27 Eylül 2012 Perşembe

30 Eylül KOÇ burcunda Dolunay





30 Eylül Pazar günü 06:18’de Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olmaya aday. Bu yüzden susan miller monster full moon demiş bende bize adapte ederek çılgın dolunay diyorum kendisine. Peki geyiği tadında bırakarak neler varmış göz atalım!

Bu dolunay zamanı AY; Uranüs ile kavuşumda ve Pluton ile sert kontakta olacak;


 - Dolunayda  bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir.

-          Lidersel özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz

-          Acelesi, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir. Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz.

-          Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu yeni ay zamanı migrenleri daha çok azabilir.

Yeni şeyler denemeye, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz
 İlişkilerde zorlanmalar ortaya çıkabilir, özellikle temeli sağlam olmayab ilişkiler bitebilir, önemli ortaklıklar, evlilikler son bulabilir


Bu dolunay zamanı özellikle bencillik ve düşünmeden hareket etmek, tepkiler vermek ciddi zararlara yol açabilir, dikkatli olmanızda, sakin kalabilmenizde yarar var.

Lütfen gereksiz yaşamınızın her alanı ile ilgili riskler almaktan kaçınmalısınız. Kazalara, sakarlıklara oldukça meyilli olabileceksiniz.

Çok çabuk tahrik olabilir, kavga çıkarmaya, olay yaratmaya ortam çok müsait olacaktır.

Bu dolunay koç burcunun 7 derecesinde gerçekleşecek. Yani ilk dekanında. Bu da sembolik olarak; Saldırıları, askeri bataryaların sevkiyatlarını, kargaşayı, kışkırtmaya işaret etmektedir.

Dolunay zamanı Ay-Uranüs-Pluton etkileşimi meydana gelecek, asıl şimdi bu noktayı biraz açmamız gerek, asıl konular burada saklı…

Ay-Uranüs etkileşimi; sıra dışı gelişmeleri, isyanları, duygusal özgürleşme-duygusal patlamalar, azınlıkların isyanları, grevler, depremlere işaret etmektedir. Öngörülemez skandal olaylar, yüksek tansiyon, duygusal gerilim ve dengesizlik bu etkileşimin sembolik ifadeleri arasında yer almaktadır.

Ay –Pluton kontağı ise; Yıkıcı-yanıcı olaylar, dinamitler, patlamalar, volkanik hareketlenmeler, terör olaylarında artış, ilişkilerde yıkıcı etkiler sembolik ifadeleri arasında yer almaktadır.


Peki Türkiye açısından ele aldığımızda nasıl bir senaryo çıkmakta karşımıza ?

Dolunay Türkiye’nin doğum haritasının 10. evinde gerçekleşmektedir, bu alan ulusal kredir, ulusal ticaret, iktidar partisi, ünlü kişiler, skandallar demektir. Bu konularla ilgili önemli,manşetlere taşınacak haberler, olaylar gündeme gelebilir.

Bunun yanı sıra bu dolunay Türkiye’nin 4. evinde yer alan Mars ile de sert kontak halinde olacak; 4. ev muhalefet partisi, madenler, tarım, toprak sahipleri, çiftiçileri sembolize eder. Buradan yola çıkarak Muhalefet –iktidar düellosunun en sert süreçlerinden birine tanık olmak üzereyiz, öyle ki çok sert rest çekmeler meydana gelebilir.

Özellikle toprak sahiplerini pekte memnun etmeyecek gelişmeler söz konusu, hatta toprağın verimsizliği, ürünlerin yetersizliği hatta belki de gdo’lu ürünlerle ilgili şok edici haberler, gelişmeler söz konusu olabilir.

Ünlü veya siyasetçi erkek figürlerden birine suikast gibi nahoş olaylar söz konusu olabilir.

Daha da kötüsü arkadaşlar hem terör olaylarında artık her ne kadar  vaka-i adiyede olsa daha da sert gelişmeler, kayıplar söz konusu olabilir. (Yanılıyorumdur umarım)

Önümüzde ki 10 günlük süreç özellikle iktidar partisinin ani, telaşlı, agresifce tavırlar çizmeden ilerlemesi ve açıklamalar yapması gerek. Çünkü önümüzde ki 10 günlük süreçte iktidar tarafından gelecek açıklamalar ciddi anlamda Türkiye’nin önümüzde ki 6 aylık kaderini belirleyecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Muhalefet tarafından baktığımızda sürpriz isimlerden gelen ayrılıklar, kopuşlar, muhalefetin kendi içinde skandal bir takım olaylarında cereyan edebileceğine işaret etmekte…

Türkiye’de yönetim ve iktidarda yeni bir sürecin başlaması, yeni ürünlerin yeni fikirlerin ortaya atılacağı bir dönem. Çok büyük tartışmalar yolda, bu 10 günlük süreci dikkatli gözlemleyin.

Komşularla ilişkiler zaten nanay, onunla ilgili yazmaya bile gerek duymuyorum, gerginlik bu önümüzde ki 10 gün daha da artabilecek…

Borsa açısından değerlendirdiğimizde ise; İnşaat,çelik,demir (kağıtları)  firmaları borsada daha karlı çıkabilecekleri bir süreçte olabilecekler.


Burçlar üzerinde ki etkisini ise BURADAN okuyabilirsiniz..

24 Eylül 2012 Pazartesi

24 -30 Eylül Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek; anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak, el sıkışmak, mutabakata varmak, değerli fikirler alıp yola devam etmek için çok güzel bir hafta. İstediğiniz şekilde bir eğitimde bulabilirsiniz keza. Başkalarından fikirsel anlamda güzel destekler alırken, kardeşlerinizin yaşamına ilişkin güzel, sevindirici gelişmelerde meydana gelebilir. 30 Eylülde burcunuzda bir dolunay meydana gelecek, bu pek keyifli bir dolunay değil açıkçası.  İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik gibi konularda bir takım kararlar alma, ilişkilerinizi düzenleme, organize etme zamanı. Eğer kötü bir ivme ile devam eden bir ilişkiniz, ortaklığınız var ise, bu dolunay zamanı onun hakkında bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla eleştirebilirsiniz daha gerçekçi ve somut yaklaşımlarınızla dikkat çekeceksiniz. Dolunay zamanı Ay-uranüs-pluton  etkileşimi ile, kariyerinizle ilgili konularda sıradış, aniden bir takım skandal, beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Serinkanlılığınızı korumaya çalışmalı, şartları çok fazla zorlamamaya çalışmakta yarar var. Kariyer ile ilgili sürpriz bir fırsat gelirse ayağınıza kabul etmenizde yarar var. Yalnız işten çıkarılma gibi veya iş yerinde büyük problemler gibi nahoş durumlarda meydana gelebilir.


Boğa ve Yükselen Boğa
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek. İşinizle ilgili finansal anlamda süper güzel haberler, gelişmeler, güzel işler, güzel müşterilerle harika toplantılar söz konusu. Özellikle finansal kazançlarınızı ilgilendiren konularda sizleri epey mutlu edecek durumlar oluşabilir. İşinizle ilgili extradan para kazanmanızı da sağlayacak seyahatlerde keza gündeme gelebilir. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak. 12. evinize düşecek dolunay öncelikle sağlıkla ilgili konulara vurgu yapmaktadır. Kişisel bakımınıza ve sağlığınıza daha fazla özen göstermenizde yarar var. Bunun yanı sıra sigarayı bırakmak için de ideal zaman sizler için ya da bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için. Bazılarınız bu haftayı biraz uyku modunda geçirebilir enerjisi düşebilir, 12. ev biraz daha içe döndüğümüz, hayatı sorguladığımız alandır, sinirlerimiz biraz hassas olabilir, söylenen sözlere daha fazla alınganlık yapabilirsiniz. Bazılarınızın daha ruhsal, spritüel konulara ilgisi artarken bazılarınız ise psikolojik destek almak için doktor görüşmesi yapabilir. Aniden beliren bir rahatsızlık için acil bir operasyona alınmanızda kuvvetle muhtemel olabilir. Hiç beklenmedik bir şekilde en çok güvendiğiniz kişilerin yaşamınızda arkanızdan iş çevirmelerine tanıklık edebilir ciddi boyutta kavgalar oluşabilir.


İkizler ve Yükselen İkizler
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, flörtler, flörtöz yazışmalar, aşk dedikoduları 4 bir yanınızı sarabilir. Bu hafta borsa veya riskli girişimlerde şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer işiniz ekran, radyo, tiyatro…vb gibi bir iş ise bu hafta sürpriz bir iş teklifi bile gelebilir. Reklam, tanıtım, pazarlama işleri için bu hafta harika! Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak. Arkadaşlıklar, sosyal yaşamınızı etkileyecek olan bu dolunay zamanı bir arkadaşınız veya dostunuz ile aranızda soğukluk, gerginlik, mesafe oluşabilir. Birbirinize söyleyeceğiniz sözlerde alınganlık yapabilirsiniz, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmek, organize etmek için güzel zamanlardır. Bazılarınız bu hafta seyahat planları yapabilirsiniz, bazılarınız ise web sitesi, internet…vb konularla ilgili araştırmalara girişebilirsiniz. Özel hayatınız ile sosyal yaşamınızı dengede tutmanız gereken koşullar ön plana çıkabilecektir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, sizin için önemli bir dostunuzun yardımına koşmanız gerekebilir, özellikle manevi anlamda ona destek olmanız gerekebilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç
24 -30 Eylül Haftası;


Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, özellikle rüyalarınız mesaj içerikli olabilir, hiç olmayacak sandığınız bir işiniz beklenmedik bir yardımla, bir fikirle aniden çözüme kavuşabilir veya çözüm yolu önünüze düşebilir. Aile içinde bir konu çözüme kavuşabilir, ailenizle veya evinizle ilgili konularda pozitif etkiler hakim olabilecek, güzel konuşmalar, anlaşmalara varmak ..vb. ! Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak.  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konulargergin hat üzerinde. kafanız bir parça karışabilir, endişeli olabilirsiniz veya olası gelen iş teklifine karşı kararsız kalabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etkisi de, iş-ev arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz . Eğer terfi, zam…vb beklentileriniz var ise, net bir şekilde bu hafta dile getirebilirsiniz. Tek ihtiyacınız bu hafta kendinize güvenmek biraz daha. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda karar haftası olacak sizler için. Ya da çok önemli bir iş veya görevin altına girebilirsiniz.  Ama özel hayat nanay açıkçası, partnerinizle veya ortağınızla aranızda önemli köprüler yıkılabilir, dikkat dikkat.


Aslan ve Yükselen Aslan
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, özellikle finansal konularla ilgili sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu, satış, kariyerde terfi ve zam artışı gibi güzel haberler, güzel gelişmeler söz konusu. Bu hafta dostlarınızdan harika haberler ve destekler alabilirsiniz, seyahat planları da yapabilirsiniz. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu dolunay ile birlikte, eğitim, yayıncılık, hukuksal konular, akrabalar, seyahatler gibi konular ön planda olacaktır. Önemli hatırı sayılır kişilerle bire araya gelebilir, onlardan destekler alabilirsiniz, bunun yanı sıra bu saymış olduğum konularla ilgili bitişiler, tamamlanmalar gündeme gelebilir. Önemli bir hukuk sorununuz çözüme kavuşabilir, eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı aslında birazda bu hayatta ki hedeflerinizi sorgulamaya ve kendinize idealler belirlemeye başlayabileceksiniz. Bu hafta özellikle lütfen illegal en ufak işlerden bile uzak durun, başınıza iş açmayın, bunun yanı sıra lütfen sağlığınıza gereken özeni gösterin. Yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin. Alerjilere, diş kırılmalarına falan dikkat edin arkadaşlar. Akrabalarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir, bir de yabancılarla ilgili, yurt dışı bağlantılı işleriniz var ise çok iyi haberler, gelişmeler alamayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda süper gelişmeler, haberler, kontaklar, destekler söz konusu. Çok sevindiri, iş arayanlar iş bulabilir, süper iş görüşmeleri yapabilirler. Bu hafta gelecek her türlü kariyerinizi ilgilendiren haberlere dikkat kesilin. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak dolunayın ana konusu para ile ilgili olacaktır. Her ne kadar finansal konularda hafiften karamsarlık, kararsızlık, endişe gibi etkiler vuku bulsa da zihninizde, bu dolunay zamanı sizin için önemli bir tamamlanma, sonlanma durumu söz konusu olabilir. Kredi araştırmaları yapabilir, kredi çekebilir, ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Yine miras, prim, burs gibi konular ön plana çıkabilir. Yalnız bu dolunay zamanı acil ödenmesi gereken tutarlar ortaya çıkabilir, sizi bir parça zor duruma sokabilir. Bunun yanı sıra bu hafta lütfen borsa gibi spekülatif, riskli araçları pek kullanmayın, elinizde patlamasın sonra. Özel yaşamınızda süper krizler oluşabilir, partnerinizle cinsel anlamda sıkıntılar meydana gelebilir. Flört ettiğiniz kişilerle papaz olabilirsiniz, dikkat dikkat.


Terazi ve Yükselen Terazi
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, bu hafta beklediğiniz tüm iyi haberler ardı ardına gelebilir, keyifli seyahatler söz konusu. Yurt dışı, yabancılarla ilgili işleriniz var ise bu hafta rahatlıkla çözüme kavuşabilecek. İş anlamında kazançlı teklifler gelebilir, önemli projelerde yer almanız istenebilir sizlerden. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu dolunay her ne kadar biraz karışık etkilere sahip gibi görünse de, en azından ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili konularda netliğe kavuşması gereken konularda belirsizlik ortadan kalkacaktır. Eşiniz, ortağınız, partnerinize karşı daha eleştirel ve onlara sorumluluklarını hatırlatıcı yaklaşabilirsiniz. Aslına bakarsanız, ilişkileriniz size ağır geliyorsa bu dolunay zamanı ipleri kopartabilirsinizde, ya da bunu karşı taraf yapabilir, iyi giden ama düzeltilmesi gereken yanları olan ilişkiler ise, taraflar gerekli sorumluluğun bilincine vararak yollarına devam ederler. Hem ailevi, hem de ortak/partner/sevgili yaşamı ile ilgili baba krizler söz konusu olabilir, lütfen yaşamda ki krizleri iyi yönetin ki en az zararla geçirin.


Akrep ve Yükselen Akrep
24 -30 Eylül Haftası;


Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, hem maddi hem de sağlık anlamında çok güzel haberler alabilirsiniz. Eğer kredi mredi falan çekmeyi düşünüyorsanız bu hafta koşulların iyi olduğu fırsatlar gelebilir, öğrenciler bu hafta burs bulabilirler. Borç arıyorsanız eğer bu hafta rahatlıkla bulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak koşullarınız iyiye doğru gitmeye başlayacak, profesyonel anlamda güzel destekler alabileceksiniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizleri hem sağlık hem de iş bakımından etkileyeceğe benziyor, iş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz fakat kararlı olmanız önemli olacaktır, bunun yanı sıra önemli bir işin veya projenin de sonuna gelebilirsiniz. iş koşullarınızda sorumluluklarınız artabilir yalnız ruhsal anlamda yorgunluk, depresyona meyilli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili özellikle migren, baş ağrıları artabilir, dişleriniz, kemikleriniz hassaslaşabilir. İş ve çalışma ortamı anlamında yaşamınızda major değişimlere hazır olun.


Yay ve Yükselen Yay
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, güzel ortaklık teklifleri, anlaşmaların, sözleşmelerin rahatlıkla yapılabileceği bir hafta. Olası düşmanlıkların bitmesi kuvvetle muhtemel olabilecektir, dostlarınızla birlikte belki ortak bir takım işlere girişebilirsiniz. Bazılarınız evlilik, söz, nişan gibi tekliflerde alabilirler, yalnızlar değil elbette ahaha J Yalnız olanlar kendilerini daha flörtöz hissedebilir, birden çok kişi ile aynı anda görüşmek potansiyelleri yüksek. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak sizin özel hayatınızı ve çocuklarla ilgili konuları etkiliyor olacaktır. Özel hayatınıza ilişkin biraz çeki düzen getirme zamanı. Kendinizi özel yaşamınıza ilişkin tatmin olmakta zorlanan, ne istediğini bilmeyen biri olarak tanımlayabilirsiniz, eğer hayatınızda flört ettiğiniz biri var ise, bu dolunayda onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyıp, taşımama konusunda kararlar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra özel yaşamınız ile sosyal yaşamınız arasında denge sağlamanızda önemli olacaktır. Yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Hamile olanlar bu hafta biraz daha dikkatli olmalarında yarar var, hamile kalmak isteyenler ise bu hafta bununla ilgili girişimlerde bulunabilirler.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda seyahatler ve bunun yanı sıra güzel haberler, kontaklar, verimli toplantılar, terfiler, üstlerden, yöneticilerden destekler söz konusu olabilecektir. Eğer karşınıza fırsatlar çıkarsa işinizi, kariyerinizi bağlayan konularda hemen değerlendirin, armudun sapı, üzümün çöpü düşünmeyin. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayın hayatınızın 2 alanını etkileyebilir, ilki yaşadığınız yer, aile ilişkililer, ev diğeri ise kariyer. Bu alanlarla ilgili bir takım sonlanmalar, bitişler, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir değişim zamanı başlıyor sizin için, evinizi değiştirebilir, satabilir, yeni bir yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizde anne, kızkardeş, anneanne, büyükannenizle ilgilenmeniz gerekebilir, onların sağlığı ile ilgili konular sizi endişelendirebilir. Bir diğer olası etkisi de, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda vermeniz gereken önemli bir takım kararlar olabilir. Değişime açık olmanızda yarar var.

Kova ve Yükselen Kova
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, aşk anlamında süper bir hafta, yalnızsanız şayet sizden uzakta kişilerle yazışmalar, görüşmeler, cam to cam görüşmeler yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz su gibi hal olurken, akrabalarınızdan da güzel destekler, haberler alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri organize edebilirsiniz bu hafta. Bu keyifli bir tatilde olabilir. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu hafta koç burcunda ki dolunay ile birlikte seyahatler, iletişim, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Yalnız özellikle iletişim konularında bazı minik sıkıntılar nüksedebilir, kullandığınız iletişim araçlarında bozulmalar olabilir. Bunun yanı sıra bazılarınız bir takım işlerinizi halletmek, sonlandırmak için seyahatler yapabilirsiniz. Partnerinizden, ortağınızdan veya eşinizden bu dolunay zamanı bir güzellik görebilir, destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazılarınız web sitesi, internet, yayıncılıkla ilgili bir takım işlere girişebilirler. Daha çok araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kitap çıkarmak isteyenler özellikle, bu hafta yayın evi bulabilirler. Yalnız bu işleri yaparken beklenmedik sürpriz sorunlar, arızalar oluşabilir bilginiz olsun.


Balık ve Yükselen Balık
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, ev için kredi almak için girişimlerde bulunabilirsiniz, aileniz ve maddi konuları bağlayan konularda güzel, keyifli gelişmeler, haberler alabilirsiniz bu hafta. Özellikle sıkıntılı bir takım borçlarınız var ise bu hafta bunların çözümüne yönelik haberlerde gelebilir. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile, finansal anlamda aşmanız gereken bir engele işaret etmekte. Harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var. Nafaka, miras gibi konularda sıkıntılar oluşabilir.   Finansal konularda endişeli ve kararsız davranabilirsiniz ve bir takım korkular nüks edebilir, minik kayıplar getirebilir iş ve çalışma ortamınızdan, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Ya da işiniz için yeni fakat biraz zorlu bir müşteri ile karşılaşabilirsiniz. 
















18 Eylül 2012 Salı

Aşk ve Astroloji Semineri (29 Eylül)





Hepimizin gönlünde yatar aslında doğru insanla beraber olmak, bir ömür boyu birlikte yaşamak, aynı yastığa baş koymak. Peki bizler gerçekte bir AŞK’ta, ilişkide nasılız? Nasıl kişileri yaşamlarımıza çekiyoruz?

Bu Seminerde Neler Öğreneceğiz Peki?

Gerçekten özel yaşamımızda neler istiyoruz?
Hayatımıza nasıl karakterleri neden çekiyoruz?
Gölge ve Sentez Burçlarımız neler ve bunların etkileri?
Venüs’lerimiz doğum haritalarımızda neleri vaad etmekte?
Kuzey – Güney Ay düğümlerinin ilişkilerimizin üzerinde etkisi var mı?
Juno’larımızın (Kadersel Eşlerimizi) nasıl tespit ederiz?
Kimlerle daha mutlu oluruz?
Doğum haritalarımız evlilik – boşanma vaad ediyor mu?
Evlilik ne zaman gerçekleşir?

Gibi daha pek çok soruya seminere katılan kişilerin doğum haritaları üzerinden cevap arayacağız, sohbet eşliğinde keyifli bir seminer gerçekleştireceğiz!

Seminer 29 Eylül Cumartesi 14:00’da Derin Performans’ta gerçekleşecek.

Adres: Korkut Sokak Serdarbey Apartmanı No: 21/6 Kozyatağı, Kadıköy / İstanbul

TARİF: E-5 `ten Ankara yönüne ilerlerken Bostancı Köprüsü`nden giriyorsunuz. Saptıktan sonra aşağı doğru inerken ilk sağdan girip (Central Hospital tabelası var) Central Hospital tabelalarını izleyin. Central Hospital`in önüne geldiğinizde acil kapısı solunuzda kalacak şekilde ilerleyin. Yine sol taraftaki Barış Parkı`nı geçtikten sonra düz devam edin ileride sokağın başına gelmeden solda Arzu Eczanesi var. Yanındaki Serdar Bey apartmanındayız.

İrtibat No:

0216 445 08 30
0555 991 19 91
0555 972 05 67

Seminer Ücreti: Kdv Dahil 60 TL’dir.

Katılımcıların seminerden önce dincerguner@gmail.com adresine doğum tarihi, yerini ve saatini göndermeleri rica olunur ki, seminer esnasında elimizin altında hemen hazır olsun!

Katılım 25 kişi ile sınırlıdır..

17 Eylül 2012 Pazartesi

17 -23 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, söz, nişan gibi konular olacaktır. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. İkili ilişkilerde özellikle farklı düşüncelere, farklı görüşlere saygı, onlara anlama önem kazanacak. Farklı, yaratıcı, orijinal olabilirsiniz. Yalnız partneriniz, ortağınız veya eşinizin değişken fikirleri sizi biraz yorabilir. Hatta şöyle, normalde sizi rahatsız etmeyecek bir cümle, bu hafta sizi ilginç bir şekilde rahatsız edebilir ve kendinizi bir söz düellosu içinde bulabilirsiniz. Güneş ile Pluton gerginliği iş-kariyer-ilişkilerle ilgili konularda duygularımızı kontrol etmemiz gerektiğini ve değişimlere açık olmamız gerektiğini vurgulamakta. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Artık Terazi dönemine giriş yapıyoruz, Terazi öncü burçtur ve sonbaharın artık geldiğin müjdeler, sonbahara giriş için terazi burcu temaslı önerilerim sizlere;



Boğa ve Yükselen Boğa;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, iş, yeni işler, projeler, anlaşmalar üzerine olabilecek. Kişisel sağlığınıza daha çok odaklanabilir, spor ve diyet gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta özellikle iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular sıkça ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim-bilgi alışverişi problemleri çıkartabilir. Oldukça özgün, yaratıcı fikirler de koyabilirsiniz ortaya. Yalnız sinirsel anlamda gerginlik yanında eşantiyon olacaktır. Güneş ile Pluton gerginliği özellikle kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebileceğinize işaret ediyor, bu diyet, spor..vb şekilde olabilir. Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularda bir takım zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Aşk sezonunuz açılmış olacak özellikle yalnızlar için, çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu 1 aylık süreci değerlendirebilirler. Bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Bunun yanı sıra önemli bir arkadaşınız, dostunuzla aranızda bir gerginlik oluşabilir, bu gerginlik özel hayatınız yüzünden de ortaya çıkabilir.  Finansal konularla ilgili bu hafta bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
17 -23 Eylül Haftası



Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız bu konularla ilgili stres içerikli durumlar söz konusu olacaktır. Farklı metodlar uygulayabilirsiniz. Yalnız bu hafta pluton-güneş ilişkisinden dolayı partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir. Sevgi bu hafta daha da derinleşebilir. Fakat partneriniz veya ortağınız ailenizle, aile bireylerinizle ilişkilerde zorlanmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizde ki kişilerle finansal konular yüzünden de aranızda gerginlikler oluşturmamaya dikkat etmekte yarar var. Yalnız harcamalar artabilir, bütçenizi dengede tutmanız yarar var. Yeni ay ile birlikte, köklerinizi de araştırabilirsiniz.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Merkür-Uranüs karşıtlığı, iletişimle ilgili konularda sürpriz beklenmedik gelişmeleri, fikirleri hayatınıza çekecektir, bir diğer olası etkisi de hukuksal konularla ilgilenmeniz uğraşmanız gerekebilir. Pluton ve güneş ikili ile, iş ve çalışma ortamınızda zoraki sizi zorlayan koşullarda olsa değişim sürecini devam ediyor, aşılması gereken bir engelin ardından iş ve çalışma koşullarınızda huzura kavuşabileceksiniz. Ki bu da ekimin ilk haftasına tekamül edebilir. 


Başak  ve Yükselen Başak;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Pluton-güneş ilişkisi ile bu hafta özellikle önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşin özü aslında, para ile ilgili bir engeli aşmanız gereken ve bir parça da zorlu bir hafta. Sürpriz beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir, giderler artabilir. size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var


Terazi  ve Yükselen Terazi;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha sabretmenizde yarar var. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. Pluton-güneş etkisi ile, ev, yuva, aile ile ilgili bir takım konularda aşılması gereken bir engele işaret etmekte. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat etmekte yarar var.


Akrep  ve Yükselen akrep;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, Terazi burcuna geçişi ile birlikte bir dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde ki 1 ay. Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 5 Ekime kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Güneş-Pluton etkileşimi sizi, sizin çokta söz hakkı olamayacağınız bazı iş koşulları içine itebilir ama olası en güzel yanı ise, bulunduğunuz çevreden kaçmak için bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Sizin döneminiz ekim 20 itibari ile başlayacak, bu yüzden sabretmenizde yarar var. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta. Bu hafta işle ilgili önemli anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, yalnız dikkat edin! Koşullar ve şartlar aslında size sunulduğu gibi çıkmayabilir sonra, iyice araştırmadan riskli girişimlerde bulunmayın


Yay  ve Yükselen Yay;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 ay boyunca sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızda güzel destekler alabileceksiniz.  Bu hafta Merkür-Uranüs etkileşimi ile özel hayatınızda özgürlük temaları biraz daha fazla vurgulanabilir. Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.
Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. Yalnız bu hafta Güneş ile pluto arasında ki gergin görünümden dolayı iş yerinde patron veya evde baba figürleri ile otorite ile iletişimde problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta biraz daha asi biraz daha isyankar olabilirsiniz. İş hayatınızda kendi isteklerinizin olması için daha çok diretebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bazı zorlanmalar gündeme gelebilir, partneriniz sizi anlamakta biraz zorlanabilir.  Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek

Kova  ve Yükselen Kova;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar,  din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.  Yalnız bu hafta Pluto ile Güneş arasında ki gerginlik yüzünden bu saydığım konularla ilgili isyankar etkiler ortaya çıkabilir, otorite ile problemler yaşayabilirsiniz. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Bu hafta yukarıda saydığım konularla ilgili önemli bir engeli aşma ve yeni başlangıçlar yapma zamanı olacak sizler için.


Balık  ve Yükselen Balık;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslarla ilgili olacaktır. Özellikle Merkür sayesinde 5 Ekime kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Yalnız bu Hafta Pluton  ile Güneş arasında ki gerginlikten dolayı, özellikle finansal konularla ilgili sürpriz beklenmedik harcamaların yanı sıra, bu konularsa söz sahibi, otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Yalnız trafikte araç kullanırken dikkat edin, riskli davranışlardan kaçının ve arabanızın muayenesini ıvırı, zıvırı eksik etmeyin







10 Eylül 2012 Pazartesi

10 - 16 Eylül Haftası Burç Analizleri





Koç  ve Yükselen Koç;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay genel anlamda iyi etkilere sahip. Yeni kazançlı iş teklifleri, yeni projeler, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra çalıştığınız ortamda evlilik haberleri artabilir. İş ve kariyeriniz anlamında üstlerinizden destekler alabilirsiniz, yaptığınız işler daha görünür bir hale gelebilir ve takdir toplayabilirsiniz. Finansal anlamda kazançlı tekliflerle karşılaşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. sizi aşırı detaycı ve zorgulamaya itebilir ve doğru zamanda mı acaba karar veriyorum gibi şüphelere düşürebilir. Sakin olun, tüm artıları eksileri düşünün ve ona göre kararınızı verin. Bu yeni ay harika olacak. İş ve çalışma ortamının yıldızı resmen sizsiniz. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 5.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde aşk, çocuklar, hobiler, eğlenceli aktiveteler, hamilelik, spekülatif, riskli konuları ve hayatın keyifli yanları üzerinde etkili olacaktır. Bu hafta güzel haberleri vermek için bu konuların hangisinden başlayacağımı şaşırdım resmen! Yeni ayın başrol oyuncularından biri Venüs, yalnız olanlar size sesleniyorum! Yeni aşklar için bu hafta hayatınızda yer açın, ama benden söylemesi bu bir kişi değil birden fazla kişi ile flört edebilirsiniz, tanışabilir, etkilenebilirsiniz. İşte bu noktada karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazılarınız şans oyunlarından kazanç elde edebilir, bazılarınız hamilelikle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. 



İkizler ve Yükselen İkizler;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde barış rüzgarları esiyor, olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Ev mi almak yoksa evinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirin bu konular için. Bunun yanı sıra geleceğe yönelik yeni hedefler koymak ve bu hedeflere nasıl varacağınızı çok iyi organize edecek ve planlayacaksınız. Bu hafta başkalarına ait finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabilir, borç bulabilir, kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Yalnız planlarınızı gizlilik içinde yürütmek isteyebilir, çevrenizde ki kişilerden çok şey saklayabilirsiniz. Hayatın gizli, mistik, gizemli, yönleri çok daha fazla ilginizi çekebilir. Şimdi bazılarınıza komik gelecek belki ama, mezar satın alabilirsiniz. İş ve kariyerinize ilişkin kafanız biraz karışık olabilir, ama rahat olun önünüzü görmenizi engelleyen bulutlar bu hafta dağılmaya başlıyor. Biliyorum ki şu an dip yaptığınız bir dönemdesiniz, ama bu hafta işte yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyorsunuz. Bazılarınızın aile ve akraba yaşamında, evlilik ve çocuk haberleri gündeme gelebilir.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Yalnız olanlara çıkacakları tatilde veya seyahatlerde birileri tanışma fırsatı yakalatabilir. Bunun yanı sıra oldukça keyifli haberler alacaksınız. Tüm iletişim aletleri ile aktif bir şekilde iletişim içinde olabileceğiniz gibi, bazılarınız blog, web sitesi gibi konularla ilgilenebilir, kitapçılarda kitap araştırabilir, bazılarınız ise yayın evi ile anlaşıp kitap çıkarmak için kolları sıvayabilir. Bu yeni ay çok güzel yahu! Bunun yanı sıra ikili ilişkilerden ve ortaklıklardan yana destekleyici bir hafta olacak. Yaşamınızın gidişhatını değiştirecek bazı sözleşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Partnerinizi veya ortağınızın motivasyona veya yönlendirilmeye ihtiyacı olabilri tamda bu anda siz devreye gireceksiniz. Arkadaşlarınızdan oldukça yardım ve destek alabilecek, yeni kişilerle tanışabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber oldukça konforlu ve lüks bir tatile de çıkabilirsiniz. Ardı ardına sizleri inanılmaz mutlu edecek haberler için şimdiden bekleyin, bu mail, sms veya telefonla gelecek haberler olabilir 


Aslan ve Yükselen Aslan;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Haydi bu hafta sizlere biraz daha para kazandıralım. Bu para haftası olacak desem yeridir, harika açıları ile haftanızı oldukça keyifli kılacak. Başak burcunda yani sizin kazanç evinizde bir yeni ay gerçekleşecek, kendinizi talihli hissedecek, kazançlarınızı arttırabilecek, alacak-verecek konularını organize edebilecek, varlıklarınızı arttırabileceksiniz. İş ve çalışma ortamınızda değişim rüzgarları esmeye başlıyor, yeni ofis, yeni projeler, yeni iş arkadaşları, yeni iş ortamı hepsi bir arada olacak gibi görünüyor. İş yaşamınızda bir nevi meydan okuma dönemi başlıyor sizler için.  Bunun yanı sıra günlük işlerinizin rahatlıkla üstesinden gelebilecek, sağlıkla ilgili konularda rahatlıkla desek alabileceksiniz. Özellikle bayanlardan görülecek olan desteğe işaret etmekte, bayanlar sayesinde de kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra güzel hediyeler almak vermek için oldukça güzel bir hafta olacak. Konser, tiyatro…vb kültürel etkinlikler için para harcayabilirsiniz 


Başak ve Yükselen Başak;
10 -16 Eylül Haftası;

İşte tamda sizin haftanız bu hafta! Burcunuzda hafta başında bir yeni ay gerçekleşecek. Başlangıçlar için kendinizi hazırlayın bakalım! Fiziki görüntünüzde bir takım değişikliklere gidebilirsiniz, yaşam kalitenizi ve yaşam gücünüzü arttırabilir, sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size hali hazırda var olan yeteneklerinizi ortaya çıkarma ve bunları değerlendirme zamanı. Yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar göz doldurucu olacak hayatınızda.   Aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda değişimler isteyebilir, meydan okumalar başlayabilir. Bir birlikteliğiniz var ise, karşınızda ki kişiyi çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. Özellikle sanatsal konularda başarıyı bu hafta çok daha rahat yakalayabilirsiniz hayattan çok daha fazla keyif alabilir, aşkı ve sevgiyi hayatınıza çekebilir, sanat, müzik, doğa gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Veya detay gerektiren işlerde çok daha rahat başarılı olabilirsiniz. Statü ve mevki sahibi kişilerden özellikle bunlar bayan olabilir, yardım ve destek alabilirsiniz. Yine ithalat-ihracat,alım-satım, tanıtım, reklam gibi konular ön plana çıkabilir. Bazılarını ise oldukça keyifli yurt dışı seyahatlerine çıkabilirler. 


Terazi ve Yükselen Terazi;
10 -16 Eylül Haftası;


Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sayesinde sizi neyin motive ettiğini bulabilecek, arkanızdan iş çeviren, konuşan kişilerle daha güçlü bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Yalnız sağlığınıza dikkat etmek çok yerinde olacaktır, bu süreçte bünyeniz çok güçlü olmayabilir. Yalnız olanlar gizli saklı ilişkiler içine girebilirler, bu ilişkiler yakın çevreleri tarafından çokta fazla onaylanmayacak türden ilişkilerde olabilir. Ya da sevgili olan kişilerden etkilenebilirsiniz. Platonik aşklar gündeme gelebilir.  Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bir takım kıskançlıklar, ilişkilerini aşırı sorgulama yüzünden kendilerini zor duruma düşürebilirler. 


Akrep ve Yükselen Akrep;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Arkadaşlarınızdan dostlarınızdan harika destekler ve yardımlar görebileceksiniz. Oldukça hareketli, sosyal olacak, yeni kişilerle tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız olanlar ise arkadaşlarınız sizin için çöp çatanlık yapabilir veya katılacağınız davet, konser, organizasyon..vb yerlerde tanışacağınız kişilerle flört etmeye başlayabilirsiniz. Seyahatler ön plana çıkabilir, yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Bu seyahatler, romantik ve duygusal içerikli olabilir.  Ortağınızdan, partnerinizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırabilecek, yeni iş anlaşmaları, sözleşmeleri, teklifler bir bir gündeme gelmeye başlayacaktır. 




Yay ve Yükselen Yay;
10 -16 Eylül Haftası;


Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 10. kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ayı biraz analiz edelim; özellikle bayanlardan alınacak olan güzel desteklerin yanı sıra, maaş artışı, terfi veya kariyerinizle ilgili güzel bir gelişmenin habercisi olabileceğine işaret etmekte. Finansal anlamda kazançlarınızı arttırabileceğinize, iş yerinizde koşullarınızda bir iyileşme veya daha kazançlı bir işe geçme olarak değerlendirebiliriz. İş arayanlar önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirmeliler bence, önlerine çıkacak olan fırsatları güzel değerlendirmeliler. Pozisyon değişimi, birlikte çalışılan kişilerden alınacak olan desteklere işaret etmekte 


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  9. evinizde oluşacak olan bu yeni ay gerçekten güzel etkilere sahip. Özellikle yalnız olanlar uzaktaki, farklı şehir veya ülkede ki veya yabancılarla flört durumları oluşabilir. Bunun yanı sıra hayatı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz, hayatın neresindeyim, amacım nedir, hangi yöne doru gidiyorum gibi sorular kafanızı epey meşgul edebilir. Mevki ve statüsel anlamda önemli güçlü kişilerden desteklerde alabilirsiniz. Burcunuzda bulunan pluton, yeni ay zamanı destekleyici olacaktır, hayatınızda değiştirmek istediğiniz özellikleriniz ve hoşnut olmadığınız şeyleri hayatınızdan çıkarmak için güçlü bir istek duyabileceksiniz ve bunu başarabileceksiniz de. Jüpiter sayesinde, aşk, çocuklar, sanatsal aktiviteler konusunda da kazançlarınızı arttırabilirsiniz. 


Kova ve Yükselen Kova;
10 -16 Eylül Haftası;
Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay zamanı; kazançlarınızı arttırabilecek, kredi, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirler, primler, burslar, nafaka, miras ..vb gibi konularda oldukça destekleyici etkileri olacaktır. Güzellik veya güzelleşmek için para harcayabilirsinizde. gizli bir takım görüşmeler, gizli anlaşmalar, toplantılar, konuşmaları gündeme getirecektir. Psikolojik anlamda bir yenilenme ve farkındalığınızın artacağı bir hafta olacak. Çevrenizde gelişen bir çok olayı daha net bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Hayata bakış açınızda ciddi değişimler meydana gelebilir Bu hafta fikirlerinizi kazanca dönüştürmek için fırsatlar elde edebilir, ev alım-satım ile ilgili konulara yoğunlaşabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Evinizde mobilyaları değiştirebilir, boya, badana gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ev ve aile bireyleri ile ilgili olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Olası ödemeleriniz gerekli kaynakları rahatlıkla yaratabileceksiniz. Yalnız sağlığınızı ilişkilendiren konularda dikkatli olmalı, bünyenizin zayıf olmasından dolayı kolay hastalanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklere karşı da dikkat etmekte yerinde olacaktır. 


Balık ve Yükselen Balık;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, özellikle yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler, aşka doğru çekilebilirler ve bazılarınız ise söz, nişan, evlilik gibi konularla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bazılarını güzel kazançlar sağlayacak ortaklaşa işlere adım atabilirler. sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızda bir değişim rüzgarı başlıyor, bazı arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı bu hafta meydan okurcasına yaklaşabilirsiniz ama evren sizden yana olacaktır. Yeni ortaklıklar kurmak, imzalar atmak, iş ortaklıkları kurmak için çok güzel etkiler söz konusu, gelen her türlü teklifi değerlendirebilirsiniz karlı çıkabileceksiniz. 









6 Eylül 2012 Perşembe

AY Balık Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Balık olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için  her şeyin paylaşılması gereken, insanların birbirine yardım etmesi gerektiği, evrensel sevginin herkesi bir gün özgürleştireceğine inandığınız bir alandır. ‘Sevgi tüm sorunları çözer’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak; hayalci, manevi tarafı kuvvetli, merhametli, fedakar, sanatsal, sezgisel, inançlı, esnek, romantik, duygusal, sempatik-empatik bir yapınız vardır. Aslında çoğu zaman bu dünyaya ait olmadığınızı hissedebilirsiniz. Sizin hayatta ki öncelikli amacınız kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır. Yalnız sizin tatmin eşiğiniz bir çok insana göre çok çok yukarıda olabilir. Acıma duygunuz oldukça gelişmiştir ama dikkat etmelisiniz, dünya bu kadar saf ve masum bir yer değil ve sizin acıma duygunuzu istismar edebilecek bir çok insan bulunmaktadır.

            Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir ve bu dünyada size yol gösterici yegane şey aslında sezgilerinizdir, onlara güvenmeyi öğrenmeniz gerekmektedir. Mantık hayatınızdan oldukça uzaktır, oldukça duygusal, hassas ve çabuk kırılabilen bir yapınız vardır. Empati yeteneğiniz oldukça gelişmiştir ve kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyup onun gerçekte ne hissettiğini çok rahat bir şekilde algılayabilirsiniz.

            Bir olaylar karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki acıma ve merhamet duygusu oluyor ve acaba benim yapabileceğim bir şey var mı sorusu geçebiliyor zihninizden. Yaratıcı bir tarafınız bulunmaktadır.

            Sizin Ay burcunuzun Balık olmasından dolayı, hayatta öncelikle öğrenmeniz gereken şey, kendinize sınırlar ve kurallar koymayı öğrenmek olacaktır.

            Anneniz sizin gözünüzde sizin gibi fedakar, alıngan, hassas ve merhametlidir. Yalnız anneniz size karşı aşırı bağlı veya bağımlı olabilir.

            Sağlık olarakta Ayaklarda çıkan tüm rahatsızlıklar, gut hastalığı, mantarlar, romatizmalar, ağrılar, balgamlar, kabuklu yaralar, rutubetten kaynaklı rahatsızlıklar, soğuk Ay burcunuzun BALIK  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.



AY Kova Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz KOVA olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin isyanların, sıra dışı olayların geliştiği, heyecan verici bir alandır. ‘Özgürlüğüm yaşam sebebimdir’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak; teknik konulara ilgisi olan, idealist, pratik, orijinal fikirli, iş birlikçi, özgürlükçü, mantıklı, toplum için çalışabilen, entelektüel zihin kapasitesi, yenilikçi, devrimci, fikir insanı bir yapınız vardır. Kalabalık gruplarla bir araya gelmek, organizasyonlar yapmak, sosyal olmak, arkadaşlarınızla beraber olmak sizin için tam anlamıyla duygusal alanda tatmin olmanızı sağlayan konulardır.

            Daha çok teorilere ve kavramlarla ilgilisinizdir. Duygusal anlamda da eğer bir şey orijinal değil ise çokta fazla dikkatinizi çekmez. Duygular ve ihtiyaçlar söz konusu olduğunda da mesafe duygusu ve mantık ön plana geçer. Bu mesafe koyabilme kapasitesi nedeniyle her türlü insanla kontak kurabilirsiniz, çünkü kendinizi diğer insanın endişe ve duygularıyla yoğun şekilde uğraşmak zorunda hissetmezsiniz.


            Sizin Ay burcunuzun Kova olmasından dolayı uyum sağlamayı öğrenmek birincil hedeflerinizden biri olmalı. Çünkü sizler egzantirik bir yapıya sahipsinizdir ve çevreniz bunu çokta normal karşılamayabilir. Bu hayatta ki asıl hedeflerinizi tek başınıza bireysel bir şekilde hareket ederek değil, içinde olduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelerek ancak gerçekleştirebilirsiniz.


            Anneniz sizin gözünüzde; iletişim yetenekleri kuvvetli, sosyal, dışa dönük, hareketli ama duygusal anlamda mesafeli, sağı-solu pek belli olmayan bir bayan olabilir. Annenizde sizin gibi özgürlüğüne oldukça düşkündür hatta sizin özgürlüğünüze düşkün olmanızın kaynağında anneniz yatıyor olabilir.

            Sağlık olarakta;  baldırlar, ayak bilekler, uyluk kısmı hassas olabilir. Bu uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklar, damarlarda pıhtılaşma yaratan sorunlar, kanı bozan tüm dolaşım problemleri, kramplar Ay burcunuzun KOVA  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır. 

AY Oğlak Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Oğlak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta disiplinli, kuralları olması gereken, mesafeli ve sürekli iş yapılması, çalışılması gereken bir yer. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak Sorumluluk sahibi, hesap yapan, sağlamcı, mantıklı, kurallarla çalışan, güvenilir, sabırlı, yalnız kalabilen, sade, pratik bir yapınız vardır. Sizin pek duygularla işiniz yoktur aslında, her şey belli teorik bir düzene kurulmuştur. Sizin için çalışmak duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki olayın mantıklı olup olmadığı, olayın iyi bir şekilde organize edilip edilmediğini sorgulayabilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi güvence altına almak bu hayatta ki öncelikli amaçlarınız. Aslında başkaları tarafından incinmekten korktuğunuz için hayatta kendinize duvarlar örersiniz.

            Sizin Ay burcunuzun Oğlak olmasından dolayı öncelikle duygularınızı çevrenizde ki insanlarla paylaşmayı öğrenmeniz gerekmektedir. Özellikle duygusal anlamda ihtiyaçlarınızı nasıl gidermeniz gerektiğini öğrenmek önemli olacaktır. Korkularınızın üzerine gittiğiniz ve yendiğiniz takdirde kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Her ne kadar zor olsa da.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü; her zaman her sırrınızı paylaşabileceğiniz güvenilir ve sırları tutabilen bir anne. Yalnız sürekli yoğun ve ilgilenmesi gereken işleri olduğundan dolayı sizinle duygusal anlamda bağ kurmakta eksiklikleri olan bir bayan olabilir. Sizin hayata karşı olan kuralcı yapınızın kaynağında anneniz olabilir.


            Sağlık olarakta dizler, kemikler, cilt, deri, pankreasınız hassas olabilir. Dizler ve bu bölgelerde ki yaralanmalar, hasarlar, kemiklerde problemler, kırılmalar, cüzzam, alerji, kaşıntılar, yaralar Ay burcunuzun OĞLAK  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.


AY Yay Burcunda...


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Yay olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta macera yaşanabilecek, heyecan verici ve sürekli yeniliklerin olduğu bir alan . ‘Engin denizlere sığmam taşarım’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel Bilgiye aç, öğrenmeye açık, felsefi, vizyoner, iyimser, sporcu, hevesli, yeniliklere açık, amaç duygusuna sahip, sosyal, meraklı bir yapınız bulunmaktadır. Yeni şeyler öğrenmeye ve deneyimlemeye her an açıksınızdır. Farklı kültürler, farklı kişiler, farklı şehirler, farklı ülkeler her zaman sizi cezp eder. Hatta duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olayın etik olup olmamasını merak edersiniz. Çünkü ahlaki yapınız oldukça gelişmiştir hatta bunun yanında dinsel anlamda inançlarınızda kuvvetlidir. Hayat yolunda her zaman ulaşmanız gereken önemli büyük amaçlarınız vardır ve idealistsinidir. Duygusal anlamda sıcak ilişkiler kuraya her ne kadar meyilli olsanızda bir o kadar özgürlüğünüze düşkünsünüzdür ve hesap vermeyi pek sevmezsiniz. Bu sizi mutsuz eder.


            Sizin Ay burcunuzun Yay olmasından dolayı öncelikle sorumluluk almayı öğrenmeniz gerekmektedir. Konsantrasyon sağlamayı ve elinizde ki olanakları doğru ve etkin bir şekilde kullanabilmeyi geliştirmeniz gereklidir. Bazen duygularınızı oldukça abartılı ve coşkulu bir şekilde ifade edebilirsiniz ve bu da eleştiri oklarını üzerinize çekmenize neden olabilir.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü, tam olması gereken ne eksik ne fazla tam ideal bir kadın, ideal bir annedir. İnançları kuvvetli, hayata bardağın dolu tarafından bakan, iyimser bir bayan olabilir.

            Sağlık olarakt uyluk ve kaba etlerin bulunduğu bölgeler hassas olabilir. Bu kısımlarda ortaya çıkan fistüller, hasarlar, yüksek ateş, hummalar, dört ayaklı hayvanlar tarafından zarar görme, spor sakatlıkları Ay burcunuzun YAy  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.



AY Akrep Burcunda...


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Akrep olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli gizemli ve misktik olayların olduğu ve keşfedilmesi gereken bir çok detayın olduğu heyecan verici ve bir o kadar da tehlikeli bir alandır. ‘Risk varsa bende varım!’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda meraklı ve oldukça araştırmacı bir yapınız bulunmaktadır. Özgüvenli, mücadeleci, risk alan, sezgileri kuvvetli, nüfuz edebilen, gizemli, dayanıklı, çekici, araştıran, tutkulu, krizle mücadele edebilen, şartları korumaya çalışan bir kişiliksinizdir. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, zorlukların üstesinden başarı ile gelmekten geçer. Çünkü özellikle duygusal anlamda krizlere çekilmeye veya bu krizleri yaratmaya müsait bir yapınız vardır.

            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, konunun altında yatan gerçek sebebin ne olduğunu öğrenmeye yönelik ve ne olduğunu öğrenmeden de asla vazgeçmemektir. Siz duygusal anlamda güçlü ve kontrolü ele almaya müsait bir yapınız bulunmaktadır. Hatta sizden habersiz kuş uçmasına bile izin veremeyebilirsiniz.

            Sizin Ay burcunuzun Akrep olmasından dolayı, sezgileriniz keskindir. Yasak olan şeylere karşı doğal bir şekilde çekilirsiniz. Duygusal anlamda kolay kolay güvenmezsiniz, ama güvendiğiniz zamanda gözünüzü pek bir şey görmez. Duygular arenasında ya hep ya hiç diyen bir duruşunuz vardır.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü, küllerinden yeniden doğabilen, oldukça meraklı ve hayatınızda olan biten her şeyi fazlası ile merak eden, katı prensipleri olan ve bunlardan kolay kolay vazgeçmeyen bir şekilde olabilir. Hatta sizin her şeyi bilme güdünüzün altında, annenizin bu yapıda olmasının bir etkisi bulunmaktadır. 

            Sağlık olarakta cinsel organlar, hayalar, mesane,kısmı hassas olabilir. Mesanede kum, taş,anüste çatlaklar, fistüller, bel soğukluğu, istemsiz ve nedensiz ereksiyon, rahim hastalıkları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar Ay burcunuzun AKREP  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.


AY Terazi Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Terazi olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli güzelliklerle dolu veya sizin güzelleştirmeniz gereken bir yerdir. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak sanat, taratıcılık gibi işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. ‘Seviyorum o halde varım!’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda neşeli ve oldukça ilişki kurmaya meyilli bir yapınız bulunmaktadır. Estetik kaygıları olan, ilişkilere önem veren, adalet duygusu gelişmiş, uyumlu, objektif, entelektüel bakımdan gelişime açık, orta yol bulucu, yaratıcı, zevk sahibi. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi entelektüel anlamda yeterli donanıma sahip olmanızda geçer.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olaylara kimlerin karıştığını merak eder ve gerçekten haklı olan kim bunu merak eder ve sorgularsınız. Çünkü adalet duygunuz oldukça gelişmiştir ve çoğunluğun değil her zaman haklının yanındasınızdır.

            Tek başınıza hareket etmeniz zordur ve duygularınızı, hislerinizi paylaşacak birilerini istersiniz sürekli. Yalnız kalmanız veya paylaşamamanız sizi ciddi mutsuzluklara itebilir. Hayatınızda paylaşmak esastır. Estetik kaygılarınız oldukça gelişmiş olduğundan hayatınızda ilgilendiğiniz ne varsa öncelikle sunumu sizin için çok önemlidir.

            Anneniz sizin gözünüzde genel anlamda sakin ve dingin bir bayandır. Hatta evde dengeleri en iyi şekilde koruyan kişidir. Huzur ve sakinlik onun için çok önemlidir, hatta öyle ki yaşamında huzur ve uyumun bozulmaması için kendinden bile çoğu zaman ödün verebilen bir anneniz olabilir.

            Sağlık olarakta Omurga, alt karın, göbek, üreme organları, uyluk, kalça, bel ve böbrekleriniz hassas olabilir. Böbrek ve bel bölgesinde ki tüm rahatsızlıklar, bel ve kalça bölgesinde ki yanıklar, mesanede ki yaralar veya rahatsızlıklar, ülser, sırt problemleri, kan ile ilgili sorunlarda Ay burcunuzun TERAZİ  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Başak Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Başak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli düzenlenmesi, tertiplenmesi gereken ve kuralları olması gereken bir yerdir.. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak detay gerektiren işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. ‘Şeytan detaylarda gizlidir’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda çalışkan ve oldukça pratik bir yapınız bulunmaktadır. Çalışkan, pratik zihin, bilgiye önem veren, en iyisi için çabalayan, sistemli, rasyonel, detaylara hakim, zeki, düzenli, sakin, temkinli bir yapınız bulunmaktadır. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi maddi anlamda güvence altına aldığınız takdirde gerçekleşecektir.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki,  mantığınızın sesinin söyledikleridir. Ve sizin için tutarlı sonuçlar önem taşır. Karmaşadan ve karmaşık duygulardan korkarsınız. Her şeyi düzene sokmak, dikkatle organize etmek, analiz etmek ve böylece her şeyin kontrol altında olduğuna kendinizi inandırmak istersiniz

            Çokta duygusal bir insan olduğunuzu söyleyemeyiz. Sizin için duyguların bile belli bir ölçütü, mesafesi ve mantığı olması gereklidir. Sağlık ve hijyenle ilgili konulara da extra özen gösterebilirsiniz.
           

            Anneniz sizin gözünüzde her an her şeye yetebilen, elinden her iş gelen, hamarat, becerikli bir bayandır. Yalnız sizin endişeli ruh halinizin asıl kaynağı anneniz olabilir, lakin o da aslında sizin gibi endişeli ve bardağın dolu tarafından görmeye meyilli biri olmayabilir.

            Sağlık olarakta, karın, kalın bağırsak, ince bağırsak ve diyaframınız hassas olabilir. Kurtlar, kolit, bağırsak problemleri, karın kısmında ki tüm rahatsızlıklar Ay başak  burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.


AY Aslan Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz aslan olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için keyifli, eğlenceli ve her anı yaşanmaya değer bir alan. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu tatmin edecek bir meşgaleyi her zaman çok rahat bulabilirsiniz. ‘’Hayatın tadını çıkartan insan’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

            Sizin için sıcak ilişkiler kurmak hayatınızın temel prensiplerinden biridir. Sahteliğe, iki yüzlülüğe hayatınızda kesinlikle yer yoktur. Ne kadar samimi o kadar güvenilirdir sizin için. Çevrenizde ki insanlar sizi oldukça cana yakın, neşeli, esprili, cömert ve bir o kadar harbi insan olduğunuzu düşünür.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, zihninizden ve kalbinizden geçen o anda ne ise odur. Tartmaz, süzmez, olduğu gibi doğal bir şekilde tepkinizi ortaya koyarsınız. Duygularınızı direkt şekilde ifade etmeye alışmışsınızdır. Yalnız biraz duygusal anlamda özellikle dışarıdan motive edilmeye ihtiyaç duyarsınız. Güzel sözler duymak, gaza getirilmek gibi.

            Genel olarak heyecanlı ve bir o kadar şakacı bir insanızdır. Yeni oluşumlar, yeni hedefler size cazip ve çekici gelir. Özel hayatınıza biri girdiği zaman onun hayatının merkezide olmak istersiniz. Bu hayatta ki asıl amacınız rahat bir şekilde hareket özgürlüğü kazanmaktır. Eğer içinde bulunduğunuz sosyal oluşumlarda yeterince ilgi göremezseniz ya küser ya da dikkatleri üzerinize çekmek için kişisel yeteneklerinizi ortaya koymaktan hiç çekinmezsiniz.

            Annenizi gözünüzde fazlaca büyütebilir ve onun mükemmel, muhteşem bir kadın olduğunu düşünebilirsiniz. Sizin kendinize özgüveninizin asıl kaynağı muhtemelen annenizdir çünkü onunda aynı şekilde kendine güveni oldukça yüksektir. Yalnız annenizi zaman zaman bencil bir bayan olarak algılayabilirsiniz.

            Sağlık olarakta, Üst midey, kalb, sinirler, sırtı ve sırtın 2 yanını hassas olabilir.  Zatülcenp, kaburgalar ve yan taraflarını ilgilendiren tüm hastalıklar, sırt ağrısı, kalp çarpıntısı, kalp sıkışması,şiddetli ateş, kalpteki tüm rahatsızlıklar, gözlerde ağrı, Ay aslan burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır. 

AY Yengeç Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz  YENGEÇ olduğundan hayatta ki ilk yöneliminiz yakın olmak ve duygudaşlık kurmaktır. Duygudaşlık kurabildiğiniz kişilerle ancak çok iyi bir şekilde anlaşabilirsiniz.


            Bakmak, büyütmek, beslemek, korumak, kollamak sizin işinizdir. Hayatınızda önem verdiğiniz herkesle ilgilenmeye çalışır, onlardan gelen her tepki ve soruya yanıt vermek için çaba sarf edersiniz. Siz oldukça düşünceli ve bu hayatta öncelikli hedefiniz kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır.


            Ay, duyguları yönettiği için bir olayla karşılaştığınızda mantıklı tepkiler vermek yerine ilk etapta duygularınızın sesini kelimelere, sözlere dökersiniz. Olası en büyük eleştirilecek yanınız ise insanlara çabuk güvenememek ve güvendiğiniz zaman ise bağlılık ile bağımlılık arasında ki o ince çizgiyi koruyamamaktır. Genel anlamda sadık profil çizersiniz.


            Annenizi algılayış şekliniz ise, şefkatli, aşırı koruyucu, kollayıcı ve iyi lezzetli yemekler yapan anne şeklinde olabilir. Sizin duygu dünyanızın gelişiminde annenizin oldukça önemli bir rolü bulunmaktadır.

            Hayatın katı gerçekleri ile yüzleşmeyi öğrenmeli,  bağımsız ve yetişkin bir birey olabilmelisiniz. En büyük hendikaplarınızdan biri de geçmişle olan sıkı bağlarınız ve melankoliye yatkın duygu dünyanızdır. Tabii ki geçmişle bağlarınızı koparmanızı kimse isteyemez sizden ama geçmişi sürekli anımsamak sizin hayat yolunda ilerlemenize yardımcı olamayabilir.


            Sağlıkla ilgili olarak, Göğüs, mide ve memelerde ki rahatsızlıklar, yetersiz sindirim, mideyi üşütme, verem, tuzlu balgamlar, ağır öksürükler, su dolu kabarcıklar, midede yaralara karşı dikkatli olmanızda yarar vardır. 

AY İkizler Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


Ay Burcunuz İkizler olduğu merak etmek, fikirler düşünmek, yaymak, iletmek ilk hedefleriniz arasında yer almakta. Çok hareketlisinizdir, enerjiniz değişken olmakla beraber genel olarak yüksektir. Bir olayla karşılaştığınızda vereceğiniz ilk tepki genel olarak ‘’Ne, Nasıl, Nerede..vb’’ şeklinde sorulardır.


Hızlı haraket eder, çabuk düşünür, mantıklı kararlar alırsınız. Fakat duygusal anlamda o kadar değişkensinizdir ki çoğu zaman anınız anınıza uymayabilir. Her konu hakkında söyleyecek 2 çift sözünüz her zaman vardır. Kah yer altı maden ocakları hakkında olsun kah gökyüzünün derinliklerinde ki olaylar ya da denizlerde nesli tükenen hayvanlar hakkında. Her olaya karşı duyarlısınızdır.


Duygusal ilişkilerde derine inme problemi yaşayabilirsiniz, bu yüzden ilişki kurduğunuz kişiler sizi yüzeysel veya sizin onları anlamadığından sıkça şikayet edebilirler. Hatta bu yüzden dışarıdan flörtçü olarak algılanabilir, duygusal anlamda karşınızdaki kişiye güven vermekte zorlanabilirsiniz. Siz kendinizi öncelikle bilgi anlamında güvence altına almak istersiniz, entelektüel bir zihin kapasitesiniz vardır.


            Hemen her konuda söyleyecek bir sözünüz vardır. Sohbetlerinizde candan davranırsınız, konuşurken kendinizi dinletmeyi başarısınız. Başkalarını dinlerken kendi söyleyeceklerinizi düşünürsünüz.

Annenizi, zeki, zihinsel olarak sürekli meşgul ve bir şeylerle ilgilenen, krizler karşısında soğukkanlılıkla hareket edebilen, sosyal, dışa dönük, bir kişi olarak algılayabilirsiniz.


Ay Burcunuz İKİZLER olduğu için, solunum sisteminiz, burnunuz, akciğerleriniz, elleriniz, kollarınız hassastır. Bu bölgeleriniz çabuk rahatsızlanabilir, bu yüzden extra dikkat etmenizde yarar var. Özellikle orta yaştan sonra damar tıkanıkları ve cildinizde sık sık kızarıklıklar oluşabilir.

AY Boğa Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


Ay burcunuz boğa olduğu için duygular ve hisler konusunda tutarlı, inatçı ve sağlamcı bir yapınız vardır. Öncelikle kendinizi duygusal anlamda güvence altında hissetmek isterseniz.


Ay burcunuzu Venüs yönetir. Bu yüzden öyle kavgayla, patırtıyla, gürültüyle işiniz olmaz. Elle tutulur somut güzellikler peşindesinizdir. Dokunabildiğiniz, hissedebildiğiniz güzellikleri seversiniz. Mesela tadı güzel yemekleri, ağızda hoş bir esans bırakan şarapları, yattığı zaman yumuşaklık hissetiği yatağı, dokunduğu zaman içini titreten bir teni. Fiziksel temasta olmayı seversiniz.


Risk almak beraberinde kayıpları da getireceğinden dolayı pek ilgilenmezsimiz. Tutucusunuzdur, elindekilerin devamlılığını getirmeye çalışırken bir yandan da onları sahiplenirsiniz. Sahiplendiğiniz için de kriz zamanlarında tutucu yanlarınız açığa çıkar.

Güvenilirsinizdir. Fakat öyle esnek, yeniliklere açık, hoppidi hoppidi oradan oraya koşmazsınız. Zaman zaman takıntılarınız ortaya çıkabilir.

Annenizi, sahiplenici, koruyucu, besleyici bir bayan olarak algılarsınız. Anneniz size bu dünyada maddi koşulların önemini özellikle vurgulamış olabilir. Duygusal anlamda çabuk sinirlenmemeyi ve sabrı annenizden öğrenmiş olabilirsiniz, lakin annenizde genel olarak mantıklı tepkiler vermeye çalışan bir bayan olabilir.

Midenize ve boğazınıza oldukça düşkün olabilir, hatta mutfakta zaman geçirmek sizin stresinizi üzerinizden atmanız için adeta meditasyon gibidir. Ay burcu bir noktada kişisel yeteneklerimizi de ifade ettiği için, özellikle mutfakta harikalar yaratma potansiyeliniz yüksektir.

Ay burcunuz BOĞA olduğu için; Omuzlarınız, enseniz boyun, boğaz kısmınız hassastır. Bu yüzden vücudunuzun bu bölgelerine ekstra özen göstermenizde yarar var.

5 Eylül 2012 Çarşamba

Ay Koç Burcunda

Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Sizinde Ay burcunuz KOÇ olduğundan dolayı, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepkiniz genelde stresli ve sinirli tepkiler verebilirsiniz. Duygusal anlamda rekabetçi bir yapınız vardır ve hayat sizin için adeta bir savaş alanı gibidir. Zaman zaman düşüncesizce çıkışlarınız ve eni konu düşünmeden bir olaya atlayış şekliniz çevreniz tarafından çoğu zaman eleştiri almanıza sebep olsa da aslında siz tam bir girişimci ruhsunuz. Yalnız zaman zaman kendinize düşünme ve olayları irdeleme payı bırakmanız olası zararlara karşı sizi koruyacaktır. 

            Sabır pek size göre bir kelime değil, yaptığınız her işte aceleci bir tarafınız vardır. Zihniniz sürekli meşguldür. Duygular konusunda özellikle biraz ben merkezci bir yapıya sahip olabilirsiniz. Önce benim hissettiklerim, benim duygularım dediğiniz için karşınızda ki kişinin hissettiklerini anlamakta zorlanabilir veya siz anlayana kadar iş işten geçmiş olabilir.

            İçi dışı bir insan grubundansınızdır, duygularınızı döndürüp dolaştırmadan direk çevrenizde ki kişilerle paylaşırsınız.  Hedef odaklı bir yapınız vardır ve hedefe ulaşırken insiyatif ve kendi başınıza karar almaktan çekinmezsiniz. Maceracı ve cömert yapınızla çevrenizdekilerin hemen ilgisini çeker ve sevgisini kazanırsınız.


            Duygusal anlamda çabuk öfkelenen bir yapınız vardır. İsteklerinizin hemen o anda olmasını istersiniz. Zaman zaman çocuk gibi tepkiler verebilirsiniz, mesela hemen küsebilir ve alınganlık yapabilirsiniz. Öncü ve olayları başlatan bir yapınız vardır ve kendinizi direk ortaya koyarsınız. Hem bağımsız ve bir o kadarda meraklı oluşunuz sizi hayatta türlü deneyimler yaşamaya sevk eder sık sık. Hayatta bir şeyleri deneme yanılma yolu ile öğrenmeye yöneliksinizdir. Bu yaşamda her zaman öncelikler size verilmeyebilir, böyle durumlarla karşılaştığınızda daha az kapris yapmak yerinde olacaktır. Hızlı ve çabuk hareket etmenizde kaynaklı sakarlıklara biraz daha açıksınızdır.


            Anneniz sizin için her zaman güçlü, mücadeleci ve size özgürlük ve özgüven aşılayan biri. Bu hayatın mücadele gerektiğiniz ve mücadeleler karşısında yılmamanız gerektiğiniz size anneniz öğretmiş. Yalnız klasik anne-çocuk ilişkisinden çok aranızda daha dostvari, arkadaşça bir ilişki kurmuş olabilirsiniz.

    Sağlıkla ilgili olarak öncelikle öfke kontrolü problemleriniz olabilir, vücudunuzda kafa ve yüzünüz hassas olabilir, bu bölgenizi özellikle soğuklara karşı korumanızda yarar var. Yine dudaklarınız çabuk çatlayabilir, migren..vb baş ağrılarınız sıkça hayatınıza müdahale edebilir. Özellikle saçlarınıza özen göstermenizde yarar var erken yaşta saç dökülmeleri ve bölgesel kellik oluşabilir. Yine orta yaş sonrası yüksek tansiyon problemi ortaya çıkabilir.