27 Mayıs 2013 Pazartesi

26 Mayıs - 1 Haziran Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası

Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli sehayatler söz konusu olablir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir gündür. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi  yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Sanal ortamda ilişkiler başlayabilir.  Yalnız bu hafta Mars’ta bu alana girecek ve 13 temmuza kadar bu alanda seyahat edecek.  13 Temmuza kadar Mars iletişim, yazı, kardeşler, yolculuklar, eğitimle ilgili konularda hayatınıza hız ve heyecan getirecek. Fakat bu konularla ilgili kararsızlıklar, ikilemlerde kalabilirsiniz. Özellikle araç sahipleri sizlere rica ediyorum, aracınızın, kontrol, muayene vesaire ne varsa yaptırın, başınıza sorun açabilir. Yakın çevrenize fikirlerinizi benimsetmek için ukala yaklaşımlarda sergileyebilirsiniz.  Ve bu hafta Merkür’de yengeç burcuna giriş yapacak; hayatınızın iletişim, zihninizi meşgul edecek olaylar-konular alanı değişmeye başlıyor yavaş yavaş. Zihniniz daha çok ev,yuva, aile ilişkileri ile dolu olmaya başlıyor. Bu konularla ilgili bazı kararlar vermeniz gerebilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Eğer ki bu hafta alım-satım işleriniz varsa hal olmaması için hiçbir sebep yok. Yalnız para alanınıza bu hafta Mars’ta giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Mars finansal konularda hareket, hız, agresyon ve stresi beraberinde getirecek. Para kazanabilmek için çok daha fazla çalışmanız, efor sarf etmeniz gerekebilir. Finansal konularla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hakkınızı almak için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Ve tabii ki Mars adama harcatır, harcamalarınızda bu zaman dilimi içinde daha çok artabilir. Merkür ise bu hafta artık yengeç burcuna giriş yaparak zihninizi para-finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; civa gibi hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta toprağa tohumları ekme zamanı, projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Bu hafta herzamankinden daha fazla telefon konuşması yapmanız gerekebilir veya toplantılara katılabilirsiniz. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz çoğu zaman, aklınız sayesinde olası zor noktalarda bile rahatlıkla çözüm yolları üretebileceksiniz. Bu hafta  rejime başlamak, estetik operasyon, saç rengini değiştirmek, kendinize yeni sitller yaratmak, kıyafet için mağazaları talan etmek için uıygun bir hafta.  Eğer yalnızsanız bu hafta flörtleri yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz, bu hafta arkadaşlarınızla sosyalleşebileceğiniz ortamları değerlendirmenizi tavsiye ederim.  Yalnız marsta bu hafta burcunuza giriş yapacak ve 13 temmuza kadar burcunuzda seyahat edecek. Şimdi bu etkinin önce negatif taraflarından bahsetmek istiyorum; öncelikle kazalara, çarpmalara, sakarlıklara, düşmelere daha açık olacaksınız, çünkü daha acele hareket edeceksiniz. Bir de kararsızlık, iki şey arasında gidip gelme durumu daha çok hayatınıza ön plana çıkabilir. Tamam şimdi  işin iyi tarafından bakalım, mars hayatınıza hareket ve canlılık getirecek, bir süredir çünkü buna ihtiyacınız vardı. Yeni başlangıçlar yapmak, adımlar atmak için gerekli motivasyon ve gücü bulabileceksiniz. İletişim yeteneklerimiz sayesinde bir çok problemin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Libidonuzda hissedilir bir artış gerçekleşebilir.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası

Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile, yaşamınızda her şeyi daha gizlililk içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz, fikirler projeler zihninizde canlanır ama bunu çevrenizle paylaşmak için pekte uygun bir zaman değil, olgunlaşmasını ve somutlaşmasını beklemenizde yarar var. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de haziranın ilk haftasından sonra bu konularla ilgili daha şanslı bir süreçte olabileceksiniz. Doktora gitmek, check-up tan geçmek için uygun bir hafta. Bqazı nahoş dedikodular kulaklarınıza çalınsa da üstünde çok fazla durmayacaksınız, daha doğrusu size zarar veremeden teğet geçebilecek. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar daha gizli kapaklı hareket etmek isteyebilirsiniz, ruhsal anlamda biraz karmaşa yaşayabilir, ne yöne ne şekilde gideceğine karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte sinirler hassas olur, alınganlık ve tembellik artar. Sanki bir şeyler kendinize koyduğunuz amaçları gerçekleştirmek için harekete geçmenizi sağlayacak enerjiyi size vermiyor gibi hissedersiniz. Yaptığınız hareketleri gizleme eğiliminde olabilirsiniz veya eylemleriniz diğer kişiler tarafından pek fark edilmeyebilir. Gerçek olmayan hisler ve amaçlar peşinde olabilirsiniz. Kısacası dikkat diyoruz

Aslan   ve Yükselen Aslan;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebilecek, yanınızda olduklarını hissetirebilecekler. Bunun yanı sıra bu hafta yeni sosyal ilişkilerde kurabilir, yeni dostluklar/arkadaşlıklarda edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.  Bu hafta oldukça popüler, hareketli, davetler, organizasyonlar, kalabalık gruplarla takılma zamanı sizler için. Eğerm ki yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars sosyal çevrenizi hareketlendirmek, hız getirmek, arkadaşlarınızla ilgili konularda heyecan, motivasyon ve beraberinde stresi getirmek için çalışıyor olacak. Bu dönem arkadaşlarınızla duygusal bağlar kurmak yerine, daha çok onlarla fiziksel güç gerektiren koşullarla karşı karşıya kalacaksınız. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla çok daha fazla iletişim halinde olacak, birlikte bazı önemli kararlar almanız gerekebilecek.

Başak   ve Yükselen Başak;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; kariyerinizi ilişkilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmeler, iş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. Bu hafta iş hayatınızda fikirlerinizle oldukça öne çıkacaksınız, düşünceleriniz daha rahat bir şekilde kabul görebilecek, şanslı bir süreçtesiniz. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzde ki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars iş ve kariyerinize ilişkin konularda motivasyon, hareket, enerji ve yanında da eşantiyon olarak stres ve mücadelede getirecektir. Yöneticilerinize bol bol didişecek ama genelde mücadeleyi kazanan siz olacaksınız. İş hayatınızla ilgili daha çok efor sarf etmeniz gerekecek, mücadele vereceğiniz alan bu konular olacak. 

Terazi   ve Yükselen Terazi;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; bu hafta olası hukuksal bir mücadeleniz var ise harika destekler alabileceksiniz, yabancı dil öğrenmek için eğitime başlayabilirsiniz, yurt dışına çıkmak için araştırmalar yapabilir, vize-pazaport gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta aslında sizler için daha çok okuma, kitap satın alma, araştırma yapma zamanı.. Eğer ki önemli sınavlarınız var ise bu hafta gökyüzü sizden yana olabilecek. Hayatı biraz daha anlama, anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel desteklerde alabilirsiniz.  Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars uzun mesafeli yolculuklara çıkmanız için gerekli motivasyon ve koşulları sağlayacaktır sizlere. (Bu seyahatler yurt dışına da olabilir). Eğitim, hukuk gibi konularda daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir, bu konularla ilgili bazı kararsızlıklarla ve stresle mücadele edebilirsiniz

Akrep   ve Yükselen Akrep;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteğis ayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte.  Bu hafta estetik operasyon içinde gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte. Bu hafta yaşantınızda hoşnut olmadığınız ne varsa değiştirmek, dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz, bu sizin kişilik özelliklerinizde olabilir. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars harcamalarınızla ilgili dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ödemeler stres yaratabilir, finansal konularla ilgili daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Veya para ile ilgili endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. 

Yay   ve Yükselen Yay;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; ilişkilerinizde problemleriniz var ise rahatlıkla ortak paydada buluşabileceğinize işaret etmekte, birbirinizi daha iyi bir şekilde anlayabilecek, destek olabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz, keza bu hafta önemli imza gerektiren işlerinizi halletmek, ortaklık kurmak içinde güzel bir süreç. Veya yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. Her türlü kuracağınız ikili ilişkilerin çok daha değer kazanacağı bir süreçte olacaksınız, bu yüzden tüm ikili kontaklarınızı gözden geçirin, düzenleyin, gerekli değeri sizlerde verin. Eğer partneriniz var ise onunla romantik, keyifli zamanlarda geçirebilirsiniz bu etki ile.   Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ile ilgili konularda stres, mücadele, enerji, motivasyon getirecektir. Şimdi bu etki sayesinde eğer hayatınızda partner veya ortak var ise onunla zaman zaman fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz yalnız bu çatışmanın dozajı bir parça sert olabilir. Karışınızda ki kişiyle ilgili kendinizi sürekli stres altında hissedebilirsiniz, veya onunla sürekli mücadele etmeniz gereken bir ortamda bulabilirsiniz kendinizi. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, kafanız oldukça karışacak demektir, acaba kimi seçseniz, kiminle birlikte olsanız? Bir iyi etki daha, düşmanlarınız, size zarar vermek isteyenler kartlarını size karşı açık oynayacaklar, sizler bu sayede düşmanlarınızı daha iyi tanıyor olacaksınız.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz eğer bu hafta kadın desteği sayesinde iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili, check up- kontrol gibi durumlarda olabilir.Kza diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak içinde oldukça uygun bir hafta. Yaşamınızda profesyonel destek aradığınız her konuda hemen yardımı bulabileceksiniz. Tabii sadece fiziksel değil bu ruh sağlığınız içinde geçerlidir. Günlük angarya işlerinizde de artışlar söz konusu, biriktirdiğiniz sonra yaparım dediğiniz tüm işleri halletmek, düzenlemek içinde uygun bir hafta. .   Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars  iş ve çalışma ortamı, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda stres,mücadele, hareket ve daha fazla efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya serecektir. Sağlığınıza bu dönemde extra dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz.Fakat bu da sizin kararsız veya sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olabilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir fakat daha az takdir görebilirsiniz.

Kova   ve Yükselen Kova;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda braz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta bir çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz, ee hayat sürprizlerle doludur.  Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne ile ilgili, sinema-tiyatro ile ilgili ise de bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars aşk, çocuklar, yaratıcı konular, hobilerinizle ilgili konularda heyecanlandırıcı, harekete geçirici, stresli, efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya çıkartacaktır. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, bu dönemde kafanız karışabilir ve birkaç kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Çocuklarla iletişim biraz problematik olabilir bu dönemde. Özel hayatınızda ki bu karışıklık streste yaratabilir.

Balık   ve Yükselen Balık;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir, ev arıyorsanız bütçenize uygun bir ev bulabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars eve, yerleşime, aile içi ilişkilerle ilgili biraz stres, mücadele, kararsızlık, afeo sarf etmeniz gereken koşulları getirecektir. Taşınacaksınızdır (Veya ev alacaksınızdır), ama hangi ev olduğu konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir fakat diğer taraftan yetiştirmeniz gereken işlerle de ilgilenmeniz gerekir, aile içinde agresyon yükselebilir, fikir birliğine varılmakta zorlanabilir. İşte mars bu tatta olaylarla uğraşmanız için yorabilir biraz sizleri.

























23 Mayıs 2013 Perşembe

2013 Senesinde Evlenmek, Evlilik için İmza Atmak, Aşk için Uygun zamanlar




Hepimizin en uygun zamanda harekete geçmek isteriz, işte astroloji bu alanda bizlere harika bir klavuz olmaktadır. Hele ki işin içine aşk ve evlilik gibi konular girdiğinde, işin ciddiyeti biraz daha artar. Astroloji size zamanın kalitesi hakkında harika bilgiler verir ve bu sayede doğru zamanda harekete geçebilmenize yardımcı olur.
Şimdi sizlere 2013 senesinde evlilik için en uygun tarihleri vereceğim, şimdiden bunları not almanızı tavisye ederim ..

Öncelikle, evlenecek olan gelin ve damat adayları cumartesi günlerine tarih almayın. Cumartesi günü Satürn günüdür ki ingilince olarak ismi de Saturday buradan gelmektedir. Satürn günleri atılan imzaların, kurulan ortaklıkların, evliliklerin tadı pek olmaz, tıkanıklıklar, sorunlar, problemler baş gösterebilir.  Gerçi satürn sayesinde uzun ömürlü, temeli sağlamda olur gerçi ama en azından Satürn’ün iyi açılı zamanlarını tercih edin.
Ya da siz en iyimi gelin Venüs, Merkür, Güneş günlerinde evlenmek için imzalarınızı atın. Bunlar ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri. Bu günlerde evlenenlerin ilişkilerinde olası problemlerin üstesinden gelmeleri çok daha rahat olacaktır, evlliğin iletişim dinamiği düşmeyecek, evlilik zamanla keyif verici bir hal alacaktır..
2013 Senesi çin ise evlilik için burç bazında en uygun süreçler ise şu şekilde olacaktır;

Koç ve Terazi burçları ise 16 ağustos ile 11 eylül arasında ki süreç sizler için yılın en olumlu dönemi. Lakin aşk, romantizm ve sevgi gezegeni olan Venüs, evlilik yolunda adım atmak isteyecekleri harika bir şekilde destekleyebilecek.

Boğa ve Akrep burçları ise 2013 senesinde ilişkiler arenasında denenecekleri, testten geçecekleri bir süreç olacak, ilk evlilik yolunda adım atmak için önemli tarih 10 mayıs haftası bir diğer tarih ise 3 kasım haftası.  Keza 11 eylül ile 7 ekim arası özellikle akrep ve yükselen akreplerin evlilik tarihi seçmelerinde ön planda tutması gereken günler.

Haziran ayına kadar ikizler-yay ve yükseleni bu olanlar, bu sürece kadar bolluk, bereket,şans ve talih gezegeni olan Jüpiter uzun süreli ilişkiler kurmak, evlenmek için gerçekten çok ama çok uygun zamanlar.

Yengeç  - Oğlaklar ise haziran ve takip eden bir senelik süreçte evlenmek için harika etkiler altında olacaklar. Şans ve talih gezegeni olan Jüpiter  yengeç burcunda ilerleyecek önceliği yengeçlere tanıyor olsa da oğlaklarda bu etkilerden yararlanacaklar. Fakat Jüpiter’in geri gideceği 7 kasım ve sene sonuna kadar olan süreci tercih etmemelerini tavsiye ederim…

Aslanlar –Kovalar ise 28 haziran -21 temmuz arası süreci değerlendirebilirsiniz, Venüs’ün aslan burcunda ki seyri gösterişli, dikkat çekici ve kalabalık düğün zamanlarına işaret etmekte. Bu tarihler arası yapacağınız düğün herkes tarafından çok daha konuşulabilir.

Başak –Balık buçları ise 22 Temmuz ile 17 ağustos arası dönemi değerlendirebilirler, evlilikleri bereketl, şanslı olabilecektir.

Evliik tarihi seçneye çalışan arkadaşlar, Merkür’ün geri gideceği zamanlardan kaçınmanızı tavsiye ederim, özellikle 25 Haziran ile 21 Temmuz Arasında ; 20 Ekim ile 12 Kasım arasında evlilik için gün almayınız…



20 Mayıs 2013 Pazartesi

20 - 26 Mayıs Haftası Burç Analizleri








Koç ve yükselen koç;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Önemli bir hukuksal konu netliğe kavuşabilir, bazılarınız ise bir yayınevi ile anlaşıp kitap çıkarma adına adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise eğitimle ilgili konularda adımlar atabilir, üniversite ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; iletişim, bilgi alış-verişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir çok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebileceksiniz.  

Boğa  ve yükselen Boğa;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; Finansal anlamda güvence ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halukarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcıyayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerde ki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz.


İkizler  ve yükselen İkizler;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilir de aynı zamanda. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; kilo alabilirsiniz ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, optimist, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük bir çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz.


Yengeç  ve yükselen Yengeç;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.



Aslan  ve yükselen Aslan;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek bir çok insanla bir araya getirecek.Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felesefik bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer organizatörlük..vb işlerle ilgilenebilirsiniz. İş hayatından kazanacağınız gelirlerde artışlar söz konusu olabilir.


Başak  ve yükselen Başak;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme,i daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Bir çoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız.


Terazi  ve yükselen Terazi;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte;  Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim.. gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz , özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslar arası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerde ki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz.  


Akrep  ve yükselen Akrep;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir.

Yay  ve yükselen Yay;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha comformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz.



Oğlak  ve yükselen Oğlak;
20-26 Mayıs Haftası
25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağırılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor..vb aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Ama siz yine de mide ve boğazınıza dikkat etmeyi unutmayın.  İş ve çalışma ortamınızda ferahlık, bayram havası oluşuyor.



Kova  ve yükselen Kova;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte;  Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiterin şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil!



Balık  ve yükselen Balık;
20-26 Mayıs Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı yay burcunda gerçekkleşecek olan ay tutulmasıdır. Tutulma zamanı’nın yöneticisi Jüpiter zararlı yerleşimde ikizler burcunda olup, o gün ay; neptün ve uranüs ile etkileşim içinde olacak.  25 Mayıs’ta da Yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Tutulmanın sahibi Jüpiter  ikizler burcunda olacağından dolayı özellikle önümüzde ki ilk 15- 20 günlük süreçte; Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? . Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamımı gerekiyor?, ya da giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır.Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirler. Ailenizin kökler, atalarınızla ilgili araştırmalarda yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları realize edebilmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.




.
















16 Mayıs 2013 Perşembe

25 Mayıs Yay Burcunda Gölgeli Ay Tutulması




Merhaba Arkadaşlar;

25 mayıs günü 06:24’te 4 derece yay burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Yılın ilk yarısının son tutulması, bir sonra ki tutulma ekim ayında koç burcunda gerçekleşecek.
Aslında bu tutulmaya oldukça aşinayız, geçtiğimiz sene aslında yay burcunda yine tutulma gerçekleşmişti.  Artık serinin bu son tutulması ikizler-yay aksının…
Gerçekleşecek olan bu tutulma Amerika ve Afrika üzerinden gözlemlenebilecek.
Şimdi tutulmayı adım adım inceleyelim bakalım neler var neler yok ?
Tutulma yay burcunda gerçekleşeceğinden dolayı,  astrolojide yay burcunun sembolize ettiği konular ön planda olacak demektir. Bunlar ise ;
-          Din, dini ibadet yerleri, imamlar, kiliseler, papazlar, dini düşünceler,
-           üniversite seviyesinde eğitim yerleri, yüksek eğitimi,
-          yayıncılık, uzak mesafeler ile iletişimimiz sağlayan aygıtlar,
-          kanunlar, kanun koyucular, kanun adamları, mahkemeler, yargı,
-          ithalat, ihracat,
-          Spor, sportif faaliyetler
Tutulma’nın odaklanacağı konular bunlar olacaktır.  Hem THY grevi hem en son oynanan derbi’de Gs-FB arasında çıkan olaylar, ölümler..vs tutulmanın etkileri olduğunu söyleyebilirim.  Çünkü bir önce ki yay burcu tutulmasında da THY greve gitmişti arkadaşlar.
Tutulma zamanı, Ay’ın yaptığı açılar ve tutulmanın yöneticisinin durumu da önem kazanacaktır. Tutulam zamanı Ay, uranüs ve neptün ile kontak halinde olacak. Ama Neptün kontağı daha hissedilir gözükmekte açı payı çünkü 1 derece…  Ay – Neptün kontakları tutulma zamanı genelde şu gibi durumlara neden olur;
-          Aşırı nem ve sis
-          Zehirlenmeler
-          Suda yaşayan canlıların azalması
-          Yağışlar yüzünden zararların ortaya çıkması
-          Denizlerle ilgili sıkıntılar
-          Keyif verici maddeler, alkol, uyuşturucu, uyarıcı maddelerle ilgili gelişmeler
-          Psikologların, terapistlerin, yaşam koçlarının müşterilerinin arttığı zamandır, ay-*neptün kontakları depresyona ve karamsarlığa oldukça eğilim verir çünkü.
-          Büyük yanılgılar, yanlış anlamalar, yanlış algılamalar yüzünden çıkan sorunlarda da iaşret etmektedir.
Tutulmanın sahibi ise Yay burcunun yöneticisi Jüpiter’^dir. Jüpiter ise zararlı yerleşimde ikizler burcunda yer almaktadır. Demek ki ikizler burcunun sembolize ettiği konular bizlere yarar yerine zarar getirebilir. Ne gibi konular olabilir peki ?

-          Bir kere deli gibi bir bilgi kirliliği, çöp dolu bilgiler arasında doğrunun bulunması oldukça zor olabilir. Bu yüzden okuduğunuz, araştırdığınız tüm bilgilerin doğruluğuna lütfen emin olunuz. Bilgi kirliliği yüzünden büyük hasarlar meydana gelebilir.
-          Özellikle internet hukuku ile ilgili önemli adımlar ve gelişmeler meydana gelecektir, bunlarla ilgili bir takım düzenlemeler yapılmaya başlanır ama pek memnun etmeyebilir.
-          Lütfen internet alış- verişlerinize extra dikkat edin, internet dolandırıcılıkları bu dönemde hız kazanacaktır. Öyle her siteden alış-veriş yapmayın
-          Valla bu dönem aslında en güvendiğimiz sitelere karşı bile güvenimizi kaybedebiliriz, özellikle bankalara karşı! Bu dönemin en çok meyvesini yiyecekler arasında “Hacker” lar bulunmakta. Hatta Hackerlar oldukça ünlenebilir, prim yapabilir.
-          Bu dönem yanlış din bilgilerinin yayılması, sahte peygamberler, toplumun genelini dini daha farklı ve yanlış kullanarak etkilemeye çalışacak kişilere işaret etmekte
-          Din kurumları, din görevlileri ile ilgili, din temaslı özellikle her zamankinden daha çok haberlere rastlayabileceğiz.
-          Telif hakları ile ilgili ciddi sorunlar, problemler, yazıların-sözlerin çalınması ile ilgili haberler sıkça söz konusu olabilecektir.
Tutulma Yay burcunun 4. Derecesinde gerçekleşecek, yay burcunun ilk dekanı demektir buda. Yay burcunun ilk dekanında gerçekleşecek tutulma  hırsızlık ve yağmalama olarak bilinir. İnşallah böyle olaylar olmaz. Büyük hırsızlık olayları, yağmalama durumları..vs
Türkiye Üzerinden değerlendirecek olur isek eğer;


Bu tutulma Türkiye’nin 6. evine düşmektedir. İşçiler ve çalışan kesim, sağlık sektörü, silahlı kuvvetler, sendikalar, iş istihdamları ile ilgili yenilikçi gelişmeler meydana gelebilir. Beslenme koşullarına ilişkin bir çok habere rastlayabiliriz, ilk defa denenecek olan Ameliyatlar gündeme gelebilir ve ses getirebilir.  (Keza THY ve grev haberleri ile tutulma kendini göstermeye başlamıştı bakalım neler olacak daha?)
6. ev istihdam ile ilgillidir, istihdamı destekleyecek durumlar olabilir, asgari ücret,emekli maaşları..vb gibi konularda düzenlemeler yapılabilir yeniden. Hazır ekonomimiz hızla düzeliyormuş ya, borçlar bitiyormuş, bu konulara da bir zahmet el atarlar herhalde ?
Askeriyenin her türlü konuları 6. Alan konuları içindedir, yalnız Jüpiter sıkıntılı pozisyonda olduğundan dolayı, bu alan ile ilgili belgeler, ses kayıtları, cdler, bilgiler ortaya çıkabilir.
Sağlık hizmetleri, sağlık çalışanları, sağlık sektörü ile ilgili de gelişmeler söz konusu olabilir, sağlık bakanlığı yeni uygulama, yeni düzenleme..vs olabilir.
İşin içinde yay burcu olduğundan, yay uluslar arası ilişkiler, yabancılar demektir. Bu dönem uluslar arası işlerde Neptün kontağından dolayı, doğru karar almak, doğru bir şekilde harekete geçmek zorlaşabilir, yanlış adımlar ve politika yüzünden sıkıntılar oluşabilir. Uluslar arası gerginlikler söz konusu olabilir. Ki zaten var, bu daha da artabilir.
 Uff ne sıkıcıymış be!
Not: Bu tutulmanın etkilerini önümüzde ki 2 aylık süreçte etkin bir şekilde hissedebileceğiz..

Tutulmanın burçlar üzerinde ki etkisini Cumartesi günü okuyabileceksiniz…


                  






Astroloji ve Kazanç Semineri




Merhaba Arkadaşlar;

Başlığı duyunca hepinizin aklına ilk “Para” gelmiştir diye tahmin ediyorum ama kazın ayağı pek öyle değil…
Astroloji haritalarımız üzerinden, yaşamımızda hangi alanlardan nasıl kazançlar elde edebiliriz bunu öğreneceğiz..
Bu kazanç evet maddi olabilir, eş ile ilgili olabilir, kariyer alanından olabilir, dostluklar üzerine olabilir veya bilgi-deneyim-tecrübe üzerine de olabilir…
Doğum haritanıza göre yaşamınızın en kazançlı yönleri neler, neler sizlere vakit kaybettirebilir neler kazanç sağlamanıza yardımcı olur ? 
Hangi konularla ilgilenmek yaşam yolunuzu daha keyifli hale getirmenize yardımcı olur ?
Hayatınızı daha yaşanabilir hale getirmek için hangi tüyolara ihtiyacımız var ?
İşte tamda bu sorularının yanıtlarını doğum haritalarınızın üzerinden bulacağımzı keyifli ve sohbet eşliğinde geçecek bir seminere davet ediyorum sizleri

Seminer 25 Mayıs Cumartesi günü Saat 13:00 – 15:30 Arası yapılacaktır.
Katılımcıların önceden dincerguner@gmail.com adresine doğum tarihleri, yerleri, saat bilgilerini göndermeleri önemli rica olunur.
Seminerin ücreti ise KDV dahil 50 TL’dir.
Katılım 20 kişi ile sınırlıdır.
Yer:  Korkut Sokak Serdarbey Apartmanı No: 21/6 Kozyatağı, Kadıköy / İstanbul
Yol Tarifi: E-5 `ten Ankara yönüne ilerlerken Bbostancı Köprüsü`nden giriyorsunuz.
Saptıktan sonra aşağı doğru inerken ilk sağdan girip (Central Hospital tabelası var) Central Hospital tabelalarını izleyin.
Central Hospital`in önüne geldiğinizde acil kapısı solunuzda kalacak şekilde ilerleyin.
Yine sol taraftaki Barış Parkı`nı geçtikten sonra düz devam edin ileride sokağın başına gelmeden solda Arzu Eczanesi var.
Yanındaki Serdar Bey apartmanındayız.
Telefon
: 0216 445 08 30
GSM
: 0555 991 19 91
: 0555 972 05 67
0507 716 60 34

Merkür 1 Hazirana Kadar İkizler Burcunda


            



15 mayıs 22:51 civarı  Merkür yönettiği İkizler burcuna giriş yapacak. Merkür, ikizler burcunda güçlü bir konumdadır ve gezgenin vaad ettiklerini %100 performans ile ortaya koyar. 1 Hazirana  kadar Merkür ikizler burcunda seyahat edecek.  Merkür İkizler burcunda iken;

-          Fikirlerimizde stabil olmak zor olabilir, çabuk fikir ve yön değiştirebiliriz
-          Bilgi alış-verişleri hayatımızda çok daha fazla hız kazanır
-          Zeka kapasitesinde gözle görülür bir artış meydana gelebilir
-          Olaylara akılcı bir pencereden bakmak çok daha kolaylaşır
-          İkna kabiliyetimiz her zamankinden çok daha kuvvetli olacaktır
-          Daha araştırmacı olacağız fakat bu araştırmalar yüzeysel bir konumda kalabilir
-          Özgürlüğümüze bir parça daha düşkün olabiliriz
-          Bilim, teknoloji, havacılık, iletişim, medya, haberleşme konularına ilişkin önemli gelişmeler meydana gelebilir
-          Entelektüel bilgi açlığımız daha da artabilir.
-          Zihin daha hızlı çalışacak ve daha hazır cevaplı olabileceğiz
-          Yeni şeyler öğrenmeye daha açık olacağız


Burçlar bazında inceleyecek olur isek kısaca;

Koç ve yükselen Koçlar;

Merkür 1 Hazirana kadar 3. evinizde ilerleyecek iletişim kanallarınız çok daha aktif hale gelmeye başlıyor. Yakın çevre, komşular, kardeşlerinizle ilgili özellikle daha çok bilgi alış-verişleri yapabilirsiniz. Yayıncılık, yakın yerlere seyahat ve eğitimle ilgili konularda akılcı, rasyonel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yeni şeyler, öğrenmeye açık olacaksınız. Bol bol okumak için iyi bir zaman zarfıdır.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Merkür 1 Hazirana kadar 2. evinizde ilerleyecek. Finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin ve bilgi alış-verişinin arttığı bir süreç olacak sizler için. Kazançlarınızı arttırmak için akıllıca yollar bulmaya çalışacaksınız. Harcamalarınızı, kazançlarınızı daha rasyonel bir şekilde organize edebileceksiniz. Para kazanmak için bazı seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Para ile ilgili daha çok konuşabilir, fikirler üretebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Merkür 1 Hazirana kadar burcunuzda hareket edecek. Bu sizler için harika bir haber, lakin Merkür yönettiği burçtayken sizleri yarı yolda bırakmaz. Hayatınıza zihinsel anlamda hız ve çabukluk geliyor, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar, fikir alış-verişleri ve seyahatler ön planda olmaya başlıyor. Yeni şeyler öğrenmek için ideal zamanlar. Teknoloji ile daha çok iç içe olabilirsiniz. İşi ticaretle ilgili olanlar için güzel zamanlar. Daha esprili ve nüktedan olabileceksiniz.  Zihninizde bir sürü yeni projeler, fikirler belirebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Merkür 1  Hazirana kadar 12. evinizde ilerleyecek. Bu tarihe kadar insanlar sizlerle sırlarını paylaşmaya daha meyilli olabilir veya siz gizli, saklı bir takım konuşmaları yapmak için güvenilir insanlara ihtiyacınız olacak. İletişim ve zihinsel anlamda belki çok dışa dönük olamayacaksınız fakat içinizde bir farkındalık uyanacak, olaylara koşullara farklı bir gözden bakmaya başlayacaksınız. Daha önce kaçırdığınız atladığınız detayların üzerinden tekrar geçme fırsatı yakalayabileceksiniz. Ve tabii ki bir iç sorgulama da yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Merkür 1 Hazirana kadar 11. evinizde ilerleyecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bilgi alış-veriş trafiğinizde artış başlıyor. Bazı dostlarınızla bir araya gelebilir, onlara akıl hocalığı yapabilirsiniz. Daha sosyal olacağınız için yeni bazı tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için artık daha mantıklı kararlar verip adımlar atabileceksiniz. Neşeniz ve hareketli yapınız ile arkadaşlarınızın oldukça dikkatini çekeceksiniz. İşten kazandığınız gelirleri arttırmak adına akıllıca adımlar atabileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak;

Merkür 1 Hazirana kadar 10. evinizde ilerleyecek. İş hayatınızda fikirlerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Kariyerinize ilişkin konularda daha mantıklı kararlar verebilecek ve hareket edebileceksiniz. İşinizde yeni teknolojiler kullanabilir, bilgi alış*verişeri artıyor. Kariyerinizle ilgili konularda daha hızlı aksiyon alabileceksiniz. İş arayanlar bu zaman aralığında yeni görüşmelere gidebilirler, terfi veya iş değişikliği yapmak isteyenler ise gelen teklifleri daha rasyonel bir şekilde değerlendirebilirler.  




Terazi ve Yükselen Terazi;

Merkür 1 Hazirana kadar 9. evinizde ilerleyecek. İletişim ve bilgi alışverişinin artacağı nokta bu tarihe kadar, yabancılarla ilişkiler, uzak akrabalar, hukuksal konular, tanıtım, inançlar, felsefi konular üzerine olacaktır. Bilgi, mevki, statü sahibi kişilerden fikirsel anlamda rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Uzak yerlere birkaç günlük bir takım seyahatler gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Merkür 1 Hazirana kadar 8. evinizde ilerleyecek. Ödemeler, borçlar, krediler, eşinizin, ortağınızın, partnerinizin finansal koşullarıyla ilgili bilgi alış-verişleri, konuşmalar, sözleşmeler,anlaşmalar ön planda olacak. Kredi almak için başvuru yapabilirsiniz, miras, nafaka gibi konularda orta yolucu bulucu mantıklı çözüm yollarına gidebilirsiniz. Eşinizin finansal konuları ile ilgili keyifli haberler alabilirsiniz. Bu dönem finansal anlamda sonradan ödemeli kaynak arayışlarınız güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Olası borçlarınızı rahatlıkla taksitlendirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;

Merkür 1 Haziran a kadar 7. evinizde hareket edecek. Bu tarihe kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, kontratlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile seyahatlere çıkabilirsiniz. Evlilik için harika bir dönem, tam imza atmalık! Ortak,partner veya evli olduğunuz kişi ile olası sorun ve problemleri mantıklı, rasyonel yaklaşımlarla rahatlıkla çözüm bulunabilecektir. Düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde seçebilecek ve onlarla yüz yüze gelebileceksiniz. Yeni ortaklıklar kurulabilir yada en azından bunun fikirlerinin temelleri atılabilir. .

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Merkür 1 Haziran a kadar 6. evinizde hareket edecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve/veya iş ortamınızda bilgi alış*verişleri artıyor. Yeni orijinal fikirler havada uçuşmaya başlıyor. İş ortamınızda ki olası sorunların üstesinden akılcı bir şekilde gelebileceksiniz. Günlük rutin işlerinizi rayına koymak, düzenlemek içinde harika zamanlar. Bu zaman aralığında özellikle yaptığınız işte yeni teknolojik aletler kullanılabilir, alt yapı çalışmaları yapılabilir, yeni iş projeleri ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş arayanlar bu süreçte türlü mülakatlara gidebilirler.


Kova ve Yükselen Kova;

Merkür 1 Haziran a kadar 5. evinizde hareket edecek. Yalnız olanlar özellikle iletişimini, mailleşmenin mesajlaşmalarının daha çok olacağı bir ilişki içine çekilebilirler. Aşkla ilgili konularda daha akılcı ve rasyonel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren, çizimi yazı..vb konularda oldukça ilginç fikirler aklınızda uçuşabilir. Çocuklarla ilgili olası sorunların üstesinden mantıklı çözüm önerileriniz ile üstesinden gelebileceksiniz. Onlarla iletişiminiz çok daha iyi olacak.

Balık ve Yükselen Balık;

Merkür 1 Haziran a kadar 4. evinizde hareket edecek. Ev ve yaşadığınız yerle ilgili bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Kontratlar, imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evinize yeni teknolojik aletler alabilirsiniz. Aile içerisinde olası sorunlara karşı akılcı yöntemler geliştirebilirsiniz. Evinize yeni telefon, pc, internet sağlayıcı kısacası sizlerin bilgi alışverişlerinizi sağlayacak yeni donanımlar edinebilirsiniz.

13 Mayıs 2013 Pazartesi

13 - 19 Mayıs Haftası Burç Analizleri




Koç ve yükselen Koçlar;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 3. evinizde ilerleyecek iletişim kanallarınız çok daha aktif hale gelmeye başlıyor. Yakın çevre, komşular, kardeşlerinizle ilgili özellikle daha çok bilgi alış-verişleri yapabilirsiniz. Yayıncılık, yakın yerlere seyahat ve eğitimle ilgili konularda akılcı, rasyonel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yeni şeyler, öğrenmeye açık olacaksınız. Bol bol okumak için iyi bir zaman zarfıdır. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda daha hedef odaklı, pratik, organize davranabilecek bazı yakın çevrenizden alacağınız destekle beraber bu konularla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Eşinize, partnerinize, ortağınıza özellikle akıl hocalığı yapabileceksiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 2. evinizde ilerleyecek. Finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin ve bilgi alış-verişinin arttığı bir süreç olacak sizler için. Kazançlarınızı arttırmak için akıllıca yollar bulmaya çalışacaksınız. Harcamalarınızı, kazançlarınızı daha rasyonel bir şekilde organize edebileceksiniz. Para kazanmak için bazı seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Para ile ilgili daha çok konuşabilir, fikirler üretebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı birlikte çalıştığınız kişiler ve iş ortamınızda zihinsel anlamda daha pratik, organize, disiplin olabileceksiniz. İş ortamınızda özellikle fikirleriniz dikkate alınabilir, size sorumluluk yükleyecek ve işin içinde iletişim ve bilgi alış-verişinin olduğu yeni projeler içinde yer alabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
13 – 19 Mayıs haftası
Merkür 31 mayısa  kadar burcunuzda hareket edecek. Bu sizler için harika bir haber, lakin Merkür yönettiği burçtayken sizleri yarı yolda bırakmaz. Hayatınıza zihinsel anlamda hız ve çabukluk geliyor, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar, fikir alış-verişleri ve seyahatler ön planda olmaya başlıyor. Yeni şeyler öğrenmek için ideal zamanlar. Teknoloji ile daha çok iç içe olabilirsiniz. İşi ticaretle ilgili olanlar için güzel zamanlar. Daha esprili ve nüktedan olabileceksiniz.  Zihninizde bir sürü yeni projeler, fikirler belirebilir.  Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı yatırımlarınızı değerlendirebilir, aşk hayatınıza ilişkin bir takım ciddi konuşmalar, durum değerlendirmeleri yapabilirsiniz.Aynısı çocuk sahibi olanlar içinde geçerli.  Yalnız olanlar ise karşılaştıkları kişileri aşırı ciddiye alma eğiliminde olabilirler.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 12. evinizde ilerleyecek. Bu tarihe kadar insanlar sizlerle sırlarını paylaşmaya daha meyilli olabilir veya siz gizli, saklı bir takım konuşmaları yapmak için güvenilir insanlara ihtiyacınız olacak. İletişim ve zihinsel anlamda belki çok dışa dönük olamayacaksınız fakat içinizde bir farkındalık uyanacak, olaylara koşullara farklı bir gözden bakmaya başlayacaksınız. Daha önce kaçırdığınız atladığınız detayların üzerinden tekrar geçme fırsatı yakalayabileceksiniz. Ve tabii ki bir iç sorgulama da yaşayabilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı ailenizden bazı destekler alabileceksiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 11. evinizde ilerleyecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bilgi alış-veriş trafiğinizde artış başlıyor. Bazı dostlarınızla bir araya gelebilir, onlara akıl hocalığı yapabilirsiniz. Daha sosyal olacağınız için yeni bazı tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için artık daha mantıklı kararlar verip adımlar atabileceksiniz. Neşeniz ve hareketli yapınız ile arkadaşlarınızın oldukça dikkatini çekeceksiniz. İşten kazandığınız gelirleri arttırmak adına akıllıca adımlar atabileceksiniz.  Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı; düşüncelerinizi, fikirlerinizi yakın çevrenize ve komşularınıza daha kolay kabul ettirebileceksiniz. Bazı şehir içi veya yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir bu tarih aralığında. Bazı arkadaşlarınızla ortak işlere imza atabilir, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir.



Başak ve Yükselen Başak;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 10. evinizde ilerleyecek. İş hayatınızda fikirlerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Kariyerinize ilişkin konularda daha mantıklı kararlar verebilecek ve hareket edebileceksiniz. İşinizde yeni teknolojiler kullanabilir, bilgi alış*verişeri artıyor. Kariyerinizle ilgili konularda daha hızlı aksiyon alabileceksiniz. İş arayanlar bu zaman aralığında yeni görüşmelere gidebilirler, terfi veya iş değişikliği yapmak isteyenler ise gelen teklifleri daha rasyonel bir şekilde değerlendirebilirler.   Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı işten kazandığınız gelirleri arttırıcı bir takım girişimlerde bulunabilir, pratik, disiplinli ve organize olarak finansal konuları kolaylıkla idare edebilirsiniz.




Terazi ve Yükselen Terazi;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 9. evinizde ilerleyecek. Bilgi, mevki, statü sahibi kişilerden fikirsel anlamda rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Uzak yerlere birkaç günlük bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı fikirleriniz, projelerinize rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yaşamınızı disipline etmek, kontrol altına almak, organize etmek adına önemli bir takım kararlar alabilirsiniz. Yeni bir şeyleri öğrenmeye başlamak, araştırma yapmak, seminer vermek, konuşma yapmak için oldukça uygun zamanlar. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı fikirleriniz, projelerinize rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yaşamınızı disipline etmek, kontrol altına almak, organize etmek adına önemli bir takım kararlar alabilirsiniz. Yeni bir şeyleri öğrenmeye başlamak, araştırma yapmak, seminer vermek, konuşma yapmak için oldukça uygun zamanlar.

Akrep ve Yükselen Akrep;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 8. evinizde ilerleyecek. Ödemeler, borçlar, krediler, eşinizin, ortağınızın, partnerinizin finansal koşullarıyla ilgili bilgi alış-verişleri, konuşmalar, sözleşmeler,anlaşmalar ön planda olacak. Kredi almak için başvuru yapabilirsiniz, miras, nafaka gibi konularda orta yolucu bulucu mantıklı çözüm yollarına gidebilirsiniz. Eşinizin finansal konuları ile ilgili keyifli haberler alabilirsiniz. Bu dönem finansal anlamda sonradan ödemeli kaynak arayışlarınız güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Olası borçlarınızı rahatlıkla taksitlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı, geçmişte kalan, geçmişle ilgili bir takım konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bunlarla ilgili akılcı, disiplinli ve mantıklı bir şekilde çözüm getirebileceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 7. evinizde ilerleyecek Bu tarihe kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, kontratlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile seyahatlere çıkabilirsiniz. Evlilik için harika bir dönem, tam imza atmalık! Ortak,partner veya evli olduğunuz kişi ile olası sorun ve problemleri mantıklı, rasyonel yaklaşımlarla rahatlıkla çözüm bulunabilecektir. Düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde seçebilecek ve onlarla yüz yüze gelebileceksiniz. Yeni ortaklıklar kurulabilir yada en azından bunun fikirlerinin temelleri atılabilir. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı, uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla ortak bir takım projeler için fikir paylaşımları yapabilirsiniz. Partnerinize fikirsel anlamda destek olmanız gerekebilir bu dönem.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 6. evinizde ilerleyecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve/veya iş ortamınızda bilgi alış*verişleri artıyor. Yeni orijinal fikirler havada uçuşmaya başlıyor. İş ortamınızda ki olası sorunların üstesinden akılcı bir şekilde gelebileceksiniz. Günlük rutin işlerinizi rayına koymak, düzenlemek içinde harika zamanlar. Bu zaman aralığında özellikle yaptığınız işte yeni teknolojik aletler kullanılabilir, alt yapı çalışmaları yapılabilir, yeni iş projeleri ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş arayanlar bu süreçte türlü mülakatlara gidebilirler. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı yöneticilerinizden, sizden kademe olarak yüksek kişilerden rahatlıkla destek ve yardım görebilecek, hatta onların fikirleri ve sözleri zihninizde yeni kapılar açabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 5. evinizde ilerleyecek.. Yalnız olanlar özellikle iletişimini, mailleşmenin mesajlaşmalarının daha çok olacağı bir ilişki içine çekilebilirler. Aşkla ilgili konularda daha akılcı ve rasyonel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren, çizimi yazı..vb konularda oldukça ilginç fikirler aklınızda uçuşabilir. Çocuklarla ilgili olası sorunların üstesinden mantıklı çözüm önerileriniz ile üstesinden gelebileceksiniz. Onlarla iletişiminiz çok daha iyi olacak. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı ilerlemenizi sağlayacak, güçlü, mevki sahibi kişilerle bir araya gelebilir, bazı destek alabilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık;
13 – 19 Mayıs haftası
Bu hafta Merkür ikizler burcuna geçiş yapacak ve 31 mayısa kadar bu burçta seyrine devam edeck. Merkür 31 mayısa  kadar 4. evinizde ilerleyecek. Ev ve yaşadığınız yerle ilgili bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Kontratlar, imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evinize yeni teknolojik aletler alabilirsiniz. Aile içerisinde olası sorunlara karşı akılcı yöntemler geliştirebilirsiniz. Evinize yeni telefon, pc, internet sağlayıcı kısacası sizlerin bilgi alışverişlerinizi sağlayacak yeni donanımlar edinebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki olumlu görünümden dolayı ev kredisi almak, başvurmak için ideal zamanlardır. Aile bireylerinizden birine kefil olmanızı gerektiren durumlarla da karşılaşabilirsiniz. 

6 Mayıs 2013 Pazartesi

10 Mayıs Boğa Burcunda Halkalı Güneş Tutulması





Merhaba Arkadaşlar;

10 Mayıs Cuma günü Boğa burcunun 19 derecesinde halkalı  bir güneş tutulması meydana gelecek. Avustralya, Yeni Zelanda, Orta Pasifik üzerinden görülebilecek ve 00:25’te başlayacak. Bir önce ki tutulmaya nazaran aslında daha dostane bir tutulma olduğunu söyleyebilirim, çünkü tutulma anında Güneş’in sadece merkür ile irtibatı olacak ve tutulmanın sahibi olan Venüs ise Neptün ile sert bir kontağı olacak… Bu tutulmanın etkilerini çok iyi anlayabilmemiz için astrolojide boğa sembolizmini çok iyi bilmek gerekir, ki bu sayede neler gerçekleşebilir anlayabiliriz. O zaman şimdi adım adım tutulmada zamanında neleri bekleyebiliriz bunlara bir göz atalım…
Boğa burcu astrolojide şunları temsil eder;

          Somut şeyler elde etmeyi sever. Bu yüzden tutulma zamanı elle tutulan, somut konular bizler için daha değerli olacaktır.
          Dokunabileceği ve duyumsayabileceği şeylerden zevk alır. Tensel zevkler bu tutulma dönemi ön planda olabilecektir.
          Değişimden korkar ve ayak uyduramaz. İşter tutulmanın en önemli etkilerinden bir tanesi, eğer değişimden korkan, değişime kapalı bireylersek bu tutulma bizleri epey zorlayacaktır, tutulma doğum haritanızda hangi bölgelere düşüyorsa o noktalarda sıkıca tutunduğunuz konular elinizden kayıp gidebilir.
          Maddi gücü elinde tutmak ister. Bu yüzden tutulma döneminde daha fazla gelir getirici projelere yönelebiliriz, para-kazanç yaşantımızda daha fazla ön plana çıkar.
          Klasik bilgiye inanır.Bu yüzden tutulma zamanı denenmemiş olanı denemek yerine daha geleneksel olanı tercih etmeye eğilimli oluruz.
          Sağlık olarak :Boyun, ense ve boğazı, troidi, kadınlık hormonlarını ve vücuda giren gıdayı yönetir. Boğaz sorunları, troid ve fazla yeme kaynaklı şişmanlık, boyun fıtığı ve hormonal kadın hastalıkları Boğa burcu semboliğidir. Bu yüzden tutulma zamanı bı bölgelere extra dikkat etmemizde yarar vardır.
          Bankalar, tarlalar, seralar, çiçekler ve tohumlar, refah seviyesi, yatırımlar ve yatırımcılar, müzisyenler, ülkede finansal değeri en yüksek olan ulusal ürünler, konfora yönelik alternatif ürünler, değerli taşlar ve mücevherat, ulusal güvenlikve özel korumalar, hibeler, halktan alınan vergi, alım gücü ve likidite yine boğa sembolizmi içinde yer alır. Demek ki bu tutulma zamanında bu konularla ilgili elzem gelişmeler söz konusu. Tutulma zamanı orman yangınları beklenebilir, bitkiler yüzünden sağlık sorunları oluşabilir, besin-besin değerleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar söz konusu olabilir. Tarım ve sulama alanları ile iglili sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.  Kuyumcular, değerli taşlarla ilgili hırsızlık olayları söz konusu olabilir, elmaslala ilgili.
          Akrep nasıl yer altı ise boğa da yer üstü demektir, yer yüzünde ki fiziksel kaynaklar ve toprak tabakası ile ilgilidir, heyelanlar, toprak kaymaları gibi durumlarda söz konusu olabilir. Ekonomik anlamda global bir çalkantı, kriz söz konusu olabilir. Özellikle yenilemekte fayda görüyorum, bu sefer üretimle ilgili problemler, toprak, tarla, tarım ile ilgili konularda problematik olabilir.

Boğa sembolizmi tutulma zamanı işte tamda bu konuları çalıştıracak.. Tutulma zamanı Güneş’in etkileşimde olduğu bir sabit yıldız bulunmamakta, yalnız tutulmanın yöneticisi olan Venüs 0 derece ikizler burcunda yer almakta. 0 derece ikizler burcunda ALCYONE sabit yıldızı bulunmakta… Bu yıldız Ay-Mars karakterinde olup yargısal-gizemci olmayı anlatır. Yunan mitolojisinde balıkçı kocasını denizde kaybettiği için çok acı çekip deliren ve sonrasında tanrılar tarafından kendisi kuşa, kocası balığa dönüştürülen kadıncağız. alcione ya da alcyone kuşunun kanat çırpışı denize barış ve huzur getirirmiş. alcionehallucination yani halusinasyon ile aynı kökten gelir. Tutulma’da Venüs bu sabit yıldız ile kavuşum yapacağından, denizlerle ilgili sıkıntıları ilk aklıma getirmekte ve akabinde ilişkilerde halusilasyon, gerçekçi olmayan ilişkilere çekilme, ilişkilerde aldanma, hayal kırıklığı gibi temaları ön plana çıkarabilir.  Ya da kadın fügürlerin haksızlığa uğraması şeklinde de sirayet edebilir. Akılda tutulması gereken bir ayrıntı…
Tutulma boğa burcunun ikinci dekanında gerçekleşeceği için, yolculara, yanında çocuk bulunanlara tehlike işareti sayılmaktadır. Aslında tutulmanın çok güçlü hissedileceği 7-15 mayıs arası çocuklarla seyahat, çocuklarla ilgili konular sıkıntı yaratabilir….

Peki bu tutulma Türkiye’yi nasıl etkileyecek ?

Tutulma, Türkiye’nin gizli sosyal ilişkiler alanına düşmekte. Ülkenin dost olduğu ülkeler, hükümetin yasam organları, meclis, hükümet kuralları, sivil toplum örgütleri, menkul kıymetler borsası, ülkenin hazinesi, hazinenin kuralları, ülkenin gelecek hedefleri ve projeleri demektir. Tutulmanın bu alanlada gerçekleşmesi, meclis yapısında değişim, hükümet kurallarında değişim, ülkenin finansal durumunda, mali tablosunda sıkıntı, ülkenin gelecek hedeflerinin-öenmli projelerinin açıklanacağı zamanlar, bu projeler finans, banka, para, ekonomiyi  direkt etkileyecek projeler olabileceği gibi yeni ekonomik sistem veya buna benzer konular olabilir. Mecliste değişim, mecliste sürpriz isimlerin dolaşması, meclis veya meclis üyeleri ile ilgili ilginç gelişmeler de söz konusu olabilir…Borsa ile ilgili ilginç gelişmeler olabilir.
;Bu tutulmanın Türkiye’yi daha çok ekonomik anlamda etkileyeceğini düşünüyorum, borsada özellikle tarımla ilgili konular, tarım ürünleri, zirai ürünler, kurumlar daha çok etkilenebilecek ama olumlu anlamda… Fakat ekonomik anlamda tablo iyi bir tablo değil açıkçası…

Tutulamanın burçlar üzerinde ki etkisini BURADAN okuyabilirsiniz arkadaşlar…


Sevgiler.