29 Haziran 2012 Cuma

Düşünce Gücü Testi




            Dün gece aklıma geldi hatta twitterdan da paylaştım. Madem bu düşünce gücü bu kadar önemli, kuantumdan vesaire aldı başını gidiyor, yıl olmuş 2012 her yerde bilinç sıçraması, farkındalığın artmasından bahsediliyor, bende bununla ilgili bir test yapmaya karar verdim. Ama bunu tek başıma yapamam, tamamen sizlerin desteğine ihtiyacım var, sizler olmazsanız olmaz. Hem sistemin çalışıp çalışmadığını da test etmiş olacağız….

            Herkesin dilinde, iyi düşün iyi şeyler olsun, senin düşüncen her şeyi bir anda değiştirebilir, düşüncenin, zihnin enerjisi çok güçlüdür. Peki birey olarak bile bu kadar güçlüyse bu düşünce gücü  dağınık birbirinden kopuk zamanlarda bunu yapmaktansan aynı günde aynı dakikada bir sürü insanın aynı şeyi düşünüp bunu gerçekleştirmesi acaba olanaklı mı  ? Bunu çok merak ediyorum ve hepimizi teste davet ediyorum. Bu testi gerçekleştireceğimiz günü sonra belirleyeceğiz ama öncelikle hepimizin aynı anda aynı konuya odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için olası konuları aşağıda veriyorum, sizler bu 2 gün içinde konuyu seçin, sonra tarihi belirleyip bu seçtiğimiz konu üzerinde düşüncelerimizi aynı anda yoğunlaştıracağız. Bakalım neler olacak ? Siz oylamayı yapın, çıkan sonuca göre zihin gücümüzü neye yoğunlaştıracağımıza karar vereceğiz. Konular sayfanın sağ tarafında yer almaktadır, 2 gün içinde hangi konu en çok oyu alırsa o konu üzerinden devam edeceğiz….


25 Haziran 2012 Pazartesi

25 Haziran -1 Temmuz Arası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise, arkanızdan dönen dolaplar, oyunlar, söylentiler can sıkabilir, iletişim ve ulaşımla ilgili konularda yanılgılar söz konusu olabilir. Eğer işiniz yaratıcılık, reklamcılık, yazarlık, reklam yazarlığı…vb gibi bir iş ise bu etki sizlerin hayal gücünü çok daha genişlemesine ve güzel işler ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Yaşamınızda hem iş hem aile hem de sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olunması gerektiğini vurgulamakta. Karşınıza çıkacak olaylara farklı yönlerden, farklı şekillerde yaklaşımlar sergilemeniz sayesinde zarar görmekten yırtabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz.


Boğa / Yükselen Boğa
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise özellikle para ve kazançlarınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli ve özenli olmanız gerektiği konusunda uyarmakta, finansal anlamda büyük riskler altına girmemenizde yarar var. Alış-verişlerinizde paranızı dikkatli sayarak alın, parayı ilgilendiren konularda hatalar yapmaya oldukça açık olabileceksiniz. Paranızı boşa ve gereksiz yerlere harcayabilir sonrada oturup hayıflanabilirsiniz. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle öngörülmez, kontrol dışı olaylar gündeme gelebileceği gibi, zihinsel anlamda özel uyanışlar yaşayabilir, farklı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yalnız koşulları ve şartları çokta fazla zorlamamanızda yarar var, bir şeyler olmuyorsa bırakmayı da öğrenebilmelisiniz. Yaşamınızda değişim istiyorsanız bunu önce zihninizde inanarak başlatmalısınız.  Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı..


İkizler / Yükselen İkizler
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise özellikle iş ve kariyerinizi, toplumsal statünüzü ilgilendiren konularda aldanmalara, hayal kırıklıklarına, karmaşa yaratacak durumlara düşülebilir, ani ve fevri kararlardan önce sakin kalıp düşünmenizde yarar var. İş yaşamınızda gördüğünüz, duyduğunuz her gelişmeye inanmayın, görünenin altında yatan bir çok gelişme ve olay yatabilir, dikkatlice izleyin. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve iletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın.


Yengeç / Yükselen Yengeç
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, seyahatler, önemli evraklarla ilgili konularda kafa karıştırıcı durumlar oluşabilir, parasport / vize ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta hayal gücünüz çok daha güçlü ve rüyalarınız çok daha anlam kazanacaktır. Yaşamı daha fazla sorgulamanıza neden olacak olaylarla karşılaşabilir, ruhunuzu rahatlatacak olaylara yönlenebilirsiniz. Sizden mesafe olarak uzakta olan kişilerin sizleri aldatmasına,kandırmasına  izin vermeyin, gözünüz açık olsun. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir.


Aslan / Yükselen Aslan
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise,özellikle arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan büyük yardım ve destekler görebilirsiniz, bir arkadaşınız, dostunuz sayesinde ruhsal anlamda rahatlamaya yaşayabilirsiniz fakat maddi anlamda şartlar sizi zorlayabilir, gerçekçi olmakta, gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kredi almak, yüksek meblalı borçlar altına girmek, kefil olmak için pek uygun bir dönem değil. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte. Ve bu hafta Merkür burcunuza giriş yapacak, her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak.


Başak / Yükselen Başak
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise hem iş ve kariyer hem de ikili ilişkiler alanında dikkatli adımlar atılması gereken bir hafta, aldanmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir. Gördüğünüz, duyduğunuz şeylerin arkasında dönen başka durumlar oluşabilir. Olası gelecek destekleri de geri çevirmeyin, her fırsatı değerlendirmeye çalışısın. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, iletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir.


Terazi / Yükselen Terazi
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizin yaşamınıza ise olası etkisi iş ve çalışma ortamınızda dikkat dağınıklığı yüzünden olası problemlere işaret edebilir, özellikle ileti ve kargolar karışabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz veya yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz, yalnız aldanmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olun. Gelen tekliflerin altları çok dolu olmayabilir veya yeni gelen olası müşterilerin niyetleri gerçekte çok iyi olmayabilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın.


Akrep / Yükselen Akrep
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizin yaşamınıza ise ev,yuva, aile ile ilintili konularda kafa karışıklığı yaşanabilir, eğer bu günler ev için kredi alacaksanız dikkatlice araştırmanızı önerebilirim, paranızı doğru ve etkin bir şekilde kullanmaya, harcamalarınızı düzenlemeye özen göstermelisiniz, cebinizde ki para aniden pul olabilir ve siz neye ve nasıl harcadığınızı anlamayabilirsiniz. Evinizin ihtiyaçları için daha çok para harcamanız gerekebilir. Bunun yanı sıra size ruhsal anlamda iyi gelecek konular üzerinde de harcamalar söz konusu olabilir, psikiyatri olabilir, kişisel gelişim olabilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var. . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.


Yay / Yükselen Yay
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklık gerektiren konulara bir tık daha dikkatli olmanızda yarar var, her ne kadar ortaya çıkacak olsa da arkanızdan bir takım dolaplar dönebilir, sınırlarınız zorlanabilir. Size destek vermek için söz verenler sözlerini tutmakta bu hafta biraz zorlanabilirler açıkçası. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat,alım-satım..vb konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor…


Oğlak / Yükselen Oğlak
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sağlığınızla ilgili konularda daha çok harcama yapmanız gerekebilir, eğer yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizde yarar var, uygun bir süreç değil. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde sizleri içten içe huzursuz edecek gelişmeler söz konusu olabilir, güveniniz sarsılabilir. Bu hafta yediklerinize, içtiklerinizde daha dikkatli olun, mideniz her zamankinden daha hassas olabilir, yanmalar oluşabilir. Varsa gastrir, ülser gibi rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz.


Kova / Yükselen Kova
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası



Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Özellikle aşk ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda fazlaca hassas olabilir, çabuk etki altında kalabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren bir iş yapıyorsanız veya sektördeyseniz bu süreçte en güzel işlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda güzel paralar kazanabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz ya da en azından önümüzde ki süreçte meyvelerini toplayabileceğiniz adımlar atabilir, görüşmeler içine girebilirsiniz bol bol. Ama özel hayatınızda dikkatli olmanızda yarar var, her gördüğünüze, her duyduğunuza hemen inanmayın. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız.


Balık / Yükselen Balık
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizlerin yaşamına yansıması ise bu hafta sezgileriniz oldukça kuvvetlenebilir, aklınıza gelen her an başınıza gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta kullandığınız ilaçların yan etkileri artabilir, ilaç kullanımında dikkatli olmanızda yarar var. Yine evinizde, yaşadığınız yerde su tesisatına ilişkin, su ve sıvılarla ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, bu yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir.











18 Haziran 2012 Pazartesi

18 - 24 Haziran Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koçlar;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasında gerginlikle beraber özel hayatınızda, ortaklık gerektiren işlerde, ev-yuva-ailenizle iletişimsel problemler, kaygı arttırıcı durumlar, eleştiri oklarını üzerine çekebileceğiniz koşullar oluşabilir. Kesin sonuçlar beklediğiniz konular için ayın 21 ve sonrası zaman çok daha uygun olacaktır. Lakin 21’i itibari ile Güneş yengeç burcuna giriş yapacak ve 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, aile, yerleşim, yer değiştirme, taşınma, ailevi konular olacak ve bu konularla ilgili ertelediğiniz, gör ardı ettiğiniz ne varsa ele alma zamanı olacak. Bu hafta Uranüs – Pluton arasında ki gerginlik kesinleşecek, aslında sadece bu hafta değil önümüzde ki haftaya da etkisini hisettirecektir. Özellikle kariyeriniz, toplumsal statünüzle ilgili konularda değişime ve her türlü teklife açık olmalısınız. Sektör bile değiştirebilirsiniz. Yaşamınızda her anlamda değişime açık olmalı ve direnmemelisiniz. Bu hafta etkinleşecek olan Güneş – Neptün etkileşimi ise kendinize dönmek, özünüzü keşfetmek, bilinç altı konuları ile ilgilenmek, rüyalarınızın etkisi altında kalmanızda kuvvetle muhtemel. Yalnız lütfen kazalara oldukça açık olacaksınız, dikkatsizce adımlar atmaktan çekininiz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasındaki gerginlik özellikle iş ve çalışma ortamınızı,çalışma durumunuzu ilgilendiren konularda kötümser düşünmenize, kaygılanmanıza ve işlerin gecikmesine, tam olarak umduğunuz gibi gitmemesine neden olabilir ama endişelenmeyin  21i itibariyle her şey rayına ve düzene oturmaya başlıyor çünkü. 21 Haziranda güneş yengeç burcuna geçerek ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular seyahatler, iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aile eşrafı üzerine olacaktır. Eğer kitap yazmak istiyorsanız süper bir zaman diliminde olacak, türlü seyahatlere çıkmak için fırsatlarınız olacaktır. Her türlü iletişim trafiğiniz rahat bir şekilde akacaktır. Zaten Güneş – Neptün ikilisi sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan manevi anlamda oldukça destekleneceğinize hatta onlarla tatil planları yapabileceğinize işaret etmekte.

İkizler ve Yükselen İkizler;
18-24 haziran Haftası;

Jüpiter artık burcunuzda ve uzun bir süre ikizler burcundan yaşama dair şikayetler kabul etmiyorum. Bolluk, bereket, şans, genişleme, büyüme, fırsatlar gezegeni tam bir sene burcunuzda kalacak zira. En son boğa yani benim burcumdaydı, ben 1 sene boyunca bol bol meyvesini yedim şimdi sıra sizlerde! Bu hafta Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik maddi konularda kaygılarınızı arttırabilir, endişeli bir ruh haline sokabilir sizleri hatta özel hayatınızda sudan sebepler ve gereksiz eleştiriler yüzünden gerginliklerin çıkmasına neden olabilir. Ama dert etmeyin 21 Haziran da Güneş yengeç burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Zaten Güneş- Neptün ikilisi özellikle kariyer anlamında artık işlerin yoluna girmesi için yöneticilerinizden, önemli kişilerden alacağınız güzel desteklere işaret etmekte. Hatta belki bu hafta işinizle ilgili seyahatlere de çıkabilirsiniz.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
18-24 haziran Haftası;



Uzunca bir süredir dertli yengeçler, atılım yapamayanlar, girişimleri engellenenler, hastalıklarla boğuşanlar, yaşamında kontrol dışı gelişmelere maruz kalanlar! Evet bu süreç artık yavaştan sona eriyor. Ama önce bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür, Satürn ile sert kontakta olacak ve son kez kaygılarınızı, korkularınızı biraz daha arttırabilir, son dakika folu atabilir, ailenizle, evinizle ilgili bir takım sorun ve problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Lakin 21 Haziran da Güneş burcunuza giriş yaparak süper güç ve motivasyon verecek ve adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. Zaten Güneş – Neptün etkileşimi özellikle yayıncılık, iletişim, seyahat, satış, pazarlama konusunda süper güzel desteklere de işaret etmekte, sanki yaşamınızda görünmez bir el değişmişçesine bütün işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Ve bu arada bu hafta sezgiler fora olacak sizlerde, sezgilerinize bol bol güvenin!


Aslan ve Yükselen Aslan;
18-24 haziran Haftası;

Aslanlar için bu hafta keyifli haberlerim yok açıkçası, bu yüzden iyi şeyler duymaya ihtiyacınız var ise bu yazıyı okumadan geçebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden hesapta olmayan iletişin problemler, hesap hataları, ruhsal anlamda kaygılar yüzünden kendinizi pekte iyi hissetmeyebilirsiniz, evhamlı bir ruh haline bürünüp bunu dalga dalga büyütebilirsiniz. 21 Haziranda da Güneş 12. evinize giriş yapacak ve 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, bilinçaltı, korkular, kayıplar, kabuğunuza çekilme, kontrol dışı gelişen olaylar, durumlar, yalnızlık ihtiyacınızın artması, hastalıklar, kayıplar gibi durumlarla uğraşmanız söz konusu olabilecektir. Evet kabul ediyorum biraz sevimsiz ama benim elimden gelen bir durumda yok açıkçası. Yalız Güneş – Neptün etkileşimi bir ihtimal maddi kazançlarınızı hareketlendirici, maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı etkiler yaratabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
18-24 haziran Haftası;

Bu hafta Merkür ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden finansal konular ve arkadaşlık ilişkileri ile ilgili konularda sizleri kaygılandırıcı, endişelendirici konular gündeme gelebilir, ilişkiler minik bir test aşamasından geçebilir. 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte inanılmaz sosyalleşecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Arkadaşlarınızı yönetmeniz, idare etmeniz, yönlendirmeniz gerekebilir. Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız. Güneş – Neptün etkileşimi ile de özellikle yalnız olanlar romantik ilişkilere ve kişilere çekilebilir, birliktelikleri olanlar ise keyifli, romantik bir hafta geçirebilirler partnerleri ile birlikte. Burcunuzda ilerleyen mars enerjinizi katlamaya devam ediyor, ay sonuna kadar güç ve efor gerektiren koşuşturmalı işlerde sizlere destek olmaya devam edecek. Ay sonundan sonra sizlerde artık dinlenme ve rahat bir nefes almaya başlıyor olacaksınız.


Terazi ve Yükselen Terazi;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür/ Satürn gerginliği ile başlıyoruz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda tatminsizlik, kaygılar, endişeler söz konusu olabilir fakat  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız, kendinizi gösterebileceğiniz konular iş ve kariyerinize ilişkin konular olacaktır. İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda size destek olacak kişilerle, yeni müşterilerle karşılaşmanız, yaratıcı esinlerinizi kullanmanız için size gerekli desteği sunacaktır. Satürn halen burcunuzda ilerlerken sorumluluklarınızı ve siz istemesenizde omzunuzda ki yükleri arttırmaya bir yandan devam ediyor olacak, ekim ayında ancak bir rahatlama söz konusu olacak sizler için. Bu yüzden bu zamana kadar Satürn’ün öğretmenliğinden ve bilgeliğinden yararlanmaya bakın.


Akrep ve Yükselen Akrep;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz, beklenmedik iletişim problemleri, gündeme gelebilir, kendinizi gelecek hedeflerinizle ilgili endişeli, kaygılı, bir ruh hali içine sokabilirsiniz fakat 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, tatil planları, nereye ne şekilde gitsem, rezervasyonlar, statü sahibi kişilerle birlikte olmak ve onlardan destek görmek mümkün olacaktır. Bu bir aylık süreçte seminer verebilir, kalabalık gruplara seslenmeniz gerekebilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile aşk için yolculuklara çıkabileceğiniz gibi, yaratıcılık gerektiren alanlarda, hobilerinizde, sinema, tiyatro gibi konularda başarı elde etmeniz için size oldukça destek olacaktır. Ama yalnızsanız da oldukça romantik bir ilişki içine çekilebilirsinizde sizden mesafe olarak uzakta yaşayan biri ile.


Yay ve Yükselen Yay;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Finansal konularda, ortaklaşa işlerde özelikle beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir, isteklerinize ulaşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Fakat; 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz.  Güneş / Neptün etkileşimi ile evinizde yapmayı planladığınız romantik dokunuşlar için aslında tam zamanı, boya, badana, eşyaların değişimi gibi. Ailenizden gelecek olan güzel desteklere de işaret etmekte.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Hem ilişkiler ortaklıklar hem de kariyerinizi ilgilendiren konularda endişeli, kaygılı bir ruh hali içinde olabilirsiniz, şuan sahip olduklarınız sizleri yeterince tatmin etmeyebilir ve çevrenizdekileri sürekli eleştirebilirsiniz. Fakat; 21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz zor ama yardım gereken konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar başlayabilir hayatınızda. Bunun yanı sıra yalnız olanlar, yeni tanışacakları kişilerle güzel ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. Güneş / Neptün etkileşimi ile finansal anlamda özellikle destek bulabileceğinize, maddi olarak rahatlayacağınız haberler almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren veya alım-satım işlerinden de gelir elde edebileceksiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. İş ve çalışma ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim problemleri gündeme gelebilir, uzlaşmakta, orta yolu bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Zam istemek içinde uygun bir hafta değil arkadaşlar. Fakat  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular iş ve çalışma ortamınızla ilgili konula, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz olacaktır. Bu dönem bir çok yeni iş projeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakat iş ile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır.Büyük beklentiler içine girmeyin. Güneş / Neptün etkileşimi ile de yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir.


Balık ve Yükselen Balık;
18-24 haziran Haftası;

Haftaya Merkür / Satürn gerginliği ile başlıyoruz. Özellikle finansal anlamda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun bir hafta değil, bunun yanı sıra özel hayatınızda bir takım karmaşalar, tedirginlik yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Fakat;  21 Haziranda Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızı her an çalabilir hem de sürpriz bir şekilde. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu bir aylık süreçte olumlu koşullarla karşılaşabilirler, sanat dahil her türlü yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Güneş / Neptün etkileşimi ile de evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek, bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı bir hafta içinde olacağınıza da işaret etmekte.










14 Haziran 2012 Perşembe

Bir Kap Su- Bir Astro Soru




Selam Arkadaşlar;

Uzun süredir sizlerle yazılarımı paylaşıyorum, kah haftalık burç analizleri olsun kah Türkiye-dünya gündemi kah özel analiz yazıları… Şimdiye kadar bunları hiçbir karşılık beklemeden yaptım. Ama malum havalar fena sıcak! Ve daha da ısınacak! Sokakta yaşayan ve bu sıcaklarda su ve yiyecek bulmakta zorlanacak olan bir çok sokak hayvanları var. Ben hayvanları deli gibi seven bir insanım ve tek başıma bir şeyler yapmam çok zor. Ne kadar çok insan, ne kadar çok güzel enerji o kadar güzel iş derim her zaman…

Peki daha fazla uzatmayacağım, sizlerle minik bir oyun oynamak istiyorum. Şimdilik bu pilot oyun 10 günlük olacak sonra duruma göre uzatabilirimde bilemedim, süreci izlemem gerekiyor zira… 

Oyunumuz çok basit! Kapınızın önüne bu sıcak havalarda bir kap su veya mama koyup resmini çekiyorsunuz ve daha sonra Twitter üzerinden #birkapsubirastrosoru  hastagi ile @dincerguner ‘e yolluyorsunuz sonra ben gelen resmi RT ediyorum.

Günde 5 şanslı kişi resmini gönderdikten sonra, o kişinin doğum haritası üzerinden merak ettiği 1 soruyu yanıtlayacağım.

Doğum bilgilerini (Doğum yeri, doğum saati, doğum tarihi)  ve sorunu isterse Twitter üzerinden gönderebilir, isterse mail üzerinden gönderebilir. Sorular her günün gecesinde yanıtlanacaktır. (Sevgilimle evlenebilecek miyim soruları yanıtlanmayacaktır)

Her şey bu kadar basit, sokak hayvanları için bir kap su koy ardından astroloji haritan üzerinden sorunu sor cevabını al. Sen mutlu ol, sokak hayvanları mutlu olsun, bende iyi bir şeye vesile olduğumdan dolayı mutlu olayım, herkes mutlu olsun…

Günde sadece 5 şanslı kişi, kişileri de her gün ben seçeceğim ve Twitter üzerinden kazananları yayınlayacağım düzenli olarak….

Bu dünyada hepimize yetecek kadar yer var, yeter ki sevmeyi ve destek olmayı öğrenelim…





11 Haziran 2012 Pazartesi

11 - 17 Haziran Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür –Uranüs gerginliği öncelikli olarak sizleri etkilecek çünkü Uranüs hali hazırda sizin burcunuzda hareket etmekte. Ev, yuva, aile yerleşime ait konularda bir takım radikal kararlar ve düşünceler söz konusu, beklenmedik ani şok edici haberler gündeme gelebilir, evinizde kullandığınız elektriksel aksamda veya elektronik aletlerinizde problemler gündeme gelebilir. Elektrikçilerle bu hafta daha çok içli dışlı olmanız gerekebilir. Ailenizle, evinizle ilgili ani kararlardan kaçınmakta yarar var. Bu hafta güneş ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşimle birlikte, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler anlamında güzel bir hafta olacak. Bu hafta yaşamınızda sağlamlaştırmak istediğiniz her türlü konuyla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. İlişkileri onarmak, tamir etmek içinde güzel bir hafta sayılır. Yeni ortak bir takım işler yapmak için teklifler alabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzde ki 1 sene iletişim, bilgi alış-verişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir çok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. 

Boğa ve Yükselen Boğa;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Finansal konularla ilgili beklenmedik ani harcamalar stres seviyenizi arttırabilir, maddi konularla ilgili sakince düşünmeli ve hareket etmenizde yarar var. Bu hafta işinizle ilgili veya para kazanmanızla ilgili ilginç fikirler, projeler aklınızda uçuşabilir, bunları  not almayı unutmayın çünkü hepsi işinize yarıyor olacak. Bunlar Merkür –uranüs etkileşiminin olası etkileri arasında yer almakta. Güneş- Satürn etkileşimi ile de işinizle veya çalışma şekliniz, ortamınızla ilgili sizi memnun ve tatmin edecek gelişmelere işaret etmekte. Önemli bir müşteri veya iş kapabilir, işinizi sağlamlaştırmak üzere adımlar atabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 2. evinize giren Jüpiter; Finansal anlamda güvence ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halukarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcıyayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerde ki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle maddi konularda beklenmedik, ani gelişmeler meydana gelebilir, maddi konularla ilgili sinirlerinizi bozacak gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranız para mevzularından dolayı gerginliklere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Güneş- Satürn uyumlu etkileşimi öncelikle aşk ve özel hayatınızla ilgili konularda bir şeyler toparlama, organize etme konusunda size destek olacaktır, bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, iş konularında da gayet destekleyici, iş bitirici olabileceğiniz güzel bir hafta olacak. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Evet size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, optimist, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük bir çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür- Uranüs gerginliği öncelikli olarak sizleri etkilecek çünkü Merkür hali hazırda sizin burcunuzda hareket etmekte. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ani, fevri çıkışlara karşı dikkatli olmanızda yarar var, duygusal tepkiler verebilir veya kendinizi haksızmış gibi hissedebilirsiniz. İşle ilgili konularda dikkatli adımlar atmakta yarar var bu hafta. Güneş- Satürn etkileşimi ile de daha kendinize dönmek isteyebilir, ihtiyaçlarınızı belirleyebilir, gelecek hedefleriniz hakkında daha çok kafa patlatabilirsiniz. Yaşamınızda bir eleme sürecine girebilir, gereksiz olanları bir kenara ayırabilir ve asıl istediklerinize odaklanacağınız bir hafta olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür – Uranüs gerginliği özellikle uluslar arası, yabancılarla ilgili, eğitim ve iletişimle ilgili konularda beklenmedik sorun ve problemlere, iletişim aksaklıklarına, iletişim kazalarına, sürpriz dedikodulara, nahoş söylentiler yüzünden keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir takım anlaşmalar, sözleşmelerden dolayı beklenmedik sorunlarda gündeme gelebilir. Güneş – Satürn uyumlu etkileşimi ile sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel haberler, destekler görebileceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirlerde artışlar meydana gelebilir. Seyahatler planlayabilir, organize edebilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek bir çok insanla bir araya getirecek.Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felesefik bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer organizatörlük..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür – Uranüs gerginliği özellikle finansal konularda hesap hatalarına, bankacılık işlemlerinizde beklenmedik bir arıza veya sorun yüzünden işlerinizin aksamasına, ailenizle finansal konularla ilgili gerginliklere neden olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Güneş – Satürn uyumlu etkileşimi ile iş-kariyer konularında harika gelişmelere, işinizi sağlamlaştırmanıza, daha iyi bir mevki, statü ile ilgili gelişmelere, üstlerinizden, yöneticilerinizden alacağınız desteklere işaret etmekte. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 10. evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme,i daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Bir çoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız.


Terazi ve Yükselen Terazi;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür  - Uranüs gerginliği ile iş-kariyer konularında aceleci ve sabırsız hareket etmekten dolayı hatalara çok daha açık olabilirsiniz, fevri, aceleci, ani kararlardan kaçınmakta yarar var. İşinizle ilgili kullandığınız elektronik, iletişim araçlarında beklenmedik bozulmalar, arızalar yüzünden işlerinizi yarım kalabilir, iletişimsel engellerle karşılaşabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta güneş  - Satürn uyumlu etkileşimi sayesinde ise yaşamınızı düzenlemek, kendinize çeki düzen vermek için ideal bir hafta. Gerçekten istediklerinize odaklanabilir, yaşamınızda enerjinizi aşağıya çeken ne varsa hayatınızdan uzaklaştırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta artık toparlanma, ne istediğinize karar verme, hedef belirleme, organize olma haftası olacak sizler için. Yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular, eğitimle ilgili konularda da şans sizden yana olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim.. gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz , özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslar arası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerde ki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz.  


Akrep ve Yükselen Akrep;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür  - Uranüs gerginliği ile olası seyahatlerinizde, iş yaptığınız müşteri veya kişilerle gerginlikler, sıkıntılar, beklenmedik problemler gündeme gelebilir, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle bu hafta sağlığınıza extra özen göstermenizde yarar hele ki tansiyon gibi bir probleminiz var ise. Bu hafta güneş /Satürn uyumlu etkileşimi ile de kazançlarınızı daha rahat bir şekilde organize edebilecek, gizli gizli birikimler yapmak için adımlar atabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özellikle biraz daha sinsi bir şekilde davranmaya çalışabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek 8. evinize giriş yapan Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir.


Yay ve Yükselen Yay;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Aşkla ilgili konularda ve özel yaşamınızda krizler, beklenmedik ani gelişmeler, kontrol dışı gelişen dedikodular, problemler söz konusu olabilir. Bu hafta güneş/Satürn uyumu görünümü sayesinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşma, sözleşme, ilişkiler konusunda ayağı yere basan adımlar atmak, toparlanmak, ciddi konular hakkında konuşmak, kararlar vermek için ideal bir hafta. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha comformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili konularda gergin, stresli gelişmelere, beklenmedik ani gelişen olaylara, fevri çıkışlara işaret etmekte. Bu hafta söyleyeceğiniz sözlerle haklıyken haksız duruma düşme ihtimaline karşı dikkatli olmanızda yarar var. Güneş / Satürn gergin etkileşimi ile beraber iş-kariyer konularda oldukça tatmin edici, sevindirici gelişmeler söz konusu. Özellikle yapmak istediklerinizi bu hafta rahatça ortaya koyabilecek, ciddi konuşmalar, toplantılar, yeni müşteriler söz konusu olabilecek. Bu hafta iş ile ilgili oldukça organize ve ikna edici olabileceksiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 6. iş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir.İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağırılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor..vb aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Ama siz yine de mide ve boğazınıza dikkat etmeyi unutmayın.  İ ve çalışma ortamınızda ferahlık, bayram havası oluşuyor.


Kova ve Yükselen Kova;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta, cildiniz ve mideniz hassas olabilir. Bunun yanı sıra bu hafta iş ile ilgili sözleşme ve anlaşmalar imzalamak için pekte uygun bir hafta sayılmaz sizler için. Güneş/ Satürn uyumlu görünümü sayesinde bu hafta birikimlerinizi değerlendirebilir, yatırımlara odaklanabilirsiniz, elinizde yarım kalan işlerinize odaklanmak içinde güzel bir hafta olacak. Keza özel yaşamınıza da biraz çeki düzen vermenin zamanı geldi… Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlere –sevip sevmediğinizi bilmiyorum ama- Havada aşk kokusu var şarkısını armağan ediyorum. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiterin şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil!



Balık ve Yükselen Balık;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği finansal konularda özellikle gecikmeler, teknolojik problemler, internet şifre problemleri, düşünmeden alınan riskler, düşünmeden söylenen sözler yüzünden sıkıntılara işaret etmekte, dikkatli olmanızda yarar var. Güneş /Satürn uyumlu etkileşimi sayesinde ise kredi çekmek, para ile ilgili konularınızı organize etmek, bütçe hesaplamaları yapmak, maddi konularda özellikle kendinize çeki düzen vermek için ideal bir hafta olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 4. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde; Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? . Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamımı gerekiyor?, ya da giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır 1 sene boyunca.  Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirler. Ailenizin kökler, atalarınızla ilgili araştırmalarda yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları realize edebilmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.















Bilgi Kirliliğine Hoş Geldiniz (Jüpiter İkizler Burcunda)






Hepinize Selam;

            12 Haziran günü Jüpiter Boğa burcundan çıkıp İkizler burcuna giriş yapacak ve 26 Hazirana kadar bu burçta seyrine devam edecek. Astrolojinin temel bazı kuralları vardır, her gezegen her burçta rahat değildir, etkilerini iyicil şekilde göstermez, sorunlar çıkartır. Örneğin Mars Koç burcunu yönetir ama Mars terazi burcunda iken zararlı çalışır, dengesi bozulur, ilişkiler bozulur, ortaklıklar zarar görür…vb Ama akrep burcunda çok güçlüdür! Buna benzer bazı kurallarımız var. Şimdi neden böyle bir giriş yaptım? Çünkü Jüpiter’in ikizler burcuna geçişi ile ilgili sürekli güzel şeyler yazılmakta, sanki birden biri parmağını şıklatacak ve her şey harika bir yola doğru gidecek. Artık ne yediler ne içtiler bilemiyorum elbette…

            Jüpiter normal şartlar altında Yay ve Balık burcunun yönetici gezegenidir. Bu burçlarda en güçlü konumdadır fakat İkizler burcuna geçtiğinde gücünden güç kaybeder. Zararlı bir şekilde çalışmaya ve işlemeye başlar. Tabi bu zararın ne olduğunu da açıklayabilmek için öncelikle Jüpiter’in ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Jüpiter başlıca şunlar demektir;

  • Astrolojide büyük iyicil, şifacı olarak adlandırılır ve temas ettiği her noktada büyüteç etkisi gösterir.
  • Abartı ve israf yine Jüpiterin etkisi ile ilgilidir
  • Amacı geliştirmek, büyütmek, fırsatlar ve şanslar sunmaktır
  • Bolluk, bereket, iyi şans,iyimserlik hep jüpiter’in temaları arasında yer alır
  • Hoşgörü, affedicilik, zenginlik, iyileşmeler
  • Kar, maddi zenginlik, kazanç
  • Bilgi ve bilgelik, ahlak, erdem
  • Hukuk, kanun, eğitim
  • Yargıçlar, papazlar, din adamları, avukatlar
  • Eğitmenler, lise sonrası eğitim yerleri, üniversite öğrencileri
  • Burjuva sınıfı, yabancı ülkeler, yayıncılık, yayıncılılar
  • Din kurumları, din görevlileri, hristiyanlar hep Jüpiter’in yönetimi altındadır.


Şimdi Jüpiter eğer ikizler burcuna geçiş yapacak ise, ikizler burcu ve sembolize ettiklerini çok iyi anlamamız gerek ki burada etkisini daha hızlı ve etkin bir şekilde sindirebilelim. Daha kolay anlaşılabilmesi için adım adım gidiyorum, neden – sonuç ilişkisi kurmak istiyorum. “Lakin her şey çok güzel olacak” diyip geçmek pekte bana göre değil. İkizler burcunun sembolizminde ise;

  • Yaymak, iletmek, ulaştırmak, değişime hazırlamak
  • Bilginin alınması ve dağıtılması
  • Akıl, zeka, mantık
  • Entelektüel konular, adaptasyon, özgürlük
  • Medya, Tv, Bilgisayarlar
  • Ticaret, eğitim, öğrenme, konuşma
  • Seyahatler, dolandırıcılık, analiz etme, astroloji,
  • Bankacılar, tüccarlar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler
  • Hırsızlar, üçkağıtçılar, vergi memurlar
  • Fikir ve mantıkları ile öne çıkan kişiler
  • Eller, hepsi ikizler burcu ile ilişkilendirilmektedir.


Şimdi gelelim bu iki konuyu kaynaştırmaya… Yazıya başlarken, Jüpiter’in ikizler burcunda zararlı bir yerleşimde olduğunu ve aslında güç kaybettiğinden bahsetmiştim. Evet Jüpiter ne olursa olsun büyük iyicil, şanslı, kazançlı bir gezegendir ama zararlı bir yerleşimde “Gösterir ama vermez” gibi bir durum oluşturabilir. Lütfen belden aşağıya almayalım konusu lakin Boğa – Akrep ilişkini incelemiyoruz. Jüpiter İkizler burcunda iken muhtemel beklediğimiz konular şunlar olacaktır;


  • Bir kere deli gibi bir bilgi kirliliği, çöp dolu bilgiler arasında doğrunun bulunması oldukça zor olabilir. Bu yüzden okuduğunuz, araştırdığınız tüm bilgilerin doğruluğuna lütfen emin olunuz. Bilgi kirliliği yüzünden büyük hasarlar meydana gelebilir.
  • Valla bu dönem en çok yayın evlerine yarayacak, çünkü deli bir kitap patlaması, kitap furyası başlıyor arkadaşlar. Herkes deli gibi kitap çıkarma peşinde olacak
  • Özellikle internet hukuku ile ilgili önemli adımlar ve gelişmeler meydana gelecektir, bunlarla ilgili bir takım düzenlemeler yapılmaya başlanır ama pek memnun etmeyebilir.
  • Lütfen internet alış- verişlerinize extra dikkat edin, internet dolandırıcılıkları bu dönemde hız kazanacaktır. Öyle her siteden alış-veriş yapmayın
  • Evet bilgi çok daha şeffaflaşacak ve daha hızlı, etkin aktif bir şekilde yayılmaya başlayacaktır. İletişimle ilgili yeni teknolojilere hazır olun, çok şaşıracaksınız!
  • Valla bu dönem aslında en güvendiğimiz sitelere karşı bile güvenimizi kaybedebiliriz, özellikle bankalara karşı! Bu dönemin en çok meyvesini yiyecekler arasında “Hacker” lar bulunmakta. Hatta Hackerlar oldukça ünlenebilir, prim yapabilir.
  • Ne yazık ki Astroloji için kötü bir süreç olacak, çünkü bilgi kirliliğinden onlarda nasiplerini alacaklar. Her önünüze gelene güvenmeyin
  • Bilgi-iletişim-medya-yayıncılık sektöründe kontrolsüz büyümeler söz konusu
  • Bu dönem yanlış din bilgilerinin yayılması, sahte peygamberler, toplumun genelini dini daha farklı ve yanlış kullanarak etkilemeye çalışacak kişilere işaret etmekte
  • Din kurumları, din görevlileri ile ilgili, din temaslı özellikle her zamankinden daha çok haberlere rastlayacağız bu bir sene içinde
  • Eğitim sistemi ile ilgili düzenlemelerin yapılıp bittiğini düşünenler yanılıyorsunuz, yeni bir düzenleme geliyor hazır olun, özellikle üniversite düzeyinde ki eğitim sistemi ile ilgili
  • Telif hakları ile ilgili ciddi sorunlar, problemler, yazıların-sözlerin çalınması ile ilgili haberler sıkça söz konusu olabilecektir.
  • Hıristiyan kesimin atak yapması söz konusu olacaktır
  • Tıbbi anlamda el ve sinir sistemi ile ilgili çok güzel gelişmeler, yeni buluşlar, icatlar, araştırmalar söz konusu olabilecektir.
  • Bu dönem hiçbir belge, iletişim konuları gizli kalmaz. Her şey sapır sapır ortaya dökülecek. Wikileaks hiçbir şeydi arkadaşlar. Bir sürü belge, telefon konuşması…vb her şey ortaya dökülecek
  • Jüpiter ikizler burcunda geçtiği 12 haziran ve 18 Temmuz arası oldukça riski, çünkü Balık burcunda ki Neptün ile sert etkileşimde olacak, bu havada ki nem oranını oldukça arttıracaktır! Bunun yanı sıra barajların taşması, sel, aşırı yağış yüzünden ciddi problemleri buzulların çok daha hızlı erimesi gibi haberlerin daha sık bir şekilde gündeme gelmesinin dışında Özellikle havuzlardan kapılan hastalıklar yüzünden hastalanan kişilerle ilgili sıkça haberlere rastlayabiliriz. Kayıp gemiler, gemi ve deniz taşıtları ile ilgili sorunlar, boğulan insan sayısının her zamankinden çok daha fazla artabileceği bir zaman aralığı olarak göze çarpmakta…

Türkiye açısından değerlendirdiğimizde; Jüpiter Türkiye'nin 12. evine giriş yapacak. 12. ev hapishanelerle ilgilidir. Jüpiter ikizler burcunda girdiğinde özgürleşme temalarının artacağını düşünüyor hatta içeri atılan, tutuklu bir çok kişinin serbest bırakılmaya başlanacağı bir sürecin başlayacağını düşünüyorum

Yalnız burada Jüpiter Kamusal alanda çalışanlarla ilgili büyük grevlere işaret edebileceği gibi, hastanelerle ilgili yeniden bir yapılanma da söz konusu olabilecektir. Hatta varsa eğer sağlık hukuku, hasta hakları gibi konularda gelişmeler beklememiz gerektiğine işaret etmekte

Keza Gümrük sorunlarını da beraberinde getirebilecektir. 




Yarın burçların üzerinde ki etkisinden bahsedeceğim…

Öperim…




4 Haziran 2012 Pazartesi

4 Haziran YAY burcunda Parçalı Ay Tutulması Ve Etkileri


4 Haziran günü 14  derece yay burcunda parçalı  Ay tutulması meydana gelecek. Bu ay tutulması Avustralya’dan tam olarak gözlemlenirken, Asya üzerinden doğacak ve Kuzey Amerika’nın batısından batacak.

              Tutulmaların neden olabileceği biz astrologların öngördüğü olası etkileri için eğer zemin uygun ise evet o anlarda da ortaya çıkabilir ama şartlar müsait değil ise şartlar oluştuktan sonra ortaya çıkacaktır. En basitinden şöyle düşünelim; vücudunuza bir mikrop girdiğinde anında hasta olmazsınız, hastalığın bile bir süreci vardır. Önce vücudunuza yerleşir, uygun noktalar için çalışmalara başlar, sonra hastalığın belirtilerini çıkartır ortaya sonra bir bakmışsınız hasta olmuşsunuz. Ama sizin vücudunuz hasta olmaya elverişli bir yapıda ise, direnci düşük ise, hassas ise daha hızlı hasta olabilirsiniz. İşte tutulmalarında etkisi aslında aynı buna benzer. Eğer kişisel haritalarınızda tutulma önemli noktalara temas etti ise sizler tutulmaların etkilerini çok daha derinden ve hızlı hissedebilirsiniz ama haritalarınızda bu tutulma önemli noktalarda değil ise veya herhangi bir gezegeninizi tetiklemediyse belki hiç hissetmezsiniz bile. Tutulma anında gökyüzüne adeta bir çentik atılır, tutulmanın gerçekleştiği derecede. Tutulma sonrası aynı derecede bir gezegen aktivitesi meydana geldiğinde tutulmaların vaad ettiği olaylar kendini göstermeye başlar.

            Bu yüzden tutulmalarla ilgili senaryoları tutulmanın gerçekleştiği gün beklememek gerekir. Etkileri tutulmanın kaç dk sürdüğü ile orantılı bir hal alır, ama en kaba tabiri ile (+/-15 gün) içinde etkilerini gözlemleyebilirsiniz. Tabi global etkileri 6 ay içinde kendini iyiden iyiye göstermeye başlar.



                        Şimdi gelelim 14  Derece yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ve etkilerine;

Şekilde tutulmanın gerçekleştiği anın temsili resmi bulunmaktadır. Şimdi bu tutulmayı didikleyelim bakalım. Tutulma Yay burcunda gerçekleşmekte bu da;

-          Ay yay burcunda ilerleyeceğinden dolayı, coşkulu, meraklı, heyecanlı, hevesli, maceracı olabiliriz. Yeni şeyler denemeye, yeniliklere açık oluruz.


-          Din, dini ibadet yerleri, imamlar, kiliseler, papazlar, dini düşünceler, üniversite seviyesinde eğitim yerleri, yüksek eğitimi, yayıncılık, uzak mesafeler ile iletişimimiz sağlayan aygıtlar, kanunlar, kanun koyucular, kanun adamları, mahkemeler, yargı, ithalat, ihracat, politika gibi konular üzerinde oldukça etkili olacaktır. Özellikle denizcilik ve havacılıkla ilgili yeni keşifler, icatlar, buluşlar meydana gelebilir. Bu sayılan konularla ilgili gergin haberler, problematik gelişmeler meydana gelebilir.
-          Tutulma yay burcunda olacağından dolayı, yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter Boğa burcunda ilerliyor olacak
-          Ekonomik anlamda, satıcılılar, perakende sektöründe ciddi canlanma yaşanabilir, olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yine endüstri sanayi de gelişmeler meydana gelebilir. Politik anlamda ise, Kamusal alanda ciddi hareketlenmeler meydana gelebilir, diplomatlar, dış işleri bakanlığı ile ilgili, kanun ve yargı ile ilgili gergin gelişmeler yaşanabilir.
-          Tutulma esnasında Yay burcunda ki Ay; ikizler burcunda ki Merkür ile irtibat halinde olacak; bireysel anlamda duygular ile mantık arasında ki dengenin zor kurulabileceğine işaret etmekte. Kararsızlıklar, ikilemler yaşanabilir. Genel anlamda, Taşımacılık, ulaşımla ilgili sorunlar, medya, basın, edebiyat ile ilgili balon, gelip geçici, gündem doldurucu ama anlık ses getirici haberlerle karşılaşabiliriz.
-          Tutulma anında Ay’ın hem Venüs hem de Mars ile sert etkileşimleri özellikle kadın figürlerini içine alan zorlayıcı gelişmelere işaret eder (ki zaten bol bol vajinal konuların konuşulduğu bir süreçteyiz…)Özellikle Ay-Mars sert etkileşimi silahlı çatışmalara, bomba haberlerine, patlamalara, kan dökülen eylemlere, gerginliklere, stresli gelişmelere işarettir. Hatta tutulma anında Ay-Mars sert etkileşimleri büyük kazalara, olaylara işaret eder.


Türkiye Üzerinden değerlendirecek olur isek eğer;


Bu tutulma Türkiye’nin 6. evine düşmektedir. İşçiler ve çalışan kesim, sağlık sektörü, silahlı kuvvetler, sendikalar, iş istihdamları ile ilgili yenilikçi gelişmeler meydana gelebilir. Beslenme koşullarına ilişkin bir çok habere rastlayabiliriz, ilk defa denenecek olan Ameliyatlar gündeme gelebilir ve ses getirebilir.  (Keza THY ve grev haberleri ile tutulma kendini göstermeye başlamıştı bakalım neler olacak daha?)

Bunun yanı sıra Türkiye üzerinde gizli örgütler, tarikatlarla ilgili gergin gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Tutulma anında Mars türkiye’nin Uranüs’ü oldukça sert görünümde olacak, en son buna benzer bir görünüm olduğunda İbrahim Tatlıses’e suikast düzenlenmişti, yine önümüzde ki 15 günlük süreçte önemli kişilere suikast haberleri gündeme gelebilir, iktidara karşı sert tutumlar, tepkiler oldukça çoğalabilir. Özellikle yönetim bazında yer alan kişilerin sağlıklarına ilişkilin olumsuz haberlere sık rastlanabilir. Özellikle Uranüs-Mars gerginlikleri patlama, bomba, isyan konularını tetikleyici niteliktedir. Keza Mars’ın toprak grubu başak burcunda olması, deprem riskinin de oluşabileceğine dikkat çekmekte.

Silahlı kuvvetler, askeri liderler, cerrahlar, muhendislerle ilgili tansiyonun oldukça yüksek olabileceği gelişmelere de işaret etmekte. Ama özellikle tansiyon Uranüs şu an Türkiye’nin iktidarı simgeleyen kısmında yer aldığından dolayı, iktidar tarafında ki gelişmelerin tansiyonu oldukça yükseltecek gelişmelere, tepkilerin çığ gibi büyümesine, büyük grev ve eylemlere işaret etmekte. Fakat işin içinde mars olduğu için yıkıcı, öldürücü, sert gelişmelerinde beraberinde gelebileceğine işaret etmekte. Önümüzde ki 15 günlük süreç biraz riskli ….



Burçlar üzerinde ki etkilerini BURADAN okuyabilirsiniz…