29 Ağustos 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Spartak Maçı




Arkadaşlar daha önce FB-GS şampiyonluk maçı için astro-analiz yazısı yazmıştım, gayette havalı olmuştu, ilk maç üzerine yazımdı. Merak edenler BURADAN okuyabilirler.  Şimdi ikincisini deneyeceğim, kuralları uygulayarak bakalım bu sefer sistem işe yarayacak mı? Eğer bu da işe yararsa iddia bayileri önünde check-in yapabilirim bol bol J


Önce malzemeler, ilk lazım olan şey bir olay anının gökyüzü haritası. Bu da 29.8.2012  saat 21:45  istanbul. Aşağıda maçın oynanacağı anın gökyüzü haritasını çıkarmış bulunuyorum. Bu harita üzerinden tespitler yapmaya çalışacağım, bakalım kim galip gelecek? Aşağıda maçın oynanacağı anın gökyüzü haritasını görmektesiniz.


Maç Kadıköy’de oynanacağı için yükselen kısmını Fenerbahçe temsil eder, misafir ise alçalan yani Spartak ile temsil edilmektedir. Öncelikle Fenerbahçe tarafından olaylara hızlı bir göz atalım, durum nedir ne değildir? Fenerbahçey’i yükselen BOĞA  temsil etmektedir. Yöneticisi Venüs  4. evde ve yengeç  burcunda yer almaktadır. Venüs’ün yengeç burcunda olmasının çok extra bir önemi yoktur kendi 3’lüsünde yer aldığından dolayı ve skorlamada 8 puan aldığından dolayı nispeten olumlu bir gösterge sayılabilir. Fakat Venüs /Satürn arasındaki sert görünüm Fenerbahçe’nin engel, moral, motivasyon konusunda ciddi problemlere, eksikliklere işaret etmekte. Satürn sert kontağı oyun içinde sakatlanmalara da işaret etmekte.

Fenerbahçe hedeflerine ulaşabilecek mi ? Bunun  için haritanın 10. evine hemen göz atıyoruz. 10. evi oğlak burcu kesmekte ve yöneticisi Satürn güç kazandığı terazi burcunda fakat düşük bir ev olan 6. evde ve Venüs ile sert kontağı bulunmakta. Bu iyi bir gösterge değil, çok çalışma, çabalama ama hakkını yeteri kadar alamamak olarak algılanablir.


Peki Fenerbahçe ne kadar şanslı bu maçta? Bunun için haritanın 5. evini inceleyelim bakalım. 5. evi aslan burcu kesmekte ve yöneticisi Güneş yine 5. evde başak burcunda Jüpiter ile kontağı bulunmakta. Bu Fenerbahçe için +++ bir gösterge sayılabilir. Ama karşı taraf açısından da bir haritaya bakmamız gerekli. Şimdiye kadar fenerbahçenin nispeten şanslı olduğunu düşünebiliriz, karşı tarafın eli daha mı güçlü yoksa zayıf mı buna bakacağız.


Neyse bu kadar Fenerbahçe yeter birazda Spartak cephesini inceleyelim.
Spartak’ın yükselen burcu Akrep olarak karşımıza çıkıyor ve yöneticisi Mars akrep burcunda ve tamda yükselen çizgisinin üzerinde. Bu takımı süper agresif, çok güçlü yapmakta. Hatta Mars ve şans evinde ki Neptün ile görünümü Spartak’ın elini biraz daha güçlendirmekte. Devam edelim; hedefler için 10. eve bakıyoruz hemen. 10. evi yengeç burcu kesmekte ve burada Venüs bulunmakta. Venüs ve mars köşe evlerde ve güçlü yerleşimdeler bu spartak için oldukça +puan açıkçası. Yalnız Venüs’ün spartak’ın kayıp evinde bulunan Satürn ile sert kontağı oyuncu kaybına, sağlık sorunlarına işaret etmekte. Spartak’ın şansına hemen göz atalım, şans evini balık burcu kesmekte, ay/Neptün her ikisi de bu evlerde yer almakta. Zaten Neptün /Mars kontağı spartak’ın elini güçlendirmekte fakat ciddi olaylar, sansasyonel durumlar, krizlere işaret etmekte. Sevmedim! Spartak oyunu alsa bile sahadan sağ çıkar mı bilemedim? Problemler çok fazla.


Çok teknik oldu sonuca gelelim, analizi Türkçeye çevirelim..

Fenerbahçe’nin göstergeleri ne yazık ki Spartak kadar güçlü değil, fenerbahçenin kötü oynayacağı veya şansız olacağına işaret etmemekte ama Spartak çok daha güçlü. Fenerbahçe’nin agresif bir maç oynaması gerekiyor. Bu maç verilere göre Spartak’ın olabileceğine işaret etmekte…


Bu ikinci astro-analiz yazım.. Her defasında tırsıyorum böyle yazılar yazarken J

28 Ağustos 2012 Salı

31 Ağustos Balık Burcunda Dolunay





31 Ağustos 17 sularında Balık burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay genel anlamda iyicil etkilere sahip olacak. Dolunayın etkilerini (+/-4 gün) içinde hissedebiliriz.  Balık burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde;

-          Bu dolunay zamanı daha fedakar, hassas ve yardımsever olacağız
-          Hayal gücümüz tam gaz çalışacak ve yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalamak çok daha kolay olacak
-          Çevremizde gelişen olaylara karşı daha kabullenici yaklaşabiliriz
-          Sezgilerimiz oldukça kuvvetli olup, yol gösterici nitelikte olabilir
-          Yalnız kalmaya, kafa dinlemeye, huzur bulmaya daha çok ihtiyacımız olacak
Çok hassas olur, ota boka ağlayabiliriz
-          Kararlarımızı alırken, gerçekçi olmakta zorlanabilir, duygusal kararlar vermeye daha eğilimli oluruz
-          Ruhsa, mistik konular çok daha fazla gündeme gelebilir.
-          Balık dönemi, ekonomik olarak en belirsiz dönemdir, öngörülen değerlerde ciddi sapmalar meydana gelebilir. İstikrarı sağlamak zorlaşabilir
-          Sendikasal sorunlar, grevler, işsizlikle ilgili konular çok daha fazla gündeme gelebilir
-          Balık burcu dönemi, topluma kendini kurban etme teması ile bilinir. Kendini toplumun hayır işlerine adayan kişilerle ilgili daha çok haber okuyabiliriz, yardımlaşma konuları daha çok gündeme gelecektir. Fakat bu iyi senaryo, diğer bir senaryo ise Suikast girişimlerinin olabileceği. Gerçi gökyüzünde çok sert açılar yok, ama Balık temasında ki bu kurban modeli, suikastçileri de simgeler..
-          Keyif verici maddeler, uyuşturucularla ilgili önemli operasyonlar yapılabilir.
-          , ayaklarımız hassas olabilir, özellikle ayakların parmak kasları, burkulmalara, nasırla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir, ayakkabılar vurabilir.
-          Türkiye’nin bu dolunay 10. evine düşmektedir ve tam güney ay düğümünün üstüne. Güney ay düğümü geçmiş konuları, geçmişe ait kadersel konulara, kayıplara işaret etmektedir. Düzen yerine kaos vardır, çok önemli ayrıntıları kaçırmak yüzünden düşülen zor durumlar, gerçeklerin üstünün örtülmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir.  Siyasi anlamda mantık yerine çokça duygusal çıkışlar gözlemleyebiliriz. Uranüs etkisinden dolayı, İktidarda ki isimler, ünlü kişilerle ilgili skandal olaylar gündeme gelebilir. Yine iktidar partisi yapacağı çıkışlarla şimşekleri üzerine çekebilir.
-          Spor alanında güzel başarıların altına imzalar atılabileceği gibi, konser,tiyatro gibi ses getirici projeler gündeme gelebilir.
-          Dolunay zamanı Ay/Jüpiter kontağı özellikle abartlı davranışlar, konular, olaylar,. Din ile ilgili konuların din ile ilgilenen kişilerin çarpıcı açıklamaları, açıklamaların fazlaca gereksiz büyümesi gibi durumlar söz konusu, bunun yanı sıra sel-sis oranının artması demektir.


Burçlar üzerinde ki etkilerine göz atacak olur isek;


Koç ve Yükselen Koç Burcu;

Bu dolunay biraz karışık etkilere sahip, özel hayatınız, ilişkiler alanında bir takım sorunlar, problemler, gerçekçi olmayan düşünceler getiriyor olsa da, ev,aile, yerleşime ait konularda destekleyici etkileri olacaktır. Eğer sağlığınızla ilgili bir takım kontrollere gitmeniz gerekiyor ise bu dolunay zamanını değerlendirebilirsiniz. İş hayatına ilişkin özellikle, yeni projeler, teklifler gündeme gelebilir. Ama şartlar henüz çok net değildir, şartların netleşmesi 15 günü bulabilir. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;

Bu dolunay zamanı arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. yakın çevrenizden destekler alabilir, bunun yanı sıra ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olacaktır. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;

kariyerinizi ilgilendiren konularda etkin olacak. Terfi beklentiniz olabilir, iş değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklentileriniz olabilir. Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Bu dolunay sayesinde kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, bütçenizi yapılandırabilirsiniz.




Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;

Bu Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;

 Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz


Başak ve Yükselen Başak Burcu;

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. 

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;

dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;

bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;

dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. 


Kova ve Yükselen Kova Burcu;

dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardıma koşmaktır, bu borç-alacak,verecek şeklinde olabilir veya onun özel yaşamına, evliliğine dair olabilir.



Balık ve Yükselen Balık Burcu;

dolunay genel anlamda olumlu etkilere sahip, fakat sizler ilk etapta kendinizi gergin hissedebilirsiniz, bunun yanı sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Ben sizler adına şimdiden heyecanlandım desem yeridir! Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz.

27 Ağustos 2012 Pazartesi

27 Ağustos - 2 Eylül Haftası Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok yatkın olacaksınız. Hafta sonuna doğru özellikle yeni iş teklifleri ve projelerle karşılaşabilir, üstlerinizden destekler alabilir, önemli toplantılar veya projeler gündeme gelebilir. Daha ikna edici, araştırmacı ve meraklı olacaksınız.  Bu hafta Güneş-Pluton etkileşimi özellikle bu etkileri arttırcı nitelikte olacaktır, iş yerinizde güçlü kişilerden destekler, büyük güçlü iş projeleri, finansal anlamda sizi tatmin edecek işsel gelişmeler söz konusu olabilecektir. Kısacası iş ve kariyer odaklı ama olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta sizleri bekliyor olacak.


Boğa ve Yükselen Boğa;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma,mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler,reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar. Bu hafta yurt dışından, yabancılardan, uzak yerlerden keyifli haberler alabilirsiniz. Eylül 17’ye kadar ciddi anlamda aşkı bulmak için harika fırsatlar elde edeceksiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, yine bu tarihe kadar keyifli gelişmelerle karşılaşabilirler. Güneş ile Pluton arasında ki keyifli açının kesinleşeceği bu hafta; bir avukat, muhasebeci, önemli mevki sahibi biri sizin yardımınıza koşabilir. Bu özellikle size finansal anlamda kazanç getirecek olan bir teklif veya fikirde olabilir. Yurt dışı, alım-satım, seyahatler konusunda da keyifli gelişmeler bekleyebilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu dönemde  süreçte ev,yuva,aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Güneş ile Plutonun olumlu etkileşimi sayesinde, yeni ev almak, kiralamak, değişiklikler yapmak, ipotek için finansal anlamda destek arayışına girebilirsiniz. Araştırmalar yapabilirsiniz. Bu banka kredi çekmek, borç almak ..vb şekillerde olabilir. Yine bu açı sayesinde finansal olası bir krizi mantıklı yaklaşımlarınızla üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, bu yeni bir müşteri veya yeni bir işin habercisi de olabilir. 1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yaşamınızda ki olası krizleri bu hafta size yarar olacak şekilde çok iyi idare edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Yakın çevreniz-kardeşleriniz-komşularınızla olası sorunları mantıklı bir şekilde çözüm üreterek üstesinden gelebileceksiniz.  Fakat bu hafta özellikle Pluton ile Güneş arasında ki uyumlu etkileşim, ile eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden fikirsel anlamda destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bunun yanı sıra, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özellikle para ile ilgili olabilir bu görüşmeler. Güçlü kişilerden güçlü destekler, ortak girişimlerinizde başarı elde oranının oldukça yüksek olacaktır bu hafta.


Aslan ve Yükselen Aslan;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür burcunuzdan çıkıp Başak burcuna geçtiğinde artık nefes almaya başlayacaksınız. 17 Eylüle kadar finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili mnik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde yeni size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektronik aletler alabilir, hediye gelebilir, satın alabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Plutın arasında ki etkileşim sayesinde iş ortamınızdan, birlikte çalıştığınız kişilerden gelecek olan güzel desteklere işaret etmekte. Bu destek fikir veya proje bazında veya bir iş teklifi şeklinde de gerçekleşebilir. Ya da iş hayatınıza kullanacağınız bir bilgi portalı, web sitesi ile ilgili de çalışmalara başlayabilirsiniz


Başak ve Yükselen Başak;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylülde Merkür burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar kadar kalacak. Bu tarihe kadar hayatınızla iletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz, bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar. Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Önemli belgelerin imzalanması,önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Hemen akabinde Pluton ile güneş arasında ki etkileşim sayesinde aşk hayatınıza ilişkin önemli haberler alabilirsiniz, görüşmeler gerçekleşebilir, çocuklarınızın hayatına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileri ve özel hayatı biraz daha derinlemesine sorgulayabilir ve kendinize rota da çizebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren önemli projelerle ilgili görüşmeler de gerçekleşebilir.


Terazi ve Yükselen Terazi;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür 12. evinize giriş yapacak, burası kapalı, görünmeyen, gizli işlerin olduğu alandır. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. 17 Eylüle kadar Merkür burada seyahat edecek, bu tarihe kadar bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır, hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır. Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazana siz olursunuz. Güneş ve Pluton gçlü bir görünüm gerçekleştirecekler, ev eşrafından, ev arkadaşınızdan, ailenizden bazı fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz, geçmişe ait bir takım konular yeniden gün yüzüne gelebilir ve konuşmanız üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ya da ailenizden finansal anlamda bir destek alabilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için belki de kredi-borç para arayışına girebilirsiniz. 


Akrep ve Yükselen Akrep;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak 17 Eylüle kadar bu burçta yolcuğuna devam edecek. Bu gayet güzel bir yerleşim olacak çünkü hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız. Merkür başak burcuna girdikten hemen sonra Pluton/Güneş  ile güçlü bir görünüm gerçekleştirecek, bu önemli bir sözleşme veya anlaşmanın işaretine benziyor. Bu kariyerinize ilişkin alabileceğiniz güzel bir haber, telefon veya e-posta da olabilir. Yakın çevrenizden, arkadaşlıklarınızdan, dostlarınızdan fikirsel anlamda güzel destekler görebilirsiniz. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz veya kursa ya da en azından bununla ilgili daha kararlı davranabilirsiniz


Yay ve Yükselen Yay;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

Merkür 1 Eylülde Başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. 10. evinize giriş yapacak olan Merkür, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Merkür başak burcuna geçtikten geçtikten hemen sonra pluton/güneş arasında  güçlü bir etkileşim olacak, harika bir iş teklifi olabileceği gibi, finansal anlamda kazançlarınızı arttırabilecek bir görüşme, toplantı veya haberde olabilir. Ya da finansal konularla ilgili iş yerinizle bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak, 9. evinizde 17 Eylüle kadar seyahat edecek olan Merkür, sizi hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya,okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslar arası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabileceksiniz. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Güneş ile  burcunuzda ilerleyen Pluton ile güçlü bir görünüm gerçekleştirecektir. Bu önemli bir finans görevlisi, avukat, profesör veya önemli mevki sahibi birinden gelebilecek olan güzel bir desteğe işaret etmekte. Ya da uzak bir yere yolculukta olabilir bu. 


Kova ve Yükselen Kova;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür burç değiştirip başak burcuna giriş yapacak 26 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. 8. evinizde ilerleyecek olan Merkür, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka,prim, ödeme ..vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsinizBu hafta Güneş ile Pluton güçlü bir görünüm yapacak; finansal konular ve geleceğe yönelik hedefleriniz planlarınız ile ilgili gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Ya da derin ve gizliden ciddi araştırmalar içine girebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun bu etki size finansal anlamda zihninizi meşgul etmesine neden olacaktır.



Balık ve Yükselen Balık;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17  Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir.Bu hafta Güneş işe Pluton arasında ki  güçlü etkileşimi ile arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güçlü destekler alabilirsiniz. Yazma, iletişim, öğrenme, eğitimle ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır hayatınızda. Bir arkadaşınızın, dostunuz sizi yönlendirecek önemli fikirler verebilir, destekler sunabilir. 



23 Ağustos 2012 Perşembe

Savaşma - Seviş (Mars Akrep Burcunda 7 Ekime Kadar)





Hepinize Selam;

Güç, ihtiras, tutku, mücadele gezegeni Mars bugün saat 19:00’da akrep burcuna giriş yapacak ve 7 Ekime kadar bu burçta seyrine devam edecek. Mars, akrep burcunun yönetici gezegeni olduğundan en güçlü konumda olacak. Şimdi bunun hakkında biraz bilgi verelim;

-          7 ekim tarihine kadar derinleşişmesi, profesyonelleşilmesi gereken  konularda tam destek verecektir
-          Mars, akrep gibi dişil bir burçta yer alacağından dolayı direkt bir şekilde kendini ortaya koymaz, daha sinsice hareket edilmesine olanak sağlar. Sinsice, kurallı, derinden, hesaplar yaparak, taktiksel.
-          Savaşma –Seviş bu dönemin sloganıdır.
-          Bu seyahat uygun yerde, uygun zamanda,uygun şekilde harekete geçmek demek. Girişimlerimiz sonuçsuz kalmaz
-          Fiziksel güç ve sabrın birleştiği bir dönemdir bu
-          Gizemli, ökült konulara ilginin oldukça arttığı dönemdir, büyü,maji gibi konularda yaşantımıza kıyısından köşesinden girebilir, muhabbetlerimizde rastlayabiliriz
-          Dayanıklılığımızın test edileceği bir dönemdir bu ama sonuç elbette başarılı olacaktır
-          Daha detaycı, daha kuşkucu, tutkuların fora olacağı bir döneme giriyoruz
-          Sex, cinsellik, erotizmle ilgili konular yaşantımızda daha etkin bir şekilde yer almaya başlayacak, bu konularla ilgili daha çok haberlere rastlayabiliriz, elbette bununla ilgili dünyayı karıştıracak skandallarda söz olabilir
-          Özellikle mühendislik, madencilik, şarapçılıkla ilgili mesleklerle ilgili önemli gelişmeler kaydedilebilir
-          Yalnız mücadelelerimiz daha çok ya hep ya hiç yasası şeklinde çalışır, bu durumda biraz dikkatli olmakta yarar var
-          Özellikle petrolle ilgili konularda mücadele, gerginlikler oluşabilir bu süreçte beğenmedim
-          Ölümle ilgili konular, ölümle ilgili temalarda sıkça gözümüzün önüne gelebilir, özellikle gizli kalmış ölümler, gizli saklı kalmış ölüm-ölülerle ilgili sırlar,konular ortaya çıkabilir.
-          Türkiye açısından değerlendirdiğimizde ise;


Mars Türkiye’nin 5. evinde ilerleyecek, 5. ev kumar, spekülatif işler, doğurganlık, çocuklar, tiyatro, eğlence mekanları ve yerleri, spor müsabakaları demektir.

Daha önce ki sert mars transitinde Türkiye’de çocuklara yönelik cinsel tacizler çokça görünür olmaya başlamıştı yine böyle bir risk söz konusu.

Yine bir önce ki bu transit sırasında ölüm odaları bulunmuştu.

Özellikle 31 ağutos haftası eğitim, sınavlar, telif hakları ile ilgili gergin konular oluşabilir. DGS’nin sonuçları açıklanabilir.

11 Eylül haftasını hiç beğenmedim, Türkiye’nin hem plutonu hem de Uranüs’ü ile etkileşimde olacak, gizli saklı, kuytu yerlerde patlamalar, skandallar oluşabilir. Bu hafta özellikle direkt savaş olmasa bile savaşla ilgili konular ciddi gelişmeler, adımlar atılabilir. Devrimci hareketler, adımlar atılabilir. Savaş riski evet var ama Türkiye az hasarla, sıyırarak geçilecek bir süreç Kasımdan sonra asıl gergin etkiler başlayacak çünkü.  Ama 11 eylül haftası riskli, gergin, ölümlerin, tacizlerin, skandalların patlak verebileceği bir hafta. Türkiye’nin kendi içinde olayların oldukça karışacağı bir dönem ama dış ilişkiler konusunda daha sakin bir tempo ile hareket edebilir. Ama içsel ayaklanma, iç isyanlar, yöneticilere karşı isyan hareketli, yürüyüşler, mitingler..vs

Hatta ülke yöneticileri veya sanat camiasından önemli kişilere suikast saldırıları veya ölümleri de gündeme gelebilir.

Sporla ilgili başarılı haberlerin gelebileceği bir dönemde olacağız.

Özellikle 20 Eylül haftası, kadınlar, çocuklar, cinsellik konuları çok iç içe olabilecek. Kadınlar cinsel taciz hikayeleri, çocuklar cinsellikle ilgili konular ön planda olabilecek. Mars, Türkiye’nin Venüsü ile kavuşumda olacak.

Burçlar açısından değerlendirecek olursak eğer;

Koç ve Yükselen Koç Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. Bu tarihe kadar olası ameliyatlarınızda süperella geçecektir, sıkıntı yok. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz.



Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. 


İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gereken, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır. Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konularda ki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşeriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 7 ekime kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz. 


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz.


Başak ve Yükselen Başak Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. 

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız.


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
7 ekime kadar burcunuzda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir. 


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. 


Kova ve Yükselen Kova Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.



Balık ve Yükselen Balık burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat-ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda ki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız.

20 Ağustos 2012 Pazartesi

20 - 26 Ağustos Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç Burcu;
20-27 Ağustos Haftası


Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım;
22 Ağustosta da Güneş başak burcuna girerek önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız iş hayatı olacak ve sizi çok daha fazla çalışacağınız, bol bol mesailere kalacağınız ve yorulacağınız bir süreç bekliyor olacak. Yalnız Güneş ile Neptün arasında ki gerginlikten dolayı, çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. Bu tarihe kadar olası ameliyatlarınızda süperella geçecektir, sıkıntı yok. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz.



Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım;
22 Ağustosta da Güneş başak burcuna girerek önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız yine aşk, çocuklar, hayatın keyifli ve eğlenceli yönleri olacaktır. Yalnız bu hafta Güneş ile Neptün gergin olacaklar, özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden



İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
20-27 Ağustos Haftası


Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım;
22 Ağustosta da Güneş başak burcuna girerek önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişimle ilgili konular, kardeşlerle ilişkiler, eğitimle ilgili konular olacaktır. Tüm iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacak, bazılarınız web sitesi, blog, internetle ilgili işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gereken, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır. Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konularda ki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşeriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım; Birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberlerde alabileceksiniz. Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz.  22 Ağustosta da Güneş başak burcuna girerek önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişimle ilgili konular, kardeşlerle ilişkiler, eğitimle ilgili konular olacaktır. Tüm iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacak, bazılarınız web sitesi, blog, internetle ilgili işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 7 ekime kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden





Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım;
23 Ağustosta da Güneş başak burcuna girerek önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız yine para, kazançlar, maddi koşullar, alacaklar, sahip olduğunuz eşyalar üzerine olacak. Ne güzel bol bol para geliyor, keyifli bir süreç iyi kullanın karşınıza çıkacak olan olası fırsatları. Neptün ile Güneş bu hafta birbirileri ile pek iyi geçinemiyorlar, hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Başak ve Yükselen Başak Burcu;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Şimdi bu etkilere göz atalım;
Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Fakat Güneş ile Neptün pek iyi geçinemeyecekler bu hafta, ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Ben biliyorum ki son 1-1,5 ayınız pek tatsız tutsuz geçti ama bu süreç sona ermek üzere. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
20-27 Ağustos Haftası


Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Güneş sayesinde oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Fakat Güneş ile Neptün arasında ki keyifsiz görünüm, özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar burcunuzda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden





Yay ve Yükselen Yay Burcu;
20-27 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Güneş’te  sayesinde üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Güneş yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek.  Yalnız Neptün ve Güneş arasındaki olumsuzluk, biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili mnik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
20-27 Ağustos Haftası


Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Güneş’te  sayesinde mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş ise bir ay boyunca, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır.İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız güneş ile Neptün bu hafta biraz huzursuz görünüm içinde olacaklar, yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Kova ve Yükselen Kova Burcu;
 22-28 Ağustos Haftası

Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Güneş’te  sayesinde  Bu biraz karışık bir etki aslında, çünkü kazançlar ve kayıplar bir arada olacaktır finansal anlamda. Evet peşi sıra ödemeler söz konusu olacaktır fakat aynı şekilde daha rahat ve kolay para kazanabileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlardan elde ettiğiniz gelirler artabileceği gibi, kredi araştırmaları yapabilir, bankacılık işlemleri yapabilir, vergiler, borçlar, primler, burslar, taksitler gibi konularla epey meşgul olabilirsiniz.  Neptün ve Güneş ikilisi, hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden




Balık ve Yükselen Balık burcu;
22-28 Ağustos Haftası


Bu hafta genel olarak iyicil etkileri söz konusu, Güneş burç değiştirip artık başak burcunda seyahatine başlayacak, mars artık zarar verici konumdan çıkıp çok güçlü olduğu akrep burcuna giriş yapacak. Güneş’te  sayesinde İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz. Yalnız Neptün ile Güneş arası pek sevimsiz olacak bu hafta, ilişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı. Marstan bahsedelim birazda, 7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat-ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda ki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız. Bu hafta bayram ve hepinize iyi bayramlar şimdiden