29 Temmuz 2013 Pazartesi

Ağustos Ayı Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Ağustos Genel
7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Aşk evinizde meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte yalnız olanlar yeni kişiler ile tanışabilirler, flörtler gündeme gelebilir. Eğer partneriniz var ise bu dolunay oldukça romantik dakikalara işaret etmekte. Sevgilinizle ilişkinizi biraz daha öteye taşımak için uygun zaman dilimi olabilecektir. Yeni ayın etkileri ortama 1 hafta kadar sürecektir. Cinsel anlamda da libidonuzun oldukça artış göstereceği zamanlara işaret etmekte.  Keza bu yeni ay zamanı tatile çıkmak, tatil planları yapmak, turizm şirketleri ile görüşmek için oldukça güzel bir döneme işaret etmekte. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar daha şakacı, esprili, hayattan daha çok keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaşacaksınız. Bunun yanı sıra iletişim yeteneklerinizi, yaratıcı şeyler ortaya koymak, el işlerine yönelmek, sanatsal konularda başarı sağlamak için kullanabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda biraz daha flörtöz olabilirsiniz ama bu daha çok iletişim, yazışma düzeyinde kalabilir. Çocuk sahibi olanlar, onlarla iletişimiz bu süreçte daha yoğun olabilir, onlara yeni şeyler öğretebilirsiniz. Bazılarını kendilerine yeni hobiler bulabilirler. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  ilişkilerde dengeyi kuracak, partnere destek olacak, onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebilecekler. Bazıları ise onlara kazanç sağlayacak ortaklık teklifler alabilirler. İlişkisi olmayan yalnızlar ise, tutkulu, romantik, keyifli, denge ve ahengin olduğu bir ilişki içine girebilir bazıları ise evlilik yolunda adımlar atabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Hafta sonuna doğru burcunuzda ilerleyen Uranüs ile Mars arasında ki olumlu görünüm sayesinde duygularınızı daha coşkulu ve yaratıcı bir biçimde ifade edebileceksiniz. Risk almaya daha müsait olacak ve maceracı ruhunuz uyanmaya başlayacak. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda savaşçı tarafınızı ortaya çıkartabileceksiniz. Ani, beklenmedik gelişmeler, sürprizlere karşı şimdiden hazırlanın. Bu ummadığınız bir seyahat şeklinde de oluşabilir hayatınızda veya sürpriz bir hamilelik haberi, çocuklarınızla ilgili bir gelişme. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
Ağustos Genel

7 Ağustos'ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak.  Ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek.  Bu süreç içinde; evinize yeni elektronik aletler alabilirsiniz ya da evinizle iletişimi sağlayan araçları yenileme, tamirat işleri ile uğraşabilirsiniz. Buna telefon,fax,internet, tv..vb dahildir. İletişim konuları daha çok aile, yuva, yaşadığınız yer, yer değiştirme konularına odaklı olacaktır. Evinizle ilgili kontratı yenileyebilirsiniz, kira-alım gibi işlemler gündeme gelebilir, sık sık taşınmaktan söz edebilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerinizle de iletişim yoğunluğunuz artacağa benziyor. Yalnız fikirlerinizi ifade ederken daha baskın ve inatçı olabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. İş ve çalışma ortamınızda sulh, huzur, barış süreci başlıyor. 11 Eylüle  kadar güzel proje teklifleri gelebilir iş ortamında dengeyi sağlayacak kişi siz olabilirsiniz.Diyet, spor gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar, bazıları aynı sektörde ve iş yerinde çalıştıkları kişilerle minik flörtler ve yakınlaşmalar yaşayabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu süreç içinde evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir, alım,satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra, stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve harika etkiler yağdıracak hayatınıza! Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 3. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim kanallarınızı çok ama çok aktif bir hale getirecek. Bu tarihe kadar bası kısa yolculuklar gündeme gelebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Bilgi bazında hayatınızda yeni şeyler katabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bu kurs veya bir eğitime başlama ile de olabilir. 1. dereceden akrabalar, komşularınız ve akrabalarınızla daha çok iletişim içine girebilirsiniz.Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yakın çevrenizin oldukça dikkatini çekeceksiniz fakat zaman zaman inatçı davranışlar, Yakın çevrenizi organize edip, düzenleyebilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Sizler içinde aşk dönemi başlıyıor. Yalnız bu süreç ciddi ilişkiler için hazırlık sürecidir. Flörtler başlayabilir hayatınızda, hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, 11 Eylüle  kadar destekleyici etkiler altında olacaklar. Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı. Yalnız 22 Eylüle  kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir, bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Yine Mars sayesinde, fikirlerinizde çok daha inatçı ve yakın çevrenizi ikna etmek istediğiniz konularla ilgili pekte zorlanmayacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim! Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 2. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi daha çok finansal konular, kazançlar, bütçe konularına yöneltecektir. Nasıl daha iyi para kazanabilirim, iş hayatımda nasıl terfi edebilirim gibi sorularının yanıtlarını arayabilirsiniz. Size finansal anlamda kazanç sağlayacak yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Alım-satım işleri gündeme gelebilir. Yalnız zaman zaman finansal konularla ilgili kibirli ve inatçı davranabilirsiniz, bu da tepki almanıza yol açabilir. Yine bu dönemde iletişim ve elektronik konularına daha fazla para harcayabilirsiniz, yeni bir telefon alabilir, bilgisayar ..vb şeyler alabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda huzur, dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinde diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolun bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişlikler yapabilir, boya,badana gibi konular ön plana çıkabilir. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Tabi bu sefer Marsı para evinzide ağırlayacaksınız 22 Eylüle  kadar, finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. Sözlerinizde ve hareketlerinizde daha iddialı, kendine güvenli ve inatçı olacaksınız bir süre. Sizlere söz geçirmek zor olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu dönemde, önemli sözleşmeler, anlaşmalar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Zihinsel olarak sizleri oldukça yoğun bir süreç bekliyor, sürekli düşünceler, planlar, projeler zihninizde uçuşup duracak. Farkındalığınız artacak ve olaylara biraz farklı pencereden bakmaya başlayabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz.Birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile romantik bir seyahate çıkabilir, yalnız olanlar ise çıkacakları seyahatlerde birileri ile tanışma fırsatı bulabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak. 6. evinizde ilerleyen pluton iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bir süredir sizi yoran koşullara işaret ediyordu, sürekli sistemin, çalışma ortamının, çalışma arkadaşlarınızın, ofisinizin, işinizin değişimleri gündeme geliyordu. Bu hafta evet yine iş ve çalışma ortamınıza ilişkin değişim, dönüşüm süreci içinde olacaksınız, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde zorlanma oluşabilir, hırs yapabilirsiniz. Uranüs-Mars etkileşimi sayesinde bu hafta önemli, hatırı sayılır mevki sahibi kişilerden beklenmedik sürpriz destekler alabilir, eğitim, yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, bazı dedikodular ve arkanızdan iş çeviren kişilerin varlığına şahit olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Fikirlerinizi özgürce ifade etmekte zorlanabilir veya ifade etmemeyi tercih edebilirsiniz, kendinize saklayabilirsiniz. Daha içe dönebilir, yaratıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. Rüyalarınız bu dönemde artabilir ve mesaj içerikli olabilir. Bunu aslında en güzel şöyle ifade edebilirim 100 birim düşünürsünüz ama sadece içinizden 10 birim söylemek gelir. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. finansal anlamda kazançlarınızı arttırmanız için destekler sunacaktır. finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu dönem yeni girişimlere başlama zamanı değildir pek, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar, içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır. 


Terazi ve Yükselen Terazi;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ay zamanı Venüs işin içinde olacağı için, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Bakalım neler olacak…8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 11. evinizle ilerleyecek olan Merkür iletişim yeteneklerinizi sosyal çevre ve arkadaşlarına doğru yönelteceğine işaret etmekte.grup çalışmaları başlatabilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. En iyi hali ile arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızla ilişkilerinizde zaman zaman inatçı davranışlarve kibirli haller ilişkilerinize zarar verebilir, dikkat etmekte yarar var. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmanın yollarını da arayabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarınızla bir takım ortak projeler içine girebilir, anlaşmalar yapabilirler. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni insanlar hayatınıza katılabilir. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars ve Uranüs etkileşimi sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ayın daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 10. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi daha çok iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular üzerinde yoğunlaştıracağınıza işaret etmekte. Üstlerinizle ve yöneticilerinizle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, bu toplantılarda önemli kararlar alınabilir. Yine bazılarınız iş yeni iş teklifleri alabilir, iş arayanlar ise bir çok iş görüşmesine çağrılabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Fikirleriniz, düşünceleriniz yöneticileriniz tarafından fark edilecektir. Yalnız biraz ukala, inatçı veya kibirli iletişim şekli sizi zor duruma sokabilir, buna dikkat etmek akıllıca olacaktır. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. İlişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha verim elde edebilir, daha mutlu olabilirsiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu hafta iş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Mars kariyer alanınızda ilerlemeye başlayacak ve 22 Eylüle  kadar bu alanda etkilerini gösterecek. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek ve iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars ile Uranüs etkileşimi sayesinde sürpriz beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz.

Yay ve Yükselen yay;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslararası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar, tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 9. evinizle ilerleyecek olan Merkür sayesinde felsefe, din, mitoloji gibi konulara daha çok eğilebilir, bu konularda araştırmalar yapabilir, kitaplar okuyabilirsiniz. Bu dönem özellikle yurt dışında ki kişilerle, yabancılarla iletişim ve bilgi alış-verişleriniz artabilir. Uzun yolcuklara çıkabilirsiniz. Eğer işiniz ticaret, ithalat-ihracatla ilgili konularda daha çok sipariş alabilirsiniz, medya, yazı, iletişim konuları hayatınızda daha belirgin bir hal almaya başlayabilir. Hukuksal konularda eğer konularınız var ise, bu dönem olumlu gelişmeler, haberler alabilirsiniz. Yine kalabalık gruplara karşı konuşabilir, seminer verebilir veya seminerlere katılabilirsiniz. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için web sitesi kurabilir, blog açabilir, interaktif kanalları yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. Belki de kitap yazmaya bile karar verebilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıra bileceksiniz.Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler. Veya arkadaşları için çöp-çatanlık çalışması yapabilirler. Dostlarınız ve arkadaşlarınız ile olan olası problemlerin üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabilecek, umut ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi için güzel destekler alabileceksiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Mars ile Uranüs desteği sayesinde bu hafta, yalnız olanlar sürpriz aşklar, karşılaşmalar yaşayabilirler, bunun yanı sıra birlikte olduğunuz, flört ettiğiniz kişilerle minik seyahatlere çıkabilir veya bunun planlarını yapabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek.  8. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim konularını hayatınızda daha çok, gizli saklı konular, eşinizin/ ortağınızın/ partnerinizin finansal durumu, miras, bankacılık işleri, kredi ile ilgili konulara yöneltecektir. Bu süreçte eşinizin daha çok nasıl para kazanabileceğine dair bazı parlak fikirler verebilirsiniz. Kredi çekmek için bankacınızla görüşebilirsiniz, miras gibi konularda taraflarla toplantılar gerçekleşebilir. Yalnız finansal konularda inatçı ve abartılı davranışlar sizi zor duruma sokabilir, dikkatli olmakta yarar var. Finansal konulara daha çok kafa yorabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle, kadınların ön planda olduğu, gyim, süs, sanat, parfümeri, takı..vb sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda çok daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzde ki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile Uranüs arasında bu hafta oluşacak olumlu görünüm sayesinde, evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu, evde dekoratif değişiklikler yapmak veya taşınma şeklinde hatta alım- satım ile ilgili konularda olabilir. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 7. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalarla ilgili konulara yönelteceklerdir. Bu dönemde bu konularla ilgili biraz inatçı ve kibirli davranabilirsiniz ve bu da özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir, dikkat etmekte ve eşinizi /ortağınızın fikrini de sakince dinlemekte yarar var. Bazılarınız bu süreçte, evlenebilir, nişanlanabilir, sözlenebilir. Bazılarınız ise önemli sözleşmeler ve anlaşmalara imza atabilirler. Ortaklık ve iş teklifleri gelebilir sizlere. Unutmadan, bu tarihe kadar olası size düşmanlık besleyenleri çok daha net görebilecek ve akıllıca üstlerinden gelebileceksiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz. Özellkle kadın figürlerden güzel destekler alabilirsiniz. Davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak daha kolay olacaktır. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar veya evlililer eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresif olduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir. Mars Uranüs etkileşimi sayesinde beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızda ki kişi olacaktır.


Balık ve Yükselen Balık;
Ağustos Genel

7 Ağustos'ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, dışarıdan işler alabilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 6. evinizle ilerleyecek olan Merkür, iletişim kanallarınızı,İş, çalışma, hizmet etme, faydalı olma, pratiklik, sağlık, kişisel gelişim, temizlik, ayrıntılar gibi konulara yöneltecektir. Başkalarının hayatlarını daha kolaylaşmasını sağlayacak fikirler ortaya atabilirsiniz. Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerle kibirli, inatçı iletişim tarzı sizleri onlarla zor duruma sokabilir, dikkatli olmakta yarar var. Özellikle iş arayanlar bu tarihe kadar bir çok iş görüşmesine gidebilirsiniz, görüşmelerinizde kendinizi abartılı bir şekilde sunmamaya özen gösterin. Yeni projeler veya proje fikirleri ortaya çıkabilir, iş ortamınızı organize etmeniz gerekebilir. Bu süreçte yine spor veya diyet için bir danışandan hizmet alabilirsiniz.  Kişisel gelişim kitapları okuyabilir, araştırabilir, seminerlere katılabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  Bu tarihe kadar başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir. Bu hafta yine Mars ile Uranüs arasında ki destekleyici görünüm ile, kazançlarınızı arttırabileceğiniz sürpriz teklif veya koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işi olanlar, iş yerlerine yeni teknolojik, elektronik gereçler alabilirler.























26 Temmuz 2013 Cuma

Astrolojide Evler ve Anlamları

Merhaba Arkadaşlar;

Bu sefer ki yazımda daha bilgi içerikli, astrolojiyi öğrenmek isteye, öğrenme yolunda yeni adım atanlar , fıldır fıldır bilgi arayanlar için….
Astroloji haritaları oluşturulduğunda eski mısır döneminde 8 li olarak başlamış günümüze ise 12’li olarak gelmiş bir sistem bulunmakta.Aslında ev sistemi dediğimiz zamanı bölümleme ihtiyacından doğmuştur, ilk amaç zamanı bölümlemektedir. İlk 8li ev sistemini mısırlı İmhotep kullanmıştır ve bu sitemin adı Oktotophos’tur… Daha sonra 12’li sistem kullanılmaya başlanıyor dodektophos isimli.  Haritalarda yer alan her ev – oda- alan yaşamın bir bölümünü, kesitine işaret etmektedir. Ya da çıkan harita eğer sağlık haritası ise bir organ veya vücudun bölümü, bir ülke haritası ise o ülkeyi oluşturan temel ensturmanlara işaret etmektedir
Gezegenler bu, bu evlerde yerleşerek kişinin yaşamında o evin temsil ettiği alanların nasıl işlevsel bir şekilde çalışacağı hakkında bilgi verirler. Bun yazıda hangi ev hangi anlama gelmektedir, nasıl bir performansla çalışır bundan bahsedeceğim…




1.EV : (Başlangıcı çizgisine ASC/ yükselen) denir
Genel Anlamı; Kişilik,hayatın başladığı nokta, şans, kişisel yetenekler, sağlık, fiziksel koşullar,yüz şekli, ilk intiba, toplumsal maske.
Horary (soru)  astrolojide soru soran, maç müsabakalarında ev sahibi,
Mundane (Politik)  astrolojide  halkın genel durumu, alım-satım işlerinde alıcı, yükselen, oy kullananlar, ülke içi ilişkiler, bir seçimde oy çoğunluğunun kimin yakalayacağını gösterir. milletin bakış açısı, bir birim olarak tavrını, gücünü ve ulusal özelliklerini,  alışkanlıkları gösterir.  endişeleri iç ve iç işleri, genel şartları, sağlık ve vatandaşlar, görüşler, kamu bilinci ve kitlelerin psikolojisi ödeme vergi refahı içerir.
Medikal (Sağlık) astrolojide  kafa, baş . Yüz, Yüz kemikleri, Beyin ve Kan Damarları, cilt.
Yönü: Doğu yönü.
ASC çizgisinde yer alan gezegenler etkilerini maksimum gösterirler, bu etkiler bencilce ve takıntılı bir şekilde ortaya çıkabilir.
1. Evin yöneticisi doğum haritasındaki yeri, kişinin toplumda nasıl yer aldığı, nasıl bilindiği, kendini nasıl ortaya koyduğunu gösterir.
2.EV
Genel Anlamı;  Maddi kazançlar, gelir şeklim, paramı nereden nasıl kazanırım, taşınabilir mallar, bütçe. Üretim,üretilen her türlü ürün (Dantel, ressamın ürünleri, müzisyenin eserleri ..vb)
2. evin yöneticisi nerede ise paramızı nereden nasıl kazanabileceğimiz konusunda fikir verir.
Horary (Soru) Astrolojisinde  para göstergesi, alım-satım işlerinde bakılması gerek. Doğu-kuzey doğu.
Medikal (Sağlık)  astrolojiye göre boyun, boğaz, bademcik, ses telleri, nodüller,tiroid. Diş, konuşma, sağ göz, boğaz, Larinks, Beyincik, Boyun ve Kemikler, kan damarları ve sinirler boğaz ve boyun bağlantı.
Mundane (Politik) astrolojide ülkenin maddi durumu. Satın alma gücü, bankalar, ülke ekonomisinin neye dayandığını gösterir. ekonomiye ulusal zenginlik ve refah, milletin satın alma gücü, hazır değerler, ulusal harcama, gelir ve kar yapmak için yetenek . Bu ev banka ve finansal kurumlar, para piyasaları, yatırım, hisse senedi, tahvil ve hisse temsil eder. Bu para ve dolaşım, hazır değerler, tüketici harcamaları, ticaret ve para ile bağlı tüm faaliyetlerini temsil eder. Müzeler ve galeriler burada yer alır.
2.evin yöneticisi nerede ise, parasını nasıl değerlendireceği, ne gibi bğlantılar sayesinde para kazanacağı, gelir elde etme yolları ve yöntemleri hakkında bilgi verir.

3.Ev
Genel Anlamı;  Üniversiteye kadar eğitim, trafik, iletişim, her türlü görsel, sözel iletişim, yakın çevre, kardeşler, komşular, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım faaliyetleri, 1. dereceden akrabalar, kısa seyahatler, resmi yazılı evraklar, belgeler. Zihin yapısı, el becerilerimiz, zihin dünyamız,
Mundane(Politik)   astrolojide uluslar arası anlaşmalar, dedikodular, ulaşım ve trafik sistemi, postaneler, iletişim noktaları, Kuzey – kuzey doğu, öğrenciler, muhabirler, kütüphaneler, göçmenler. ulaşım ve iletişim her türlü ve yöntemleri karşılık gelir. Bu yollar, köprüler, demiryolları, otomobil ve otobüsler, trafik, transit ve kara, deniz veya hava yoluyla kamu seyahat tesisleri. Bu tür gazete, dergi, dergi, radyo, televizyon, posta, PTT, telefon, internet gibi haber ya da bilgi taşıma ile yapmak zorunda tüm iletişim departmanları.  reklam, medya, edebiyat, okullar, Eğitim Kurulu, konuşma ve dil kuralları. Bu ev aynı zamanda komşu ülkelerle ilişkileri temsil
Medikal (Sağlık)  astrolojiye göre de eller, kollar, parmaklar; Sağ kulak, Omuzlar, Yaka, Eller ve ilgili kemikler, Akciğerler, nefes, kan.
4. EV
Genel Anlamı;  Kökler, aile, aile kökleri, soy ağacı, anne-baba, taşınmaz mallar, yatırımlar, yaşamın dip noktası. Ev, yuva, aile, yerleşim yeri. Miraslar, aileden gelen miraslar, genetik miraslar. Yaşamın temelleri, yaşamın son döneminin nasıl geçeceği
Horary (Soru) Astrolojisinde  satılığa çıkarılan taşınmaz, baba, kayıp eşya sorularında göz atarız.
Mundane (Politik)  Astrolojide, muhalefet, ülkenin toprakları, çiftlikler, zirai işler, madenler, ülkenin gayrimenkul değerleri, kuşatma altında ki yerler, müzeler, anıtlar, yer altı zenginlikleri, petrol, halkın derin saklı korkuları, ülkenin geçmişi,iç güvenlik.. nüfusun yaşam koşullarına karşılık gelir, konut, gayrimenkul, tarım ve tarım, bitkiler. Bu ev Vatan, Bayrak ve vatanseverlik temsil eder. maden, maden, mineraller, kömür ocakları, taş ocakları kuralları. Deprem, heyelan, orman yangınları, sel, madencilik afetler, savaş holokostlar, bu arazi ve hava koşulları üzerine yansıtır. Muhalefet partisi, ya da parti kuralları.

Medikal  (Sağlık) astroloji; göğüs, ciğerler. Göğüs, Göğüs, kaburga, Gıda zehirlenmesi, mide, mide ve sindirim sistemi.

5.EV
Genel Anlamı;  Aşk, aşkın kalitesi, çocuklar, sahip olunacak çocuk sayısı, hobiler, sanatsal yetenekler, sahne, organizasyon, şans, turizm, kabiliyetler, cinsellik, hamilelik, babanın finansal durumu, riskli işler, borsa, şans oyunları, romantik ilişkiler, moda.
Mundane (Politik)   astolojide, diplomatlar, elçiler, eğlence yerleri, sanatsal faaliyetler, tiyatrocular, eğlence yerleri,halk kahramanları, sporlar,sporcular. çocuklar ve ilgi, eğlence parkları, sinema, tiyatro, sanat, eğlence yerleri, spor ve eğlence karşılık gelir. Bu kumar, piyango, şans oyunları, spekülatif ilgi kuralları ve Borsa spekülasyon aracılığıyla ekonomiye bağlantılıdır. Bu ev keyfi, eğlence, sosyal fonksiyonlar, sosyete ve kamu mutluluk ya da üzüntü temsil eder. Bu büyükelçiler ve hükümet temsilcilerini işaret eder.
Medikal  (Sağlık) astroloji  kalp, sırt, omurlar,hamilelik süreci ile ilgili, Kalp, akıl, ve Spinal akor.

6.EV
Genel Anlamı;  Hastalıklar, problemler, çok çalışma az değer görme, hizmet etme, hizmet sektörü, kişisel sağlık, birlikte çalıştığımız kimseler, ev hayvanlarımız, kötü şans evi, fiziksel zayıflıklar,yanımızda çalıştırdığımız kimseler, zevk almadan yaptığımız ama zorunlu olduğumuz işler,
6. eve düşen gezegenler veya 6. evin yöneticisi rahatsızlıklarla ilgili fikir verecektir.
Mundane (Politik)   astolojide, sağlık sektörü, silahlı kuvvetler, salgın hastalıklar, memurlar, işçiler, ordu, polis, sanayii, Seri üretim yapan yerler, süpermarketler. Ordu Deniz Kuvvetleri, Polis ve Sivil Hizmetler askere olanlar gibi ödeme için çalışan emekçi sınıfları ve gönüllü karşılık gelir. Bu istihdam, işsizlik ve ücret koşulları, sendikalar, emek örgütleri, Askeri tüm dallarında ve ulusal savunma konuları.. Bu ev aynı zamanda halk sağlığı, sağlık hizmetleri ve sağlık çalışanları temsil eder; hemşirelik, diş hekimliği, uygulayıcılar ve şifacılar.
Medikal  (Sağlık) astroloji   göbek, bağırsak,; genel olarak hastalığı, böbrekler, mide, Bağırsakları, ve Karın.

7. EV
Genel Anlamı;  Evlilik, anlaşma, sözleşme, kendini belli eden açık düşmanlar, ölüm, ortaklıklar, yardım ve destek alınması, davalar,ölümün başlangıcı, evlilik sayısı, evliliğin kalitesi, eşin kalitesi, diplomasi kuruş şeklimiz, avukatımız, vekalet verdiğimiz kişiler, başka insanlarla birlikte iken nasılız, nasıl insanları hayatımıza çekiyoruz.
Horary astrolojide, soru sorulan kişi,rakip takım, davalarda karşı taraf
Mundane (Politik)   astolojide  kaçaklar, savaş-barış-uluslar arası anlaşmalar, uluslar arasu hukuksal davalar, kaçak suçlulular, dış ilişkiler, uluslararası anlaşmazlıklar, savaş ve barış, anlaşmalar, ittifaklar, ateşkesler ve / veya anlaşmazlıklar, ve açık düşmanları karşılık gelir. Ayrıca, ulusal anlaşmazlıklar ve müdahale veya kamu uyumu. Başkaları, iş ilişkileri, birleşme ve anlaşmalar ile ilişkilerinde kurallar. Bu ev evlilik ve boşanma ve evlilik ve boşanma oranları karşı kamu tutum temsil eder.

Medikal  (Sağlık) astroloji    bel, böbrek, mesane; Bel, Göbek boşluğu, Lomber bölge ve cilt.
DSC çizgisinde ki gezegenler kimliklerinde ki veya eylemlerinde ki eksik olan taraflarını ortaklık-evlilik gibi durumlarla gidermeye çalışır, benlik geri plandadır.

8.EV

Genel Anlamı;  Büyük krizler, ameliyatlar,tehlikeli bir evdir. Ölüm, ölümün şekli, zorluk çıkaran işler, zayıflıklar, finansal krizler, borçlar, miraslar, paylaşımlı mal ve kazançlar, başkalarına ait kazançlar, kaynaklar, eşin –ortağın parası, burslar, vergiler, korkular, ilke tarafımız, iç güdüler, cerrahi konular,
Horary Astroloji; ölüm, miras
Mundane Astroloji;ulusal vergi, ulusal felaketler, uluslar arası para ilişkileri, cinayette kurban, halkın maruz kaldığı şiddet türleri, nükleer ve kimyasal maddeler, ülkenin borçları, faizler, tahviller, bonolar..vb ölüm oranları, cenaze, morg. Bu yabancı hisse senedi ve tahvil, Borsa, vergi, ulusal borç, faiz oranları, miras ve sermaye kazançları vergileri kurallarına işaret eder. . Bu sigorta şirketleri, hasar taleplerin çözümü, emeklilik ve ödenen Sosyal Güvenlik faydaları kuralları demektir.  Bu ev yatırımlar ve dondurulmuş varlıklardan kamu gelir ve kazanma gücü temsil eder. Bu ev aynı zamanda diğer ülkeler, yabancı ülkelerin, rakiplerin mali durumundan borçları ile ve savaş zamanında düşman mali ilişkileri temsil eder.
Batı-güney batı
Medikal Astroloji;cinsel organlar, hemoroid, safra kesesi, kasıklar. Çaresiz hastalıkları, üriner ve cinsel organları, pelvik kemikler, Mesane ve anüs.

9. EV

Genel Anlamı;  Liseden sonra ki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inanlar, hayatı sorgulama anlamlandırma noktası, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıradışı – farklı değişik konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğumuz, 10. evde ne kadar başarılı olacağımzı 9. eve bağlıdır. Uzmanlık sağlayan eğitimler, hukuksal konular. ithalat,- ihracat, akademisyenlik
Horary Astroloji; Eşin akrabaları, dış ticaret,
Mundane Astroloji; uluslar arası hukuk, deniz yolculukları, hava yolları, medya kuruluşları, profesörler, büyükelçiler, din adamları, ihracat, reklamlar, hukuk ve yasalar. Uzun mesafe seyahat yolcu veya ticaret için olsun karşılık gelir, hava yolculuğu, taşımacılık, deniz trafiği, yabancı ithalat ve ihracat, yabancı topraklarda, denizlerde ve kıyısı hava koşulları. Bu yabancılar, değişim öğrencileri, göç ve uzun mesafe haberleşme. Dini ve yasal meslekler, din işleri ve din, kilise, adalet, avukatlar ve mahkemeler,camii işaret eder. . Üniversiteler, akademiler, yüksek eğitim, bilim, yayın, kitap, yayın ve yazılı olarak aktif eğitimli sınıflar temsil, yayın ve bu profesörler, gazeteciler ve medya kontrol edenler gibi profesyonel alanlar. Bu topluma karşı basının tutumunu  yansıtır.
Medikal Astroloji; kalça ve uyluk Kalça, Arteriyel sistem, Sinir .

10.EV;
Genel Anlamı;  İş ve kariyer. 10. evin yöneticisi nerede ise veya 10. evde yer alan gezegenler kariyer ve yapabileceğimiz iş hakkında bilgiler verirler. Statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, evlilikle de ilgilidir, anne-baba ile de ilişkilidir. Üstlerimiz, patronlarımız,patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, popülarite, herkesin gözü önünde olma, otorite figürler – kişiler, yükselme çabası, yaşam hedefleri, 
Horary; soru soran kişinin kariyeri, iş hayatı, hukuksal konularda karar
Mundane; iktidar,yaptırım gücü olanlar, savaşta kumandanlar, ülkenin prestiji, ihracattan elde edilen gelirler. cumhurbaşkanı ya da başbakan, başkanı, hükümet ve başkanı olarak hükümeti temsil eden kişiye karşılık gelir. Bu ev liderlik kuralları ve diğer ülkeler, kendi onur ve yurt dışında tanınması, dünya ve dünya görüşüne göre ülkenin yansıttığı kişilik.. Bu ev aynı zamanda ünlü ya da ünlü kişiler temsil eder.
Medikal Astroloji; diz, dizlerin arkası, baldırlar, incik kemiği Dizler, , eklemler ve kemikler.

11.EV

Genel Anlamı;  Arkadaşlıklar, içinde olduğumuz sosyal gruplar, dostlar, umutlar istekler, iş hayatından kazandığımız gelirler, destek gördüğümüz alanlar, STK’lar, politik idealler, bize yardımcı olabilecek kişiler, iyimserlik, şans evi, kalabalıklar, bilimsel icat ve keşifler, ortak amaca sahip gruplar, klüpler (Mesela burası)
Horary Astroloji ; soru soran kişinin arkadaşları, üvey evlatlar, gizli umutlar, iş hayatından gelen gelirler.
Mundane Astroloji; dost ülkeler, devrimler, parlamento, yasa değişiklikleri, kongreler. arkadaş ve milletin müttefikleri ve hükümetin yasama organları karşılık gelir. Yasama, Senato, Temsilciler Meclisi, hem de yerel yönetimler olarak hükümet kurumlarına işaret eder. Menkul Kıymetler Borsası kuralları. Onbirinci Evi ülkenin amaçları, arzuları, amaçları ve projeleri temsil eder. Ulusal bir figür olarak, Hazine kuralları demektir.
Medikal Astroloji ; bilekler Bacaklar, Kan dolaşımı ve ayak bilekleri, Sol kulak.

12.EV

Genel Anlamı;  Rüyalar, bilinçaltı, haritanın çöplük evi, psikoloji, hastalıklar, zihinsel zorlanmalar, şifa, kapalı yerler, hastaneler, hapishaneler, korkular, bizi sınırlandıran konular, kontrol dışı gelişen durumlar, bilinçaltı, kötü şans, sırlar, gözle  görülmeyen, bilinmeyen şeyler, yabancı ülkeler, Kolektif bilinç, vicdan, bilimsel keşifler, şifalanma, cinsel fantaziler, herkesten sakladığımız yüzümüz, ortaya çıkmasını istemediğimiz duygularımız ve düşüncelerimiz, medyumlar
Horary Astroloji ; gizli olanlar, gizli düşmanlar, arkamızdan iş çeviren kişiler, dedikodular,
Dünya Astrolojisi; gizli gruplar, tarikatlar, hapishanelerde tutulan kişiler, yardıma ve bakıma muhtaç kişiler, hukuksal konularda hapishaneye düşme, suikastler, hasta bakıcılar, yardım kuruluşları, şifa merkezleri. bozuklukları ya da kamu yararına karşı çalışma koşullarına karşılık gelir. Bu ev ıslah kurumları, gözaltı, hapishaneler ve hapishane. Hastaneler, huzur evleri ve hayır kurumları, Gizli gruplar, gizli devlet kurumları, casuslar ve gizli düşmanları, gizlenmiş olan şeyleri yönetir. suç ve suçlular, terör faaliyetleri, perde arkasında manipülasyon, rehin durumunda olanlar,
Medikal Astroloji; ayaklar; Lenf sistemi, Ayaklar ve Ayak parmakları, sol göz, hastanede, ölüm.














22 Temmuz 2013 Pazartesi

22 - 28 Temmuz Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
22-28 Temmuz Haftası;          

Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde sağlığınızı disipline edebileceğini  ve sizi iyi gelecek koşullar söz konusu. Mesela profesyonel bir yardımla diyete başlama, iyi bir hoca ile spora başlamak için harika bir süreç olacak. Eğer iş arayışı içindeyseniz bu tarihe kadar keyifli iş teklifleri, görüşmeler söz konusu. Olası iş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlamış olacak sizler için. İş ve çalışma ortamınızla ilgili sizi sevindirecek, keyif verecek güzel gelişmelere oldukça açık olabileceksiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şimdi bu dolunayın, yalnız olan Koçlar için özellikle gerçekçi olmayan, sabun köpüğü misali ama hayallerinizi süsleyecek bir aşkın işareti olabileceği gibi, ilişkisi olanlar alınganlıklar, kaprisler yüzünden minik sorunlar yaşayabilirler. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız kariyerinize ilişkin konularda engeller, gecikmeler, üstlerle tartışma ve gerginlikler söz konusu. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler, evinizde su ile igili sıkıntılar, su boruları ile ilgili problemler söz konusu olabilir, ailenize karşı tepkilerinizi kontrol altında tutun, abartmayın, ev için abartılı harcamalarda söz konusu olabilir. Eviniz, yuvanız, yaşadığınız yer ile ilgili bu hafta daha kolay bir şekilde risk almaya yatkın olabileceksiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular;  geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk kapılarınızı sizler için açmaya başlıyor, yalnız olan arkadaşlarım aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, işleri yaratıcılık, sanat, sahne..vb işleri olanlar keyifli ve destekleyici bir süreçten geçiyor olacaksınız. Hayatın daha eğlenceli ve keyifli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde bazı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar ise çocuklarının hayatlarına ilişkin güzle gelişmeler yaşayabilirler. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Satürn  olduğundan dolayı bazı yanılgılar, engeller, sansasyonel bir takım durumlar, sağlıkla ilgili sorunlar, özel hayatta partner ilişkilerinde sorunlar  oluşabilir. Fakat eğer işiniz sanat, oyunculuk, resim, müzik..vb bir konu ile ilgili ise oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta belki çok istediğiniz arabayı almak için risk alabilirsiniz, iletişimde fazlaca iddialı olabilir, oldukça hararetli tartışmaların içinde bulabilirsiniz kendiniz. Fikirleriniz ifade ederken baskıcı tutum içinde olmaktan kaçınmalısınız. İddialı iletişim projeleri gündeme gelebilir, kabul etmelisinizde.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Dekoratif değişiklikler, boya, badana gibi işlere girişebilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Bu dolunay zamanında iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Fakat bu dolunayın başrolü Satürn  olduğu için hem sağlığınızda problemler, kronik rahatsızlıkların gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Ya da iş ve çalışma ortamınızda engellenebilir, çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; mali anlamda risk almaya daha yatkın olabileceksiniz, bu hafta oldukça fazla para harcamanız gerekebilir, bu yüzden bütçeye dikkat etmenizde yarar var. Mali bir takım beklentileriniz var ise bu hafta gerçekleşecek ama geldiği gibi gidebilirde.


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; alım-satım işleri, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız, finansal konular, gelir getirici konular olacaktır. Bu konuları hayatınızda daha kolay organize edebilecek ve yönetebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin ise gergin etkiler bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.Sizde aşka yelken açacaksınız ama azıcık daha sabır sadece. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberlerde alabileceksiniz. Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay işin içinde Satürn  olduğundan dolayı karışık etkilere sahip, aşk hayatınızda engeller, sorunlar. Varsa çocuklarınızla ilgili sizi endişelendirecek haberler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, risk almak için uygun bir hafta değil. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler burcunuzda; adeta sizi ateş topuna çevirecekler, bu hafta daha agresif, daha bencil, daha kavgacı olabilirsiniz bunlar elbette negatif etkiler. Bu arada midenize dikkat edin, bu hafta extra hassas olabilir. Bu hafta tüm fikirlerinzi projelerinizi hayata geçirme zaman, böyle enerjiyi bir daha bulamazsınız. Ve bu hafta spora başlayın, vücudunuz daha hızlı şekil alır, yağlarınızı daha hızlı eritirsiniz, zaten dolunay var hemen diyete sizler için! Çok hızlı hareket etmekten kazalara da yatkın olabilirsiniz aman dikkat. Ama hedefleriniz ne ise bu hafta tüm engelleri yıkabilecek güce sahip olabileceksiniz.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. bu tarihe kadar kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardrobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alış-veriş yapabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki olası ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir.dolunayda başrol Satürn’e ait olduğundan dolayı, evinizle ilgili bir sorun canınızı sıkabilir, aile bireylerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya ailenizle duygusal çatışmalar içine girebilirsiniz. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu etki sizleri psikolojik anlamda çok zorlayabilir, ruhunuz bu hafta oldukça huzursuz ve gergin olabilir, sürekli çatacak yer arayabilirsiniz. Gizliden arkanızdan dönen pis işlerle uğraşmanız gerebilir. Gerçi bu etki sizi ruhsal anlamda kullanmasını bilirseniz eğer şifalanmanız için destekte olabilir. Bu hafta meditasyon yapmak, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek için çok uygun ama abartmayın.


Başak   ve Yükselen Başak;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ?  22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçecek, evet bu hafta başaklar bu yazacaklarımdan dolayı beni pek sevemeyebilirler ama işim bu olanı yazmak zorundayım. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber, sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe,  dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser  bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir bu.  Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. Dolunayın başrolu Satürn olduğundan dolayı; iletişim problemleri, kullandığınız iletişim aletlerinde sıkıntılar, trafikte sorunlar, aracınızın arıza yapması gibi durumlarda söz konusu. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta öyle evde oturmak yok, sürekli arkadaşlarla, dostlarla bir araya gelme modu, kalabalıklar içinde göze batan kişi siz olacaksınız. Yalnız dostlarınızla ilişkilerinizde tepkilerinizi fazla abartmamaya özen gösterin, kavgalardan kaçının. Arkadaşlarınız sizlere ortaklık teklifi ile gelebilirler, acele etmeden sakince düşündükten sonra eni konu kararınızı verin.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Biliyorum içiniz karardı biraz ama keşke elimde olsa da, şu Venüs’ün yerini hemen değiştirebilsem. Ama senaryo aslında bu kadar kötü değil, mesela bilinçaltı, psikoloji gibi konularda araştırmalar yapabilir, okuyabilirsiniz. Rüyalarınız çok fazla ön plana çıkacaktır. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. aşk, çocuklar, yaratıcılılık gerektiren işler evinizde gerçekleşecek olan dolunay hafiften karışık etkilere sahip. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Fakat işin içinde Satürn olduğundan dolayı para/finans ile ilgili konularda gerginlikler, ödemlerin gecikmesi, finansal problemler, engellenmeler, sorunlar söz konusu.  Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; kariyerinizle ilgili konularda adeta ateş topuna dönmüş olacaksınız, önünüzde kimse kolay kolay duramayacak, tüm engelleri yıkabilecek güce sahip olabileceksiniz kariyerinizle ilgili. Yalnız abartılı ve aşırı hareket ve tepkilerden kaçınmanızda yarar var. Terfi almak, şartları çok daha iyi bir işe geçmek için de harika bir hafta.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki mesela evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Satürn başrolde olduğundan dolayı, vesvese, endişe, kaygılı ruh hali içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar, ailenizle özellikle annenizle tartışmalardan kaçınmak yerinizde olacaktır. Depresif, melankolik takılabilirsiniz birkaç gün. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler, bu hafta tatile çıkmak, uzun yolculuklara çıkmak için harika bir hafta. Din, felsefe, hayatın anlamını anlamak adına araştırmalar yapmak, okumalar yapmak içinde ideal bir zaman. Hukuksal konularda hareket geçmek için, sonuç elde etmek için de ideal.

Yay   ve Yükselen Yay;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu harika bir etki, üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. eniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. Başrolde Satürn olduğundan dolayı, arkanızdan dönen gizli işler, dedikodular, kötü kalpli kötü kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dolunay ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Sözleşme, anlaşma imzalamak içinde pek uygun bir zaman değil. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; finans anlamında yüklü ödemeler belimizi bir parça bükebilir ama merak etmeyin istediğiniz ödemeyi ve /veya krediyi de rahatça alabileceksiniz. Yalnız kredi çekerken abartmayın, ihtiyacınız olandan fazlasına girişmeyin. Bu hafta bir nevi sizin kriz çözme, engelleri ortadan kaldırma haftanız olacak…

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Akrabalarınızdan, mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır.İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır.  Yeni mali kaynaklar bulmanız konusunda destekleyici etkiler devrede olsa da, başrolde Satürn olduğundan dolayı, para ile ilgili konularda korku, endişe gibi durumlarda söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranızı para meseleleri yüzünden açmayın veya yanlış iletişim şekli yüzünden. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; partneriniz veya ortağınız var ise lütfen aranızda ilişkide tepkilerinizi abartmayın, ufacık bir olayı kavga haline dönüştürmeyin, eğer ki bir ortaklık teklifi gelirse kabul etmenizi tavsiye ederim. Eğer partneriniz yok ise de, dert etmeyin, arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapabilir.

Kova   ve Yükselen Kova;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızda ki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi.. İşin içinde Satürn olduğundan dolayı, kariyerinizle ilgili konularda endişe+korku duyabileceğiniz durumlar oluşabilir. İş ile ilgili kişisel girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz, ruhsal anlamda rahat hissetmeyebilirsiniz. Kariyer bu hafta krizlerde aman dikkat. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat edin özellikle midenize. Bunun yanı sıra bu hafta spora başlamak, diyete başlamak içinde harika bir hafta. İş anlamında tüm engelleri aşabilecek güce sahip olacaksınız, olası tüm sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Terfi gibi bir beklentiniz var ise veya iş değişimi gibi bu hafta işinizle ilgili risk alabilirsiniz.

Balık   ve Yükselen Balık;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu biraz karışık bir etki aslında, çünkü kazançlar ve kayıplar bir arada olacaktır finansal anlamda. Evet peşi sıra ödemeler söz konusu olacaktır fakat aynı şekilde daha rahat ve kolay para kazanabileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlardan elde ettiğiniz gelirler artabileceği gibi, kredi araştırmaları yapabilir, bankacılık işlemleri yapabilir, vergiler, borçlar, primler, burslar, taksitler gibi konularla epey meşgul olabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. bu dolunay zamanı içe kapalım olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir.  Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta libidonuz tavan yapabilir, aşk anlamında risk almanız gereken bir hafta. Sanatsal,yaratıcılık gerektiren konularda gerginlikler söz konusu olabilir, çocuklarla ilişkilerinizde küçük şeyleri büyük yangınlara dönüştürmeyin, özel hayatınızda da aynı şekilde. Borsa gibi riskli yatırım araçlarını kullanabilirsiniz bu hafta.











15 Temmuz 2013 Pazartesi

MARS 28 Ağustosa kadar YENGEÇ Burcunda




Merhaba Arkadaşlar;

Astrolojide gezegenlerin güçlü-güçsüz-zayıf-değer kazandığı yerleşimler vardır ve bu yerleşimlere göre o gezegenin sembolize ettiği konuların o süreç içinde nasıl işleyeceği ile ilgili detaylı bilgiler edinebiliriz.   Dün itibari ile MARS yengeç burcuna geçiş yaptı ve 28 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  Öncelikle bilmeliyiz ki klasik astroloji bilgi sistemine göre MARS ve SATÜRN iki kötücül gezegendir ve en iyi hallerinde bile elde edebilecekleriniz zorlanarak, mücadele ederek, fazladan yorularak, sürekli sorumluluklar alarak olacaktır.  MARS; koç ve akrep burçlarını yönetir, TERAZİ ve BOĞA burcunda zararlı pozisyondadır kötücül çalışır OĞLAK burcunda yüceldiği yani değer kazandığı noktadadır, hedeflere ulaşım noktasında destek verir amma velakin YENGEÇ burcunda zayıf yerleşimdedir…  Zayıf yerleşimde olan bir gezegen, gücünü etkin bir şekilde ortaya koyamaz, yapıcı olmakta zorlanır, sorunlarla yüzleştirir, gezegenin kalitesi düşer. Aslında zayıf yerleşimde olması başarılı bir sporcunun doping alması yarısı kazanması ama sonrasında aldığı dopingin ortaya çıkması ve rezil olması gibidir. Getirisinden çok götürüsü vardır çünkü… MARS yengeç burcunda 28 ağustos tarihine kadar kalacaktır.

Tabii MARS’ın yengeç burcunda ki etkisini algılayabilmek için öncelikle MARS’ı ve sembolize ettiği konular hakkında fikir sahibi olmamız gereklidir. MARS; savaşarak elde etme, mücadele, güç kullanma, aktif olma, hastalıklar, silahlar, savaşlar, patlama, terör, fiziksel enerjimizi ortaya koyuş şeklimiz, küfür, hakaret, kan, ameliyatlar, cerrahi müdahaleler, risk alma, insiyatif kullanma, rekabet, cinsellik, eril enerjiler, öfke, hırsızlık  ile sembolize edilir…
YENGEN(Ç) ise; Ev, yuva,aile,yerleşim, aidiyet, subjektif olmak, korumak, biriktirmek, beslemek, gıda, yemek, bakım, çocuk, anne, sular, sıvılar, mide, kanser, göğüs, aidiyet, milliyetçilik, vatanseverlik, anavatan,  gibi noktaları sembolize eder…
MARS yengeç burcunda iken en çok çatıştığımız alan ailemiz, annemiz ile ilgili konular olabilir, en çok taşınma, yer değiştirme gibi etkilerin olduğu dönemdir, komşularla anlaşmazlıklar yoğun bir şekilde yaşanabilir.
MARS yengeç burcunda iken özellikle mide daha hassastır, yenen yiyeceklerin daha fazla bol su ile yıkanması gerekir, besin zehirlenmelerine dikkat, mide şikayetlerinin en çok yaşandığı süreçtir. Mide kanamaları, mide ile ilgili operasyonların en sık gerçekleştiği dönemdir diyebiliriz.
MARS’ın savaşma gücü yengeç burcunda direk tavırlı bir şekilde olmaktan çok, daha duygusal, duygu odaklı bir savaş söz konusudur. Duygusal karmaşa, depresyon, anksiyetenin en çok meydana geldiği zamanlardır diyebiliriz.  
MARS yengeç burcunda iken savaşılan konular daha çok aidiyet duygusu ile ilgili konular olur çıkar, vatan-millet duygusu daha sert bir şekilde ortaya konur. Hatta bu konulardaki sevginin ortaya konuş şekli dövüşerek bile olabilir.
MARS yengeç burcunda iken tartışmalar, savaşma yöntemi direk tavırlı olmaktan çok dolaylı yollar tercih edilir..
MARS yengeç döneminde sıkça ev ile ilgili sıkıntılar, hırsızlık olayları, evde yanıcı aletler yüzünden çıkan sorunlara sıkça rastlanabilir.
MARS yengeç burcunda iken duygusal konular daha yorucu bir hale gelebilir, kaprisler, duygu dünyasını yoran gelişmeleri sıkça yaşama potansiyelimiz vardır.
MARS’ın yengeç burcunda hareketi oldukça önemli olacaktır çünkü Türkiye’nin yükselen burcu yengeç. Mundane (Politik) astrolojide yükselen burç, halk, halkın sağlığı, halkın yetenekleri, halkın bakış açısı, halkın sağlığı, kamu bilinci, halkın psikolojisi demektir..
MARS’ın bu alanda seyahati ve anımsarsanız zayıf yerleşimde olması, bu konuları negatif olarak çalıştıracak demektir.  Halkın sağlığıyla ilgili negatif haberler ki buna sağlık sektörü ile ilgili konuları düşünebilirsiniz, marsın etkisi ile halkın agresyon enerjisinin daha da yükselmesi ve daha da görünür hale gelmesi, halk içinde gerginliğin yükseğe tırmanması, ülkede ölüm oranlarının artması, güç savaşı, terör olaylarında artışlar, patlamalar söz konusu olabilir. Halkın mücadele gücününde artması anlamına gelmektedir. Yalnız mars’ın kötücül olduğunu da unutmayarak halkın zarar görme ihtimali olduğunu, sağduyuyu elden bırakılmaması gerektiğini,, halkın çok hızlı bir şekilde galeyana gelebilme ihtimaline karşı yöneticilere de çok iş düşmekte…  Tamda şurada iki laf giydiresim vardı ama salon çizgimden ödün vermiycem şimdi, siz anladınız beni…

Burçlar bazında da kısa kısa değinecek olur ise eğer;
Koç ve yükselen koç;
 Sizlerin  mücadele alanınız artık Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular üzerine olacaktır. Ev ile ilgili tamiratlar, tadilat gibi konular ilgilenmeniz gerekebilir. Aile bireyleri ile aranızda gerginlikler, sürtüşmeler meydana gelebilir. Taşınma durumu olacak ise, bu keyifle değilde daha çok gerginlik ve aksiliklerle mücadele ederek gerçekleşebilir. Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz ama bir süre daha beklemenizde fayda var. En azından Eylül ayına kadar. 

Boğa ve yükselen Boğa;

Finansal konularda gelenin gittiği, harcamaların denetim altına alınmakta zorlanıldığı, finansal konularda stres ve mücadele dönemi sona eriyor ve yerini iletişim, kardeşler, komşularla ilgili konulara bırakıyor. Fikirleriniz, düşünceleriniz yakın çevreniz tarafından onaylanmayabilir, komşularınızla ve kardeşlerinizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Araç kullanan arkadaşlarım, lütfen muayenizi yaptırın, aracınızın arızalarını dikkate alın, trafikte onla bunla kapışmayın, trafikte sinirleriniz çok daha hassas olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Sizleri agresif ve sinirli yapan, süreli mücadele etmenizi sağlayan,hastalıklarla boğuşmanızı sağlayan gezegen artık burcunuzdan çıkıyor. Ee bu bence sizler için harika bir haber! Şimdi Mars, finans evinizi okşayacak biraz. Finansal anlamda gelirlerinizi idare etmeniz zorlaşabilir, stres ve mücadele çağrılacağınız alan para kazanma ile ilgili olacaktır. Bu böyle bir dönemdir ki, para geldiği gibi gider hem de oluk oluk. Yahu bu para neye gidiyor böyle anlamadım gitti dersiniz sürekli! Para kazanmak için daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Evet bu süreçte masraflar artacak üzgünüm, ama merak etmeyin gelmeyen bir şey gitmez, ama gelmesi için çok çalışacak hatta bazen stresli olacaksınız.  

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Dürüst olmak gerekir ise; sizlere şimdiden geçmiş olsun kartı gönderdiğimi varsayın arkadaşlar. Mars, yengeç burcunda düşüştedir, yani aslında vaad ettikerini yerine getirirken zorlanmalar, endişeler getirir. Bu da demek oluyor ki, öncelikle duygusal anlamda endişe ve kaygı sizlerle beraber olacak. Bunun yanı sıra stres ve mücadeleye çağırılacaksınız, hayatınızda önemli başlangıçlar yapmak, girişimlerde bulunmak için büyük istek ve arzu duyacaksınız. Hatta bence yakınınızda ki ikizler ve yükselen ikizler burcu birileri ile sohbet edin son 1 ayları nasıl geçmiş diye? Çünkü Mars onlardan size geçecek. Yalnız Mars sizlere, acele ve hızlı hareket etmenizi sağlayacağından dolayı, dikkatsizlik yüzünden kesikler, sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, dikkat diyelim. Mars, sizlerin sabır katsayınıza da ölçecektir. Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerjide sağlayacaktır. Hayatınızda elde etmeyi planladınız hedefleriniz için enerji ve ataleti bu dönem Mars sayesinde alacaksınız.

Aslan ve yükselen Aslan;

Ben bu geçişten pek mutlu olmadım sizler için açıkçası, çünkü en çok harekete ve motibasyona, mücadele ve savaşma gücüne ihtiyacınız olduğu anda, birden enerjiniz düşebilir, tembellik hayatınızın ortasına çöreklenebilir. Gizli bir takım işler, gizli kapaklı durumlar başınıza iş açabilir, bu dönem , hadi canınızı biraz daha sıkayım, gizli düşmanlarımız arkanızdan iş çevirmek için pusuda yatıyor olacaklar. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir. Aslında harika fırsat ve şanslar elde edeceksiniz ama işte bu gibi sorunlarda fazla canınızı sıkmasın.

Başak ve Yükselen Başak;

 İş ve kariyer hayatınızda bir süredir, stres ve mücadele geçtiğiniz var sayarsak bu geçiş size nispeten daha iyi gelecek. Fakat sosyal ve arkadaşlık ilişkileri sabur testinden geçebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, huzursuzluklar çıkabilir. Arkadaşlarınızla aranızda garip bir rekabet ve kıskançlık duygusu oluşabilir, onların iyiliği için onları savunurken kendinizi suçlu pozisyonunda bulabilirsiniz. Dikkat edin. Sosyal ilişkileriniz bir süreliğine gergin hat üzerinde olacak. Keyfiniz kaçmasın bundan, çünkü Mars sayesinde pek yerinizde duramayacak, sürekli sosyal, etkinlikler peşinde koşan biri haline dönüşebilirsinizde.

Terazi ve Yükselen Terazi;

10. kariyer ve iş evinizde hareket edecek olan Mars, mücadele edeceğiniz alanların bu olduğuna işaret ediyor. Evet sizleri iş ve kariyerinize ilişkin konularda istediklerinizi elde etmeniz için extra enerji ve efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız yöneticileriniz ile bu süreçte aranızda gerginlikler oluşabilir, bazı sözleri yemeniz, yutmanız gerekebilir. Yapılan işlerle ilgili stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir, kendinizi bu konularda savaşçı gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizde ki insanlar sizleri sürekli, gergin ve stresli biri gibi algılamaya başlayabilirler. İş yükü, sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, sizleri tam bir ateş topuna çevirecek iş hayatınızda mars. 

Akrep ve Yükselen Akrep;

 9. evinizde ilerlemeye başlayacak olan Mars, hukuki anlamda bir takım problemler, sorunlar çıkartabilir. Uzun süredir süreli ödemelerle cebeleşmekten yoruldunuz, bu borç olabilir, taksit olabilir, kredi olabilir ama son 1,5 aydır sürekli cebinizden hızlı bir şekilde para çıktı bu süreç sona erdi sizler için. Şimdi ise, mücadele edeceğiniz alan, tanıtım, reklam, seyahat, halkla ilişkiler gibi konular olacaktır. Bol bol seyahat edebilirsiniz, hatta o kadar ki bu seyahatler ilk etapta keyif verici gibi gelse de bir zaman sonra yorgunluktan şikayet etmeye başlayabilirsiniz. Din, felsefe, inançlar gibi konularda pasif savunucu konumuna geçebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili, yurt dışından gelecek olan paketler, siparişlerde dahil, stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yay;

İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ve evlilikle ilgili konularda stres ve gerginlik yaratan süreç artık geride kalıyor. Şimdi mücadele edeceğiniz, uğraşacağınız, efor sarf edeceğiniz alan para ile ilgili konular olacaktır. Ödemeler, krediler, borçlar, taksitlerle ilgili olacaktır. Para gelir ama geldiği gibi gider, hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı almakta zorlanabilir, mirasla ilgili konularsa sıkıntı çıkabilir. Elbette olmasını temenni etmeyiz, ama bazılarınız minik operasyonlar geçirebilir. Bu daha çok mide, göğüs ile ilgili olabilir.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;

Sağlıkla ilgili bir takım sorunlar sizi son 1,5 aydır sıkıntı yaratmış olabilir, günlük işlerinizde aksilikler, bozulan aletler, tamirat gerektiren işler..vs ama bu süreç sona eriyor artık. Fakat şimdi mücadele, efor gerektiren, çaba sarf edeceğiniz zaman zaman stres yaratacak alan ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri üzerine olacaktır. Sabrınız sınanabilir, ilişkilerde hassas olabilirsiniz. Bu süreçte karşınızda ki kişilerle ortak paydada buluşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Sinirlendirilmeye açık olacaksınız. 

Kova  ve Yükselen Kova;

 6. Evinizde seyahat edecek olan mars; günlük angarya işlerinizi arttırabilir, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var, ateşli rahatsızlıklar, mide, ciğerler hassaslaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle agresyon ve stres yaratıcı durumlar ortaya çıkartabilir. Bunun yanı sıra, sürekli mesai, sürekli çalışma ve bundan yakınma durumu oluşabilir. Mars sizleri hem günlük yaşantınızda hem iş ortamınızda epey yorup sizden yüksek performans göstermeniz için zorlayacaktır.

Balık   ve Yükselen Balık
 5. Evinizde hareket edecek olan Mars, aşk, cinsellik, çocuklar, hobiler gibi konularda daha fazla efor, mücadele,stres gibi koşullar yaratabilir. Cinsel anlamda libidonuz bir hayli yükselebilir, özel hayatınızda flört ettiğiniz kişi veya kişilerle stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir. Çocuk sahibi olanlar, onlarla ilişkilerde agresyon artabilir, çocuklarınız daha   özgürce ve sınırları aşmak istercesine hareket etme isteyebilirler. Spora yönelebilirsiniz. Bu dönem sevginizi gösterirken daha sert ve kuralcı olabilirsiniz.Riskli aktivitelerden uzak durmakta yarar var.;