecanlandım!eğer ki yalnız iseniz mesafe olarak sizden uzakta veya ruhsal anlamda oldukça bilgiye sahip, karakter olarak oldukçta oldun biriyle özel bir şeyler başlayabilir aranızda. Ya da partnerinizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz mesela. Ya da işiniz sanat ve yaratıcılık gerektiren bir iş ise, aniden bir teklif gelebilir. Oyunculuk, sanat, medya ile ilgili.



Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek.  11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.. “havada aşk kokusu var' şarkısını armağan ediyorum sizlere. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiter’in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğer onun eğitim hayatıyla ilgili bir başarı, sizi sevindirecek gelişmelerde kapıda! Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil! Eğer ki hayatınızda şu ana kadar sadece hobi gözüyle baktığınız özel bir uğraşınız varsa tamda bu dönemde artık bu uğraştan para kazanmanıza sebep olacak gelişmeler yolda olacaktır. Yine bu bir senelik süreçte yurt dışına tamamen keyif ve eğlence odaklı seyahatlerde olacaktır. Sadece özel hayatınız konusunda her ne kadar şanslı, iyi bir dönemde olacaksanız da lütfen olası partnerleri eleştirerek, fazlaca mükemmeliyetçi tavırlarla insanları canlarından bezdirmeyin. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. Evinizi almak için kredi araştırması içine girebilir, gayrimenkul, toprak, arsa, araba gibi bir taşınmaz satın alımı konusunda birilerinden harika destekler görebilir, işlerinizi kolaylaşmasını sağlayabilirler. Finansal anlamda güzel etkiler var, yeni maddi kaynaklar bulmanıza yardımcı olabilecek bir yeni ay bu


İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarih itibari ile 1 senelik süreçte aile içinde ki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı mı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır 1 sene boyunca.  Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilir. Tarıma yönelebilir, organik tarım üzerine yatırım yapabilir.  Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları gerçekleştirmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir diğer iyi haberde evlenme olasılığınızın olması! Bu 13 Aylık dönemde sadece ev almak değil, evlenme şansınızda oldukça yüksek! Eğer ki elinizde ki mülkü satmak istiyorsanız şayet, en şanslı dönemdesiniz demektir! Elinizde ki menkulü daha fazla fiyata satabileceksiniz. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz veya bu hafta ortaklıklar kurmak için çok uygun bir hafta. Bu hafta web sitesi, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler işleri için muazzam uygun! Keza yeni bir eğitime başlamak ki bu yabancı dil olabilir. Eğitimle ilgili her türlü fırsatım iyi değerlendirin


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzde ki 1 sene iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. E-ticaret sitesi açabilir, internet üzerinde satış işlerine başlayabilirsiniz. Bu işler daha çok gıda, tarım, beslenme, temizlik gibi konular üzerine olabilir. Bu 13 aylık dönemde leyleği havada görmüşçesine çok fazla seyahat edebilirsiniz. Bence minik bir seyahat bavulu odanızda hazır bulunmalı artık! Yabancı dil öğrenmek biraz daha çaba ve emekle sizin için çok daha kolay olacaktır. Ya da bu dönemde sosyal medyada bir fenomen olacaksınız, bu da bir ihtimal sizler için! Ya da işinize yarayacak bir mobil uygulama yaptırabilirsiniz bu süreç içinde! Ya da bir dergide, gazetede, web sitesinde yazarlığa başlayabilirsiniz, daha çok eleştiri tarzda olabilir bunlar. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip, hemen olası etkilerinden bahsedelim. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile, abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim! Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! Eğer ki serbest meslek sahibi iseniz bir çok yeni müşteri ile karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 2. evinize giren Jüpiter; finansal anlamda güven ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halükarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcayayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerdeki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz. Para biriktirmek, paranızın değerini bileceğiniz özel bir dönem başlıyor.  Parasal anlamda son 12 yılın en şanslı senesine giriş yapıyorsunuz. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek.  Bu çok pozitif bir yeni ay olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size, , mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Belki bu kişi eskiden tanıdığınız, eskiden bir şeylere başlayıp yarım bıraktığınız, eski bir flörtünüzde olabilir. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım!  Ya da bu yeni sanatın, medyanın kapılarını açabilir sizlere. Ne şekilde olursa olsun, bu yeni ay size inanılmaz keyif ve eğlence getirecektir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  Size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, iyimser, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük birçoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz. Hukuksal konularda da harika destekler alabileceksiniz. Bu süreç biraz daha kendinizi fark etme, kendinizi tanıma süreci olacak. Kişisel gelişim, kişisel farkındalığınızı arttıracak eğitimlerde alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizin daha çok farkına varıp, bunları geliştirip paraya dönüştürebileceksiniz. Sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla dikkat edebilecek, özellikle beslenmenize yeni bir yön verebilirsiniz. Zararlı bir takım alışkanlıklarınız varsa, sigara gibi, çikolata gibi, tırnak yemek gibi, alkol gibi her türlü size zarar veren bağımlılıklardan ve de takıntılardan kurtulmak için güzel bir sürece giriyorsunuz. Aslında tamda ayaklarınızı yerden kesecek, altın değerinde bir aşk yaşayacağınız özel bir dönemde olacaksınız. Hatta bu dönem aşk yaşadığınız kimse ile evlenme ihtimaliniz oldukça yüksek! Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, ruhunuza çok iyi gelecek tedavi ve şifa yöntemlerine başvurabilirsiniz. Psikolojik anlamda zorlandığınız ne konu varsa bu yeni ay akabinde tedavisini de getirecektir size. Ya da bir takım bağımlılıklarınızı bırakmak içinde destekleyici olabilecektir

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Analitik psikoloji ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.  Meditasyonlar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Felsefesi ve ruhu olan özel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz tüm konulardan uzaklaşmak, bunlardan sıyrılmak için harika destekler alabileceksiniz. Bu dönem içinizde ki yaratıcı gücü keşfedebilir, belki bir senaryo  veya kitap yazmaya başlarsınız. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olduğunuz eski arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Grupça aktiviteler yapılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla özellikle yurt dışı seyahatlerine gidebilirsiniz


Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz. Başka insanlara da fayda sağlayacak projelerde aktif görevler alabilirsiniz. Derneklerde, klüplerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; neyin hayalini kuruyorsanız, neyi hedefliyorsunuz, idealize ettiğiniz konu her ne ise buna ulaşmanız konusunda güçlü kişilerden güzel destekler alacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerinizi gözle görülür bir şekilde arttırabileceksiniz. Yaptığınız iş ile ilgili daha çok para veren bir alternatifle karşılaşırsanız düşünmeden kabul edin! Bu dönem bol bol konferanslara, seminerlere, kalabalık gruplarla bilgi alabileceğiniz, yeni şeyler öğreneceğiniz aktivitelere katılabileceksiniz bol bol. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak.. Yeni ay etkisi ile, finansal anlamda güzel fırsatların olabileceği bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz veya patronunuz birden size eskiden söz verdiği  zammı yapmaya karar verebilir mesela! Ya da maddi olanakları çok daha iyi olan bir iş bulabilirsiniz eskiden görüştüğünüz veya Cv yolladığınız bir yer olabilir. . Her şekilde hem kariyer hem de para anlamında fırsat ve şansların gani gani olacağı bir yeni ay sizleri bekliyor

Yay ve yükselen Yay;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 10. evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerinde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız. İş konularında kendinizi daha çok eğitecek, daha donanımlı olacaksınız amma velakin bunlar olurken bir yandan diliniz biraz daha sivrileşebilir, daha eleştirel yaklaşabilirsiniz her şeye. Fazlaca mükemmel olmaya çalışmak sizi zaman zaman içinden çıkılması zor duruma sokabilir buna dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çaba sarf edecek, çok çalışacak, çok gayret gösterecek ve ödülleri toplayacaksınız. Kendi işinizi kurmak, kendi işinizin patronu olmak içinde harika bir dönem. Özellikle, beslenme, sağlıklı beslenme, tarım, temizlik veya hizmet sektörüne atılım yapabilir bu alanlarda kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Ki başarılı da olursunuz. Kendi ofisini açabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın malum Venüs Retro çünkü.  

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
. Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek.  9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz. Bir nevi hayatı yeniden keşfetme dönemine giriyorsunuz. Ruhsal anlamda derin araştırmalar yapabilir, derinliği, felsefi olan konulara ilginiz bu dönem çok daha fazla artabilir. Yurt dışında yaşamak adına planlar yapabilirsiniz, belki “Green Card” başvuruları yaparsınız ya da başka alternatifler geliştirebilirsiniz. Yine din ile ilgili konularda, bazılarınız hacca-umreye gidebilir bu süreçte.  Akademik kariyere başlamak, akademik kariyerde ünvanlar almak, varsa sınavlarda başarılı olacağınız harika bir yıl bekliyor sizleri. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Yalnız tamda bu yeni ay zamanı, özellikle sağlık harcamalarınız artabilir de bunu da unutmayın.  Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz varsa, bu işlerden gelen gelirlerde ciddi artışlar gözlemleyebilirsiniz. Miras veya nafaka gibi konular varsa gündeminizde sizin adınıza oldukça olumlu bir şekilde gelişmeye başlayacaktır.

 Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinize giriş yapan Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksek sorunların varsa şayet bu 13 aylık dönemde bunlardan kurtulmak için profesyonel destekler alabilirsiniz.  Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir. Bu süreçte kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz. Ölüm var mı, öldükten sonra hayat nasıl gelişiyor temalı konular üzerine derin araştırmalar yapabilirsiniz. Gizli ilimlere, ökült konulara ilginiz, merakınız artabilir, bol bol okuyabilir, bilgiler bulabilirsiniz. Biraz yaşamda geri durarak, hayatınızda size fayda ve zarar getiren konuları ayrıştırıp yeni bir düzenleme içine de girebilirsiniz –ki bu size çok iyi gelecektir. İçsel korku ve endişelerinizle krizler yaratarak değil, aksine size  fayda sağlayacak şekilde yüzleşeceksiniz. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken karşılaştığınız olası zorlukların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabileceksiniz.  Bu yeni ay zamanı evleneceğiniz kişi ile tanışabilir, evlilik teklifi alabilir, çok önemli bir projede göreve getirilebilirsiniz. Eski partnerle barışma söz konusu olabilir veya eski sevgiliniz birden size evlenme teklif ederek hayatınıza girmek isteyebilir.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta hem Jüpiter başak burcuna geçiş yapacak hem de Aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek . 11 Ağustosta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni  Jüpiter Başak burcunda giriş yapacak ve 9 Eylül 2016’ya kadar bu burçta seyahat edecek. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha komformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz. Bu süreç eğer sizin boşanma döneminize denk geliyorsa şayet, eşinizle hırla-gürle değil anlaşma ortamını sağlayarakta boşanabilirsiniz. İlişkilerinizi veya ortaklıklarınızı aşırı detaylara takılarak kendinize zehir etmeyin. Davalarınızda, hukukla ilgili konularda size destek verecek, fayda sağlayacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Hafta sonuna doğru aslan burcunda venüsyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip. Sağlık konusunda öncelikle kendinize çeki düzen verebilirsiniz, diyete başlayabilir bunun için profesyonel anlamda bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük yaşantınızı daha doğrusu yaşam kalitenizi yükseltecek araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer ki evcil bir hayvan istiyorsanız bu yeni ay size bunun da getirebilir. Eğer ki kendi işinizi patronu iseniz, bu yeni ay zamanı yeni bir asistan alabilir, yardımcı tutabilirsiniz .