26 Ağustos 2013 Pazartesi

26 ağustos - 2 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası

Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte, iş,kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler ve özel hayat açısından ultra gergin bir hafta. Yeni ortaklıklara soyunmak içinde pek uygun değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak konular birden büyük yangınlara dönüşebilir. Güneş/Neptün sert kontağı ile de arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak içinde hiç uygun bir süreç değil. Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de terfi, yeni iş teklifi, işinizde destek, yeni müşteriler söz konusu. Kariyer anlamında nispeten iyi bir hafta olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alan aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacaktır.. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok eforsarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler.Özel hayattaagresyon pek eksik olmaz, hamileliklerde düşükler söz konusu olabilir, hayatınızı riske atacak davranışlardan uzak durmanızda yarar var.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Boğa ve Yükselen Boğa;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte bu hafta seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde, iletişimde büyük sorunlar ve ruh olarak rahatsız, kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz koşullar söz konusu. Bu hafta olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız var ise son dakika aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle sağlığınızaextra dikkat edin, rutin kontrollerinizi aksatmayın, sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durun. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan, kavgalardan uzak durmanızda yarar var. Güneş / Neptün sert kontağı ile özel hayatınızda hayal kırıklığı, aldanma, istediğinizi bulamama, aldatılma gibi temalar söz konusu olabilir. Partneriniz sizi bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir, güveninizi zedeleyebilir. Merkür/pluto olumlu kontağı ise iletişim tabanlı yeni iş teklifleri gelebilir, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işleri konusunda verimli bir hafta. Yurt dışı kaynaklı işlerinizde destekler, güzel fikirler ve olumlu ilerlemeler söz konusu olabilir. Bu hafta mars aslanburcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın aslan burcuna giriş yapması ile birlikte evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir,alım,satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra, stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz. Bu tarihekadar  bir aile bireyinin ameliyatı da gündeme gelebilir. 
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


İkizler  ve Yükselen İkizler;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim, finansal anlamda oldukça gergin bir hafta, lüks tüketimden uzak durmanızda, kesenizi çok fazla zorlamamanızda yarar var. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Bu hafta size keyif verecek konulara, hobilerinize yönelmenizi tavsiye ederim. Güneş/ Neptün sert kontağı ile aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Bir de bu hafta yediklerinizedikat edin, zehirlenme, mide bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir.Kariyeriniz veya ailenizle ilgili konularda çok istediğiniz bir şeyi veya konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir. Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de finansal destek, kredi desteği, bir borcun kapanması, mali anlamda azda olsa nefes aldıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşamınızda ki en önemli krizin çözümlenmesi noktasında ummadık bir fikir bir akıl ile de karşılaşabilirsiniz. Ev, gayrimenkul, dükkan, arsa ..vb gibi bir konuda yatırım gibi planınız var ise güçlü kişilerden güzel desteklerde alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele veefor zamanı. Yalnız 15 ekime kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırınızıvırınıaksatmayın. Kazalara karşı dikkat edin, hem trafikte hem iletişimde.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlkte hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş,ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun, evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuyu gereksiz yere çok fazla abartıp büyütmeyin. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Krizler bu hafta aile/iş arasında meydana gelebilir, iş/aile arasında denge kurmanız gerekebilir. Güneş / Neptün sert kontağı ile yanlış ve hatalı iletişimler, paktlerin, servislerin, iletilerin doğru kişilere gitmemesi, ulaşmaması, seyahatlerde unutkanlıklar söz konusu olabilir. İletişim konularda bu hafta oldukça dalgın olabilir, hesap hataları yapmaya eğilimli olabiliriz. Komşularımız veya kardeşlerimiz bizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Merkür / Pluto etkileşimi ile de bu hafta önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, fikir bazında çevremizde ki insanlardan güçlü destekler alabiliriz. Destek alacağımız kimseler ortağımız, eşimiz, partnerimiz olabilir, bu hafta onların fikirlerine önem vermenizde yarar var. İş anlamında yeni fikirler, projeler söz konusu hatta bunları hayata geçirmek içinde olumlu etkiler var. . Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekimekadar bu burçta seyahat edecek. Mars artık sizi rahat bırakıp Aslan burcuna giriş yapıyor bu hafta. Tabi bu sefer Marsı paraevinzide ağırlayacaksınız 15 Ekime  kadar, finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Aslan   ve Yükselen Aslan;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, birlikte çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun, trafikte kimse ile tartışmayın. Bu hafta satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Keza yaşamınızı disipline etmek, diyet,spor,egzersiz gibi programlara yazılmak içinde uygun bir süreç. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir. Güneş/Neptün sert kontağı isefinans,para ile ilgili konularda güveninizin zedelenmesi, bir hayal kırıklığı ile karşılaşma potansiyeliniz olduğuna işaret etmekte. Maddi anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Merkür/Pluto olumlu etkileşimi ile de yeni büyük iş projeleri, işinizi daha kolay ve etkin yapmak için harika fikirler, yeni müşteriler, iş anlamında gücünüze güç katacak durumlar söz konusu veya güçlü müşteriler.  Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu, içsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içslemücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uykumodu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek,totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Başak   ve Yükselen Başak;
26 Ağustos -2 Eylül Haftas
ı Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var, kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir, iş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası, borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Keyfi harcamalarınızı abartabilirsiniz lakin bu hafta. Güneş/Neptün sert kontağı, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda güven zedelenmesi, hayal kırıklığım gibi temaların olabileceğine işaret etmekte. Merkür/Pluto etkileşimi ile de size kazanç sağlayacak güçlü fikirler, projelerin artık hayata geçmesi, somutlaşması söz konusu. Aşk anlamında bu hafta olası belirsizlikler ortadan kalkmaya, netleşmeye başlayabileceğini söyleyebilirim. Kendinize bu hafta yeni hobiler, ilgi alanları bulabilir, hatta belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  12. evinizde seyahat edecek olan Mars  yenigirişimlere başlamak için pek, desteklemekz, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar,içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Terazi   ve Yükselen Terazi;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında, eğer ki partneriniz var ise bu hafta onu biraz daha alttan almanızda, köprüleri yıkmamanızda yarar var, ilişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Bu hafta fiziksel olarakta major değişimleryapmak için pek uygun değil açıkçası. Estetik operasyon olmak, saçınızı rengini hiç denemediğiniz bir renk iledeğşitirmek…vb.  Kendinizi bu hafta genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! Bu hafta güneş/ Neptün sert kontağı ile de özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmeli, kendi kendinizi depresonasokmamalı, gereksiz endişe ve vesveselerle haftanızı rezil etmemeye özen göstermelisiniz. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Sağlık anlamında da yediğiniz besinlere dikkat etmenizde yarar var, zehirlenme, mide bozukluğu gibi durumlar oluşabilir, uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de evinizde bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyebilir, düşünebilir, planlayabilirsiniz. Gelecekle ile ilgili en yoğun kaygı ve endişeleri yaşayabileceğiniz bu hafta aile bireylerinizden de özelliklefikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz. 
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Akrep   ve Yükselen Akrep;
26 Ağustos -2 Eylül Haftas
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare ile birlikte özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Bu hafta gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, tartışmalı ortamlardan uzak durun.Sağlığınızla ilgili konularda da özelikle tansiyona dikkat etmenizde yarar var, rutin kullandığınız ilaçları almaı unutmayın, yaptırmanız gereken kontrolleri aksatmamaya özem gösterin.  Bu hafta güneş/Neptün sert etkileşimi sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar anlamında özellikle hayal kırıklığı yaşamanıza veya güveninizi zedeleyecek durumların oluşmasına neden olabilir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de iletişimle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak, fikirler ve projeler üretmek ve akabinde bunları satmak için çok uygun bir süreçte olacaksınız. Web sitesi açmak, yazı yazmak, kitap yazmak, seminer vermek, eğitime başlamak içinde gayet uygun bir hafta. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  iş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Mars kariyer alanınızda ilerlemeye başlayacak ve 15 ekime  kadar bu alanda etkilerini gösterecek. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek ve iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars sayesinde sürpriz beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz

Yay   ve Yükselen Yay;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde bu hafta sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir, arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler bu hafta zayıflayabilir açıkçası. Bu hafta finansal konularda borç almak, vermek için pek uygun bir hafta değil. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz. Bu hafta güneş / Neptün sert kontağı yüzünden iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklığı veya güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, umduğunuzu bulamayabilir, iş ile ilgili hedef ve planlarınızı birkaç hafta daha ertelemeniz  gerekebilir. Merkür /pluto kontağı sayesinde iş anlamında yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz bu arada, her ne kadar hayal kırıklıkları söz konusu olsa da güçlü kişilerden harika destekler, fikirlerde size yardımcı olabilecektir. Daha çok nasıl para kazanabileceğiniz konularda fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.önümüzde ki 7 haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Mars ile Uranüs desteği sayesinde bu hafta, yalnız olanlar sürpriz aşklar, karşılaşmalar yaşayabilirler, bunun yanı sıra birlikte olduğunuz, flört ettiğiniz kişilerle minik seyahatlere çıkabilir veya bunun planlarını yapabilirsiniz.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı, krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerekebilir, üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz uzatmak yerine Altan alabilmeyi öğrenmenizde yarar var. Bu hafta iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. Güneş/Neptün sert etkileşimi özellikle yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarsabilecek olaylar, hayal kırıklığı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat, dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın, bu hafta e posta, sms, kurye gönderilerinizde dikkat edin, yanlış pakatler yanlış kişilere gitmesin. Merkür/Plutoetkileşimi sayesinde ise maddi anlamda size destek olabilecek fikirler, projeler, teklifler, anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu. Bu hafta size iyi gelecek bir seyahatte söz konusu olabilir. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzde ki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz.

Kova   ve Yükselen Kova;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgilikonular,hukukla ilgili konularda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir, bu konularda karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumu çokta fazla abartmamaya özen göstermenizde yarar var, bu hafta iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun, sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Bu hafta özellikle psikolojik olarak gergin olabilir, ruhsal anlamda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Uyku düzeninizde de sıkıntılar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız yeniden nüksedebilir. Güneş/Neptün sert kontağı ile de finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilir, maddi anlamda bir konuda hayal kırıklığı gündeme gelebilir, beklentiniz gerçekleşmeyebilir. Merkür/ pluton kontağı sayesinde de gizliden gizliye kariyerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz ama henüz açıklamak ya da sonuç almak için erken, birkaç hafta sonra şu an yaptığınız kariyerinizle ilgili konuların meyvelerini yiyebileceksiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda ki gerginlik ve sağlıkla ilgili sorunların yerini artık ikili ilişkiler ve ortalıklarla ilgili gelişmelere, mücadele etmeniz gereken sürece bırakıyor. ilişkisi olanlar veya evlililer eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresifolduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir.sayesinde beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızda ki kişi olacaktır.

Balık   ve Yükselen Balık;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde özellikle sağlıkla ilgili konular içinextra harcamalar yapmanız gerebilir, maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir. Estetik operasyon içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası. Güneş/Neptün etkileşimi özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde güven zedelenmesi, hayal kırıklığı, istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir.. Merkür/Pluto etkileşimi ile de arkadaşlarınızla yeni para kazanabileceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalabilir, ortaklıklara girişmek için teklifler alabilirsiniz ama 10 gün kadar beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir.

20 Ağustos 2013 Salı

Kova Burcunda Dolunay 21 Ağustos


Hepinize Selam;

21 Ağustos Çarşamba günü 03:46’ta  Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu sefer ki dolunay ilginç çünkü geçtiğimiz ay dolunay yine kova burcunda meydana gelmişti, çifte kavrulmuş kova burcu dolunayı oldu açıkçası…  Kova burcunun sembolize ettiği tüm konuların fazlası ile güçlü bir şekilde vurgulanacağına işaret etmekte..  Dolunayın sahibi Satürn/Uranüs ise aslında sakat konumdalar…  Şimdi biraz bunları detaylandıralım…
-  Dolunay Kova burcunda gerçekleşeceğinden dolayı yeniliklerle karşılaşabiliriz. Yeni icatlar, bilim ve teknolojide yeni gelişmeler, özellikle maddenin hali ile ilgili, elektronlarla ilgili gelişmeler olabilir bunlar.

Dolunay zamanı, kalabalık gruplar içinde bireyselliğimizi koruyabiliriz. Olaylara karşı daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşabiliriz.

Özgürlük ihtiyacı daha fazla artabilir, özgürlük temaları daha sık bir şekilde vurgulanabilir.

Kalabalık gruplarla beraber hareket etmekten çok daha fazla keyif alabiliriz

Geleceğe yönelik önemli adımlar atılabilir, devrimci, yenlikçi, sistem değiştiren hareketler, olaylar gözlemlenebilir

Kendini insanlığa, insan sağlığına, insanın gelişimine adayan hatta bilim adamlarına ilişkin önemli haberler çıkabilir.

Fikirleri ile ön planda olan, fikirleri ile savaşan kişiler ön plana çıkabilir

Sağlıkla ilgili olarak özelikle damarlar, varis, tansiyon gibi konularda sıkıntılar olabilir, dikkat edilmesinde yarar var.

Dolunay zamanı Ay/Merkür gerginliği, zihinsel karışıklık, karar vermekte zorlanma, hafıza güçlüğü, unutkanlık,  elektronik aletlerde anlık sapıtlamar, duygu/akıl arasında sıkışıp kalma gibi etkilerde söz konusu olabilir. Özellikle iletişim kazalarına dikkat, imza atacağınız her şeyi 2 defa okuyun, elektronik ürün alırken iyice kontrol edin…

Dolunay zamanı Ay-Satürn kontağı ise; duyguları somut bir hale dönüştürme konusunda destek verecektir.

Dolunayın diğer sahibi Uranüs ise sert açı kalıbının bir ucunu tutmakta, Uranüs/Jüpiter/pluton arasında ki… Uranüs, uranüs: bireysellik,özgürlük,marjinallik,farklı değişik olan, sıradışı olan, hesapta olmayan,anilik,isyankarlık gibi temalara işaret eder; Pluton ise yıkım, değişim,dönüşüm, güç, katliam, ölüm, zorbalık,tecavüz,katiller,yeraltı, gizli pis işler demektir. Jüpiterin anlamı ise; okunduğu etkileşime girdiği her şeyi büyütür etkilerini, din, inanç, felsefe, tanrı, yaratılış gibi sembolik anlamları vardır. Bu 3’ünün oluşturduğu T-Kare dediğimiz açı kalıbı bu dolunay zamanı tetiklenerek yine bu gezegenlerin işaret ettiği konularda baya büyük zorlanmalara işaret etmekte…  Bu t-kare açı kalıbı 2014’ün ilk yarısına kadar farklı tarihlerde tetiklenecek, bu dolunayda tetiklendiği bir diğer tarih olması açısından önem kazanmakta. İlk kova burcunda ki dolunay mısırda ki olayların yeniden alevlenmesine neden olmuşken bu ikinci dolunay ise olayları iyice yukarı tırmandırarak doruk noktasına ulaştıracağa benzemekte. Yalnız Ay/Merkür sert etkileşimi verilen sözlerin uzun vadeli olmayabileceğine işaret etmekte…

Dolunayın etkisi  15 gün sürecek. Dolunaydan sonra ki 15 günlük süreçte mısır ve suriye’de olaylar gücünü kaybederek azalabilecektir ama henüz bitmez… Özellikle ekim/kasım  akep/koç tutulmalarını göz önüne alırsak, en azından dinlenme sürecine girebileceğine işaret edebilmekte..

Dolunayı Türkiye açısından değerlendirecek olur isek;  dolunay derece itibari ile Türkiye’nin 9. Evine düşmekte… 9. Ev ise anlam olarak; hava seyahati, hava yolu şirketleri, ülkenin ithalat-ihracat gücü, yabancılarla ilişkiler, değişim öğrencileri, din işleri, adalet, mahkeme, avukatlar, üniversiteler, akademi, profesörler, medya demektir…

Öncelikle havayolu şirketlerinde iletişim problemleri, uçaklarda arızalar, bol bol rötarlarla karşılaşabilirsiniz hazırlıklı olun.

THY grevinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir ama bu sefer bu gelişmelerin daha ılıman, grevi yapan kişilerin ellerinin kuvvetleneceğini düşünüyorum.

Ülkenin dış ticaretinde, hesap hataları, yanlış veriler, dış ticarette sorunlar söz konusu olabilir.
Bu dolunay zamanı gözler dış işleri bakanımıza çevrilebilir, söyleyeceği sözler, ifadeleri, basınla ilişkileri, demeçleri gündeme oturabilir, hatalı anlaşılmaya eğilimli ifadeler kullanabilir.

Üniversitelerle ilgili yeni düzenlemeler, uygulamalar bekleyebiliriz.

Aslında dolunay enerjisinden dolayı grev , baş kaldırı gibi durumlar söz konusu olabilir ama bunun üniversiteler mi, hukukla ilgili konular mı, medya ile ilgili mi yaşayıp göreceğiz..

Bir de dolunaydan ayrı olarak, gökyüzünde önümüzde ki günlerde büyük kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, Venüs-Pluton-Uranüs-Jüpiter arasında. Tüm venüsyen konular sıkıntı altında demektir. Büyük kare en zor açılardan biridir…

Venüsyen konulardan kastım, kadınlar, cinsellik, kadın cinselliği, sanatçılar, üretciler, ilişkiler, şairler, ressamlar, tiyatrocular, oyuncular, ilişkiler gerçekten çok zor etkiler altındalar.

Kadına şiddet, tecavüz,ölüm,  kadınla ilgi çok major büyük önemli haberlere rastlayabiliriz, hatta önümüzde ki 15 gün gündeme sürekli kadınsal konular gelebilir. Madur kadın pozisyonları sık sık oluşabilir.

Büyük boşanmalar, boşanma haberleri magazin dünyasında sık sık okuyabilirsiniz.

Sanatçılar özellikle yeni harekete geçebilir, sanatçılar üzerinde ki baskı çok daha sert bir şekilde artabilir, sanatçılar veya sanat dünyası ile ilgili nahoş durumlar sık sık meydana gelebilir.

Bu büyük Kareyi açıkçası sevmedim, Koç/Terazi/Yengeç/Oğlak ve yükseleni bu olanlar önümüzde ki 15 gün çok dikkat edin, ilişkiler, ortaklıklar bozulabilir, zor bir süreç sizleri bekliyor olabilir.




19 Ağustos 2013 Pazartesi

19 - 25 Ağustos Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte, Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şimdi bu dolunayın, yalnız olan Koçlar için özellikle gerçekçi olmayan, sabun köpüğü misali ama hayallerinizi süsleyecek bir aşkın işareti olabileceği gibi, ilişkisi olanlar alınganlıklar, kaprisler yüzünden minik sorunlar yaşayabilirler. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Dolunay zamanı ay/Merkür sert irtibatı özellikle kafa karışıklığı, karar mekanizmasının zorlanması, kime inanacağınızı şaşırmanıza neden olacak etkiler, arkadaş veya özel hayatınızda verilen sözlerin tutulması gibi durumlara sebep olabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız iş hayatı olacak ve sizi çok daha fazla çalışacağınız, bol bol mesailere kalacağınız ve yorulacağınız bir süreç bekliyor olacak. Yalnız Güneş ile Neptün arasında ki gerginlikten dolayı, çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Venüs/pluto sert etkileşimi ise iş/özel hayat arasında gerginlik, kadınlarla problem, kadın figürler yüzünden kriz, özel hayat-iş hayatı ayırdının doğru yapılamaması yüzünden sıkıntılar, hem özel hem de profesyonel hayatınızda ılımlı olmayı öğrenmeniz, krizler yaratmamaya çalışmanız gerekmektedir. İş anlamında maddi bir takım beklentileriniz var ise, istediğiniz gibi şekillenmeyebilir, kriz gibi durumlar oluşabilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte, İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı bazı yanılgılar, aldanmalar, sansasyonel bir takım durumlar, hayal kırıkları oluşabilir. Fakat eğer işiniz sanat, oyunculuk, resim, müzik..vb bir konu ile ilgili ise oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Dolunay zamanı ay/Merkür sert etkileşimi yüzünden işinizle ilgili kafanız karışık olabilir, karar vermekte zorlanabilir, kafa karışıklığı, zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu hafta kariyerinize ilişkim major kararlar almak için pek uygun olmayabilir, size verilen bazı sözlerde tutulmayabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız aşk, çocuklar, hayatın keyifli ve eğlenceli yönleri olacaktır. Yalnız bu hafta Güneş ile Neptün gergin olacaklar, özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. . Venüs/pluto sert etkileşimi ise; eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir, gerginlikler, hafif tartışmalar, kıskançlık yüzünden sıkıntılar söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra bu etki ile, yurt dışı bağlantılı işlerinizde işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, bu hafta birlite çalıştığınız, iş yaptığınız kişilere karşı özellikle bayanlara karşı daha ılımlı yaklaşmayı öğrenmeniz gerekebilir.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte  iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Dolunay zamanı ay / Merkür etkileşimi özellikle trafikte dalgınlık, kafa karışıklığı yüzünden sıkıntılı durumlara neden olabilir veya iletişim odaklı işlerde veya iletişim aletlerinizde kısa süreli arızalar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizden gelebilecek dedikoduların gerçeklik payını kontrol etmeden tepkiler vermemenizde yarar var. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız yerleşime ait konular, ev, yuva, aile olacaktır. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de, finansal anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil, kumardan, borsadan, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Özel hayatınızda ise önemli bir krizi çözmeniz gerebilir, eğer ki çocuğunuz var ise bu kriz onu hayatı ile ilgili de olabilir. Özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde alttan almayı, ılımlı olabilmeyi öğrenmeniz gerekebilir bu  hafta.

Yengeç    ve Yükselen Yengeç;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi ile  , finansal konularsa minik bir hayal kırıklığı, pekte hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Eğer elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir ürün var ise, bu dolunay zamanı rahatlıkla satabilirsinizde. Yalnız para ile ilgili konularda kararsızlıklar, net olamama gibi durumlarda söz konusu olabilir, son dk karar değişiklikleri yapabilirsiniz para ile ilgili mevzularda. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız  iletişimle ilgili konular, kardeşlerle ilişkiler, eğitimle ilgili konular olacaktır. Tüm iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacak, bazılarınız web sitesi, blog, internetle ilgili işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de aile ve özel hayatınızla ilgi konularda ılımlı olabilmeli, krizler yaratmamalı, sınırları çok fazla zorlamamanızda, olmayan konuları diretmemenizde yarar var. Ailenizle veya partnerinizle olası tartışma durumlarında ateşi körükleyici yaklaşmamaya özen gösterin. Bu hafta ailenizin sağlığını ilgilendire konular canınızı bir parça sıkabilir. Bu hafta partnerinizin ailenizle tanıştırmak  içinde uygun bir hafta değil. Aile ile özel hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmekte.

Aslan    ve Yükselen Aslan;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte  ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir. Tabii bir diğer olası etkisi de partnerinizle birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar kendilerini içinde kaybolacakları bir aşkın içinde bulabilirler ama dikkatli olmalarında yarar var, sandıkları gibi bir kimse çıkmayabilir karşınızdaki kişiler. Eğer bir ilişkiniz var ise, onu kafanızda epey sorgulayabilirsinizde. Bu dolunay zamanı Merkür / ay etkileşimi ile ilişkilerinizle ilgili kafanız karışık olabilir, karar vermekte zorlanabilir, duygularınızla aklınız arasında gelgitler yaşamanıza neden olabilir. Verilen sözlerde tutulmayabilir dolunay zaman. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız  para, kazançlar, maddi koşullar, alacaklar, sahip olduğunuz eşyalar üzerine olacak. Ne güzel bol bol para geliyor, keyifli bir süreç iyi kullanın karşınıza çıkacak olan olası fırsatları. Neptün ile Güneş bu hafta birbirileri ile pek iyi geçinemiyorlar, hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de işinizi yaparken, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde alttan almaya özen göstermenizde, krizler yaratmamaya çalışmakta yarar var, ya da komşularınız/kardeşlerinizle.

Başak    ve Yükselen Başak;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi özellikle zihin anlamında kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz, işinizle ilgili arkanızdan dönen bir takım dedikodular canınızı sıkabilir, karar verme mekanizmanız çok etkin bir şekilde çalışmayabilir. Bence kendinize minik bir tatil ya da dinlenme ödülü verebilirsiniz. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber  bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Fakat Güneş ile Neptün pek iyi geçinemeyecekler bu hafta, ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Ben biliyorum ki son 1-1,5 ayınız pek tatsız tutsuz geçti ama bu süreç sona ermek üzere. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmeli,finansal konular yüzünden kimseyle papaz olmamaya özen göstermeli, harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var.

Terazi    ve Yükselen Terazi;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte aşk, çocuklar, yaratıcılılık gerektiren işler evinizde gerçekleşecek olan dolunay hafiften karışık etkilere sahip. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi ile özel hayatınız/sosyal hayatınız arasında denge kurmak, bu konularda karar vermek, akıl ile mantık arasında gidip gelme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de bu hafta aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gerginlk, stres gibi durumlar hakim olabilecektir, dikkat etmekte yarar var. Bir de sağlığınıza dikkat ettiniz mi sizden iyisi yok bu hafta. Özellkle diz,diş,deri,kemikler, gentital bölgeye.

Akrep    ve Yükselen Akrep;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi sizleri ev/iş arasında denge kurabilmeniz biraz zor olabilir, ailenizle ilgili veya yaşadığınız ev ile ilgili karar vermenizde aynı şekilde zor olabilir. Bu dolunay aslında akıl/mantık arasında gidip gelmenize neden olabilecektir daha çok. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber  oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Fakat Güneş ile Neptün arasında ki keyifsiz görünüm, özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle gizli saklı gündemden uzak tuttuğunuz ilişkiler yüzünden sıkıntılar, sorunlar söz konusu olabilir, yakın çevrenizinin, kardeşlerinzin, komşularınızın sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Varsa partnerinizle ilişkilerinizde bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir. Gizli, saklı hareket etmeye çalışmaktan dolayı problemler söz konusu olabilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta ılımlı davranmaya, denge kurmaya özen göstermeniz gerekmektedir.

Yay    ve Yükselen Yay;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte seyahatleri, eğitim, yayıncılık, haberleşme, iletişim konularına odaklanacaktır. Sevindirici, harika güzel haberler alabilirsiniz. Bu dolunay zamanı su, deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. Dolunayda ay/Merkür etkileşimi iletişim problemleri, hesap hataları, yakın çevrenizde ki kişiler ile iletişimsizsizlik gibi durumlara da işaret etmekte. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber   üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Güneş yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek.  Yalnız Neptün ve Güneş arasındaki olumsuzluk, biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili mnik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Venüs /Puto sert etkileşimi ile de hem finans hem de sosyal yaşamınızla ilintili konularda kriz,sorun, problem gibi etkiler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde bu hafta daha ılımlı olmaya çalışmanızda yarar var. Finansal konularda ise, lüks tüketiminiz artabilir, gereksiz yere harcamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için gereğinden fazla para harcamanız gerekebilir.

Oğlak    ve Yükselen Oğlak;
19 -25 Ağustos Haftası;

Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de sevdiğiniz kişiye özle ve de pahalı bir hediye almak için dükkan dükkan gezeceksiniz. Maddi anlamda güçlenmek, maddi konularda eğer sizi bir süredir meşgul eden bir konu var ise bu dolunay zamanı netlik kazanmaya başlayacaktır. Dolunay zamanı Merkür / ay etkileşimi ile finansal konularda kafa karışıklığı, karar vermenin zor olabileceği koşullar içine çekilebilirsiniz, akıl/mantık arasında gidip gelebilirsiniz, elektronik aletler alabilirsiniz. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür  ise bir ay boyunca, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır.İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız güneş ile Neptün bu hafta biraz huzursuz görünüm içinde olacaklar, yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. ? Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir, üstünüze gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta kontrol sizde aslında, ılımlı olmaya, alttan almaya çalışmanızda yarar olacaktır.

Kova    ve Yükselen Kova;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte öyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi. . Dolunay zamanı merkü/ ay etkilşimi kendiniz veya partner/ortağınızla ilgili karar vermekte zorlanabilir, akıl/mantık arasında gidip gelmenize neden olabilir bu dolunay. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber kazançlar ve kayıplar bir arada olacaktır finansal anlamda. Evet peşi sıra ödemeler söz konusu olacaktır fakat aynı şekilde daha rahat ve kolay para kazanabileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlardan elde ettiğiniz gelirler artabileceği gibi, kredi araştırmaları yapabilir, bankacılık işlemleri yapabilir, vergiler, borçlar, primler, burslar, taksitler gibi konularla epey meşgul olabilirsiniz.  Neptün ve Güneş ikilisi, hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlk, tartışmalar söz konusu olabilir, bu hafta uzak yerlere bir takım seyahat planlarınız var ise yolculuk esnasında sizi gerecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bir de bu hafta gizli, saklı bir takım ilişkilere çekilebilirsiniz.

Balık    ve Yükselen Balık;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte içinize kapanabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Türlü dedikodular, arkanızdan iş çeviren kişilerle ilgilenmeniz gerebilir, düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi yüzünden zihniniz oldukça yorgun olabilir, rüyalarınız baya baya mesaj içerikli olabilir. Aslında bu dolunay zamanı yaşamınızda sizi aşağı çeken, kötü alışkanlık ve kişilerden kurtulmak için destekleyici nitelikte olabilirde sizler için. Sağlığımıza, özellikle tansiyonumuza dikkat etmemizde yarar var. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz. Yalnız Neptün ile Güneş arası pek sevimsiz olacak bu hafta, ilişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı. Bu hafta Venüs/pluto sert etkileşimi hakim olacak, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen göstermenizde yarar var. Ya da en kötü ihtimalle, bir bayan arkadaşınızın özel hayatı ciddi büyük krizler söz konusu olabilir ve ona destek vermeniz gerekebilir.















12 Ağustos 2013 Pazartesi

Güneş'in Manyetik Alanı Değişiyor ve Yeni Çağa Başlıyoruz!



Stanford Üniversitesi fizikçilerinin ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) destekli gözlem evlerinden elde ettikleri verilere göre, güneşin manyetik alan 4 ay içerisinde tersine dönecek.
Bunun tüm Güneş sistemini etkileyeceğini belirten fizikçiler, bunun sonucunda da hava durumunun iyileşeceğini savundu.
Doğa Bilimleri Derneği Genel Sekreteri Müge Kanay, yaşanacak değişiklikle birlikte yeni bir Güneş döngüsünün başladığını söyledi.

Kanay, bu döngünün de bir felaketler zincirinin değil, aksine yeni bir dönemin işareti olarak yorumlandığını kaydetti.
Manyetik alanda yaşanacak bu değişikliğin, dünyadaki yaşama katkısının olduğunu savunan Kanay, şu bilgileri verdi:
"Örneğin, kutupların değişmesi ile birlikte, bize zarar verebilecek galaktik kozmik ışınlar ve yüksek enerji parçacıkları ile aramızda daha kuvvetli bir bariyer olacak. Böylece galaktik kozmik ışın seviyesinde yaşanacak bu düşüş sayesinde, hava durumu iyileşecek. Daha önceki manyetik alan değişikliği 2001 yılında yaşanmıştı ve bu süreçteki döngü içerisinde, kozmik ışın iyonlaşmasındaki artış nedeniyle dünyamız çok şiddetli şimşeklere ve şehirleri yıkıp yok eden fırtınalara tanıklık etti."

‘ALTIN ÇAĞ BAŞLIYOR’Kanay, tüm tespitlerin dünyada yeni bir döneme geçileceğine işaret ettiğini savunarak, şunları söyledi:
"Görünen o ki bilim adamları, din adamları, alimler ve antik medeniyetin astrofizikçileri, 2014'de dünyanın çok önemli olaylara sahne olacağında hem fikir. NASA gözlemleriyse antik çağlardan beri tekrarlanan bu tarihleri adeta doğrular nitelikte. Hepsinin ise verdiği tek bir mesaj var; dünyada artık yeni bir çağ başlıyor ve anlaşılan o ki başlayan çağ bu kez bakır ya da tunç değil altın bir çağ olacak."


10 Ağustos 2013 Cumartesi

12 - 18 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koçlar; 
12 – 18  Ağustos Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;, ilişkileri olanlar, ilişkilerde dengeyi kuracak, partnere destek olacak, onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebilecekler. Bazıları ise onlara kazanç sağlayacak ortaklık teklifler alabilirler. İlişkisi olmayan yalnızlar ise, tutkulu, romantik, keyifli, denge ve ahengin olduğu bir ilişki içine girebilir bazıları ise evlilik yolunda adımlar atabilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa; 
12 – 18  Ağustos Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;İş ve çalışma ortamınızda sulh, huzur, barış süreci başlıyor. 12 Eylüle  kadar güzel proje teklifleri gelebilir iş ortamında dengeyi sağlayacak kişi siz olabilirsiniz.Diyet, spor gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar, bazıları aynı sektörde ve iş yerinde çalıştıkları kişilerle minik flörtler ve yakınlaşmalar yaşayabilirler.

İkizler ve Yükselen İkizler;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; sizler içinde aşk dönemi başlıyıor. Yalnız bu süreç ciddi ilişkiler için hazırlık sürecidir. Flörtler başlayabilir hayatınızda, hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, 12 Eylüle  kadar destekleyici etkiler altında olacaklar. Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda huzur, dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinde diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolun bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişlikler yapabilir, boya,badana gibi konular ön plana çıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz.Birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile romantik bir seyahate çıkabilir, yalnız olanlar ise çıkacakları seyahatlerde birileri ile tanışma fırsatı bulabilirler.

Başak ve Yükselen Başak; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Venüs size finansal anlamda kazançlarınızı arttırmanız için destekler sunacaktır. finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi, 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; İlişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha verim elde edebilir, daha mutlu olabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıra bileceksiniz.Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler. Veya arkadaşları için çöp-çatanlık çalışması yapabilirler. Dostlarınız ve arkadaşlarınız ile olan olası problemlerin üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabilecek, umut ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi için güzel destekler alabileceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;  
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle, kadınların ön planda olduğu, gyim, süs, sanat, parfümeri, takı..vb sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda çok daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz. Özellkle kadın figürlerden güzel destekler alabilirsiniz. Davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak daha kolay olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık; 
12 – 18  Ağustos Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Bu tarihe kadar başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir.

6 Ağustos 2013 Salı

5 - 11 Ağustos Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. . Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Bence ki karar size ait her zaman!  Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay! Sizlerin adına ben bile heyecanlandım! Hatta bu yeni ay Uranüs ile kontakta olacak, bu da özel hayatınız veya çocuklarla ilgili konularda olumlu sürpriz, sıra dışı değişimlere işaret etmekte açıkçası. Eğer ki hamilelik gibi bir planınız var ise, bu hafta bununla ilgili çalışmalar yapmak için gayet uygun bir hafta. Bu hafta yaşamdan çok daha fazla keyif alabileceksiniz, tatile çıkmak içinde gayet uygun bir hafta. Bu uranüsyen yeni ay ile birlikte yaşamınıza dair risk alarak major değişiklere gidebilirsiniz ki gökyüzü sizi bu konuda destekliyor, şanslısınız. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Merkür aslan burcunda 24Ağustosa kadar kalacak… Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, evinizi ya da işinizi değiştirmeniz için gökyüzü tüm koşulları hazırlamış durumda, ev-iş arasında kısır döngüye dönen bir gerginlik söz konusu ise, bunu ancak bakış açınızı ya da yaşam şeklinizi değiştirerek düzeltebilirsiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Uranüs etkin olacak, sağlığınızla ilgili özellikle önemli bir soruna çare bulabilirsiniz. Bilinçaltınız, psikolojiniz, ruh dünyanızla ilgili destek alabilirsiniz. Bu hafta kötü bir alışkanlığınızı bırakmak içinde gayet uygun bir hafta. Evinizde farklı, sıra dışı değişimler yapabilirsiniz, eviniz, ailenizle ilgili konularda riskler almaya daha yatkın olabileceksiniz. Bazılarınız aile yanında ayrılıp kendi evine çıkmak için girişimlerde bulunabilirde. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı.. . Merkür aslan burcunda 24Ağustosa kadar kalacak. Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, çok ani bir seyahate çıkmanız gerekebilir  bir kriz durumu için, hukuksal konularla ilgili işleriniz varsa sizi şaşırtacak şok edebilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta araç kullanırken daha dikkatli olun, kazalara yatkın olabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz eğitiminiz var ise, mesela dil eğitimi, bu hafta bir kursa yazılabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden bol bol eleştiri alabilirsiniz bu hafta.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte  Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak,  iletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın. Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Mali anlamda özellikle krizleri fırsata döndürebilirsiniz yalnız maddi anlamda pekte risk almaya yatkın bir hafta değil bilginiz olsun.


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte   güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile, abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim!Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte  Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size,keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte

Başak   ve Yükselen Başak;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım.  bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  iletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. . Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım.  bu yeni ay etkisi ile osyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Bakalım neler olacak. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.   yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında   Ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.  Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var

Yay   ve Yükselen Yay;
5-11 Ağustos Haftası

Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım  Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın.Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat,alım-satım..vb konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor… Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
5-11 Ağustos Haftası

Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım  Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz

Kova ve Yükselen Kova;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu evde dekoratif değişiklikler veya taşınma şeklinde hatta alım-satım ile ilgili konularda olabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız. . Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında;  Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay harika etkilere sahip. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, free işler alabilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. bu yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir.