27 Mayıs 2014 Salı

28 Mayıs İkizler Burcunda Neptünyen Yeni Ay








Merhaba Arkadaşlar;

28 Mayıs günü 20:41’de İkizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay bir çok noktadan önem arz etmekte, çünkü bu yeni ay hem 2012 Kasım ayında meydana gelen İkizler burcunda ki dolunay ay tutulması ile aynı derecede olacak hem  Neptün bu yeni ay ile sert etkileşimde olacak, hem de yeni ayın yöneticisi olan Merkür; anaretik derece dediğimiz kritik/zararlı derece olan 29 derecede yer alacak. Şimdi bunlardan ortaya ne çıkar bunlara göz atalım…

Öncelikle, yeni ay  ikizler burcunda meydana geleceğinden dolayı, İkizler burcu semboliğinde neler varsa gündemimizde olabileceğine işaret etmektedir.
-          Yayıncılık, iletişim, tanıtım, reklam, halkla ilişkier, seminer, lansman, seyahatler…vb her türlü yazılı sözlü, görsel iletişim konularının hayatımızda hız kazacağı bir dilime gireceğimize işaret etmekte.
-          Bilgi
-          İletişim
-          Önemli evrak ve dosyalar,mektuplar, mailler
-          Eğitim
-          Bilişimle ilgili konular
-          Medya
-          Sınavlar
-          Teknoloji
-          Davalar
-          Şifreleme, şike, şaibe
-          Sosyal Medya
-          Diplomatlar, dış işleri bakanlığı
Gibi konuların hayatımızda ön planda olabileceğine işaret etmekte.
-          Yeni bir eğitime başlayabilir, sunumlar hazırlayabilir, lansmanlar yapabilir, yeni kitabınıza başlayabilir ve yayın evinizle görüşebilir, seyahatler organize edebilir, web sitesi açabilir, entelektüel anlamda kendimize yeni bilgiler katabilirsiniz mesela.
-          Duygusal meseleleri halletmek için pek uygun değildir, çünkü ikizler süreci biraz daha zihinle ilişkilidir, duygulardan çok zihin ön planda olabilecektir.
-          Tamda bu yeni ay zamanı iletişimin hızlanacağı, önemli haberlerin alınıp, verileceği zamanlara işaret eder.
-          Kendimizi ifade etmek, konuşmak, derdimizi daha çok anlatmak, duyulmak isteriz.
-          Kararlarımızın arkasında durmak zor olabilir, değişken bir ruh halinde olabiliriz, bunun için endişe etmeyin, bu çok normal.
-          Yalnız bu süreçte başlayan işler ve ilişkilerde yoğunluk ve derinlik beklemek pek akıllıca olmaz, daha yüzeysel kalabiliriz pek çok konuda.
-          Meraklı ve araştırmacı tarafımız çok daha güçlü bir şekilde çalışır
-          Bu yeni ay zamanı, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, dedikodular yapmak çok daha fazla keyif verici olabilecektir.
-          Yeni başlama ihtimali olan işler, eğer iletişim, yayıncılık, medya, satış, alım-satım, eğitim ile ilgili konuların dışında ise istikrarı sağlamak biraz zorlaşabilir açıkçası.

Bu yeni ay zamanı Ay ve Güneş’in; Neptün ile sert kontağı olacak aynı derecede! Bana kalırsa bu oldukça önemli bir etki. Bunun nedeni ise;

Güneş/Neptün kontakları; gerçeklerden kaçmaya, gereksiz yere aşırı hassaslık göstermeye, güven konusunda problemlere, kurban rolüne bürünmeye, boş işleerin peşinden koşmaya, belirsiz ve bulanık durumlara, aldanmalara, aldatılmalara, büyük duygusal gelgitlere neden olabilir

Tamda ikizler burcu yeni ay zamanı bu Neptün/ güneş  açısı etkin  olması, ikizlerle birleşince;

Asparagas haberlerin çabuk yayılması
Dolandırıcılık haberlerinin artması
Boğulma ve zehirlenme vakalarında artış
Deniz, su kenarı, havuz gibi yerlerde problemler
Sel ve su baskınlarda artış
Ev veya iş yerlerinde su tesisastı ile ilgili problemler
Büyük skandallar
İnternetten alış veriş yaparken dikkatli olun, güvenmediğiniz sitelerde bilgilerinizi paylaşmayın
Bu dönem gelecek olası iş tekliflerini değerlendirirken dikkatli olun, gerçek olduğuna emin olun
Lütfen çocuklarınızı tamda bu yeni ay dönemi su başlarında, havuzlarda, denizlerde yalnız bırakmayın
Pişman olabileceğiniz büyük adımlar atmayın, atacağınız adımları iyi hesaplayın düşünün sorgulayın
Gezi’nin yıl dönümü olduğu içinde, oldukça endişeliyim açıkçası, çünkü Güneş/Neptün zehirli gazlar demektir… Umarım gezinin yıl dönümüzde yine ortalık toz ve gaz bulutuna dönüşmez…

Yeniay’ın yöneticisi Merkür o gün 29 derece ikizler burcunda yer alacak, 29 derece astrolojide anaretik derece  denir, kriz ve problem derecesidir bu. 29 derecede yerleşmiş olan bir gezegen tıpkı şuna benzer “Evlenmek için nikah masasına oturmuş çiftin, son dk evlennekten vaz geçip salonu terk etmesi gibidir” bu yüzden bu yeni ay zamanı işleriniz hep son dk golü ile iptal olabilir. Buluşmalar, önemli işler, gelen teklifler, başlama ihtimali olan ilişkiler. Son dk iptallerine karşı, bir B planınız olsun her zaman.

Bu yeni ayı Türkiye üzerinde de değerlendirecek olur isek eğer;

Yeni ay Türkiye haritasının 12. Evine düşmekte. 12. Ev kamu alanında bozukluklar, hapishaneler, hastaneler,huzurevleri, gizli gruplar, gizli devlet kurumları, casuslar, devlete zarar verebilecek olan gizli düşmanlar, örgütler, terorist faaliyetler, rehin durumları, gizli baskınlar, gizli skandallar anlamına gelir.  Bu tarz olaylar çok gündeme gelebilir.

Yeni ay zamanı 29 derecede olan Merkür; Türkiye’nin AY’ı lie tam kavuşumda olacak ve Betelgeuise sabit yıldızı etkin olacak, bilim ve edebiyatta başarı ve şöhret anlamına gelmektedir bu. Nuri Bilge Ceylan’ın aldığı Altın Palmiye ödülü tamda harika bir yeni ay etkisi aslında.

Devam edelim, bu yeni ay Türkiye’nin 9. Ev konuları ile ilgili, hayal kırıklıkları, umduğunu bulamam, yanlış strateji, boş işler peşinde koşmaya, aldanmalara işaret etmekte. 9. Ev politik astrolojiye göre; uluslar arası ticaret, uzak ülkeler, deniz ve hava trafiği, dini ve yasal meseleler, dini işlerle ilgilenen kimseler, üniversiteler, akademiler, gazeteciler, profesörler, halka karşşı basının tutumu gibi konuları sembolize eder.

Umarım uluslar arası büyük bir skandalla çalkalanmayız ya da uluslar arası ticaret anlamında kötü haberleri, kötü durumlar olmaz.

Bu dönem, basın halka karşı yalan haber verme konusunda ciddi bir ödül alabilir, basın yayın organlarına çokta fazla güvenmeyin. (tamam zaten pek güvenmmiyoruz biliyorum ama bu etki daha büyük bir etki)

Deniz trafiğinde sorunlar meydana gelebilir, uluslarası açık sularda özellikle
Tamda bu dönem Feto’dan bir girişim, hareket bekliyorum açıkçası, ama ne planlıyorsa sert Neptün kontağından dolayı sonuçsuz kalabilir, umduğuna ulaşamayabilir.
Ekonomik olarakta, Borsa skandallara açık olabilecek, ekonomik skandallar söz konusu olabilir.
Ulusar arası mahkemeler, davaların gidişhatı ile ilgili olumsuz haberler durumlar söz konusu olabilir.


Burçlar üzerinde ki etkilerini, bu hafta yayınladığım haftalık burç analizlerinden okuyabilirsiniz…

Unutmadan, sizler büyücü değilsiniz, lütfen yeni ay dolunay zamanları kağıtların üzerine işeyerek, bir şeyler yazarak, yakarak işlerinizin hallolacağını düşünmeyin. Eğer her şey bu kadar kolay olsaydı,bir kağıda yazı yazmakta, garip saçma sapan ritüellerle çözülseydi hepimizin hayatı muhteşem olurdu değil mi ? Zihninizin böyle şeylerle yıkanmasına izin vermeyin. Toplumsal bilincimizin ve farkındalığımızın hızla geliştiği bir süreçte, ruh ve zekayı koordine bir şekilde kullanın. Ve lütfen bana da ritüel sormayın, evimde kocaman  siyah bir kazan çevresinde büyü yapan biri değilim zira. Yukarıda yazdığım yazıda, neler yapılabilir, nelere dikkat edilmesi yazdım hepsini.

Evrene iyi enerjiler(?!) göndermek ksımen güzeldir, kendinizi iyi hisettirir bir derece fakat dünyanın daha ve hayatınızın daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız, oraya buraya olumlama yapmak yerine, hayata dair, yaşama dair iyi eylemlerde bulunan. Birilerine yardım edin, hayvanları sevin, dedikodu falan  yapmayın mesela, , üretken olun! Olumlalar sizin iyi bir insan olduğunuzu veya hayatınızın iyiye gideceğini göstermez, ancak eylemlerinizle “iyi” ye doğru yol alırsınız.. 


Sevgiler.


26 Mayıs 2014 Pazartesi

26 - 31 Mayıs Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay etkisi ile; Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay  internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu sürectee ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak;  kardeşleriniz, yakın çevreniz tarafından bir konuda aldatılma, kandırılma durumunuz olabilir. 29 Mayısta ise Venüs artık boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak 22 hazirana kadar.  Finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz kendine. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardrobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halukarda güzel etkiler yaratacaktır. Ve bu hafta Merkür’de yengeç burcuna giriş yapacak; hayatınızın iletişim, zihninizi meşgul edecek olaylar-konular alanı değişmeye başlıyor yavaş yavaş. Zihniniz daha çok ev,yuva, aile ilişkileri ile dolu olmaya başlıyor. Bu konularla ilgili bazı kararlar vermeniz gerebilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda yeni ayın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak; finansal anlamda kandırılma, umutlarınızın kırılması gibi bir durumda söz konusu olabilir. Para konusunda, para anlaşmaları konusunda gereksiz yere mütevazı ve kabullenici olabilirsinizde dikkatli olun.  29 mayısta ise Venüs boğa burcuna geçiş yapacak. hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Venüs girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar içinde uygun bir süreçtir. Merkür ise bu hafta artık yengeç burcuna giriş yaparak zihninizi para-finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
25- 31 Mayıs Haftası;

Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. . Bu yeni ay  sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak; kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir, size verilen sözler tutulmayabilir, kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı oalsı gelebilecek iş tekliflerini iyice araştırmadan, kendinizi sağlama almadan bir girişimde bulunmayın.  29 Mayısta ise Venüs artık boğa burcuna geçiş yapacak. Venüs yaşamınızda çokta etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir bu. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Bir de paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Estetik operasyonlar içinde pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak içinde. Bu hafta iletişim gezegeni Merkür artık ikizler burcunda çıkıp Yengeç burcuna giriş yapıyor. finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alış-verişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirimi daha çok sorgulayabilirsiniz.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu yeni ay  zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak; egonuzun en zayıf olacağı bir hafta bu. özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmeli, kendi kendinizi depresonasokmamalı, gereksiz endişe ve vesveselerle haftanızı rezil etmemeye özen göstermelisiniz. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Sağlık anlamında da yediğiniz besinlere dikkat etmenizde yarar var, zehirlenme, mide bozukluğu gibi durumlar oluşabilir, uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir.  29 Mayısta ise Venüs artık boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecke zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı, gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.  Merkür artık ikizler burcunda çıkıp Yengeç burcuna giriş yapıyor. Burcunuzda ilerleyecek olan Merkür, hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alış-verişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak ; sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar anlamında özellikle hayal kırıklığı yaşamanıza veya güveninizi zedeleyecek durumların oluşmasına neden olabilir.  29 Mayısta ise Venüs boğa burcuna geçiş yapacak ve 22 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek ve kariyerinizi parlatmaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, naaş zammı gibi durumlarda söz konusu. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak. İletişim, konuşma, ve bilgi alış-verişi açısından daha yavaş ilerleyebilir bazı şeyler, dedi kodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. Evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, ökült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz.

Başak   ve Yükselen Başak;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklığı veya güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, umduğunuzu bulamayabilir, iş ile ilgili hedef ve planlarınızı birkaç hafta daha ertelemeniz  gerekebilir.  29 Mayısta ise Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve 22 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek.  keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela! Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu!Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak ;11. evinizde ilerleyecek olan Merkür, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alış-verişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz. 

Terazi   ve Yükselen Terazi;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak; özellikle yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarsabilecek olaylar, hayal kırıklığı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat, dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın, bu hafta e posta, sms, kurye gönderilerinizde dikkat edin, yanlış pakatler yanlış kişilere gitmesin. 29 Mayısta ise Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek.  maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilir eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz yok ise, bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve birazda sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak 10. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

Akrep    ve Yükselen Akrep;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak ; finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilir, maddi anlamda bir konuda hayal kırıklığı gündeme gelebilir, beklentiniz gerçekleşmeyebilir.  29 Mayısta ise Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve 22 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  Aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır bu! Eğe yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz: Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz!  Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak. 9. evinizde ilerleyecek olan Merkür, felsefi konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret etmekte. Mevkii, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay    ve Yükselen Yay;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise yeni ay desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak;  ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde güven zedelenmesi, hayal kırıklığı, istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir.  29 mayıs Venüs boğa burcunda giriş yapacak ve 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak. 8. evinizde ilerleyecek olan Merkür, başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Yalnız finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir

Oğlak    ve Yükselen Oğlak;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak;iş  arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak içinde hiç uygun bir süreç değil.  29 mayıs Venüs boğa burcunda giriş yapacak ve 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek.  Beklenen an geldi sizler içinde! Aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzde ki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, tv, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak 7. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve karşınıza iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz.

Kova    ve Yükselen Kova;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. . Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak ; özel hayatınızda hayal kırıklığı, aldanma, istediğinizi bulamama, aldatılma gibi temalar söz konusu olabilir. Partneriniz sizi bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir, güveninizi zedeleyebilir.  29 mayıs Venüs boğa burcunda giriş yapacak ve 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde, yuvanızda , yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz. Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak 6. evinizde ilerleyecek olan Merkür, birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Balık    ve Yükselen Balık;
25- 31 Mayıs Haftası;
Bu hafta öncelikle ikizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Yeni ay zamanı hem ay hem de güneş’in Neptünle sert kontağı olacak;  aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Bir de bu hafta yediklerinizedikat edin, zehirlenme, mide bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir.Kariyeriniz veya ailenizle ilgili konularda çok istediğiniz bir şeyi veya konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir.  29 mayıs Venüs boğa burcunda giriş yapacak ve 23 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. türlü keyifli amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzle gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.  Yine bu hafta Merkür yengeç burcuna giriş yapacak ve  5. evinizde hareket edecek olan Merkür, özel yaşamınızda özellikle iletişim kanalarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte lham melekeri zihninizde dolaşabilirler.



























19 Mayıs 2014 Pazartesi

19 - 25 Mayıs Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor, ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda yaşamınızda ki gecikmeler, problemler, işlerin aksaması süreci artık sona ermeye başlıyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İnternetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Bu hafta Jüpiter*Satürn arasında olumlu etkileşim aktif olacak. Satürn başkalarına ait finansal kazançlar, Jüpiter aile-yuva noktasında yer almakta. Eğer ki evinizi değiştirmek, yeni ev almak, ofis açmak, araba almak gibi bir hedefiniz var ise oldukça iyi bir süreçtesiniz demektir. Bunun yanı sıra finans anlamında kaynak ihtiyacınız var ise, borç para gibi veya kredi gibi bu özel görünüm zamanı tamda sizin yaralarınızı saracak, size ilaç gibi gelebilecek maddi bir desteğe işaret etmekte. Yaşadığınız alanı daha konforlu bir hale getirmek için gerekli olan tüm desteği rahatlıkla alabileceksiniz. Ki buna eşyaların değişimi de dahildir. Çok istediğiniz pahalı bir ürünü çok ama çok daha ucuza mal edebileceğinize de işaret etmekte.  Keza oturduğunuz eve, mülkünüze müteahhit talip olabilir, eviniz yenilenebilir, revize edilebilirde. Eğer ailenize söylemek istediğiniz çok önemli bir mevzu var ise bu dönemi kullanabilirsiniz, desteklerini rahatlıkla alabilirsiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor; iş hayatınıza ilişkin beklentilerinizde gecikmeler, işinizle ilgili aksaklıklar, proje iptalleri, iş konusunda ki gerilimli günler dönemi artık yavaştan sona ermeye başlıyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. ; Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Satürn ilişkiler,ortaklıklar alanınızda, Jüpiter seyahatler/iletişim alanında ilerlemekte. Bir arkadaşınız ile birlikte orta uzunlukta keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Ya da bu özel görünüm zamanı size kar getirecek önemli bir sözleşme, anlaşma söz konusu da olabilir. Ya da bir diğer senaryo, size kazanç sağlayacak şekilde arkadaşınızla birlikte ortak bir işe girişebilirsinizde, ticaretle ilgili. Yeni bir hikayeye başlamak yazmak için, yayın evi ile görüşmek, internet sitesi ile ilgili projelere başlamak için oldukça güzel bir dönem. Eşinizden, ortağınızdan da güzel destekler alabilirsiniz fikirleriniz için. Bu hafta kısacası yaratıcılığınızın tavan yapacağı, üretken olabileceğiniz, iş bitirebileceğiniz bir hafta. Bunun yanı sıra düğün, dernek, parti, açılış, kokteyl gibi kalabalık organizasyonlar içinde davet alabilirsiniz. Eğer ki hukukla ilgili bir sıkıntınız var ise, bu dönemde rahatlıkla çözüme ulaşır veya çözüme ulaştıracak doğru kişilerle temasa geçebileceksiniz.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
19-25 Mayıs Haftası

Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor; özel hayatınıza dair karmaşık dönem, eskilerle uğraşma, özel hayatınızda gecikmeler, aksaklıklar süreci artık sona eriyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Satürn  sağlık-çalışma alanında, Jüpiter ise para evinizde yer almakta.  Bu hafta hem iş- kariyer hem de maddi konular ile ilgili evren size oldukça cömert davranacak, kazançlarınız gözle görülür, hissedilir bir şekilde artışa geçiyor. Kariyeriniz ile ilgili arzu ettiğiniz statüye daha kolay ulaşabilecek, iş arıyorsanız işe başlayabilecek, işinizle ilgili üstlendiğiniz bir projeyi başarı ile bitirebileceğinize işaret etmekte. Eğer ki zam için konuşmayı planlıyorsanız bu hafta bunun için çok uygun bir hafta.  Bunun yanı sıra bu hafta eğer ki sağlığınızla ilgili endişelendiğiniz bir konu var ise, destek almak, profesyonel fikir almak içinde güzel bir hafta. Kısacası bu hafta kariyer-iş-para konuları her anlamda muhteşem! Başarısız olmak gibi olasılığınız yok gibi gözüküyor.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor; aile içinde gerginlikler, gecikmeler, ailevi konularda veya gayrimenkul konularında gecikmeler, aksaklıkların olduğu süreç artık sona eriyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.  Bu hafta Jüpiter ve Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Şans gezegeni Jüpiter burcunuzda, Satürn aşk evinizde, alanında yer almakta. Partneriniz var ise onunla birlikte çok romantik bir seyahatin planını yapabilir veya tatile çıkabilirsiniz. Veya partneriniz yok ise bu hafta oldukça romantik, sezgilerin, duygu yoğunluğunun fazla olduğu kişilere çekilebilir, özel ve romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Eğer ki evli iseniz ve bebek sahibi olmak gibi bir planınız var ise, hamileliğin yolda olduğunu söyleyebilirim, ya da çocuklarınızla ilgili sizi sevindirecek güzel haberler de söz konusu olabilir, özellikle onların eğitimine ilişkin. Eğer yurt dışına gitmek gibi bir planınız var ise bu hafta pasaport-vize işlemleri için zamanınızı harcayabilirsiniz, veya varsa web sitesinizi yenilemek, yeni bir şeyler koymak ortaya, tasarımını değiştirmek için çalışmalar yaptırabilirsiniz. Bu hafta bu özel görünümle birlikte kariyerinizle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz, buna iş değişimi diyemeyiz ama iş gelişimi diyebiliriz. Eğer ki iş ortamınızda sizi rahatsız eden koşullar var ise bu hafta bunları düzeltmek, üstesinden gelmek içinde uygun bir hafta.  Çocuklar, yaratıcılık, aşk ile ilgili konularda oldukça parlak bir hafta.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
19-25 Mayıs Haftası

Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor; iletişimsel problemler, yakın çevre ve komşularla problemler dönemi artık sona eriyor. . Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.  Satürn aile,yuva evinizde, Jüpiter ise bilinçaltı evinizde hareket etmekte. Bilinçaltı, ruhsal, enerjisel, metafizik ile ilgili konulara bu hafta ilginiz artabilir, bu konularla ilgili çalışmalara katılabilir, profesyonel biri ile görüşebilirsiniz. Ya da psikolojik anlamda rahatlamak, kendinizi rahatlatmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aslında böyle özel görümümde tatile gitmek, üzerinizde ki ölü toprağını atmak, yenilenmek için harika fırsatlar söz konusu. Çünkü gökyüzünde ki bu özel görünüm psikoloik olarak yenilenmeye de işaret etmekte. Ya da evinizde değişimler yapabilirsiniz, evinizi satabilir, yeni ev alabilir, yeni ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz mesela. Bunların yanı sıra bu hafta  ailenizden, aile bireylerinizde ihtiyacınız olan desteği rahatlıkla alabileceksiniz. Bu hafta biraz tembellik yapma, işleri boşa bırakma, dinlenme, keyfinize bakma haftası olarakta düşünebilirsiniz.

Başak  ve Yükselen Başak;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor; finansal zorlanmalar, ödemelerde gecikmeler, mali kriz dönemi artık yavaştan sona eriyor. . Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Satürn iletişim evinizde, Jüpiter ise sosyal ilişkiler alanında yer almakta. Bu özel görünüm sayesinde eğer partneriniz var ise veya evli iseniz eşinizle sizi daha yakınlaştırabilir, varsa aranızda ki sorunların çözümü için size destek olabilecektir. Özellikle aranızda daha naif daha hoş iletişim ortaya çıkabilir. Eğer ki partneriniz yok ise, bunu keyifli, naif bir ilişki başlangıcı, tanışma gibi algılayabilirsiniz. Bu yüzden bu hafta size gelebilecek her türlü sosyal aktivite teklifini kabul etmenizi tavsiye ederim.  Eğer ki iletişimle ilgili bir projeniz var ise bununla ilgili sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan destekler alabilirsiniz. Bu özel görünümün etkin olacağı bu hafta partneriniz veya arkadaşlarınızla beraber keyifli bir tatil planı da yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olası sorunlarınız var ise bu hafta rahatlıkla üstesinden de gelebileceksiniz. Unutmadan bu hafta sizlere ortaklık teklifleri de gelebilir, ortak iş yapma ile ilgili olabilir arkadaşlarınızdan, değerlendirebilinir. Bu hafta imzalayacağınız sözleşmeleriniz var ise maddeleri tekrar tekrar okumanıza fayda var. Bir de uzun süredir görüşmediğiniz eski dostlarla eskiyi yad etmek için bir araya gelebilirsiniz.
Terazi  ve Yükselen Terazi;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor. Artık sizler içinde rahat nefes alma zamanı, kişisel girişimlerinizi sekteye vurduğu, motivasyonunuzu kaybettiğiniz, iş ilişkilerinde sorunlar yaşanan süreciniz sona eriyor artık. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Satürn para evinizde, Jüpiter kariyer, Bu ay hatta bu hafta kariyeriniz için yılın en iyi zamanı diyebilirim, en kazançlı, en şanslı zamanlar. Yükselme, statü sahibi olmak, gelişmek, büyümek için harika fırsatlar söz konusu. Eğer kurumsal bir yerde iseniz bu süreçte hızlı yükselmeler söz konusu, iş arıyorsanız bu hafta uluslar arası bir firmada teklif alabilirsiniz, eğer ki serbest meslek sahibi iseniz önemli kişilerden destekler, işlerin hızla açılması, müşteri portföyünüzün gelişmesi gibi etkiler söz konusu. Bunun yanı sıra iş kurmak,  tamda sizin istediğiniz bir alanda kendinizi geliştirmek, ruhunuza uyan bir noktaya geçmek içinde harika. Bazılarınız için bu hafta şöhret olmanın, tanınmanın bile kapıları açılabilir. Tabii ki bunun yanı sıra finans anlamında da olumlu gelişmeler olabileceğini söyleyebilirim amma velakin Satürn halen para alanınızda ilerlediğinden siz yine de kendinizi kaptırıp fazlaca harcamalara girmeyin.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor, üzerine çullanan ölü toprağuı enerjisi artık sona eriyor, sağlıkla ilgili konularda problemlerde yavaştan çözülüyor, olası düşmanlarımız karşısında gücünüz artmaya başlıyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Satürn burcunuzda, Jüpiter ise seyahatler/yayıncılık/eğitim noktasında yer almakta. Bu hafta özellikle yayıncılık, eğitim, hukuksal konularla ilgili elinizde işleriniz var ise çözümü, desteği, gerekli fırsatları rahatlıkla bulabileceksiniz demektir. Bu görünüm ile yayıncılık alanında yeni bir girişimde yapabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız bu görünüm sayesinde oldukça romantik, naif, hassas bir ilişki içine çekilebilirsinizde. Partneriniz var ise de, hediyeli, romantik, duygusal yakınlaşmaların yoğun olduğu bir hafta geçirebilirsiniz. Yalnız burcunuzda ilerleyen Satürn  her halukarda sorumluluklarınızı arttırıcı etki yapacaktır, daha çok çalışmak, daha çok efor sarf etmek, daha çok öğrenmeniz için özellikle. Keza bu hafta yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, ticaretle ilgili konular için girişimde bulunmak  ideal olacaktır.  Bu hafta yaratıcılığınız artabilecek, hayal gücünüz oldukça etkin çalışabilecek, işiniz eğer bu kavramlar üzerine endeksli ise özellikle ilham perileri sürekli yanınızda olabilecek. Bu hafta ufkunuzu geliştirecek yeni bir eğitime başlamak, yeni bir disiplini de hayatınıza sokmak için uygun bir hafta.

Yay  ve Yükselen Yay;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor,dostluklar, arkadaşlıklar ve sosyal çevrenizle olan ilişkilere gerginlikler,problemler, sorunlar, gecikmeli konular süreci artık sona ermeye başlıyor. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Jüpiter para alanınızda, Satürn bilnçaltı/ruh dünyası, yer almakta. Öncelikle para, bu özel görünümle birlikte finansal anlamda yaşadığınız olası bir krizin şifasının geleceğine işaret etmekte, bu aradığınız borcu bulmanız, kredinizin onaylanması, sponsor bulmanız, burs bulmanız her ne şekilde olursa olsun mali anlamda oldukça destekleyici etkiler devrede olacaktır. Eğer ki sağlığınızla ilgili ötelediğiniz, ertelediğiniz ne varsa aslında bu hafta birazda bunların üstüne gitme zamanı, doğru doktoru, doğru tedavi yöntemini rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu illa fiziksel olmak zorunda değil, ruhsal anlamda da şifa bulma, rahatlama, profesyonel destek almak içinde ideal bir süreçte olabileceksiniz. Bu hafta aslında kendinize yeni kazanç yolları, kapıları bulmak, girişimlerde bulunmak içinde güzel bir hafta. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise bu hafta kazançlarınız bu noktada artabilirde. Ev almak için kredi araştırabilirsinizde veya kendi işinizi kurmak içinde.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor. İş hayatınızda ki gecikmelerin olduğu, gerginlik ve problemlerin hüküm sürdüğü, stresli süreciniz artık yavaştan sona eriyor. Yeni girşişmler için koşullar artık uygun. . Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Satürn sizin sosyal ilişkiler alanında, Jüpiter ise evlilik/ortaklık alanınızda seyahat etmekte. Bu ay eğer ki yalnızsanız arkadaşlarınızın çöpçatanlık yapması ile kendinizi keyifli bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ortak/partnerinizle birlikte minik bir şehir dışı kaçamağı da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınızdan özellikle destek istediğiniz her konu ile ilgili yardımı rahatlıkla bulabileceksiniz. Her türlü iletişim alet ile aktif iletişimde olacağınız, iletişimle ilgili yaratıcı projelerin can bulabileceği keyifli bir hafta olacak sizler için. Bu hafta tanıtım, reklam, pazarlama, Pr çalışmaları yapmak, yaptırmak içinde harika. Bu hafta uzun süredir ilişkileri olanları içinde, ilişkilerini resmiyete bindirmek, evlilik teklif etmek veya almak içinde uygun bir hafta. Keza kardeşlerinizin yaşamlarında ki olası problemlerin çözümü içinde destekletici olacaktır.

Kova  ve Yükselen Kova;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor, yurt dışı, ticaret, hukuksal konularda problemli dönem artık sona eriyor, eğitim içinde geçerli bu yazdığım. Bu alanlarda ki işlerinizi yaparken zorluklarla karşılaşmayacaksınız artık. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Satürn kariyer alanınızda, Jüpiter ise iş ve çalışma alanınızda yer almakta. Hem para hem de kariyer açısından oldukça bereketli, fırsatların oldukça fazla olacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta önemli bir müşteri, iş bağlantısı durumu söz konusu. Hatta çalıştığınız yerde terfi etme, statünüzün yükselmesi gibi durumlarda söz konusu. Her ne kadar kariyerinizle ilgili çok fazla çalışmak zorunda kalacak olsanızda, patron/müşteri memnun etmek sizin için çok zor olsada elinizi attığınız her işin altından kolaylıkla kalkabileceksiniz.  Bu kadar iş etkisi bir şekilde finans durumunuza da yansıyabilecek, mali anlamda senenin en iyi haftalarından biri diyebiliriz bu hafta için. Gerçi bu bereket kısmı daha çok iş anlamında nüfus edecek yaşamınıza. Büyük müşterileri büyük işler, önemli kontakların olacağı bir hafta. Bu hafta uluslar arası işlerle ilgili de başarı kazanma şansınız oldukça yüksek.
Balık  ve Yükselen Balık;
19-25 Mayıs Haftası
Bu hafta 21 mayıs itibari ile MARS’ın geri hareketi artık sona eriyor, ödemelerde zorlanma, finansal konularda rahatlama, kredilerde ve banka işlerinde sorunların bitmeye başladığı süreç sona eriyor. Mali kaynak arayışı içindeyseniz, 21 mayıstan sonra sizinde yüzünüz gülmeye başlıyor yavaştan. Bunun yanı sıra bu hafta Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam bir ay seyahat edecek. yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Jüpiter aşk evinizde, Satürn ise eğitim/iletişim/seyahat alanında seyahat etmekte. Öncelikle bu hafta sezgileriniz daha da kuvvetleniyor, hatta bu hafta sezgileriniz sizin için yol gösterici olabilecektir. Gelelim aşk konusuna, bu hafta gerçekleşecek özel görünüm sayesinde eğer ki hayatınızda biri yok ise, ayaklarınızı yerden kesecek, size çok iyi gelecek bir aşka işaret etmekte, veya çocuk sahibi olmak gibi bir planınız var ise bu hafta bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer ki işiniz sanat, yaratıcılık, tv, medya, tiyatro veya sanatın herhangi bir dalı, yaratıcılık gerektiren bir iş ise bu hafta bu konularla ilgili de yılın en şanslı haftalarından bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.  Bu hafta evrenin tüm bereketi sizinle olacak, eğer ki ticaretle ilgili işleriniz varsa bu bu hafta önemli kontaklar, işlerin açılması gibi durumlarda söz konusu. Keza eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla ilgili konular içinde geçerli. Pasaport, vize gibi işlemlerinizi de halledebilirsiniz. Bu hafta dil eğitimi almak içinde uygun bir hafta.















14 Mayıs 2014 Çarşamba

14 Mayıs Akrep Burcunda Satürnyen Dolunay






Hepinize Merhaba;

            14  Mayıs 21:15’te  23  derece Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay hem içinde bulunduğu açı itibari ile hem de bazı önemli astrolojik işaretlerle ilişki içerisinde olacağından dolayı büyük bir öneme sahip. Dolunay akrep burcunda gerçekleşeceğinden dolayı;

-  Sezgilerimiz çok daha güçlü olabilir, gizemli, kirli saklı bir takım konular gündeme gelebilir

- Dolunay sürecinde başımıza gelen olayları çok kolay hafife almayız daha çok içselleştirebiliriz daha hassas yaklaşabiliriz

- Başlayacağımız işlerde daha konsantre, dikkatli ve sabırlı olabiliriz, olayların arka planında gerçekte neler döndüğünü öğrenmek gayretinde olabiliriz.

- Daha hırslı, tutkulu kolay kolayda vazgeçmeyen, tuttuğunu koparan bir profil çizebiliriz

-  Yumuşak davranmak, ilkelerimizden vazgeçmek kolay olmayacaktır.

- Cinsel anlamda daha tutkulu, coşkulu olabilir, libidoda artış olabilir, cinsellikle ilgili skandallar ortaya çıkabilir

Şimdi bu etkiler Akrep burcunda ki dolunay’ın genel etkileridir. Sıra bunu biraz detaylandırmaya sıra  geldi. Bu dolunay zamanında Güneş-Satürn gergin etkileşimde olacak .

İlişkilerde zorlanmalara
Gereksiz yere katı ve eleştirel olmaya
Girişimlerde şu dönem engeller ve zorluklarla karşılaşmaya
Kendine güven gerektiren işlerde, güvensizlikten doğan başarısızlıklar
Baba veya otorite figürlerle ilişkilerde problemler veya baba sağlığında problemler
Yaşça büyük kişilerle, yaşam deneyimi yüksek bilge kişilerle vakit geçirmeye
Acımasız ve duygusuz tavırlar içine bürünmeye
Kendimizi izole etmeye, hayatımızı zorlaştıracak, kendi kendimize kurallar koymaya işaret etmektedir.


Dolunay’ın yöneticisi MARS o gün Terazi burcunda ve geri harekette olacak, bu da dolunayın aslında hayatımızda, geçmiş konuları, geçmiş ilişkileri, geçmiş hukuksal konuları, geçmiş gözden kaçan ödemelere işaret etmekte. Bu dolunay aslında, yarım kalan işleri temizlemek, tamamlamak, düzenlemek için aslında çok ideal bir dolunay.
Unutmadan, mars hala geri harekette olduğundan, lütfen 21 mayısa kadar estetik operasyonlardan uzak durun, hele hele dolunay zamanı hiç bulaşmayın, kaç yapayım derken gözünüz çıkmasın.

Dolunay zamanı, Ay*Satürn etkileşimi ile, aslında bu dolunayın bize vermek istediği mesaj şudur,
duygularınıza kapılmayın,
-gerçekçi olun, duygusal vereceğiniz kararlar sizleri zarara uğratabilir. Sorumluluklarınızın farkına varın,
hayatınıza çeki düzen verin, yaşam planlarınızı gözden geçirin,
yetersizlik duygusuna kapılıp kendinize hayatı zindan etmeyin ve korkularınızla yüzleşecek cesareti bulun kendinizde”

Bu işin gezegenlerle ilgili kısmı aslında. 23  Derece Boğa burcunda konumlanacak olan Güneş aynı derecede yer alan Capulus  dediğimiz sabit yıldızla birlikte olacak. Capulus  sabit yıldızı astroloji de; gözlerle ilgili sorunlara, göz kusurlarına, körlüğe, kör insanlara işaret eder. Dolunay zamanı özellikle gözlerine dikkat edin, gözlerinizi bu dolunayda koruyun, kontrollerinizi yaptırın, tedavileriniz var ise aksatmayın, olası bir durumda hemen doktorunuza baş vurun. Olası bir cinsel aktivite esnasında, fantezi yaparken gözlerinize zeval gelmesin dikkat edin.

Ay ise Agena sabit yıldızı ile etkileşimde olacak, alaycı ve acı konuşmaların yanı sıra güçlü tutkulara işaret eder. Sosyal ilişkilerde, ikili ilişkilerde alaycı olmamaya özen gösterin, tutkunun getirdiği ne varsa sonuna kadar yaşayın.

Satürnyen dolunayı Türkiye üzerinden değerlendirecek olur isek eğer;dolunay Türkiye’nin 5. Evinde meydana gelecek, 5. Ev politik astrolojiye göre;

Ülkenin çocuklar, parklar, eğlence yerleri, spor, piyango, şans oyunları, borsa ile bağlantılı ekonomi, toplumu mutlu ve mutsuz eden olayların tümü, elçiler, hükümet temsilcilerine işaret eder.

Gerçekleşecek olan dolunay, satürnyen yapıda olduğundan, yukarıda bahsettiğim konularla ilgili kuralcı, kısıtlamalar, sorunlar, daraltıcı etkiler, problemler meydana getirebilir. Özellikle bu dolunay, Türkiye’nin 24 derece akrep burcunda yer alan Jüpiter ile kontak kuracağından dolayı, uluslar arası ticari ilişkiler, ülkeler arası anlaşmalar, anlaşma kuralları, uluslar arası ticaret, ülkenin din adamlarını gösterir. Satürnyen dolunay, uluslar arası ticari anlaşmalarımızda bazı kısıtlamalar, maddi problemler olarak cereyan etmez umarım. Ya da eğlence yerleri, parklar, bahçelerle ilgili yeniden olumsuz durumların oluşmasına neden olmaz… ya da spor dünyasında enterasan para cezaları, borsada  negatif spekülatifler meydana gelmez umarım. Sanırım bu satüenyen dolunay daha çok, yabancı yatırımcıların ülkede ki yatırım oranlarını olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum aslında.

Umuyorum ki, cinselllik, cinsellik yüzünden ölümler, cinsellik temalı cinayetler, cinsel tacizler çok fazla olmaz bu dolunay zamanı. Keza 5.evde meydana geleceğinden dolayı, çocuklara cinsel istismar, çocuklarla ilgili problemler meydana gelmeyeceğini umud ediyorum.


Akrep burcu dolunayından bahsederken, birkaç gün önce twitterda  yer altı, madenler, yer altı kaynakları ile ilgili konularda olumsuz gelişmelerden bahsetmiştim. Bugün meydana gelen Soma’da ki maden ocağı kazasıı gerçekten çok üzücü… onlarca aile, onlarca acı, onlarca gözyaşı….

Akrep burcu yer altı, yer altı kaynakları,madencilik ve ölümle ilişkilidir. Bu dolunay’ın sert etkiler altında olması, yer altı kaynakları, yer altı,  nükleer enerji kaynakları ve altınla ilgili bir takım gelişmelerin yaşanabileceğine, sarsıcı beklenmedik sürpriz ölüm haberlerinin gelebileceğine işaret etmekte.

Genel sağlık etkileri konusunda da, akrep burcu vücutta, genital bölge, üreme organları, rektum, hayalar, yumurtalıkları yönetir. Bu dolunay zamanı bu bölgelerle ilgili de problemler kendini gösterebilir bilginiz olsun.
Burçlar üzerinde ki etkilerini, bu hafta yayınladığım haftalık burç analizlerinden okuyabilirsiniz…

Unutmadan, sizler büyücü değilsiniz, lütfen yeni ay dolunay zamanları kağıtların üzerine işeyerek, bir şeyler yazarak, yakarak işlerinizin hallolacağını düşünmeyin. Eğer her şey bu kadar kolay olsaydı,bir kağıda yazı yazmakta, garip saçma sapan ritüellerle çözülseydi hepimizin hayatı muhteşem olurdu değil mi ? Zihninizin böyle şeylerle yıkanmasına izin vermeyin. Toplumsal bilincimizin ve farkındalığımızın hızla geliştiği bir süreçte, ruh ve zekayı koordine bir şekilde kullanın. Ve lütfen bana da ritüel sormayın, evimde kocaman  siyah bir kazan çevresinde büyü yapan biri değilim zira. Yukarıda yazdığım yazıda, neler yapılabilir, nelere dikkat edilmesi yazdım hepsini.

Evrene iyi enerjiler(?!) göndermek ksımen güzeldir, kendinizi iyi hisettirir bir derece fakat dünyanın daha ve hayatınızın daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız, oraya buraya olumlama yapmak yerine, hayata dair, yaşama dair iyi eylemlerde bulunan. Birilerine yardım edin, hayvanları sevin, dedikodu falan  yapmayın mesela, , üretken olun! Olumlalar sizin iyi bir insan olduğunuzu veya hayatınızın iyiye gideceğini göstermez, ancak eylemlerinizle “iyi” ye doğru yol alırsınız.. 


Sevgiler.



12 Mayıs 2014 Pazartesi

12- 18 Mayis Haftasi Burc Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek. dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek. Sağlığımıza özellikle genital organlarımıza dikkat ediyoruz. Dolunay Satürnyen olduğundan dolayı, yukarıda saydığım konularla ilgili, sorumlulukların alınması gerektiğine işaret etmekte. Belki finansal anlamda hiç istemeniz bile bir takım ödemeler ve zorunlu harcamalar söz konusu olacak. Özellikle kredi kartı harcamalarınıza extradan dikkat edin bu hafta, hatta yerinizde olsam kredi çekmem veya kredi kartımdan uzak dururdum. Ailenizden veya yakın çevrenizden de maddi olarak destek görebilirsiniz. Olası önemli bir durum anında kendinizi finansal anlamda riske atmayın bu hafta. Ya da dolunayın yöneticisi Mars’ın hala geri harekette oluşu ile özellikle, eski bir borç, ödenilmesi unutulmuş bir meblağ yüzünden zor duruma da düşebilirsiniz.Bu hafta sağlıkla ilgili harcamalarınızda da aynı oranda artış meydana gelebilir. Eğer ki ev almak ya da gayrimenkul gibi bir yatırım planınız varsa bu hafta uygulamaya sokabilirsiniz ama her şekilde araştırmalarınızı dikkatli bir şekilde yapmalısınız.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek. dolunay etkisi ile ; destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır. Partnerinizden, ortağınızdan destekler görebileceksiniz. Dolunay satürnyen bir dolunay olacağından, gerçekçi ve pratik yaklaşımlar sergilemelisiniz hem özel hayatınız, eşinizle ilgili konularda hem de ortaklıkla ilgili konularda. Olası ortaklık veya ilişkilerde ki ikilemlerinize bu dolunay çözüm getireceğe benziyor. Özellikle dolunay zamanı, Jüpiter’in güneşle yapacağı bu olumlu kontak kötü gibi görünen ortaklık ve/ veya ilişki sürecinin toparlanabileceğine işaret etmekte. Keza bu dolunay zamanı kendinizi gerçekten iyi hissedebileceğiniz minik bir tatile çıkabilir veya seyahat organize edebilirsiniz. Veya en kötü ihtimalle kendinizi daha çok kitap okumaya da verebilirsiniz. Bu hafta ilişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili net karar verme haftanız olacak, eğer ki acı bir ayrılık olmaz ise ilişkinizi daha sağlam ve daha güvenli bir zemine taşımak için koşullarınız uygun olacaktır. Seçim sizin.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; Özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir. Günlük rutin yapılması gereken işleri tamamlamanız için destekleyici olacaktır, yeni iş projeleri de gündeme gelebilir. Dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, sağlığınızı ilgilendiren konularda vücudunuzun verdiği sinyalleri dikkate almanız gerektiğine işaret etmekte. Olası bir durum veya meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini göstermekte. Cildinize, dişlerinize, genital bölgenize özellikle dikkat etmenizde yarar var. İş konusunda da üzerinize düşen tüm sorumluluğu dikkatli ve özenli bir şekilde yerine getirmelisiniz. Bu dolunay size, işinizle ilgili her ne kadar duygusal karar almaya itecek olsanızda dikkatli olun çünkü satürnyen dolunay oldğundan, duygusal değil daha akılcı, gerçekçi ve pratik çözümler bulmanızı isteyecektir sizden . Keza bu dolunay dönemi, önemli bir iş veya projeninde artık sonuna gelebilir, son aşamalarını halledebilirsiniz dilerseniz. Jüpiter’in dolunaya yapacağı olumlu kontak ile, finansal anlamda hak ettiğinizi almai maddi anlamda güzel koşullarında önümüze çıkacağına işaret etmekte.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir. Arkadaşlarınızın hayatınızın odak noktası olabilecektir, onlardan desek alabilir veya destek vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, özel hayatınıza ilişkiln gerçekçi ve aklıcı davranmanız gerektiğine işaret etmekte. Belki de bu dolunay size, özel hayatınızda duygularınızı ön plana çıkarmanızı engelleyen veya duygular sizin yanlış adım atmanıza neden olabilecektir, bu yüzden dikkatli olun. Keza evli iseniz satürnyen dolunay size hamilelik getirebilir. Bu dolunay size, gerçekten bir çocuk isteyip istemediğinizi veya gerçekten bir ilişki isteyip istemediğinizi sorgulatabilirde. Yaratıcı çalışmalar, projeler içinde uygu bir dönemdir. Fakat paranızı borsada veya her hangi bir yatırım aracında değerlendirirken dikkatli adım atmanız gerektiğini, gereksiz risklerden uzak durmanız gerektiğine de işaret etmekte. Bazı arkadaşlarınızdan acımasız eleştirilerde duyabilirsiniz. Aslında bu dolunay, özel hayatınızda biri var ise  onunla ne kadar gerçekçi bir ilişkiye doğru gidebilirsiniz bunu sorgulatabilir veya bir ilişniz yok ise de kalıcı, sağlam, uzun soluklu bir ilişki getirebilir size.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı. Evinizde çok büyük bir temizlikte yapabilir, size gereksiz olan eşyalardan, giysilerden…vs arındırabilirsiniz kendinizi. Dolunay satürnyen bir yapıda olacağından dolayı, aile içerisinde karışık gibi görünen bir durumu ki taşınma, yer değiştirme gibi bir durumda söz konusu olabilir, gerçekçi ve pratik yaklaşımlarla çözümler üretebileceğinize işaret etmekte. Anneanne, babaanne, dedenizin sağlığı ile ilgili endişelendirici bir durum olabilir. Bu dolunayın ana teması sorumlulukların farkına varmak ve sorumluluk almak olacaktır. Yaşamınızın iplerini elinize almanın zamanını geldiğini fark edebilir ve bu hafta hayatınıza ilişkin major kararlar alabilirsiniz. Dolunay zamanı Jüpiter’in yapacağı olumlu kontak, özellikle psikolojik anlamda size yarar ve destek sağlayacak konulara da yönelmenize yardımcı olabilecektir.

Başak   ve Yükselen Başak;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda fikir alış-verişleri çok daha aktiflenebilir, oturduğunuz apartmanda koşulları iyileştirmek için fikirler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir bunun için yayın evleri ile bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler içinde oldukça uygun bir haftadasınız. Dolunay satürnyen bir dolunay olacağından dolayı, yaşamınızda bir şeyleri değiştirmek, gerçekçi ve pratik çözümler yaratmanızı sağlayacak durumlarda söz konusu olabilecektir. Mesela kendinize tamda bu dolunay zamanı yeni bir iletişim aracı, tablet, bilgisayar, telefon, yazıcı, fax…vb bir alet alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı arttırıcı önemli imza gerektiren konular ve koşullar söz konusu olabilir. İmzalayacağınız resmi evrak her ne olursa olsun, lütfen tüm maddeleri dikkatlice okuyun, gözden kaçırmayıni hatta imzalamak için acele etmeyinde. Ya da yalnız kalmak için minik bir seyahate çıkabilirsiniz, kafanızı toparlamak ve hayatınızın son  6 ayını bir gözden geçirmek için.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir. Bu gerçekleşecek olan dolunay satürnyen bir dolunay olacağından dolayı, finans konuları ile ilgili gerçekçi ve pratik çözümler üretmeniz beklenebilir sizden. Finansal konularda sorumluluklarınız artmaya başlıyor bilginiz olsun. Finans ve para ile ilgili gerçeklerle yüzleşme ve kendinize çeki düzen vermeniz konusunda koşullarınızı zorlayacak biraz. Bu dönem para ile ilgili alacağınız kararlar ve yatırımnlar uzun vadede kazanç getirecektir size . Dolunay zamanı Jüpiter’in yapacağı destek ile ihtiyacınız olan bir kredi var ise uygun fiyatlardan bulabilirsiniz bunu.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek ; burcunuzda gerçekleşecek olan  dolunay ile  özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Bu hafta  kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır. Gerçekleşecek olan dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, önemli bir iş projesi gündeme gelebilir fakat bu proje çok sorumluluk, sabır ve özveri isteyen bir iş olabilir. Özel hayatınıza ilişkin de tamda dolunay zamanı keyifli etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza ilişkin sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilir.Yine dolunay etkisi ile, kemik, diş, genital bölgenizle ilgili bir doktora görünmeniz gerekebilir.  Yine burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile, duygularınız bu hafta çok havada ve hassas olabilir. Lütfen bu haftanın bir dolunay haftası olduğunu unutmayın ve normalde gülüp geçebileceğiniz olayları gereksiz yere büyütüp gerginlik ortamı yaratmayın. Evet dolunay zamanları duygusal gerilimlerin en yoğu yaşandığı dönemlerdir. Dolunay zamanı Jüpiterden gelecek hoş destek sayesinde, iletişim, yayıncılık, eğitim ile ilgili konularda sizi sevindirici güzel gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Yay   ve Yükselen Yay;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; kendinizi bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz.Gerçekleşecek olan dolunay satürnyen olduğundan, gizli bir hastalık kendini belli edebilir, hemen paniğe kapılmayın ama, işin içinde satürn olduğundan disiplin, sorumluluk ve pratik yaklaşımlarla rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Özellikle bu dolunay zamanı, jüpiter desteği ile finansal anlamda rahat nefes almanızı sağlayacak gelişmelerde olmasını bekleyebilirsiniz veya maddi anlamda ailenizden veya dostlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz.  Yalnız bu dolunay sizin 12. Evinizde düştüğünden dolayı, bu alan melankoli ve depresyonla da ilişkilidir, lütfen dolunay zamanı duygularınıza hakim olun ve çok fazla alkol almamaya özen gösterin bu hafta. Alkol alıp, kontrolsüzce duygularınızı etrafınıza yansıtmayın.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  Kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu dolunayın Jüpiter ile kuracağı olumlu kontak sayesinde eğer yalnızsanız bu bir aşkın habercisi de olabilir. Bu hafta eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zamanladır. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik adımlar atabilir veya konular gündeme gelebilir. Eğer ki arkadaşlarınızla ve dostlarla bir araya gelinecekse oldukça ciddi konular, meseleler konuşulacak demektir. Bu dolunay zamanı Jüpiter’in güzel desteği olacağından dolayı, aşk konusunda da şanslı bir haftada sayılırsınız, birileri çöpünüzü çatmak isteyebilir, birileri flörtleşmeye başlayabilirsiniz.  Destek umduğunuz her alandan da rahatlıkla yardım eli bulabileceksiniz bu dolunay zamanı.

Kova   ve Yükselen Kova;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteği sayesinde bu hafta ailenizden güzel desteklerde keza alabilirsiniz.Gerçekleşecek olan bu dolunay satürnyen yapıda olduğundan, kariyerinizle ilgili zor bir sorumluluğun altına girmenizde beklenebilir sizden ya da kariyerinizle ilgili sizin için zor gelebilecek olan bir karar almanızda gerekebilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu dolunayda duygulara yer yok, katı, objekltif ve akılcı davramnak zorundasınız. Ya da zor ve meşakketli bir görevin başına getirilebilirsiniz. Hatta öyle ki kariyerinizle ilgili alacağınız karar yaşadığınız alanı değiştirmenize bile neden olabilir.

Balık   ve Yükselen Balık;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu hafta dolunay etkisi size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu hafta kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz!Keza bu dolunay zamanı, pasaport, vize gibi işlemlerinizi de halledebilirsiniz. Ama dolunay satürnyen yapıda olduğundan dolayı, bazı prüzler, sorunlarla da uğraşmanız gerekebilir, resmi konular olabilir bunlar. Y,ne bu dolunay zamanı bir yerlere seyahat edebilirsiniz mesela. Ticaretle ilgileniyorsanız ve şirketiniz var ise, şirketinizle ilgili resmi bir takım prosedürleri tamamlamak üzere kolları sıvayabilirsiniz. Bu hafta hukuk dışı hiçbir yola başvurmayın, illlegal işlerden uzak durun. Kendinize dava açtıracak durumlar yaratmayın. Jüpiter desteği ile, minik bir flört durumu da söz konusu olabilir eğer özel hayatınızda kimse yok ise.










11 Mayıs 2014 Pazar

Avusturya'ya Satürn ile Gelen Başarı Conchita Wurst!




Merhaba Arkadaşlar;

Dün Eurovision final gecesiydi. Tabii Türkiye son 2 yıldır bu yarışmaya katılmıyor, katılmadığı gibi de Türkiye’de izlemenize olanak sağlayacak kanalları da Eurovision’un yayın saati içinde bloke ediyor, son 2 sene de bunun örneklerini çokça yaşadık… Yaşasın ileri demokrasi ile yönetilen ülkemiz diyelim, mutlu olalım şirinler gibi Gargamelimizle!

Neyse konuyu çok fazla siyasi platforma taşımadan, size bir Satürn başarı hikayesinden bahsetmek istiyorum, dün akşam Finali kazanan Avusturya üzerinden, malum satürn’ü hep kötü biliriz ama böylesi güzel sürprizleri ve kalıcı başarıları da vardır kendisinin.

Tabii bundan bahsetmeden önce, bu ilişkinin ne şekilde nasıl kurulduğundan bahsetmeliyim sizlere. Bildiğiniz üzere ya da bilmiyorsanız bile bunu okuyunca artık biliyor olacaksınız, Satürn  2012 Ekim ayında akrep burcuna giriş yaptı ve 24 aralık 2014 senesine kadar akrep burcunda seyahat edecek. Arada retrolar metrolar yine akrebe uğrayacak gerçi ama şu aşamada önemli bir detay değil. Satürn-akrep burcuna girişi ile ilgili bir yazı hazırlamıştım 6 ekim 2012’de yayınlamıştı. Merak edenler için o yazıma şuradan (SATÜRN – AKREP) ulaşabilirsiniz. Aşağı da o yazıya ait akren görüntüsü de yer almaktadır gördüğünüz üzere…




Bu yazıda Satürn’ün akrep burcunda ki, cinsellikle ilgili ortaya koyduklarına değineceğim. Enterasandır ki, bir önce ki Satürn’ün akrep burcundan geçtiği süreçte ki bu ortalama 30 yıl önce idi, Bülent Ersoy ameliyatla kadın olmaya karar vermiş ve Türkiye’de kült çok önemli isimler arasında yerini almıştı. Şimdi ki Satürn’ün Akrep burcu döneminde ise ilk olarak şu hikaye gündeme geldi geçtiğimiz sene Şubat ayında ünlü oyuncu Nil Erkoçlar’ın operasyonla erkek oldu ve Rüzgar Erkoçlar olarak biliyoruz artık kendisini. O da önümüzde ki yıllarda isminden çok daha fazla söz ettirecek başarı ile birlikte. Onunla ilgili geçtiğimiz sene yazdığım yazıya ŞURADAN ulaşabilirsiniz.

Dün akşam hem şarkının isminin sembolik anlamları ile hem de şarkıyı seslendiren Conchita  Wurst’un sahneye çıktığı karakterle tam bir Satürn akrep semboliğini dibine kadar kullandığını görebiliriz.
En dandik astroloji kitaplarında bile akrep burcu ile iglili bir şey okuduğunuzda şu cümleye rastlarsınız “ Küllerinden yeniden doğabilen”  şarkının ismine baktığınızda ise, “Rise Like A Phoenix” (Anka Kuşu gibi yeniden yükselmek), anka kuşu hikayesinde, ateşi ile kendisini küle çevirip yok edip yeniden küllerinden yeniden doğan, ölümsüzlüğü ve bilgeliği, reenkarnasyonu sembolize eden bir kuştur. Bu hikaye bile başlı başına bir akrep burcu sembolizmidir.

Gelelim ikinci noktaya, Conchita Wurst’un yarattığı karakter, Erkek görünümünde ama kadın kılığında sahneye çıkması da, Satürn’ün Akrep burcu semboliğinin tam bir yansıması (Bülent Ersoy, Nil Erkoçlar örneğinde olduğu gibi), cinsel kimliğini değiştirerek-dönüştürerek farklı bir formatta izleyiciye sunması….
Gelelim bir diğer enterasan noktaya, yarattığı karakterin ismi, Conchita Wurst – Conchita ispanyolca Vajina – Wurst ise yanlış hatırlamıyorsan almanca sosis demek. Cinsel çağrışımlı bir karakter yaratması yine Akrep burcu sembolizmini ne kadar başarılı bir şekilde kullandığının bir başka göstergesi.  Hem de Satürn akrep burcundan geçtiği şu dönemde…






Peki bunlar, Conchita Wurst karakterini canlandıran Tom Neuwirt için neden bu denli önemli… İşte asıl kısım burada başlıyor, çünkü kendisi 6 Kasım 1988 doğumlu bir AKREP burcu! Kendisinin doğum saati tabii ki ne yazık ki elimizde yok, ama Güneş’e göre çıkarttığım doğum haritasında, Güneş/Pluto kavuşumu bulunmakta 12 ve 14 derecelerde.  Avusturya’yı temsilen seçildiği tarihlerde gökyüzünde akrep burcunda ilerleyen Satürn onun hem pluton hem de Güneş’inin tam üstünden geçmekteydi. Hem güneş hem de Pluton’un haritasına göre sert kontaklara sahip olmaması, bu Satürn-Akrep sürecini harika yöneterek bir başarı hikayesine dönüştürmesi kesinlikle takdiye şayan bir hikayedir.



Bunların yanı sıra, homofobizme duruşuyla ve kazanması ile verdiği cevapta, kesinlikle dünya üzerinde cinsel algıda devrim yaratabilecek bir eylem örneğidir. Tüm sakallı homofobikler kapak niyetinde bir başarı başarı kazanmıştır, erkekliğin sözde en önemli simgesi olan (sakal’ı satürn simgeler bu arada) Sakal’ın aslında ne denli önemsiz bir güç olduğunu da göstermiş oldu.

Hemen minik bir astro bilgi daha sıkıştırmam gerek buraya, Pluton/Güneş kontağı astrolojide; girişimci, korkusuzca risk alabilen, tutkulu, geri adım atmayan, motivasyonu güçlü, başarı takıntılı, tabuları yıkan, toplumun üzerine örtmeye çalıştığı konular, cinsel taciz (ki yaşam hikayesinde böyle bir şey olduğunu tahmin ediyorum), kişiliğin ve kimliğin değişime/dönüşüme uğraması demektir.  Conchita’nın doğum haritasında ki önemli göstergelerden bir tanesi..

Peki sadece bu göstergeler mi Avusturya’nın kazanmasna yardımcı oldu, amacım yazıyı çok fazla uzatıp kabak tadı vermek değil ama, önemli bir olay üzerinden astroloji bilgilerini anlatmak öğrenmeye çok daha fazla katksıı olmakta. Bu her ne kadar Conchita’nın kişisel başarısı olsa bile, aslında bunu teyit etmek için Avusturya’nın da kendi doğum haritasına göz atmak gerekir. 12 Kasım 1918, 04:00 CET, Viyana olarak buldum bilgilerini. 




Oluşturduğum doğum haritasında, aslında beni çokta şaşırtmayan bazı göstergeler mevcut. Özellikle Ülke’nin Güneş’inin 19 derece akrep burcunda yer alması, aynı şekilde Venüs’ün de 16 derece akrep burcunda yer alması oldukça enterasan. Çünkü dün yarışmanın yapıldığı zamanda Satürn’ün 19 derece akrep burcunda idi retro hali ile. Avusturya’nın tam Güneş’inin üstünde! Yetmediği gibi de Ülke’nin haritasında büyük şans ve mükafat yıldızı Jüpiter 15 derece yengeç burcunda, dün şarkının yapıldığı gün gökyüzünde hareket eden Jüpiter’de 15 derece Yengeç burcunda idi. Ülke’nin hem Güneş’inin hem de Jüpiter’in üzerinden aldığı önemli transit etkiler başarısının astrolojik olarak bir diğer göstergeler. Ülkenin hem akrep oluşu hem de akrep sembolizmi çok başarılı kullanan Conchita Wurst’un akrep burcunda oluşu ve Satürn’ün hem Ülke’nin hem de Conchita’nın doğum haritalarında önemli noktalarda geçişi çok önemli bir Satürn başarı hikayesidir.
Kısacası hem Avusturya doğum haritası hem  Tom Neuwirt’un Satürn’ün akrep burcundan geçtiği şu dönemde, Satürn’ün her zaman negatif çalışmayacağını, kitlesel önemli bir büyük başarılar altında da sağlam bir Satürn’ün olduğunu göstermiş oldu bizlere…

Bu arada ilk sahne performansını dinlediğimde, Conchita’nın akrep burcu olduğunu öğrendiğimde, bu kişinin kazanacağını Satürn desteğinden dolayı söylemiştim twitterda…





Ve tabii ki Muhteşem Performansı bir kez daha izleyelim...





Sevgiler…