24 Mart 2014 Pazartesi

24 - 31 Mart Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Belki evinizi değiştirmek, ofisinizi değiştirmek, yeni araba almak, ev almak için paraya ihtiyacınız vardır, bununla ilgili araştırmalar, görüşmelerde yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn kavga halinde olacak, arjadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinde gerginlikler, dostluk ilişkileri testten geçebilir, baı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabileceğiniz noktalara gelebilirsiniz. Özellikle para mevzuları yüzünden aranızın açılma tehlikesi söz konusu. Özellikle dostluk ilişkilerinde sevgi ve değer görme ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Özellikle kadın karakterlerle anlaşmak bu hafta sizler için daha zorlayıcı olabilir. Bu hafta birileri için kefil olmak, büyük borçlar vermek, şirket kurmak içinde pek uygun değil. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz beklenmedik, ani gelişen olayla silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir. Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz.
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Boğa ve Yükselen Boğa;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. İletişim,satış,pazarlama,halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu hafta umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu hafta bir ortak ile ticarete atılmak içinde güzel hafta. Bu hafta kariyerle ilgili konularda yine sorunlu etkiler söz konusu, venüs/satürn uyumsuzluğu özellikle kadın figürleri ile kariyer anlamında zorlanma, ortak paydada buluşmakta sıkıntılar, yaptığınız işlerin değer görmemesi, işlerinizin engellenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Özellikle kadınlarla çalışmak, kadın müşterilerle çalışmak daha zor gelebilir. Bu hafta kadın figürlerle yeni iş anlaşmaları yapmak, iş kurmak içinde pek uygun değil açıkçası. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi aslında nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak ta destek alabilir veya check up gibi bir durumdan geçebilir veya veya bir uzman ile görüşmeniz gerekelebilir. Bu hafta sezgiler fora sizde! Özellikle bol bol rüya görebilirsiniz, rüyalarınız sizleri etkileyecek özel semboller içerebilir. Ve bu yeni ayın bir olası etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık birden bire çok daha net bir şekilde görebilir, olaylara farklı pencerelerden bakabilirsiniz
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı


İkizler ve Yükselen İkizler;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz. Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Bunların yanı sıra Jüpiter desteği ile finansal anlamda zamanında alamadığınız ödemeleri alabilir, kaybolan eşyalarınızı bulabilir, maddi anlamda kazancınızı arttırabilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta Venüs/satürn kavga halinde olacaklar, yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir, girişimleriniz engellenebilir. Pasaport, vize gibi işlemlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle bu hafta sağlığınıza çok daha fazla özen göstermenizde yarar var, tansiyonunuz özellikle zorlayabilir bu hafta sizleri. İş ve çalışma ortamınızda kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu, iş arkadaşlarınızla birbirinizi anlamanız, ortak bir anlaşmaya varmanız zor olabilr. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orjinnal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dahil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden  irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bu yeni ayın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta sizler için oldukça keyifli bir hafta, geçmiş işlerle ilgilenmek, geçmiş hesapları kapatmak, eskiden yarım kalan konularla ilgilenmek içinde keyifli bir hafta açıkçası. Bu hafta Venüs ile / Satürn arasında uyumsuz bir görünüm meydana gelecek; özel hayatınız, aşk yaşantınızda hayal kırıklığı, değer görmeme, sevgiyi hissetmeme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızda kalbiniz kırılmaya daha açık, isteklerinize ulaşmak daha zor olabilir. Özellikle ilişkinizde para meseleleri yüzünden problemler de ortaya çıkabilir. Özellikle sevgilinizin ailesi ile ilgili sorunlarda oluşabilir. Eğer varsa çocuklarınız onların  sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili spontane gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. İşin içinde Uranüs olduğundan çok farklı, sıra dışı bir iş teklifi, proje teklifi de alabilirsiniz. Ama her haluklarda bu yeni ay size iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda başarı getirecektir! 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Aslan  ve Yükselen Aslan;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta. Bu hafta  Venüs / Satürn pek gergin görünümde olacaklar; özellikle bu gerginlik sizi ilişkiler açısından vurabilir, ilişkilerde sorunlar, ayrılıklar, sevgi ve değer konusunda problemler söz konusu olabilir. İlişkilerde ve ortaklıklarda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir. Bu hafta ortaklık kurmak, imza atmak, sözleşme yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Özellikle özel hayat, ilişkiler, partner ilişklilerinde sorunlu bir hafta. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var.Bun yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslar arası ilişkiler, ithalat-ihracat…vb konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Başak  ve Yükselen Başak;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından çokça bilgilendirileceksiniz bir çok konuda. Bu hafta Venüs / Satürn gerginliğinden sizde nasibinizi alacaksınız. Özellikle iş hayatınızda, iş ortamınızda kadın figürlerle, kadın iş arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz, iş için kullandığınız iletişim gereçlerinde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta beklediğiniz bir terfi  varsa bir süreliğine askıya alınabilir, beklediğiniz bir iş varsa yine aynı etkiler söz konusu. Sağlığınıza da dikkat etmeli, bu hafta spor veya diyete başlamak için pekte uygun bir hafta değil. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmakta yarar var. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Elinizde, sürpriz, beklenmedik havadan bir miktar para da geçebilir, bu önümüzde ki 10 günlük süreci dikkatlice gözlemlemenizi öneririm. Özellikle finansal açıdan. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Terazi  ve Yükselen Terazi;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs ile Satürn arasında gerginlik söz konusu; Bu hem para hem de özel hayatınızda sorunlara işaret etmekte. Aşk anlamında hayal kırıklığı, zorlanma, ayrılık, ilişkilerin pamuk ipliğine bağlı olması, sevginin hissedilememesi gibi durumlara işaret edebiilir.  Bu hafta hayatın keyifli ce sizi motive edecek tarafları ile ilgilenmeniz zor olabilir. Estetik operasyondan saç boyatmaya kadar pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre.Ani ilişkiler başlayabilir, aniden bitebilir, sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar birden boşanmanın eşiğine gelebilir, bu yeni ay biraz ilginç. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Akrep  ve Yükselen Akrep;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Bu hafta yaşamınızı düzene sokma, yeni kararlar alma haftası. Belki de bu hafta zorlanacağınız kararlar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Bu hafta Satürn ile Venüs arasında ki gerginlik sayesinde bu hafta özellikle kişiliğinize yönelik saldırılar sıkça gerçekleşebilir veher yaptığınız sürekli eleştiri alabilir. Evde, yuvada, aileden yana huzur bulmanız zorlaşabilir, komşular/ev sahibi veya aile bireyleri ile anlaşmakta zorlanabilir, ailenizden birileri hasta olabilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilr. Aile içinde değer-sevgi alışverişinde sıkıntılar oluşabilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Çok hızlı, etkin ve süper bir yoğun bir çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr , halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dahil edebilir. Genel anlamda güzel olmakla beraber sağlıkla ilgili konular açıkçası benim bir parça kafamı karıştırdı. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Yay  ve Yükselen Yay;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebiir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinizi biraz kasmanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Güzel haber ise şu aslında, olası maddi bir krizi aşabilmeniz için çevrenizden güzel fikirler ve destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir. Venüs ve Satürn gergin görünümü sayesinde de aslında bu hafta kötü dedikodular, arkanızdan dönen gizli oyunlar söz konusu olabilir ve bunları fark edebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenize karşı güven duygunuzu yitirebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler ve aşkta yana da şansınız pekl yavet gitmeyebilir, özellikle platonik takıldığınız biri var ise onunla ilgili sizi üzecek haberler de alabilirsiniz. Bu hafta gizli ilişkiler yaşamaya, gizli ilişkilere çekilme potansiyeliniz oldukça yüksek. Kardeşlerinizle, komşularınızla ilişkilerde sorunlar meydana gelebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren konular, sanat…vb konularlada yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek fakat! Eğer bir partnerinizi yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, date edebilirsiniz. Ya da yıldırım hızı ile yaşamınıza çat diye biri girebilir!
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar,iş birlikleri kurmak içinde ideal bir hafta. Bu hafta Venüs ile Satürn arasında gerginlik hakim olacak, hem sosyal ilişkileriniz hem de finansal konular gergimn hat üzerinde. Maddi anlamda gereksiz risklerin alınmaması gereken bir hafta iken sosyal anlamda da düzeni ve huzuru bozacak kişilerle papaz olabilirsiniz dikkat etmenizde yarar var. Özellikle bu hafta eğlenceye, sosyal aktivitelere daha çok para harcayabilir, işin ucunu kaçırabilirsinizde ki bu da sizi epey mutsuz edebilir. Para yüzünden sosyal ilişkileriniz zarar görebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Belki de kariyer planınızda bir takım değişikliklere ihtiyacınız vardır? 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Kova  ve Yükselen Kova;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.   iş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama haftası. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, işyerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. Bu hafta Venüs ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden birilerinin işinize karışması yüzünden aranız açılabilir, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda isteklerinizi elde edebileceksiniz fakat istediğiniz koşullar ve ölçülerde olması zor gözüküyor. Bunun yanı sıra özel hayatınızda daha dikkatli olmalı, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden partneriniz ile de aranız açılabilir. Bu hafta özellikle aynı işi yaptığınız veya aynı sektörede çalıştığınız veya müşterinizle gönül ilişkisine girmemenizi tavsiye ederim. Bunun yanı sıra bu hafta estetik operasyon yaptırmak, fiziksel anlamda büyük değişmler yapmak içinde pek uygun değil. Çokça ağzınızın tadı kaçabilir bu hafta. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir. Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Balık  ve Yükselen Balık;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.   Daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz.Jüpiter desteği ile de aşk konusunda şanslı sayılabilirsiniz, sizden mesafe olarak uzakta biri ile flörtleşmele, yazışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta vize, pasaport gibi işleri halletmek içinde uygundur, eğer partneriniz var ise onunla birlikte seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn gerginliği yüzünden varsa özel hayatınız bir krizden geçebilir, ilişkilerde gereksiz sorumluluk hissi, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden uzaklaşma, mesafe, ara verme gibi durumlar konuşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yok ise de bu hafta öyle byük aşkı falan beklemeyin, sizin hoşlandığınız kişiden de karşılık göremeyebilirsiniz. Eğer öyle bir niyetiniz var ise bu hafta duygularınızı açmak için pekte uygun bir hafta değil. Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda da sorun ve aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Hayatı ve yaşamı daha fazla sorgulayabilirsiniz ama iyi anlamda değil. Bu hafta Mars ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşim sayesinde; gücünüzü toparlama, yaşamda ki hedeflerinize kitlenme zamanı artık. Uyuma, tembellik yapma zamanı değil, hedef belirleme ve harekete geçme zamanı. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi imkanları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız  için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta!  Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarını ve  harcamalarınızda artabilir, extralar yaşamınızda  daha çok belirebilir bütçenizi siz yinede denetim altında tutmanızda yarar var.

#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

12 Mart 2014 Çarşamba

Başak Burcunda Dolunay - 16 Mart




Herkese Merhaba;

Gökyüzünde her ay bir yeni ay bir de dolunay gerçekleşir. Dolunay zamanları, yeni ay döneminde başlayan bir takım konular artık tamamlanmaya, sonlanmaya başlar ve yeni sürecin hazırlıkları yapılır. Yani bir sonra ki yeni ayın… Mart ayında dolunay Başak burcunda olacak. Dolunayın tam saati 16 Mart Pazar akşam saat 19:07’dir. (Fenerbahçe soslu oldu bu dolunay biraz J)
Dolunayın etkilerini yine (+/-3-4 gün) içinde hissetmeye başlayabiliriz. Şimdi sırayla madde madde gidelim bu dolunay ile ilgili…

-          Başak burcu teması ağır basacağından dolayı, daha titiz, detaycı ve eleştirel yaklaşabiliriz
-          Mükemmele ulaşmak için daha çok çalışmak zorunda kalabilir, pratik, akılcı ve mantıklı çözümler ile hayatımızı kolaylaştırmaya çalışabiliriz.Derin analiz gerektiren işlere yönelmek ve buna benzeş sorunları halletmek için uygun bir süreçtir.
-          Daha çok yaptığımız işlerle ön plana çıkabiliriz
-Kapris, sabırsız davranışlar, sürekli muhalif olmaya çalışmak, bizleri zor duruma sokabilir.          
Her şeyden nem kapma kuruntu yapmak için ideal bir dönem. Sürekli bir şeylere kulp takmak, eleştirmek keyif verebilir...
Eğer bir şeyinizi kaybederseniz, başak burcu güneybatıyı sembolize ettiğinden, bulunduğunuz yerin güneybatısını kontrol etmenizi tavsiye edebilirim.
Bu dolunay zamanı, uzun süredir ertelediğiniz bahar temizliğini yapmak veya dolap temizliği yapmak içinde uygundur.
-          Sağlığımızla ilgili özellikle bağırsaklarımıza dikkat etmeliyiz, daha hassas olabilir. Bunun yanı sıra dalak, pankreasta bu dolunay zamanı hassas olabilir, özellikle bu organlarla ilgili müdahale olunması gerekebilir. Bağırsak sorunları, kabızlık,ishal gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Genel dolunay bilgisi olarakta, dokularda su birikmesi fazlalaşır, epitelyum dokular yumuşar. Olası operasyonel durumlarınız olur ise, iyileşme süreciniz bir parça uzayabilir. Kanamaların artma ihtimali vardır. Bunun yanı sıra dolunaydan hemen sonra diyete başlamak, dokularda biriken fazla suyu hızlı bir şekilde atabileceğinizden daha hızlı kilo verebilirsiniz.

Başak dolunayı zamanı, vücut tuza daha çok gereksinim duyar, bu yüzden tuz tüketiminizin kontrollü olmasına özen gösterin.

Dolunay başak burcunda olacağından dolayı, başak burcunun sembolize ettiği her türlü konu çok daha güçlü bir şekilde vurgulanacak demektir. Tarım ve ekin yapılan alanlar, hizmetle ilgili işler, hizmet sektörü, ziraat sektörü, boş araziler, hastaneler, kütüphaneler, tahıl ambarları, çalışma odaları, ofisler.

Dolunayı daha yakında incelemek gerekirse, hem Ay’ın hem de dolunayın yöneticisi olan Merkür’ün o gün yapacağı kontaklar önem kazanacaktır. Ay’ın dolunay zamanı yapacağı temel bir görünüm yok.  Yöneticisi Merkür ise, kova burcunda ve Mars ile uyumlu bir kontağı bulunmakta.

Buradan çıkarmamız gereken ilk konu, bu dolunay zamanı her şeyi akılla, zihinle, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmemiz, akıllıca kararlar verebilmemiz adına uygun bir etkileşimi olacağına işaret etmektedir. Özellikle Mars’ın geri hareketi, eskiden yapılan konuşmaların, kararların, anlaşmaların bir üzerinden geçmek, düzenlemek, üzerinden yeniden konuşmak için zamanın uygun olduğuna işaret etmektedir.  Özellikle Mars’ın terazi burcunda ki seyri, ikili ilişkilerde ki karmaşa ve problemleri akıllıca (kesinlikle duygusal bir şekilde değil) karar ve davranışlarla çözümlemeye, uyum ve barış getirebilmesine imkan vermektedir.



Peki bu dolunayı Türkiye üzerinden nasıl değerlendirebiliriz ?

Dolunay Türkiye’nin 4. Evine düşmekte. Mundane (Politik Astroloji) ye göre 4. Ev; Nüfus, nüfus idaresi, tarım alanları, vatan ve ülke sevgisi, madenler, minareler, taş ocakları, heyelan, toprak kaymaları, deprem, sel, muhalefet partisine işaret eder.
Bu alanda meydana gelecek olan bir dolunay, yukarıda saydığım konuların üzerini parlatacaktır. Muhalefet partisi için özellikle, bu dönem aldıkları kararları hızlı bir şekilde gözden geçirip, hızlı bir takım revizyona gidebilirler.

Özellikle besin öğeleri, beslenme, sağlıklı beslenme, gıda, tarım ürünleri ile ilgili çok daha fazla habere rastlayabiliriz veya bu alanlarla ilgili uygulamalar, çalışmalar söz konusu olabilir.
Maden ocakları, taş ocaklarında çalışanların daha dikkatli olmasını tavsiye etmek durumundayım.
Nüfus idaresi, nüfus, nüfus sayımı, kişi sayısı, nüfus planlaması ile ilgili gelişmeler,çalışmalar söz konusu olabilir.

Özelllikle Merkür/Mars etkileşimi yabancı basın, uluslar arası ilişkiler, yabancı ülkelerle olan dialoglarda sertliklere, sert ifadelerin olabileceği durumlar söz konusu olabilir.
Dolunay başak burcunda olduğundan dolayı, sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili sonradan yeniden değişebilecek uygulama ve kararlara da işaret edebilir…

Biliyorum ki, Berkin Elvan ve sonrasında Türkiye’nin 4 bir yanında başlayan hareketlenme ve eylemler üzerine de bir şeyler okumak istiyorsunuz, fakat bundan daha büyük bir oluşum ve hareket var gökyüzünde 30 mart koç burcunda ki uranüsyen yeni ay ile birlikte, bu hem seçimleri hem de toplumun genelini etkileyecek. Bununla ilgili haftaya çok detaylı yazımı yayınlayacağım. Endişem, Berkin’in cenaze namazı sonrası olayların çıkması ve yaralı ve ölü sayısının artması. Umarım böyle bir durum söz konusu olmaz. Umuyorum ki, iktidar 14 yaşında ölen çocuk üzerinden şanssız söylemler gerçekleştirmez (dolunay zamanı Merkür/Mars etkileşimi, çok ciddi gaflara, kontrolsüz konuşmaya, çok hatalı söylemlere işaret eder)

Bu dolunay CHP tabanına yarayabilecek olan bir dolunay, iktidarı sembolize eden Jüpiter’in de retro hareketi sona erdiğinden dolayı, iktidarında güçlenmeye başlaması, güç toplamaya başlamasına işaret etmekte. Özellikle muhalefetin detaylı ve özenli çalışmalarının karşılığını almaya başlayabileceğini söyleyebiliriz ama iktidar’ın gücü muhalefetten en azından bu dolunay zamanı güçlü olacağını göstermekte. Eski olaylar, eski gündemler, eski kararların yeniden konuşulması açısından da zeminin uygun olduğunun göstergesi.


Unutmadan, sizler büyücü değilsiniz, lütfen yeni ay dolunay zamanları kağıtların üzerine işeyerek, bir şeyler yazarak, yakarak işlerinizin hallolacağını düşünmeyin. Eğer her şey bu kadar kolay olsaydı,bir kağıda yazı yazmakta, garip saçma sapan ritüellerle çözülseydi hepimizin hayatı muhteşem olurdu değil mi ? Zihninizin böyle şeylerle yıkanmasına izin vermeyin. Toplumsal bilincimizin ve farkındalığımızın hızla geliştiği bir süreçte, ruh ve zekayı koordine bir şekilde kullanın. Ve lütfen bana da ritüel sormayın, evimde kocaman  siyah bir kazan çevresinde büyü yapan biri değilim zira. Yukarıda yazdığım yazıda, neler yapılabilir, nelere dikkat edilmesi yazdım hepsini.

Evrene iyi enerjiler(?!) göndermek ksımen güzeldir, kendinizi iyi hisettirir bir derece fakat dünyanın daha ve hayatınızın daha iyi bir yer olmasını istiyorsanız, oraya buraya olumlama yapmak yerine, hayata dair, yaşama dair iyi eylemlerde bulunan. Birilerine yardım edin, hayvanları sevin, dedikodu falan  yapmayın mesela, , üretken olun! Olumlalar sizin iyi bir insan olduğunuzu veya hayatınızın iyiye gideceğini göstermez, ancak eylemlerinizle “iyi” ye doğru yol alırsınız.. 

Burçlar üzerinde ki etkilerini BURADAN okuyabilirsiniz..





10 Mart 2014 Pazartesi

10 - 16 Mart Haftası Burç Analizleri





10 – 16 Mart Haftası
Koç ve  Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür önce  Satürn ile  gerilimli bir etkileşim hakim olacak akabinde mars ile uyumlu. Mars ile olan uyumlu kontağı size; ortaklık, partner ilişkileri alanında olası tartışmalarda elinizi kuvvetlendirici etki yapacaktır, haklı olduğunuzu savunmanız çok daha kolay olacaktır. Partnerinizi veya ortağınızı ikna etmeniz gereken konularda rahatlıkla ikna edebileceksiniz. Satürn ile olacak olan sert kontağı ise; para meseleleri konusunda bazı yalanlar canınızı sıkabilir. Olası krediniz onaylanmayabilir, size yapılması gereken para ödemelerinde gecikmeler söz konusu olabilir, iletişimsel sıkıntılar meydana gelebilir. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla para, kazanç meseleleri yüzünden canınız bir parça sıkılabilirde. Özellikle inatçılık sosyal ilişkilerinize zarar verebilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz.

10 – 16 Mart Haftası

Boğa ve  Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür önce  Satürn ile  gerilimli bir etkileşim hakim olacak akabinde mars ile uyumlu. Mars ile olan uyumlu kontağı size; işinizi yaparken patronunuzu veya birlikte çalıştığınız kimseleri fikirlerinizle rahatlıkla etkileyebilecek, ikna kabiliyetinizi bu alanlarda rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta işinizle ilgili yeni anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. İşinizi ilgilendiren konularda hızlı düşünüp, hızlı ve doğru kararlar verebileceksiniz. İşinizle ilgili konularda olası sorunları iş ortamınızdaki kimselerle açık açık konuşmak için oldukça uygun bir hafta. Yalnız Merkür / Satürn sert etkileşimi, ikili ilişkiler konusunda gereksiz yere fazla gerçekçi, şüpheci yaklaşabileceğinize işaret etmekte. İlişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili karamsar ve melankolik olmaya daha eğilimli olabilirsiniz bu hafta. Partnerinizi veya ortağınızı gereksiz yere eleştirmekten kaçınmakta yarar var bu hafta. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek.  Bu dolunay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

10 – 16 Mart Haftası

İkizler ve yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yurt dışı ile ilgili konularda iletişim yeteneklerinizi kullanarak olası sorunların üstesinden rahat bir şekilde gelebileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ikna edici konuşmalarınız sayesinde prim kazabilirsiniz. Hukuksal bir takım konular bu hafta size yarar sağlayacak bir şekilde sonuçlanabilir. Pasaport, vize gibi işlemlerinizi hallederken işleriniz çok hızlı hallolabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ile; işinizle ilgili gereksiz şüpheci, eleştirel, pimpirikli davranabilirsiniz. Ya da yabancı menşeli bir müşteriniz varsa onunla ilgili iletişimsel bazı problemler söz konusu olabilir. Bu hafta iş ortamınızda iletişim problemleri , iletişim cihazları, elektronik aletlerle ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Olumlu cevap beklediğiniz işiniz aslında pekte olumlu sonuçlar çıkmayabilir. Bu hafta kaze ticarete atılmak, şirket açmak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir.

10 – 16 Mart Haftası

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; hem finans konularında hem de aileyi ilgilendiren ya da yaşadığınız yer, yerleşime ait konularda hızlı düşünüp, hızlı ve etkin kararlar verebilmeniz adına destekleyici olacaktır. Eğer ki ev almak, araba almak, arsa, ofis, dükkan almak, açmak gibi bir düşünceniz var ise bu hafta bu konulara hız verebilirsiniz hayatınızda. Yalnız Merkür /* Satürn gerginliği özel hayatınızda gereksiz eleştiriler, şüpheler, kaygılar yüzünden problemler yaşabileceğine işaret etmekte. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. Bunun yanı sıra güçlü bir ortaklık, iş anlaşması da kurulabilir bu hafta.


10 – 16 Mart Haftası

Aslan ve Yükselen Aslan;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iletişim, satış, pazarlama, anlaşma, sözleşme konularına odaklanabileceğinize işaret etmekte. Bu konularda ikna kabiliyetinizi rahatlıkla kullanabilecek ve başarı elde edebileceksiniz. Bunun yanı sıra plansız ama size iyi gelebilecek bir seyahat durumu da söz konusu olabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ise, ailenizle, yuvanızla, yaşadığınız yerde iletişim problemleri söz konusu olabilir, anlaşmak, orta noktaya ulaşmak sizin için zor olabilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz.


10 – 16 Mart Haftası

Başak ve Yükselen Başak;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yeni müşteri kazanmanın kapılarını açabilecektir. Aklınız, zihniniz hızlı çalışabilecek ve özellikle para konularında kuracağınız kontaklar, ikna yeteneğiniz, alacağınız kararlar kazancınızı arttırabilecektir.  Yalnız Merkür/ Satürn sert kontağı yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla iletişim problemleri, gereksiz eleştiriler yüzünden zarar düşmeye işaret etmekte. Komşularınızın veya kardeşlerinizin bir takım davranışlarına takıntılı bir şeklide yaklaşmamaya özen göstermenizde yarar var. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay bu üzerinizde ki kötü etkiyi bir nebze olsun uzaklaştıracak. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir.

10 – 16 Mart Haftası

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; tüm iletişim kanalları ile aktif iletişimde olacağınız, her hangi bir sorun, problem, kriz karşısında hızlı ve etkin bir şekilde düşünüp karar verip çözüm yaratabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zekanız çok keskin olabilecek, rahatlıkla risk alınması gereken durumları iyi değerlendirebileceksiniz. Keza sürpriz bir seyahat durumun da söz konusu olabilir. Merkür/Satürn kontağı ile de; para, kazanç, maddi konularda eksik iletişim veya iletişim problemi yüzünden gecikmeler söz konusu olabilir. Para meselelerinde ortak paydada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda, gergin, karamsar, melankolik bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere.

10 – 16 Mart Haftası

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; daha fazla okuma, araştırma, bilgi sahibi olma, yeni bir eğitime başlama, yabancı dil öğrenme, ruhsal, psikolojik konular üzerine daha fazla bilgi sahibi olma, bu konularda profesyonel destekler alma konusunda size destekleyici etkisi olacaktır. Hatta bu hafta kötü bir dedikodu veya söylentiyi çok rahat bir şekilde bertaraf edebileceksiniz. Merkür/Satürn sert kontağı ise; ev sahibiniz, aile bireylerinizle iletişim sorunları, gerginlikler, fikirlerin sert bir şekilde ifade edilmesi, yapıcı olamaması yüzünden problemlerin meydana gelebileceğine işaret etmekte. Bu hafta olabildiğince her konuda yapıcı olmaya, fikirlerinizi, düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye bakın, baskıcı, kötücül, karamsar ifadeler sizi bir çok yerde zor duruma düşürebilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir!

10 – 16 Mart Haftası

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; arkadaşlarınızı, dostlarınızı rahat bir şekilde ikna etmeniz gereken durumlarda ikna edebileceğinize, onlarla seyahat planlarına işaret ettiği gibi, bu hafta sizi çok daha sosyal, hareketli, aktivitelerle dolu bir hafta bekliyor. Arkadaşlarınızın hayatları, özel hayatlarına ilişkin vereceğiniz tavsiyeler onların çok işine yarayacaktır. Fakat Merkür/Satürn sert kontağı ise;  resmi belge kayıplarına, kullandığınız iletişim araçlarının çalınma riskine, telefon rehberinizin silinmesine, mail hesabınızla ilgili problemlere…vs kısacası iletişim araçlarınızda problemlere işaret etmekte. Bunun yanı sıra yakın çevrenizden hakkınızda pekte hoşunuza gitmeyecek dedikodular, söylemler duyabilirsiniz. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay harika etkilere sahip! Özellikle kariyerinizle ilgili konularda! Süper bir teklif, maaş zammnı, yeni pozisyon..vs alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz işte bu dolunay size yarayacak, size prestij katabilecek güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. Bu haftanın tadını çıkartın!
10 – 16 Mart Haftası

Oğlak ve yükselen Oğlak;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ve özellikle para meselelerinde zihninizin çok aktif çalışacağına, ikna edilmesi gereken konularda şansın sizden yana olacağına, eğer ki zam ya da terfi gibi bir isteğiniz var ise bu hafta patronlarınızla konuşmak için ideal olduğuna, iş arıyorsanız bu hafta bulma şansınızın yüksek olduğuna işaret etmekte. Yalnız Merkür / Satürn sert kontağı ise; arkadaşlarınızla fikir birliğine varamama, para meseleleri yüzünden gerginlikler, haksız eleştiriler, dostlarla aranın açılması gibi durumlara işaret etmekte. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

10 – 16 Mart Haftası

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksa konularda, yabancılarla yapılan işlerde, ticarette, ithalat işlerinde hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurup, rahat bir şekilde sonuca ulaşmanız konusunda size destek olacaktır. Yalnız Merkür/Satürn sert kontağı kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim problemler, kaygılar, gereksiz eleştiriler, yersiz kötü sözler modunuzu düşürebilir, keyfinizi kaçırabilir. Kariyerinize ilişkin keskin kararlar almak için pek uygun bir hafta değil. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayın ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs Dolunay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu dolunay her halukarda paranıza para katabilecek.

10 – 16 Mart Haftası

Balık ve Yükselen Balık;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, para meselelerinde gizlice olası sorunları halletmeye, para ile bağlantılı işlerinizi gizlilik içinde yürütmeye ve bunda başarılı olmaya işaret etmekte. Borç gibi para ihtiyacınız varsa veya kredi gibi bu hafta bunu halledebilirsiniz. Bu konuda gizli bir takım yardımlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta Merkür / Satürn sert kontağı ise; eğitim, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksal konularda  iletişimsel problemlere, gecikmelere, kaygılara, endişelere  işaret etmekte. Bu hafta kendinizi kapatıp daha çok okumaya, araştırmaya, duaya, meditasyona, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmenizde fayda var açıkçası. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile önce yalnız balıklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta.


5 Mart 2014 Çarşamba

Anaretik (29 Derecede) Gezegenler - Bu da mı GOL Değil Hakim Bey!




Merhaba Arkadaşlar;
Yeni bir “Astrolojik bilgi” daha vereyim sizlere. “Anaretik” kavramı. Astroloji de bir gezegenin, bir doğum haritasında hangi burç olduğu önemli olmaksızın bir burcun 29 derecede olmasına verilen isimdir. Bu derece de yerleşmiş olan gezegen Anaretik gezegegen olarak adlandırılır.

Anaretik gezegen, son dakika golü yemek gibidir, bir şeyin son anda iptal olması, son anda uçağın kaçması, tam son anda imza atılacakken taraflardan birinin vazgeçmesi gibidir. Aslında sonların tehlikesi olarak bilinir.

 Eğer bir gezegeniniz 29 derecede ise, o gezegen ne yöne gideceğini bilemeyen,  ani kararlar alıp değiştiren, aniden planları değiştiren, çok aceleci ve sürekli telafi edilmeye mahkum hatalar yapmaya müsait demektir.
Aslında mantığı şudur, bir burcun son derecesi geçiş evresidir, içinde bulunduğu burcu bırakıp bir başka burca bir başka hikayeye geçiş için hazırlanıyor demektir. Tamda bu geçiş sürecinde hem seyahat etmeye alıştığı burcun enerjisi vardır hem de geçeceği yeni tanışacağı burcun enerjisi hikayesi bu yüzden ne yapacağını tam olarak bilemez, kafası karışır ve dengesizce davranmaya eğilimli olur..

Aslında 29 derece için, hızlı sonların tehlikesi de denmektedir. Ani keskin bitişleri sembolize eder çünkü.
Bir kesim astorloglar ise 29 derecenin karmik bir derece olduğunu idda eder ve sorun nerede ise cevapta oradadır derler.

Şimdi sizlere, her gezegenin 29 derece ile ilgili olası anlamlarını yazacağım, sizlerde kendi doğum haritanızda gezegenlerinizin derecelerine bakarak, nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Her doğum haritasında 29 derecede gezegen olacak diye bir kaide yok, bu özel bir gösterge … Doğum haritanızı oluşturmak için, www.astro.com/horoscope Chart Drawing Ascendata tıklayıp formu eksiksiz doldurduğunuzda haritanızı oluşturmuş olacaksınız. 

Güneş 29 Derecede ise;
kimlik sorunları, yaşam amacını ve hedefini belirlemede sorunlar, son dakika yaşam planlarında değişiklikler, odaklanma sorunları, baba ile sorunlar, yönetici pozisyonunda ki kişiler ile sürekli çatışmalar. Kalp, sırt, omurga vücudun çatısı ile ilgili sorunlar.

Ay 29 Derecede ise;
Duyguları dışarı aktarmada problem, anne veya kadın figürlerle çatışmalar, ilişki kurmakta zorlanma,sezgilere ve refkexlere güvenememe, duygusal ani karar değişimleri, İçsel anlamda tatmin sorunu,sağlık problemleri,ruhsal/psikolojik düzeyde sorunlar,sağı solu belli olmaz kişinin. Mide ve göğüs bölgesine dikkat etmesi gerek.

Merkür 29 Derecede ise;
Kararların sürekli değişmesi, son dakika da planların değişmesi. Kendi kararlarına sadık kalamama, kararlarını, fikirlerini, düşüncelerini sürekli sorgulama, iletişim problemleri, son dakika da anlaşmaların bozulması, iptal olması, karmaşık ve kişiyi yoran bir zihin. Özellikle eller, kollar, akciğerlere, gözlere,kulaklara dikkat etmesi gerekir kişinin.

Venüs 29 Derecede ise;
Hızlı başlayan ve hızlı biten ilişkiler silsilesi, boşanma tehlikesi (özellikle Venüs akrep ve koçta ise); ilişkilerde karar verememe, bir ilişkiden bir diğerine hızlı bir şekilde atlama, yalnız kalma korkusu, ilişkilerini doğru değerlendirememe, ilişkilerde skandallar. Bel, böbrek ve boğaz bölgesine dikkat edilmesi gerekir.

Mars 29 Derecede ise;
Planlar ile eylemleri uyuşmaması, planların sürekli son dakika bozulması, ereksiz telaş,sürekli kazalar,çarpmalr,eylemleri planları hakkında aşırı endişe,planlara ters hareket etme sürekli; saldırgan tarafı kontrol etmekte zorlanma, bastırışmış tutkular, son dakika cesaretle giriştiği işlerden vazgeçme. Kansal hastalıklar, kesikler, yanıklar, baş ağrılarına dikkat etmek gerekir.

Jüpiter 29 Derecede ise;
para anlaşmaları, finansal konuları, maddi konularda hep son dk golü yemek gibidir bu,son dk planların iptali,ticarette zarar ihtimali, yaşamında bilimum konularda aşırıya kaçma (duygu ifadesi, yeme içme…vb). Hedeflerine doğru yol alırken kolaylıkla yoldan sapma, sürekli yaşama dair fikirlerin değişmesi. Sağlık olarak, karaciğer, basen ve kalça dikkat edilmesi gerekir.


Satürn 29 Derecede ise;

yaşamınızda kalıcı,sağlam bir şeylerin olmasının zorluğu,düzen getirmekte,düzen kurmakta zorlanma,düzensizlik,sorumluluklardan kaçmaya eğilim ya da kendine ait olmayan konuların bile gereksiz sorumluluğunu üstlenme, Gereksiz hırs ve takıntı yapma. Sağlık olarak, dizler, dişler, kemiklere dikkat edilmesi gerekir. 




3 Mart 2014 Pazartesi

Mart Ayı Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Mart Genel;
Aya balık burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, rüyalarınız ön plana çıkabilir, özel anlam ve sembollerle dolu olabilir. Bu yeni ay zamanı tamda Neptün etkin olacağından, yoga, meditasyon..vb ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up ..vb tarzda bir şeyler yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu yeni aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Yalnızlık ihtiyacınız artabilirde. 3 Mart itibari ile hem mars hem de Satürn geri harekete başlayacaklar. Mars’ın geri hareketi 21 mayısa kadar sürecek terazi burcunda. Mars haritanızın 7. evinde geri gidecek. İlişkilerde ve ortaklıklarda tehlike çanları çalmaya başlıyor. Partnerinizle veya ortağınızla ortak paydada buluşmakta zorlanabilir, birbirinizi sürekli eleştirebilir, incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetlerden büyük yangınlar çıkartabilirsiniz. Düşmanlıklara biraz daha açık ve savunmanız kalabilirsiniz bu dönemde. Size yardım ve destek olmak isteyen kişilerin niyetlerini yanlış anlamaktan ötürü onlara karşı fazlaca sert davranabilir, aranıza soğukluk girebilir. Bu tarih aralığı bir ortaklık başlatmak veya evlenmek için pekte uygun bir zaman aralığı değildir aslında. Satürn’ünde geri hareketi 21 Temmuza kadar sürecek akrep burcunda. 8. evinizde geri gitmeye başlayan Satürn; ödemeler konusunda sizi bir parça sıkıntıya sokabilir. Ödeme yapmanız gereken yerlere, ödemelerde gecikebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızdan finansal anlamda destek görmek biraz zorlaşabilir. Başvurduğunuz kredileri dilediğiniz miktarlarda alamayabilir veya bazı koşullar öne sürebilirler. Tazminat, vergi, burs, nafaka,prim ödemeleri gibi konularda gecikmeler yaşanabilir. 8. ev kulağa çokta sevimli gelmeyen ölümle de ilişkilidir, özellikle ölüm korkusu olanlar bu korkuları ile yüzleşmek durumunda kalabilirler. 5 Martta Venüs artık kova burcuna geçiş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak, arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler…vs gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek.Venüs’ün bu kova seyrinde tek sıkıntılı tarih ise 29 mart, bu tarihte planlar bozulabilir, arkadaşlıklarla ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir.16 Martta ise başak burcunda bir dolunay meydana gelecek; Bu dolunay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz. 20 Martta ise güneş artık koç burcuna geçiş yapacak ve bu burçta tam 1 ay kalacak. Önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz. Bir çok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz. Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. 30 Martta ise koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek, Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra yaşamınızda sürpriz beklenmedik, ani gelişen olaylar silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir. Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz.
Boğa ve Yükselen Boğa;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek. sosyal anlamda daha hareketli ve keyifli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlardan keyifli destekler alabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. 3 Martta hem mars hem de Satürn geri hareketine başlayacak. Öncelikle Marstan bahsedelim, Mars Terazi burcunda geri hareket edecek. Mars haritanızın 6. evinde geri gidecek, Marsın geri gidiş zamanı enerjinin düştüğü, harekete geçilmekte zorlanılan, bir iş için 3 birim enerji harcarken 10 birim enerji harcanılması gereken ve kişiyi tembelliğe itebilecek bir süreçtir. 6. ev astrolojide sağlıkla ilgili konular, iş ve çalışma ortamı, günlük angarya işler ve en önemlisi sağlıkla ilgili konularla ilgilidir. Bu gerileme sürecinde iş yerinde adeta bir şeylerin tıkandığını ve işlerin ilerleyemediğine şahit olabilirsiniz, iş değiştirme ve terfi beklentilerinizi bu zaman aralığında pek yüksek tutmamanızı önerebilirim. Birlikte çalıştığınız kişilerle sudan sebeplerden dolayı aranızda gerginlikler oluşabilir. Bu tarih aralığında özellikle önemli ameliyatlarınızı almamanızı tavsiye edebilirim, sağlık evinizde gerileyecek olan Mars, ameliyatlarda problemler, yaraların çok geç iyileşmesi, tanı ve teşhiste problemler çıkartabilir ve bir diğer olası etkisi de kronik bir takım rahatsızlıklarınızın yeniden nüks etmesi olabilir. Ya da vücudunuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir ve hastalıklara daha da açık olabilirsiniz.  İnanın bende böyle gamlı baykuşluk yapmak istemezdim ama elimden bir şey gelmiyor benimde ne yazık ki… Eğer kendi işinizin sahibi iseniz çalıştırdığınız kişilerle aranızda münakaşalar meydana gelebilir, iş bırakma beklenmedik istifalar oluşabilir. Tamda bu süreçte günlük hayatta rutin olarak yaptığınız şeyleri bir kenara itmeye başlayabilir, rutini kırabilirsiniz. Evet bu bir bakıma iyidir ama sorumluluklarınızı ertelememenizde yarar var. Mars 20 mayısa kadar geri hareketini sürdürecek. Satün’ün geri hareketi ise 22 Temmuza kadar sürecek. 7. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn; ortaklıklarınızı ve ilişkilerinizle ilgili konularda etkilerini gösterecektir. Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkinizi gözden geçirme, sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eğer ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor ise bu süreçte nasıl daha iyi olabilir sorusuna yanıt ararken, eğer bağlar zayıf ve sorunlu ise bu ilişkiyi acaba nasıl kolayca bitirebilirim diye sorgulayabilirsiniz. İlişkinizin ihtiyaçlarını, size kattıklarını düşünebilir, üzerinde çok durulmayan eski konular tekrar gündeme gelebilir. Biriyle birlikte iken kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise; partnerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir, onun iş veya sağlığını ilgilendiren konularla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkilemler, karar vermekte zorlanma, ortağınızın veya partnerinizin tekliflerine karşı uyum göstermek adına daha kolay kabul edici olabilirsiniz. Bu dönem partnerinizin veya ortağınızın ihtiyaçları daha da artabilir. Yalnız olanlar ise, yeni başlayacakları ilişki çok ağırdan alınarak devam edebilir. 5 Martta ise Venüs kova burcuna geçiş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyrine devam edecek. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz. 16 martta başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.30 martta ise koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay dönemi aslında Nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak destek alabilir, check-uptan geçmeniz veya bir uzman ile görüşmeniz gerekebilir. Bu hafta sezgiler fora sizde! Özellikle bol bol rüya görebilirsiniz, rüyalarınız sizleri etkileyecek özel semboller içerebilir. Ve bu yeni ayın bir olası etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık birdenbire çok daha net bir şekilde görebilir, olaylara farklı pencerelerden bakabilirsiniz. 

İkizler  ve Yükselen İkizler;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda yeni ay meydana gelecek. yeni ay ile birlikte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Terfi edebilir, üstlerinizden destekler alabilir, iş değiştirebilir, önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Neptün iş başında olacağından dolayı, fazla da abartmak istemiyorum ama işinizden pekte memnun değilseniz hayalini kurduğunuz işe başlayabilir, teklifini alabilirsiniz. İşle ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz ve sezgileriniz size yol gösterici olabilir, bence çok keyifli bir yeni ay.İş yerinizde bir kutlama da olabilir, müzikli, danslı, yemekli bu hafta. Tek ihtiyacınız olan, kararlı olmanızdır. 3 Martta ise hem marsın hem de Satürn’ün geri hareketi başlar. Mars 20 mayısa kadar Terazi burcunda geri harekette olacak. Mars haritanızın 5. evinde geri gidecek aşk, çocuklar ve hobilerinizi ilgilendiren alanda. Bu geri gidiş 14 Nisana kadar devam edecek. Bu süreçte Yalnız olanlar olası başlayacakları yeni ilişkileri biraz problematik olabilir, ilişki bir türlü kendini gösteremeyebilir, ilerlemeyebilir veya ilişkide cinsel anlamda bir takım problemler nüks edebilir. Olası diğer bir senaryoda eski sevgilinin peşi sıra hortlamasıdır, ama unutmamak gerekir ki retro zamanı gelen bir sevgiliye pek güven olmaz ve geldiği gibi gidebilirde, adımları dikkatli atmakta yarar var. Retro dizayn yaratıcı çalışmalar yapmak için harika bir süreçtir, yaratıcılığınız tavan yapabilir. Bu geri gidiş döneminde özellikle ilişkilerinizde korunmaya özen gösterin özellikle sürekli ilişkileri olmayanlar için söylüyorum, cinsel yolla bulaşan hastalıklarla uğraşabilme ihtimaliniz olduğunu gökyüzü fısıldamakta. Ve gelelim birazda çocuklarla ilgili konulara, çocuk sahibi olanlar onların bu süreçte daha sık hasta olduklarına tanık olabilirler veya daha içe kapanmaya başladıklarını görebilirler, çocuklarınız biraz daha sinsice hareket etme eğilimine girebilirler. Diyelim ki çocuk sahibi olmayı karar verdiniz bu tarih aralığında, düşük olma veya hamile kalınmasında zorluklar ortaya çıkabilir. Yine kumar gibi spekülatif kazanç araçları üzücü sorunlar ortaya çıkarabilir, şansınız bu alanlarda yaver gitmeyebilir, dikkatli olmakta yarar var. Bunun yanı sıra hobileriniz için ayırdığınız vakit daha da artabilir, kısaca daha fazla tembellik yapabilirsiniz. Cinsel yönden libidonuzda düşüş gözlemleyebilirsiniz. Satürnde akrep burcunda geri gitmeye başlayacak 22 Temmuza kadar. 6. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn; sağlığınız başta olmak üzere günlük işler ve çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda etkilerini göstermeye başlayacaktır. Özellikle geçmiş gibi gözüken sağlık sorunları tekrar nüks edebilir, bünyeniz her zamankinden daha hassas olabilir. Özellikle bel bölgesi ağrıları meydana gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz, eğer bir iş veren iseniz ihtiyaçlarınızı yeniden belirleyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerde gecikmeler, askıya alınmalar olabilir. Günlük yaşamınızı ilgilendiren ihtiyaçlarınızı yeniden gözden geçirme zamanı sizler için. Birlikte çalıştığınız kişi ve kurumlarla ilişkileriniz testten geçebilir. 5 Martta ise Venüs kova burcuna geçiş yapacak 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. özellikle yalnız olanlar için söylüyorum yabancı uyruklu kişilerle flörtlere girişebilirsiniz, veya sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir bu. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Yurt dışı ile ile ilgili meselelerinz sorun çıkmadan hallolabilecektir. 16 Martta ise başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. bu dolunay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir. 30 martta ise koç burcunda yeni ay meydana gelecek.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orijinal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dâhil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden  irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bu yeni ayın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! 


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
Mart Genel;
Yeni aya ise balık burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz. yeni ay ile birlikte iş ile ilgili şehirden uzaklaşıp bir yerlere seyahat etmeniz gerekebilir, iş için olmasa bile bu yeni ay zamanı seyahat etmek için çok uygun etkilere sahip. Deniz aşırı yollara gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki iş arıyorsanız, medya, tanıtım, reklam, sanatla ilgili sektörlerde iş bulma potansiyeliniz çok daha yüksektir. Bu yeni ay zamanı, önemli, güçlü kadınlardan destekler görebilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, felsefe,din..vb konularla daha çok haşır neşir olabilirsiniz. 3 Martta hem mars hem de Satürn geri gitmeye başlayacak. Önce marstan bahsedelim; Mars terazi burcunda geri gidecek ve 20 mayısa kadar etkilerini gösterecek. Mars haritanızın 4. Evinde geri gidecek.  Bu alan, yuva, aile, yerleşimi gayrimenkul, atalar, köklerle ilgili alandır. Mars’ın geri gitmesi bu alanda yapacağınız olası başlangıçlar ve atılımlarla ilgili bir takım problemler, sorunlar çıkartabilir ortaya. Ev almak-satmak için pek uygun bir süreç değildir, sürekli evrak işlerinde aksilikler çıkabilir ortaya. Eğer erkekseniz annenizin sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, eğer bayansanız babanızla aynı şekilde yakından ilgilenmeniz gereken koşullar oluşabilir. Ailenizle ortak payda da buluşmanız bu süreçte biraz daha zor olabilir, isteklerinizi onlara kabullendirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu geri gidiş döneminde atalarınız, kökleriniz soy ağacınız hakkında derin araştırmalar yapabilirsiniz. Ev içinde marsyen noktalarda  (Şofben, kombi, ocak, doğalgaz hattı…vb) teknik bir takım sıkıntılar, arızalar baş gösterebilir. Ya da satın aldığınız, kiraladığınız evlerde bu tarz sorunlarla sık sık karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinizin finansal sıkıntıları baş gösterebilir. Para ile ilgili iletişimde, konuşmalarda stresli durumlar oluşabilir. 3 Martta Satürn’de geri hareket edecek akrep burcunda ve 22 Temmuza kadar sürecek. 5. evinizde geri gidecek olan Satürn; Aşk ve çocuklarla ilişkilerimizi yeniden yapılandırma ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz şeyleri belirleme zamanı. Özellikle sizden yaşça büyük kişilere aşık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu konuyu tekrar düşünebilirler veya bazı gecikmeler ile karşılaşabilirler. Ayakları yere sağlam basan, daha mantıklı ilişkiler kurma zamanı fakat hızlı gelişmelerin olmasını beklememek gerek. Bu dönem risk almak için uygun bir dönem değil eğer doğduğunuz anda Satürn’ünüz geri gitmiyor ise. Çocukları olanlar ise onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmaları gereken bir dönem. Fakat  yeri geldiğinde “hayır” demeyi de unutmamanız gerekiyor. Bu özel hayatınızda da geçerli. 5 Martta ise Venüs kova burcuna giriş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks..vb gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna bu hafta daha fazla para harcayabilirsiniz. 16 martta ise başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. 30 martta ise koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili kendiliğinden gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. İşin içinde Uranüs olduğundan çok farklı, sıra dışı bir iş teklifi, proje teklifi de alabilirsiniz. Ama her halükarda bu yeni ay size iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda başarı getirecektir! 

Aslan  ve Yükselen Aslan;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda yeni ay meydana gelecek. odak noktanız para olacak. Başkalarının finansal kaynakları, krediler, primler, ödemeler, borçlar..vb konular. Bu yeni ay çok olumlu etkileri olacaktır, özellikle bir süredir üzerinde uğraştığınız işin veya projenin meyvelerini alabilirsiniz maddi anlamda. Bazılarınız kredi çekmek için araştırmalar yaparken, bazılarınızda ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırabilmek için çalışmalar yapabileceksiniz. Öğrenci iseniz umduğunuz bursa kavuşabilir, boşanma arefesindeyseniz nafaka için anlaşabilirsiniz. Her halukarda bu hafta maddi konularda şans sizden yana olacaktır. 3 martta ise mars geri hareketine başlayacak Terazi burcunda  ve 20 mayısa kadar etki edecek bu geri hareket.  3. evinde geri gidecek, 3. ev genel olarak yazışma, iletişim, kardeşler, yakın çevre, akrabalar, eğitim ile ilgilidir. Mars’ın gerilemesi demek bu saymış olduğum alanlarda türlü gecikmeler, motivasyonu düşürücü gelişmeler, enerjinizi bu alanlarda yeteri kalitede kullanabilmekte sorunlar çıkartabileceğine işaret etmekte. Kardeşlerinizle ilişkilerde bu süreçte hele ki onlarla ortaklaşa bir takım işler yürütüyorsanız bazı sıkıntılar devreye girebilir. Elinizde patlayacak, bomba bir proje vardır ama bir türlü bunu bir takım kanallara ikna etmekte veya pazarlamakta zorlanabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de ki bence bu en önemli olanı,  trafikte dikkatli olmanızda yarar var. Trafikte dikkat dağınıklığı sonucu minik kazalar, arabanızın orasını burasını sürekli çizebilirsiniz. Eğer bir web sitesi sahibi iseniz siteniz bu geri gitme döneminde saldırıya maruz kalabilir, çökme tehlikesi geçirebilir, bilgilerinizi yedeklemenizde yarar var. Bunun yanı sıra yakın çevreniz ile ilişkilerde gerginlikler, hatalı bilgiler, dedikodular yüzünden canınız bir parça sıkılabilir. Satürn’de 22 Temmuza kadar geri hareket edecek akrep burcunda. Aile içinde geçmişe ait çözülmemiş konuların tekrar gündeme geleceğine işaret eden Satürn 4. evinizden geçmekte. Aile içi ilişkilerin vurgulanacağı bu dönem, ilişkileri yapılandırmak için gerekli sabrı ve zamanı Satürn size sunacaktır yalnız gecikmeler ve engellenmeler ile de karşılaşabilirsiniz. Ev almak, ev satmak gibi işlerde özellikle bürokratik,evraksal gecikmeler yaşanabilir gecikmeler yaşanabilir. Biraz daha kendinize dönük olabilir, içinizdekini dışarıya tam olara yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınıza çeki düzen vermek, hayatınızın gerçek ihtiyaçlarını saptamak için ideal zamanlar. Bir diğer olası etkisi ise; daha önce almayı planladığınızi, kaçırdığınız evi yeniden almak için fırsatınız olabilir. 5 martta ise Venüs kova burcuna giriş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  ilişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır. 16 martta ise başak burcunda dolunay meydana gelecek. Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz. 30 martta ise koç burcunda yeni ay meydana gelecek.  Yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslararası ilişkiler, ithalat-ihracat vb. konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr. çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için

Başak  ve Yükselen Başak;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda yeni ay meydana gelecek. eğer ki yalnızsanız romantik ve dolu dizgin bir ilişki hazır olun, ama diyelim ki bir ilişki ışığı yok hiç görünürlerde, bu bir ortaklık teklifi de olabilir sizlere. Yeni bir anlaşma, sözleşme, ortaklık teklifleri gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazılarınız söz, nişan, evlilik ..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz, bazılarınız evlenebilir, sözlenebilir, ilişkilerini update edebilirler. Bu yeni ay çok romantik etkilere sahip, romantik bir seyahat olabilir mesela, ilişkiniz daha romantik bir hal alabilir. Bazılarınıza da estetik, yaratıcılık, sanat..vb konularda ortaklık teklifleri gelebilir.  3 Martta hem mars hem de Satürn geri  harekete başlayacak. Mars retrosu 20 mayısa kadar sürecek. Mars haritanızın 2. evinde geri gidecek, 2. ev genel olarak maddi kazanımlar, sahip olduğunuz taşınabilir eşyalar, para ile ilişkilidir. Mars’ın gerilemesi demek bu saymış olduğum alanlarda türlü gecikmeler, motivasyonu düşürücü gelişmeler, enerjinizi bu alanlarda yeteri kalitede kullanabilmekte sorunlar çıkartabileceğine işaret etmekte. Maddi anlamda bu dönem paranın bereketi çok kalmayabilir, para geldiği gibi gider ve cüzdanınızda adeta bir delik vardır, cebinizden parayı gizli bir el sürekli çekiyormuş gibi gelebilir. Bunun yanı sıra size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Bir diğer olası etkisi de para ile ilgili konularda zihniniz dağınık olabilir ve doğru adımlar atamayabilirsiniz. Bu dönem hırsızlıklara, hilekarlara karşı dikkatli olmalı, yatırımlar yapmak için pekte ideal bir süreç olmayacaktır. 3 Martta Marsın yanı sıra Satürn’de geri hareketine başlayacak. 3. evinizde geri gidecek olan Satürn; yakın çevre ve kardeşlerinizle yeniden yapılandırmaya başladığınız ilişkileri test etmeye başlayacak, doğru adımlar atıp atmadığınızı öğrenebileceksiniz bu sayede. Özellikle yaşça büyük kişilere kendinizi daha çok ifade etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Eski yarım kalan işlerinizi tamamlamak, üzerinden geçmek için harika zamanlar. Oturduğunuz apartmanın yönetimsel işleri size kalabilir, kardeşleriniz ile daha çok bir araya gelebilirsiniz. Eski yazıları tasnif etmek, düzeltmek, elden geçirmek, eski hesapları tekrar gözden geçirmek için ideal zamanlar. Daha önce ziyaret ettiğiniz, gittiğiniz yerlere tekrar gidebilirsiniz. Dışa dönük iletişim sergilemektense daha içe dönük olabilir, daha önce yazdıklarınızı çevrenizdekiler ile paylaşırken, paylaşımlarınızda biraz cimri olabilirsiniz. 5 martta ise Venüs kova burcuna giriş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  iş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.  16 martta ise başak burcunda dolunay meydana gelecek. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir. 30 martta ise koç burcunda yeniay  meydana gelecek. Bu yeni ay ilginç etkilere sahip.. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Elinizde, sürpriz, beklenmedik havadan bir miktar para da geçebilir, bu önümüzde ki 10 günlük süreci dikkatlice gözlemlemenizi öneririm. Özellikle finansal açıdan.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda yeni ay meydana gelecek. yeni ay ile birlikte iş ve çalışma ortamınızda bazı minik değişikliklere, sürprizlere, yeni projelere, iş kollarına hazırlıklı olun. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Neptün etkisinden dolayı, kendinizi daha yaratıcı  hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik,..vb konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu yeni ay zamanı kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz. 3 Martta hem mars hem de Satürn’ün geri hareketi başlayacak. Mars tamda sizin burcunuzda geri gidecek 20 mayısa kadar. Burcunuzda geri gidecek Mars, bir dizi aksilik ve gecikmeyi beraberinde getirebilir. Bu dönem adeta bir şeyler yaşam enerjinizi aşağıya çekiyormuş gibi hissedebilir, yataktan kalkmak dahi istemeyebilirsiniz. Girişimleriniz yeterli ilerlemeyi bulamayabilir çevrenizde ki kişiler sizi sürekli bencil olmakla suçlayabilirler.  Hırsınızın seviyesi bu süreçte biraz daha düşebilir.  Bu dönem tepkilerinizi yeterince göstermekte zorlanabilir, yarım kalmışlık hissi yaşayabilirsiniz. Hakkınızı aramakta zorlanabilirsiniz. Fiziksel anlamda büyük değişiklikler yapmak, estetik ameliyat olmak için pekte uygun bir zaman değildir. Önemli büyük operasyonlarınızı bir süreliğine ertelemekte yarar var. Sakarlıklara, kazalara da açık olabileceksiniz… Satürn’de akrep burcunda geri gidecek 22 Temmuza kadar. 2. evinizde geri hareket eden Satürn; finans ve bütçe konuları, sahip olduğunuz kaynaklar, eşyalar, değerlerinizle ilgili konularda etkilerini gösterecektir. Özellikle ortaklaşa kazançlarınızda hareketliliğin yerini durağanlığa bırakabilir, size yapılması muhtemel ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreç gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek, kaynaklarınızı akıllıca yönetmek, lüks ile gerekli şeyleri ayırt etmenizi sağlayacak olan bir dönem olacak. Eğer paylaşıma çok açık biri iseniz sizler için belki de daha az paylaşmayı öğrenmeniz gereken bir süreç iken, paylaşmayı bilmeyenler için bunun nasıl yapılacağını öğrenecekleri bir süreç. 5 Martta Venüs kova burcuna giriş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüsün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var. Bu dolunay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere. 30 Martta ise koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre. Ani ilişkiler başlayabilir, aniden bitebilir, sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar birden boşanmanın eşiğine gelebilir, bu yeni ay biraz ilginç.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
Mart Genel;
1 Martta balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek. yeni ay ile birlikte, ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu hafta kiralama, alım, satım gibi konuları yapmak için çok ideal bir hafta. Bazılarınız evlerini güzelleştirmek adına alış-veriş yapabilir, evlerini boyayabilir, dekoratif anlamda bir takım değişikliler yapabilirsiniz. Eviniz içinde olası problemler bu hafta hızla çözülmeye başlıyor, bunun yanı sıra evinizde davetler verebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. 3 Martta hem mars hem de Satürn geri harekete başlayacak. Mars Terazi burcunda geri hareket edecek 20 mayısa kadar. Mars haritanızın 12. evinde geri gidecek ve sizleri özellikle sağlıkla ilgili konularda bünyenizi çok daha hassas yapabilecek. Arkanızdan türlü işler çeviren, kötü niyetli insanlarla uğraşmak zorunda kalabileceksiniz. Çok daha gizlilik içinde hareket etmeye çalışabilir, daha fazla yalnız kalabilirsiniz. Bu dönem hayata karşı isteklerinizde gerçekçi olmakta zorlanabilir, biraz boş işler veya hayaller peşinde koşturabilirsiniz. Yapacağınız işler çok iyi bile olsa pek takdir göremeyebilir veya fark edilmeyebilir. Tam anlamıyla bir fark edilme sorunu yaşayabilirsiniz. Bu süreçte şu ana kadar neler yaptığınızı analiz edebilir, hatalarınızın daha da farkına varabilirsiniz.  Psikoloji, bilinçaltı, rüyalar gibi konular hayatınızda daha ön plana çıkabilir, uyku düzeninizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ruhsal anlamda kendiniz sürekli gergin hissedebilirsiniz. Satürn’de 22 Temmuza kadar akrep burcunda geri gidecek. Burcunuzda geri gitmeye başlayan Satürn; sizleri biraz melankolik ve depresif bir ruh haline sokabilir. Özellikle ilişkilerde güven ve kaybetme korkusu ortaya çıkabilir. Fiziksel görünümünüzde değişiklikler yapmak için ideal bir zamanlar değil eğer doğduğunuz anda Satürn’ünüz geri gitmiyor ise. Kişisel yeteneklerinizi ve hobilerinizi kazanca dönüştürmek için daha çok sabra ve zamana ihtiyacınız olacak ve elbette daha çok emek harcamanız gerekebilir. Bu geri dönüş döneminde; daha bireysel olmaya çalışabilir, kendinizle ilgili konularda daha eleştirel yaklaşabilirsiniz. Yarım kalan işleri tamamlamak için ideal zamanlar. Bu dönem gerçekten hayatınızda birisine ihtiyacınız var mı sorusuna yanıt arayabilirsiniz, yalnız çok fazla düşünmek sizi kararsızlığa da itebilir. Geçmişe ait unuttuğunuz, önemsemediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 5 Martta ise Venüs kova burcuna giriş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzde ki 15 gün hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz. 16 martta ise başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir! 30 martta ise koç burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ilginç etkilere sahip.. Çok hızlı, etkin ve süper yoğun bir  çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr., halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dâhil edebilir.

Yay  ve Yükselen Yay;
Mart Genel;
1 martta balık burcunda yeni ay meydana gelecek. ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu hafta kiralama, alım, satım gibi konuları yapmak için çok ideal bir hafta. Bazılarınız evlerini güzelleştirmek adına alış-veriş yapabilir, evlerini boyayabilir, dekoratif anlamda bir takım değişikliler yapabilirsiniz. Eviniz içinde olası problemler bu hafta hızla çözülmeye başlıyor, bunun yanı sıra evinizde davetler verebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. 3 martta ise hem mars hem de Satürn gerilemesi başlayacak. Mars 20 mayısa kadar terazi burcunda geri hareket edecek. 11. evinde geri gidecek. Marsın bu alanda geri gidecek olması sosyal ilişkilerinizde bazı gecikmelere, engellenmelere işaret edebilir. Arkadaşlarınızla aranızda anlamsız garip bir gerginlik meydana gelebilir, gereksiz küslükler oluşabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi fazla eleştirebilirsiniz. Bunun dışında iş hayatından kazandığınız gelirlerin hesaplanmasında bazı sorunlar meydana gelebilir, primlerinizi yeterince alamayabilirsiniz, maaş ödemelerinde sıkıntılar, gecikmeler meydana gelebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda sık sık aksaklıklar meydana gelebilir, sosyal ilişkilerinizi doğru bir şekilde tahlil edemeyebilirsiniz. İyi tarafı, eski dosttan düşman olmaz diyerekten eskiden aranıza küslük girmiş kişilerle bir araya gelebilir, eskimiş kapanmış konuların üzerinden yeniden geçebilir, belki de bu sefer aranızda ki buzları eritmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayattan beklentileriniz, umutlarınız içim çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızdan beklentilerinizi bu dönemde çok yüksek tutmamaya gayret gösterin. Bazı arkadaşlarınızla aranızda gizliden gizliye bir rekabet durumu oluşabilir, size söz verilen pozisyonlar, konularda gecikmeler, hendikaplarla karşılaşabilirsiniz. Satürn’de 22 Temmuza kadar akrep burunda geri hareket edecek. 12.evinizde geri gitmeye başlayan Satürn sizleri korkularınız ile yüzleştirmeye başlayabilir. Geçmişte kalan adalet ve devletle ilgili konular gündeme gelebilir. Çok geride bıraktığınız bir ilişki yeniden karşınıza çıkabilir, sosyal paylaşım ağları ile sizi bulabilir. Bilinç altınızda geriye ittiğiniz, unuttuğunuz konuları tekrar hatırlamanızı sağlayabilir. Burada hareket eden Satürn, soysal fobide yaratabilir, acaba insanlar bana zarar mı verecek endişesi de yükleyebilir size. Bilinç altınızı, ruh sağlığınızı ve en önemlisi uyku düzeninizi yeniden düzenlemekte fayda var. Belki de zihninizi biraz rahatlatma, arınma, endişe ve korkularınızdan arınma zamanıdır ne dersiniz? 5 martta ise Venüs kova burcuna geçiş yapacak ve 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzde ki ay  için tatil planları yapabilirsiniz. 16 martta ise başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. 30 martta ise koç burcunda yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren sanat vb. konularla yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek. Fakat! Eğer bir partneriniz yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, randevulaşabilirsiniz. Ya da yıldırım hızı ile yaşamınıza çat diye biri girebilir! 

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
Mart Genel;
1 martta  balık burcunda yeni ay meydana gelecek. seyahatlerinizde artışlar meydana gelebilir, seyahat planlar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi belgelerle, devletle ilgili konularda işlerinizi bu hafta halledebilirsiniz. Neptün etkisi ile özellikle bu hafta daha yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. 3 mart mars  ve Satürn retrosu başlayacak . Marsın gerilemesi Terazi burcunda olacak ve  20 mayısa kadar sürecek. İş, kariyer, mesleki konular üzerinde etkin olacaktır. Bu süreçte iş hayatınızda hızlı bir yükseliş beklememekte yarar var, üstlerinizden, yöneticilerinizden sık sık canınızı sıkan eleştiriler alabilirsiniz. Bu dönem tamda aslında alttan almanız, sakinliğinizi, soğukkanlılığınızı korumanız gereken bir dönem.  Bu transit zamanında hatalarınız ve attığınız adımlar çok daha gözle görülür olacaktır. Terfi almak bu tarihler arası biraz daha zor olacaktır. İş değiştirmek için pekte uygun bir süreç değildir, iş anlamında eşekler gibi çalışırsınız, çok yorulursunuz ama çok az takdir görebilirsiniz. Motivasyonunuzu hemen kaybedebilirsiniz. Yöneticilerle ilişkilerde agresyon hakim olabilir, hakkınızı yeterince savunamayabilirsiniz. Ya da kendinizi sürekli bir şeylerin karşısında savunur bir halde bulabilirsiniz. … Satürn ise  22 temmuzda kadar akrep burcunda geri hareket edecek. 11. evinizden geçen Satürn ile sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden yapılandırırken, geri gitmeye başlaması ile ilişkilerinizi daha çok sorgular bir hale gelebilirsiniz. Acaba şu kişiyi hayatıma almakla iyi mi ettim veya hayatımdan çıkarırken çok mu peşin hükümlü davrandım gibi zihin durumu yaşayabilirsiniz. Kalabalık gruplar içinde kendinizi yalnız hissedebilir, arkadaşlarınızla ortak projelere girişirken daha temkinli ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Satürn geri giderken hayatınıza giren yeni kişilerle ilişkileri devam ettirmek biraz daha zaman ve emek isteyebilir. Oldukça eski ve çok uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız sizlerle irtibata geçebilirler, onlarla eski zamanları yad etmek için bir çok fırsat yakalayabilirsiniz. Var olan sosyal çevre ve arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. 5 martta  Venüs kova burcuna giriş yapacak 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz!Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım-satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz. 16 martta başak burcunda dolunay meydana gelecek.  Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. 30 Martta koç burcunda yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay ilginç etkilere sahip..  Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Belki de kariyer planınızda bir takım değişikliklere ihtiyacınız vardır? 

Kova  ve Yükselen Kova;
Mart Genel;
1 martta  balık burcunda yeni ay meydana gelecek. para ile ilgili konular ön planda olacak hayatınızda. Bu yeni ay zamanı iş değişiklikiği, terfi, zam, paranıza para katacak durumlar oluşabilir. Yine bu yeni ay zamanı alım*satım işleri gündeme gelebilir. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik..vb konulara da harcayabilirsiniz. 3 martta mars  ve Satürn retrosu başlayacak . Marsın gerilemesi Terazi burcunda olacak ve  20 mayısa kadar sürecek.  9. evinde geri gidiyor olacak. Öncelikle trafikte ve seyahatlerde dikkatli olmanız gereken bir süreç olacak, kazalara çok daha açık olabileceksiniz. Çıkacağınız seyahatler engeller, kısıtlanmalar, stres yaratacak durumlar ortaya çıkabilir. Hukuksal konularda yine bazı gecikmeler oluşabilir, keza yüksek eğitimle ilgili konularda stres yaratabilir hayatınızda. Kendinizi bu alanlarda ifade ederken çok daha fazla enerji sarf etmeniz gerekebilir. Mars geri giderken enerji ve motivasyon düşüklüğü yaratır. Din, felsefe, hayatın anlamı üzerine sık sık çevrenizde ki kişilerle fikir ayrışmalarına düşebilir, gergin ortamlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Önemli mevki ve statü sahibi kişilerle her ne kadar sürekli bir araya gelecek olsanızda onlarla ilişkilerde bu stresli çemberin içinde olabilecek. Uzun vadeli planlar yapmak yerine daha kısa vadeli hatta günü kurtarıcı planlarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Satürn ise  22 temmuzda kadar akrep burcunda geri hareket edecek. 10. evinizde geri gitmeye başlayan Satürn, iş ve mesleki anlamda kaygı ve endişeleri de beraberinde getiriyor. Acaba doğru bir karar mı verdim? Yoksa o işi seçsem daha mı iyi olurdu? Acaba işimi değiştirmeli miyim gibi soruları sorabilirler kendilerine. Üstlerle ilişkilerde kendinize göre bir yapılandırma içine girebilirsiniz. İş hayatınızda takım çalışması ve sabır Haziran ayına kadar daha çok vurgulanacaktır. Toplumda daha ciddi bir şekilde görünecek veya öyle bir tavır takınmanız gerekecek. Mesleki anlamda sorumluluklar daha da artıyor, daha çok çalışmanız, işinize odaklanmanız beklenecek sizden. 5 martta  Venüs kova burcuna giriş yapacak 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız, fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. 16 martta başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayın ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs Dolunay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu dolunay her halukarda paranıza para katabilecek. 30 Martta koç burcunda yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir . Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir.

Balık  ve Yükselen Balık;
Mart Genel;
1 martta  balık burcunda yeni ay meydana gelecek.  bu yeni sayesinde hayatınızda yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz, yeni ev, yeni araba, yeni iş, yeni sevgili, yeni arkadaşlar aklınıza gelebilecek her anlamda yeniliklere, yeni başlangıçlara açık olabileceksiniz. Bunun yanı sıra sezgilerinizin pick yapacağı bu hafta, sezgileriniz yol gösterici olabilecek ve onlara güvenebilirsiniz. 3 martta mars  ve Satürn retrosu başlayacak . Marsın gerilemesi Terazi burcunda olacak ve  20 mayısa kadar sürecek. 8. evinde geri gidecek. Başkalarının parası ile ilgili konularda stresli koşullar oluşabilir, başkalarından temin ettiğiniz maddi ihtiyaçlarınız konusunda ciddi eleştiriler alabilir hatta bu kaynaklara kısa bir süreliğine ulaşamayabilirsiniz. Bankadan çekmeyi planladığınız kredi son anda çıkmayabilir. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde gecikmeler, yavaşlamalar meydana gelebilir, borç bulmakta veya geri ödemekte zorlanabilirsiniz. Ödemelerin aksayabileceği ve stres yaratabileceği bir tarih aralığı olabilecekti bu. Kısacası para ile ilgili yararlı büyük gelişmeler beklememekte yarar var, burslarda primlerde, nafakalarda, bankacılık işlerinde bir takım sorunlar çıkabilir. Büyük borçlar altına girmek için uygun bir dönem değil. Satürn ise  22 temmuzda kadar akrep burcunda geri hareket edecek. İdeallerinizi, hayata bakış açınızı ve inanç sisteminizi sorgulamaya, eleştirmeye başlayabilirsiniz. Satürn 9. evinizden geçerken, ideallerinize ulaşmanız için gerçekten doğru kişilerle mi irtibat kurup kurmadığınızı düşünmenize neden olabilir. İlerde işinize yarayacak özellikle mesleki anlamda kullanacağınız yeni tekniklerle ilgili eğitim, öğrenim sürecine girebilirsiniz yalnız bu süreç hem ağır hem zahmetli olabilir sizin için. Bir avukattan yardım ve destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sonuçlanmasını istediğiniz, beklediğiniz bir mahkemeniz veya hukuksal konular biraz daha zamana yayılabilir. 5 martta  Venüs kova burcuna giriş yapacak 5 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. ilişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir; gizli pekte etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Mesela evli bir adamla flört edebilir, sevgilisi olan biri ile yazışabilir, sizden yaşça çok büyük veya küçük biri ile görüşebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Biliyorum şu ana kadar okuduklarınız yüzünden bile benden nefret ettiniz, ama benim elimde olan bir şey değil, olası potansiyel etkileri yazıyorum sonuçta. Bu transitin olası bir diğer etkisi de, kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme veya bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüks edebilir. 16 martta başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile önce yalnız balıklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta. 30 Martta koç burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi imkânları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız  için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta!  Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarınız ve  harcamalarınızda artabilir, ekstralar yaşamınızda  daha çok belirebilir bütçenizi yinede denetim altında tutmanızda yarar var.